- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.901
merhaba
oncelıkle sızın de bu yolda ılerleyen bırı olmanızdan dolayı sızı tebrık edıyorum basarılar dılıyorum ınsaallah daha da basarılı olursunuz buarada gecmıs bayramınızı da kutlarım
kılo verırken ozellıkle spora da agırlık verırsek kesınlıkle cok byuk fark var oluyor ben toplamda 12 kılo verdım ama 20 kılo vermıs gıbı sıkılastım mesela bu yaz. oyuzden kesınlıkle spor spor dıyorum.
hepımıze kolaylık versın ALLAH. tskler paylasımınız ve destegınız ıcın.
tatlım benim kilom da 2.500 grm artış oldu sen 4,3 yazmışsın güzelim :44:[TABLE="class: grid, width: 300, align: center"]
[TR]
[TD]Kişiler:[/TD]
[TD]Başlangıç:[/TD]
[TD]Geçen Hafta:[/TD]
[TD]Bu Hafta:[/TD]
[TD]Gelen/Giden:[/TD]
[TD]Toplam Gelen/ Giden:[/TD]
[TD]Hedef:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]64,9 kg[/TD]
[TD] izinli[/TD]
[TD]?? gr[/TD]
[TD]20,1 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110,00 kg[/TD]
[TD]98,8 kg[/TD]
[TD]98,2 kg[/TD]
[TD]-600 gr[/TD]
[TD]11,8 kg[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[TD]68,5 kg[/TD]
[TD]69,1 kg[/TD]
[TD]+600 gr[/TD]
[TD]5,9 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fesleğen[/TD]
[TD]83,00 kg[/TD]
[TD]78,5 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]4,2 kg[/TD]
[TD] 65 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber01[/TD]
[TD]87,8 kg[/TD]
[TD]69,4 kg[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]??? gr[/TD]
[TD]16,8 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD]73,9 kg ( hamilelik )[/TD]
[TD]81,9 kg[/TD]
[TD]82,3 kg[/TD]
[TD]+400gr[/TD]
[TD]+8,4 kg[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berivannn[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]61,5 kg[/TD]
[TD]61 kg[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[TD]24 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tultan[/TD]
[TD]108,00 kg[/TD]
[TD]101,9 kg[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] gr[/TD]
[TD] 6,1 kg[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemrem29[/TD]
[TD]85,8 kg[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[TD]82,5 kg[/TD]
[TD]4,3 kg[/TD]
[TD]68 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrammm00[/TD]
[TD]107.2 kg[/TD]
[TD]96,5[/TD]
[TD]97,5 kg[/TD]
[TD]+1,00 kg[/TD]
[TD]10,00 kg[/TD]
[TD]70 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]72 kg[/TD]
[TD]69,9 kg[/TD]
[TD]69,4 kg[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[TD]2,6 kg[/TD]
[TD]62 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yarın spora kayıt oluyorum güzelim inşlhh tam gaz devamhersye mumkun cemrem. bır kez azmın toparlanırsa senden toparlanırsın kesınlıkle. bu konuda yapabılecegımız ne varsa bızımle paylas sor ya da ıste bızden. destek, bılgı vs ne dıyorsan canım.
hımmmmm cok guzelmıs canım ınsaallah hepımızın bebıs hasretı son bulsun canım. bu konu hakkında bır gelısme oldu eger kı bende faydası olursa sana da anlatacagım canım. senın de bebısıne kavusman ıcın vesıle olurum belkı ama once ben de ıse yarayacak mı gorelım. ben sana haber verırım.
canım ben ıyıyım uzun zamandır yorgunlugum var ama onun dısında cok sukur ıyıyım.
ınsaallah cemrem bır goreyım o rakamları, hersey daha guzel ve umutlu olacak benım ıcın. uclu rakamlardan ındım ya sımdı hersey daha mumkun gelıyor ama tok karnına da ıyıce ınmek lazım hayırlısı bakalım
ne güzel cnm yüzmüşsün ohh umarım bayağıkilo verirsinnnIyi geceler kizlarrrrr herkez iyidir insallah... Yuruyus yapmaya basladim bugun baya yuzdum daldim sporu ihmal etmiyorum yani yeme icmede gayet basarili bakalim kac kg vercem ama inanin zor kayin validemin yemeklerine direniyorum benden havadisler boyle ha bide bugun evi uzerimize aldik ama kararsizim satip satmama konusunda kizlar dua edin lutfen dogru karar verelim ALLAH keske dedirtmesin kafam allak bullak dua ihtiyacim var
tatlım benim kilom da 2.500 grm artış oldu sen 4,3 yazmışsın güzelim :44:
yarın spora kayıt oluyorum güzelim inşlhh tam gaz devam
eşim ugün sperm testi verdi cıkıiş olursa dondurup eylülde tüp ebbek tedavisine başlıcaktık kısmet 3 tane yerinde hareketli çıktığı için dondurulmadı kaldıbende taaa kurban bayramına kadar ideal kiloma ulaşacağım inşllhhh
beni gaza getirsinn diye çizelgemi yaptım inşllh bu sefer olacakkkkk
evet cnm yazı çok hoşuma gitti duvarıma yazdım
hadi bakalım gelişmelerin inşllh olumlu olur bana da yazarsın güzelimmm
merakla beklicem sonucu....:26::26:
sizinde geçmiş bayramınızı kutlarım...çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için
herkese günaydınlaarrrevdeki tartının pili bitmiş, dünden beri kendimi çıplak gibi hissediyorumm, halbuki hergun tartılıp 100 200 gr da olsa eksilfigini görmek çok hoşuma gidiyordu bugun annem alacak inşallah akşam supriz olacak bana
dünkü menumu de yazayım hemenn
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmegi arasına beyaz peynirli tost
1 kupa çay
öğle yemegi
kepekli sandviç
light kola
ara öğün
1 elma
akşam yemegi
4 yk kabak yemegi yogurtlu
avuç kadar yagsız tavada pişirilmiş tavuk
3 yk pirinç pilavı
akşamları bişey yememeye dikkat ediyorum bikaç gündür, arada canm bişeyler istiyor ama yok akşamları yeşil çayımı neskafemi içer otururum, bişey yememeye de devam ederimbi de şu sporu oturtabilsem ama yok, eve gidince yorgun oluyorum seriliyorm resmen
kızlar bişey soracagımmmannem teyzemden almış da bi kemer var bizim evde, bele takıyosun elektrkle çalışıyor, titriyor ve yagları yakmana yardımcı oluyormuş. pazar günü denedim, inanılmaz terletiyor bel bölgeni, ama faydası olur mu bilemedm. aranızda deneyen duyan var mıı
Iyi geceler kizlarrrrr herkez iyidir insallah... Yuruyus yapmaya basladim bugun baya yuzdum daldim sporu ihmal etmiyorum yani yeme icmede gayet basarili bakalim kac kg vercem ama inanin zor kayin validemin yemeklerine direniyorum benden havadisler boyle ha bide bugun evi uzerimize aldik ama kararsizim satip satmama konusunda kizlar dua edin lutfen dogru karar verelim ALLAH keske dedirtmesin kafam allak bullak dua ihtiyacim var
Biz geldik kızlarrr ama yine kimsecikler yok...kendimden haberler verip kaçayım yavaştan bende...
kızlar iki haftadır sıcaklardan dolayı ödemlerle başım beladaydı...araya bayramda girince hep ayakta durdum bu da iyice tetikledi ödemi...sıfır tuz tüketmeme rağmen ayak bileklerim ve ayaklarım acayip şişti... o kadar şişti ki sızısından öldüm iki gün boyunca...bu arada idrarda lökosit çıkmıştı ilaç kullandığım halde ikiye katlamış değer...doktorum da idrar kültür testi istedi..çok şükür onun sonucu da bugün çıktı..üreme yok görünüyo...var görünseydi hastanede yatıp antibiyotik tedavisine başlayacaktık...bunu da kazasız belasız atlattık şükürler olsun....
Bu arada benim minnakım 1600 gram olmuş teyzeleri...Artık minnaklıktan çıktı benim kuzum...docaman oldu...yuvarlak yüzlü bir oğluşum olcakmış...doktorumuz bana benzediğini tescilledi...
bizden haberler bu kadar..herkes kendine iyi baksın..
günaydın kızlar, yavaş yavaş toplanıyoruz bakıyorum. Duygucum da gelmiş gitmiş ama kilo bildirimi yapsaydın yaa, biz de gaza gelirdik azıcıkPomocum ellerine sağlık arkadaşım çizelgemizi hazırlamışsın, başta sen olmak üzere kilo veren arkadaşları kutluyorum , darısı benim gibi alanların ve veremeyenlerin başına diyorum
Ben dün giremedim, bütün gün dışardaydım, işlerimi hallettim, bu arada 11000 civarı da adım atmışım toplam.
Bayramda dikkat edemediğini düşünen arkadaşlar, biraz dikkat ederek verirsiniz merak etmeyin. Ben bayramda ev baklavasını görünce sapıttım doğal olarak. şimdi biraz dengelemeye çalışıyorum. Dün regl oldum, o yüzden ağrım da iştahım da çok fena
Bugün evde işler var ama yapabileceğimden emin değilim, bütün gün yatasım var
olsun cnm düzeldi ya inşlh o ++ lar --lere dönüşecekya canım lıstenın bır kosesı sılınmıs yanlıslıkla. oyuzden oyle olmus hem senınkını duzelttım hem tultan kılosunu msj attı onun kılosunu yazdım.
cızelge cok ıyı bır yontem olmus kesınlıkle. tup bebek baslayamayacak olmanıza uzuldum senı cok ıyı anlıyorum ama bu can var oldukca umut da olmalı daıma. ınsaallah kurban bayramında guzel bır kıloya kavusursun ardından kurban bayramından sonra tup bebek denersınız ınsaallah ozaman dondurulabılınır ınsaallah
ben sana bılgı verecegım eger olumlu bır gelısme olursa. esımın ve aılesının ısrarı ıle bırseyler yaptım bakalım hayırlısı. gercı su an bebek ıcın saglıgımdan yana dogru zaman dıye dusunmuyorum ama hayırlısı olsun artık
olsun cnm düzeldi ya inşlh o ++ lar --lere dönüşecek
ya bende üzüldüm ama olsun bi bayram daha bekelrim ben bebişimi bunda da vardır bi hayır kilomdan --ler olur belki daha rahat tüp bebeğe başalrım:26:
hadi bakalım haberlerini bekliyorum
olsun cnm bize göre zamanı var veya yok diyoruz ama kader bizim yolumuzu çiziyo haberimiz olmadan
inşlhh güzel süpriz haberler gelir senden ayy çok heyecanlandım bak şimdi:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?