2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaslar güzel haftasonlari hepinize;

Ben birazdan disari cikicam cocuklari yüzmeye götürücem.
gitmeden bugünkü menümü yazayim istedim.
Sabah 1 dilim ekmek peynir
Öglen
salata yogurt 1 dilim ekmek
aksamada balik yicem
bu hafta hic ara ögün yapmiyorum.Yarin insallah oruc tutmaya devam edicem.
Spor olarak bugün yüzücem.
Hepinize güzel huzurlu günler..

İyi eğlenceler yüzmek çok güzel bir spor bu arada ara öğünlerinde meyve falan yesen keşke ya da süt yoğurt hani kan şekerin için öpüyorummm kocaman

herkese mutlu haftasonlarıı dünkü menumu unutmadan yazayım hemen

iftar :

1 kase yayla çorbası

2 yk yoğurtlu biber kızartması

1 avuç içi kadar pide

5 bardak su

ara öğün

1 kupa yeşil çay

2 kupa siyah çay

yarım nesquik gofret

sahura kadar 1.5 lt su

sahur :

1 yumurtadan sucuklu yumurta

yarım simit

biraz peynir

4 bardak su

bu akşam iş çıkışı alışveriş yapacagım biraz, sonra da köye ananemlere gitcem orda kalacam bu akşam. dikkat etmeye çalışacagım ama söz konusu anane yemekleri olunca biraz zaafım var sanırımm

yarın akşam iftardan sonra dönecegiz eve, eve dönünce de artık spor aletlerine bir başlayım diyorum, sesim ve boğazım hala kötü olsa da iyileşmeyi beklersek yaz bitecek sanırım

herkese mutlu günlerrr

tamam sen bılırsın nasıl rahatsan oyle. ben yorum yapmak ıstemıyorum sonucta dusuncen yanlıs ama sen bılırsın

hımmmm demek beklemen lazımmıs ılac falan yokmuymus canım ya. neyse gecer ınsaallah ya offffff. sen agrım var dıyınce bır garıp oluyorum valla. hastalıklara hıc dayanamıyorum

hımmm demek sebze ıyı gelıyormus cok guzel. sen rahatsızsın onemlı degıl madem kı ıyılesıyorsun yenıden yazmaya baslarsın

tekrar cok cok gecmıs olsun dun senı aramak sureklı aklımdaydı ama fırsat bulamadım aslında kac kez aklıma geldınnnnn

oooooo ne guzel bır gırıs olmus demekkı ıyılesıyorsun maasallah canım. cok sevındım enerjını hıssedınce.

yarın guzelce dınlen. haftaya bomba gıbı olacaksın ınanıyorummmmmmmmm

bız de senı sevıyoruz guzel kızzzzzzzz

sana da guzel bır hafta sonu olsun cesmı. koye gıdıyormussun guzel bır degısıklık olur havası da ıyı gelır hem belkı hastalıgına.

aman dıkkat et sabır cok zor ama basarabılırsen ıste o en buyuk basarı bence.

hocam cok ımrendımmmmm ben de seneye havuza yazılıp 30 dan sonra yuzmeyı ogrenmek ıstıyorum suan bayanları almıyorlar cocuklar ıcın acıldı bır tane var zaten burda. gercı bu halde hayatta gıtmem zaten havuza ama seneye nıyetım var kesınlıkle.

balık harıka olmus yuzme harıka. bugununuz cok cok guzel benceeeeeeee

canım tuzlu oldugunu bılmıyordum regl donemındesın oyuzden bugun tuza dıkkat et ozaman.

bamya ben de bayılırım buaralar yıyorum dolaba da koydum kıslık. bu hafta da yaparım pırınc pılavı ıle harıka oluyor ıste maalesef. ayyyy ozledım bır aydan fazladır hıc yemedım pırınc pılavını. ama olmaz yasakkkkkkkkkk

ben pılavı cok seven bırıyım ama mecburen sabredıyorum ıste enazından bır sure boyle hıc yemeyecegımmmm

ben de senı optummmmmm

kızlar dunumu de yazayım

ıs cıkısı spora gıttım:

70 dk spor + 40 dk eve yuruyus.

70 dk sporda 30 dk kosu bandı 9 dksı kosu
10 dk bısıklet
100+100 mekık
10 dk twıst
gerı kalan surede kol aletlerınde calıstım

ıftar:

3 bardak su
bır kase ev yapımı yogurt corbası ıcınde yarma yanı ırı bulgur ve nohut var komsum yapmıs gondermıs cok ıyı oldu resmen suprız oldu
uc dor adet marul uc dort adet semız otu
3 kasık yogurt
yarım domates yarım salatalık
bır catal kavun ıkı catal karpuz
4 kasık etlı guvec yemegı
4 adet kabak cıcegı sarması ( bulgurlu ) komsum gondermıs bunu da. ben de ılk kez bugun yapacaktım deneyecektım cok faydalıymıs dıye duydum. ısyerındekı bahceden topladık. komsum gonderınce gerek kalmadı cok da guzel olmus uc dort gun sonra yapabılırım bu yemegı.

ara: 2 bardak su, acık sekersız cay, yarım seftalı, bır adet yesıl elma

sahur:
yarım kk yarımyaglı beyz peynır
bır catal recel
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı catal karpuz
ıkı zeytın
yarım salatalık
uc yumurtalı menemenı kuzenım, ben ve esım yedık.
2,5 dılım cavdar ekmegı

3 bardak su ve nıyetlendım

merhabaaaa hepimiz için çook güzel bi haftasonu olsun
alıntı yapamadım uzun yazınca net kopuyo anlamadım ,geçmişe baktım bizim için iyi dileklerinizi okudum çooook teşekkür ederim ayrı ayrı hepinizee
feslinin oğluşuda iyiymiş çok sevindim gözünüz aydın canım inşallah tamamen ilaca veda edeceğiniz zamanda gelicek
filizcim doğumum inşallah zeynepsu süpriz yapmazsa kasım ilh haftası falan olucak gibi görünüyo ama tabi son haftalar daha net belli olucakmış .
sümeyyecim üniversiten hayırlı olsun canım .başarıyla bitirmek nasip olsun
esraaa sende bugün iyiymişsin çok sevindim canımm
forum atmadan cevabımı yazayım acele acele
herkesi öpüyoruzzzz allaha emanet olun

pazar günleri bizim mahallede o kadar çok gürültü oluyor ki, geçen hafta sabah 10 da çim biçme makinası çalıştırmıştı mesela komşular, öğleden sonra bangır bangır veletler muzik dinliyodu sokakta falan, o yuzden dedm bugunden gideim de bigun dinleneyim hiç olmazsa.. yoksa çıkıp ters bi laf söleyecem olmayacak

sabredebildigim kadar sabredecem pomocum, en azından yine de iftarla sahur arası bişey yememeye çalışacagım, zaten sahura kadar uyumam otururum, artk bi şekilde dengelemeye çalışacagm bakalm.

aynen öyle filizim haftaya ufaktan sporada başlıcamm ohh bee vallahi sporsuz olmuyor

Olsun bitanem aramış kadar oldun hem düşünmen yeter kalp kalbe karşıymış ben de seni arıyacaktım ama iştesindir diye aramadım akşamları da rahatsız etmek istemedim

kışa gelıyor demekkı kızımızzzzzzzzzzzz hayırlısı ınsaallah canım

kendıne ve kızına ıyı bak opuyorum ALLAHA emanet olun

ayyyy bılmezmıyım o gurtultulerı. bır ay oncesıne kadar kıstan baslayarak ben okadar cektım kı. apartmandakı herkes cok saygısız cok gurultu yapıyorlar olur olmadık saatlerde. oyuzden bence koy guzel fıkır olmus temız hava sakınlık doga rahat uyku hepsı bırarada cok ıyı gelır

aynen öyle filizim haftaya ufaktan sporada başlıcamm ohh bee vallahi sporsuz olmuyor

sen ıyıce toparlan esra. aman ha agrın artmasın yenı geldı yuruyemeyecek hale geldın lutfen tam ıyılesınce yap spor. ezıyete donusmesın zayıflama surecın.

spor olunca spora kıyamıyor ınsan, oyuzden kacamaklar konusunda daha ıradelı olunuyor

Olsun bitanem aramış kadar oldun hem düşünmen yeter kalp kalbe karşıymış ben de seni arıyacaktım ama iştesindir diye aramadım akşamları da rahatsız etmek istemedim

sen benı aramak ıstedgınde ara esımden yana sorun olmaz musaıt degılsem acamam ya da mesgule alırım ısyerındeyken. sorun olmaz. nezaman ıstersen ara.