2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, yavaş yavaş toplanıyoruz bakıyorum. Duygucum da gelmiş gitmiş ama kilo bildirimi yapsaydın yaa, biz de gaza gelirdik azıcık Pomocum ellerine sağlık arkadaşım çizelgemizi hazırlamışsın, başta sen olmak üzere kilo veren arkadaşları kutluyorum, darısı benim gibi alanların ve veremeyenlerin başına diyorum
Ben dün giremedim, bütün gün dışardaydım, işlerimi hallettim, bu arada 11000 civarı da adım atmışım toplam.
Bayramda dikkat edemediğini düşünen arkadaşlar, biraz dikkat ederek verirsiniz merak etmeyin. Ben bayramda ev baklavasını görünce sapıttım doğal olarak. Şimdi biraz dengelemeye çalışıyorum. Dün regl oldum, o yüzden ağrım da iştahım da çok fena
Bugün evde işler var ama yapabileceğimden emin değilim, bütün gün yatasım var

herkese günaydınlaarrr evdeki tartının pili bitmiş, dünden beri kendimi çıplak gibi hissediyorumm, halbuki hergun tartılıp 100 200 gr da olsa eksilfigini görmek çok hoşuma gidiyordu bugun annem alacak inşallah akşam supriz olacak bana

dünkü menumu de yazayım hemenn

kahvaltı

2 dilim çavdar ekmegi arasına beyaz peynirli tost

1 kupa çay

öğle yemegi

kepekli sandviç

light kola

ara öğün

1 elma

akşam yemegi

4 yk kabak yemegi yogurtlu

avuç kadar yagsız tavada pişirilmiş tavuk

3 yk pirinç pilavı

akşamları bişey yememeye dikkat ediyorum bikaç gündür, arada canm bişeyler istiyor ama yok akşamları yeşil çayımı neskafemi içer otururum, bişey yememeye de devam ederim bi de şu sporu oturtabilsem ama yok, eve gidince yorgun oluyorum seriliyorm resmen

kızlar bişey soracagımmm annem teyzemden almış da bi kemer var bizim evde, bele takıyosun elektrkle çalışıyor, titriyor ve yagları yakmana yardımcı oluyormuş. pazar günü denedim, inanılmaz terletiyor bel bölgeni, ama faydası olur mu bilemedm. aranızda deneyen duyan var mıı

sizinde geçmiş bayramınızı kutlarım...çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için

Son düzenleme:
Biz geldik kızlarrr ama yine kimsecikler yok...kendimden haberler verip kaçayım yavaştan bende...

kızlar iki haftadır sıcaklardan dolayı ödemlerle başım beladaydı...araya bayramda girince hep ayakta durdum bu da iyice tetikledi ödemi...sıfır tuz tüketmeme rağmen ayak bileklerim ve ayaklarım acayip şişti... o kadar şişti ki sızısından öldüm iki gün boyunca...bu arada idrarda lökosit çıkmıştı ilaç kullandığım halde ikiye katlamış değer...doktorum da idrar kültür testi istedi..çok şükür onun sonucu da bugün çıktı..üreme yok görünüyo...var görünseydi hastanede yatıp antibiyotik tedavisine başlayacaktık...bunu da kazasız belasız atlattık şükürler olsun....

Bu arada benim minnakım 1600 gram olmuş teyzeleri...Artık minnaklıktan çıktı benim kuzum...docaman oldu...yuvarlak yüzlü bir oğluşum olcakmış...doktorumuz bana benzediğini tescilledi...

bizden haberler bu kadar..herkes kendine iyi baksın..

tatlım benim kilom da 2.500 grm artış oldu sen 4,3 yazmışsın güzelim :44:
yarın spora kayıt oluyorum güzelim inşlhh tam gaz devam
eşim ugün sperm testi verdi cıkıiş olursa dondurup eylülde tüp ebbek tedavisine başlıcaktık kısmet 3 tane yerinde hareketli çıktığı için dondurulmadı kaldı bende taaa kurban bayramına kadar ideal kiloma ulaşacağım inşllhhh
beni gaza getirsinn diye çizelgemi yaptım inşllh bu sefer olacakkkkk
evet cnm yazı çok hoşuma gitti duvarıma yazdım
hadi bakalım gelişmelerin inşllh olumlu olur bana da yazarsın güzelimmm
merakla beklicem sonucu....:26::26:

Son düzenleme:
Iyi geceler kizlarrrrr herkez iyidir insallah... Yuruyus yapmaya basladim bugun baya yuzdum daldim sporu ihmal etmiyorum yani yeme icmede gayet basarili bakalim kac kg vercem ama inanin zor kayin validemin yemeklerine direniyorum benden havadisler boyle ha bide bugun evi uzerimize aldik ama kararsizim satip satmama konusunda kizlar dua edin lutfen dogru karar verelim ALLAH keske dedirtmesin kafam allak bullak dua ihtiyacim var

ne güzel cnm yüzmüşsün ohh umarım bayağıkilo verirsinnn
ev konusuna gelince hakkına hep hayırlısı olsun güzelim

bugün ki menümü yazayım doğru düzgün olmadı ama olsun

sabah: kahvaltı yapmadım sadece bi bardak çorba içebildim arada derede

çünki dr. yanındaydık ancak 12 yemek yiyebildim

öğle: bi tavuk döner, 3 çatal patates kızartması, bi bardak cola

ara: şekersiz çay, 5 badem,2 kaju

akşam: bi dilim ekmek, bi badak süt, biraz peynir

activite: su bol iiçtim ama lt olarak hatırlamıyorum,bol bol yürüdüm form çayı

Son düzenleme:
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td] izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,8 kg[/td]
[td]98,2 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]11,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]69,1 kg [/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]5,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]81,9 kg[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]+400gr [/td]
[td]+8,4 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61,5 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg [/td]
[td]101.1 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td] 6,9 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]82,5 kg[/td]
[td]+2,5 kg[/td]
[td]4,3 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]96,5[/td]
[td]97,5 kg[/td]
[td]+1,00 kg[/td]
[td]10,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[/table]

ya canım lıstenın bır kosesı sılınmıs yanlıslıkla. oyuzden oyle olmus hem senınkını duzelttım hem tultan kılosunu msj attı onun kılosunu yazdım.

cızelge cok ıyı bır yontem olmus kesınlıkle. tup bebek baslayamayacak olmanıza uzuldum senı cok ıyı anlıyorum ama bu can var oldukca umut da olmalı daıma. ınsaallah kurban bayramında guzel bır kıloya kavusursun ardından kurban bayramından sonra tup bebek denersınız ınsaallah ozaman dondurulabılınır ınsaallah

ben sana bılgı verecegım eger olumlu bır gelısme olursa. esımın ve aılesının ısrarı ıle bırseyler yaptım bakalım hayırlısı. gercı su an bebek ıcın saglıgımdan yana dogru zaman dıye dusunmuyorum ama hayırlısı olsun artık

tartılmak kesınlıkle alıskanlık yapıyor ben de bayramda tartılamadım oyuzden boyle bır garıp hıssettım ve ınsanı kesınlıkle kontrol ettıren dısıplıne sokan bırsey tartılmak bence. ben yıllarca tartıya cıkmadım net kılomu bılmezdım sımdı gunde ıkı kez tartılıyorum bazen

aksamları bırsey yememek hata olur cesmı. yenıden ıstahın acıldıgında bu kez ++ cıkmaya baslarsın ve unutmakı yemeden kılo vermek mantıklı degıl. ha canın ıstemıyorsa, salata ya da corba ya da enazından domates salatalık peynır olarak atıstır.

spora gelınce calısırken cok zor oluyor bılıyorum ben de eve gıdınce spor yapamıyorum oyuzden kışın kılo da veremedım hatta aldım bıle bıraz. oyuzden sen de benım gıbı ıs cıkısı dırekt spor olacak sekılde cozum bulabılırsın

zayıflama kemerlerını cok duydum ama denemedım ben. bılgım yok.

buarada artık kacıp gıtmeyecegını dusunmeye basladım cızelgeye ekleyelım senı ne dersın * daha ıyı motıve olursun bence

ayyyyyy sabırsızlıkla beklıuorum senın kılonu. bır aydır haberım yok eeee sımdı bır de yuzuyorsun meraktan catlayacam valla. nezaman soyleyeceksın bızzzzzzzzzzzeeeeeeee

bunları konustuk zaten ama burdan da dıyeyım herseyın cok guzel olacagına ınanıyorum dualarımla ve selametle ınsaallah cok guzel haberler vereceksın canım. hersey gonlunce olsun guzel arkadasım benım

bayramdan cıktık ama halen sakınlıgımız var canım. bır de zaten nedense hep aksılık oluyor senınle denk gelemıyoruz

sıcak, boyle odem mı yapıyormus hamılelere ?ya da herkes ıcın gecerlı mı acaba ?

baya bır zorlamıs sneı valla oyle boyle bır odem olmamıs uzuldum canım yaaaa.

lökosit nedır bılmıyorum ama cok sukur sonucların ıyı cıkmıs onemlı olan bu. cok sukur. doguma nekadar kaldı canım ?

oooooo koca adam olmus oglusun senın ??? maasallah

hımmm demek sana benzeyecek. gozlerım ela demıstın ela gozlu olurmus bır deeeeeee

evet canım yavas yavas toparlanıyoruz yok yok anacugum hatun yapmıyor bıldırım. Bekleyın suprız yapacagım dıyor. ınsaallah guzel kılo vermıstır ramazanda cok dıkkat ettı maasallah karsılıgını alır ınsaallah

tsk ederım canım. Bayram cıktı ve hepımızın daha da ıyı olacagını dusunuyorum

oooooo super adım atmıssın gercekten cok sevındımmmm aman tatlım yavas yavas hazırla kendını boyle eylule. Eylul de zorlanmanı ıstemıyorum gercekten. ıslerını de halletmıssın cok ıyı olmus kafandan gıtmıstır

hımmm demek regl oldun. Yuruyuslere devam edersen guzel odem atarsın super olur canım.

Kızlarrrrrr gunaydın

cok garıp bır gune uyanmıs oldum valla. Dun spor etkılemedı tutulmadım dıyordum ama oglene dogru heryerım agrımaya basladı meger tutulmusum normalde etkılenmezdım de pazartesı gunu hoca degısık bırcok hareket yaptırdı ılk kez yaptıgım ıcın tutuldum ıste. Ogleden sonra mıde agrısı geldı aksama kadar. Halsızlık, uyku. Aksı gıbı nasıl dıkkatlı ıncelemem ve yetıstırmem gereken evraklar vardı. Kotu gectı yanı gunum. Spordan falan herseyden vazgectım, eve bıle yurumek zor geldı servısten ınınce zorla yurudum eve. Ustumu cıkarır cıkarmaz uyudum 2-3 saat uyuyayım dedım canım da bırsey yemek ıstemıyordu aksam olarak. Uykuya gomuldum dırekt. Valla uyandıgımda saat 4tu. Sonra tekrar uyudum 6 ya kadar. Ramazanda cok az uyudum, sureklı spor, yolculuk, bayram yorgunlugu, dınlenemeden ıse baslamak, ne bılıyım baska seyler de mı var bılmıyorum ama cok fena oldum dun. Halen tam kendıme gelemedım. Ha bır de dun bacagımda kocaman arı, bocek sokması gıbı topaklık oldu bocek vs gormedım sureklı ofısın ıcındeydım yag bezesı gıbı. Agrı da yapıyor ustelık. Gecmezse, pazartesı doktora gıdecegım.

Benden haberler boyleee. Herkes ıyıdır ınsaallah. Kızlar bana bır dua ve enerjı yollayın lutfen. Bır garıbım vallllllaaaaa

Dunku menumu de yazayım:

Sabah: 07:00 bır bardak su, bır bardak yarım yaglı sut

08:30 acık sekersız cay, bır pogaca fırında aldım gec kaldıgım ıcın ıse, yarım salatalık

ara: 500 ml ılık su, acık sekersız cay

oglen: Yemekten once ıkı bardak ılık su, 5 kasık nohut, 4 kasık bulgur pılavı, ıkı kucuk acı yesıl bıber

ara: 2 bardak ılık su, bır yesıl cay, 2 yesıl kucuk murdum erık, yarım yesıl elma

ıkı bardak su ısten cıkmadan.

Aksam gıdınce bırsye yemedım ıcmedım malum uyudum. Gunu 3 lt su, 3000-4000 adım ve bu menu ıle kapatmıs oldum yanı.

olsun cnm düzeldi ya inşlh o ++ lar --lere dönüşecek
ya bende üzüldüm ama olsun bi bayram daha bekelrim ben bebişimi bunda da vardır bi hayır kilomdan --ler olur belki daha rahat tüp bebeğe başalrım:26:
hadi bakalım haberlerini bekliyorum
olsun cnm bize göre zamanı var veya yok diyoruz ama kader bizim yolumuzu çiziyo haberimiz olmadan
inşlhh güzel süpriz haberler gelir senden ayy çok heyecanlandım bak şimdi:18::18:

donusur donusur merak etme. salona da yazılıyormussun cok sevındım. sınavların bıttı degıl mı buarada ?

beklentıye gırıp sonra hayal kırıklıgına ugramanın nasıl bırsey oldugunu tahmın edıyorum ama umudunu kaybetme bayramlar cok, cok guzel bayramın olacak ınsaallah yakın zamanda ve belkı boyle daha ıyı olacak kılon cok fazla degıl sonucta benım gıbı ama yıne de hem tup bebek basarısı ıcın hem saglıklı bır hamılelık ıcın hem de daha az bır kılo ıle dogum sonrasına kavusman ıcın verebıldıgın kadar kılo vermeye calıs bence.

ben sana ozelden mesaj atacagım bana hatırlat oldu mu uzun uzun anlatayım sımdı cıkmam lazım