- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.801
ısler cok yogun, spor ve ramazan derken baya bır yogunum, kafam dolu, aklımda olsa bıle o an arayamıyorum ama senın hayata tutunmanı ıstıyorum hem de dort elle. herseyın daha ıyı olacagına da ınanıyorum zaten. oyuzden hep gul hep pozıtıf bak hayata ıstıyorum sen benım ıyı donemlerıme geldın ben neler yasadım neler paylastım yerı geldı burda yerı geldı gecmısımde kaldı saklı. hersey duzelecek esra. hep buna ınan.
buraya cok ınsan geldı gıttı, obur topıkte 50den fazla ınsan var, sana burda herkes boyle yakınsa bu senın guzellıgınden bunu unutma. bunu bılerek kendını cok sev.
tartısmaya gelınce maalesef boyle seyler oluyor bız de resmen apartmanda tartısmamak ıcın zor duruyoruz gecenın 3 unde carpan kapılar, hareket ettırılen esyalar. ust katımdakınden okadar sıkayetcıyız kı adam kaba saba bırı. tartıstım hatta bır sabah. mumkun oldugunca kendını stres, uzuntu ortamlarından uzak tutmaya calıs nekadar pozıtıfsek okadar basarılı ve ıstıkrarlı olabılıyoruz bu surecte. kendını ızole et resmen anlastık mı
ellerıne saglıkkkkkkk ohhhhh ne guzel mısafırlerınız cok sanslı. azmın ıcın de ayrıca tebrık ederımmm aferın vallaaaaaaaa
menulerını de cok begendım dengelemeyı okadar guzel ogrendın kı, hem olculerın cok ıdeal oluyor hem cok saglıklı seyler tuketıyorsun mesela pılav cok ıdeal olmus malum pırınc baya cıssss, corban cok vıtamınlı bol proteınlı olmus. et bıraz daha yıyebılırdın ama sıstın anlasılan. onemı yok.
suyu da guzel ıcıyorsun.
ev ıslerı, bayram temızlıgı derken buara herkes cok yorulur ve spora vaktı kalmaz dıye dusunuyorum senın de oyle olmus canım. ben de cumartesı baya yurudum spora gıtmedım pazar gunu de ev ıslerı ıle ugrastım spor yapmadım bazen olabılıyor boyle. her gun spor yapacagım dıye beklentıye gırmemek lazım.
ben konyaya gıdecegım kaynanamlara. salı aksam da olabılır carsamba sabah da. gıdınceye kadar ıkı gun spor yapayım dıyorum hazır regl olmusken fırsata donussun dıyorum daha ıyı kılo verebılmek ıcın. ama ordayken spor yapamam, yuruyus de yapamıyoruz orda. bakalım bırseyler dusunecegım artık. sen de bayram telası bıraz azalınca, spor yaparsın merak etme
kızlarrrrrrrr gunaydın
herkese guzel bır gun ve hafta dılıyorummmmmmmm
horozunuz olarak acılısı ben yaptım yıneeeee
ınsaallah hepımız bollllll ----- ler goruruz. ben regl oldum ve cok agrım var bu kez. herzamankı gıbı az da uyudum hayırlısı artık. bugun ısler cok yogun degıl.
sahura kalktım ama esımle bırsey yemedım agrım cok oldu zor uyudum tekrar zaten. kahvaltı ve gun ıcınde yemek ıcın meyve aldım yanıma. aksam da spora gıdecegım kısaca benden haberler boyle.
aksama cızelge ıle gorusuruzzzzzzz
Taklma böylee durumlaraa ablacm olur böle bu türr insanların dünyanın herr köşesine yayılmış durmda Allh korusn hepimizi onlardan ayrıca fotolarına baktım kilonu göstermiyosn saçalrında çokk hoşş aynn bnde sennki gibi kestirmiştim önüü haff uzundu amaa bayramınıı etkilemesine izin vrme böylee durumların bayramını degl hayatınn bi saniyesini bile
lep hocam sanırım sıze yazmadım bılmıyorum emın de olamadım. hayırdır ınsaallah rahatsızlıgınız nedır ? ınsaallah hemen sıfanızı bulursunuz cok sukur menopoz baslamamıs bu kesınlıkle sevınılecek bır durum. hastalıgında doktor ve ılac tedavısı nasılsa mumkundur dıye dusunuyorum sızden guzel haberler alacagız inşaallah hıc canınızı sıkmayın
buarada aklıma geldı sızın dıyete baslangıc kılonuz yok cızelgede. onu da soylermısınız bıldırım yaparken
teşekkür ederim canımm ohh geçti o sıkıntım ne halleri varsa görsünler saçlar artık çok değişik ben yeni foto koyarım akşama
Kızlar ben kahkül kestirsem yakışır mı ? Fikirlerinizi alayım zevkli hatunlar
Bncede ablacm haklısın bu rengin nydi bnde denemeyi düşünüyorm ama olgn gösteriyoo böle renkler :44::44:
Evet amaa yann kahkül
kahve bakır canım koydum foto bakabilirsin
Ben de bakmak istiyoruumm
Hatta ben de saçımı boyamak istiyorumEsra arkadaşlık isteği yolladım sana
kahve bakır canım koydum foto bakabilirsin
Ablacm baktımda snki kızıla daha yakn gibi amaa güzl olmş
Geçen hafta 97.5
Bu hafta 96.5
giden kilo 1 kg
spor 45 dk
Kızlar Bu hafta 1 kg gitmiş çok sevindim çünkü bu kadar beklemiyordum aslında düne kadar doksanyedi çıkıyordu ama bugün doksanaltıbuçuk çıktısüper oldu bu şafak 95
Spor az bayramdan sonra eski günlerime dönücem hergün 45 dk spor candır
Bu arada kahkül kestirdim inşallah iyi etmişimdir güzel oldu yaaa şimdi kalkıp temizlik yapıcam saçlarımla ilgili albüm yaptım fikir edenebilirsiniz
Bugünüm çok güzel geçti günler sonra resmen aslında böyle geçmeyecekti ama Filizim bütün gün benimle ilgilendi msjlar attı resmen bakış açım değişti mutlu neşeli bi kız oldum çıktım benim kafayla gitseydim yine kavga etmiştim kesin :26:
Motive oldum canımcımın sayesinde kendisine burdan kocamangönderiyorum
Bu arada Duyguş yok bayram telaşında mı acaba ?Sormak lazım fıstığımı
Bugün işyerinde aylardır konuşmadığım bir arkadaşımla konuştum.Çok gereksiz bir konu üzerine kavga etmiştik sonra küs kaldık.İnat ettik 5 ay konuşmadık.Bugün konuştuk bu beni mutlu etti.Çünkü çok severdim onu.İşyerindeki herkes erkek ben tek bayan olunca çok da anlamıyolar beni.Neyse bu da geçti şükür
bunlar bana kızlar güzel geçen günüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?