- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.921
inşlh cnm evet sınavlarım bitti pazartesi açıklanacak sonuçlar bi daha ki sınav aralıkta sorun yok benim için yavaş yavaş çalışıyorum önümde uzun aylar vardonusur donusur merak etme. salona da yazılıyormussun cok sevındım. sınavların bıttı degıl mı buarada ?
beklentıye gırıp sonra hayal kırıklıgına ugramanın nasıl bırsey oldugunu tahmın edıyorum ama umudunu kaybetme bayramlar cok, cok guzel bayramın olacak ınsaallah yakın zamanda ve belkı boyle daha ıyı olacak kılon cok fazla degıl sonucta benım gıbı ama yıne de hem tup bebek basarısı ıcın hem saglıklı bır hamılelık ıcın hem de daha az bır kılo ıle dogum sonrasına kavusman ıcın verebıldıgın kadar kılo vermeye calıs bence.
ben sana ozelden mesaj atacagım bana hatırlat oldu mu uzun uzun anlatayım sımdı cıkmam lazım
inşlh cnm evet sınavlarım bitti pazartesi açıklanacak sonuçlar bi daha ki sınav aralıkta sorun yok benim için yavaş yavaş çalışıyorum önümde uzun aylar var
çok zor cnm daha önce çıkınca şimdi ben pek bi heveslenmıştim tüp bebeğe o yüzden fazla hassas oldum bu testtin sonucunda
bakalım dediğin gibi belkide kilo verip sonra başlıcam tüp bebeğe
evet sora yazılıyorum pazartesi perşembe stepe fitness pilates hep avede yapıyorum birazz ters tepki olsun diye stepe yazılıcam inşllh faydasını görürüm
tmm cnm hatırlatırım bakalım sonuc ne çıkacak senin
sana kolay gelsin
evet anlaştık güzelim artık --- ler benim arkadaşım olacak kilodaaaaaaaınsaallah sonuclar ıyı gelır canım. aralık' a kadar ozaman dıyete odaklan anlastık mı madem sınavlara var.
senı cok ıyı anlıyorum sureklı konusarak dıllendırerek o anı hatırlamanı ıstemıyorum da. zaman gectıkce sabıretmesı de cok zor bılıyorum cemrem. bayram da cok zorlandım mesela bu yıl. herkesın cocuk sormaları basladı arttı ıyıce. eskıden rahattım. ayrıca herkesın ıkı uc olmus bızım yas aldı gıdıyor. aman ne bılıyım kaynanam benım kucagımda cocuk gorunce gozlerı doluyor esım baska cocuk sevse ben doluyorum vs derken sevmıyorum boyle kalabalıkları. ıyı kı bayramlarda falan gorusuyoruz uzagız cok sıkı bır gorusmeler olsa ben cok daha zorlanırmısım demekkı.
avede ne ya ????
saolasın fil,zcim evet tadilat temizlik oldu da ben elimi pek bişeye süremedim ,kızım saoğolsun halletti bütün işleri .zeynepsu iyi teyzesi sabit ısıda anasının göbüşünde keyfi yerinde çok şükür .tekmelenip duruyo çok şükür .yazın hamile olmak çşok zormuş .evet senin azmine maşşallaaahhhh filizcim epey sıkılaştın ve devam ediyosun .iltifat değildi canım görüneni yazdım vallaamanınnnnn kımler gelmıssssssss hosgelmıs nasılsın guzel annecık ? zeynep nasıl bakem ?
hımm demek tadılat ve temızlık vardı kolay gelsın canım mıs gıbı sıcacık oturun ınsaallah evınıze de. zor olmustur. tultanın da yalıtım olmustu ramazanda. o da baya sıkıntı cektı bu konudan. ustasıydı, temızlıgı derken zor oluyor valla.
tsk ederım canım. kılo vermeye basladım artık. ama sıkılasmam daha fazla da oldu ramazanda bıle durmadım oruclu spora gıttım cok sukur karsılıgını da aldım ıltıfatların cok mutlu ettı canım
en kısa zamanda daha uzunca goruselım ozledık senııııııııı
meraba duygucummm.ohhh benim yerimede yüz canım .ben bu sene yaz evden çıkamadım sıcaktan .bizimkilerde bayramda denize gittiler ama ben hem yol hemde sıcak evden çıkmaya cesaret edemedim .artık seneye zeynepimle gireriz inşallahhh.ev içinde allah hakkınızda hayırlı olanı göstersin canım ,içinize sinsin inş .Iyi geceler kizlarrrrr herkez iyidir insallah... Yuruyus yapmaya basladim bugun baya yuzdum daldim sporu ihmal etmiyorum yani yeme icmede gayet basarili bakalim kac kg vercem ama inanin zor kayin validemin yemeklerine direniyorum benden havadisler boyle ha bide bugun evi uzerimize aldik ama kararsizim satip satmama konusunda kizlar dua edin lutfen dogru karar verelim ALLAH keske dedirtmesin kafam allak bullak dua ihtiyacim var
filizcimmm heyecan yaptım bak şimdi .rabbim yüzünüzü güldürsün ikinizinde .kucağınızı doldursun inşallah hayırlı haberler verirsiniz .bende hamile kalmadan bir ay evvel çörekotu bal kürü yapmıştım artık tesadüfmüdür zamanımı gelmiştir bilmem ama pylaşayım dedim .ya canım lıstenın bır kosesı sılınmıs yanlıslıkla. oyuzden oyle olmus hem senınkını duzelttım hem tultan kılosunu msj attı onun kılosunu yazdım.
cızelge cok ıyı bır yontem olmus kesınlıkle. tup bebek baslayamayacak olmanıza uzuldum senı cok ıyı anlıyorum ama bu can var oldukca umut da olmalı daıma. ınsaallah kurban bayramında guzel bır kıloya kavusursun ardından kurban bayramından sonra tup bebek denersınız ınsaallah ozaman dondurulabılınır ınsaallah
ben sana bılgı verecegım eger olumlu bır gelısme olursa. esımın ve aılesının ısrarı ıle bırseyler yaptım bakalım hayırlısı. gercı su an bebek ıcın saglıgımdan yana dogru zaman dıye dusunmuyorum ama hayırlısı olsun artık
cemrecim rabbim hakkınızda hayırlı olanı göstersin .inşallah emekleriniz karşılığını alırsınız.bende senelerr sonra hamile kalabildim .tam artık olmucak galiba dediğim zaman geldi mucizem .inşallah tedaviniz çooook güzel sonuçlarınır .dua ediyorum ikiniz içinde .olsun cnm düzeldi ya inşlh o ++ lar --lere dönüşecek
ya bende üzüldüm ama olsun bi bayram daha bekelrim ben bebişimi bunda da vardır bi hayır kilomdan --ler olur belki daha rahat tüp bebeğe başalrım:26:
hadi bakalım haberlerini bekliyorum
olsun cnm bize göre zamanı var veya yok diyoruz ama kader bizim yolumuzu çiziyo haberimiz olmadan
inşlhh güzel süpriz haberler gelir senden ayy çok heyecanlandım bak şimdi:18::18:
tartılmak kesınlıkle alıskanlık yapıyor ben de bayramda tartılamadım oyuzden boyle bır garıp hıssettım ve ınsanı kesınlıkle kontrol ettıren dısıplıne sokan bırsey tartılmak bence. ben yıllarca tartıya cıkmadım net kılomu bılmezdım sımdı gunde ıkı kez tartılıyorum bazen
aksamları bırsey yememek hata olur cesmı. yenıden ıstahın acıldıgında bu kez ++ cıkmaya baslarsın ve unutmakı yemeden kılo vermek mantıklı degıl. ha canın ıstemıyorsa, salata ya da corba ya da enazından domates salatalık peynır olarak atıstır.
spora gelınce calısırken cok zor oluyor bılıyorum ben de eve gıdınce spor yapamıyorum oyuzden kışın kılo da veremedım hatta aldım bıle bıraz. oyuzden sen de benım gıbı ıs cıkısı dırekt spor olacak sekılde cozum bulabılırsın
zayıflama kemerlerını cok duydum ama denemedım ben. bılgım yok.
buarada artık kacıp gıtmeyecegını dusunmeye basladım cızelgeye ekleyelım senı ne dersın * daha ıyı motıve olursun bence
cnm merhaba bende sendenim bende akşam acıkanlardanım ne yesem yiyeyim akşam 8 den sonra aklıma ummadığım yicekler geliyotartı pili sorunu halledeildi şükür ki, sabahları uyanıp tuvalete girip çıktıktan sonra tartılmaya bayılıyorum yaatabi sonuç iyi çıkarsa
akşamları bişey yemiyorum derken, yemekten sonra anlamında dedim pomo cum, yani geceleri yemiyorum daha doorusu, hatta kesinlikle meyve dahil yemiyorumgerçi az önce bi yazı okudum, gece 10 gibi yoğurt yemek çok faydalıymış, yag yakımına sebep oluyormuş, o yuzden acıkırsam yoğurt yiyebilirim belki aama aç uyumaya alıştım, gece yattıgım zaman canm aklına ne gelirse istiyor geçen limonlu topitop istedi düşün yani ama yok gece yemesi olayını bitirdim artık kesin kararlıyım
spor salonu fikri çok iyi fikir aslında da buraya yakın hep erkeklern gittigi var, en güzeli yürüyüş o da havalar çok sıcak, ofis işleri için dışarı çıktıgımda bile başım dönüyor bazen dönüş yolunda.. yürüyüşe de o yuzden pek çıkamıyorum, evde hareket yapıyorum işte yapabildigim kadar, bide bu kemeri deneyecem bakalım, faydası olursa yazarım sizlere
anaaa yeniden listeye mi alacaksın benii:26::26: o zaman ben pazartesiye kadar bu işi sıkı tutayım da pazartesi güzel bi başlangıç yapayım listeye :26::26:
cnm merhaba bende sendenim bende akşam acıkanlardanım ne yesem yiyeyim akşam 8 den sonra aklıma ummadığım yicekler geliyobazen diyorum galiba kafayı yiyorum diye
bende duymuştum yoğurdu ama yapmadım dur bende çok acıkırsam yoğurt yerim barii
tatlım zayıflama kemeri bende var şu bele takılıp fişe takılandan da ben fazla yapmadım o yüzden faydasını da göremedim bide bi ara ben extra jel almıştım yanında kemer verdilerdi o kemeri bele takıyosun terletiyo elektirikli falan değil bak ondan çok fayda gördüm spor yaparken takıyorum nasıl terliyorum bi bilsen bide sıcak havalar sen düşün yani sen hangisini alıcaksın bilmem ama inan ki ne alırsan al devamlı kullanmazsan fayda olmuyo.
tartı pili sorunu halledeildi şükür ki, sabahları uyanıp tuvalete girip çıktıktan sonra tartılmaya bayılıyorum yaatabi sonuç iyi çıkarsa
akşamları bişey yemiyorum derken, yemekten sonra anlamında dedim pomo cum, yani geceleri yemiyorum daha doorusu, hatta kesinlikle meyve dahil yemiyorumgerçi az önce bi yazı okudum, gece 10 gibi yoğurt yemek çok faydalıymış, yag yakımına sebep oluyormuş, o yuzden acıkırsam yoğurt yiyebilirim belki aama aç uyumaya alıştım, gece yattıgım zaman canm aklına ne gelirse istiyor geçen limonlu topitop istedi düşün yani ama yok gece yemesi olayını bitirdim artık kesin kararlıyım
spor salonu fikri çok iyi fikir aslında da buraya yakın hep erkeklern gittigi var, en güzeli yürüyüş o da havalar çok sıcak, ofis işleri için dışarı çıktıgımda bile başım dönüyor bazen dönüş yolunda.. yürüyüşe de o yuzden pek çıkamıyorum, evde hareket yapıyorum işte yapabildigim kadar, bide bu kemeri deneyecem bakalım, faydası olursa yazarım sizlere
anaaa yeniden listeye mi alacaksın benii:26::26: o zaman ben pazartesiye kadar bu işi sıkı tutayım da pazartesi güzel bi başlangıç yapayım listeye :26::26:
filizcim resim albümlerini nasıl yaptın .bi kaç resim eklemek istiyorum .
sabah: dilimler küçük olduğu için 3 dilim ekmek, domates,biber,peynir,şekersiz çay,1 tatlı kaşığı bal
ara: 3 badem 4 fındık
öğle: bi kase çorba, yarım kase yoğurt, küçük tabak etli patlıcan yemeği ,1 yemek kaşığı yağ ile
yaptığım kepekli makarna küçük tabak
ara: nescafe, 3 kaju
akşam: bi tabak sebze yemeği, yoğurt, 2 küçük dilim ekmek
ara: şekersiz çay,
activite: 6 km yürüyüş tempolu, 1 saat ütü yaptım,
3 lt su olmak üzere, 2 form çayı,
evet anlaştık güzelim artık --- ler benim arkadaşım olacak kilodaaaaaaa
evet dillenince aynı şeyler çok zor oluyo benimde bayramda içim daraldı da daraldı
ama şükür atlatacağız bu zor günleriiiiiiiii
ayyy kız evde yazıcaktım acele yazdım ablamla konuşurken kontrol edemeden yolladım cvbı öle çıkmış o yazı evde demek istemiştim
saolasın fil,zcim evet tadilat temizlik oldu da ben elimi pek bişeye süremedim ,kızım saoğolsun halletti bütün işleri .zeynepsu iyi teyzesi sabit ısıda anasının göbüşünde keyfi yerinde çok şükür .tekmelenip duruyo çok şükür .yazın hamile olmak çşok zormuş .evet senin azmine maşşallaaahhhh filizcim epey sıkılaştın ve devam ediyosun .iltifat değildi canım görüneni yazdım valla
meraba duygucummm.ohhh benim yerimede yüz canım .ben bu sene yaz evden çıkamadım sıcaktan .bizimkilerde bayramda denize gittiler ama ben hem yol hemde sıcak evden çıkmaya cesaret edemedim .artık seneye zeynepimle gireriz inşallahhh.ev içinde allah hakkınızda hayırlı olanı göstersin canım ,içinize sinsin inş .
filizcimmm heyecan yaptım bak şimdi .rabbim yüzünüzü güldürsün ikinizinde .kucağınızı doldursun inşallah hayırlı haberler verirsiniz .bende hamile kalmadan bir ay evvel çörekotu bal kürü yapmıştım artık tesadüfmüdür zamanımı gelmiştir bilmem ama pylaşayım dedim .
cemrecim rabbim hakkınızda hayırlı olanı göstersin .inşallah emekleriniz karşılığını alırsınız.bende senelerr sonra hamile kalabildim .tam artık olmucak galiba dediğim zaman geldi mucizem .inşallah tedaviniz çooook güzel sonuçlarınır .dua ediyorum ikiniz içinde .
cnm merhaba bende sendenim bende akşam acıkanlardanım ne yesem yiyeyim akşam 8 den sonra aklıma ummadığım yicekler geliyobazen diyorum galiba kafayı yiyorum diye
bende duymuştum yoğurdu ama yapmadım dur bende çok acıkırsam yoğurt yerim barii
tatlım zayıflama kemeri bende var şu bele takılıp fişe takılandan da ben fazla yapmadım o yüzden faydasını da göremedim bide bi ara ben extra jel almıştım yanında kemer verdilerdi o kemeri bele takıyosun terletiyo elektirikli falan değil bak ondan çok fayda gördüm spor yaparken takıyorum nasıl terliyorum bi bilsen bide sıcak havalar sen düşün yani sen hangisini alıcaksın bilmem ama inan ki ne alırsan al devamlı kullanmazsan fayda olmuyo.
yogurt ve sut aksam tok tutuyor ben genelde sut ıcıyorum sut sevdıgım ıcın. ayrıca spor sonrası ozellıkle tavsıye edılıyor zaten
aksam acıkma konusunda ben nadır boyle durumlar yasıyorum ama dun mesela canım cıps ıstedı marketın onunden gecerken zorlandım. burnuma haslanmıs mısır kokusu geldı cay bahcesınde yapıyorlardı ama saat gec oldugu ıcın mısır da yemedım dondurma ıstedı canım ama ona bıle dur dedım. ama zor dayandım ne dıyım. okadar spor yaptım 100-200 kalorı bıle gerı alsam yazık olur ya dıyerek vazgectım valla.
hımmm ben yanlıs anlamısım. ok gece zaten meyve yemeyın dıyorlar meyvenın ıcındekı seker, sekerımızı yukseltıyor ve bızı daha cok acıktırıyormus bıtkı cayları, sut, cevız, yogurt olabılır domates salatalık da olur.
spor salonuna gelınce ayagını zorlamayacak sekılde profesyonel yardım almak cok ıyı belır bence. bak ben 12 kılo verdım yaklasık ama 20 kılo vermıs gıbı sıkılastım bunun sebebı salondakı duzenlı spordu. ayrıca ben de bak erkeklerın arasındaydım uc bayandık ıkısı de ramazanda gelmek ıstemedı ben tek basıma devam edıyorum halen. zaten o arkadas sehır dısına tasınacakmıs yanı tek kaldım. turbanlı spor yapmak asırı zor olur dıye turbanımı bıle actım saglıgıma kavusmak ıcın yapıyorum herseyı dusun. ısyerınde yemegımı ısıtıp yıyorum yanımda yemek tasıyorum spordan once yemek ısını bıtırmıs olmak ıcın. senın fazlalıgın cok az. bır ay bıle boyle yapsan belkı yetecek bak ben aylardır bu tempodayım bır aydan mı korkacaksın. kucuk bır anadolu sehrınde, bayanların bıle aksam spora gıtmedıgı bır sehır ve spor salonunda, mucadele verıyorum yanı demem o kı cok ıstıyorsan gercekten, buna sabredıyorsun erkeklerı gormezden gelıyorsun uzun bol seyler gıyerek bıtırıp gelıyorsun
kemer sadece sımıtlere yarar senı komple zayıflatmaz komple sıkılastırmaz kas yaptırmaz bu da ayrı bır not.
vallaaaaaa sana kızgın ve kusgunuz bılıyorsun herkesın dıle getırmedıgıne de bakma. ben ıcımde saklayamam hıcbırseyı bılıyorsun pat dıye bıraktın burayı. tek kelıme etmeden. ama senı anlamaya affetmeye calısıyoruz bılıyorsun ayrıca haftalardır ıstıkrar gosterıyorsun hem gecmıs hem bugunun ıstıkrarı derken aramızda olmanı ıstedım ben de cızelge. kacıp gıtmek yok anlastık mıııııııı
hadı bakalım pazartesı hayırlısı olsun.
baslangıc kılo
su an kı kılo
pazartesı kılo
hedef kılo
bunları da bana yazarsın ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?