- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.621
selam günaydınnn kızlarr keyifli bir haftageçiririz inşallahhhh.. yazıp çıkacağım temizliğimi erken bitirmek istiyorumm...
cuma günü iftara gitmiştim hemen yazmakistiyorum bu benim için başarı çünkü evde dikkat edip dışarda edemeyenlerdenim ama artık irademi kontrol edebiliyorumm,bunu sadece çokl düşünerek başarıyorum yemek esnasında yersem ne olur düşüncesi hakim bende...
iftar menüsünde erişteli yoğurt çorbası
karnıyarık
pilav
salata vardı
ben malumunuz yemeklerde kıyma sevmem zaten onu yiyemezdim hemenmutfağagidip mudahale ettim pilav için bana zararkı olduğunu söyledim ve sırf emeği için iki kaşık aldım tabağıma,ve ben 2küçük kase çorba içtim çorba enfesti ,birazdaçoban salatası yedim,gazlı içecek vardı içmedim,tatlı olarak supangele vardı küçük bir kase burdada oğlumu devreye soktum çoğunu o yedi..
ve bol bol su içtimm,ha unutmadan karnıyarık yemediğim için dünden patlıcanlı bir yemeği varmış patatesli patlıcan yemeğiısrar etti 2 kaşık aldım özellikle kendim koydum 1 tane patates diğerleri patlıcandı
toparlarsak
2 silme kaşık pilav
2 kaşık patlıcan yemeği içinde sadece 1patatesvardı
2 küçük kase erişteli yoğurt çorbası
ve salata
fazlasını oğlumun yediği tatlı
neysee dünkü iftarım bugünkü sahurum:
1 kase esmer bulgurla yaptığım yaylaçorbam (bir tencere yaptımtüm hafta yerimartık)
dünkahvaltı tarzı yedik 5tane yarım ay şeklinde suçuk (BUNU BELİRTTİM YUVARLAKDEĞİL)
1 dilim çavdar ekmeği kızarttım resmen kıtır ekmeti,3-4 dilim domates
su 1.5 geçti
3kaşık dondurma
aktivite :
100 mekik
150 tewist
100 oklava
100 yanlar için harekett
bu aralar bölgesel çalışıyorum kızlar haftaiçi hafta sonu hiç bırakmadım bu hareketleri hergün mutlakab bunlara zaman ayırıyorum..
sahurum: küçükkase nesfit 3-4 kaşık kadar üstüne gelecek kadarda'da süt
1lt su
ardından kolidorda 1000 adım
Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun hepimize. Ben biraz tatsız başladım ama devamı iyi olur inşallah. Haftasonu sırtım ve boynum tutulmuştu, kas gevşetici hap ve merhemle bugün çok daha iyiyim, tabi haftasonu günüübirlik denize gidecektik ama gidemedik. Bugün sabah kalktığımdan beri de karnım ağrıyor, muhtemelen içtiğim kas gevşetici barsaklarımı bozdu. İşyerini arayıp haber verdim, bugün evde dinleneceğim. Kilo bildirimimi de yaparım şimdi Pomocuma, dünkü tartı sonucumu bildireceğim, bugün tartılmadım, zaten saçma sapan bir şey çıkar muhtemelen.
yok yok aslında buaralar topık cok aktıf de saatlerde denk gelmemıstır.
sen gel yaz arada bıze canım.
kardeslern gelecektı geldıler mı ?
hımmmmmmmm demek tatılde sıkılıyorsun haklısın hem evde olmak sureklı hem de sıcaklar bunaltmıstır az kalmıs doguma da ınsaallah canım hayırlısı ıle. yaz sonunda gelecek oglun desene ınsaallah
Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun hepimize. Ben biraz tatsız başladım ama devamı iyi olur inşallah. Haftasonu sırtım ve boynum tutulmuştu, kas gevşetici hap ve merhemle bugün çok daha iyiyim, tabi haftasonu günüübirlik denize gidecektik ama gidemedik. Bugün sabah kalktığımdan beri de karnım ağrıyor, muhtemelen içtiğim kas gevşetici barsaklarımı bozdu. İşyerini arayıp haber verdim, bugün evde dinleneceğim. Kilo bildirimimi de yaparım şimdi Pomocuma, dünkü tartı sonucumu bildireceğim, bugün tartılmadım, zaten saçma sapan bir şey çıkar muhtemelen.
hocam cok ımrendımmmmm ben de seneye havuza yazılıp 30 dan sonra yuzmeyı ogrenmek ıstıyorumsuan bayanları almıyorlar cocuklar ıcın acıldı bır tane var zaten burda. gercı bu halde hayatta gıtmem zaten havuza ama seneye nıyetım var kesınlıkle.
balık harıka olmus yuzme harıka. bugununuz cok cok guzel benceeeeeeee
Ayy çok geçmiş olsun canım işe gitmemekle iyi etmişsin inşallah geçer bugün hem kim çekicek pazartesi sendromunu
Sağol canım, iyiyim şimdi çok şükür. Pazartesi sendromunda haklısın ama yarın çok fena salı sendromu olacak
sanırım ramazan bitmeden benim bu yoğunluğum bitmeyecek cuma günü bağa gittik yine bugün sabah geldik bugünde babamı çağırdım yemeğe çok şükür güzel geçti
ve dün bazı kararlar aldım ramazan sonrası çok sıkı bır diyete gireceğim ve spora başlayacağım çünkü dün eşim ilk defa kilondan hiç şikayetim yok 2 çocuğun var ama şöyle incecik olsan ne iyi olur dedi buda benim kendimle yüzleşmeme sebep oldu evet ne iyi olur incecik olsam hatta hiç olmadığım kadar zayıf olsam bir mağazaya girdiğimde büyük bedeniniz varmı demeden gönlümce alışverişimi yapsam sürekli fazlalıklarımı gizlemek için uğraşmasam
özellikle beni sinir eden birşey var ki bir aile büyüğümüzün birinden bahsederken senin gibi kilolu demesi böyle beni çileden çıkarıyor ama sesimi çıkaramıyorum özelliklede ona gıcıklığa kilo vereceğim sanırım
bu arada kilom aynı hiç bir değişiklik yok
amannnnn bu hafta da böyle olsunn
azmetmet çok önemli canım görüyorm ki sen de azmetsin hiç vazgeçme çünkü insan gerçekten isteyince oluyor umarım burda güzel kilolar vereceğiz hep birlikte
duygu nesli ecre pomo canım hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için rabbim hepinizin gönlüne göre versin sıkıntılarınızdan kurtarsın
Geercekten güzel bir gündü Filizcim.Dilerim seneye baslarsin.Insanin tüm kaslari calisiyor ve su insani cok mutlu ediyor.
herkeslere mutlu haftalarr
geçmişi okudum da öncelikle neslicim sana çok çok geçmiş olsun, inşallah bugun güzelce dinlenince halletmiş olursun bu rahatsızlıgı
pomocum sana da çok geçmiş olsun yanıklarından dolayı. inşallah ellerinin acısı biran önce geçer..
duygucum sana da azminden dolayı tebriklerimi gönderiyorum, ben de bu kadar yok malesef o azımden, inşallah zamanla olur bende de. gerçi biran önce olsa fena olmaz, 7 hafta kaldı emrahın askerden dönmesine ve benm her hafta 1 kilo vermem lazım sanırım o gelen kadarr
cumartesi akşamki iftardan başlayım şimdi hatırladıgım kadarıyla :
cumartesi iftar
1 kase mercimek çorbası
2 parça fırında tavuk, 2 dilim patates
2 yk pilav
3 adet çiğ köfte
1 bardak ev yapımı limonata
ara öğün
1 küçük dilim tavuk göğsü
1 avuç çekirdek
sahur
1 lavaş arasına peynirli yumurta
yarım domates
suyu ne kadar içtigimi hatırlamıyorum ama tahminen 2 lt yi geçmiştir diye düşünüyorum.
şimdide pazar günkü iftarı ve sahuru yazayım :
iftar
1 kepçe erişteli mercimekli çorba
2 parça fırında tavuk, 2 dilim patates
2 yk yoğurtlu semizotu
1 ince dilim peynirli börek
ara öğün
1 ince dilim tavuk göğsü
saat 10 gibi eve geldik hemen yürüyüşe çıktım..25 dk baya tempolu yürüyüş yaptım, ama tere suya karıştım resmen.. sonra da partaki spor aletlerinden 30 dk çalıştım. her aleti defalarca döndüm.. eve gelince de 1 küçük şeftali yedim.
sahur
2 yk biber kavurması
2 yk yoğurt
4 yk makarna
3 ince dilim karpuz
eve geldigim için suyum 3 lt yi geçti tabi ki. bu ara adet de olmam gerekiyor hala olamadım. bi şişkiinim anlatamam. olsam da hem sporum daha faydalı olsa hem de şu şişkinlik bitse artk..
neyse benden bu kadar işlere döneyim.. herkese mutlu günlerrr
bak geldim yine yoksunuz
kardeşlerim geldi canım erkek kardeşim zaten fazl kalmadı stajı başlayacak diye 10 gün kaldı geri dönüş yaptı kızkardeşim yanımda şimdilik o da bir haftaya kadar gider..anlayacağınız yine tek kaldım evde
evet tatil bana yaramadı evden dışarı çıkamıyorum sıcaklar bunaltıyor..doğumun stresi de başladı..birde erken doğum riskim var onu da düşündükçe iyice strese giriyorum..bakalım paşa ne zaman isteyecek gelmeyi beklemedeyiz...
sanırım haklısın filizim ama tuvalet sorunum vardı ondan kavunu yedim yoksa zaten pek sevmem bugün telafi ederim amaevet ufaktan başladım ben de kendime geliyorum spor yapınca
Oyyy kuzum inşallah önemli değildir yanıklar sen yine de dikkat et evde merhem falan varsa sürebilirsinn negüzel yaa haftasonu misafirlerle dolu dolu geçmiş güzel tatlı yorgunluk Allah hep böyle yorgunluk vrsin
Filizim bugün sporda etli ekmeği eritirsin inşallah bana da çok oluyor yemiyorum diyorum zorla tepiyorlar ağzıma artık dün akşam annemle babama söyledim dedim ben az yemiyorum ben diyet yapıyorum artık nolur zorlamayın baktım sustular tamam dediler
arkadaşlarım da aynısını yapıyorlarartık zamanla alışacaklar inşallah kilo verdikçe insan çok mutlu oluyor bunlarada alışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?