- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.861
dünü telafi etmek için bugun azim örnegi sergiledm resmen kendimeannem haini gitmiş baklava yetmeyecek die kadayıf yapmış ( en sevdigim şerbetli tatlıdır kendsi ) üstüne bir de kuru patlıcan dolması ( bir oturuşta bir tencere yiyebilirim ) bir de börekk ama ben kendimi tebrik ediyorum, akşam yemeginde 2 küçük patlıcvan dolması dışında yukarıda saydıklarımın hiçbirinden bir lokma bile yemedimm
kahvaltımı ekşimikli yumurta ve domatesle yaptıktan sonra, öğle yemeginde börekler dolmalar duruurken, 1 şeftali ve 1 armutla geçiştirdim. akşam yemeginde de 1 kepçe mercimek çorbası, 1 küçük fırında tavuk baget ve 2 küçük patlıcan dolmasıyla günü bitirdimbayram süresince öğle yemeklerini meyveyle geçiştirmeye devam ececegm, yoksa o börege bi başlarsam aboooooo
spor olarak da vucudumun üsr tarafını çalıştıracak hareketlerden yaptım, bayramda görenlerde zayıflamışsın dediler banahemen resim ekleyim size
tebrik ederim canımm helal sana yaaa işte budurrr bayramda annelerimizin içine kalori yığını kaçmış ki böyle yemekler börekler yapıp yapıp durdular baklava zaten malum üstüne o kuru dolmadan bugün bizdede vardı yetmedi bir de börekleri bizimkilerde kete yapmışlar yani gel de dayan ben şahsen tatlıya çok düşkünüm çok zorlanıyorum bu bayramda ayyy şu evdeki tatlı bir bitseydi
ama sen bugün çok güzel durdurmussun kendini aynen devammm bu arada fotoğrafını çok beğendim ne kadar zayıfsın sen bu kilonda o kadar dikkat ediyorsan ben napayım yaaa şaka bi yana çok beğendim renk çok yakışmış bence çok şıksın
Hali hazırda kimseler yok ama ben yine burdayım benim bayramım çok çok yoğun değil ondan sizelere akşamları bakabiliyorum gündüz gelen giden oluyor ama akşam sakiniz ablam geldi onunla vakit geçiyorum bu da bana çok iyi geliyor bugün ki menümü yazayım
Sabah
2 dilim kepek ekmek
bir kk peynir
1 zeytin
domates salatalık maydonoz
bir bardak çay
ara
bir dilim ev baklavası
bir bardak süt
bir şeker
10 tane fındık ( sabah öğlenin arası baya zaman vardı ondan gidip gelip bunları yedim)
öğlen
bir patlıcan dolması
6 yaprak sarması
5-6 kaşık yoğurt
ara
bir bardak bitki çayı
bir dilim baklava
akşam,
baklavaların acısını çıkartıp yemek yemedim
bir armut
10 tane fındık
Akşama kadar suyum 3 litre alkali su oldu.Sporum gayet iyiydi ayrıca.Bir saat normal yürüyüşüm var.Ayrıca 45 dk leslie ve tiffany yaptım.50 mekik çektim.
evett yaa annelerde bir kalori bombası durumu varrdün ben isyan bayragını açınca kabakı yopğurt salatası yaptı en yagsızından, unsuzundan tatlılardan da hala yemedim ama ne fırtınalar kopuyor içimde off offff
böle devam edelim esramm güzel günler görecegiz böyle yaparsak ben eminim
bu arada iltifatların için teşekkür ederim de bol giyerek sorunlu bölgeyi kamufle ediyorum ben, hile yapıyorum yanivucudumun ust tarafı kat kat benim dar giyemiyorum o yuzden, bide zaten kilo almaya çok musaitim 3 gün salsam kendimş 2 kg hemen fark eder tartıda o yuzden sevgili askerden dönene kadar full dikkat etmeye devam edecegim beyefendi göbekliydi ben yollarken de şimdi çok kilo vermiş ben hala aynıymışmışımmm görecek o ben şu yaglardan bi kurtulayım da, başlar sonra dar giyme, dekolte verme diee
bende burdayım, biz seninle topiği bekliyoruz hiçbiyerlere kaybolmasın die
dengelemeyi öğreniyoruz işte böle durumlarda, bende dün öğlen yemerek bi önceki günkü sarmaları dengeledim, sende baklavayı dengelemek için akşam yemegi yememişsin, aferin bizesporunu da ayrıca tebrik ediyorumm ben hala oturtamadım spor işini, ancak bölgesel hareketler yapıyorum, daha fazlası yok bayramdan sonra bi ayar çeksem ona ne güzel olacakk
gideyim de kabaklı yoğurtlu yagsız unsuz salatamdan yiyeim bari, öğle yemegi vaktı gelmişş
Nurdan ablacm hayt hoşsun bölgesel çalş bncede zayıflamaya ihtiyacn ykkiEsra abla senide tebrik ediyorum grçktn çokk azimlisn zatn azck dikkat etmkle hftada 2 2 gidiyo senn bu bayramda bile gidr bi 2 kilo daha aman nazar degmesin vicutunaaa benm yedigm tatlının helede sarmanın hddi hesabı yokk inanın aştm kndimi bugn tartıldm kilomu koruyorm dünn yemiştin bu dolmalarıı acabaa hemn trtıya yansımazda snramıı yansır amaa tatlıı yedigm günn yani bayramın ilkk günü hçbişe yemedm ne kahvaltı ne ögle yemegi ne akşm yemegi tümm günn tatlıılar sarmalar bugnde börek yedm 2 dilm akşama mangal vr bakalm napıcz
Selam guzeller gecmis bayraminiz mubarek olsun. Ay sonuna kadar sIk giremicem burda gunler yogun geciyor umarim hepiniz iyisinizdir
Reyhanım canım bayramda herkesde böyle kaçamaklar olmuş.Yapacağımız şey bu hafta telafi etmek.Biraz sıktık mı tamamdır inşallah .Bu bayramda inşallah artı çıkmam ben azimli olmak zorundayım hırs yaptım nedenini biliyosunuz zatennn
bende gelirim tabi o gazla inşallah tez zamanda sekizleri görürüz filizcim seninle kilolalarımızın aynı olması çok güzel birlikte inceliyoruz işte
ayrıca senin şu tatlı sevmeme huyunu bayramlık ödünç alabilir miyim ? zira ben sapıtmaktan korkuyorum
umarım tatilin çok iyi geçer canım bayram senin bayramın olsun inşallah
pomo cumm, yok çalışmadım bugun, patron dün çıkarken sen yarın gelme evde işler var dedi yırttım yanierkeklere bıraktım ofisi ama bugun yorgunluktan öldüm tabi o ayrı, evde temizlik yaptk, sonra kendimi feda ettim çarşıya çıktım, çok da kalabalıktı ama hala bayramlk giyecek bişey alamamıştım, bide eksikler vardı evde, gittim 3 saat sürdü çarşıda işlerim, sonra eve geldm, yattm dinlendm de kendime geldm biraz iftardan sonra da biraz kişisel bakım, ütü, anneye yardım derken bu saat oldu, hala da işlerm var da kalkamadım bi türlü bilgisayar başından..
ayy pomomm agzın bal yedin inşallaahhhsevdicegim bi gelsn de artk bitsin bu özlem, hasretten eridim bittim de diyemiyorm ama o gelene kadar eriyeyim inşallah diyorumm, ramazanda ilk defa kilo verdim ben 28 yıllık ömrümde hem deee 3 kiloo 6 haftası var daha yaklaşık, 7 8 kilo daha gitsew taM supriz olacak ona ama bakalım inşallahh
cancagızlarıımmm, bayramda pek kimseler olmaz buralarda ama girip de görenlere, sonradan görenlere, kısaca herkesleree MUTLU BAYRAMLAAARRRR
dünü telafi etmek için bugun azim örnegi sergiledm resmen kendimeannem haini gitmiş baklava yetmeyecek die kadayıf yapmış ( en sevdigim şerbetli tatlıdır kendsi ) üstüne bir de kuru patlıcan dolması ( bir oturuşta bir tencere yiyebilirim ) bir de börekk ama ben kendimi tebrik ediyorum, akşam yemeginde 2 küçük patlıcvan dolması dışında yukarıda saydıklarımın hiçbirinden bir lokma bile yemedimm
kahvaltımı ekşimikli yumurta ve domatesle yaptıktan sonra, öğle yemeginde börekler dolmalar duruurken, 1 şeftali ve 1 armutla geçiştirdim. akşam yemeginde de 1 kepçe mercimek çorbası, 1 küçük fırında tavuk baget ve 2 küçük patlıcan dolmasıyla günü bitirdimbayram süresince öğle yemeklerini meyveyle geçiştirmeye devam ececegm, yoksa o börege bi başlarsam aboooooo
spor olarak da vucudumun üsr tarafını çalıştıracak hareketlerden yaptım, bayramda görenlerde zayıflamışsın dediler banahemen resim ekleyim size
Bayramın birinci gününden herkese merhaba topikte kimsecikler yok ama ben yine de menümü yazıcam nedne yazıcam merak ediyorum aranızda bayramda benim gibi çozutan var mı ? Buyrun benim felaket menüm
Sabah
1 kete ( bunu kendime ödül diye saklamıştım )
1 bardak çay
ara
4 ceviz
öğlen
bir servis kaşığı bamya yemeği
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek
ara
2 dilim ev baklavası (işte burası yaktı beni)
akşam
bir yumurta ve birazda mantarla az yağlı omlet yaptım
iki dilim ekmek
ara
bir armut
bir şeker
2,5 lt alkali su
45 dk spor yaptım bugün yeme konusunda kendime çok güvenirken karbonhidrat ağırlıklı beslendim sizdede böyle oldu mu bilmiyorum ama iştahım açılmıştı epeyy umarım yarın böyle olmaz kafamda bir yeme planı hazırladım umarım uyarım
Hali hazırda kimseler yok ama ben yine burdayım benim bayramım çok çok yoğun değil ondan sizelere akşamları bakabiliyorum gündüz gelen giden oluyor ama akşam sakiniz ablam geldi onunla vakit geçiyorum bu da bana çok iyi geliyor bugün ki menümü yazayım
Sabah
2 dilim kepek ekmek
bir kk peynir
1 zeytin
domates salatalık maydonoz
bir bardak çay
ara
bir dilim ev baklavası
bir bardak süt
bir şeker
10 tane fındık ( sabah öğlenin arası baya zaman vardı ondan gidip gelip bunları yedim)
öğlen
bir patlıcan dolması
6 yaprak sarması
5-6 kaşık yoğurt
ara
bir bardak bitki çayı
bir dilim baklava
akşam,
baklavaların acısını çıkartıp yemek yemedim
bir armut
10 tane fındık
Akşama kadar suyum 3 litre alkali su oldu.Sporum gayet iyiydi ayrıca.Bir saat normal yürüyüşüm var.Ayrıca 45 dk leslie ve tiffany yaptım.50 mekik çektim.
Afiyet olsun canım inşallah erkek arkadaşın gelene kadar istediğin kiloya ulaşırsın.Spor maalesef ki sonuç almak istiyorsak şart.Ama sen hareketlerine düzenli devam edeersen mutlaka sıkılaşma olacaktır.Bayram yeme konusunda kötü geçti inşallah bu hafta telafi ederiz.Yarında tartı var hadi hayırlısı olsun
calısmak ve ev gercekten zor oluyor annen oldugu halde bunu farkedıyorsundur ıste. evlenınce daha zor. ALLAH bız kadınlara guc versın valla. cok yorulmus olsan da herseye vakıt bulmus halletmıssın bak ne guzel. elbıse delısı olarak sana da dıyorum ınsaallah elbıse gıymıssındır bayramda
senı boyle gormek cok garıp gelıyor banamaasallah ne guzel kıpır kıpır sevgı dolusun. ınsaallah hep boyle devam etsın.
ben de ramazanda ınsaallah ılk kez kılo verdım 30 yıllık omrumdehatta 4,5 kılo vermısım bu yıl
oooo demek uc kılobravoooooooooo
olur olur. dısıplın ve sabır ıle daha cok kılocuklar gıder. hıc merak etmeeeeeeee
demek spor gıyınmıssın hımmmm boyleeeeee de çıtır olmuşsunnnnnnnn bakkkkk renk yakısmıs acık renkler gıy bence hep.
kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz
ayyyyy pek ozledım hepınızı. bır cogunuzla zaman zaman msjlassak da burada olup konusmanın yazısmanın ayrı bır tadı var. ınsaallah guzel bır bayram olmustur hepınız ıcın ve kılocuklar da alınmamıstır ınsaallah
ben bugun cok yogunum, aksam ancak tekrar gırebılırım bıraz gecmıse baktım ve sımdı yazıp cıkıyorum
yenı bır gun, yenı bır hafta.... hepımıze hayırlı olsun guzel olsun ınsaallah
hepınızı kocaman opuyorummmm uzun uzun gorusmek uzere en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?