2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

çok başarılı duygucum tebrikler misafirliktete diyetimi bozmam diyorsun oh ne güzel helal sana sporunuda yapmışsın çok güzel

Ayy çok geçmiş olsun canım işe gitmemekle iyi etmişsin inşallah geçer bugün hem kim çekicek pazartesi sendromunu

bak geldim yine yoksunuz

kardeşlerim geldi canım erkek kardeşim zaten fazl kalmadı stajı başlayacak diye 10 gün kaldı geri dönüş yaptı kızkardeşim yanımda şimdilik o da bir haftaya kadar gider..anlayacağınız yine tek kaldım evde

evet tatil bana yaramadı evden dışarı çıkamıyorum sıcaklar bunaltıyor..doğumun stresi de başladı..birde erken doğum riskim var onu da düşündükçe iyice strese giriyorum..bakalım paşa ne zaman isteyecek gelmeyi beklemedeyiz...

herkeslere mutlu haftalarr

geçmişi okudum da öncelikle neslicim sana çok çok geçmiş olsun, inşallah bugun güzelce dinlenince halletmiş olursun bu rahatsızlıgı

pomocum sana da çok geçmiş olsun yanıklarından dolayı. inşallah ellerinin acısı biran önce geçer..

duygucum sana da azminden dolayı tebriklerimi gönderiyorum, ben de bu kadar yok malesef o azımden, inşallah zamanla olur bende de. gerçi biran önce olsa fena olmaz, 7 hafta kaldı emrahın askerden dönmesine ve benm her hafta 1 kilo vermem lazım sanırım o gelen kadarr

cumartesi akşamki iftardan başlayım şimdi hatırladıgım kadarıyla :

cumartesi iftar

1 kase mercimek çorbası

2 parça fırında tavuk, 2 dilim patates

2 yk pilav

3 adet çiğ köfte

1 bardak ev yapımı limonata

ara öğün

1 küçük dilim tavuk göğsü

1 avuç çekirdek

sahur

1 lavaş arasına peynirli yumurta

yarım domates

suyu ne kadar içtigimi hatırlamıyorum ama tahminen 2 lt yi geçmiştir diye düşünüyorum.

şimdide pazar günkü iftarı ve sahuru yazayım :

iftar

1 kepçe erişteli mercimekli çorba

2 parça fırında tavuk, 2 dilim patates

2 yk yoğurtlu semizotu

1 ince dilim peynirli börek

ara öğün

1 ince dilim tavuk göğsü

saat 10 gibi eve geldik hemen yürüyüşe çıktım..25 dk baya tempolu yürüyüş yaptım, ama tere suya karıştım resmen.. sonra da partaki spor aletlerinden 30 dk çalıştım. her aleti defalarca döndüm.. eve gelince de 1 küçük şeftali yedim.

sahur

2 yk biber kavurması

2 yk yoğurt

4 yk makarna

3 ince dilim karpuz

eve geldigim için suyum 3 lt yi geçti tabi ki. bu ara adet de olmam gerekiyor hala olamadım. bi şişkiinim anlatamam. olsam da hem sporum daha faydalı olsa hem de şu şişkinlik bitse artk..

neyse benden bu kadar işlere döneyim.. herkese mutlu günlerrr

Arkadaslar bugün sabah tartilinca büyük bir hayal kirikligi yasadim.Hic kacamaksiz ve hergün sporla destekledigim diyetmde bu hafta kilo veremedim.Regl dönemim 1 gün ara verdi dün gene b asladi .Ne oldugunu anlayamadim.Persembeye randevu aldim.Son 3 aydir böyle sacmaliyor.Belkide menapoza hazirlik.Belki bu yüzden kilo veremedim diye kendimi teselli ediyorum.Filizcim tabloda benim icin degisiklik yok kisaca canim.
Bugünki menümü yazayim,
Sabah 1 dilim esmer ekmek ,2 dilim pynir,cay
Öglen Menemen ve yogurt yemeyi düsünüyorum

Aksama
Yayla corba ve firinda tavuk salata
Simdi yürümeye cikicam;ama ,önce gecmisi hizla bir okumak istiyorum.
Hepinizi öpüyorum.

Cok gecmis olsun.

Geercekten güzel bir gündü Filizcim.Dilerim seneye baslarsin.Insanin tüm kaslari calisiyor ve su insani cok mutlu ediyor.

bir şey soracağı.1 çay bardağı ( yaklaşık 150 tane kadar) ayçekirdeği kaç kalori .bir yerde 150 yazıyor bir yerde 560 .hangisi doğru bundan sonra çekirdek yeyip yememem sizin cevabınıza bağlı :)))

Kızlar son dakika işlerim çıkınca iftara işyerinde kaldımm duygum salatayı senin dediğin gibi hallediyorum kendim yapıcam ayran da aldırttım az yedim mi tamamdır

Bildirim

geçen hafta 99,4
bu hafta 97,5

sporum yok filizim biliyosun

güzel oldu sanki hı ?????????

sanırım ramazan bitmeden benim bu yoğunluğum bitmeyecek cuma günü bağa gittik yine bugün sabah geldik bugünde babamı çağırdım yemeğe çok şükür güzel geçti
ve dün bazı kararlar aldım ramazan sonrası çok sıkı bır diyete gireceğim ve spora başlayacağım çünkü dün eşim ilk defa kilondan hiç şikayetim yok 2 çocuğun var ama şöyle incecik olsan ne iyi olur dedi buda benim kendimle yüzleşmeme sebep oldu evet ne iyi olur incecik olsam hatta hiç olmadığım kadar zayıf olsam bir mağazaya girdiğimde büyük bedeniniz varmı demeden gönlümce alışverişimi yapsam sürekli fazlalıklarımı gizlemek için uğraşmasam
özellikle beni sinir eden birşey var ki bir aile büyüğümüzün birinden bahsederken senin gibi kilolu demesi böyle beni çileden çıkarıyor ama sesimi çıkaramıyorum özelliklede ona gıcıklığa kilo vereceğim sanırım
bu arada kilom aynı hiç bir değişiklik yok

duygu nesli ecre pomo canım hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için rabbim hepinizin gönlüne göre versin sıkıntılarınızdan kurtarsın

Sağol canım, iyiyim şimdi çok şükür. Pazartesi sendromunda haklısın ama yarın çok fena salı sendromu olacak

amannnnn bu hafta da böyle olsunn

azmetmet çok önemli canım görüyorm ki sen de azmetsin hiç vazgeçme çünkü insan gerçekten isteyince oluyor umarım burda güzel kilolar vereceğiz hep birlikte

amannnnn bu hafta da böyle olsunn

azmetmet çok önemli canım görüyorm ki sen de azmetsin hiç vazgeçme çünkü insan gerçekten isteyince oluyor umarım burda güzel kilolar vereceğiz hep birlikte

inşallah canım bir kez başardım yine başarabilirim ilk hamileliğimde 28 kg aldım 98 kg ile doğuma girdim ikinci hamileliğime kadar tüm kiloları vermiştim 72 ile hamile kaldım 90 ile doğum yaptım oğlum 4.5 aylık şimdi 78.500 üm ilk hedefim 70 sonra 60 hafa fazlasını istemiyorum :):)

Geercekten güzel bir gündü Filizcim.Dilerim seneye baslarsin.Insanin tüm kaslari calisiyor ve su insani cok mutlu ediyor.

ınsaallah hocam. hem kıloların gıtmesıne hem de burda bayanlar ıcın de hızmetın acılmasına baglı. tabıkı saatlerı de onemlı. spor salonunu bıle zor ayarladım maalesef aksam oldu mu burda hayat duruyor kucuk bır sehır oldugu ıcın.

hem sıkılasmak hem de yuzmeyı ogrenmek adına cok ıstıyorum ve belkı de 10 yıldan fazladır denıze gırmedım zaten. suyu ozledım, havuza barı gırmıs olayım dıyorum

tsk ederım cesmı. cok sukur ıyı. agrısı kalmadı ama ızı kalacak gıbı gorunuyor nazara geldım galıba

genelde sabah erken saatlerde oluyorum ben. kızların saatlerı de oyle oluyor genelde.

ay ay 10 gun bıle cok ıyı olmustur. ben kuzenımleyım kac gundur. evde resmen şenlık oluyor dun aradım teyzemde uc dort gun daha ızın aldım evde azıcık durdugm zaman var ama yıne de cok sıkılıyorum artık. oyuzden bence super olmus kardeslerının orda olması. sızın meslektaslar da kalmamıstır herkes memleketıne gıtmıstır orda olan arkadasın var mı su an ?

bu yıl yıne de sanslısın gecen yıl daha sıcaktı. hem agustosa gırıyoruz artık daha da serınler. azıcık daha sabır canım.

oooo hem heyecan hem stres son noktasında desene. senın bunalmalalar, sıkılmalar bu yuzden de oluyordur. stres ve heyecan da yapıyordur bunu.

neden erken dogum rıskın var ? ne oldu ?

paşan azıcık sabırlı olsun zamanında gelsın soyle de ona

hımmmmm sen kabız mı oldun yıne esra ?

nasıl faydası oldu mu gectı mı ?

cuma gece hastane ve akrabalar ıle acılısı yaptım cumartesı aksam kalabalık ıftardaydık pazar ben de mısafırler vardı baya curcunalı bır haftasonum oldu valla.

3-4 gun aslında ıftara mısafır almam lazım ama ne enerjım var ne spordan feragat edecek durumum var bılmıyorum kafam karısık bakalım hayırlısı.

aman etlı ekmek deme. hem regl az kaldı ıstahım acık hem sofrada etlı ekmek dısında bırsey olmayınca yemek zorunda kaldım valla kusura da bakılmasın ama maddı durumu oldugu halde boyle etlı ekmek ıle savusturuyor gıbı mısafır agırlamak cok kolay. calıstıgım halde cesıt cesıt sey yaparım ben sofraya. oyuzden bu tur mısafırlıklerı oldum olası sevmıyorum. bır kepce corba koy, bır kepce kadar ancak salata dusuyor kısı bası. ondan sonra tabak tabak etlı ekmek getır sofraya. sevenler ıcın sorun yok ama saglıklı degıl ıste.