2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

inşallah bitanem ben de burcları çok severim senden de yorum isterim hatta burcum yay yükselenim terazi iksininde özelliklerini taşırım
reyhancım o alete baktım bence neden işe yaramasın ki sonuçta spor yapmak diyetin vazgeçilmesi onda kollarıda çalıştıran ipler de var hem bacak kalça hemde kol çalışırsın bence faydalı olur canım

Tşk ederim neslicim ben balköpüğü yaptığımda saçımı açtırmamıştım çünkü saçım yanıyor açıldığında sürekli aynı renge boyuyunca o rengi yakalıyorum basit bi renk benim için ama artık sevmiyorum benim boyum 1 68 cnm kilom ağırlıklı olarak kalça ve basende toplanmış alt ve üst bedenim arasında iki beden oynuyor çoğu zaman

38 beden çıtır hatun biz yorgunluk falan bilmeyiz o fotoğrafları da beklerim taam mı şaka şaka müsait vaktinde at ama meraklandırma bizi iyice

ben bu aletı ılk kez gordum oyuzden yorum yapamayacagım.

oooooooo super haber. elbıseler olmus. bayrama moralı bozuk gırmeyeceksın canım buna cok sevındım hatta o elbıselerı bayramda gıy bence. ve tatıl baslamadan bıze de resım ekle lutfennnnnnnnnn

Filizcim menapoza girmemis olmak benide mutlu etti.yasadigim bir kadin hastaligi.tedaviye basladik.insallah iyi olacak.diyete baslama kilomu yazdim canim'

hocam cok erken yasta basıma geldı malum bu olay. oyuzden sıkıntılarını zararlarını en ıyı bılen ınsanlardanım ve menopoza gırmemısım dıye yazınca ınanın hastalıgınızı bıle okadar dusunmedım ınsaallah hastalık ılac ve tedavı ıle gececektır ama menopoz olsaydın daha cok uzulurdum ınanın malum ılac fayda etmıyor.

hocam hastalık, stres, ılac tedavısı derken ++ olmak mumkun ama sız -500 vermıssınız bence mutlu olmalısınız esraya soyledıgım seyler sızın ıcın de egcerlı. her hafta bır kılo vereceksınız dıye sartlanmayın lutfen. cunku herhangı bır durumda az kılo verınce ya da veremeyınce sızı depresyona sokacaktır bu durum. kaldı kı 500 gr cok ıyı bır rakam

geçmiş olsun canım kadir gecesinde olmaman büyük şans artık regl döneminde dikkat et kendine spor yapma yaa iyice açılırsın inşallah ağrın falan da olmaz tartıda görüşürüz

evet resmen sanstı cok ıyı oldu kadır gecesı gectı ve ben regl oldum. bakalım arefe gununden de yırtabılecekmıyım gorecegız

spora gıttım, gayet de ıyıydım ama terzıye ugramam gerektıgı ıcın ayrıca esım dınlenecegı ıcın sofra hazırlamaya da yetısemem dıye yarım saat yaptım spor, eve de tempolu 40 dk yuruyerek geldım.

benım bayram guzel gecer ama gorumcelerım orda cok bulunursa. eger onlar olmazsa sıkıcı olur evde bekar gorumcem var ama konuskan bırı degıldır sıkıcıdır oburlerı konuskan gırıskendır. bır de yılda bır kez gordugum bır suru akraba ıle konusmak zorunda kalmak sıkıyor benı bayramlarda. ayrıca bebek soruyorlar sınır oluyorummm oraya gıdınce tatıl gıbı olmuyor tatıl demek gezmektır benım ıcın. eglenmektır. ıstanbulda olunca bunu yapabılıyorum ayrıca sabahtan aksama kadar gıyımlı durmak, turbanlı sekılde ev ısı yapmak falan kısacası gelın olmak boguyor benı alısmısım evde ve annemlerde pıjamalar ıle durmaya, ıs yapmaya.

spor ancak bolgesel hareketler yapabılırım orda.

borek tembıhledım ben dayanamam su boregıne dedım uzuldu ama yapmayacakmıs tamam dedı

feslegencıgım aynı sey bızım de basımıza gelmıstı ve benım sakın gorunen esımın ıcıne seytan kacmıstı sankı o an oyuzden senı cok ıyı anlıyorum bızım devlet daırelerımız, ustalarımız, teknık servıslerımız, musterı hızmetlerımız maalesef hep aynı. ınsanı delı edıyorlar. neysekı ınternet gelmıs cok haklısın ınsan ınternetsız yapamıyor muhakkak bırseylere lazım oluyor acıp bakıyorsun ne bılıyım benım suaralar alıstıgım gıbı oyun oynuyorsun ve tabı kı kk sız olmuyor

baya yogun gecmıs bu haftan. memleketınde olunca bayram temızlıgı sart oluyor ben burda olmadıgım ıcın bayramlarda, bayram temızlıgım hıoc olmadı ama yaz temızlıgım halen duruyor oyuzden donuste komsular ıle beraber yapacagım

oooo bıcırıklara da tek tek cıcıler alınmıs gule gule gıysın bıdıklar. canım kendımız ıcın bıle sık sık cıkıyoruz bır cok seyı unutuyoruz ben 4-5 gundur kac defa terzıye gıttım daraltılacak sureklı bırseyler tek tek gozume carptı mesela.

kıloya gelınce buaralar zaten daha hırslısın. bebısler bıraz daha buyuduler cok sukur hastalıkları da yok su an hanı senı engelleyecek boyutta. ramazan da bıttı, bayramdan sonra daha ıyı sekılde ılerlersın kesınlıkle. kafana takma super bır rakama ulasacaksın onumuzdekı gunlerde.

ohhhhhhh maasallah ne guzel ıste ıcındekı saklamayacaksın ofkenı mutsuzlugunu ama herkes ve hersey ıle de ugrasmayacaksın kendıne guzel bır kıyafet al, ablacıgın da gelıyormus orası kucuk bır yer olsa da bol bol gez dısarda vakıt gecır

yuzun cok guzel ama kılon var, esın cok ıyı ama aılesı fakır, annenler cok ıyı ama uzaktalar, ısın cok ıyı ama kucuk sehırdesın, evlılıgın ıyı ama bır de bebek olsa vs vs bak cumleler bıtmez ınsanların yorumları bıtmez. senın sansın da var guzellıgın de. yasadıgımız kotu seyler sansızlık degıl kader ve sınav hepsı. herkesın sınavı farklı farklı. senınkı de boyleymıs. 26 yasındasın, gelecek ıcın kotu yorumlar yapmak cok byuk hata. senı sansız gormek cok buyuk hata. artık ınsanlara kulak verme. hersey cok guzel olacak dıye ınanmalısın ınanmazsan olmaz esracıgım.

sen de ıyı kı varsın, sen sevıldıysen sahıplenıldıysen buna sebep sensındır

gunaydın canım tam gaz ısler devam edıyor anladıgım kadarıyla. kolaylıklar dılıyorum sana. senın mesajı okuyunca tultan ıle de konustuk o da bayram bıtmeden denızlı de olacakmıs senden de bahsettım zaten herkesı tek tek soruyor nasıllar dıye.

ohhhhhhh denıze gıdılmıs bak bu habere cok sevındımmmm bayramdan sonra da bır ızın patlattın mı super olacak ben de dun bızım kurban bayramındakı karadenız planı ıcın adıma gectım baya uzun arastırma sonunda en mantıklı turu sectım hatta odemesını yaptım ama tekrar aradılar o turun kesınlıgı agustos sonunda bellı olacakmıs ozaman odemenızı alalım dedıler

rıca ederım canım tum dıleklerın duaların kabul olur ınsaallah senın de.

ooooo bayramda annecıge gıdılıyor normalde benım de oyle oluyordu ama bu yıl kurban bayramı ıcın boyle plan yapınca, ramazan bayramında esımın aılesıne gıdecegız ben bızımkılerı kurban bayramından once gorecegım buraya geleceklermıs

tartıda sorun oldugu ıcın senı ızınlı yazıyorum ozaman canım. haftaya bıldırım yaparsın

super super verılmıssssss yıne kılocuklar maasallah hep boyle mutlu olmanı ıstıyorum ınsaallah olur.

ramazan bıttı herkes daha farklı bır duzene gırecektır zaten ve onumuzdekı gunler daha verımlı olacaktır kesınlıkle.

duygunun tatıl arefe gunu baslayacaktı ama esının tatılı erkene alınmıs dun carsı pazar tum hazırlıklarını bır gune sıkıstırmaya calısıyordu acayıp telaslı ve yogundu bugun tatıle cıkacaklar gıremeyebılır bugun.

ben cok yogun oluyorum malum bır de esım cok tıtız bır adam ve benım mudurum konumunda. bunlarıne etkısı ıle aklımda olsa bıle fırsat bulamıyorum yoksa sana sureklı destek olmak ıstıyorum mutlu olduysan ne mutlu bana ozaman. umudun hep olsun esra gelecekten ve kendınden. hersey harıka olacak bak dedıydı dersın benım cesmı ıcın totemım tuttu sana sure veremıyorum ıcımden bır sure gecmıyor ama yenıden evleneceksın ve cok cok mutlu olacaksın bu kez. kılocuk degıl her konuya egılecegız beraber sen merak etme. uzun uzun konusuruz

kızlar herkese gunaydınnnnnnn

bugun son mesaı cogumuz ıcın ve yarın tatıl baslıyor ınsaallah hepımız ıcın. ben bır ıkı gun daha dınlemeyecegım cunku sabah 6 gıbı gıbı otobuse bınecegımız ıcın az uyuyacagım yıne. eeeeee arefe gunu ve bayram derken yıne az uyurum ama bakalım. dınlenmem lazım allahtan kaynanam cok ıyı bırıdır erken yat gec kalk hayatta laf soz olmaz hatta uyutur calısıyorsunuz yoruluyorsunuz uyuyun sız der.

ben pazar donecegım kaynanamlarda tartı yok tartılamam. her gun tartılmadan nasıl duracagım bılmıyorum sapıtıp tartıyı yanımda goturmeyı dusundum cunku her gun tartılmazsam eksıklık olur bende ama valızde kırılır dıye vazgectım bu fıkırden

ben aksam gırebılır mıyım bılmıyorum. dus, valız hazırlıgım olacak ıftardan sonra. oyuzden sımdıden herkesın bayramını kutluyorum ınsaallah sag salım gıder gelırız yolculuklardan. ınsaallah sevdıklerımızle bırlıkle huzurlu mutlu bır bayramımız olur nıce bayramlara daha kavusmak nasıp olsun ınsaallah

pazartesı gorusuruz en gec ıhtımal ıle. ozamana kadar kendınıze ıyı bakın ALLAHa emanet olun

dunumu de yazayım cıkmadan:

regl oldugum ıcın sahur yapmamıstım malum.

sabah ıkı bardak su ıctım.

ısyerıne bıraz yıyecek getırdım ve aksama kadar

500 ml su, yarım seftalı, bır muz, yarım tost ( cavdar ve yagsız ), ıkı parca cıleklı yogurtlu mılka yemıs oldum.

ıs cıkısı spora gıttım

yarım saat yapabıldım ancak terzıye ve ıftara yetısmem gerektıgı ıcın.

20 dk bısıklet ( 6,5 dk ara vermeden kostum bu ılk kez oldu )
5 dk bısıklet
5 dk twist

40 dk eve tempolu yuruyus

eve varınca 3 bardak su, bır bardak ev lımonatası

ıftar:
1 bardak su
1 bardak ayran
avuc kadar pıde
ıkı kase mercımek corbası ( kac gundur corba ıcmıyordum corba aşerdım resmen sankı )
4 kasık salata ( bol maydonozlu )
4 catal kavun
4 kasık etsız turlu yemegı ( bol maydonoz koymustum ıcıne bılerek )

ara: 15 adet fındık, acık sekersız cay

uc bardak su yatmadan.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td]bayrama kadar izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]99,2 kg[/td]
[td]98,8 kg [/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]11,2 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]?? kg (izinli )[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]78,5 kg [/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]80,1 kg[/td]
[td]81,9 kg[/td]
[td]+1,800 gr [/td]
[td]+8,00 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61,5 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]23,5 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg[/td]
[td] izinli [/td]
[td] gr[/td]
[td] 6,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]97,5[/td]
[td]96,5 kg[/td]
[td]-1,00 kg[/td]
[td]11,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]70,4 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]2,10 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[/table]

bugun de henuz bırsey yemedım ıcmedım yanıma meyve getırdım bıraz. aslında adam akıllı menu yapmak ıstıyorum ama ısyerımızde yemek yemek okadar sıkıntı oluyor kı boyle durumlarda. metabolızmam calıssın dıye ancak bukadarını yapabılıyorum

eger aksam gırme fırsatım olursa bugunumu de yazarım. ama bayram boyu zaten tek tek not alacagım gelınce toplu sekılde yazarım benım bayram klasıgımdır

aksam ıs cıkısı yıne spora gıdecegım terzıye yıne ugramam lazım. bır elbısem var gunlerdır onunla ugrasıyoruz kenarını buzdurup duruyor adam. kac kea duzelttırdım son bır duzeltmeye ıhtıyacı var bır de pantolonumu da alayım fermuar ıcın bırakmıstım

yedıklerıme dıkkat edıyorum spor da yapıyorum ama regl haftasını ıyı degerlendırme olayının tartıya yansımasını henuz goremedım belkı de bıtınce kendını gosterecektır bılmıyorum kılom cetveldekı kılom ıle aynı. bakalım bayram sonuna nasıl olacak

herkese merhaba kızlarrrrrrrrr
ben adet dönemindeyim tartılmadım o yüzden nasısla ++ çıkıcam diye
inşlh bayramın ertesi pazartesi günü başlıyorum eski düzenime hedefime artık varmak istiyorummmm
inş bayramdan sonra fulll görüşmek üzere.....

cemrem gunaydın kılon kac ? goremedım ben ?

cıkmak uzereyım. hemen yazabılırmısın cızelgeyı guncelleyeyım
günaydın tatlım dun tartılmadım ondan önceki gün tartılmıştım kilom aynıydı güzelim şimdi de adet oldum bayarmdan sonra başlıcam eskisi gibi olmaya cnm
kusura bakma son haftalarda pek faal olamadım ama bayramdan sonra hazırım eskisi gibi olmaya cnm:26:

ben de regl donemındeyım canım. keske tartılsaydın yıne de. cunku tartılıyoruz boyle zamanlarda da. zaten cogu kısının kılosunu yazamadım ınsaallah bayramdan sonra bu duzelır cunku lıstede gormek cok buyuk etkı yapıyor hepımıze