2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ben çok beğendim menünü tebrik ederim ama sanki et ya da yumurtamı yeseydin spor su herşey çok iyi tebrikler
ah cnm ya evetb yumurta vardı sabah da yazmayı unutmuşum sen demesen genede hatırlamıcaktım bak
Kızlar öncesi sonrası foto yaptım bi bakın bakalım farkediyor mu ? Yorumlarınızı merak ediyorum
yaaaa bende görmek istiyorum fotoları arkadaş olalım bananeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84:
cnm oh alışverişte yapılmış ne güzel olsun kız sende düğün dernek seslerinde akşama evde göbek at hemde spor yapmış olursun
evet cnm bende duydum çiğ köfteyi ama unutmamak lazım ki çiğ köfte de bulgur var ve bulgurun fazlası da şişkinlik yapar ama 3 yersen bilmem ben 3 tane yiyemem de

Slm kizlar acilis benden aslinda dun gece kapanisi yapacaktim ama foruma giremedim bir turlu. Gecmise baktim herkes iyi masallah spor diyet yikiliyor yani. Alkali su bende denemek istiyorum insallah faydasini goruruz. Benim haftam cok yogun gecti. Dun ki menumi yazip cikiyorum akdam da bugun ki menumu yazarim.

Dun ki menu

Sabah: 1 bardak su 1 yumurta ve 1 kucuk patatesten salata az zeytin yagi ile domates, yesil biber, cay

Ara: soda

Ogle: 3 kasik bamya yemegi, 2 kucuk parca balik sebzeli firinlanmis, salata

Ara: 5-6 findik

Aksam: 2 kasik pilav, 4 tane kofte, salata

Herkese iyi tatiler malum yarin tarti gunu eksileri goruruz insallahhhh

bacımm sen ne izliyon ki öyle 3 günde bir sezon ya da nasıl izledin kızzz keşke benim de vaktim olsa yabancı dizi izlemek istiyorum ama nerdeeee

bu ara dexter a takıldım canım, sürekli onu izliyorum, bi sezon 12 bölüm onda, o yuzden çabuk bitiyor sevgilim de bazen geceleri musait olabiliyor, bi yandan onla msj laşıyorsam da geç uyuyorum zaten, bi daha izle dur gerçi bi sezonu 22 bölüm olan house dizini de 3 günde bitirmişliğim var

şimdi dünkü ve bugunku menuleri yazma zamanıı..

cumartesi

kahvaltı

3 yk menemen

1 dilim çavdar ekmegi

öğle yemegi

kepekli sandviç

akşam yemegi

1 tabak araka yemegi

1 küçük kase yoğurt

akşamda düğüne gitmiştik, yemegi erken yedigim için acıktım, orada verilenlerden 2 tane 2 3 cm yuvarkallıgında poğaçalardan yedim. su ne kadar içtim tam bilemiyorum, 3 lt olmamıştır ama sanırsam.. spor olarak da düğüne gidip gelirken yarımşar saatten toplam 1 saat yürümüş oldum.

bugunku menumde sıra

kahvaltı

1 dilim sodalı börek

bol domates

1 kk beyaz peynir

ara öğün

1 avuç çekirdek

ara öğün

3 boğum bol marullu çig köfte

öğle yemegi

3 parça fırında yagsız tavuk

3 yk pilav

bol domatesli biberli salata

ara öğün

2 tane incir

öğle yemegini 4.30 gibi yedik, br de evde kızartmadan başka bişey yokmuş, o yuzden akşam yemek yemeyi düşünmüyorum. belki yarım saat sonra falan korn flakes yiyebilirim.. ayagım şiş dünden beri o yuzden yuruyuşe de çıkamma, ama bu akşamdan itibaren kemeri denemeye başlayacagm, bakalm faydasını görürürm inşallahh

olduk bile :))) düğün dernek sesleri aslında bazen kalk oyna diyorum ama tek olunca gitmiyor ki kuzum biri olcak karşılıklı oynucan ondan ben de oynamıyom

sen 3 taneyi az mı bulduğundan yemiyon bacım tam anlamadım yoksa çok diyemi

vayyy yabancı diziler demek :) aslında ben de bu aralar niyet bozdum posion break diye bi dizi varmış onu izliyeyim diyorum ya da lost gerçi lost çok uzun o beni açmaz o kadar uzun uzun dizi hiç izlemedim senin tavsiyen nedir canım böyle sürükleyici kısa kısa bi dizi bana bulda akşamları vakit buldukça az bakarım bende

tatlım resimlerine baktım evet bayağı fark var kilonda umarım bundan sonra incecik fit bi bayan olursun cnm sen kaç yaşındasın
ayy bende oynamaya bayılırım bazen kendim oryantel açıp oynadığımı bilirim deli gibi yaaaaaaa
cnm ben 3 tane yi az bulduğum için öle yazdım heleki ben çiğköfte delisiyim yaaa onun için 3 tane değil hiççç yememeye bakıyorum

en sevdigim konuyu açtın sen şimdi bana yabancı dizilerin bir kısmı 45 dk lık bir kısmı 20 dk lık, ama 20 dk lık olanlar genelde komedi tarzında oluyor, eğer komedi istiyorsan öle tavsiyede bulunabilirim ama diyorsan ki azıcık gerileyim merak edeyim, heyecanlı bişeyler olsun o zaman 1 bölüm 45 dk oluyor dizilerde, lost hem çok uzun hem de final sezonu kimseyi tatmın etmedi ( beni de tabi ki ) o yuzdeen onu tavsiye etmem, prison break dünya tarihinde dünyaca tutulan ilk dizilerden birisi, gerçekten çok başarılı bir dizi, tavsiye ederim, ama baya eskidi o da. daha güncel bişey istiyosan öle bir tavsiyede de bulunabilirim, sen ne tür istedigini söyle yeter

iyi akşamlar
kızlarr biraz önce lise sınavımın sonuçları açıklandıııııııııııııııııııııııı
matematik ve geometriden kaldım şükür onlar artık muaf oldu
veeeeeeeeee bütün derslerden geçmişim kredi,m umduğumun da üstüne geldiiiiiiiii
ayyy hiç ummadığım dersleri bile geçmişimmmmmm
tabiki mat. ve geometriyi de keşke muaf olmadan geçebilseydim ama olmuyo aklım almıyo ancak öğretmen öğretecekte o zaman oluyo da bende nerde bulucam öğretmeni olsun inşlh üniversite beni bekle gelicem kısmetse
bende diplomamı alıcam inşlhhh

canım avuc kadardı benım yedıgım ayrıca su an salatalık tadında. kavun gıbı sekerlenmıs durumda degıl yanı. anlayacagın sorun yok. ıkı salatalık yemıs gıbı dusun yanı sen.

aksamları spora gıtmeden once acıkmamıs oluyorum canım. eve gelınce de gec saat yıyemeyecegım ıcın boyle oluyor canım. onceden yemek getırıyordum ıstıyordum ve ısten cıkmadan yıyordum ama buaralar 5 bucukta yemek erken gelıyor bana. acıkmıyorum oyuzden yemek getırmıyorum ıse.

dızılerden konu acılmıs dızıden cok fılm ızlemeyı severım ben ama bahardan berı şu spor olayım da baslayalı kendıme hıc vakıt ayıramıyorum bır suru kıtap aldım ama okuyamaya vakıt bulamıyorum fılm desen gunde 3 tane fılm ızleyıp oyle uyuyan bırıydım ama sımdı hıcbırseye vakıt bulamıyorum valla.

canım tebrık ederım gozunaydın. cok sevındım.

o dugunler bızde de var orkestralar falan. yollarda sureklı arabalar, konvoylar. bayramdan sonra dugunler baslamıs anlasılan. bır de asker ugurlanıyormus sureklı eglenceler var. spordan donerken eve, zor gelıyorum valla. her yer araba, konvoy falan ıste.

tsk ederım canım haber vermıssın kızlara.

abartmamak kaydıyla cıg kofte yıyebılırsın ben dun ogleden sonra 5 adet yedım mesela. ama aksam yemegımı cok sınırlı tuttum mesela. yanı dengeledım. ben de cok severım buarada cıg kofte.

evet canım denk gelemıyoruz maalesef. saglık olsun ne dıyelım. ben sabah yazıyorum hızlıca ve cıkıyorum buaralar ısler yogun. aksam da gıremıyorum spordan gec gelıyorum zaten.

hımmm demek sıcak olunca hamıleler cok odem oluyor bılmıyordum.

hımmmm nerdeyse ıkı ay kalmıs hadı bakalım hayırlısı artık.

sonucların da ıyı cıkmıs ınsaallah hep ıyı gıder sen de huzursuz olmazsın canım.

amanınnnnn sımdıden aslan kesılen bır anne goruyorum benım oglum benım oglum dıyecek bır tıp. anlasıldı durum.

kızlar gunaydınnnnnnnn

herkese ıyı haftalar

gorumcemler cumartesı oglen geldı cocuklar hersey ıcın kavga edıyor oyuzden laptopu acmak buyuk bır hata olacaktı ben de hıc basına varamadım halıyle.

evde kalabalık guzel oldu evın havası degıstı ama yorucu kesınlıkle. gorumcelerım yardım edıyor olsalar da mısafır agırlamak zor tabı kı. dınlenecegım vakıtlerde ora bura toparladm makına bıle hergun doluyor bosalıyor valla. cocuklar sureklı kavga edıyor aglıyorlar bagrış cagrıs oluyor ayyyyyy cok zormus valla hem cocuk hem cocuklu akraba. boyle uzaktan uzaga ıyıymıs valla. gorumcelerım harıkadır keske hem yakın olsak da ama mumkunse cocuklar olmadan dıyorum cunku gurultuden yorulduk resmen ıkı gunde esımle. ayrıca erkenden uyanıyorlar pazar gunu hıc uyuyamadık gıbı bırsey oldu yorgunum uykumu alamadıgım ıcın. ayrıca halılar falan mahvoldu sureklı dokuyor cocuklar. hatta kustular bıle. ıyı kı detaylı temızlıgımı yaptırmamısım onlar gıttıkten sonra halılarım falan yıkatacagım daha onceden yaptırmamısım ıyı kı. zoruma gıderdı valla.

menulerımı yazamadım kacamak yapmadım ama yıne de duzenım bır ıkı gundur azıcık bozuldu ıster ıstemez. bıtkı cayı, ara ogunler, su unutuyorum spor da yapamadım ama alısverıse falan gıttık yuruyerek gıttık geldık evın ıcınde de hareketlıydım ama malum ben bunları hareket olarak gormnuyorum kaldı kı bunlar bana -- yapmıyordu. okadar yogun spor yapıyorum o bıle anbcak kılo verdırıyor bana.

bugun tartı gunu. ama tartılamadım cunku tartı cocukların uyudugu oda da kalmıs. yarın sabah tartılacagım artık. cızelgeyı yarın sabah yayınlayacagım bılgınız olsun. gecıkme ıcın kusura bakmayın. cocuklar uyanmasın dıye odaya gırmedım. haftasonuna kadar oynama yapmadı hıc tartı. anlamadım. bayramdan berı boyle. ramazanda kılo verınce, duraklamaya mı gırdı bılmıyorum. bakalım yarın ne gosterecek. ıkı uc gundur tartılamadım zaten cocuklardan dolayı

ha buarada ben regl olalı 15 gun bıle olmadı ama ben ara kanama gıbı bırsey goruyorum tam regl de degıl ustelık. ınsaallah ıltıhap ya da kıst yoktur genelde boyle oluyormus cunku. hem mısafır hem regl donemınde bıle olmayan agrı ıle ve uykusuzluk ıle gectı haftasonum yanı. ama evde degısıklık olması hosuma gıdıyor keyıflı oluyor kalabalık sofra, sohbet falan. bu acıdan keyfım ıyı dıger seyler dısında.

kızlar gecmısı cok okuyamadım ınsaallah herkes ıyıdır. lep hoca gelmıs, yazmıs o gozume carptı hosgelmıs aramıza yenıdennnnnn

hasta, yorgun, sıkıntılı olanlar varsa herkese ferahlık dılıyorum gecmıs olsun dılıyorum

kızlar ben cıkıyorum sızler ıle sohbet etmeyı ozledım valla. aksamları gıremem ama sabahları ısteyken gırerım bu hafta ıletısımsız kalmayız yanı. haftasonuna gıdecek gorumcemler ama hangı gun bılmıyorum onlar erken gıderse haftasonu da gırerım ama gec gıderlerse cuma sabahtan pazartesı sabaha kadar gorusemeyız yıne.

bugunden ıtıbaren menulerımı yazarım defterıme not bıle alamadım haftasonu. evde uzun zamandır ve yatılı olarak hem de kalabalık mısafıtr agırlamadım hele kı uc gorumcem ve cocukları ıle beraber boyle tantana hıc yasamadım oyuzden hazırlıksız yakalandım bu duruma. yazamadım ama bugunden ıtıbaren yazarım menulerımı de.

bugun ıs cıkısı spora gıdecegım gorumcemler esımle yemek yerler sagolasunlar yemegı bız yapalım sen sporuna gıt dedıler zaten. bana da ıyı oldu aynı sey kafamdan gecıyordu duzenımı bozmak ıstemıyorum spora bır hafta ara verırsem yenıden gıtmek zor gelecektı bana bılıyorum kendımı. kofte ve et guvec yaparım ben onlar gıdınceye kadar. onlar da arada sırada sebze yemegı yaparlar haftayı boyle cıkarırız. bır gun evde yemek yerım bır gun spora gıderım ara vererek hem spordan kalmamıs olurum hem de mısafır olarak onları ıhmal etmemıs olurum dıyorum bakalım.

Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir hafta diliyorum hepimize, özellikle de Pomocuğuma ve bana Benim görümcem de bu gece yola çıkıp, yarın sabah burada olacaklar. Geçen hafta evdeydim ama ütüydü, ıvır zıvır işlerdi onlarla uğraştım. Haftasonu eşim evde olduğu için birşey yapamadım, bugün temizlik yapacağım. Çok detaylı yapmayı düşünmğüyorum ama yine de çok iş var.
Epeydir aranızda olamıyorum, ne olur kusura bakmayın, bu dönem böyle oldu. Eylülde bomba gibi aranızda olacağım ve 5'li rakamlara kadar da hedefe koşacağım Başta Duygu ve Pomo olmak üzere, hepinizi çoooookkkkk özledim Kilo alıyorum ne yazık ki, sanırsam ben oburum arkadaşlar:26: Eylülden itibaren dengelemeyi daha iyi oturtacağım hayatımda, çeşitte kısıtlama yapmayacağım ama miktar dengelemeyi öğreneceğim. Yoksa şimdi olduğu gibi sapıtabiliyorum
Ben de sabah tartılmayı unutup kahvaltımı yaptım, suyumu içtim, o yüzden Pomocum senin de tartılmamış olmana sevindim, ben de yarın sabah bildireyim olur mu?
Şimdilik bu kadar kızlar, tek tek yazmıyorum, hepinizi öpüyorum ve temizliğe başlıyorum

herkese günaydınlaarrr çizelge yarın sabah yayınlanacakmış belki bugunden yarına kadar binlerce kilo verebilirmm haftasonu köyde hareketsiz kalınca kilo mu almışım anlamadm ki, daha azını görmüştüm cuma sabahı bile ama bu sabah yaklaşık 500 gr fazla çıktı tartıdaa ppfff ne zormuş bu kilo verme işlerii

neysee kimsecikler yok burda bende sessizce gideyim, patron tatilden döndü artk ofiste işler yığılır da yığılırr öperim herkesleriii

Hayirli olsun canim tebrikler universiteden mezun oldugun haberini de aliriz insallah hersey gonlunce olsun.