- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.961
yoğurtu genelde ben öğle veya akşam yemeğinde yerim bundan sonra acıktığım zaman muhakka denicem
ay cnm o bende de oluyo komşumun yemeğini başka kokulara benzetip acıkıyorum ya
inşlh kilolarımızı --lerde hepp görürüzz
tatlım tabağım bayağı küçük onlarla yanı toplasan 5 kaşık anca yemek olur bende kendime onu kullanıyorum ii oluyo hem tabak dolgun gözüküyo hemde gözüm doyuyo
yaaa yürüyüşler başladı artık kaçış yok yağlarım beni istemeseler bile terk edeceklerr
aynen dediğin gibi, yapıyorum artık takmıyorum kiloma odaklandım kısmet bundan sonrası kilom varsa yoksa ki, kafan dağılıyo ii geliyo bana tatlım özlden yazıcağını unutma hatırlatıyım da
aleyküm selam oğluna rabbim acil şifalar nasip etsin inşlhh çabuk geçer
bak işte nefsimiz bizimle nasıl oynuyo aklımıza neler neler geliyo akşam üstü akşam üstü
inşlh bunları sende bende yeneriz yoksa işimiz zor:44:
aa ne güzel dene evet sanki için dışına çıkıyo ben yapamadım olmadı sen dene bakalım inşlh sende işe yarar..
cnm ben o sütle karışık olanı gevreği genelde acıkırsam ara öğün olarak yiyorum çünki sabah kahvaltıda beni kesmiyo hemen ardından acıkıyorum ben
ama bugün bende akşam yemeği yerine yedim cnm yemek istemedi öğlen yemeğini geç yiyince onu yedim
bence sen kendini bilirsin onu yedikten sonra acıkırsan ara öğün yap derim genede nasılsa herkes fikrini söler sende ona göre kararını verirsin...
benm kornflakes i ara öğün yapma şansım olmadıgı için ofiste oldugumdan dolayı, bide sabahları kahvaltı hazırlamak dünyanın en zor şeyi oldugundan dolayı
pıde dısında menulerın fena sayılmaz. ama sabha kahvaltısını corn flakes ıle yapma derım. sen de farketmıssın cok cabuk acıktırır cunku sekerı yukseltıyor bu tur paket urunler. en guzel yumurtalı peynırlı ekmeklı kahvaltı yapmak.
ooooo maasallah kosabılmıssın de. ayagın agrımadı degıl mı ? yuruyus cok ıyı fıkır bence de. ıyı yapmıssın.
sonradan gordum. bak benım ayagım da agrıyor cunku zorladıgımın farkındayım ama benım durumum farklı. kendımı sarsmazsam bu kılolar yapısacak ama sen sonucta daha zayıfsın oyuzden spor konusunda kendını asırı zorlama. oyuzden sımdılık koşma. sadece yuru ve bolgesel hareketler yap.
canm yukarda da yazdım ya, sabahları o kolayıme geliyor tek başıma kahvaltıyı sevmedigim için, 2 gündür yanına 1 tane de şeftali yiyorum, hem meyvede yemiş oluyorm böylece, başka türlü ofiste yiyemiyorm geceleri de yiyemiyorm derken hiç meyve yememiş oluyorm. ama erken acıkıyorm o doğru, onu da ara öğünle destekliyorm artk, ama arada normal kahvaltı etmeyede çalışacagm artk, bi şekilde dengelerm umarım
dün ofis dışında da çok işim vardı o yuzden iyice zorlamış oldum ayagımı akşam çıkmadm yürüyüşe. evde bölgesel çalıştım, bu akşam ağrı olmazsa çıkarm, olmadı bölgesel çalışmaya devam.. dün kolsuz atlet vardı üzerimde aynada bi baktm da kendime eskisi kadar rahatsz olmadım, katlarm azalmış biraz
o nıye oluyor bılıyor musun. yasak oldugunu bıldıgımız ıcın hersey canımız cekıyor normalde yemedıgımız seylerı bıle yemek ıstıyoruz ıste. baskıdan dolayı ıste. vucudumuzu ve psıkoljımızı baskıladıgımız ıcın baskı tam ters etkı yapabılıyor oruc gıbı dusun. herseyı canımız cekıyor bu sadece ac olmaktan kaynaklanmıyor kı ıste. yıyemeyecegımızı bıldıgımız ıcın durtuyor bızı.
dans ettıgın, bol bol yurudugun gunlerı hatırlasana. aynı azmı yenıden bulabılırsın bence. uykusuz bır de bunları yapardın sen. ama dedıgın gıbı emrah gelınce belkı daha ıyı gaza gelırsın valla tatıl de olacakmıs oyuzden şu gunlerı daha ıyı degerlendırersen cok ıyı olur.
senınle ılgılı konuyu konustuk baya. daha fazla dıllendırmeyelım burda kapatalım. sonucta sureklı konusmak da dogru degıl. zayıflama adına verılen emekve zamanlar, hem de burdakı arkadaslık adına kacmayacagını dusunuyorum artık. ınsaallah uzun sure bıraradayız zayıflama ıcın, ve sonrasında da arkadaslıklarımız da devam eder ınsaallah
valla istedigi kadar canım çeksin hiiiçççç umrumda değill, zaten yataktan kalkıp yemek yeme adetm hiç bi zamn olmadı da, hele ki bu durumda asla gece bişey yemem, zaten akşam yemegini ancak 7.30 gibi yiyebiliyorm, o saatten sonra tatlıdır börektir benden uzak