2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım neden böyle oldun acaba menün güzel spor yok ama adımlar güzel bakımlarda yapılmış ohh sefanolsun

ben de moladayım ama diyeti sporu bıkramdım bildirimde moladayımm bilmiyorum böyle bi totem yaptım ne kadar işe yarıcak görcezz,amanesli yaklaşık 17 saat yemek yemiyoruz zaten az çalışan metabolizmam dahaaz çalışıyor ee saat açısındanda geç bi saatte oruç açıyoruzzz evde kendi çapımda spor yapıyorum sonuçda kardio değil bunarahmen mniki minik kg vermek benimutlu ediyor
aksiniyapsam ciddi kg alırdım çünkü herşeyi benimalehime.şimdi haftaya tatil başlıyor deniz dibimizde hergünerkenden sahil boyunca yürüyüp koşcam sonrada biraz yüzcem öğleden sonra yine girerim baya güzel spor olcakk banaa zaten yaz çıkmadan ideal kg olmayı istiyorum bakalım inşallah bir sorun yaşamam.. senin adınadaçok sevindim arkadaşımm gençsin güzelsin boşunahaksızlık etmekendinee,bu arada yarın denize gircekmişsin tadını çıkar umarım bi aksilik çıkmazz
Amin inşallah Duygucum hiç böyle düşünmemiştim yeni ay denince benim aklıma direk faturalar geliyor işler güçler ama bu taraftan bakmak daha güzel ve inşallah tez zamanda evne geçersin
amin canımm amin hepimizin gönlündeki olsunn tabi hayırlı olanlarrr..

hımm yeni cici alınmış sağlılla mutlulukla giy güzelimmm resmi sabırsızlıkla bekliyorumm
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. menülerin hep güzel senin bir parçaaktivite eklersen dahada güzel olcaK

kolay gelsin canımm bu arada şafak kaç oldu
menülerin gayet güzel

ehehehe parfüm candır heleki yurtdışındaysan bende dün parfüm düşünüyodum bitti ablamdan istiyeyim dedim gelirken alsın diye öpüyorum seni kocamannnnn

hayırlı cumalarr hanımlarrr..

güne pek keyifli başlamadım kuzey ve kaka sendromu devam bugün 5.gün oldu yapmayalı sabah topiği açtım açık bırakıp gittim anasağlığına şurup,lavman,kremverdi yazlık içindesinek ve yanık için krem yazdırdımneyseki lavmana gerekkalmadan eve gelir gelmez yaptıı,umarım şurup ve krem işe yarar,bir kez daha emin olduk doktorla tamamen korkusundan yapmıyor çünkü kabızdeğil,çatlağı yok neyse şifasını bulur umarımm...

dünkü iftarım bugünkü sahurum..

iftar: 500ml su,kirazsaplı çayım,hurma,1kase yoğurt,1 kaşık barbunya,1kaşık esmerbulgur pilavı domatesli,bir tutammaydanoz,yarım domates,1 bardak evyapımı limonata
ara: 1 bardak yeşil çay
ara: buzlu dondurma orman meyvalı

yatasa kadar 1.5 lt tamamladım suyumu

aktivite günlük hareketlerimdışında 6bin adım
100 pilates topunda mekik (kızlarbenimgöbek sorunum vardı biliyorsunuz ve en geniş yeri göbek deliğimin orasıydı şimdi orasıgitti sezaryan bölgem kaldı orasıda biraz zor hem alt karın olduğu için hemde sezaryandan dolayı hemde henüz tam anlamıyla hissetmiyorum o bölgeyi,neyse bende pilates hareketini hatırladım sırt üstü uzundım ayaklarım topun üstünde eller ensede gözler tavanda mekik için üst bögemi kaldırırken topudakendime doğru çektim böyle olunca hem üst hem alt karın çalıştı.)

100 oklava
100 yanlar için harekett
100 twist

sahur:3 kaşık nesfit üstünü geçecek kadar süt,1 hurma
1 ltsu

bugün iftara davetliyiz bakalım nasıl geçecek hepinize şimdidenn keyifli haftasonları,yarın kadir gecesi umarım hepimiz güzel değerlendiririz şimdiden HAYIRLI KANDİLLERR..

Yaza neredeyse güle güle diyeceğiz ama ben hala kilo veremedim kızlar!!! Yaz gelsin havalar ısınsın, illa ki iştahım azalır diyordum ama hala deli gibi yiyorum ve işin kötüsü yemek istiyorum! Esas sıkıntı da burada zaten! İştahımı kapatacak ne yapabilirim acaba? Var mı bir fikri olan?

Esracım bende oldu iştahım arttı kayınvalidemlerdeydik sofra kalabalıktı sohbet falan derken ipin ucunu kaçırdım. Baktım ki

evde de aynısı bende elime 1 dlm ekmek ve peynir aldım üzerine suyumu içtim. yada 1 meyve peynirle geçiştirdim. Sofraya

oturmamaya çalış.

Oyyy kıyamam duygucum bir iki kere bizde yaşadık o sorunu çocuk yapmak istemiyor. Allah kolaylık versin Sanada hayırlı kadiller

onuda deniyeyim uykulu ayakta zor dursamda bu akşam az az yicem inşallah :)

Rabbim şifasını verir inşllah duygum bi süre daha böyle giderse bence doktora değilde pedagoga götürebilirsin çocuklarda oluyormuş dönem dönem böyle

Bu arada sen nasılsın konuşamadık kaç gündürr

Cok iyi olmus menün böyle devam edersen kapak resmi cabuk gelecek:)

menulerimi begenmene çok sevindm duygucumm, aslında o kadayıfı yemeseydim çok iyyidi de annem bana supriz olsun die almış. şöle ki : , dün iş için ofis dışındaydm annemle denk geldk, dedm biraz gezineym seninle sıkıldm neyse işte gezinirken annem şifon gömlek gibi tunik gibi bişey begendi, 110 tl di nakit alırsan 80 e düşüyodu, annem de nakit alamam zorlanırım ay sonuna diye geri bıraktı, bende kıyamadım alalm bişey olmaz dedm ben verdm parasını aldık çok da sevindii neyse işte sonra ben yanından ayrıldm o eve döndü, dönerken markette kadayıfı görmüş, bende çok severimm die jest olsun die almış, öle olunca da zaten kadayıfa hayır demekte zorlanırm, hepten ye gitsin dedm yanii

şafak 45 miş canım, ben saymıyorum artık, sayınca hırçın oluyormuşum, günler geçmiyor die moralm bozuluyomuş, o yuzden erkek arkadaşm yasakladı bana şafak saymayı demn konuşurken ağzından kaçırdı 45 kaldı die daha çookkk var yanii

Kızlar günaydınnn

Kadir geceniz mübarek olsun.Bu güzel geceyi en iyi şekilde ihya etmenizi dilerim.Rabbim tüm güzellikleri sizinle kılsın.Mutluluk peşinizi hiç burakmasın inşallah.

Bu ara topik sessiz sanırım herkeste bir bayram telaşı bende şimdi işe gidicem acele acela yazıyorum.

sahur
bir kase mercimek çorbası
bir dilim ekmek
bir çay k. bal
bir bardak yarım yağlı süt

iftar
bir kse mercimek çorbası
bir tabak mantar yemeği
bir kase cacık
2 çatal ıspanak

ara
bitki çayım
bol ceviz
2-5 lt oldu toplamda

Filizim sen bana ceviz ye dedin ben abarttım sanırım çok yedim zararı var mı elimin altında durunca git gel ye gibi oldu artık yapmam öyle tabağa alırda yerim o yüzden meyve yemedim hatta .

spor dün yapamadım annemle 3 tepsi baklava yaptık bir de başım çok ağrıyordu uykusuzluk yoğun iş temposu üstünee bir de evdeki abyram hazırlıkları beni perişan etti resmen bari yarın yatayım biraz.

Duyguşş kuzey nasıl oldu ? Filiz ayağın ağrıyor mu hala ?

herkese mutlu haftasonları ve hayırlı kandillerr.. tüm dualarınız kabul olsun inşallah bugunn..

herkesler bir yerde ben de dünkü menumu yazayım da alışveriş sitelerine bakınaım biraz

kahvaltı

1 parça pide içerisine peynir

öğle yemegi ( ofisten çıkamadm dün öle olunca da çantamda biskuvi vardı ondan yiyebildim )

8 - 10 tane yulaflı biskuvi

akşam yemegi

1 kepçe tarhana çorbası

2 - 3 çatal patlıcan - kabak kızartması yoğurtlu ( makarna ve pide yemedim )

ara öğün olarak da

1 kupa yeşil çay

1 kupa siyah çay

yarım dilim kek

su da 3 lt yi tamamlamıştır büyük ihtimalle.. adetim bittigi için bugun niyetlendm, sahura kalktım.

sahur

biraz beyaz peynir

1 yagsz tavada yumurta

yarım lavaş

Allah herkesn dualarını kabul etsin tekrardannn

menulerın guzel olmus. her gun guzel cesıtlemeler yapıyorsun bu cok hosuma gıdıyor.

cevız yaglı canım aman dıkkat et, 2 adet cevız yıyecegız abartmak olmaz

bakkkkkk kızımız cok hamaratmıs. baklava yapmıs ellerınıze saglık afıyet olsun

benım ayak dun daha kotu oldu canım. sadece ayagım degıl asırı bır bas agrısı halsızlık boyle ust uste seyler yasadım spor yaparken de spordan sonra da. bugun agrım hafıf. ama spora gıtmeyecegım dısarda ıslerım var onları halledecegım baya yurumus olurum zaten.

Hiii 2 tane mi oy oy oyy başıma gelenler hemen dünü telafi etmeliyim tüh tühhh :26::26:

Menülere dikkat ediyorum kendime herseferinde küçük hedef koyuyorum bu seferki 95 bakalım ne zaman inicem öyle yapınca motive oluyorum saol canım gel beraber olsun dicem şimdi olmucak bu akşam bir tadına bakarım ama o kadar yani daha yemem

Ayağın için dikkat et canım lütfen hazır hafiflemişken iyice dinlen

canımmmmmmm zaten konustuk bunları ama burdan da yazmak ıstedım gercekten cok uzuluyorum bu duruma. cunku senı cok kotu etkılıyor kuzıcıge de kıyamıyorum oyyyyy yazık pasaya ya. bugun kadır gecesı. sıfasını bulması ıcın dua edecegım canım.

cok cok gecmıs olsun canım tekrardan.

kızlar herkese merhaba

ıyı haftasonları dılıyorummmmmmmm

ben dun cok kotuydum bır gun once zaten sahur bıle yapamadım okadar halsız ve kotuydum sabahtan aksama kadar ısler asırı yogun oldu bır de oyle yorgunlugum arttı usengeclık yapmayayım dedım ve spora gıttım terzıye ugramam gerektıgı ıcın once terzıye ugradım yurumus oldum spordan donerken de aynı yolu tekrar yurudum ama aslında kıpırdayacak halım kalmadı taksı bulamadım aksı gıbı.

bugun uyudum, dus aldım kendıme geldım bıraz. sımdı terzıye, alısverıse gıdecegım kuzenımle. donuste de balık almayı dusunuyorum

dunumu de yazayım:

spor 40 dk

20 dk yurume bandı
10 dk yer bısıkletıü
10 dk normal bısıklet

spora gec vardım terzıye ugradıgım ıcın, oyuzden herzamankınden kısa tutmam gerektı hoca kapatacakmıs salonu yedı bucuktan once. gercı bıraktıgım da ıyı oldu cunku hıc canım yoktu

40 dk eve yuruyerek geldım

ıftar: 3 bardak su
3 kasık bamya
3 kasık yumurtalı taze fasulye
bır bardak ayran
3 catal karpuz
yarım domates
yarım salatalık

ara: kervansaray kahvesı, ıkı bardak su, br avuc kıraz

ıkı bardak su yatarken

sahur:
yarım domates
yarım salatalık
bır bardak sut
3 yumurta, az kasar , ıkı kasık sut ve bır bucuk dılım cavdar ekmegı ıle yaptıgım omletı esımle paylastım. ekmeklerı kucuk kucuk kızartıp ustune yumurtalı harcı dokerek yapıyoruz.

uc bardak su ıctım ve nıyetlendım