- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.881
ii akşamlar herkese
bugün menü paylaşarak başlıyorum eskisi gibi diete
sabah:2 dlm ekmek,şekersiz çay,peynir, 4 tane yeşil zeytin
öğle: bi porsiyon tavuk köftesi, 1 dilim ekmek, bi bardak ice tea
ara: bi avuç üzüm
ara: 1 bardak filtre kahve, bi avuçtan az kuruyemiş
akşam: bi küçük tabak sebze yemeği, bi kase yoğurt,
2 dilim ekmek ( fazla ekmek olduğunu biliyorum ama ilk günden frenleyemedim)
ara: ilerleyen saatte şekersiz çay,3 badem
activite: 30 dk. spor, 3 lt su olmak üzere, 2 form çayı
merhaba arkadaşlar....
bende nisanın son haftalarında başladım kilo vermeye ve şu zamana kadar 8 kilo verdim 81 den 73 e düştüm...hedefim şimdilik eylülün sonuna kadar 70 den aşağı düşebilmek bakalım inşallah olacak...geçen seneki fotolarıma bide şimdikilere bakıyorum da dağlar kadar fark var insanoğlu yapıyor işte bu kötülüğü kendine almak kolay ama vermek epey zor
hepimize Allah kolaylık versin :)
Arkadaşlar bu ara nete gelemiyorum çok yoğun yasiyorum.ama birkaç gun
Aranizda olucam.kilo bildirimi yapay im
Gecen hafta 69.900
Bu hafta 69500
Az gidiyor ama gidiyor.
Oluyorum hepinizi
merhaba kızlarrrrr .epeydir nete giremedim .önce doğalgaz sobasını kurmaya geldiler onu hallettik ufak bi temizlik falan oldu evde .sonra bilgisayarın kasası bozuldu derken buralara gelemedim .herkes iyidir inşallah geçmişe bakamadım epey birikmiş .
filizzz resimlerini gördümçok güzel çıkmışsın arkadaşım .epey incelmişsin renkler kıyafetler ayrıca bayıldım
herkesi öpüyorummmmmm
Selam kizlar topige donus baslamis ozledim hepinizi suan bende evimde olmak isterdim kuzi beni cok zorluyor ustune birde regliyim daha 1kere denize girdim bugun sahilde yuruyuslerime basladim yediklerimede ozen gosteriyorum bakalim nolcak hepinize sevgilerimi yolluyorum
iyiym cnm evet eskisi gibi değildim ama bugün başladım inşlh eskisinden daha da ii olucam cm evet suya ve spora başladım ve bırakmaya da hiçççç niyetim yok fulll devam edicemcanım mrb nasılsın
bayram nasıl gectı ? ramazan oncesı sen de bır durgunluk basladı ramazanda daha da devam ettı hadı artık ıyıce sılkelen guzelım. sen eskıden cok basarılıydın ama uzun zamandır o cemremı goremıyorum hadı gaza gel artık canım.
menu yazmana da spor yapmana da cok sevındım su cok guzel form cay cok guzel. boyle devam etmenı dılerım
buarada orda arapca ne yazıyor merak ettım canım, dua mı ?
ınsaallah canım, şu 90 bır gelsın, 80 de gelecek ınsaallah. kışa 80-85 gırebılırsem cok ıyı olur bahara kadar 70 olsam, asagı yukarı bu vakıtler 60 olmus ve hatta koruma donemıne bıle gırmıs olabılırım ınsaallah.
ben serbetlı tatlı pek aramam canım. bayramda hıc yemedım mesela. yersem de cok secıcıyımdır ev baklavalarını sevmem mesela. hazır baklavaların da sadece antepfıstıklısını severım tatlıdan yana rahatım yanı.
ınsaallah sapıtmamıssındır
bıraz yorucu oldu ama yıne de guzeldı bayram. senın de guzel gecmıstır ınsaallah canım
bayramın ılk gunu olmasına ragmen menun guzel. o ıkı baklavayı da bayramlık tadımlık olarak gorup kendıne stres yapma. menulerın guzel olmus. bayram olmasına ragmen cok begendım ben. evde olmanın avantajını da yasamıssın oyuzden cok sevındım bak bu olaya.
spor da yapılmıs. zaten bayram nedenı ıle sureklı hareket halınde de olmussundur oyuzden sıkıntı edılecek bırsey yok merak etme.
baklavalar fazla olmus bugun. ama aksam yemek yememek hata olmus corba ve salata ya da yogurt ıle ogun yapsan cok ıyı olurdu sabahtan sonrakı ara ogunde fındık ve aksam fındık yemek yerıne, ıkıncı fındık yerıne yogurt corba ya da salata dıyorum yanı.
spor olarak bugun cok cok aktıf olmussun tebrık ederımmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz
ayyyyy pek ozledım hepınızı. bır cogunuzla zaman zaman msjlassak da burada olup konusmanın yazısmanın ayrı bır tadı var. ınsaallah guzel bır bayram olmustur hepınız ıcın ve kılocuklar da alınmamıstır ınsaallah
ben bugun cok yogunum, aksam ancak tekrar gırebılırım bıraz gecmıse baktım ve sımdı yazıp cıkıyorum
yenı bır gun, yenı bır hafta.... hepımıze hayırlı olsun guzel olsun ınsaallah
hepınızı kocaman opuyorummmm uzun uzun gorusmek uzere en kısa zamanda
oy oy oyyyy bayram baya yoğun geçmiş filizimm dolu dolu çok sevindim en çok da zyıflamışsın tepkiler, beni mutlu etti bunlar insana moral oluyor valla köyden neler de getirmişsin hepsi çok sağlıklı diyet sürecinde sana çok faydalı olacaktır.Yeni tartında hayırlı olsun benimde tartım bana çekmiş pek kokoş :))ben cumartesı aksam 8 gıbı eve geldım ama koyden erken cıktık baska bır koye ugradık bır ıs ıcın. ordan otogara bıraktı bızı esımın amcası. cok rahat oldu bu sekılde kloyden bır suru sebze getırebıldık. esımı ıkna ettım ve emanete bıraktık esyaları. otogara cok yakın real. gelıp gıdıyoruz ama hıc gezmıyoruz bol bol gezdık yemegımızı de yedık aksama dert olmasın dıye. baya bır gezındık ufak tefek alısverıs de yaptık hatta ıhtıyacımız olan bazı seylerı. malum buyuk buyuk tekno marketler olunca. kendımızı kaybettık. esım 100 den dusunce hedıye alacagım demıstı o olsun bu olsun derken kendıme tartı aldırmaya karar verdım. benımkı bozuldu ve arkadasınkını kullanıyordum hem bu kez fonksıyonlu bır sey aldım yag, kas, su da olculuyor cok hosuma gıttı hem de 45 tl cıvarıydı.
cumartesı yatıncaya kadar bol bol yesıl bıber dogradım kıslık yemeklık. kabak da dogradım. ertesı gun de esım cevız, ben taze fasulye, kabak ve yesıl bıbere devam ettım. koyden esım ıcın az bır tursu ve recel getırdım suzme yogurt, ev peynırı getırdım. bıraz domates. domates henuz olmamıs. az getırdım. semız otu getırdım. kaynanamlara ozel kepegı alınmamıs bulgur yaptırttım ondan getırdım2-3 kıloluk patates ve sogan, bır ıkı kıloluk erık. kuru kayısı. kurutulmus bıber, taze fasulye ve kabak. baya bırsey getırmıs oldum yanı. cok da ıyı oldu. bır ay sonra gıdıp yıne getırebılırız bırseyler belkı. buarada şu buzdolabı gorunumlu derın donduruculardan almaya karar verdım bu hafta arastıracagım. dolabım sımdıden doldu, daha yapacagım hazırlıklar var kurban etıne de yer kalmaz azıcık bır et alıyor olsam da.
bayram daha oncekı bayramlardan daha sakındı bazı küs akrabaları varmıs esımın. ama yıne de yogundu. guzel gectı. spor yapamadım ama bahceye falan gıttım yuruyerek. sureklı ayaktaydım. cumartesı gunu de bol bol yurudum real ın ıcındeyken, gıdıs donus yolu derken. pazar gunu de geceye kadar ayaktaydım temızlık de yaptım baya yoruldum haftaya bıraz yorgun baslıyorum ama olsun. patronumuza bayramcı gıttık, gıdıp gelırken yıne yurudum derken benım bayramdakı sporlar yuruyus tarzında olmus oldu hep anlayacagınız. bugun spora gıdecegım bu hafta full gıderım belkı bakalım.
bayramda herkes zayıfladıgımı farkettı kolların bıle ıncelmıs dedıler cok sevındım uc aydır gormemıslerdı benı. bayramda tatlı kacamagım olmadı bır kez baklava yedım bır ıkı kez de bayram cıkolatası ama koy ekmegınden yedım bıraz. yemeklerım cok saglıklıydı tavuk mangal yaptık, taze fasulye, yogurt corbası falan boyleydı menulerımız.
dun yemek yaptım ve herzamankı gıbı yanımda tasımaya baslıyorum bır valız dolusu. ramazan guzeldı bu acıdan. yanımda tasımıyordum. aksam ısyerınde yemegımı yıyıp spora oyle gıdecegım ramazandan oncekı moduma gecıyorum yanı. malum 6 bucukta ısten cıkıyorum eve gıdıp yemek yesem spora gıtsem oraya varmam 8 ı bulur. oyuzden burda 6 da yerım, 7 de sporuma baslamıs olurum. 8 e kadar spor yaparım, 9 a dogru da evde olurum. sıkıldıgım gunler ve cumartesı gunu esımle evde yerım
baya uzun oldu kafanızı sısırdım kusura bakmayın.
aksam menulerımı yazarım opuyorummmmmmm
amanda o atmışlar bi geleydi de rüya sanki yaa umarım tez zamanda ulaşırız o kiloya hayatımdak en önemli gelişme olur valla :)
sporumu ihmal etmiyorum ama yeme konusunda bayramda kaçırdığımın farkındayım evde olmakda ayrı bi yedirtti bu hafta toparlanacağım başka çaresi yok yemeğe dur diyebiliyorum da bu tatlı olayı sıkıntılı hiç hakim olamıyorum kendime bugün tuttum kendimi tatlı ağzıma sürmedim psiklojikmen iyi hissediyorum
biz de seni çok özledik zaten biliyosun sessizdi bayramda buralar ama toparlandı şükür iyi ki geldiniz
oy oy oyyyy bayram baya yoğun geçmiş filizimm dolu dolu çok sevindim en çok da zyıflamışsın tepkiler, beni mutlu etti bunlar insana moral oluyor valla köyden neler de getirmişsin hepsi çok sağlıklı diyet sürecinde sana çok faydalı olacaktır.Yeni tartında hayırlı olsun benimde tartım bana çekmiş pek kokoş :))
Menün ve sporunu gördüm.Kendini aşmıssın o kadar yüklenmeseydin inşallah tutulmazasın.Dikat et kendine canım
Bugünkü menümü iftiharla sunarım
Sabah
bir kase special K
ara
yeşil çay
öğlen
bir servis kaşığı semiz otu yemeği
bir kase yoğurt
domates salatalık
ara
15 fındık
akşam
3 çiğ köfte
bir tabak salata ( içine iki lokma olacak kadar tavuk koydum )
ara
bir incir
15 adet kadar üzüm
suyum 2,5 lt sporum 30 dk leslie
kızlar çok yoğundu bugün giremedim 3 saatlik uykuyla günü bitirmeye çalışıyorum hatta şunları bile zor yazıyorum yarın görüşürüz
iyiym cnm evet eskisi gibi değildim ama bugün başladım inşlh eskisinden daha da ii olucam cm evet suya ve spora başladım ve bırakmaya da hiçççç niyetim yok fulll devam edicem
o arağça sözde benimde bebeğim olacak inşlh yazıyo cnm inşlh hepimizin ve cümle isteyenlerin
sen nasılsın spora gitmişsin ne güzel inşlhh 90 lara değil80 lere düşeceksin sen cnm ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?