- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.681
Hiç sorma canım, çok üzüldüm zaten ama her işte bir hayır vardır. Haftaya bir aksilik olmazsa gideceğiz. Benim deniz zamanım geldi çok fena, sayıklıyorum resmen. Bir de spora da başlayamadım, hayatımda resmen boşluk var. Bir an önce havalar serinlese diye dua ediyorum artık.
Pomocum tekrardan ellerine sağlık, en başta Esracım seni tebrik ediyorum, çok güzel kilo vermişsin maşallah, sonrasında da ben dahil kilo veren herkesi kutluyorum
Ben yediklerime dikkat etmiyorum kızlar, valla çikolata da yiyorum, çekirdek te, sadece çok geç saate bırakmamaya çalışıyorum o kadar. Spor yapabilsem daha güzel dengeleyeceğim ama böyle kiloyu korumak bile çok zor.
Bu arada Lep sana da geçmiş olsun. Doktora git, ihmal etme bence de. Yanlış hatırlamıyorsam yaşın menopoz için küçüktü diye hatırlıyorum, annen kaç yaşında girmişti?
Tesekkr ediyorum canim.Annem 40 yasinda girmis yani erken bir yas.Persembe randevum var insallah menapoz degildir.Son aylar tayin isleri cok canimizi sikti,yasadigimiz kaza ve bunun gibi olumsuzluklarda belki reglimi düzensiz yapiyor bilmiyorum ama 3 aydir böyle.Dilerim menapoz degildir.Ne güzel yiyerk kilo vermissin tebrikler...
serapcım umarım bebeğini zamanında sağsalim kucağına alırsınnnn ikinizde sağlıkla kavuşan birbirinizeeee,rabbim şifa versinnn..
Neden mutlu degilsin Esracim bence süper.Bir emek veriyor ve karsiligini aliyorsun.Ben 100 gr verince bile seviniyorum.Gitsinde azicigina bile raziyim ki senin 2 kg gitmis.Spor yaptinmi dahada cok gidecek eminim.Durmak yok bazen minik adim bazen kocaman adimlarla yola devam. Öpüyorum..
dikkat et kuzumm grip hiç çekilmiyor yazın ben de yeni atlattım sayılır akşam limonata falan iç de vitamin olsunn
cnm öyle abartılcak birşey değil canın çekiyorsa ye tabide aklında olsun şahsen ben çok özen gösteriyorikisini bir arada yememeyee,eskiden olsa aynı tabakda makarna,patates köftee ooo çokoolurdu bu son virajda iyice bilinçlendim
sağ ol canımm bazı şeyleri yaşam biçimi haline getirmek istiyorum yani hayır demesini öğrenmek istiyorum
çekirdeğe bayılırım biz çiğdem deriz şöyle düşünüyorumda eskiden torba torba yerdik hemde siyah ağzımızdişlerimiz kapkaraolurdu çok güzeller ama çok yağlılar yaaaa....
menülerinde güzel canım..
napayım çeşmicim artık bazı şeyleri hızlandırmam lazım çok sıkıldımmm ee zorda kilo veriyorumm 30 yaşıma geldimm kg almaya müsahitim iradem ne kadar güçlenirsee i lerki yaşlarda o kadar rahat ederimm..
bu gibi durumlar seni üzmesinnn herkez belli bir dönemde duraklama yaşaya bilir ayrıca regl tam bitmemiş ödemde olabilir
sen bir an öncegit doktoraa menapoz gibi bi durum varsa önlemlerini al ne kadargeçiktirirsen kar dır.
ayrıca menünde gayet güzel...
işte bende bunu başaramya çalışıyorum mesela nesli önüme yemek geldiğinde kafamdan hesapyapıyorum GI ye göre beslenmeye çalıştığım için dercelerini hesaplıyorum yemeklerle uzun uzun bakışıyorum resmen,şimdi önümde yazlık kabusu var benim kayınvalide biliyorsun giritli ve yemekde usta ama üstesinden gelcem mutfağa ben hakim olcammm ,zaten gittiğim yerde mutfağa girersem sorun olmuyor hemen mudahale edebiliyorum..
afferim sanaaaa...
oo kiloya bak kiloyaaa
ah feslimbu duyguyu bilirimmm magazayagidip büyük beden bölünümünde giyinmek aldığına razı olmak güzelmiş şıkmış vs gibi özelliklere bakmayıp sadece üstüne oldumu diye bakmak çok üzücü ben o yüzden o kış 1-2parça şey alıp oda sokakiçin evden doğru düzgün çıkmadımm genelde eşortman giydimm.. ama sen azimli birisin istersen o lafı herkeze yutturursunn ben kış bitmeden sonuca ulaşacağını tahmin ediyorummm.
aminnnnnnnnnnnnnnnnn...
deneyim bugünnnn...
çorbadan fazlavar ama güzel olmamış bu sefer geçer sefer yeye doyamadım bu seferr çok kötü olduuuu nerde hata yaptım bilemiyorummm
menünde sporunda güzel olmuş tebriklerrrrr
tatlıy karşı güçlü iraden için tebriklerrr...
etli pide bir kere yedim dedğin gibi ince ama uzundu yani 3tane etli pideyı yanyana koysam başımdan diz kapağıma kadar eder.
serapcım umarım bebeğini zamanında sağsalim kucağına alırsınnnn ikinizde sağlıkla kavuşan birbirinizeeee,rabbim şifa versinnn..
senin patron işini biliyor demek içini evde hazırlatmış haaaagerçi daha sağlıklı ne eti olduğunuybiliyor enazından
seni canı gönülden tebrik ediyorum sende benim gibi pide seviyorsunnnn ama hayırdemişsinnnn öyle bir an gelcekki yarım olan pide 1tane olcak yicezzzzz ve diğer öğünletelafi etcez yada sporla o günü yakcazzzz. şimdi birazcık sabredelimmm..
neden iyi değilsinnn ?
evet cnm sınavlarım ii geçti ağustos ortasında öğrenicem sonuçları inşl ideallerime kavuşurum
cnm sende kendine dikkat et hasta olma güzelim ananenn hasta olmuş galiba geçmiş olsun cnm
herkes sağlıklı sıhhatli olsun daima
kilo verenleri tebrik ederimmmm
veremeyenleri yani kendimi inşh bayramdan sonra fulll sporla --- leri görmeyi dilerimmmmmmmmmm
cnm merhaba evet hep sen geldiğinde topik boş oluyo..
aa cnm sen hiç korkma kendine stres yapma lokositler falan hepsi gider kalmaz inşlh gününde sağlıklı sıhhatli doğum yaparsın cnm
bak bugün yakkaladım seni ama yine kızlar yoköyle canım kardeşlerimle şenlendi ev bakalım kız kardeşim de cuma günü gitcekmiş ev yine bana kaldı..bende atarım artık kendimi sokaklara bol bol gezerim...arkadaşta kalmadı kalanlarda ramazandan dolayı pek dıaşrı çıkamıyorlar...valla pomo şanslı mıyım bilmiyorum ama bu sene buralar 50 dereceyi gördü ve ben yandım kavruldum gece uykularım kalmadı resmen oturuyorum sabah serini düşene kadar...
erken doğum riskim ise canım ben zaten kürtajın peşine hamile kaldım biliyonuz normalde dr 6 ay beklemen lazım ama çok istiyorsun 3 ay o da rahmin durumuna göre demişti..ama ben 2 kere regl olduktan sonra hamile kaldım..bu birinci sıkıntıydı zaten..geçen randevu da ise idrarda lökosit çıktı pozitif ve çift değerde...buna da dikkat etmem lazım erken doğum riskine hatta gebeliğin sonlanmasına kadar gider dedi ve beni dr korkuttu:18:anlayacağın durum bundan ibaret...paşam sağlıklı gelsin de artık vaktini saatini takmıyorum...
tek tek alıntı yapmayım dedim, aklımda kalanları yazayım..
pomocum çok geçmiş olsun, inşallah iz kalmadan halledersin..
serap cım inşallah bebegin sag salim gelir, doğru zamanı Rabbim biliyordur, o zamanda gelir inşallah bebegin de
duygu cum, çekirdeği eskiden biz bir başlardık saatlerce yerdik ama hiç durmadan, dilimin dudagımın yara oldugu zamanları biliyorm yanişimdi canım istedigi için biraz yedim kaçtım masadan. her güzel şey saglıksız zaten, bunun da yaglı tarafı var, bide tuzlusu güzel oluyor meretin ama çok nadir yerim, fazlasıyla uğraşamam sivilcelerimi geçirtmeye çalışıyorm o kadar, mumkun oldugu kadar azaltmaya çalışıyorm yaglı şeyleri
nesli yi göremedim galiba, iyidir inşallah bugun, hastalıgı geçmiştir.
bir dee kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenelere de önümüzdeki hafta için bol şans diliyorum
dün akşamki menumu yazayım şimdi de.. iftarda misafirlikteydk.
iftar
1 kase sebze çorbası
4 yk kabak puresi, 2 yk et sote
3 yk pilav
5 adet sarma
1 bardak fanta ( başka içecek olmayınca arada kaynadı malesef)
ara öğün
3 top meyveli dondurma
2 dilim karpuz
su da 2 lt yi geçti yatana kadar, ama adet oldugum için sahura kalkmadım. bugun de oruçlu değilim. ofiste yiyip içme durumum nasıl olur tam bilmiyorm ama, hepsi erkek, ramazanın başından beri 1 gün hariç hep tutmuşken şimdi ben tutamıyorm demeye utandıgımdan onlar çıkarlarsa die eti form getirdim yanımda onu yerim.
kahvaltıda da şişkinliğim oldugu için canım bişey istemedi, ben de 2 tane şeftali yedim. gün içerisinde durumlara göre bakacam artk. 7 haftadan geriye sayıyoyrm artkk şu yaglarımın gitmesi lazımmm
Günaydın kızlar, öncelikle geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim, bugün çok daha iyiyimYapılacak çok iş var, benim yapasım yok ama o kısmı normal Sabah bir ara girdim ama çıkmam gerekti hemen. Geçmişe dalamadım, e malum bu ara hızlı ilerliyor sayfalar Pomocum elini yakmış kaçırmışım mesela, çok çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
Tablomuz yayınlanmış, Pomocum ellerine sağlık arkadaşım, tam bakamadım daha ama kilo veren herkesi kutluyorum, veremeyenler haftaya bol bol versin inşallah
tablo için eline emeğine sağlık kg veren başda esrayı tebrik ediyorum gayet güzel bir rakam gün ve gün eri inşallahhhhhhhhhhhhhh....
filiz,berivan,nesli sizleride kutluyorummm..
Hiç sorma canım, çok üzüldüm zaten ama her işte bir hayır vardır. Haftaya bir aksilik olmazsa gideceğiz. Benim deniz zamanım geldi çok fena, sayıklıyorum resmen. Bir de spora da başlayamadım, hayatımda resmen boşluk var. Bir an önce havalar serinlese diye dua ediyorum artık.
Pomocum tekrardan ellerine sağlık, en başta Esracım seni tebrik ediyorum, çok güzel kilo vermişsin maşallah, sonrasında da ben dahil kilo veren herkesi kutluyorum
Ben yediklerime dikkat etmiyorum kızlar, valla çikolata da yiyorum, çekirdek te, sadece çok geç saate bırakmamaya çalışıyorum o kadar. Spor yapabilsem daha güzel dengeleyeceğim ama böyle kiloyu korumak bile çok zor.
Bu arada Lep sana da geçmiş olsun. Doktora git, ihmal etme bence de. Yanlış hatırlamıyorsam yaşın menopoz için küçüktü diye hatırlıyorum, annen kaç yaşında girmişti?
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim orda 2 kg diye görünüyorum ama beni mutlu eden bir sonuç deil geçen hafta diyetimi bozmadım ama sporda hiç yapmadım bir de reglin verdiği etkiyle o kadar kilo gitti yağdan vermemişimdir kesin bu hafta ciddi spor yapmak istiyorum dün yapacaktım ama kendimi iyi hissetmiyordum o yüzden bu akşam Allahın izniyle yapıcam diyim
günaydınnn hanımlarrrr güzel bir gün olsun inşallahhh... oruçlar bu çarşamba değil haftaya çarşamba bitiyor ne çabuk bitiyor yaaa ben seviyorum ramazanı.
neyse dünkü iftarım bugünkü sahurum;
iftar:eşim evde olmadığı için salladım iftarı aç karnına önce su sonra kirazsaplı çayımdan,domates,yoğurt 1dilim ekmek,3-4 yağını iyice aldığım patlıcan
1 yeşil çay
ara:küçük kase kirazz
3kup dondurma
suyum az oldu 1.5lt tamalayamadım ..
aktivite olarak iftardan öncee;
100 mekik
100 oklava
100 twist
100yanlar için bi harekett
iftardan sonra'da;
100 mekik
günlükhareketlerim dışında 3000 adım daha attım
dün temizlikgünümdü evde olanbir bayana göre baya hareketli birgündü..
sahur: 3 kaşık nesfit üstünü örtecek kadar süt,1 hurma
1lt su
geçti filizim yediklerimizle çok alakası oluyor bu durumunregl dönemimde benim canım yemek değilde tatlı için ölüp bitiyorum heleki çikolata ama öyle bir uzak duruyorum ki çikolatadan şükür hiç ağzıma sürmüyorum bu benim için çok büyük başarı nerde kareleri tam bitirmek nerde bi aydır ağzıma sürmemek ama mesela tatlı yiyorum evde varsa şerbetli tatlıdan bir tane yiyorum yoksa dondurma yiyorum ikiside kesiyor aslında kesiyor yanlış oldu biraz durduruyor beni maalesef regl döneminde dikkat etmemiz gerekiyor ağrı sızı iştah hepsi bizi buluyo velhasıl kasın olmak zor iş yahu
Misafir gelince bende çeşiti çok severim ama ramazan ayında çok çeşitli sofra sevmiyorum her ne kadarda eve gelen misafire çok çeşit yapsakta yani bu mübarek aya öyle çeşit çeşit sofralar yakışmıyor sonuçta orucu nefsimiz için tutuyoruz zaten ama mecburiyetten yapıyoruz haklısın
Kızlar menümü yazayım
sahur
bir haşlama yumurta
iki dilim ekmek birine peynir sürüp yedim
maydonoz
bir bardak yarım yağlı süt
bir bardak çay
iftar
yarı kase şehriye çorbası ( şehriyesinden çok az aldım )
iki silme kaşık pirinç pilavı :)
4 kaşık türlü yemeği
bir kase salata
bir litre su
ara
bir şeftali
bitki çayım
spor
iftardan önce
30 mekik
2x20 yan mekik
100 oklava
iftardan sonra
leslie 1 mil ( 20 dk)
aslında leslieyi daha fazla yapabilirdim ama biraz terleyince bıraktım ayrıca ilk gün fazla yüklenmedim acayip paslanmışım bu bile yordu benii neyse ufakta olsa başlamak güzel
bugünüm çok kötü geçti müşteriler beni delirtti sabah bölge müdürüyle laf sokarak telde atıştık öğleden sonra dengesiz bir müşteri aramış ben cevap verince küfür etmeye başladı ben de kapattım hemen defalarca aradı cevap vermedim sonra köyden başka birine aratmış adam benden özür falan diledi bu sefer de ben ona saydırdım terbiyemi bozmadan patronum orda yoktu işyerinden bir arkadaş vardı konuşmuyoruz onunla ama çok sinirlendi konuşmadığımz için müdahale etmedi patronumu aradı işte geldi patronum adamı aradı baya bağırdı beyfendi demişki o ben değildim benim oğlumdu yok ben oğlumu dövmüşüm falan ... yani bu olay bugün beni çok kötü etkiledi sinirlerim alt üst oldu zaten yoğun çalışıyorum telefonlarımız çağrı merkezi gibi hiç susmuyor artık telde konuşmaktan insanlara laf anlatmaktan başıma ağrılar giriyor üstüne bir de beyfendi işyerimi aradı onunla da kavga ettim oturdum ağladım sinirimden neysekii geçti inşallah yarın sorunsuz bir gün olur eve gelince rahatladım ...
Gecmisi okumadan hemen yazayim dedim ne zaman pc yi elime alsam oglumun bakacagi tutuyor.
Bugünkü menümü yazayim önce
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 sütlü nescafe
Kahvaltidan yaklasik 2 saat sonra
1.saat 20 dk yürüme bandinda tempolu yürüyüs
15 dk yer hareketleri
100 de ip atladim
Öglen sadece salata yedim
Aksamda et haslicam ve yesil salata
Su 2 lt simdilik
Arkadaslar cok dikkat ediyorum ama gitmedi.Bunu devam eden reglime bagladim bugün tartilmadim morelim bozulmasin diye.
Ara ögün yapmiyorum.Canan karatayi dinlemissinizdir mutlaka.Her ögün arasi en az 4-5 saat olmali demisti.Simdilik meyvedende uzak duruyorum.Bir 100 gr versem morelim düzelecek.Simdi gecmise dönüp tabloyu incelemeye gidiyorum.Hepinizi öpüyorum
serın saatlerde yuruyus yapmak cok ıyı gelecektır ıyı dusunmussun dogumuna annen mı kızkardesın mı gelecek ? kım yanında olacak ? bayramda ne yapacaksın yolculuk ıznı var mı ?
sızın oralar demekkı asırı sıcak bu yıl canım. cunku dıger yerler gecen yaza gore daha serın. ozellıkle ramazanı kıyaslayınca kesınlıkle fark var.
hımmm anladım durumu. sen ne zor sartların ustesınden geldın bebısın de saglamca tutundu ınsaallah sag salım ve zamanında dogacaktır ıyı dusun ıyı olsun dusundukce stres yaparsın stres de zaten erken dogumu getırır aman ha ALLAH korusun.
lökosit anladıgım bırsey degıl ama doktorları da bılıyorsun parmagına ıgne batıyor cıkartırlarken bıle olum rıskı var modundalar. sen tedbırlerını al tabıkı ama olumsuzluklara odaklanmadan gecır bu surecı.
ALLAHA emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?