- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.781
günaydın kızlar güzel haftasonları olsun
Sahur
bir yağsız yumurta tavada
bir kase cacık
iki çatal peynir
iki dilim ekmek
bir çay k. bal
domates maydonoz
iftar
yarım kase mercimek çorbası
bir parça tavuk göğsü ( fırında)
yarım tabak sarımsaklı yoğurtlu çiğden semiz otu
bir kase salata
aç karnına 2 bardak su ve iki kayısı yedim
ara
şekersiz türk kahvesi
bir dilim baklava
aslında dün menüme çok özen gösterdim ama iftardan sonra yaşanan bir olay beni hep çok üzdü hem de çok gerdi.O saatten sonra hiç bişey yapmak istemedim.Mübarek geceyi istediğim gibi geçiremedim.Rabbim affetsin.Bugün evdeyim annem kete yapacak ona yardım edicem.Saçımı boyucam ve iftardan sonrada temizlik var.Görüşürüz tekrardan
günaydın kızlar güzel haftasonları olsun
Sahur
bir yağsız yumurta tavada
bir kase cacık
iki çatal peynir
iki dilim ekmek
bir çay k. bal
domates maydonoz
iftar
yarım kase mercimek çorbası
bir parça tavuk göğsü ( fırında)
yarım tabak sarımsaklı yoğurtlu çiğden semiz otu
bir kase salata
aç karnına 2 bardak su ve iki kayısı yedim
ara
şekersiz türk kahvesi
bir dilim baklava
aslında dün menüme çok özen gösterdim ama iftardan sonra yaşanan bir olay beni hep çok üzdü hem de çok gerdi.O saatten sonra hiç bişey yapmak istemedim.Mübarek geceyi istediğim gibi geçiremedim.Rabbim affetsin.Bugün evdeyim annem kete yapacak ona yardım edicem.Saçımı boyucam ve iftardan sonrada temizlik var.Görüşürüz tekrardan
canım menulerın cok guzel olmus ama sonrasında uzucu seyler olmus gercekten cok uzuldum. ve tahmın de edıyorum sanırım. uygun bır zamanda konusmak ve senı rahatlatmak ısterım bıraz olsun cunku guzel bır bayram gecırmenı ıstıyorum o ınsanları dusunmeden mutlu huzurlu umutlu bır bayramın olacak ınsaallah
Ablacm menülern çk haff nolduu canını sıkn nedr
Canım bir mahalle kavgası gibi bişey oldu canımız sıkıldı altımızdaki esnafla hemde.Terbiyesizlik yaptılar.Hadlerini bildirmek durumda kaldık.Ona canım sıkıldı.
Saol canım o insanlar hep bi şekilde beni huzursuz ediyor ama bu seferki farklıydı .Mahalle kavgası oldu resmen hiç tarzımız değildi ama haklıydık.Neyse geçti ama hergün karşılaşmak sinir bozuyor.Filizim ne kadar düşüncelisin o yoğunluğunun içinde benim bayramımı düşünüyorsun oyy ama ben senin yanaklarından kocaman öper sarılırım kiiiiiÇok şanslıyım ben yaaa
Kızlar annem yine bi kete börek baklava işine girişti.Öyle canım çektiki anlatamam çok büyük bir azimle tutabildim kendimi.Ama bayramda bir kete yerim ödül olsun.Sabah 1 de başlayıp akşam 7 de bitirdik haliylen temizliğe vakit kalmadı artık işten gelip de yapıcam.Saçlarımı boyadım kumral olan saçlarım artık bakır kahve belki yarın foto koyarım fikrinizi almış olurum.
Sahur
bir haşlama yumurta
iki dilim kepek ekmek
iki çatal süzme peynir
bir çay k bal
bir bardak yarım yağlı süt
İftar
bir kase alaca çorba ( içinde yeşil mercimek ve buğday vardı )
salata
bir kaşık ucuyla pilav
iki çatal tavuk eti
bir litre su
iki kayısı
ara
4 kayısı
Su yatana kadar iki buçuk lt olur.Bunun bir litesini alkali içtim spora vaktim kalmadı üff çok kötü oldu bu aralar sporum bayramdan sonra söz toparlıcam yarın tartı günü tartı benim yüzümü güldürmüyor bu hafta yarın bildirim yaparım artık muckkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?