2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

benm kornflakes i ara öğün yapma şansım olmadıgı için ofiste oldugumdan dolayı, bide sabahları kahvaltı hazırlamak dünyanın en zor şeyi oldugundan dolayı çok kolayıma geliyor, hem içinde süt de var tok tutar die, ama tutmuyor 12 olmadan acıkıyorum, ara öğün yapıyorum bende o saatte, yoksa bu sabah resmen peyniri kokladm özlemişim ama ben sabahları tek başıma kahvaltı yapmayı sevmedigim için yiyorm biraz da bunu, annem üşenmez hazırlar eminim de o ekmek bile ağzımda büyüyor resmen, bi tost yemeyi seviyorm sabahları o da direk 2 dilim ekmek olmuş oluyor

canm yukarda da yazdım ya, sabahları o kolayıme geliyor tek başıma kahvaltıyı sevmedigim için, 2 gündür yanına 1 tane de şeftali yiyorum, hem meyvede yemiş oluyorm böylece, başka türlü ofiste yiyemiyorm geceleri de yiyemiyorm derken hiç meyve yememiş oluyorm. ama erken acıkıyorm o doğru, onu da ara öğünle destekliyorm artk, ama arada normal kahvaltı etmeyede çalışacagm artk, bi şekilde dengelerm umarım

dün ofis dışında da çok işim vardı o yuzden iyice zorlamış oldum ayagımı akşam çıkmadm yürüyüşe. evde bölgesel çalıştım, bu akşam ağrı olmazsa çıkarm, olmadı bölgesel çalışmaya devam.. dün kolsuz atlet vardı üzerimde aynada bi baktm da kendime eskisi kadar rahatsz olmadım, katlarm azalmış biraz tam 1 ayım var, inşallah zamanla tamamen biter

valla istedigi kadar canım çeksin hiiiçççç umrumda değill, zaten yataktan kalkıp yemek yeme adetm hiç bi zamn olmadı da, hele ki bu durumda asla gece bişey yemem, zaten akşam yemegini ancak 7.30 gibi yiyebiliyorm, o saatten sonra tatlıdır börektir benden uzak geceleri sadece çay kahve içiyorm, bide spor yaptıgım zamanlarda yoğurt yiyecem, başka her türlü girişe ağzım kapalı

dünkü menumu de yazayım hemenn..

kahvaltı

1 kase kornflakes + süt

1 şeftali

ara öğün

1 avuç kayısı

öğle yemegi

içi çıkartılmış çeyrek ekmek arasına ızgara da pişmiş 4 köfte + marul + domates

200 ml ayran

akşam yemegi

1 tabak kabak yemegi yoğurtlu

3 yk makarna, 2 küçük parça tavuk nugget

yemekten sonra da başka bişey yemedim, çay ve kahve içtim sadece.. suyum 3 lt olmuştur her zamanki gibi, 1 bardak yeşil çayımı da içmiştim dün.. ama spor olarak sadece bölgesel hareketler var, ayagımı zorlamak istemiyorm, çünkü ameliyat olmaktan tamamen vazgeçtim, o ayagın beni ömrümün sonuna kadar idare etmesi lazım, o yuzden agrıdıgı zamanlarda yüklenmek istemiyorm :44:

kimseler yok burda, ofisteki işleri de hallettim, tek başımayım bide, dizi izleyim bari biraz

Filizcim bu böke dediğin olmamış kavun yaa böyle portakal kadar değil mi ? Eğer oysa bizde ona kıra derler ve ben de çok severim ama buralarda yok daha çıkmamış ya da mevsimi geçti ben bilmiyorum :44::44: akşam yemek neden yemedin ?

Aynen canım yaa dayanamam ben bi ara kaçarım ki zaten kayıtlarımı orda yaptırıcam sınavlarada orda gidicem bana bu kış bol bol abla yolu gözüküyor

O hareketleri merak ettim akşam müsait olursan arıyım seni hem kaç zamandır konuşamadık haftasonuda misafirlerin varmış akşam iyi ben ararım akşam seni :) spor şart malum :) alkali su ben faydasını bayram sonrasında gördüm canım sanki daha kolay gitti artılarım neyse yinede devam edelim sende başla bir lt suyuna karbonat koy karıştırıp iç.Eminim sana faydalı olur.Tadı biraz deniz suyuna benziyor ama alışıyosun

Ben de menümü yazayım

Sabah aç karnına
bir bardak alkali su
4 kuru esmer kayısı

yarım saat sonra
bir yumurta ve az yağsız peynirle yaptıpım omlet
bir dilim kepek ekmek
bir domates

ara
bir bardak yeşilçay
yarımdan az haşlama mısır

öğlen
yarımdan az haşlanmış yumurta( ben eve geldiğimde bizimkiler kahvaltıdaydı ben de onu attım ağzıma )
bir buçuk servis kaşığı bamya yemeği
bir dilim kepek ekmek
bir bardak ayran ( ev yoğurdundan)

saat 4 gibi
bir küçük şeftali

saat 6 gibi
dolapta gördüğüm incirli pastayı 2-3 çatal didikledim
yarımdan az haşlama mısır

saat 7.30 da akşam yemeği niyetine ki öyle
bir kase yayla çorbası

Suyum 2,5 lt bunu 2 ltsi alkali olarak içtim ve 45 dk leslile yaptım

sabah: 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, tel peyniri , çay,domates, yarım salatalık

ara: bi ince dilim kavun

öğle: bi kase çorba,3 çatal makarna, bol taze naneli cacık
, yarım tabak ıspanak

ara: 1 nektari

akşam: bol limonlu salata, bi tabak ıspanak yemeği,bi kase çorba,1 dilim ekmek

ara: 1 nektari, bi dilimin kesilmiş bi parçası kavun

activite: bugün yürüyüş yapamadım 30 dk. spor,3 lt su, 2 form çayı

ben çok beğendim menünü tebrik ederim ama sanki et ya da yumurtamı yeseydin spor su herşey çok iyi tebrikler

kimseler gelmemiş dahaa, o yuzden bugunku açılış bendenn herkese günaydınlarr.. hemen dünkü menumu yazayımm..

kahvaltı

1 kase korn flakes + süt

1 adet şeftali

öğle yemegi

kepekli sandviç

akşam yemegi

4 adet 1 parmak genişliginde ve uzunlugunda tavuk

8 - 10 patates kızartmaSI

light kola

ara öğünlerm yok, çünkü açlık hissetmedim o yuzden bişey yemedim.. yeşil çayımı içtim, 3 ly suyumu içtim, akşam yürüyüşe çıkamadım, epilasyon işlerm vardı evde onları hallettim.. bugun de ofiste tek başımayım yine, çok sıkıcıı, hadi bana kahve içmeye gelinn

hee unutmadan söleyim, akşam köye gidecem yine, yarın giremeyebilirim o yuzden.. pazartesi sabah görüşürüz sanırım

aradaki fark muhteşeemmmm

demek baktın tşk ederim canm bir de kurbanda koyarım foto

açık adres alayım geliyorum kahve de pek severim bugün bana da çok sıkıcı gün bi an önce bitsin istiyorum yarın tatil yaaa cumartesi çalışmak gerçekten çok bunaltıcı hele ki burda

Arkadaşlar hepinize iyi hafta sonlari.
Düzenli gelemediği için menulerimi paylasamadim.
Bugün kahvaltida
1dilim ekmek
2ceri domates
Yarim salatalik
2dilim peynir
Şekersiz çay
Öğlen ve aksam bahsettiğim mama yi yiyeceğim.
1saat spor yapicam.
Sonrada çocuklar sirke götürucem.
Dün regl dönemim başladı.
Pazartesi kilom nazil cikacak merak ediyorum.
Hepinize huzur dolu hafta sonlari diliyorum.j

Esracim öğrenci olduğunu bilmiyordum.hem calisip hem okuyorsun tebrik ederim.
Bende saçlar ima taktim bu aralar.dükkân diyeti yapmistim bir ara.
Saclarim o dönem mahvoldu.
Sen diğerini ve sporunu çok güzel oturttu maşallah.
Ben koyduğunuz resimleri göremiyorum seni yani hepinizi çok merak ediyorum aslinda.
Kapak fotoğraf ini merakla bekliyorum.

sen adapazarına gel kime sorsan görterirler yalnızım ofiste bide bir sıkıcı bir sıkıcı anlatamam, 1 haftadır hemen hemen böleyim, 3 günde 1 sezon dizi bitirdim dün bir ara uyumuşum bile ofiste düşün yani neyseki mesaimin bitmesine 3 saat kaldı yarın tatil köyde yatıp dinlenip yuvarlanayımm

Çeşminaz sen inceciksin maşallah.
Kaç kilo vermek istiyorsun.
Bence gayet güzelsin.

çok teşekkür ediyrum sözleriniz için, ama hep dedigim gibi bel üstünde çok yaglarım ve katlarım var benim onlardan kurtulmak istiyorum, bir de bbacaklarım falan da incelse hiç fena olmaz

siz öğretmendiniz sanırım, o yuzden izninizle bende pomo gibi size hocam demek istiyorum :26: ben ince gözüküyor olsam bile kilom baya var aslında, pazartesi listede belli olcak zaten :18: o yuzden en az bi 8 9 kilo versem tartıda da yüzüm güler die düşünüyorum

öyle canım denk gelemiyoruz bir türlü...ben sürekli buralarda oluyorum ama denk gelemiyoruz...evet sıcak iyi gelmiyor hamilelere..şişlik yapıyor neden oluyor anlamıyorum ama genellikle herkeste oluyo...evet ödem bayağı zorladı bir haftada 2 kilo aldım ve planlarımı alt üst etti...lökosit idrarda iltihap var canım artık ne cins iltihap bilmiyorum ama kültür testim normal çıktı hafifledim...doğuma varcanım daha çşöyle diyeyim kurban bayramına denk getirecek kuzum herhalde gelişini...ekimde ama kaçında olur bilemem...ay bana benzesin zaten babaya benzemesin...böyle dedikçe eşimde kızıyo ama sıkıntısını çeken ben kuzum da bana benzesin tabi...

evet hem çalışıp hem okuyorum türk dili ve edebiyatı 3. snıf öğrencisiyim resmen edebiyat aşığıyım

kendimi bildim bileli bu saç mevzusuna hep dikkat etmişiimdir şimdilerde üstüne düştüm yeni yeni kğrler deniyorum olumlu sonuç aldıklarımı sizinlede paylaşırım

arkadaş olalım görürsün fotoğraflarımı kapak fotoğrafına daha var ama çok güzel olacak

bu arada biz hiç konuşamadık yaa malum ben de topikte yeniyim daha sadece yurtdışında olduğunu biliyorum biraz kendinden bahsedermisin ? naparsın ne edersin kaç yaşındasın evlimisin ? tabi özel değilse

bacımm sen ne izliyon ki öyle 3 günde bir sezon ya da nasıl izledin kızzz keşke benim de vaktim olsa yabancı dizi izlemek istiyorum ama nerdeeee

Kızlar gün bitti eve geldim ohhh gelirken annemle alışveriş yaptık biraz bana sebze meyve falan aldık hatun çok yardımcı oluyor hakkını yiyemem

Bizim burda yine orkestra çalıyor erkekler kına gecelerini kahvede yapıyorlar bizim eve yakın en az 10 tane kahve var artık kışa kadar her haftasonu böyle bari sabah gelini biraz geç çıkarsalar saat 8 de başlıyor korna sesleri taaa öğlene kadar susmuyor hiç uyuyamıyorum

Bu arada Filizin misafrleri gelmiş görümceleri bir de çocukları da varmış o yüzden başı kalabalık ancak pazartesi işyerinden bakabilirmiş haber vermemi istemiş merak etmeyinn kızlarrr

Bişey daha kızlar geçenlerde diyetteyken çiğköfte yemek hatta günde 3 tane iyi gelirmiş diye bi yazı okumuştum ama şimdi hatırlamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı ? ben çok severim bugün de yedim acaba acı metabolizmayı hızlandırıp yağlarımı yakıyor ? tabi etsiz çiğköfte​