- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.661
canım cok cok gecmıs olsun haftasonun kotu gecmıs, haftaya da kotu baslamıssın cok uzuldum ınsaallah bugun daha ıyısındır.
klıma mı carptı acaba ? neden tutulduın sen boyle of yaaaaa
senın bunyen hassas ozellıkle ılac konusunda. oyuzden mıdene ve bagırsaklarına yan etkı yaptı bence.
denız ertelenmıs kotu olmus. bu haftasonu gıdersın ınsaallah cok ıyı gelırrrrrr vallaaaaaaa ohhhhh mıs gıbı
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td]bayrama kadar izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]99,7 kg[/td]
[td]99,2 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]10,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]68,5 kg [/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]78,5 kg [/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]7,6 kg[/td]
[td]80,1 kg[/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]+6,2 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[td]61,5 kg[/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]23,5 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg[/td]
[td] izinli [/td]
[td] gr[/td]
[td] 6,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]99,4[/td]
[td]97,5 kg[/td]
[td]-2,00 kg[/td]
[td]10,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]70,4 kg[/td]
[td]70.4 kg[/td]
[td]0,00 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[/table]
bilirim çeşmi bilirim aynısı bendede olurdutek tek alıntı yapmayım dedim, aklımda kalanları yazayım..
pomocum çok geçmiş olsun, inşallah iz kalmadan halledersin..
serap cım inşallah bebegin sag salim gelir, doğru zamanı Rabbim biliyordur, o zamanda gelir inşallah bebegin de
duygu cum, çekirdeği eskiden biz bir başlardık saatlerce yerdik ama hiç durmadan, dilimin dudagımın yara oldugu zamanları biliyorm yanişimdi canım istedigi için biraz yedim kaçtım masadan. her güzel şey saglıksız zaten, bunun da yaglı tarafı var, bide tuzlusu güzel oluyor meretin ama çok nadir yerim, fazlasıyla uğraşamam sivilcelerimi geçirtmeye çalışıyorm o kadar, mumkun oldugu kadar azaltmaya çalışıyorm yaglı şeyleri
nesli yi göremedim galiba, iyidir inşallah bugun, hastalıgı geçmiştir.
bir dee kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenelere de önümüzdeki hafta için bol şans diliyorum
dün akşamki menumu yazayım şimdi de.. iftarda misafirlikteydk.
iftar
1 kase sebze çorbası
4 yk kabak puresi, 2 yk et sote
3 yk pilav
5 adet sarma
1 bardak fanta ( başka içecek olmayınca arada kaynadı malesef)
ara öğün
3 top meyveli dondurma
2 dilim karpuz
su da 2 lt yi geçti yatana kadar, ama adet oldugum için sahura kalkmadım. bugun de oruçlu değilim. ofiste yiyip içme durumum nasıl olur tam bilmiyorm ama, hepsi erkek, ramazanın başından beri 1 gün hariç hep tutmuşken şimdi ben tutamıyorm demeye utandıgımdan onlar çıkarlarsa die eti form getirdim yanımda onu yerim.
kahvaltıda da şişkinliğim oldugu için canım bişey istemedi, ben de 2 tane şeftali yedim. gün içerisinde durumlara göre bakacam artk. 7 haftadan geriye sayıyoyrm artkk şu yaglarımın gitmesi lazımmm
cnm öyle abartılcak birşey değil canın çekiyorsa ye tabide aklında olsun şahsen ben çok özen gösteriyorikisini bir arada yememeyee,eskiden olsa aynı tabakda makarna,patates köftee ooo çokoolurdu bu son virajda iyice bilinçlendim
sağ ol canımm bazı şeyleri yaşam biçimi haline getirmek istiyorum yani hayır demesini öğrenmek istiyorum
çekirdeğe bayılırım biz çiğdem deriz şöyle düşünüyorumda eskiden torba torba yerdik hemde siyah ağzımızdişlerimiz kapkaraolurdu çok güzeller ama çok yağlılar yaaaa....
menülerinde güzel canım..
napayım çeşmicim artık bazı şeyleri hızlandırmam lazım çok sıkıldımmm ee zorda kilo veriyorumm 30 yaşıma geldimm kg almaya müsahitim iradem ne kadar güçlenirsee i lerki yaşlarda o kadar rahat ederimm..
bu gibi durumlar seni üzmesinnn herkez belli bir dönemde duraklama yaşaya bilir ayrıca regl tam bitmemiş ödemde olabilir
sen bir an öncegit doktoraa menapoz gibi bi durum varsa önlemlerini al ne kadargeçiktirirsen kar dır.
ayrıca menünde gayet güzel...
işte bende bunu başaramya çalışıyorum mesela nesli önüme yemek geldiğinde kafamdan hesapyapıyorum GI ye göre beslenmeye çalıştığım için dercelerini hesaplıyorum yemeklerle uzun uzun bakışıyorum resmen,şimdi önümde yazlık kabusu var benim kayınvalide biliyorsun giritli ve yemekde usta ama üstesinden gelcem mutfağa ben hakim olcammm ,zaten gittiğim yerde mutfağa girersem sorun olmuyor hemen mudahale edebiliyorum..
afferim sanaaaa...
oo kiloya bak kiloyaaa
ah feslimbu duyguyu bilirimmm magazayagidip büyük beden bölünümünde giyinmek aldığına razı olmak güzelmiş şıkmış vs gibi özelliklere bakmayıp sadece üstüne oldumu diye bakmak çok üzücü ben o yüzden o kış 1-2parça şey alıp oda sokakiçin evden doğru düzgün çıkmadımm genelde eşortman giydimm.. ama sen azimli birisin istersen o lafı herkeze yutturursunn ben kış bitmeden sonuca ulaşacağını tahmin ediyorummm.
aminnnnnnnnnnnnnnnnn...
deneyim bugünnnn...
çorbadan fazlavar ama güzel olmamış bu sefer geçer sefer yeye doyamadım bu seferr çok kötü olduuuu nerde hata yaptım bilemiyorummm
menünde sporunda güzel olmuş tebriklerrrrr
tatlıy karşı güçlü iraden için tebriklerrr...
etli pide bir kere yedim dedğin gibi ince ama uzundu yani 3tane etli pideyı yanyana koysam başımdan diz kapağıma kadar eder.
serapcım umarım bebeğini zamanında sağsalim kucağına alırsınnnn ikinizde sağlıkla kavuşan birbirinizeeee,rabbim şifa versinnn..
senin patron işini biliyor demek içini evde hazırlatmış haaaagerçi daha sağlıklı ne eti olduğunuybiliyor enazından
seni canı gönülden tebrik ediyorum sende benim gibi pide seviyorsunnnn ama hayırdemişsinnnn öyle bir an gelcekki yarım olan pide 1tane olcak yicezzzzz ve diğer öğünletelafi etcez yada sporla o günü yakcazzzz. şimdi birazcık sabredelimmm..
neden iyi değilsinnn ?
Hiç sorma canım, çok üzüldüm zaten ama her işte bir hayır vardır. Haftaya bir aksilik olmazsa gideceğiz. Benim deniz zamanım geldi çok fena, sayıklıyorum resmen. Bir de spora da başlayamadım, hayatımda resmen boşluk var. Bir an önce havalar serinlese diye dua ediyorum artık.
Pomocum tekrardan ellerine sağlık, en başta Esracım seni tebrik ediyorum, çok güzel kilo vermişsin maşallah, sonrasında da ben dahil kilo veren herkesi kutluyorum
Ben yediklerime dikkat etmiyorum kızlar, valla çikolata da yiyorum, çekirdek te, sadece çok geç saate bırakmamaya çalışıyorum o kadar. Spor yapabilsem daha güzel dengeleyeceğim ama böyle kiloyu korumak bile çok zor.
Bu arada Lep sana da geçmiş olsun. Doktora git, ihmal etme bence de. Yanlış hatırlamıyorsam yaşın menopoz için küçüktü diye hatırlıyorum, annen kaç yaşında girmişti?
tablo için eline emeğine sağlık kg veren başda esrayı tebrik ediyorum gayet güzel bir rakam gün ve gün eri inşallahhhhhhhhhhhhhh....
filiz,berivan,nesli sizleride kutluyorummm..
bilirim çeşmi bilirim aynısı bendede olurdu
menün güzel canım kabak püresi nasıl birşeyyy kabağı çok severim bennn
evde tost yapsaydın keşkee fırsat buldukça tırtıklardınnnnn
bu arada ALLAH KAVUŞTURSUN ,ve inşallahhh istediğin kg kavuşursunn
cnm önce sağlıkkk sağlığın olduğunda herşey olurrrr ,hastalığın tam olarak ne canım çok çok geçmiş olsunnn tekrar amandikkat etttşk ederim duyguşummm bu hafta böyle oldu tartının yüzü güldü ama spor olmayınca benim içime sinmedi tabii dün biraz fazla ayakta kalınca ameliyat yerim ağrıdı o yüzden eve gelince dinlendim ( bortholin kisti ameliyatı olmuştum) bugünü daha sakin geçrip spor yapmayı planlıyorum ben hergün zayıff hallerimi hayel ediyorum kışa o uzun çizmelerle elbise giymek istiyorum bir de saçlarımı köklü değiştiricem doğumgünüme herşey güzel olsun istiyorum bunun için canımı çeken bir şeye bakıca az sabır diyorum mesel eçen gün tatlıyı ayıptır söylemesi tam ağzıma sokmuşken çıkardım eskiden olsa amannn yedim artık derdim zaten yeme alışkanlığım artık çok farklı inşallah hep böyle devam ederşu sekizleri bir görsemmm gerisi gelecek sanki
kabagı ben de çok severim, bunu da ilk defa yedim, hatta ilk yerken patates puresi zannettimtabi ayrıntılı olarak nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama kabakları rendelemiş sanırım, sütlü falan bişeyler yapmış çok sevdim bende
tost makinasını annem yukarı kaldırıyo da üşendim onu indirmeye. eti formun biskuvilerinden aldım işte, ama yarın için akşamdan ayarlayım diyorum. o zaman sabah makinaya basarım sıkıntı olmaz. ya da öğlen bi bahaneyle çıkacam dışarı, her zamnki yerimde kepekli sanviçimi yiyecem, bakalım gün içinde nasıl olursa durumlar
duaların için saolasın Duygucumm, şu yaglardan kurtulsam once, Allah da bizi kavuşturacak inşallah kaldı 47 günnn
cnm önce sağlıkkk sağlığın olduğunda herşey olurrrr ,hastalığın tam olarak ne canım çok çok geçmiş olsunnn tekrar amandikkat ett
kilo verincee okadar güzel olcakki, kuaöfr giysilerrr ohhhh eskisi seni görürmü bilmiyorum görürse kaybettiği için kafasını çok vurcak duvara çokk
canım gerçi internettende bakarım ama sen unutmazsan öğren bi tarifi bendeyapayım
ee o zaman geriye sayım başlasınnn geçsin 47 gün ..
kabagı ben de çok severim, bunu da ilk defa yedim, hatta ilk yerken patates puresi zannettimtabi ayrıntılı olarak nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama kabakları rendelemiş sanırım, sütlü falan bişeyler yapmış çok sevdim bende
tost makinasını annem yukarı kaldırıyo da üşendim onu indirmeye. eti formun biskuvilerinden aldım işte, ama yarın için akşamdan ayarlayım diyorum. o zaman sabah makinaya basarım sıkıntı olmaz. ya da öğlen bi bahaneyle çıkacam dışarı, her zamnki yerimde kepekli sanviçimi yiyecem, bakalım gün içinde nasıl olursa durumlar
duaların için saolasın Duygucumm, şu yaglardan kurtulsam once, Allah da bizi kavuşturacak inşallah kaldı 47 günnn
cnm önce sağlıkkk sağlığın olduğunda herşey olurrrr ,hastalığın tam olarak ne canım çok çok geçmiş olsunnn tekrar amandikkat ett
kilo verincee okadar güzel olcakki, kuaöfr giysilerrr ohhhh eskisi seni görürmü bilmiyorum görürse kaybettiği için kafasını çok vurcak duvara çokk
canım gerçi internettende bakarım ama sen unutmazsan öğren bi tarifi bendeyapayım
ee o zaman geriye sayım başlasınnn geçsin 47 gün ..
canımmm Allah kavuştursun inşallah konuya pek hakim değilim ama biriyle kavuşacağın belli
aminn esraamm amiinnnerkek arkadaşım askerde de ona kavuşmayı bekliyorum, o geldikten sonra hızlıca hazırlıklara girişip söz nişan asılacaz da gün sayıyorum iştee
ayy hadi hayırlısı desene tez zamanda gelinimiz varrr
günaydınnn hanımlarrrr güzel bir gün olsun inşallahhh... oruçlar bu çarşamba değil haftaya çarşamba bitiyor ne çabuk bitiyor yaaa ben seviyorum ramazanı.
neyse dünkü iftarım bugünkü sahurum;
iftar:eşim evde olmadığı için salladım iftarı aç karnına önce su sonra kirazsaplı çayımdan,domates,yoğurt 1dilim ekmek,3-4 yağını iyice aldığım patlıcan
1 yeşil çay
ara:küçük kase kirazz
3kup dondurma
suyum az oldu 1.5lt tamalayamadım ..
aktivite olarak iftardan öncee;
100 mekik
100 oklava
100 twist
100yanlar için bi harekett
iftardan sonra'da;
100 mekik
günlükhareketlerim dışında 3000 adım daha attım
dün temizlikgünümdü evde olanbir bayana göre baya hareketli birgündü..
sahur: 3 kaşık nesfit üstünü örtecek kadar süt,1 hurma
1lt su
Neden mutlu degilsin Esracim bence süper.Bir emek veriyor ve karsiligini aliyorsun.Ben 100 gr verince bile seviniyorum.Gitsinde azicigina bile raziyim ki senin 2 kg gitmis.Spor yaptinmi dahada cok gidecek eminim.Durmak yok bazen minik adim bazen kocaman adimlarla yola devam. Öpüyorum..Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim orda 2 kg diye görünüyorum ama beni mutlu eden bir sonuç deil geçen hafta diyetimi bozmadım ama sporda hiç yapmadım bir de reglin verdiği etkiyle o kadar kilo gitti yağdan vermemişimdir kesin bu hafta ciddi spor yapmak istiyorum dün yapacaktım ama kendimi ii hissetmiyordum o yüzden bu akşam Allahın izniyle yapıcam diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?