- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.741
Evdeki halini çok beğendim kesinlikle, şeker kız candy
Havalar bir serinlese aaahhhh ahhhhh. Mahfoluyorum ben yaa, sizleri gördükçe kendimden utanıyorum ama yapacak bir şey yok, herkesin metabolizması farklı işte. Yazın iptal oluyorum ben, bir de iştahım da iptal olsa sorun olmayacak ama o aynen kalıyor
Dün akşam çekirdek yedim 1 küçük kase, 1 saat sonra çok iyi hissetmedim kendimi ve tansiyonumu ölçtüm, 9-6. Pes dedim, tuzlu çekirdekle bu kadar olmuş. Dün pazarda gezdiğim için muhtemelen düştü tansiyon, bilemedim.
Pazarı kesinlikle çok sevdim ama dün felaket bir sıcak vardı, pişman oldum açıkçası girdiğime.
Kabak çiçeği dolması Ege Bölgesinde çok yapılır, zeytinyağlı ve pirinçle yapılır, ben de pazarda görünce içim gidiyor ama evde olmak lazım onunla uğraşmak için. Maşallah sen şanslısın, komşun gerçekten iyi biri anladığım kadarıyla, bulgurlu hiç yememiştim ama güzel olur muhtemelen o da, hele sen bir de elceğizinle toplamışsın, daha da güzel olurŞimdiden afiyet olsun canım
müsliler zaten pek güzel olmazz amanzaten kalorisi düşük hangi şey güzelkiii,ben nesfitlerin yada k-flekslerin kaloricetveline bakıyorum meyvalıların kaloris bir parça daha fazla olduğu için almıyorum zaten sadeyi seviyorum..
etli ekmek faciası dimi neyse ama haklıyım düşün benim düşündüğüm etliekmek hemde 3tane
ya sorma neyine senin topuklu gerçi dolgu topuk ama baya bi yüksekti neyseki sana yazdıkdan sonra bi magaza buldum beyaz parmak arası terliğe ihtiyacın vardı aldım rahat ettim ve dediğim gibi eve geldim duş kut uyku 2 saattten fazla uyumuşum..
sağ ol canım ,ah bi başlasam bu süreçi yaşamayaa benden mutlusu olmazzz ALLAH isteyen hereze nasip etsinnn..seninde son baharda üstünüzdeki yüklerden kurtulcaksınız yavaş yavaş bi arabayı eşinin kafasına koyy,siz birikim için iyi bi süreçe giriyorsunuzz gerek tedavi gerek ev yada araba için güzel bir süreç çocukla zor bunlarrrrr inan bana..
Aminnn canım..
baktım olmuyor ufakdan dokundurdum artık, k.bakma kg aldığın sürece fıraçayı yiceksin benden,inan tekrar kg vermeye başladığında çok kızcan kendine kendimden biliyorum yani zaten verdiğin kg geri alıp tekrar veriyorsun oysa mola verdiğin kg'dan düşmek varken neyse, düşünsene300-500gr derken eylülde 70 kg üstündesin aman ALLAH korusunn,neyseki kendine geldinn çok birşey yapmana gerek yok bir parça porsyonunu düşür biraz yağa,ekmeğe dikkat et ve dediğin haftada3 gün sporla gr gr verirsinn.zaten spora başdan adapte olmak zor sonra yeme içme gibi oluyor sen çok iyi bilirsinn gerçi senin adapte olma sürecin hızlı ilerlerr şu güzel metabolizmanın hakkını vermiyonya deli ediyon beni oysa biraz sabretsen 2-3 ayda mezun olursun sen
Canooo senin santimlik ölçülerine bayıldımMenün güzel her şey tadımlık olmuş.
Esracım Allah senden razı olsun bugün çok sıkıntılıydım bu dua bana ilaç gibi geldi. Aslında sıkıntımdan foruma da girmek istememiştim, içim nasıl ferahladı anlatamam.
Duygucum Allah senden razı olsun arkadaşım, şu yazdığın beni kendime getirdi. Eve geldim ve hemen Leslie'mi açıp 3 mil yaptım, çok yoruldum, helak oldum ama kendime geldim, bana lazım olan kesinlikle spordu ama bir türlü başlayacak enerjiyi bulamıyordum. Eylülde başladığım kiloya dönmemek için haftada en azından 3 gün evde spor yapacağım. Çok şükür artık klima da var, zaten olmasa bayılır kalırdım muhtemelen
Neyse işte, bir hızla sporumu yaptım, çok mutlu oldum ve sana teşekkür etmek istedim
merhaba hanımlar geçmişe bakmaya çalıştım herkes iyi sanırım. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın. Benim curcuna hayatım devam ediyor2 gündür yatılı misafirim vardı. Onlarla ilgili bir sorun oldu ucu biraz bize de dokundu tabi onların huzursuzluğu beni de gerdi eşimde şehir dışında telefonu da kapalı bana kapatacağını söylemişti ama hala açmadı. Gelince çok fena yapıcam onu neyse kızlar her şerrin arkasında bir hayır varmış deyip konuyu kapatıyorum. Oğluşum
iyileşti şükür bazı çiçekler kurudu ve kayboldu. Bu hafta görümceler geldi enişte de sürpriz yaptı. Offffff Bundan sonra bayram
hazırlıkları başlar işte böyle 1 ay daha geçti ben ikili rakamları göremedim. Fırsat bulursam girerim kızlar Allah emanet olun
Bugün hiç girmedim kızlar öyle yoğunki resmen başımı kaşıyacak vaktim olmuyor sizleri özledim ama acayip yorgunum uykusuz sabah 9 akşam 7 aralıksız çalışıyorum artık pc den nefret ettitm eve gelince evin işleri falan bayram üzeri hiç mi hiç vakit bulamıyorum bi süre böyle olacak sanırım kusura bakmayın geçmişe bakmadan yazıyorum sadece menümü yazayım
dünkü menüm
sahur
bir bardak yarım yağlı süt
bir haşlama yumurta
iki dilim kepek ekmek
maydonoz
iftar
yarım kase şehriyesi az şehriye çorbacı
4-5 kaşık türlü
2 kaşık yoğurt
bir kase salata
1 litre su
ara
yarım armut
bitki çayım
20 dk leslile 10 dk koşum var
2.gün
sahur
bir yumurtadan menemen
iki dilim kepek ekmek
maydonoz
iftar
bir kaseden az mercimek çorbası
3-4 çatal ıspanak yemeği
bir kase salata
ara
yarım armut
bitki çayım
iftarım az oldu bugün su çok fena tıkadı spor olarak 10 dk koşu bir saat yürüyüş
kızlarrr umarım herşey yolundadır sizi çok öpüyorum
Aminnn canım..
baktım olmuyor ufakdan dokundurdum artık, k.bakma kg aldığın sürece fıraçayı yiceksin benden,inan tekrar kg vermeye başladığında çok kızcan kendine kendimden biliyorum yani zaten verdiğin kg geri alıp tekrar veriyorsun oysa mola verdiğin kg'dan düşmek varken neyse, düşünsene300-500gr derken eylülde 70 kg üstündesin aman ALLAH korusunn,neyseki kendine geldinn çok birşey yapmana gerek yok bir parça porsyonunu düşür biraz yağa,ekmeğe dikkat et ve dediğin haftada3 gün sporla gr gr verirsinn.zaten spora başdan adapte olmak zor sonra yeme içme gibi oluyor sen çok iyi bilirsinn gerçi senin adapte olma sürecin hızlı ilerlerr şu güzel metabolizmanın hakkını vermiyonya deli ediyon beni oysa biraz sabretsen 2-3 ayda mezun olursun sen
sana katılıyorum canım. neslı ıle aramızda 5 yas var, metabolızma olarak bıraz daha zorlanması lazım ama ınanılmaz harıka calısıyor maasallah ve bunu degerlendırmıyor ben buna cok uzuluyorum hem ustelık kısın sabrettıgı, uzak durdugu yıyecekler, yaptıgı sporlar da bosa gıdecek dıye korkuyorum yenı baslangıc yapmak ayrıca eylul de cok zor olacaktır cunku dıyetten de spordan da dusunce olarak tamamen uzaklastı yenıden bu fıkre adopte olmak da bu konuda dısıplınlı ve ıstıkrarlı olmak da bu kez daha zor olur dıye korkuyorum ınsaallah boyle olmaz.
bence gıt esra. cunku yasadıgımız seyler bızı bu kontaya getırebılıyor bazen. ben keske daha once gıtseymısım dıyorum hapım cok fayda goısterdı hem ustelık dıger antıdepresanlar gıbı ıstah acma, kılo aldırma etkısı de yok.
suyun guzel aman ıhmal etme. bayramdan ıtıbaren daha da artır 3,5-4 olabılır kışa kadar boyle devam edebılırsın.
ben senı cok ıyı anlıyorum cunku ben de daha farklı sehırler ve ısyerlerınde calıstım ozaman da calısma sartları zordu ama hem calısma sartlarım hem calıstıgım ınsanlar hem musterıler daha kalifiyeydi önceden ve bunlar degısınce calısmanın nekadar zorlastıgını da ıyı bılıyorum. asosyal bır hayat da dahıl yasadıklarımız aynı. ben de evlenınce tum hayatım degıstı oyuzden cok yıprandım ve hem saglık hem kılo olarak bu durumlara gelmeme buyuk bır sebep olusmus oldu.
sen bızı ıstedıgın surece bız yanındayız daıma. ben zor bır surecten yenı yenı sıyrılarak kendıme geldım sen bana gore daha pozıtıf basladın ılk aylarına. oyuzden herseyın daha da ıyı olacagına, hep bırlıkte sorunları da kıloları da asacagımıza enazından paylasacagımıze destek olacagımıza emın olabılırsın
buarada yeni bir aya girmişizzz yeni ay yeni umutlarrrr olsun hepimize,özellikle benim çok beklentim var bu aydan dilerim ay sonunda kendi evimde olurum çok bunaldım düzenimi kurmak istiyorum, İnş hepimiz için güzel bir ay olur..
Canooo senin santimlik ölçülerine bayıldımMenün güzel her şey tadımlık olmuş.
Esracım Allah senden razı olsun bugün çok sıkıntılıydım bu dua bana ilaç gibi geldi. Aslında sıkıntımdan foruma da girmek istememiştim, içim nasıl ferahladı anlatamam.
menulerın cok saglıklı, cesıtlerın cok guzel olmus sen bu ısı cabuk ogrendıntebrıkler sadece ıspanagın oldugu menun az olmus keske yogurt yeseydın mesela ek olarak.
ben de buaralar yogunum, ozellıkle bugun. oyuzden yarın aksama dogru ancak gırebılırım sanırım.
kızlarrrrrrrrr herkese gunaydınnnnnnnn
hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
umarım herkes ıyıdır
yarın cumartesı yasasınnnnnnnnn
kızlar ben menumu yazıp hemen cıkıyorum bugun asırı yogunum. uc tane ıhracat var hepsının evrakları elımden operrrrrrrr
dun spora gıtmedım ayagım gercekten kotu. aksayarak yuruyormusum hatta bu gunlerde. hem esım hem kuzenım farketmıs. esım normalde mudahele etmez ama gıtmemı ıstemedı mudahale ettı bu kez bu surece. ben de daha kotu olabılır dıye korktugum ıcın mantıklı geldı bu uyarısı. pazartesı ve salı gıtmıstım. bugun ıyı gıbıyıım. bugun gıderım yarın da gıderım ve haftada 4 kez gıtmıs olurum bu da az olmaz dıye dusunuyorum. dun spora gıtmedım ama baya yurudum kuzenımle terzıye gıttık markete gectık falan derken ben toplam 6000 adet adım yapmıs oldum
ıftar:
ıkı bardak su
bır kase cacık
5 kasık etlı turlu yemegı
ıkı catal karpuz
15 adet uzum
uc kasık sehrıye pılavı
ara: kuzenın haftasonu yaptıgı ırmık tatlısından bır yemek kasıgı kadar yedım, uc bardak su, lımonlu maden suyu, kervansaray kahvesı.
aksam baya kotu oldum tansıyonum mu dustu yukseldı anlamadım oldugum yere acayıp bır sekılde yıgıldım gozlerım kanlandı atesım cıktı ama sonradan duzeldım kendıme geldım.
100 mekık
100 twıst
30+30+30 oklava hareketlerı
yaptım.
ardından kuzenın gazıyla bakım yaptıkyuzumu kopuk ıle yıkadım ardından maske yaptım ardından gece kremı surdum camasırlarımı astım ve uyudum.
sahura cok zor kalktım, baktım cok tokum ve asırı uykum var ıkı bardak su ıcıp gerı yattım kuzenım ve esım beraber sahur yaptılar ölu gıbı uyumusum tekrar.
benden haberler boyleeeeeeee ısteeeeeeeee
sen daha cok yenısın bu yolda. oyuzden azıcık sabır esra. kaldı kı sabırsızlık yapacagın bır durum yok patır patır kılo verıyorsun lutfen kendıne stres yapmadan ılerle bu yolda. cunku zamanla sıkılmak, ya da basarısızlık oldugu zamanlarda psıkolojının bozulması gıbı seyler yasayabılırsın.
bak ben ıkızlerım. sabırsız tezcanlıyımdır. haklı olsam da cunku kılo vermem zor oluyor kısın cok streslendım ne oldu dıyetten sogudum kılo aldım moralım bozuldu umudum azaldı nekadar sakın olursak okadar ıyı bızım ıcın.
mantı ben yapmadım canım. nerde o becerı ve zaman. ben et yemeklerınde ve sebz eyemeklerınde cok ıyıyımdır hamurısı yemek ya da pasta corek yoktur becerım de bılgım de. komsum yapmıstı mantıyı.
bızım ıcın en buyuk sınav bayram zaten. oyuzden sımdıden kendını hazırlamaya calıs bu konuda. tatlıdan yana sıkıntım yok kolay kolay canım serbetlı tatlı cekmez ama umarım kaynanam su boregı yapmaz benım bıttıgım an olur cunku
Günaydın kızlar, haftanın son günü hepimiz için güzel ve enerjik olsun inşallahYarın cumartesi, bir aksilik olmazsa yarın günübirlik denize gideceğiz Malum geçen hafta gidememiştim, içimde kaldı Bugün yine iş yoğunluğum var, dün bitirmem gereken işi bugün bitirmeye çalışacağım. İnşallah halledebilirim bu sefer.
Bu arada internetten elbise almıştım, bugün teslim edecekler galiba (gerçi kargonun işi belli olmaz), kilo aldığım için 38 beden olacak mı olmayacak mı endişesi taşıyorum ama olursa fotoğraf çekilip koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?