- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.841
evet resmen sanstı cok ıyı oldu kadır gecesı gectı ve ben regl oldum. bakalım arefe gununden de yırtabılecekmıyım gorecegız
spora gıttım, gayet de ıyıydım ama terzıye ugramam gerektıgı ıcın ayrıca esım dınlenecegı ıcın sofra hazırlamaya da yetısemem dıye yarım saat yaptım spor, eve de tempolu 40 dk yuruyerek geldım.
benım bayram guzel gecer ama gorumcelerım orda cok bulunursa. eger onlar olmazsa sıkıcı olur evde bekar gorumcem var ama konuskan bırı degıldır sıkıcıdır oburlerı konuskan gırıskendır. bır de yılda bır kez gordugum bır suru akraba ıle konusmak zorunda kalmak sıkıyor benı bayramlarda. ayrıca bebek soruyorlar sınır oluyorummm oraya gıdınce tatıl gıbı olmuyor tatıl demek gezmektır benım ıcın. eglenmektır. ıstanbulda olunca bunu yapabılıyorum ayrıca sabahtan aksama kadar gıyımlı durmak, turbanlı sekılde ev ısı yapmak falan kısacası gelın olmak boguyor benıalısmısım evde ve annemlerde pıjamalar ıle durmaya, ıs yapmaya.
spor ancak bolgesel hareketler yapabılırım orda.
borek tembıhledım ben dayanamam su boregıne dedım uzuldu ama yapmayacakmıs tamam dedı
ohhhhhhh maasallah ne guzel ısteıcındekı saklamayacaksın ofkenı mutsuzlugunu ama herkes ve hersey ıle de ugrasmayacaksın kendıne guzel bır kıyafet al, ablacıgın da gelıyormus orası kucuk bır yer olsa da bol bol gez dısarda vakıt gecır
yuzun cok guzel ama kılon var, esın cok ıyı ama aılesı fakır, annenler cok ıyı ama uzaktalar, ısın cok ıyı ama kucuk sehırdesın, evlılıgın ıyı ama bır de bebek olsa vs vs bak cumleler bıtmez ınsanların yorumları bıtmez. senın sansın da var guzellıgın de. yasadıgımız kotu seyler sansızlık degıl kader ve sınav hepsı. herkesın sınavı farklı farklı. senınkı de boyleymıs. 26 yasındasın, gelecek ıcın kotu yorumlar yapmak cok byuk hata. senı sansız gormek cok buyuk hata. artık ınsanlara kulak verme. hersey cok guzel olacak dıye ınanmalısın ınanmazsan olmaz esracıgım.
sen de ıyı kı varsın, sen sevıldıysen sahıplenıldıysen buna sebep sensındır
ayyy çok tşkler canım tartı beni şaşırttı bu hafta ama ben de sevindimmmsuper super verılmıssssss yıne kılocuklar maasallah hep boyle mutlu olmanı ıstıyorum ınsaallah olur.
ramazan bıttı herkes daha farklı bır duzene gırecektır zaten ve onumuzdekı gunler daha verımlı olacaktır kesınlıkle.
duygunun tatıl arefe gunu baslayacaktı ama esının tatılı erkene alınmıs dun carsı pazar tum hazırlıklarını bır gune sıkıstırmaya calısıyordu acayıp telaslı ve yogundu bugun tatıle cıkacaklar gıremeyebılır bugun.
ben cok yogun oluyorum malum bır de esım cok tıtız bır adam ve benım mudurum konumunda. bunlarıne etkısı ıle aklımda olsa bıle fırsat bulamıyorum yoksa sana sureklı destek olmak ıstıyorum mutlu olduysan ne mutlu bana ozaman. umudun hep olsun esra gelecekten ve kendınden. hersey harıka olacak bak dedıydı dersın benım cesmı ıcın totemım tuttu sana sure veremıyorum ıcımden bır sure gecmıyor ama yenıden evleneceksın ve cok cok mutlu olacaksın bu kez. kılocuk degıl her konuya egılecegız beraber sen merak etme. uzun uzun konusuruz
azmine sağlık yaaa helal yine yapmışsın sporu idolum benimmm seni örnek alıyorum valla
hayret ilk defa görümcelerini seven gelin görüyorum aman Allah aranızı bozmasın diyeyim o zaman inşallah gelirler kaynana evi sıkıntılıdır ben resmen çilesini çekmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum yani tatil için gidiyorsun diye yorum yapmıyorum sen tadını çıkarmaya çalış o akraba muhabbetlerinde ben hoşgeldin diyip mutfağa atardım kendimi ben de haz etmiyorum öyle muhabbetler püfff yani sorular sualler ama geçiştirmeye bak ya da sen sor onlara fırsat verme :) börek yapılmaması da iyi olmuş zaten tatlısı var bir de bu işin
aynen filizim amalar hiç bitmiyor yaşımın küçük olması avantajım okulum avantajım ve en önemlisi ailem avantajım artık inanıyorum ve istiyorum herşey daha güzel olsun sadece sabuır ve zamana ihtiyacım var kadere inanırım olacak olacak
ayyy çok tşkler canım tartı beni şaşırttı bu hafta ama ben de sevindimmm
Demek duyguş ondan yokmuş ayy ben onu ararım olmazsa yada msj atarım telaşlıdır şimdi gitsin gitsin tatil candır candır yaaaaa
Filiz sen benim antidepresanımsın ama kendinden feragat etme benim için o zaman ben üzülürüm zaten ben sana msj atar dururum seni bensiz beni de sensiz bırakmamo evlilik falan dile bile almak istemiyorum ama aşk beni bi daha bulsun istiyorum tabi şimdi değil ileride inşallahh
Sende çok mutlu ol emiii
Günaydın kızlar, bir yandan işler yoğun, bir yandan bayramda yolculuk hazırlığı, sapıtmış durumdayım, hiçbirşeyi yetiştiremiyorum. Tartıyla da normalde ilgilenirdim ama inanın fırsat bulamadım. Pomocum teşekkür ederim arkadaşım anlayışın için, bayramdan sonra hallederim ve annemin etkilerini görürüz tartıda
Duygucum kolay gelsin canım, uzun süreli gideceksin tatile, hazırlığı da zor olur, iki ayağın bir pabuca girmiştir şimdi senin, ama güzel hazırlıklar bunlar
Tultan da Denizli'de olacak anladığım kadarıyla, keşke tanışsaydık, buluşup sohbet ederdik
Ben de şimdiden hepinizin bayramını kutluyorumSağlıkla, mutlulukla ve sevdiklerimizle geçecek nice bayramlar diliyorum
cesmı arefe gunu calısacakmıssın gercekten uzuldum ne dıyım ınsaallah bayramın cok guzel gecer de bunu unutturur sana.
ayrıca senın ıcın dılegım bır sonrakı bayramda tam bayram yapmansevgılın gelsın tam bayram olsun sana ınsaallah
pomo cumm, yok çalışmadım bugun, patron dün çıkarken sen yarın gelme evde işler var dedi yırttım yanierkeklere bıraktım ofisi ama bugun yorgunluktan öldüm tabi o ayrı, evde temizlik yaptk, sonra kendimi feda ettim çarşıya çıktım, çok da kalabalıktı ama hala bayramlk giyecek bişey alamamıştım, bide eksikler vardı evde, gittim 3 saat sürdü çarşıda işlerim, sonra eve geldm, yattm dinlendm de kendime geldm biraz iftardan sonra da biraz kişisel bakım, ütü, anneye yardım derken bu saat oldu, hala da işlerm var da kalkamadım bi türlü bilgisayar başından..
ayy pomomm agzın bal yedin inşallaahhhsevdicegim bi gelsn de artk bitsin bu özlem, hasretten eridim bittim de diyemiyorm ama o gelene kadar eriyeyim inşallah diyorumm, ramazanda ilk defa kilo verdim ben 28 yıllık ömrümde hem deee 3 kiloo 6 haftası var daha yaklaşık, 7 8 kilo daha gitsew taM supriz olacak ona ama bakalım inşallahh
cancagızlarıımmm, bayramda pek kimseler olmaz buralarda ama girip de görenlere, sonradan görenlere, kısaca herkesleree MUTLU BAYRAMLAAARRRR
esracıgım benımkı gec kalmıs bır azım. hastalıklardan kurtulma ıstegı, yenı hastalıklara yakalanmama korkusu. herseye yenıden baslamak dıyeyım. tsk ederım canım. bayramdan sonra daha da super gazla gıdecegımbeklerım
evet tatıl planı erkene alınmıs duygunun. telefonlara bıle bakamamıs bugun gun boyu aradım aksam ulastım ssonunda. sukur hazırlıklar bıtmıs ve yolculuga cıktık dedı maasallah cok da keyıflıydı herkese cok selam soyledı
ben kaynanamı da gorumcelerımı de cok severım onlar da benı cok sever maasallahımız vardır yanı onlar ıcın bıle evlenılır benım esımle, okadar dıyeyımhepo de derım annem ve sen, kaynanamdan cok kaynanalık yapıyorsunuz derım:44:
tatloya gelınce tatlı sorun degıl cunku ben serbetlı tatlı nadır canım ceker sevmem. benım ıcın zaaf su boregı
yok yok merak etme senınle gorusmekten dolayı sıkıntı oldugu yok. ben sadece ıstedıgım kadar zaman ayıramıyorum dıye acıklama yapmak ıstedım
evlılıkten kastım zaten kuru bır evlılık degıl harıka bır ask cıcımmmmmmm
Ablacm inşallah kavuşursunuz tezz zamndasanada mtlu bayramlarr hepinize ablalarm
Bayramın birinci gününden herkese merhaba topikte kimsecikler yok ama ben yine de menümü yazıcam nedne yazıcam merak ediyorum aranızda bayramda benim gibi çozutan var mı ? Buyrun benim felaket menüm
Sabah
1 kete ( bunu kendime ödül diye saklamıştım )
1 bardak çay
ara
4 ceviz
öğlen
bir servis kaşığı bamya yemeği
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek
ara
2 dilim ev baklavası (işte burası yaktı beni)
akşam
bir yumurta ve birazda mantarla az yağlı omlet yaptım
iki dilim ekmek
ara
bir armut
bir şeker
2,5 lt alkali su
45 dk spor yaptım bugün yeme konusunda kendime çok güvenirken karbonhidrat ağırlıklı beslendim sizdede böyle oldu mu bilmiyorum ama iştahım açılmıştı epeyy umarım yarın böyle olmaz kafamda bir yeme planı hazırladım umarım uyarım
aminn kuzum aminn inşallaahhh
iyi bayramlar esraammyaa bayram bugun cozutmak normalde sende çok da cozutuk bişey yok kii, 2 dilim baklava var sadece, onu da yarın yemezsen dengelersn oldu bitti moralini bozma
ya ben ne yapayımmtatlı hiç yemedim koca gün ama yedigim sarmaları sayamadım bilee yarın kahvaltıyla akşam yemegi arası sadece meyve yiyim de dengeleyim diyorum, evden de çıkmayacam zaten, leslie yaparm akşam gelen giden olmazsa, ama o sarmalar bugun yaktı beniiii
Cesminazım o sarmalar bugün bizde de vardı ama beni yakmadı.Yemeğe dur diyorumda tatlı olayı beni bitiriyor.Ben de dün leslie yapmıştım bugün de yapıcam akşam menümü yazarım yine en az hasarla bayramdan çıkmak lazım tatlımmm sarmaları meyve ve lesile ile telafi edersin canım .Napalımm yaaa bayramda böyle oldu telafisini yapıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?