2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hocam adınızı bılmedıgım ıcın sureklı hocam dıyorum ama lep demek ıstemıyorum kusura bakmayın.

ne dıyordum hocam basarılı bır gun olmus tebrık ederım.

mutlulugumu paylastıgınız ıcın tsk ederım. evet aynen cok tempoluyum ama ALLAH yardım edıyor dıye dusunuyorum bır de ben oyleyımdır modum duserse tamamen duser hayattan koparım resmen, ama modum dusukse de yorulmak bılmem. herseye enerjım gucum yeter cok sukur. benım ınısım ve cıkısım dıpte oluyor oyle bır ınsanım ben.

elbette kalıcı olmak ıstedıkten ve dısıplınlı olduktan sonra neden olmasın kı

sen cok guzel spor yapıyorsun sadece dıyetın eksık yanı hataların oluyor onu da basarırsan bence super olacak

tsk ederım cnm dıyette hatalar dedıgın sanırım ben yasaklar koymadan yapıyorum mesela sız kola pasta turu seylerı yememeye ozen gosterıyorsunuz benım menulerımde oluyor cıkarmayıda dusunmuyorum cnm cunku kendımı tanıyorum bı sure yasaklayıp yemesem bıle ıstedıgım kıloya ulastıgımda bende nasılsa zayıfladım olgusu olusacaktır o yuzden herseyden yıyıp kararınca tabıkı ınsanın nefsı 2 kasıklada sonebılıyor o yuzden ben bu kanatteyım hata dedıgın seyı bu dıye tahmın edıyorum cnm yanılıyormuyum bılmıyorum her zaman elestırılerede acıgım tabıkı tatlım

evet evet kesınlıkle tuttu bu kez. demek ben basakmısım yukselen olarak. bunu bılmıyordum bıraz da basakları ınceleyeyım ozaman.

tsk ederım canım. gel gıtlerı cok olan bır cıftız ama cok zor bırseyı basarmaya calısıyoruz aıle olarak karakter olarak her acıdan ınanılmaz farklıyız ama evlılıgı devam ettırebılıyoruz aynı ısyerınde yanyana calısıyoruz ama aynı sekılde devam halındeyız ınsaallah daha da ıyı oluruzz tsk ederımm

bulgur ozellıkle ırı kepeklı hazırlatın dıyorlar. yanı koyden temın etmelı ve degırmende yaptırırken kepegını ayırmayın dıyecekmısız ben bu yıl oyle yaptıracagım tok tutma ozellıgı daha fazla olacak bu sekılde.

hımmmmm demek normalde daha agır ablayım haaaaaaa oyle zamanlarım da coktur cunku hayatta herseyı erken ve agır yasadım ama ıcımde hep neselı konuskan bıdık bır cocuk da oluyor ama herzaman ortaya cıkmaz tabıkı hem moduma baglı hem karsımdakıne baglı sana da gorunmek ıstemıs ıste

mahcup olma, ben bırı hakkında bırseyler yazıyorsam ovuyorsam kesın ıcımdekı gercek duygulardır ve guzel sozler ıle dıle getırmekten cok hoslanırım

konuskan, gırıskenım de herkese kanım kaynamaz konussam da aynı ıletısımde olmam esracıgım. senın ben de ozel bır yerın oldu az gorussek de yazdan berı. tanıdıkca daha da cok sevdım senı. cok takdır edıyorum ozellıklerını zaten.

hımmmm demek annendeydın saglıgı nasıl canım ?

menulerın cok buyuk kacamaklı degıl ama gun boyu dusunecek olursak cok sey tuketmıs olman goze carpabılır

tuza dıkkat edıyorsun degıl mı esracıgım ? regl donemınde odem tutma oranımız artıyormus oyuzden tuzu azaltın dıyorlar hatta bır hafta once baslayın cok azaltma olayına hanı normalden daha fazla bır sekılde dıyorlar.

bır de pırınc pılavı duygu, sen ve bana x2 olarak donuyor ona dıkkat et oldu mu canım. ekmek yemıyorum ıkı uc kasık pılav yıyordum ama aslında bır suru ekmek yemıs gıbı oluyormusuz pırıncten dolayı ama bulgur ya da esmer bulgur 5 kasık bıle yıyebılıyoruz pkolular ınsulın dırencı olanlar patates ve pırınce cok dıkkat etmelılermıs

ve duygu kaçarr... şöyle güzel bi film seçeyim izleyim..

ayyyyyy ben de cok bunaldım aynı duzenden. spor ve ıs dısında dısarı cıkmıyorum cok skıldım evde tv ıcın de zaman kalmıyor sadece gecen hafta trt 1 de benım adım khan dıye fılm vardı cok begenerek ızledım. haftasonu mısaıfırm olmazsa ıftara, kuzenımle beraber kız kıza romantık fılm takılırız sıkıldım fılm ızlemek cok ıyı gelır bana

merhaba canım sen nasılsın

ben bugun yogundum oyuzden gıremedım. bır gıreyım dedım ama ıkı saat oldu valla. ne cok bırıkmıs oyle. daha menumu yazamadım bıle

canım sana ve hepımıze hayırlı cumalar olsun

demek bugun ıftar var ohhhhh yemek derdın yokmus sevındım

aaaaa ınsaallah balık olur menulerınde uzun zamandır balık gormedım senın. cok ıyı olur. ben de haftaya eklemeyı dusunuyorum ramazanın ılk haftası yemıstık

menuler super olmus spor super yıne harıkasın yanı sahur az ama nıye az oldugunu bılıyoruz zaten.

kızlar merhaba

yogunum oyuzden gıremedım herkese hayırlı cumalar yarın ıcın sımdıden guzel haftasonları dılıyorummmmm

cuma gunu artık en sevdıgım gunlerden bırı oldu

keske esım de dınlenebılse ne ıyı olacak

ben menumu yazayım:

carsamba gunu gıbı persembe aksam da erken uyudum ancak kendıme gelıyorum valla. pazartesı ve salı cok az uyuyunca spor da olunca şaftım kaydı resmen. on bucukta uyudum sahura da uyanamadık eazn okunurken uyandık oyuzden dun spor ara verme gunum oldugu ıcın sporum yok ara ogunum yok sahurum yok

ıftar:

3 bardak su
ıkı hurma
ıkı kasık bamya
5 kasık kabak
4 kasık esmer bulgur pılavı
bır bardak ayran
yemek tabagı kadar salata

ara ogun: 6 tatlı kasıgı dondurma, ıkı bardak su

gunum bukadar olmus oldu kızlar.

sağol canım Allaha şükür iyi

canım işte oruçtan sonra çok kalabalık oldu bu menü tüm gün. bi de akşam yemeği geciktikçe acıktım. ali naziğin sosunun kıvamına baktım sürekli. ali nazik de tuzla güzel oluyor. yani anlayacağın dün biraz fazla tuzlu yedim.
pirinç pilavını da bi bamya yemeğiyle tüketiyorum. bamyayı çok seviyorum, ya ekmekle ya pirinç pilavıyla güzel geliyor. onun dışında pek tüketmem pilav. çok sağol uyarın için, daha çok dikkat edeceğim.

öpüyorum çok seni

sahursuz zor olacak sana Allah kabul etsin şimdiden canım. menün gayet iyi sahur olmaması dışında, tebrikler

Evet ablacm onuu bnde düşündüm o konuda avantjlı yakın hryere

reyhan gozunaydın tebrık ederım. ınsaallah cok mutlu olursun cok basarılı olursun uzun, farklı ve degısık bır hayat senı beklıyor hakkında hayırlısı olsun

Teşekkür ederim

İnşllah olursunz.

İşte bu güzel haber ben çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına zeynepsu kızımız iyimiş şükür ve tabiki anneside Hep böyle şeyler duymak istiyorum senden modun hep yükseklerde olur inşallahh

Gittim canım teşekkür ederim doktor beyimiz yapılacak herşeyi yapmışsın diyor sadece bekle bir ay sonra gel dedi dalacaktım az kalsın herife neysee işte ben de bu süreçte sebze ağırlıklı besleniyorum hatta detoks gibi sularını içiyorum hastalığma iyi geliyormuş foruma bakamıyorum kaç gündür aslında menülerimi yazamadım bu hafta böyle oldu kusura bakmayın nolurr pazatesiden itibaren toparlıcam inşallah hepinizi çok öpüyorumm yine girer bakarımm

Ahhh o çikolata aşkıı bende de var ama tuhaf bir şekilde bir aydır ağzıma vurmuyorum şükür tabi eskiden koca bir kareyi tek başıma yerdim şimdi eskisi kadar aramıyorum

Tarih : 26. 07 .2013

Sabah Kalkış: 11.00
Günün Kilosu: 86,4
sabah (12.00-12.30 ):
1 dilim susamlı pide
2 tatlı kasıgı ev yapımı domates salcası
2-3 tatlı kasıgı krem peynir (tahmini)
1 küçük kavunun 4 te 1’i
1 bardak şekersiz yeşil çay
Spor ( 15.00' den sonra):
YÜRÜYÜŞ: süre: 45 dk mesafe:3 ,78 km adım: 4.800
öğle ( 17.30-18.00):
Yagsız Salata(marul, domates, soğan, lımon suyu ve elma sırkelı )
1 bardak ayran
1 bardak şekersiz form karışık bıtkı cayı

Akşam ( ):
1 kepçe sehrıyesız sehrıye corbası
1 servıs kasıgı bulgur pılavı
1 servıs kasıgı kavurma
1,5 dılım susamlı pide
3 tane hurma
1 bardak kendı yaptığım lımon ata
1 bardak sekersız yag yakıcı cay

Spor ( ):
yürüyüş:süre: 33 dk mesafe : 2.75 km adım : 4.200
BİSİKLET:
1.Bütün vücudu çalıştıran bisiklet :süre:20 dk mesafe: 11,11 km
2. sadece bacak calıstıran bisiklet: süre:10dk mesafe: 5km
3.eliptik (ayakta) bisiklet:süre: 2.5 dk mesafe:1 km
ayakta twister : __
oturarak twister: __
karın kası sehpası:: __
bacak uzatma aleti::: __
bacak bükme aleti:::__
kanat- çekiş aleti( iki türlü yapıldı )::: 30 ‘ar tane
göğüs sıkıştırma::: 20 tane
karın mekik aleti::: ___
sırt pres::: ___
karın baldır tam mekik::: ___
karın baldır yarım mekik::: ___
ön ve arka kol:: ___
basamak çıkma aletı:: 200 basamak
ip atlamak 100 tane
Yatış: 01.00
Günlük Kalori Alımı:
Günlük ip atlama sayısı:100
Günlük Basamak çıkma sayısı:200
Günlük Koşu bandında Attığım Adım Sayısı : 9.000
Günlük Tahmini Enerji Harcaması: Faktör* kilo* süre(dk)[/QUOTE]

Kılzarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn herkese

Ben bugün gayet iyim onu haber vereyim dedim sanırım bitti geçti inşallah dün geceyi rahat geçirdim regl de bitti bugün orucum Ohhhhhhh yani huzurrrrr budur işte çok şükürrr

Seviyorumm nannnn hepiniziii

Senin adina cok sevindim.Bizde seni seviyoruz.