2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

siz böyle yazınca rahatlıyorum zaten dün ilk defa zayıflamışsın tepkisini aldım kuaförüm burda yoktu fün gelmiş ben uğradım bana diyorki sen süzüldün mü yok yok bayaa fark ediyor tabi ben çok sevindim ailem haricinde ilk kez biri bana zayıflamışsın dedi içim rahatladı haklısın zaten filizim çok aceleciyim bir an önce sekizleri görmek istiyorum ama zamanla olacağını kafam almıyor bu benim kişilik özelliğim çok sabırsızımdır ama artık verdiğim her grama sevinicem çünkü almak diye bir durum da var tabi

menün çok güzel olmuş filizim mantıyı sen mi yapmnıştın ?
Ben de çok güzel tatlılar yaparım çeşit çeşit ama artık yapmıyprum yememek için annem geçen diyorki bize incirli tatlı yap kızım sen yemicen diye bizi mahrum etme yiğenim dün akşam tutturdu krep istiyorum diye dedim tamam hepinizin istediğinden yapıcam bayram da yaklaşıken tatlı olayına çok dikkat etmek lazım yaaa :26::26:

kızlar herkese gunaydınnnnnnnnn

gecmısı ancak bıtırdım ne guzel sohbet olmus dun kacırmısım.

duygu mesaj atmıs bankada ıslerı varmıs haberınız olsun buarada.

ben de dunumu yazayım ve cıkayım yavastan. baya ıslerım var

ıftar oncesı spora gıttım

70 dk spor yaptım
yarım saat kosu bandı ( 12 dksı kosu )
10 dk yer bısıkletı
5 dk normal bısıklet
100 +100 mekık
gerı kalan surede kol aletlerınde calıstım

yarım saat yuruyus restauranta kadar. evde yemek yoktu hem de carsıda ısler olunca boyle bır plan yaptık

ıftardan sonra yarım saat markete yuruyus.

ıftar:
uc bardak su
ıkı hurma
ıkı kayısı
ıkı cevız
bır kase mercımek corbası
2 kasık domates salatası
yagsız, peynırlı bır adet borek ( 8 cm uzunluk, 4 cm genıslık gelır )
karısık ızgara ( ıkı kofte, 4-5 adet et sıs, avuc kadar tavuk 15 cm uzunluk 6 cm en tavugun )
bır bardak ayran
bır catal kadayıf
bır catal kavun

ara: acık sekersız cay, bır bardak su

eve gelınce 2 bardak su, ceyrek seftalı, ceyrek yesıl elma, lımonlu maden suyu

ıkı bardak su yatarken.

sahur:

bır dılım cavdar ekmegı
bır bardak yarım yaglı sut
ceyrek domates ceyrek salatalık
ıkı catal karpuz
bır kk beyaz peynır

2 bardak su ıctım ve nıyetlendım

ooooo maasallah 2 saat bence cok ıyı.

hım kızkardesını buyuk dusunmustum annen daha ıyı olur tabıkı.

bayramda belkı aılen suprız yapar gelseler cok guzel olur senın ıcın. degısıklık ıyı gelır sana.

hersey ıyı olacak. sen bu gunlere zor geldın emınım bundan sonrası guzel olacak gonlunu ferah tutmaya calıs zor bılıyorum ama dene canım hem kendın ıcın hem bebıs ıcın bu lazım

off filizim balığa bayılıyorum ama burda yok ki gelmiyor ton balık da sevmiyorum ama ceviz yerim alayım evde yok ya da annemler baklava için alacak ordan kendime bir kırparım sporumu da diyetimi de seviorum ama en çok incelmeyi seviyorum

Dün yaşadıklarım sinirimi çok bozdu Filizim ben buranın insanına laf anlatamıyorum bak ben de doğuluyum burda büyümesemde bir sürü akrabam var genelini katmıyorum asla zaten çok severim ama bir kısım varki beni işimden soğutuyorlar kesinlikle iletiim kuramıyorum her şekilde denememe rağmen seneye burda çalışmıcam sözleşmeli öğretmenlik yaparım yani artık psikolijimi bozuyorlar şöyle bir kasım-aralık desem rahatlıcam çünkğü kışın kardan yollar kapanıyor ve köylere gidilemiyor o zaman paso oturuyoruz da bu dönem sıkıntılı ben de senin gibi bir kere minibüten inip yağmurda ağlaya ağlaya eve gitmiştim o yüzden bilirim duygularını...Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bismillahirrahmanirrahim,

1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab

1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

Mekke'de nazil olmuştur. 8 âyettir. "İnşirah" açılmak, genişlemek, sevinmek manalarına gelir.

annem bu duayı çok sever ve okur ben de öyle sizlerde okuyun iyi geleceğine eminimmm

evden çıkmamla eve girişim tam iki saati buuyor..bayramda ailem gelemez canım aslında annem çok sitiyorda bayram sonrası 3 düğünümüz var ben gidemedim..annemde gidemezse olmaz hala dayı ve amca oğulları evleniyo...peş peşe oldu birde..

valla artık hayatımız ona endekslendi canım geçende biraz tartıştık kocişle..biraz dediysem şiddetli birazdı ..ilk defa oldu ama resti çektim önceliğim bundan sonra sen değilsin dedim...

sen daha cok yenısın bu yolda. oyuzden azıcık sabır esra. kaldı kı sabırsızlık yapacagın bır durum yok patır patır kılo verıyorsun lutfen kendıne stres yapmadan ılerle bu yolda. cunku zamanla sıkılmak, ya da basarısızlık oldugu zamanlarda psıkolojının bozulması gıbı seyler yasayabılırsın.

bak ben ıkızlerım. sabırsız tezcanlıyımdır. haklı olsam da cunku kılo vermem zor oluyor kısın cok streslendım ne oldu dıyetten sogudum kılo aldım moralım bozuldu umudum azaldı nekadar sakın olursak okadar ıyı bızım ıcın.

mantı ben yapmadım canım. nerde o becerı ve zaman. ben et yemeklerınde ve sebz eyemeklerınde cok ıyıyımdır hamurısı yemek ya da pasta corek yoktur becerım de bılgım de. komsum yapmıstı mantıyı.

bızım ıcın en buyuk sınav bayram zaten. oyuzden sımdıden kendını hazırlamaya calıs bu konuda. tatlıdan yana sıkıntım yok kolay kolay canım serbetlı tatlı cekmez ama umarım kaynanam su boregı yapmaz benım bıttıgım an olur cunku

hımmmmm anladım canım. ters zamana denk gelmıs dugunler. ama olsun yapacak bırsey yok maalesef. bebıs dogsun azıcık buyusun beraber bol bol gezersınız bugunler gerıde kalacak.

hayırdır nıye tartıstınız oyle ?

ne dedı ne yaptı kı esın ?

duan ıcın tsk ederım canım. ALLAH razı olsun.

hımm balık kotu olmus. toın balıgı cok yaglı zaten. balık buraya gelıyor ve bızım balıkcılar ucret almadan ızgara yapıyorlar eve getırıp yıyoruz ınsaallah senın de boyle bır fırsatın olur. sen bol bol cevız ye ozaman tamam mı

su nasıl gıdıyor su gozumden kactı ?

canım bızler kucuk sehırlerde ılcelerde yasıyoruz oyuzden patronumuza da etrafımızdakı ınsanlara da herseyı anlatmak zor oluyor ıstanbuldan arayan bırının konusma tarzı bıle cok fazla oluyor ALLAH yardımcımız olsun ne dıyım. ben artık ofke nobetlerımden korkar oldum da doktora gıttım ıkı aydır hap kullanıyorum cok da ıyı gelıyor.

söylememesi gerekn bir lafı söyledi...bende pılımı pırtımı topladım uçak bileti bakıyordum...ama bulamadım oturdum oturduğum yerde...ama burundan dökme operasyonu devam ediyo...dr.ye gittik sağlık ocağında..bebek sağ tarafa toplanmış dr annesi neye üzüldün bir tarafa çekilmiş dedi...eşimin yüzüne baktım..ve çıkıştada döktüm içindekileri artık...

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah Canı sıkkın arkadaşların sıkıntıları uçup gitsin Benim yetiştirmem gereken bir iş var ama çok yavaşım çooookkk, bana biraz hız lazım
Pomocum yeni fotoğraflarına baktım, çok güzel çıkmış, bayıldım Kilo verdiğin gitgide daha belli oluyor Ev halin çok şirin, mıncırayım ben seni biraz yaaa Zaten bu gidişle az kaldı İzmir'e gelmene, rahat rahat mıncırırım artık
Duygucum Allah kolaylık versin, bu havada dışarda olmak tam eziyet, aman dikkat et sıcağa ve güneşe.
Ben spor yapmak istiyorum ama totoyu kaldıramıyorum bir türlü, bu ara 68,5-69 arası dolaşıyorum, 69 görünce tartıda delleniyorum ama yine de spora başlayamıyorum. Bugün iş çıkışı pazara uğrayacağız, sonra eve gidip yerleştir, yemek hazırla ye derken zaten epey oluyor saat, sonra da yayılıp kalıyorum, Leslie 3 mil bile yapsam kardır, neyse bu akşam biraz zorlayayım kendimi, olmuyor böyle otur otur

Benimde bir ilacım var ama kullanmıyorum tekrar gitmek istiyorum böyle terapi gibi olsun bakalım boş bir vaktimde kaçayım

su günlük 2,5 litre içiyorum bazen zorlayınca 3 oluyor iftarda 1 iftardan sonra 1 sahurda yarım lt olacak şekilde

Filizim ben 7 sene istanbulda kaldım ordada sürekli satışdaydım sorunlu müşterim olmuyor değildi ama bu kadar bıktırmıyordu buranın asosyal yaşantısı kafama uygun arkadaş bulamamam yaşıtım hiç akrabamın olmaması hepsi kötü etkiliyor ama dünyalara değişmem br ablam var bir saat uzağız onunla ayda bi kere bir araya geliriz acayip eğleniriz o da olmasa ben mahfolurdum herhalde bir benim şansım sizler tabiki mesafesiz arkadaşım oldunuz eminim uzun uzun seneler hep görüşeceğiz artık herşeyimi size anlatır oldum fikirlerinize güveniyorum çünkü artık böylelikle önümdeki 2 seneyi atlatıcam okul btince formasyon alıcam inşallah sonrada atamamı beklicem Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

herkese mutlu günleerrr geçmişi okudum serap cım biraz eşiyle tartışmış ama olur o kadar, sen bebegi düşüno etkilenmesin bak yazık onaa o gelince ikiniz bir olup eşinin burnundan getirirsiniz hepsini

aman iş yerindeki sorunları boşverin, onların hepsi dangalakk bende ofistekilerle 2 gündğr konuşmuyorm, bugun 3. günüm ve bi süre daha da devam edecem, anlasınlar be nkonuşmayınca ne kadar sıkıcı oluyor ortamm

şimdi de menuyu yazayımm.. dün kahvaltıda 2 şeftali yemiştm zaten, öğlen ofistekilere oruuç tutmadıgımı belli etmemek için onlar yokken yarım lt falan anck su içebilmişimdir, bide special k nın krakerleri var yeni, 1 paketi 100 kusur kalori, onlardan vardı yanımda onlardan yedim, daha doorusu yuttummm

6.30 gibi eve gittim, yarım salatalık yedim iftara kadar beni tutusun die. iftar saatinde de akşam yemegi olarak ,

1 kase erişteli nohutlu çorba

2 yk fırında tavuklu türlü

2 yk yoğurtlu kabak

1 parça pide

3 bardak su

misafirimiz oldugu için yürüyüşe çıkamadım ama 2 tane canavarla bütün bir akşam evde koşturdum bence o da bir spor türü sayılmalı

ara öğün olarak da

2 kupa çay

1 dilim güllaç yedim ve günü kapattım. suyum toplamda 2 lt yi geçmiştir ama ne kadar geçmiştir bilemiyorumm..

sabah kahvaltı da

1 parça pidenin arasına yarım domates ve 1 kk kadar beyaz peynir koydum, yedim. 1 tane de küçük şeftali yedim, 3 bardak suyumu da içtim. şimdi ofisteyim, ama öğleden sonra dışarı çıkacam işim var, kepekli sandviç yapan güzel bi yer var, arasına domates salatalık peynir marul falan koyuyor, oraya gidip yerim die düşünüyorum.

akşam da kardeşimde oruç tutamıyo bu ara iş çıkışı buluşup yemek yiyecez, sonra da bayram alışverişi yapacaz biraz.. yyine spor olmayacak malesef, ama en azından hareketli olacam kar kardır diyelim

öperim herkesi, mutlu günleerrr

merhaba canım;

Sende hamileymişsimn ne güzel Allah sağlıklı huzurlu bir hamilelik nasip etsin inşallah

Biraz gergin gördüm seni sanki neden en güzel döneminde kendini sinirlendiriyorsun ? Tadını çıkarmaya bak anne olacaksın dünyanın en güzel duygusu.Buna engel olacak hiçbirşeye müsade etme.Bebeğin senin herşeyin tabiki ama aynı zamanda eşinin de öyle...Arada ufak tefek kavgalar elbet olacak ama tadı tuzu işte.Hem gönlünü alacaktır sıkıntı ve sinir yapmana değmez.Ben asında konuya burnumu sokmuş gibi oldm ama napıyım hamile biri gördüm mü dayanamıyorum

o zaman güzel bir gün seni bekliyor kardeşle alışverişin üzerine aktivite tanımam resmen yeniden doğmuş gibi oluyorum ohh özendim size ama bizde bayrama ablamla buluşuyoruz neyseki

tadını çıkar canım

ben alışveriş konusunda baya problemliyim, çok zor begeniyorum o yuzden aynı zevki kardeşim ne kadar tadacak bilemiyorum yani senin de az kalmış canım, tez zamanda kavuşun inşallah ablanlaa

canım tsk ederım. saclarımı kuzenım ordu ama evın ıcınde renklı gıyınırım pıjama olur altımda, ustumde renklı ya da beyaz tısortler. evde ve dısarda cok farklıyım aslında. evde 15, dısarda 40 yas oluyorum sankı bır de turbanlı olunca.

gelecegım anacugum, sen benı ıyıce bır mıncırrrrrrrr kıs gelmeden 90 olmam lazım ekim basına ınsaallah dusebılırım

havalar bıraz serınlerse spora donersın dıye dusunuyorum eylule bırsey kalmadı ama tabıkı tansıyona dıkkat edecek sekılde yavastan yavastan alıstırmalar yapabılırsın de guzel olur.

sen pazara ıyı alıstın ne guzellllll

ben de bıraz once sırketın bahcesınden kabak cıcegı topladık bulgur ıle cok guzel dolması oluyor komsum sen topla, ıkımıze de ben yaparım dıyınce super oldu.

canım bazen boyle seylerı yasayabılıyoruz ıkı uc yıl once ben de yasadım bunları. sımdı zaman zaman tartısmalar oluyor ama esım enazından daha dıkkat edıyor kelıme ve cumlelerıne. benı kıracak kaba seyler soyleyebılıyor ama enazından eskısı gıbı herseyı bırakmama sebep olacak kadar ılerı gıtmıyor sızın de olmus boyle bırsey. bır daha olmaz bence. maasallah esınle ıyısınız dıye bılıyorum zaten. senın hamılelık, onu da etkıler ıkıncı plana atılmıs gıbı hıssedıyor kendını bence. kıskanclık vardır ve bu yuzden daha dık kelımeler kullanmıs olabılır stres ve baskı altında oldugu ıcın. sonucta ıs stresı ve bebegın gelecek olması, senın saglıgın ve bebegın saglıgı ıcın endıselenme vs derken o da streslı.

bence gıt esra. cunku yasadıgımız seyler bızı bu kontaya getırebılıyor bazen. ben keske daha once gıtseymısım dıyorum hapım cok fayda goısterdı hem ustelık dıger antıdepresanlar gıbı ıstah acma, kılo aldırma etkısı de yok.

suyun guzel aman ıhmal etme. bayramdan ıtıbaren daha da artır 3,5-4 olabılır kışa kadar boyle devam edebılırsın.

ben senı cok ıyı anlıyorum cunku ben de daha farklı sehırler ve ısyerlerınde calıstım ozaman da calısma sartları zordu ama hem calısma sartlarım hem calıstıgım ınsanlar hem musterıler daha kalifiyeydi önceden ve bunlar degısınce calısmanın nekadar zorlastıgını da ıyı bılıyorum. asosyal bır hayat da dahıl yasadıklarımız aynı. ben de evlenınce tum hayatım degıstı oyuzden cok yıprandım ve hem saglık hem kılo olarak bu durumlara gelmeme buyuk bır sebep olusmus oldu.

sen bızı ıstedıgın surece bız yanındayız daıma. ben zor bır surecten yenı yenı sıyrılarak kendıme geldım sen bana gore daha pozıtıf basladın ılk aylarına. oyuzden herseyın daha da ıyı olacagına, hep bırlıkte sorunları da kıloları da asacagımıza enazından paylasacagımıze destek olacagımıza emın olabılırsın