2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sen benım bır de cocuk taklıtlerımı gorsen, kuzenım benden cok kucuk ama resmen kucagına alıp sevmek ıstıyor esım desen kıkır kıkır guler boyle hallerıme. keyfım yerındeyse cok yaparım mamma derımmmm sanırsın kı o ses 3 yasındakı bır kız cocugundan cıkmıs

senın sıcaktan asırı zorlanmanın sebebı tansıyon belkı de. cunku tansıyonun gercekten dusuk. oyuzden sana spor yap dıye yuklenemıyorum ama tansıyon olmasaydı cok vıdı vıdı yapardım haa

spor kesınlıkle ıstahın da kontrolunu saglayan bırsey. sen spor yaparken daha dıkkatlıydın ama koruma donemınde tamamen bıraktın herseyı. oyuzden hatalı oldugun konu bu, yoksa asırı sıcaklar ve senın bu konudakı hassasıyetını dusununce spor yapamamana bırsey dıyemıyorum. ama azıcık dıkkat etsen, sen valla koruma donemınde bıle kılo verırdın. bu hafta gorduk ıste, azıcık yurudun o bıle -500 geldı sana.

ben kabak cıcegı hıc yememıstım buranın bır ılcesınde cok sık yapılıyor komsum oralı. bulgurlu yapıyorlar. dun yapmıs sagolsun ama yıyemedık cunku normal kabak cıcegınınkı bıraz acı olabılırmıs cıtlenen kabagın cıcegı asıl guzel olurmus. yıyemedık hevesımız kursagımızda kaldı valla

komsum cok ıyıdır hem ıyı kalplıdır hem karı koca benı cok severler yardımsever, dobrayım dıye. ben de ona maddı anlamda destek olmaya calısırım cocuklarına, kendıne ehdıyeler alırdım gururunuı ıncıtmeyecek bahaneler bularak.

ınsaallah canım seneye daha ıyı olacak hersey hepımız ıcın. kımbılır yenı ev, araba, yenı beden, yenı hayat derken daha nekadart telaslı ama guzel gunler gorecegız ınsaallah bız de kıs ıtıbarı ıle bırıkım yapabılırız sanırım, ya da dırekt borclanıp araba alırız ılk olarak.

sana katılıyorum canım. neslı ıle aramızda 5 yas var, metabolızma olarak bıraz daha zorlanması lazım ama ınanılmaz harıka calısıyor maasallah ve bunu degerlendırmıyor ben buna cok uzuluyorum hem ustelık kısın sabrettıgı, uzak durdugu yıyecekler, yaptıgı sporlar da bosa gıdecek dıye korkuyorum yenı baslangıc yapmak ayrıca eylul de cok zor olacaktır cunku dıyetten de spordan da dusunce olarak tamamen uzaklastı yenıden bu fıkre adopte olmak da bu konuda dısıplınlı ve ıstıkrarlı olmak da bu kez daha zor olur dıye korkuyorum ınsaallah boyle olmaz.

duygu gecen etlı ekmek olayında benı oldurecektı oyuzden olculerı yazıyorum artık cunku yanlıs anlasılma oluyor

hayırdır canım ne oldu ? bugun uc ıhracat var asırı yogunum ama yıne de aramaya calısacagım senı. ALLAHA emanet ol ınsallah sıkıntıların gecer.

oooooooo acılısı yapmıssın canım. tebrıklerrrrrrrrrrrrr

cok guzel bır haber verdın bıze. ıcımıze su serptın valla

canım sen boguldun bu tempodan. farkındayım oyuzden bır an once bayramın bıtmesını, evınde normal duzenıne kavusmanı, denızlı de bır ay herkesten uzak kendıne vakıt ayırmanı dılıyorum ınsaallah bunlar olur

oglusun maasallah ıyıymıs buna cok sevındım. mısafırler senı yormus uzmus anlasılan onlara kızdım bak

esın de muhakkak onemlı bırseyden dolayı kapatmıstır canım, senın canın sıkkındır sımdı, oyuzden esıne sarma bence.

menulerın cok saglıklı, cesıtlerın cok guzel olmus sen bu ısı cabuk ogrendın tebrıkler sadece ıspanagın oldugu menun az olmus keske yogurt yeseydın mesela ek olarak.

ben de buaralar yogunum, ozellıkle bugun. oyuzden yarın aksama dogru ancak gırebılırım sanırım.

kızlarrrrrrrrr herkese gunaydınnnnnnnn

hayırlı cumalarrrrrrrrrrr

umarım herkes ıyıdır

yarın cumartesı yasasınnnnnnnnn

kızlar ben menumu yazıp hemen cıkıyorum bugun asırı yogunum. uc tane ıhracat var hepsının evrakları elımden operrrrrrrr

dun spora gıtmedım ayagım gercekten kotu. aksayarak yuruyormusum hatta bu gunlerde. hem esım hem kuzenım farketmıs. esım normalde mudahele etmez ama gıtmemı ıstemedı mudahale ettı bu kez bu surece. ben de daha kotu olabılır dıye korktugum ıcın mantıklı geldı bu uyarısı. pazartesı ve salı gıtmıstım. bugun ıyı gıbıyıım. bugun gıderım yarın da gıderım ve haftada 4 kez gıtmıs olurum bu da az olmaz dıye dusunuyorum. dun spora gıtmedım ama baya yurudum kuzenımle terzıye gıttık markete gectık falan derken ben toplam 6000 adet adım yapmıs oldum

ıftar:

ıkı bardak su
bır kase cacık
5 kasık etlı turlu yemegı
ıkı catal karpuz
15 adet uzum
uc kasık sehrıye pılavı

ara: kuzenın haftasonu yaptıgı ırmık tatlısından bır yemek kasıgı kadar yedım, uc bardak su, lımonlu maden suyu, kervansaray kahvesı.

aksam baya kotu oldum tansıyonum mu dustu yukseldı anlamadım oldugum yere acayıp bır sekılde yıgıldım gozlerım kanlandı atesım cıktı ama sonradan duzeldım kendıme geldım.

100 mekık
100 twıst
30+30+30 oklava hareketlerı

yaptım.

ardından kuzenın gazıyla bakım yaptık yuzumu kopuk ıle yıkadım ardından maske yaptım ardından gece kremı surdum camasırlarımı astım ve uyudum.

sahura cok zor kalktım, baktım cok tokum ve asırı uykum var ıkı bardak su ıcıp gerı yattım kuzenım ve esım beraber sahur yaptılar ölu gıbı uyumusum tekrar.

benden haberler boyleeeeeeee ısteeeeeeeee

iyi yaptın valla şekerim, lazımmış bana bir dokundurma, yoksa saldım çayıra mevlam kayıra moduna girmişim de haberim yokmuş. Dün akşam kendimi çok iyi hissettim valla, bugün bile daha enerjiğim. Dışarda spor yapmam imkansız ama klimanın olduğu odada Leslie yapabilirim en azından. Her tür zor koşulda bile sporu bırakmamak lazım. Zaten yediklerimi fazla kısamıyorum diyette bile, sporu eksik etmeyeyim ki Eylül'de 70'i bulmayayım, hatta koruma dönemine girdiğim kiloda olayım hiç değilse.
Bu arada sen ne zaman açıklayacaksın bakayım kilonu, merakla bekliyorum

Canım benim, teşekkür ederim yorumun için, Duygu dün kendime getirdi valla beni Kilo vermek için o kadar uğraşıyoruz ama almak çok kolay maalesef. Sözde kilo koruma dönemindeyim ama 2kg aldım nasıl korumaysa artık Zararın nereden dönsem kardı, inşallah döndüm de. Spor olarak dün klimanın olduğu odada Leslie 3mile yaptım ve canım çıktı resmen. Çok hamlamışım. Vücut çok nankör, o kadar spor yap, birkaç ay yapma hemen salıyor kendini. Dediğim gibi en azından gün aşırı Leslie yapacağım. Yapabilirsem her gün yaparım. Yediklerime şimdilik fazla müdahele etmiyorum ama mide de büyüyor, o yüzden aslında yavaş yavaş Eylüle hazırlık olarak yediklerimi de 1 tık kısmaya çalışacağım. Eylül'de tekrar 7'li bir rakam görmek istemiyoruuuummm

tşk ederim içimi rahatlatıyorsunuz Allah razı olsun daha ben çok çok yazarım birazcıkda çenem düştümü aman Allahh

Umarım bu saatten sonra herşey dilediğimiz gibi olur önümüzdeki yazdan çok umutluyum Senin için güzel günler başlamış bile sen atlatmışsın herşey daha da güzel olacak

Amin inşallah Duygucum hiç böyle düşünmemiştim yeni ay denince benim aklıma direk faturalar geliyor işler güçler ama bu taraftan bakmak daha güzel ve inşallah tez zamanda evne geçersin

Ayyyy çok sevindimm dua çok güzel bir dua ezberlemek lazım aslında ben öyle yapıcam bol bol okuyalım manası çok güzel

Tşk ederim Filizim sayenizde biliyorsun Bayrama öyle bir yorgun gireceğiz ki artık ne anlıcaksak tatilden Rabbim yardımcımız olsun...

Ya bu arada bişey sorayım bütün kızlara benim sahurda işhaım çok açık oluyor yedikçe yemek istiyorum doymuyorum böyle olan var mı ?

Eşinden sonra bir de ben müsade etmicem Filiz!! Dikkat et kuzum sağlık en önemli şeyimiz bak senin ayak ağrın sürekli nüksediyor spor yapma demiyorum ama hafif yapsan zorlamadan umarım daha iyisindir bugün

Bakımlar yapılmışş ohhh misss olunmuş ne güzell

Günaydın kızlar, haftanın son günü hepimiz için güzel ve enerjik olsun inşallah Yarın cumartesi, bir aksilik olmazsa yarın günübirlik denize gideceğiz Malum geçen hafta gidememiştim, içimde kaldı Bugün yine iş yoğunluğum var, dün bitirmem gereken işi bugün bitirmeye çalışacağım. İnşallah halledebilirim bu sefer.
Bu arada internetten elbise almıştım, bugün teslim edecekler galiba (gerçi kargonun işi belli olmaz), kilo aldığım için 38 beden olacak mı olmayacak mı endişesi taşıyorum ama olursa fotoğraf çekilip koyacağım

İkizler oldğunu bilmiyordum Filizim neyse öğrenmiş oldum

Sakinlik ve ben :) İlk kez aynı cümlede kullanıyorum.Ama daha sabırlı olucam inşallah .Bende yemek olayından pek anlamam senin aksine

Kaynananı ara deki börek yapma diye bizimkilerde bayrama keteler falan bir de piknik çıktı gerçi ben pikniği hallederimde pasta börek işi benide sinir ediyor zaten bu ara canm acayip tatlı çekiyor akşamları incir yada meyveyle gidermeye çalışıyorum ama gitmiyor ki poffffsssss

Hayırlı olsun Neslicim umarım olur foto bekliyoruz denizinde tadını çıkar valla benim yerimede gir iyi eğlenceler şimdiden

Arkadaslar 2 gündür ugruyamiyorum Biliyorsunuz dün doktor randevum vardi.Menapoz degil ama baska bir rahatsizligim cikti.Tedaviye hemen basliyoruz.Insallah hersey iyi olucak bakalim.Ayrica Türkiyeden misafirimiz geldi dün onuda gezdirdik .O yüzden araniza katilamadim.Birazdan da alisverise cikicam.Burda mevsim sonu indirimler basladi.Gercekten güzel ucuzluk var.Dün gezerken parfümde baktik ve aklima Esra geldi:)
2 gün diyetime pek uyamadim sporda yapamadim ama bugün tam geri döndüm.
Sbah 1 dilim ekmek
2 ceri domates
2 dilim peynir
1 fincan sütlü kahve
öglen
3 kasik yogurt
5 kasik sebze
salata
aksam
3 köfte
yogurt
salata
Suyu 3 lt icicem
.Gecmisi birazdan okuyup gelirim öpüyorum hepinizi.

herkese merhabalarrr

tam açıyorum geçmişi okumaya başlıyorum bi iş çıkıyo haydaa koştur koştur bi daha, girip çıkıp yazmamışım gibi oluyorr şimdi patron bi işe yoğunlaştı, bende elimdeki işleri bitirdim hemen yazaım menumu dedm. tabi kaç gün oldu menu girmeyeli eskileri malesef hatırlayamıyorumm

dünü toparlayabildigim kadarıyla yazayım. adetdönemimde oldugum için oruç tutamıyorm malesef..

kahvaltı

1 yumurtadan 3 4 tane de sosis vardr heralde sosisli yumurta

1 parça peynir

avuç içi kadar pide

1 kupa çay

öğle yemegi

kepekli ekmegin arasına beyaz peynir, domates, salatalık, maruldan oluşan sandviç

500 ml su

akşam yemegi

1 kepçe tarhana çorbası

3 yk yoğurtlu kabak yemegi

2 parmak buyuklugunde 2 parça et doner ( sossuz )

ara öğün

1 kupa yeşil çay

1 kupa siyah çay

yarım dilim kadayıf

dün leslie yapacaktm ama ayagımı agrıtmışm yine yapamadm, artk bu akşam bi yolunu bulup yapacam inşalahh..

bu sabahki kahvaltımı da unutmadan yazayım..

kahvaltı

avuç kadar pide içine maydanozlu ekşimik

0.5 lt su

öğle yemegine Allah kerimm