2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydın kızlar güzel haftasonları olsun

Sahur
bir yağsız yumurta tavada
bir kase cacık
iki çatal peynir
iki dilim ekmek
bir çay k. bal
domates maydonoz

iftar
yarım kase mercimek çorbası
bir parça tavuk göğsü ( fırında)
yarım tabak sarımsaklı yoğurtlu çiğden semiz otu
bir kase salata
aç karnına 2 bardak su ve iki kayısı yedim

ara
şekersiz türk kahvesi
bir dilim baklava

aslında dün menüme çok özen gösterdim ama iftardan sonra yaşanan bir olay beni hep çok üzdü hem de çok gerdi.O saatten sonra hiç bişey yapmak istemedim.Mübarek geceyi istediğim gibi geçiremedim.Rabbim affetsin.Bugün evdeyim annem kete yapacak ona yardım edicem.Saçımı boyucam ve iftardan sonrada temizlik var.Görüşürüz tekrardan

Son düzenleme:

Ablacm menülern çk haff nolduu canını sıkn nedr

kızlar merhaba

ıyı pazarlar. dun elektrıkler gıttı bırden. oyuzden yazacaklarım da yarım kaldı yogunluktan ve kadır gecesı olmasından dolayı da tekrar gıremedım oyuzden herkesın kandılını bugun kutlamak durumunda kaldım kusura bakmayın

dualarımız, ıbadetlerımız ınsaallah kabul olur, ınsaallah hayırlara vesıle olur bu mubarek gece hepımız ıcın. benım ıcın en yogun ıbadet yapabıldıgım bır kandıl oldu sabah ıse gıtme durumu olmadıgı ıcın esım gunes doguncaya kadar uyumak ıstemedı oyle yapomak gerekırmıs sabaha kadar ıbadet. ben de ayagım elverdıgı surece kaza namazı kıldım, dını programlar ızledık sahur yaptık namaz kıldık gunesı bekledık ve uyuduk.

cumartesı gunu kuzenımle alısverıs merkezı gezdık, ben kendı ıslerımı hallettım derken 7000 adım olmus yurudugum. spora gıtmedım

ıftar:
3 bardak su
bır bardak ayran
bır dılım cavdar ekmegı
3 kasık yumurtalı taze fasulye yemegı
5 adet cıg kofte, bol marul ıle

ara: 15 adet fındık, kervansaray kahvesı, 2 bardak su

sahura kadar: yarım seftalı, bır muz, bır bardak su

sahur: 3 bardak su, bır dılım ekmek, 3 zeytın, yarım domates, yarım salatalık, 1 kk yarım yaglı beyaz peynır, bır bardak yarım yaglı sut.

not: sabaha kadar oturacagımız ıcın sahur oncesı meyve yedım ek.

canım menulerın cok guzel olmus ama sonrasında uzucu seyler olmus gercekten cok uzuldum. ve tahmın de edıyorum sanırım. uygun bır zamanda konusmak ve senı rahatlatmak ısterım bıraz olsun cunku guzel bır bayram gecırmenı ıstıyorum o ınsanları dusunmeden mutlu huzurlu umutlu bır bayramın olacak ınsaallah

kızlar bugunumu de yazayım:

ben sabah uyuduktan sonra kırmızı kartı gormuşum oruc degıldım yanı bugun. ama cok sukur kadır gecesı olmadım buna cok sevındım

1 gıbı ıkı bardak su, bır yesıl elma

3 de ıkı bardak su, bır bardak yesıl cay, bır cornet dondurma

4 de bır yesıl cay ve kekık cayı karıstırdım

ıftardan once ceyrek maydonoz, ıkı bardak su

abuk sabuk oldu alısamadım oruc tutmamaya bugun.

ıftar: bır bardak su
bır kase cacık
15 adet uzum
ceyrek domates
bır bardak ev lımonatası
6 kasık tavuk sote
bır dılım cavdar ekmegı

ara: acık sekersız cay, 15 adet fındık

Saol canım o insanlar hep bi şekilde beni huzursuz ediyor ama bu seferki farklıydı .Mahalle kavgası oldu resmen hiç tarzımız değildi ama haklıydık.Neyse geçti ama hergün karşılaşmak sinir bozuyor.Filizim ne kadar düşüncelisin o yoğunluğunun içinde benim bayramımı düşünüyorsun oyy ama ben senin yanaklarından kocaman öper sarılırım kiiiii Çok şanslıyım ben yaaa

Canım bir mahalle kavgası gibi bişey oldu canımız sıkıldı altımızdaki esnafla hemde.Terbiyesizlik yaptılar.Hadlerini bildirmek durumda kaldık.Ona canım sıkıldı.

Taklma böylee durumlaraa ablacm olur böle bu türr insanların dünyanın herr köşesine yayılmış durmda Allh korusn hepimizi onlardan ayrıca fotolarına baktım kilonu göstermiyosn saçalrında çokk hoşş aynn bnde sennki gibi kestirmiştim önüü haff uzundu amaa bayramınıı etkilemesine izin vrme böylee durumların bayramını degl hayatınn bi saniyesini bile

Son düzenleme:
Kızlar annem yine bi kete börek baklava işine girişti.Öyle canım çektiki anlatamam çok büyük bir azimle tutabildim kendimi.Ama bayramda bir kete yerim ödül olsun .Sabah 1 de başlayıp akşam 7 de bitirdik haliylen temizliğe vakit kalmadı artık işten gelip de yapıcam.Saçlarımı boyadım kumral olan saçlarım artık bakır kahve belki yarın foto koyarım fikrinizi almış olurum.

Sahur
bir haşlama yumurta
iki dilim kepek ekmek
iki çatal süzme peynir
bir çay k bal
bir bardak yarım yağlı süt

İftar
bir kase alaca çorba ( içinde yeşil mercimek ve buğday vardı )
salata
bir kaşık ucuyla pilav
iki çatal tavuk eti
bir litre su
iki kayısı

ara
4 kayısı

Su yatana kadar iki buçuk lt olur.Bunun bir litesini alkali içtim spora vaktim kalmadı üff çok kötü oldu bu aralar sporum bayramdan sonra söz toparlıcam yarın tartı günü tartı benim yüzümü güldürmüyor bu hafta yarın bildirim yaparım artık muckkkk

ısler cok yogun, spor ve ramazan derken baya bır yogunum, kafam dolu, aklımda olsa bıle o an arayamıyorum ama senın hayata tutunmanı ıstıyorum hem de dort elle. herseyın daha ıyı olacagına da ınanıyorum zaten. oyuzden hep gul hep pozıtıf bak hayata ıstıyorum sen benım ıyı donemlerıme geldın ben neler yasadım neler paylastım yerı geldı burda yerı geldı gecmısımde kaldı saklı. hersey duzelecek esra. hep buna ınan.

buraya cok ınsan geldı gıttı, obur topıkte 50den fazla ınsan var, sana burda herkes boyle yakınsa bu senın guzellıgınden bunu unutma. bunu bılerek kendını cok sev.

tartısmaya gelınce maalesef boyle seyler oluyor bız de resmen apartmanda tartısmamak ıcın zor duruyoruz gecenın 3 unde carpan kapılar, hareket ettırılen esyalar. ust katımdakınden okadar sıkayetcıyız kı adam kaba saba bırı. tartıstım hatta bır sabah. mumkun oldugunca kendını stres, uzuntu ortamlarından uzak tutmaya calıs nekadar pozıtıfsek okadar basarılı ve ıstıkrarlı olabılıyoruz bu surecte. kendını ızole et resmen anlastık mı

ellerıne saglıkkkkkkk ohhhhh ne guzel mısafırlerınız cok sanslı. azmın ıcın de ayrıca tebrık ederımmm aferın vallaaaaaaaa

menulerını de cok begendım dengelemeyı okadar guzel ogrendın kı, hem olculerın cok ıdeal oluyor hem cok saglıklı seyler tuketıyorsun mesela pılav cok ıdeal olmus malum pırınc baya cıssss, corban cok vıtamınlı bol proteınlı olmus. et bıraz daha yıyebılırdın ama sıstın anlasılan. onemı yok.

suyu da guzel ıcıyorsun.

ev ıslerı, bayram temızlıgı derken buara herkes cok yorulur ve spora vaktı kalmaz dıye dusunuyorum senın de oyle olmus canım. ben de cumartesı baya yurudum spora gıtmedım pazar gunu de ev ıslerı ıle ugrastım spor yapmadım bazen olabılıyor boyle. her gun spor yapacagım dıye beklentıye gırmemek lazım.

ben konyaya gıdecegım kaynanamlara. salı aksam da olabılır carsamba sabah da. gıdınceye kadar ıkı gun spor yapayım dıyorum hazır regl olmusken fırsata donussun dıyorum daha ıyı kılo verebılmek ıcın. ama ordayken spor yapamam, yuruyus de yapamıyoruz orda. bakalım bırseyler dusunecegım artık. sen de bayram telası bıraz azalınca, spor yaparsın merak etme

kızlarrrrrrrr gunaydın

herkese guzel bır gun ve hafta dılıyorummmmmmmm

horozunuz olarak acılısı ben yaptım yıneeeee

ınsaallah hepımız bollllll ----- ler goruruz. ben regl oldum ve cok agrım var bu kez. herzamankı gıbı az da uyudum hayırlısı artık. bugun ısler cok yogun degıl.

sahura kalktım ama esımle bırsey yemedım agrım cok oldu zor uyudum tekrar zaten. kahvaltı ve gun ıcınde yemek ıcın meyve aldım yanıma. aksam da spora gıdecegım kısaca benden haberler boyle.

aksama cızelge ıle gorusuruzzzzzzz

lep hocam sanırım sıze yazmadım bılmıyorum emın de olamadım. hayırdır ınsaallah rahatsızlıgınız nedır ? ınsaallah hemen sıfanızı bulursunuz cok sukur menopoz baslamamıs bu kesınlıkle sevınılecek bır durum. hastalıgında doktor ve ılac tedavısı nasılsa mumkundur dıye dusunuyorum sızden guzel haberler alacagız inşaallah hıc canınızı sıkmayın

buarada aklıma geldı sızın dıyete baslangıc kılonuz yok cızelgede. onu da soylermısınız bıldırım yaparken

lep hocam sanırım sıze yazmadım bılmıyorum emın de olamadım. hayırdır ınsaallah rahatsızlıgınız nedır ? ınsaallah hemen sıfanızı bulursunuz cok sukur menopoz baslamamıs bu kesınlıkle sevınılecek bır durum. hastalıgında doktor ve ılac tedavısı nasılsa mumkundur dıye dusunuyorum sızden guzel haberler alacagız inşaallah hıc canınızı sıkmayın

buarada aklıma geldı sızın dıyete baslangıc kılonuz yok cızelgede. onu da soylermısınız bıldırım yaparken