2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td]bayrama kadar izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]99,2 kg[/td]
[td]98,8 kg ( regl )[/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]11,2 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]?? kg (izinli )[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]78,5 kg [/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]80,1 kg[/td]
[td]81,9 kg[/td]
[td]+1,800 gr [/td]
[td]+8,00 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61,5 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]23,5 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg[/td]
[td] izinli [/td]
[td] gr[/td]
[td] 6,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]?? kg ( regl )[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]97,5[/td]
[td]96,5 kg[/td]
[td]-1,00 kg[/td]
[td]11,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]70,4 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]2,10 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[/table]

azmine sağlık yaaa helal yine yapmışsın sporu idolum benimmm seni örnek alıyorum valla

hayret ilk defa görümcelerini seven gelin görüyorum aman Allah aranızı bozmasın diyeyim o zaman inşallah gelirler kaynana evi sıkıntılıdır ben resmen çilesini çekmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum yani tatil için gidiyorsun diye yorum yapmıyorum sen tadını çıkarmaya çalış o akraba muhabbetlerinde ben hoşgeldin diyip mutfağa atardım kendimi ben de haz etmiyorum öyle muhabbetler püfff yani sorular sualler ama geçiştirmeye bak ya da sen sor onlara fırsat verme :) börek yapılmaması da iyi olmuş zaten tatlısı var bir de bu işin

aynen filizim amalar hiç bitmiyor yaşımın küçük olması avantajım okulum avantajım ve en önemlisi ailem avantajım artık inanıyorum ve istiyorum herşey daha güzel olsun sadece sabuır ve zamana ihtiyacım var kadere inanırım olacak olacak

ayyy çok tşkler canım tartı beni şaşırttı bu hafta ama ben de sevindimmm

Demek duyguş ondan yokmuş ayy ben onu ararım olmazsa yada msj atarım telaşlıdır şimdi gitsin gitsin tatil candır candır yaaaaa

Filiz sen benim antidepresanımsın ama kendinden feragat etme benim için o zaman ben üzülürüm zaten ben sana msj atar dururum seni bensiz beni de sensiz bırakmam o evlilik falan dile bile almak istemiyorum ama aşk beni bi daha bulsun istiyorum tabi şimdi değil ileride inşallahh

Sende çok mutlu ol emiii

Günaydın kızlar, bir yandan işler yoğun, bir yandan bayramda yolculuk hazırlığı, sapıtmış durumdayım, hiçbirşeyi yetiştiremiyorum. Tartıyla da normalde ilgilenirdim ama inanın fırsat bulamadım. Pomocum teşekkür ederim arkadaşım anlayışın için, bayramdan sonra hallederim ve annemin etkilerini görürüz tartıda
Duygucum kolay gelsin canım, uzun süreli gideceksin tatile, hazırlığı da zor olur, iki ayağın bir pabuca girmiştir şimdi senin, ama güzel hazırlıklar bunlar
Tultan da Denizli'de olacak anladığım kadarıyla, keşke tanışsaydık, buluşup sohbet ederdik
Ben de şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum Sağlıkla, mutlulukla ve sevdiklerimizle geçecek nice bayramlar diliyorum

herkese güzel günleerrrr bayram hazırlıkları herkes de tam gaz devam ediyor maşalahh şimdiden gidenler bile varmış ne güzel, biz arefe günü bile çalışcagız allahtan resmi daireler kapalı olacak da çok iş olmaz bizde o gün

dünkü menumu yazaım bende. iftarda ofisten arkadaşlarla beraber dışarıdaydk.

iftar

4 bardak su

1 kepçe kremalı sebze çorbas

4 yk et türlü

8 - 10 patates kızartması

2 yk pilav

1 küçük baklava

ara öğün

1 az şekerli türk kahvesi

2 çay bardagı çay

sahurda teyzemlerdeydm onlarda sahurda yemek yiyorlarmış, ekstradan bişey istemedim bende.

4 yk mantarlı tavuk sote

4 yk pilav

4 bardak su

dün hiç pide yemedim pilav yedim iki öğünde de die. neyseki şu pidenin gitmesine de 2 gün kaldı, çok zor oluyor benm için sograda varken yememek, 2 gün sonra pide gider, ekmekle zaten pek aram yokk

ee madem herkes yavaştan gidiyor, bende herkesin bayramını kutlayım o zamn şimdidenn

çok mutlu, çok huzurlu bayramlar herkeseee

esracıgım benımkı gec kalmıs bır azım. hastalıklardan kurtulma ıstegı, yenı hastalıklara yakalanmama korkusu. herseye yenıden baslamak dıyeyım. tsk ederım canım. bayramdan sonra daha da super gazla gıdecegım beklerım

evet tatıl planı erkene alınmıs duygunun. telefonlara bıle bakamamıs bugun gun boyu aradım aksam ulastım ssonunda. sukur hazırlıklar bıtmıs ve yolculuga cıktık dedı maasallah cok da keyıflıydı herkese cok selam soyledı

ben kaynanamı da gorumcelerımı de cok severım onlar da benı cok sever maasallahımız vardır yanı onlar ıcın bıle evlenılır benım esımle, okadar dıyeyım hepo de derım annem ve sen, kaynanamdan cok kaynanalık yapıyorsunuz derım:44:

tatloya gelınce tatlı sorun degıl cunku ben serbetlı tatlı nadır canım ceker sevmem. benım ıcın zaaf su boregı

yok yok merak etme senınle gorusmekten dolayı sıkıntı oldugu yok. ben sadece ıstedıgım kadar zaman ayıramıyorum dıye acıklama yapmak ıstedım

evlılıkten kastım zaten kuru bır evlılık degıl harıka bır ask cıcımmmmmmm

ıyı geceler kızlar. makınada camasır varken bır gıreyım dedım hızlıca. sabah 6 da kalkacagım yıne. 7 bucukta otobusumuz var cunku. baya telaslı bır gun gecırdım ıs cok olmasa da yogundu ardından kuafore gıttım kas ıcın, terzıye ugradım derken spora vakıt kalmadı ama 7.500 adım yapmısım sırf bu kosusturmacada. eve de zaten 40 dk yuruyerek dondum.

tartıldım ve cok keyıflendım 300 gram daha gıtmıs cızelgemı de guncelleyım keyıfle bayrama gıdıyorum yanı.

menumu de yazayım buarada:

regl oldugum ıcın oruc degıldım

aksama kadar yarım sıse su ve bır domates dısında bır sey fırsat olmadı

ıftar oncesı ıkı bardak su
bır bardak ev lımonatası

ıftar:
bır bardak ayran
3 kasık etsız turlu
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır kase mercımek corbası
5-6 kasık salata

ara ogun olarak: 3 yemek kasıgı kadar dondurma

sımdı ıkı bardak su ıcıp yatacagım. sahura kalkacagım esımle yerım ama oruc tutamam henuz.

herkese tekrardan hayırlı yolculuklar dılıyorummmmm bayramınızı da kutluyorum canı gonuldennnnnn

canım onemlı degıl tartı. aksılık olmus takma sen kafana.

hayırlı yolculuklar tatlım. aılene selamlar sag salım gıt don ınsaallah guzel vakıt gecır bıraz olsun dınlen ıns. annen sana ıyı gelmez mı annen hep ıyı gelıyor sanaaaaaaaaa

cesmı arefe gunu calısacakmıssın gercekten uzuldum ne dıyım ınsaallah bayramın cok guzel gecer de bunu unutturur sana.

ayrıca senın ıcın dılegım bır sonrakı bayramda tam bayram yapman sevgılın gelsın tam bayram olsun sana ınsaallah

pomo cumm, yok çalışmadım bugun, patron dün çıkarken sen yarın gelme evde işler var dedi yırttım yani erkeklere bıraktım ofisi ama bugun yorgunluktan öldüm tabi o ayrı, evde temizlik yaptk, sonra kendimi feda ettim çarşıya çıktım, çok da kalabalıktı ama hala bayramlk giyecek bişey alamamıştım, bide eksikler vardı evde, gittim 3 saat sürdü çarşıda işlerim, sonra eve geldm, yattm dinlendm de kendime geldm biraz iftardan sonra da biraz kişisel bakım, ütü, anneye yardım derken bu saat oldu, hala da işlerm var da kalkamadım bi türlü bilgisayar başından..

ayy pomomm agzın bal yedin inşallaahhh sevdicegim bi gelsn de artk bitsin bu özlem, hasretten eridim bittim de diyemiyorm ama o gelene kadar eriyeyim inşallah diyorumm, ramazanda ilk defa kilo verdim ben 28 yıllık ömrümde hem deee 3 kiloo 6 haftası var daha yaklaşık, 7 8 kilo daha gitsew taM supriz olacak ona ama bakalım inşallahh

cancagızlarıımmm, bayramda pek kimseler olmaz buralarda ama girip de görenlere, sonradan görenlere, kısaca herkesleree MUTLU BAYRAMLAAARRRR

Ablacm inşallah kavuşursunuz tezz zamnda sanada mtlu bayramlarr hepinize ablalarm

Ohhh beeee sonunda gelebildim bakabildim özlemiştim sizleri Yoğun iş temposu ve evin bayram hazırlığı arasında sıkışıp kalmıştım hele ki bugün.Çok yorucuydu.Neyse geçti bitti diyelim artık.

Bu süreçte tatile giden herkese hayırlı yolculuklar diliyorum güle güle gidin güle güle gelin inşallah.Bayramın birinci günü yarın.Bayramıızı kutlayan herkse yine teşekkür ederim.

Ben yarın buralarda olurum o yüzden bakar yazarım.

İyi gecelerrrrrrrrrrrrr

bende gelirim tabi o gazla inşallah tez zamanda sekizleri görürüz filizcim seninle kilolalarımızın aynı olması çok güzel birlikte inceliyoruz işte

ayrıca senin şu tatlı sevmeme huyunu bayramlık ödünç alabilir miyim ? zira ben sapıtmaktan korkuyorum

umarım tatilin çok iyi geçer canım bayram senin bayramın olsun inşallah

Bayramın birinci gününden herkese merhaba topikte kimsecikler yok ama ben yine de menümü yazıcam nedne yazıcam merak ediyorum aranızda bayramda benim gibi çozutan var mı ? Buyrun benim felaket menüm

Sabah
1 kete ( bunu kendime ödül diye saklamıştım )
1 bardak çay

ara
4 ceviz

öğlen
bir servis kaşığı bamya yemeği
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek

ara
2 dilim ev baklavası (işte burası yaktı beni)

akşam
bir yumurta ve birazda mantarla az yağlı omlet yaptım
iki dilim ekmek

ara
bir armut
bir şeker

2,5 lt alkali su

45 dk spor yaptım bugün yeme konusunda kendime çok güvenirken karbonhidrat ağırlıklı beslendim sizdede böyle oldu mu bilmiyorum ama iştahım açılmıştı epeyy umarım yarın böyle olmaz kafamda bir yeme planı hazırladım umarım uyarım

Ablacm inşallah kavuşursunuz tezz zamnda sanada mtlu bayramlarr hepinize ablalarm

aminn kuzum aminn inşallaahhh

iyi bayramlar esraamm yaa bayram bugun cozutmak normalde sende çok da cozutuk bişey yok kii, 2 dilim baklava var sadece, onu da yarın yemezsen dengelersn oldu bitti moralini bozma

ya ben ne yapayımm tatlı hiç yemedim koca gün ama yedigim sarmaları sayamadım bilee yarın kahvaltıyla akşam yemegi arası sadece meyve yiyim de dengeleyim diyorum, evden de çıkmayacam zaten, leslie yaparm akşam gelen giden olmazsa, ama o sarmalar bugun yaktı beniiii

Cesminazım o sarmalar bugün bizde de vardı ama beni yakmadı.Yemeğe dur diyorumda tatlı olayı beni bitiriyor.Ben de dün leslie yapmıştım bugün de yapıcam akşam menümü yazarım yine en az hasarla bayramdan çıkmak lazım tatlımmm sarmaları meyve ve lesile ile telafi edersin canım .Napalımm yaaa bayramda böyle oldu telafisini yapıcaz artık

dünü telafi etmek için bugun azim örnegi sergiledm resmen kendime annem haini gitmiş baklava yetmeyecek die kadayıf yapmış ( en sevdigim şerbetli tatlıdır kendsi ) üstüne bir de kuru patlıcan dolması ( bir oturuşta bir tencere yiyebilirim ) bir de börekk ama ben kendimi tebrik ediyorum, akşam yemeginde 2 küçük patlıcvan dolması dışında yukarıda saydıklarımın hiçbirinden bir lokma bile yemedimm

kahvaltımı ekşimikli yumurta ve domatesle yaptıktan sonra, öğle yemeginde börekler dolmalar duruurken, 1 şeftali ve 1 armutla geçiştirdim. akşam yemeginde de 1 kepçe mercimek çorbası, 1 küçük fırında tavuk baget ve 2 küçük patlıcan dolmasıyla günü bitirdim bayram süresince öğle yemeklerini meyveyle geçiştirmeye devam ececegm, yoksa o börege bi başlarsam aboooooo

spor olarak da vucudumun üsr tarafını çalıştıracak hareketlerden yaptım, bayramda görenlerde zayıflamışsın dediler bana hemen resim ekleyim size