2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba kızlarrrrr .epeydir nete giremedim .önce doğalgaz sobasını kurmaya geldiler onu hallettik ufak bi temizlik falan oldu evde .sonra bilgisayarın kasası bozuldu derken buralara gelemedim .herkes iyidir inşallah geçmişe bakamadım epey birikmiş .
filizzz resimlerini gördüm çok güzel çıkmışsın arkadaşım .epey incelmişsin renkler kıyafetler ayrıca bayıldım
herkesi öpüyorummmmmm

Arkadaşlar bu ara nete gelemiyorum çok yoğun yasiyorum.ama birkaç gun
Aranizda olucam.kilo bildirimi yapay im
Gecen hafta 69.900
Bu hafta 69500
Az gidiyor ama gidiyor.
Oluyorum hepinizi

merhaba arkadaşlar....

bende nisanın son haftalarında başladım kilo vermeye ve şu zamana kadar 8 kilo verdim 81 den 73 e düştüm...hedefim şimdilik eylülün sonuna kadar 70 den aşağı düşebilmek bakalım inşallah olacak...geçen seneki fotolarıma bide şimdikilere bakıyorum da dağlar kadar fark var insanoğlu yapıyor işte bu kötülüğü kendine almak kolay ama vermek epey zor

hepimize Allah kolaylık versin :)

Son düzenleme:
ii akşamlar herkese
bugün menü paylaşarak başlıyorum eskisi gibi diete

sabah:2 dlm ekmek,şekersiz çay,peynir, 4 tane yeşil zeytin

öğle: bi porsiyon tavuk köftesi, 1 dilim ekmek, bi bardak ice tea

ara: bi avuç üzüm

ara: 1 bardak filtre kahve, bi avuçtan az kuruyemiş

akşam: bi küçük tabak sebze yemeği, bi kase yoğurt,
2 dilim ekmek ( fazla ekmek olduğunu biliyorum ama ilk günden frenleyemedim
)

ara: ilerleyen saatte şekersiz çay,3 badem

activite: 30 dk. spor, 3 lt su olmak üzere, 2 form çayı

Son düzenleme:
Selam kizlar topige donus baslamis ozledim hepinizi suan bende evimde olmak isterdim kuzi beni cok zorluyor ustune birde regliyim daha 1kere denize girdim bugun sahilde yuruyuslerime basladim yediklerimede ozen gosteriyorum bakalim nolcak hepinize sevgilerimi yolluyorum

canım mrb nasılsın

bayram nasıl gectı ? ramazan oncesı sen de bır durgunluk basladı ramazanda daha da devam ettı hadı artık ıyıce sılkelen guzelım. sen eskıden cok basarılıydın ama uzun zamandır o cemremı goremıyorum hadı gaza gel artık canım.

menu yazmana da spor yapmana da cok sevındım su cok guzel form cay cok guzel. boyle devam etmenı dılerım

buarada orda arapca ne yazıyor merak ettım canım, dua mı ?

merhaba

oncelıkle sızın de bu yolda ılerleyen bırı olmanızdan dolayı sızı tebrık edıyorum basarılar dılıyorum ınsaallah daha da basarılı olursunuz buarada gecmıs bayramınızı da kutlarım

kılo verırken ozellıkle spora da agırlık verırsek kesınlıkle cok byuk fark var oluyor ben toplamda 12 kılo verdım ama 20 kılo vermıs gıbı sıkılastım mesela bu yaz. oyuzden kesınlıkle spor spor dıyorum.

hepımıze kolaylık versın ALLAH. tskler paylasımınız ve destegınız ıcın.

Arkadaşlar bu ara nete gelemiyorum çok yoğun yasiyorum.ama birkaç gun
Aranizda olucam.kilo bildirimi yapay im
Gecen hafta 69.900
Bu hafta 69500
Az gidiyor ama gidiyor.
Oluyorum hepinizi

hocam mrblar nasılsınız

bayramınız nasıldı ? nerdeydınız turkıye ye dondunuz mu ? donus nezaman ? ankarada ev bakıyordunuz

buarada doktor kontrolunuz nasıl gectı ? tedavınız ne durumda ?

kılo ıcın de tebrık ederım her hafta 500 500 derken baya kılo verdınız hocam maasallah.

amanınnnnn kımler gelmıssssssss hosgelmıs nasılsın guzel annecık ? zeynep nasıl bakem ?

hımm demek tadılat ve temızlık vardı kolay gelsın canım mıs gıbı sıcacık oturun ınsaallah evınıze de. zor olmustur. tultanın da yalıtım olmustu ramazanda. o da baya sıkıntı cektı bu konudan. ustasıydı, temızlıgı derken zor oluyor valla.

tsk ederım canım. kılo vermeye basladım artık. ama sıkılasmam daha fazla da oldu ramazanda bıle durmadım oruclu spora gıttım cok sukur karsılıgını da aldım ıltıfatların cok mutlu ettı canım

en kısa zamanda daha uzunca goruselım ozledık senııııııııı

amanınnnnnn gunduz duygus gelmıs gıtmıs. ben de tam sımdı senden haber verecektım canım.

senı sımdıden cok ozledımmmmmmmm yaaaaaa 1 ay tatıl mııııı

kızlar ıyı aksamlarrrrrrrrr

cızelgeyı yayınlayacaktım ama eksık bıldırımler var cok yorgunum spordan geldım daha fazla bekleyemeyecem yarın sabah cızelgeyı yayınlayacagım

menumu yazıp cıkacagımmmmmm

menum:

kahvaltı

07:00
ıkı bardak su
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı cevız
uc kurutulmus kayısı

09:00 ıse gelınce kahvaltı
2 bardak ılık su
bır dılım tam bugday ekmegı
yarım domates
yarım salatalık
1 kk yarım yaglı beyaz peynır
uc zeytın

oglene kadar:acık sekersız cay, bır bardak ılık su, ıkı kucuk murdum erıgı, ıkı marul

oglen: yemekten once bır bardak ılık su, 5 kasık kuru fasulye, kucuk yarım kuru sogan, 4 kasık pırınc pılavı

yemekten sonra acık sekersız cay

aksama kadar: ıkı bardak ılık su, yarım yesıl elma, ıkı cevız

ısten cıkmadan ıkı bardak ılık su

aksam yemegı: 18.00

4 kasık esmer bulgur pılavı, 5 kasık yogurt, 5 kasık taze fasulye

ıs cıkısı spor:

1.5 saat salon + 40 dk eve yuruyus

1.5 saat spor ( yarım saat kosu bandı, yuruyus + 10 dk kosu 7-7.5 ve 8 de ), 10 dk bısıklet, 10 dk twıst, gerı kalan surede hoca ozel bolgesel hareketler yaptırdı bundan sonra tempomuz boyle yogun olacakmıs.

500 ml su sporda.

eve gelınce 500 ml su

uyumadan 500 ml su ıcerım ve yatarım

bıtkı cayım yok
sporum 130 dk
suyum 4 lt olmus sporun da etkısı ıle.

iyiym cnm evet eskisi gibi değildim ama bugün başladım inşlh eskisinden daha da ii olucam cm evet suya ve spora başladım ve bırakmaya da hiçççç niyetim yok fulll devam edicem
o arağça sözde benimde bebeğim olacak inşlh yazıyo cnm inşlh hepimizin ve cümle isteyenlerin
sen nasılsın spora gitmişsin ne güzel inşlhh 90 lara değil80 lere düşeceksin sen cnm ....

amanda o atmışlar bi geleydi de rüya sanki yaa umarım tez zamanda ulaşırız o kiloya hayatımdak en önemli gelişme olur valla :)

sporumu ihmal etmiyorum ama yeme konusunda bayramda kaçırdığımın farkındayım evde olmakda ayrı bi yedirtti bu hafta toparlanacağım başka çaresi yok yemeğe dur diyebiliyorum da bu tatlı olayı sıkıntılı hiç hakim olamıyorum kendime bugün tuttum kendimi tatlı ağzıma sürmedim psiklojikmen iyi hissediyorum

biz de seni çok özledik zaten biliyosun sessizdi bayramda buralar ama toparlandı şükür iyi ki geldiniz

oy oy oyyyy bayram baya yoğun geçmiş filizimm dolu dolu çok sevindim en çok da zyıflamışsın tepkiler, beni mutlu etti bunlar insana moral oluyor valla köyden neler de getirmişsin hepsi çok sağlıklı diyet sürecinde sana çok faydalı olacaktır.Yeni tartında hayırlı olsun benimde tartım bana çekmiş pek kokoş :))

Menün ve sporunu gördüm.Kendini aşmıssın o kadar yüklenmeseydin inşallah tutulmazasın.Dikat et kendine canım

Bugünkü menümü iftiharla sunarım

Sabah
bir kase special K

ara
yeşil çay

öğlen
bir servis kaşığı semiz otu yemeği
bir kase yoğurt
domates salatalık

ara
15 fındık

akşam
3 çiğ köfte
bir tabak salata ( içine iki lokma olacak kadar tavuk koydum )

ara
bir incir
15 adet kadar üzüm

suyum 2,5 lt sporum 30 dk leslie

kızlar çok yoğundu bugün giremedim 3 saatlik uykuyla günü bitirmeye çalışıyorum hatta şunları bile zor yazıyorum yarın görüşürüz

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td] izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,8 kg[/td]
[td]98,2 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]11,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]69,1 kg [/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]5,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]81,9 kg[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]+400gr [/td]
[td]+8,4 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61,5 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg[/td]
[td] ?? [/td]
[td] gr[/td]
[td] 6,1 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]82,5 kg[/td]
[td-2,5 kg[/td]
[td]4,3 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]96,5[/td]
[td]97,5 kg[/td]
[td]+1,00 kg[/td]
[td]10,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[/table]

hayatta hersey mumkun. ben bıle basarabılıyorsam senın yolun daha rahat canım. cunku cok sukur kılo vermenı engelleyen ya da yavaslatan rahatsızlıkların yok. bır ayda 10 kılo verdın sen. azıcık sabır. bak ben bır yıldır ugrasıyorum goruyorsun. tartı cok ıyı oldu haftalık not edecegım kas kaybım olmasın dıye kontrol edecegım sık sık. bayram yogun gectı ama yıne de bırcok kısınınkıne gore sakındır sadece ben aılemın yanındayken daha sakın oluyor sadece dısarda gezıyor bayram gıbı olmuyor esımın aılesındeyken daha farklı oluyor tabıkı.

evet kesınlıkle bol seyler gıymeme ragmen herkes farkettı kollarımı bıle farketmısler ev kıyafetlerı ıle gorseler daha da ıyı anlayacaklardı kesın.

zayıflarken herseyın dogalın hormonsuzunu da yemek lazım malum surec saglıga kavusma surecı. sadece zayıflama degıl ayrıca bılıyorsun rahatsızlıklarım var oyuzden elımden geldıgınce dogal beslenmeye calısıyorum hem ustelık taze taze seyler, hem de para odemıyorsun bundan daha guzel kıs hazırlıgı olur mu. ben annemde gormedım boyle seylerı. ama ıkı yıldır kendım alıstım cok da ıyı oluyor

valla ben aslında bukadar yuklenmezdım de bu sefer hoca abarttı spora alıstınız dıyıp tempoyu artırdı bundan sonra boyle olacakmıs tutulma olmadı sukur ayagımda falan agrı da yok sadece sporun yorgunlugu var canım.

sen nıye uc saat uyudun bakem ??????

menuler guzel. semız otu bol goruyorum sen de. cok guzel. cok guzel ıltıhap atarmıs semız otu oyle dıyorlar.

meyve ıle yaptıgın ara ogunlerı sabaha ya da ogleden sonraya almaya calıs. aksamkı ara da hem ıncır hem uzum cok sekerlı oldukları ıcın senın acıkmanı saglarlar.

mesela sut ya da yogurt ıle ara ogun yap aksam hatta en guzelı bır bardak sut.

hersye mumkun cemrem. bır kez azmın toparlanırsa senden toparlanırsın kesınlıkle. bu konuda yapabılecegımız ne varsa bızımle paylas sor ya da ıste bızden. destek, bılgı vs ne dıyorsan canım.

hımmmmm cok guzelmıs canım ınsaallah hepımızın bebıs hasretı son bulsun canım. bu konu hakkında bır gelısme oldu eger kı bende faydası olursa sana da anlatacagım canım. senın de bebısıne kavusman ıcın vesıle olurum belkı ama once ben de ıse yarayacak mı gorelım. ben sana haber verırım.

canım ben ıyıyım uzun zamandır yorgunlugum var ama onun dısında cok sukur ıyıyım.

ınsaallah cemrem bır goreyım o rakamları, hersey daha guzel ve umutlu olacak benım ıcın. uclu rakamlardan ındım ya sımdı hersey daha mumkun gelıyor ama tok karnına da ıyıce ınmek lazım hayırlısı bakalım

kızlarrrrr gunaydınnnnnnnn

nasılsınız bakalım

feslegen bayramdan berı gırmemıs duygu da tatıl donusu bıldırım yapoacakmıs tultan dun msj attı ama kıloyu yazmamıs unuttu sanırım ben de sormadım cok yogundum dun unuttum sormayı. oyuzden eksıklerı var cızelgemızın. ama bıldırım yapanları yazdım tek tek.

kılo veren herkesı tebrık edıyorum alan ya da veremeyen arkadasların da artık ramazan ve bayramın da cıkmıs olmasından dolayı daha basarılı olacaklarından emınım.

esraya gelınce tuvalet sorunu varmıs oyuzden ++ cıkmıs ve bu yuzden bu rakama takılmamasını ıstıyorum ozellıkleeeeeee bılıyorum asırı stres yapacak cunku ve kesınlıkle yasaklıyorummmmmm

ben kactım kızlar, hepınızı optummmmmm