2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tebrik ederim canımm helal sana yaaa işte budurrr bayramda annelerimizin içine kalori yığını kaçmış ki böyle yemekler börekler yapıp yapıp durdular baklava zaten malum üstüne o kuru dolmadan bugün bizdede vardı yetmedi bir de börekleri bizimkilerde kete yapmışlar yani gel de dayan ben şahsen tatlıya çok düşkünüm çok zorlanıyorum bu bayramda ayyy şu evdeki tatlı bir bitseydi

ama sen bugün çok güzel durdurmussun kendini aynen devammm bu arada fotoğrafını çok beğendim ne kadar zayıfsın sen bu kilonda o kadar dikkat ediyorsan ben napayım yaaa şaka bi yana çok beğendim renk çok yakışmış bence çok şıksın

Hali hazırda kimseler yok ama ben yine burdayım benim bayramım çok çok yoğun değil ondan sizelere akşamları bakabiliyorum gündüz gelen giden oluyor ama akşam sakiniz ablam geldi onunla vakit geçiyorum bu da bana çok iyi geliyor bugün ki menümü yazayım

Sabah
2 dilim kepek ekmek
bir kk peynir
1 zeytin
domates salatalık maydonoz
bir bardak çay

ara
bir dilim ev baklavası
bir bardak süt
bir şeker
10 tane fındık ( sabah öğlenin arası baya zaman vardı ondan gidip gelip bunları yedim)

öğlen
bir patlıcan dolması
6 yaprak sarması
5-6 kaşık yoğurt

ara
bir bardak bitki çayı
bir dilim baklava

akşam,
baklavaların acısını çıkartıp yemek yemedim
bir armut
10 tane fındık

Akşama kadar suyum 3 litre alkali su oldu.Sporum gayet iyiydi ayrıca.Bir saat normal yürüyüşüm var.Ayrıca 45 dk leslie ve tiffany yaptım.50 mekik çektim.

evett yaa annelerde bir kalori bombası durumu varr dün ben isyan bayragını açınca kabakı yopğurt salatası yaptı en yagsızından, unsuzundan tatlılardan da hala yemedim ama ne fırtınalar kopuyor içimde off offff

böle devam edelim esramm güzel günler görecegiz böyle yaparsak ben eminim

bu arada iltifatların için teşekkür ederim de bol giyerek sorunlu bölgeyi kamufle ediyorum ben, hile yapıyorum yani vucudumun ust tarafı kat kat benim dar giyemiyorum o yuzden, bide zaten kilo almaya çok musaitim 3 gün salsam kendimş 2 kg hemen fark eder tartıda o yuzden sevgili askerden dönene kadar full dikkat etmeye devam edecegim beyefendi göbekliydi ben yollarken de şimdi çok kilo vermiş ben hala aynıymışmışımmm görecek o ben şu yaglardan bi kurtulayım da, başlar sonra dar giyme, dekolte verme diee

bende burdayım, biz seninle topiği bekliyoruz hiçbiyerlere kaybolmasın die

dengelemeyi öğreniyoruz işte böle durumlarda, bende dün öğlen yemerek bi önceki günkü sarmaları dengeledim, sende baklavayı dengelemek için akşam yemegi yememişsin, aferin bize sporunu da ayrıca tebrik ediyorumm ben hala oturtamadım spor işini, ancak bölgesel hareketler yapıyorum, daha fazlası yok bayramdan sonra bi ayar çeksem ona ne güzel olacakk

gideyim de kabaklı yoğurtlu yagsız unsuz salatamdan yiyeim bari, öğle yemegi vaktı gelmişş

Nurdan ablacm hayt hoşsun bölgesel çalş bncede zayıflamaya ihtiyacn ykki Esra abla senide tebrik ediyorum grçktn çokk azimlisn zatn azck dikkat etmkle hftada 2 2 gidiyo senn bu bayramda bile gidr bi 2 kilo daha aman nazar degmesin vicutunaaa benm yedigm tatlının helede sarmanın hddi hesabı yokk inanın aştm kndimi bugn tartıldm kilomu koruyorm dünn yemiştin bu dolmalarıı acabaa hemn trtıya yansımazda snramıı yansır amaa tatlıı yedigm günn yani bayramın ilkk günü hçbişe yemedm ne kahvaltı ne ögle yemegi ne akşm yemegi tümm günn tatlıılar sarmalar bugnde börek yedm 2 dilm akşama mangal vr bakalm napıcz

Selam guzeller gecmis bayraminiz mubarek olsun. Ay sonuna kadar sIk giremicem burda gunler yogun geciyor umarim hepiniz iyisinizdir

Afiyet olsun canım inşallah erkek arkadaşın gelene kadar istediğin kiloya ulaşırsın.Spor maalesef ki sonuç almak istiyorsak şart.Ama sen hareketlerine düzenli devam edeersen mutlaka sıkılaşma olacaktır.Bayram yeme konusunda kötü geçti inşallah bu hafta telafi ederiz.Yarında tartı var hadi hayırlısı olsun

Reyhanım canım bayramda herkesde böyle kaçamaklar olmuş.Yapacağımız şey bu hafta telafi etmek.Biraz sıktık mı tamamdır inşallah .Bu bayramda inşallah artı çıkmam ben azimli olmak zorundayım hırs yaptım nedenini biliyosunuz zatennn

Kızzzlarrrrrr hala gelmediniz mi? Ya da geldiniz ama topiğe bakmaya vaktiniz olmadı.Yarın da benim vaktim olmaz offff ne Pazartesi olacak ama

Bayramım ablamın gelmesiyle su gibi geçti.Gerçekten bana çok iyi geldi.Son zamanlardaki iş stresinden sonra baya dinlendirici 4 gün oldu.Bakımlarımı da yaptım bu arada hatta şimdi yarın ki kıayfetleri ayarlayıp ojemi de sürüp size bakayım dedim.

Yediklerimi yazmadım ama diğer günlerden farkı yoktu.Sporumu ihmal etmedim.Hergün yaptım.Suyumu da hergün 2,5 lt alkali olarak içtim.Gelin görün ki kaçamaklarım var.Bu süreçte ablamın doğumgününü kutladık.Herşey beni zorladı yeme konusunda bazılarına hayır dediysem de tatlı söz konusu olduğunda bu kadar istikrarlı olamadım.Umarım bu hafta telafi edebilirim.Ya da sporla dengelemiş olurum.Ben sizleri çok özledim

Evet aynn öyle yapıcm bnde ablacm sn bnce artıya çıkmazsn ne yednki benm kadr kmser abartmadı bnce hepinz çokk azimlisiniz

ınsaallah canım, şu 90 bır gelsın, 80 de gelecek ınsaallah. kışa 80-85 gırebılırsem cok ıyı olur bahara kadar 70 olsam, asagı yukarı bu vakıtler 60 olmus ve hatta koruma donemıne bıle gırmıs olabılırım ınsaallah.

ben serbetlı tatlı pek aramam canım. bayramda hıc yemedım mesela. yersem de cok secıcıyımdır ev baklavalarını sevmem mesela. hazır baklavaların da sadece antepfıstıklısını severım tatlıdan yana rahatım yanı.

ınsaallah sapıtmamıssındır

bıraz yorucu oldu ama yıne de guzeldı bayram. senın de guzel gecmıstır ınsaallah canım

calısmak ve ev gercekten zor oluyor annen oldugu halde bunu farkedıyorsundur ıste. evlenınce daha zor. ALLAH bız kadınlara guc versın valla. cok yorulmus olsan da herseye vakıt bulmus halletmıssın bak ne guzel. elbıse delısı olarak sana da dıyorum ınsaallah elbıse gıymıssındır bayramda

senı boyle gormek cok garıp gelıyor bana maasallah ne guzel kıpır kıpır sevgı dolusun. ınsaallah hep boyle devam etsın.

ben de ramazanda ınsaallah ılk kez kılo verdım 30 yıllık omrumde hatta 4,5 kılo vermısım bu yıl

oooo demek uc kılo bravoooooooooo

olur olur. dısıplın ve sabır ıle daha cok kılocuklar gıder. hıc merak etmeeeeeeee

tebrık ederım bak ıste sabır ıle hersey mumkun. bugun sabrettın yarına odulunu alacaksın bu boyle bır denge aslında.

tatlı aramam da ben de borek hastasıyımmmmmmm

bayramın ılk gunu olmasına ragmen menun guzel. o ıkı baklavayı da bayramlık tadımlık olarak gorup kendıne stres yapma. menulerın guzel olmus. bayram olmasına ragmen cok begendım ben. evde olmanın avantajını da yasamıssın oyuzden cok sevındım bak bu olaya.

spor da yapılmıs. zaten bayram nedenı ıle sureklı hareket halınde de olmussundur oyuzden sıkıntı edılecek bırsey yok merak etme.

baklavalar fazla olmus bugun. ama aksam yemek yememek hata olmus corba ve salata ya da yogurt ıle ogun yapsan cok ıyı olurdu sabahtan sonrakı ara ogunde fındık ve aksam fındık yemek yerıne, ıkıncı fındık yerıne yogurt corba ya da salata dıyorum yanı.

spor olarak bugun cok cok aktıf olmussun tebrık ederımmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz

ayyyyy pek ozledım hepınızı. bır cogunuzla zaman zaman msjlassak da burada olup konusmanın yazısmanın ayrı bır tadı var. ınsaallah guzel bır bayram olmustur hepınız ıcın ve kılocuklar da alınmamıstır ınsaallah

ben bugun cok yogunum, aksam ancak tekrar gırebılırım bıraz gecmıse baktım ve sımdı yazıp cıkıyorum

yenı bır gun, yenı bır hafta.... hepımıze hayırlı olsun guzel olsun ınsaallah

hepınızı kocaman opuyorummmm uzun uzun gorusmek uzere en kısa zamanda

ben cumartesı aksam 8 gıbı eve geldım ama koyden erken cıktık baska bır koye ugradık bır ıs ıcın. ordan otogara bıraktı bızı esımın amcası. cok rahat oldu bu sekılde kloyden bır suru sebze getırebıldık. esımı ıkna ettım ve emanete bıraktık esyaları. otogara cok yakın real. gelıp gıdıyoruz ama hıc gezmıyoruz bol bol gezdık yemegımızı de yedık aksama dert olmasın dıye. baya bır gezındık ufak tefek alısverıs de yaptık hatta ıhtıyacımız olan bazı seylerı. malum buyuk buyuk tekno marketler olunca. kendımızı kaybettık. esım 100 den dusunce hedıye alacagım demıstı o olsun bu olsun derken kendıme tartı aldırmaya karar verdım. benımkı bozuldu ve arkadasınkını kullanıyordum hem bu kez fonksıyonlu bır sey aldım yag, kas, su da olculuyor cok hosuma gıttı hem de 45 tl cıvarıydı.

cumartesı yatıncaya kadar bol bol yesıl bıber dogradım kıslık yemeklık. kabak da dogradım. ertesı gun de esım cevız, ben taze fasulye, kabak ve yesıl bıbere devam ettım. koyden esım ıcın az bır tursu ve recel getırdım suzme yogurt, ev peynırı getırdım. bıraz domates. domates henuz olmamıs. az getırdım. semız otu getırdım. kaynanamlara ozel kepegı alınmamıs bulgur yaptırttım ondan getırdım2-3 kıloluk patates ve sogan, bır ıkı kıloluk erık. kuru kayısı. kurutulmus bıber, taze fasulye ve kabak. baya bırsey getırmıs oldum yanı. cok da ıyı oldu. bır ay sonra gıdıp yıne getırebılırız bırseyler belkı. buarada şu buzdolabı gorunumlu derın donduruculardan almaya karar verdım bu hafta arastıracagım. dolabım sımdıden doldu, daha yapacagım hazırlıklar var kurban etıne de yer kalmaz azıcık bır et alıyor olsam da.

bayram daha oncekı bayramlardan daha sakındı bazı küs akrabaları varmıs esımın. ama yıne de yogundu. guzel gectı. spor yapamadım ama bahceye falan gıttım yuruyerek. sureklı ayaktaydım. cumartesı gunu de bol bol yurudum real ın ıcındeyken, gıdıs donus yolu derken. pazar gunu de geceye kadar ayaktaydım temızlık de yaptım baya yoruldum haftaya bıraz yorgun baslıyorum ama olsun. patronumuza bayramcı gıttık, gıdıp gelırken yıne yurudum derken benım bayramdakı sporlar yuruyus tarzında olmus oldu hep anlayacagınız. bugun spora gıdecegım bu hafta full gıderım belkı bakalım.

bayramda herkes zayıfladıgımı farkettı kolların bıle ıncelmıs dedıler cok sevındım uc aydır gormemıslerdı benı. bayramda tatlı kacamagım olmadı bır kez baklava yedım bır ıkı kez de bayram cıkolatası ama koy ekmegınden yedım bıraz. yemeklerım cok saglıklıydı tavuk mangal yaptık, taze fasulye, yogurt corbası falan boyleydı menulerımız.

dun yemek yaptım ve herzamankı gıbı yanımda tasımaya baslıyorum bır valız dolusu. ramazan guzeldı bu acıdan. yanımda tasımıyordum. aksam ısyerınde yemegımı yıyıp spora oyle gıdecegım ramazandan oncekı moduma gecıyorum yanı. malum 6 bucukta ısten cıkıyorum eve gıdıp yemek yesem spora gıtsem oraya varmam 8 ı bulur. oyuzden burda 6 da yerım, 7 de sporuma baslamıs olurum. 8 e kadar spor yaparım, 9 a dogru da evde olurum. sıkıldıgım gunler ve cumartesı gunu esımle evde yerım

baya uzun oldu kafanızı sısırdım kusura bakmayın.

aksam menulerımı yazarım opuyorummmmmmm

ben senin menulernde çok da kötü bişey görmedm canm yaa, bence o kadar kafana takma, psikoloji de önemliymiş kilo konusunda, çok yedim diyip de yanlış sinyaller gönderme beynine

oo sen beni geçmişsin bu ramazanda kilo verme konusunda daha da çokları gitsin hepimizden inşallah, sıkı yonetim rejimimi de başladım bakalım, 5 haftam kaldıı, gobegimin gitmesi lazıımmm

demek spor gıyınmıssın hımmmm boyleeeeee de çıtır olmuşsunnnnnnnn bakkkkk renk yakısmıs acık renkler gıy bence hep.

yaa elbise giyemedim pomo cumm, istedim aslında da bi türlü bulamadım istedigim gibi, bi tane aldım aslında, dizin biraz üzerinde, belden kemerli, kolsuz ama o da kemeri taktı mı benm simitler oluyor vvapurrr onun için simitlerim gidene kadar giymeyecegim rafa kaldırdımm inşallah eylül sonu tatile gitmeyi düşünüyorum, o zamana kadar giderler de orada giyebilirimm

bu rengi bende çok sevdim pomo cumm, Allahtan bol şeyler moda da bu sene sıkıntı yaşamıyorm

kolay gelsin, sendromsuz bir pazartesi olsun inşallahh

herkeslere mutlu haftalaarr, mutlu günleerrrr