2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bu yazı bana o kadar iyi geldiki sabah sabah anlatamam bugün kimseyle kavga etmicem kendimi bayramaza hazırlıyorum ablamda geliyor değmeyin keyfime o kadar akrabam var hiçbiri böyle moral veremşyor bana ha bire güzelsin ama şansın yok diyorlar ama ben artık kendime daha çok güveniyorum hatalarımdan ders aldım adımlarım daha temkinli hepmizin zor dönemleri oluyor çok şükür ben sadece bi boşluktayım onu atlatdım mı daha kolay olacak bu dönemde sizler benim şansım oldunuz asla tek başıma yapamazdım zaten buralardada duramazdım iyi ki varsınız yaaa

aynen öyle olacak bayramda minimum 2 gün evdeyim leslie yaparım kendime gelirim seninde bayramın güzel geçecek gibi kalabalıklar iyi oluyor bayramda tadını çıkar bol bol eğlen gül konuş anlat çok iyi gelecek sana kaynana böreklerine dikkat et
sporuda kendin evde yapılan hareketlerle yaparsın mekik gibi en azından hiç yapmamaktan iyidir :)

geçmiş olsun canım kadir gecesinde olmaman büyük şans artık regl döneminde dikkat et kendine spor yapma yaa iyice açılırsın inşallah ağrın falan da olmaz tartıda görüşürüz

Günaydın kızlar, bu hafta bayram haftası, hepimiz için sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz keyifli bir hafta diliyorum
Benim Cuma günü çok yoğundu, bugün de yetiştirmem gereken işler var. Cumartesi günü denize gittik çok şükür, çok güzeldi, bol bol yüzdüm, hatta pazar günü kollarım, bacaklarım, sırtım ağrıyordu, hamlamışım
Cumartesi günü kandilimi kutlayan Pomocum ve Duygucum, çoooookkkk teşekkür ederim, o gün telefonuma pek bakamadım, sonra da geçmişti Tüm dualarınız kabul olsun inşallah
Biz de bayramda Denizli'de olacağız. Çarşamba günü yola çıkacağız, bugün ve yarın yoğun çalışacağım, sonra ailemle olacağım inşallah Aslında çok yorgunum ama bayramlarda aileleri ziyaret etmek lazım diye düşünüyorum, bu bayram Denizli, Kurbanda da inşallah Antep olacak Bayramdan sonrasına da izin yazdım, o zaman biraz dinlenirim artık.
Bugün tartı sonucum yok ne yazık ki, tartı hata verdi, neden oldu anlamadım, uğraşamadım da açıkçası. Akşam yine denerim, çalışırsa bildirim yaparım.

herkese mutlu günler mutlu haftalarrr

yine yoğun bir günle haftaya başladık ama ben yine de sizlere bi slm yazıp haftasonunun özetini yazıp öyle gömüleyim işlere dedim

tabiki çok net geçmişte neler yedigimi hatırlamıyorum, ama mumkun oldugu kadar karbonhidratı çıkartıyorm hayatımdan. ramazan bittimi pide de bitecek, ekmekle zaten pek aram yok, daha bi dengeleyecegim inşallah.

cumartesiyi çok hatırlamıyorum ama dünkü menumu yazabilirim.

dün akşam iftarda ananemlerdeydk, pazar günleri köye gitmeyi alışkanlık ettim artk, evin orda mahallenin veletlerine sinirlenecegime böle sakin sakin kafa dinlemek güzel geliyor. o yuzden dün akşam iftarda oradaydm.

iftar

1 kepçe yayla çorbası

3 ızgara köfte, 2 parmak genişliğinde tavuk

2 yk biber kavurma

avuç içi kadar cevizli ekmek ( anane yapımı )

universiteyi kazanan kuzenmde oradaydı, sahura kadar oturdk onunla. ara öğün olarak da

1 kupa çay

1 dilim güllaç

1 avuç çekirdek yedim.

o karkagaşada spor yapamadım pek ama, erkek arkadaşımla telefonda konuşurken 1 saatten fazla dolandım ortalıkta. tempom yavaştı tabiki ama hiç hareketsizlikten iyidir umarım :44::44:

sahurda da,

4 yk makarna

2 ızgara köfte

1 dilim güllaç yedim. sahur pek normal deildi ama ananem bunları hazırlamıl, uğraştırmaym dedm. ramazandan sonra daha düzenli olacagım inşallah.

şimdilk benden bu kadar, arada girer bakarm yine ne var ne yok die

herkese mutlu haftlaarrr

Arkadaslar bu aralar ugruyamiyorum gelen giden doktorlar derken zaman bulamiyorum.gecmiside okuyamadim henuz.once bildirimimi yapayim- bugunde cok fark yok ama azda olsa sukurler olsun eksiyi gordum arkadaslar,
Diyete baslama kilom 72
Gecen hafta 70.400
Bu hafta-69.900
Giden-500 gr
Az gitti biliyorum ama gitti.bunada sukur.
Dilerim hepiniz eksileri gormustur'hepinizi opuyorum.

teşekkür ederim canımm ohh geçti o sıkıntım ne halleri varsa görsünler saçlar artık çok değişik ben yeni foto koyarım akşama

Filizcim menapoza girmemis olmak benide mutlu etti.yasadigim bir kadin hastaligi.tedaviye basladik.insallah iyi olacak.diyete baslama kilomu yazdim canim'

teşekkür ederim canımm ohh geçti o sıkıntım ne halleri varsa görsünler saçlar artık çok değişik ben yeni foto koyarım akşama

Bncede ablacm haklısın bu rengin nydi bnde denemeyi düşünüyorm ama olgn gösteriyoo böle renkler :44::44:

Kızlar ben kahkül kestirsem yakışır mı ? Fikirlerinizi alayım zevkli hatunlar

Evet amaa yann kahkül

Kızlar bahsettiğim elbiseler geçen hafta gelecekti sözde ama anca geldi, kargo şirketi bayram öncesi cozutmuş sanırım. Akşam deneyeceğim artık, inşallah olurlar, olursa söz verdiğim gibi fotoğraf ta koyacağım Olmazsa da muhtemelen oturur ağlarım bir güzel

Geçen hafta 97.5
Bu hafta 96.5
giden kilo 1 kg

spor 45 dk

Kızlar Bu hafta 1 kg gitmiş çok sevindim çünkü bu kadar beklemiyordum aslında düne kadar doksanyedi çıkıyordu ama bugün doksanaltıbuçuk çıktı süper oldu bu şafak 95

Spor az bayramdan sonra eski günlerime dönücem hergün 45 dk spor candır

Bu arada kahkül kestirdim inşallah iyi etmişimdir güzel oldu yaaa şimdi kalkıp temizlik yapıcam saçlarımla ilgili albüm yaptım fikir edenebilirsiniz

Bugünüm çok güzel geçti günler sonra resmen aslında böyle geçmeyecekti ama Filizim bütün gün benimle ilgilendi msjlar attı resmen bakış açım değişti mutlu neşeli bi kız oldum çıktım benim kafayla gitseydim yine kavga etmiştim kesin :26:

Motive oldum canımcımın sayesinde kendisine burdan kocaman gönderiyorum

Bu arada Duyguş yok bayram telaşında mı acaba ?Sormak lazım fıstığımı

Bugün işyerinde aylardır konuşmadığım bir arkadaşımla konuştum.Çok gereksiz bir konu üzerine kavga etmiştik sonra küs kaldık.İnat ettik 5 ay konuşmadık.Bugün konuştuk bu beni mutlu etti.Çünkü çok severdim onu.İşyerindeki herkes erkek ben tek bayan olunca çok da anlamıyolar beni.Neyse bu da geçti şükür

bunlar bana kızlar güzel geçen günüme

Ayyy çokk sevindim ablacm herr günn böle dolu dolu güzell geçsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh ayrıca çokk yakışmış saçların çokk hoşş snde çokk hoşsun burcun ne bu aradaa benm burç takıntım varr hemn ögrenmek istiyosm htta tahmin ediyorum çıkıyo hemn yakından ilgiliym yani gaytte güzl kiloveriyosn bnde stepperr aletini yapıcm faydası olur umarım htta fotosunu koyaym bakn Yeniden Yönlendirme Bildirimi

Fydası olurmu szce ?

Son düzenleme:
Esracım baktım fotolarına, bayıldım, maşallah nazar değmesin, çok güzel bir hatunmuşsun be yaw Saçların da çok güzel, ben bal köpüğü dediğin renge bayıldım. Ara ara aklıma geliyor benim de rengimi açmak ama en son açtırdığımda yanmıştı bir daha cesaret edemedim Şimdi 6 ayda bir falan boyuyorum ama kendi rengine yakın bir renge. Çok bakımlısın da maşallah. Bir de Esra senin boyun kaç? Kilon o kadar çok görünmüyor.
Bu hafta da güzel kilo vermişsin, tebrik ederim Benim tartı kafayı yedi, evde pil vardı değiştireceğim ama pili nereye koyduğumu hatırlamıyorum
Bu arada elbiselerimi denedim, oldu, çok hoşuma gitti Eve geldiğimden beri yayıldım kaldım, o yüzden fotoğraf çekilemedim

hayırlı geceler kızlar

son 4 5 gündür o kadar sinirliyim ki saçma sapan işini yapamayan insanlarla uğraştık durduk perşembe günü internetimiz kesildi müşteri hizmetlerini aradık geçici bir sorun var yarına kadar hallolur dedi cuma günü yine aradım şu an hiç bir problem yok dedi fakat internete giremiyoruz hala derken pc den bir sürü işlem yaptırdı bana maalesef yine yok saatlerce telefonda konuştuk ne olduğunuda anlatamıyorlar kızıyorum sinirleniyorum bana diyor ki konuşmalarınız kayıt altına alınıyor iyi dedim ne güzel alınsın belki bir işe yarar derken hhafta sonu yine defalarca aradık ama ne olduğunu anlayamadık nasılsa bugün akşam üstü geldi birden bu nedir yaa insanı deli ediyorlar neysee sonunda açıldı bu arada fark ettim ki internet olmadan yaşayamıyorum:)

bu hafta tamamen temizlikle geçirdim genellikle akşam çocukları uyutup öyle yaptım işlerimi çok şükr bitirdim tabi bide bayram aalışverişi ile uğraştım kaç sefer çarşıya gittim bilmiyorum çocuklardan dolayı her gittiğimizde bir parça bişi aldık geldik derken bugün anca tamamlandı parçalar

kg konusunda hala aynıyım sanırım bayram sonuna kadar böyle sonra zaten dediğim gibi sıkı bir diyet ve spora başlayacağım hedef bu yıl bitmeden 69 u görmek

sizler nasılsınız geçmiş baya uzun okuyamam sanırım çok sık giremesemde bu hafta benim için önemli bir yerinizin olduğunu anladım hepinizi ayrı ayrı merak ettim