- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.581
Arkadaslar güzel haftasonlari hepinize;
Ben birazdan disari cikicam cocuklari yüzmeye götürücem.
gitmeden bugünkü menümü yazayim istedim.
Sabah 1 dilim ekmek peynir
Öglen
salata yogurt 1 dilim ekmek
aksamada balik yicem
bu hafta hic ara ögün yapmiyorum.Yarin insallah oruc tutmaya devam edicem.
Spor olarak bugün yüzücem.
Hepinize güzel huzurlu günler..
tsk ederım cnm dıyette hatalar dedıgın sanırım ben yasaklar koymadan yapıyorum mesela sız kola pasta turu seylerı yememeye ozen gosterıyorsunuz benım menulerımde oluyor cıkarmayıda dusunmuyorum cnm cunku kendımı tanıyorum bı sure yasaklayıp yemesem bıle ıstedıgım kıloya ulastıgımda bende nasılsa zayıfladım olgusu olusacaktır o yuzden herseyden yıyıp kararınca tabıkı ınsanın nefsı 2 kasıklada sonebılıyor o yuzden ben bu kanatteyım hata dedıgın seyı bu dıye tahmın edıyorum cnm yanılıyormuyum bılmıyorum her zaman elestırılerede acıgım tabıkı tatlım
Gittim canım teşekkür ederim doktor beyimiz yapılacak herşeyi yapmışsın diyorsadece bekle bir ay sonra gel dedi dalacaktım az kalsın herife neysee işte ben de bu süreçte sebze ağırlıklı besleniyorum hatta detoks gibi sularını içiyorum hastalığma iyi geliyormuş foruma bakamıyorum kaç gündür aslında menülerimi yazamadım bu hafta böyle oldu kusura bakmayın nolurr pazatesiden itibaren toparlıcam inşallah hepinizi çok öpüyorumm yine girer bakarımm
Kılzarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn herkese
Ben bugün gayet iyim onu haber vereyim dedim sanırım bitti geçti inşallah dün geceyi rahat geçirdim regl de bitti bugün orucumOhhhhhhh yani huzurrrrr budur işte çok şükürrr
Seviyorumm nannnn hepiniziii
herkese mutlu haftasonlarııdünkü menumu unutmadan yazayım hemen
iftar :
1 kase yayla çorbası
2 yk yoğurtlu biber kızartması
1 avuç içi kadar pide
5 bardak su
ara öğün
1 kupa yeşil çay
2 kupa siyah çay
yarım nesquik gofret
sahura kadar 1.5 lt su
sahur :
1 yumurtadan sucuklu yumurta
yarım simit
biraz peynir
4 bardak su
bu akşam iş çıkışı alışveriş yapacagım biraz, sonra da köye ananemlere gitcem orda kalacam bu akşam. dikkat etmeye çalışacagım ama söz konusu anane yemekleri olunca biraz zaafım var sanırımm
yarın akşam iftardan sonra dönecegiz eve, eve dönünce de artık spor aletlerine bir başlayım diyorum, sesim ve boğazım hala kötü olsa da iyileşmeyi beklersek yaz bitecek sanırım
herkese mutlu günlerrr
Bir günaydın da benden olsun uzun bir aradan sonra...
Arkadaslar güzel haftasonlari hepinize;
Ben birazdan disari cikicam cocuklari yüzmeye götürücem.
gitmeden bugünkü menümü yazayim istedim.
Sabah 1 dilim ekmek peynir
Öglen
salata yogurt 1 dilim ekmek
aksamada balik yicem
bu hafta hic ara ögün yapmiyorum.Yarin insallah oruc tutmaya devam edicem.
Spor olarak bugün yüzücem.
Hepinize güzel huzurlu günler..
sağol canım Allaha şükür iyi
canım işte oruçtan sonra çok kalabalık oldu bu menü tüm gün. bi de akşam yemeği geciktikçe acıktım. ali naziğin sosunun kıvamına baktım sürekli. ali nazik de tuzla güzel oluyor. yani anlayacağın dün biraz fazla tuzlu yedim.
pirinç pilavını da bi bamya yemeğiyle tüketiyorum. bamyayı çok seviyorum, ya ekmekle ya pirinç pilavıyla güzel geliyor. onun dışında pek tüketmem pilav. çok sağol uyarın için, daha çok dikkat edeceğim.
öpüyorum çok seni
sahursuz zor olacak sanaAllah kabul etsin şimdiden canım. menün gayet iyi sahur olmaması dışında, tebrikler
sana da guzel bır hafta sonu olsun cesmı. koye gıdıyormussun guzel bır degısıklık olur havası da ıyı gelır hem belkı hastalıgına.
aman dıkkat et sabır cok zor ama basarabılırsen ıste o en buyuk basarı bence.
oooooo ne guzel bır gırıs olmus demekkı ıyılesıyorsun maasallah canım. cok sevındım enerjını hıssedınce.
yarın guzelce dınlen. haftaya bomba gıbı olacaksın ınanıyorummmmmmmmm
bız de senı sevıyoruz guzel kızzzzzzzz
hımmmm demek beklemen lazımmıs ılac falan yokmuymus canım ya. neyse gecer ınsaallah ya offffff. sen agrım var dıyınce bır garıp oluyorum valla. hastalıklara hıc dayanamıyorum
hımmm demek sebze ıyı gelıyormus cok guzel. sen rahatsızsın onemlı degıl madem kı ıyılesıyorsun yenıden yazmaya baslarsın
tekrar cok cok gecmıs olsun dun senı aramak sureklı aklımdaydı ama fırsat bulamadım aslında kac kez aklıma geldınnnnn
merhabaaaa hepimiz için çook güzel bi haftasonu olsun
alıntı yapamadım uzun yazınca net kopuyo anlamadım ,geçmişe baktım bizim için iyi dileklerinizi okudum çooook teşekkür ederim ayrı ayrı hepinizee
feslinin oğluşuda iyiymiş çok sevindim gözünüz aydın canım inşallah tamamen ilaca veda edeceğiniz zamanda gelicek
filizcim doğumum inşallah zeynepsu süpriz yapmazsa kasım ilh haftası falan olucak gibi görünüyo ama tabi son haftalar daha net belli olucakmış .
sümeyyecim üniversiten hayırlı olsun canım .başarıyla bitirmek nasip olsun
esraaa sende bugün iyiymişsin çok sevindim canımm
forum atmadan cevabımı yazayım acele acele
herkesi öpüyoruzzzz allaha emanet olun
pazar günleri bizim mahallede o kadar çok gürültü oluyor ki, geçen hafta sabah 10 da çim biçme makinası çalıştırmıştı mesela komşular, öğleden sonra bangır bangır veletler muzik dinliyodu sokakta falan, o yuzden dedm bugunden gideim de bigun dinleneyim hiç olmazsa.. yoksa çıkıp ters bi laf söleyecem olmayacak
sabredebildigim kadar sabredecem pomocum, en azından yine de iftarla sahur arası bişey yememeye çalışacagım, zaten sahura kadar uyumam otururum, artk bi şekilde dengelemeye çalışacagm bakalm.
aynen öyle filizim haftaya ufaktan sporada başlıcamm ohh bee vallahi sporsuz olmuyor
Olsun bitanem aramış kadar oldun hem düşünmen yeter kalp kalbe karşıymış ben de seni arıyacaktım ama iştesindir diye aramadım akşamları da rahatsız etmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?