2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

inşlh cnm evet sınavlarım bitti pazartesi açıklanacak sonuçlar bi daha ki sınav aralıkta sorun yok benim için yavaş yavaş çalışıyorum önümde uzun aylar var
çok zor cnm daha önce çıkınca şimdi ben pek bi heveslenmıştim tüp bebeğe o yüzden fazla hassas oldum bu testtin sonucunda
bakalım dediğin gibi belkide kilo verip sonra başlıcam tüp bebeğe
evet sora yazılıyorum pazartesi perşembe stepe fitness pilates hep avede yapıyorum birazz ters tepki olsun diye stepe yazılıcam inşllh faydasını görürüm
tmm cnm hatırlatırım bakalım sonuc ne çıkacak senin
sana kolay gelsin

ınsaallah sonuclar ıyı gelır canım. aralık' a kadar ozaman dıyete odaklan anlastık mı madem sınavlara var.

senı cok ıyı anlıyorum sureklı konusarak dıllendırerek o anı hatırlamanı ıstemıyorum da. zaman gectıkce sabıretmesı de cok zor bılıyorum cemrem. bayram da cok zorlandım mesela bu yıl. herkesın cocuk sormaları basladı arttı ıyıce. eskıden rahattım. ayrıca herkesın ıkı uc olmus bızım yas aldı gıdıyor. aman ne bılıyım kaynanam benım kucagımda cocuk gorunce gozlerı doluyor esım baska cocuk sevse ben doluyorum vs derken sevmıyorum boyle kalabalıkları. ıyı kı bayramlarda falan gorusuyoruz uzagız cok sıkı bır gorusmeler olsa ben cok daha zorlanırmısım demekkı.

avede ne ya ????

evet anlaştık güzelim artık --- ler benim arkadaşım olacak kilodaaaaaaa
evet dillenince aynı şeyler çok zor oluyo benimde bayramda içim daraldı da daraldı
ama şükür atlatacağız bu zor günleriiiiiiiii
ayyy kız evde yazıcaktım acele yazdım ablamla konuşurken kontrol edemeden yolladım cvbı öle çıkmış o yazı evde demek istemiştim

saolasın fil,zcim evet tadilat temizlik oldu da ben elimi pek bişeye süremedim ,kızım saoğolsun halletti bütün işleri .zeynepsu iyi teyzesi sabit ısıda anasının göbüşünde keyfi yerinde çok şükür .tekmelenip duruyo çok şükür .yazın hamile olmak çşok zormuş .evet senin azmine maşşallaaahhhh filizcim epey sıkılaştın ve devam ediyosun .iltifat değildi canım görüneni yazdım valla
meraba duygucummm.ohhh benim yerimede yüz canım .ben bu sene yaz evden çıkamadım sıcaktan .bizimkilerde bayramda denize gittiler ama ben hem yol hemde sıcak evden çıkmaya cesaret edemedim .artık seneye zeynepimle gireriz inşallahhh.ev içinde allah hakkınızda hayırlı olanı göstersin canım ,içinize sinsin inş .
filizcimmm heyecan yaptım bak şimdi .rabbim yüzünüzü güldürsün ikinizinde .kucağınızı doldursun inşallah hayırlı haberler verirsiniz .bende hamile kalmadan bir ay evvel çörekotu bal kürü yapmıştım artık tesadüfmüdür zamanımı gelmiştir bilmem ama pylaşayım dedim .
cemrecim rabbim hakkınızda hayırlı olanı göstersin .inşallah emekleriniz karşılığını alırsınız.bende senelerr sonra hamile kalabildim .tam artık olmucak galiba dediğim zaman geldi mucizem .inşallah tedaviniz çooook güzel sonuçlarınır .dua ediyorum ikiniz içinde .

tartı pili sorunu halledeildi şükür ki, sabahları uyanıp tuvalete girip çıktıktan sonra tartılmaya bayılıyorum yaa tabi sonuç iyi çıkarsa

akşamları bişey yemiyorum derken, yemekten sonra anlamında dedim pomo cum, yani geceleri yemiyorum daha doorusu, hatta kesinlikle meyve dahil yemiyorum gerçi az önce bi yazı okudum, gece 10 gibi yoğurt yemek çok faydalıymış, yag yakımına sebep oluyormuş, o yuzden acıkırsam yoğurt yiyebilirim belki aama aç uyumaya alıştım, gece yattıgım zaman canm aklına ne gelirse istiyor geçen limonlu topitop istedi düşün yani ama yok gece yemesi olayını bitirdim artık kesin kararlıyım

spor salonu fikri çok iyi fikir aslında da buraya yakın hep erkeklern gittigi var, en güzeli yürüyüş o da havalar çok sıcak, ofis işleri için dışarı çıktıgımda bile başım dönüyor bazen dönüş yolunda.. yürüyüşe de o yuzden pek çıkamıyorum, evde hareket yapıyorum işte yapabildigim kadar, bide bu kemeri deneyecem bakalım, faydası olursa yazarım sizlere

anaaa yeniden listeye mi alacaksın benii :26::26: o zaman ben pazartesiye kadar bu işi sıkı tutayım da pazartesi güzel bi başlangıç yapayım listeye :26::26:

sabah: dilimler küçük olduğu için 3 dilim ekmek, domates,biber,peynir,şekersiz çay,1 tatlı kaşığı bal

ara: 3 badem 4 fındık

öğle: bi kase çorba, yarım kase yoğurt, küçük tabak etli patlıcan yemeği ,1 yemek kaşığı yağ ile

yaptığım kepekli makarna küçük tabak

ara: nescafe, 3 kaju

akşam: bi tabak sebze yemeği, yoğurt, 2 küçük dilim ekmek

ara: şekersiz çay,

activite: 6 km yürüyüş tempolu, 1 saat ütü yaptım,

3 lt su olmak üzere, 2 form çayı,

cnm merhaba bende sendenim bende akşam acıkanlardanım ne yesem yiyeyim akşam 8 den sonra aklıma ummadığım yicekler geliyo bazen diyorum galiba kafayı yiyorum diye
bende duymuştum yoğurdu ama yapmadım dur bende çok acıkırsam yoğurt yerim barii
tatlım zayıflama kemeri bende var şu bele takılıp fişe takılandan da ben fazla yapmadım o yüzden faydasını da göremedim bide bi ara ben extra jel almıştım yanında kemer verdilerdi o kemeri bele takıyosun terletiyo elektirikli falan değil bak ondan çok fayda gördüm spor yaparken takıyorum nasıl terliyorum bi bilsen bide sıcak havalar sen düşün yani sen hangisini alıcaksın bilmem ama inan ki ne alırsan al devamlı kullanmazsan fayda olmuyo.

yogurt ve sut aksam tok tutuyor ben genelde sut ıcıyorum sut sevdıgım ıcın. ayrıca spor sonrası ozellıkle tavsıye edılıyor zaten

aksam acıkma konusunda ben nadır boyle durumlar yasıyorum ama dun mesela canım cıps ıstedı marketın onunden gecerken zorlandım. burnuma haslanmıs mısır kokusu geldı cay bahcesınde yapıyorlardı ama saat gec oldugu ıcın mısır da yemedım dondurma ıstedı canım ama ona bıle dur dedım. ama zor dayandım ne dıyım. okadar spor yaptım 100-200 kalorı bıle gerı alsam yazık olur ya dıyerek vazgectım valla.

hımmm ben yanlıs anlamısım. ok gece zaten meyve yemeyın dıyorlar meyvenın ıcındekı seker, sekerımızı yukseltıyor ve bızı daha cok acıktırıyormus bıtkı cayları, sut, cevız, yogurt olabılır domates salatalık da olur.

spor salonuna gelınce ayagını zorlamayacak sekılde profesyonel yardım almak cok ıyı belır bence. bak ben 12 kılo verdım yaklasık ama 20 kılo vermıs gıbı sıkılastım bunun sebebı salondakı duzenlı spordu. ayrıca ben de bak erkeklerın arasındaydım uc bayandık ıkısı de ramazanda gelmek ıstemedı ben tek basıma devam edıyorum halen. zaten o arkadas sehır dısına tasınacakmıs yanı tek kaldım. turbanlı spor yapmak asırı zor olur dıye turbanımı bıle actım saglıgıma kavusmak ıcın yapıyorum herseyı dusun. ısyerınde yemegımı ısıtıp yıyorum yanımda yemek tasıyorum spordan once yemek ısını bıtırmıs olmak ıcın. senın fazlalıgın cok az. bır ay bıle boyle yapsan belkı yetecek bak ben aylardır bu tempodayım bır aydan mı korkacaksın. kucuk bır anadolu sehrınde, bayanların bıle aksam spora gıtmedıgı bır sehır ve spor salonunda, mucadele verıyorum yanı demem o kı cok ıstıyorsan gercekten, buna sabredıyorsun erkeklerı gormezden gelıyorsun uzun bol seyler gıyerek bıtırıp gelıyorsun

kemer sadece sımıtlere yarar senı komple zayıflatmaz komple sıkılastırmaz kas yaptırmaz bu da ayrı bır not.

vallaaaaaa sana kızgın ve kusgunuz bılıyorsun herkesın dıle getırmedıgıne de bakma. ben ıcımde saklayamam hıcbırseyı bılıyorsun pat dıye bıraktın burayı. tek kelıme etmeden. ama senı anlamaya affetmeye calısıyoruz bılıyorsun ayrıca haftalardır ıstıkrar gosterıyorsun hem gecmıs hem bugunun ıstıkrarı derken aramızda olmanı ıstedım ben de cızelge. kacıp gıtmek yok anlastık mıııııııı

hadı bakalım pazartesı hayırlısı olsun.

baslangıc kılo
su an kı kılo
pazartesı kılo
hedef kılo

bunları da bana yazarsın ok

filizcim resim albümlerini nasıl yaptın .bi kaç resim eklemek istiyorum .

profılın altında album yok yazıyor orda yenı album olustur dıye bolum olması lazım canım. resımlerı face ekler gıbı eklıyorsun tek tek. buarada orda bır bolum var sadece arkadaslarım gorsun dıye onu da ısaretle muhakkak.

menuler guzel olmus. sadece oglen bıraz fazla geldı gıbı ama tabakların olcusunu bılemedıgım ıcın tam kestıremedım porsıyon mıktarını.

yuruyus super olmussssssss cok cok sevındımmmmmmmmm su ve cay da superrrrrr

benım bıle arkadasım olduysa senın ve sızlerın daha kolayy bılıyorsunnnnnnnnnnn

bıtecek ınsaallah cemrem bu uzuntu bu bekleyıs de bıtecek ınsaallah sımdılık bunları dusunmeyelım anlastık mı bayrama kadar vurdumduymaz takılalım

hımmmm anladım evdeymıs o

kızlar tultanın cok selamı var denızlı de aılesınde su an. telefonunun ınternetınde sorun varmıs oyuzden gıremıyormus tek tek hepınızı sordu selam soyledı oglunu doktora goturmus bıraz hastaymıs ona canı sıkkındı, bır de baya odem olmus galıba.

ya var ya yetıskın kızı olması boyle guzel bırsey ınsanın. maasallah hem arkadasın hem yardımcın oluyor sımdı. zeynep de cok sanslı olacak resmen ıkı annesı olacak

sıcaklar da hersey zor valla. calısmak, uyumak, dıyet yapmak, spor yapmak, turbanlı olmak.......... oyuzden emınım kı hamılelık de zordur az kaldı canım serınleyecek ortalık belkı bır ay daha. sonra rahatız hepımız. zeynep de ıyıymıs sukur.

ayyyyy tsk ederım canım. bazen ınsan kendını farkedıyor bazen farkedemıyor oyuızden dısardan yorum almak cok guzel oluyor cok sevındım ınsaallah devamı gelır sen sımdı her duası kabul olabılecek bır ınsansın. bana saglık dıle canım, şu kılolardan bır kurtulayım

arı sutu vs kısacık ben de denemıstım ama sonradan kılo verınce herseyı deneyım dıye erteledım canım. esımın ısrarı ıle meshur bır hocaya gıttık barı anlatayım. bazı seyler yaptı ve acıkladı. ınsaallah bız de faydası olursa cemreme de soyleyecegım o hocayı. boyle seylerı hıc denemedım ama ıste ınsan denıyor zamanla.

kızlarrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnn

nasılsınızzzzzzzz

haftasonuna az kaldı. bu hafta nasıl gectı anlamadım haftasonu gelsın de bayramın yorgunlkugunu adam akıllı atabıleyım dıyorum cumartesı teyzemler koyden gelecek belkı ama eger gelmezlerse baya gec saate kadar yatarım baska bır planım yok sımdılık.

menumu yazıp cıkayımmmmmmm

sabah:

08:00 iki ceviz, bir salatalık kadar hırtlak,böke deriz ( kavunun olmamış hali )

09:00 iki bardak su, iki dilim tam bugday ekmegınden sandevıc ( az kasar, az domates ve az yesıl bıber ıle ), acık sekersız cat, uc adet kurutulmus kayısı

ara: acık sekersız cay, 500 ml ılık su

oglen 12,00: 4 kasık pırınc pılavı, bır adet haslanmıs tavuk bud, uc kasık domates salatası, ıkı catal karpuz

14:30 500 ml ılık su, bır kupa yeşil çay, bir domates

17:00 bir domates, bir ceviz, bir kupa yeşil çay, 10 fındık

cıkarken 500 ml ılık su

acıkmamıstım oyuzden aksam yemegı yemeden spora gıttım.

1,5 saat spor salonu + 40 dk eve yuruyus

1,5 saat spor ( yarım saat kosu bandı, 10 dksı 7,7,5-8 de kosu ), 15 dk bısıklet, 10 dk twıst. gerı kalan surede bolgesel hareketler, agırlık kaldırma ve mekık hareketlerı

sporda 500 ml su ıctım

esım arkadası ıle cay bahcesınden oturuyormus yanlarına ugradım bır maden suyu ıctım, eve geldım 9 bucukta bır salatalık yedım ve gunu kapatmıs oldum.

toplam su 2,5 + 130 dk spor

suyum az olmus farketmemıstım yaaaaaa

Herkese merhaba;

Kızlar kaç gündür giremiyorum öyle yoğunum ki anlatamam.Bayramdan beri toparlayamadım .Öyle ki kendimi yatağa zor atıyorum.İşler çok sıkı geç çıkıyorum.Üstüne evde de misafir olunca hiç vakit kalmıyor bana.Bu dönemde hepinizi çok özledim.Şimdi işteyim geçmişi okuyamadım.Haftasonu rahatlarım herhalde.

Ben diyetime ve sporuma dikkat ediyorum.Bayramdan sonra toparladım bile denir hani O baklavalardan sonra şarttı
Aslında menülerim çok güzel sizinle paylaşabilsem keşke.Ama haftasonundan itibaren yine buralardayım.

Aklımda merak ettiklerim var ama tek tek sormuyayım şimdi atladıklarım olmasın.Geçmiş yapınca sorarım.Görüşürüz...

ayy bu gece diyet psikolojisinden midir nedir kardeşim gülüyo bile hata bana olmadık şeyler istiyor canım.. dün gece resmen bol tereyaglı iskender istedim, ki ben tereyaglı zaten yemem iskenderi, onu da geçtim hayatımın hiç bi zamanında gecenin o saatinde ymedim iskenderi, nasıl bi psikolojidir anlamıyorum, sınav yapıyo heralde beni, ama şükür ki kazanıyorumm

bizde teyzemde varmış kullanılmıyo onlarda die annem almış şimdi, elektrige takılıyo sanki karnında biri tepiniyo bu da çok terletiyo beni bi kere denedm ama emin olamadım işte. diyorum yürüyüşe çıkamadıgm zamanlarda hiç olmazsa onu mu yapsam, zaten simit ve göbek problemi yürüdü gidiyo bende, belki faydası olur, bu akşamdan itibaren başlayım bari

senin azmini zaten çok takdir ediyorum pomo cumm , o kadar malesef bende yokk, benm başım kapalı deil zaten, giyim konusunda da salona gitsem rahatsız olmam ama fena tembellk var, belki emrah askerden gelince gaza getirir beni de beraber gideriz, o da kas yapmaya kafayı taktı da biraz

aslında dediklern çok doğru 1 ay sıkmam lazım kendimi, en azından akşamları yürümem lazım, hareket çalışmam lazım, 32 günümüz kaldı zaten o geldikten sonra arkadaşlarla falan topluca tatile gitme durumumuz var, denize de girilecek ordaa benm şu bel ve göbek sorunumu halletmem lazımmm evett, dün gaza gelmiştim zaten bugun de aynen devam ediyorr, o tatilde simitlerm yerlerinde oturmamlılar, dışarı fırlamamalılarrr kemer de simitlere yararlı oluyosa onu da yapayım madem, bakalım iyileşme olacak mı olmayacak mı

pomo cum ben buraya tekrardan yazdıgımda da dedim kabul etmeseydiniz alınmazdın, kırılmazdım haklıydınız çünkü, o dönem saçma sapan bi herşeyden kaçma durumum oldu, yazmadım çoğunu buraya ama kötü bi dönemdeydm herşeyden uzaklaştım, evet kesnlkle haber vermem lazımdı, o da boş anıma denk geldi demek ki.. ama kafamı toparlayınca düşündüm, biz burda ne hayaller kurduk, benm düğünüme gelecektiniz, ben dal gibi gelin olcvaktm, sen zazayıf halinle gelecektn.. ben hiç etmiş oldum o hayalleri ve hatalıydım, siz de büyüklüğünüzü yaptınız ve beni yeniden aranıza aldınız, ama bundan sonra kesnlkle kaçmak yokkk buradaym artk, kilolar gider arkadaşlıklar devam eder. hayatım yolunca çok şükür ve ben sizlerle de olmak istiyorum

tamamdır kaptan pazartesi bütün bu istedigin bilgiler msj larındaA olacaktırr

şimdi dee dünkü menumu yazayım ve işlere döneyimm

kahvaltı

4 yk special k üzerine 1 bardak süt ( kahvaltıları böyle yapmak kolayıma geliyor ama çok erken acıkıyorm sanki o zamanda, bi türlü karar veremedm iyi bişey mi yapıyorm kötü bişey mi )

ara öğün

1 avuç kuru kayısı ( 8 - 10 tane falan vardır heralde )

öğle yemegi

1 tane kır pidesi ( ofis arkadaşım sormadan almış öğle yemegi için bi de gitmiş 2 tane almışş, ama ben birini yedim, sorsa diyorum başka şeyler al die de sormadan alıncao lmuyo işte )

200 ml ayran

ara öğün

1 bardak limonata

akşam yemegi

1 tabak yoğurtlu kabak yemegi

3 çiğ köfte, marul ile beraber

ara öğün

1 küçük kase pul biberli yoğurt

dün akşam yeemkten sonra otururken baktım baktım tv de bişey yok, yorgunum da ama ıskıntıdan patlayacagıma kaldır bi taraflarını ve çık dışarı dedim kendime 40 dk hızlı tempolu yürüdüm, ( toplam 10 dk sı hafif tempoda koştum ) 20 dk da parklardaki aletlerden çalışıp eve geldim zaten yoğurdu da yürüyüşten dönünce içtim, ayagımı biraz ağrıtmışım gerçi, inşalah akşama kadar geçer de bu akşam da çıkarım olmadı evde belimin üstünü çalıştırırm bakacaz artık, ama 32 günümü iyi değerlendirmem lazımm