- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #14.981
ah cnm ya evetb yumurta vardı sabah da yazmayı unutmuşum sen demesen genede hatırlamıcaktım bakben çok beğendim menünü tebrik ederim ama sanki et ya da yumurtamı yeseydin spor su herşey çok iyi tebrikler
yaaaa bende görmek istiyorum fotoları arkadaş olalım bananeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84:Kızlar öncesi sonrası foto yaptım bi bakın bakalım farkediyor mu ? Yorumlarınızı merak ediyorum
cnm oh alışverişte yapılmış ne güzel olsun kız sende düğün dernek seslerinde akşama evde göbek at hemde spor yapmış olursunKızlar gün bitti eve geldim ohhh gelirken annemle alışveriş yaptık biraz bana sebze meyve falan aldık hatun çok yardımcı oluyor hakkını yiyemem
Bizim burda yine orkestra çalıyor erkekler kına gecelerini kahvede yapıyorlar bizim eve yakın en az 10 tane kahve var artık kışa kadar her haftasonu böyle bari sabah gelini biraz geç çıkarsalar saat 8 de başlıyor korna sesleri taaa öğlene kadar susmuyor hiç uyuyamıyorum
Bu arada Filizin misafrleri gelmiş görümceleri bir de çocukları da varmış o yüzden başı kalabalık ancak pazartesi işyerinden bakabilirmiş haber vermemi istemiş merak etmeyinn kızlarrr
Bişey daha kızlar geçenlerde diyetteyken çiğköfte yemek hatta günde 3 tane iyi gelirmiş diye bi yazı okumuştum ama şimdi hatırlamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı ? ben çok severim bugün de yedim acaba acı metabolizmayı hızlandırıp yağlarımı yakıyor ? tabi etsiz çiğköfte
bacımm sen ne izliyon ki öyle 3 günde bir sezon ya da nasıl izledin kızzzkeşke benim de vaktim olsa yabancı dizi izlemek istiyorum ama nerdeeee
ah cnm ya evetb yumurta vardı sabah da yazmayı unutmuşum sen demesen genede hatırlamıcaktım bak
yaaaa bende görmek istiyorum fotoları arkadaş olalım bananeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84:
cnm oh alışverişte yapılmış ne güzel olsun kız sende düğün dernek seslerinde akşama evde göbek at hemde spor yapmış olursun
evet cnm bende duydum çiğ köfteyi ama unutmamak lazım ki çiğ köfte de bulgur var ve bulgurun fazlası da şişkinlik yapar ama 3 yersen bilmem ben 3 tane yiyemem de
bu ara dexter a takıldım canım, sürekli onu izliyorum, bi sezon 12 bölüm onda, o yuzden çabuk bitiyorsevgilim de bazen geceleri musait olabiliyor, bi yandan onla msj laşıyorsam da geç uyuyorum zaten, bi daha izle dur gerçi bi sezonu 22 bölüm olan house dizini de 3 günde bitirmişliğim var
tatlım resimlerine baktım evet bayağı fark var kilonda umarım bundan sonra incecik fit bi bayan olursun cnm sen kaç yaşındasınolduk bile :))) düğün dernek sesleri aslında bazen kalk oyna diyorum ama tek olunca gitmiyor ki kuzum biri olcak karşılıklı oynucan ondan ben de oynamıyom
sen 3 taneyi az mı bulduğundan yemiyon bacım tam anlamadım yoksa çok diyemi
vayyy yabancı diziler demek :) aslında ben de bu aralar niyet bozdum posion break diye bi dizi varmış onu izliyeyim diyorum ya da lost gerçi lost çok uzun o beni açmaz o kadar uzun uzun dizi hiç izlemedim senin tavsiyen nedir canım böyle sürükleyici kısa kısa bi dizi bana bulda akşamları vakit buldukça az bakarım bende
Filizcim bu böke dediğin olmamış kavun yaa böyle portakal kadar değil mi ? Eğer oysa bizde ona kıra derler ve ben de çok severim ama buralarda yok daha çıkmamış ya da mevsimi geçti ben bilmiyorum :44::44: akşam yemek neden yemedin ?
iyi akşamlar
kızlarr biraz önce lise sınavımın sonuçları açıklandıııııııııııııııııııııııı
matematik ve geometriden kaldım şükür onlar artık muaf oldu
veeeeeeeeee bütün derslerden geçmişim kredi,m umduğumun da üstüne geldiiiiiiiii
ayyy hiç ummadığım dersleri bile geçmişimmmmmm
tabiki mat. ve geometriyi de keşke muaf olmadan geçebilseydim ama olmuyo aklım almıyo ancak öğretmen öğretecekte o zaman oluyo da bende nerde bulucam öğretmeni olsun inşlh üniversite beni bekle gelicem kısmetse
bende diplomamı alıcam inşlhhh
Kızlar gün bitti eve geldim ohhh gelirken annemle alışveriş yaptık biraz bana sebze meyve falan aldık hatun çok yardımcı oluyor hakkını yiyemem
Bizim burda yine orkestra çalıyor erkekler kına gecelerini kahvede yapıyorlar bizim eve yakın en az 10 tane kahve var artık kışa kadar her haftasonu böyle bari sabah gelini biraz geç çıkarsalar saat 8 de başlıyor korna sesleri taaa öğlene kadar susmuyor hiç uyuyamıyorum
Bu arada Filizin misafrleri gelmiş görümceleri bir de çocukları da varmış o yüzden başı kalabalık ancak pazartesi işyerinden bakabilirmiş haber vermemi istemiş merak etmeyinn kızlarrr
Bişey daha kızlar geçenlerde diyetteyken çiğköfte yemek hatta günde 3 tane iyi gelirmiş diye bi yazı okumuştum ama şimdi hatırlamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı ? ben çok severim bugün de yedim acaba acı metabolizmayı hızlandırıp yağlarımı yakıyor ? tabi etsiz çiğköfte
öyle canım denk gelemiyoruz bir türlü...ben sürekli buralarda oluyorum ama denk gelemiyoruz...evet sıcak iyi gelmiyor hamilelere..şişlik yapıyor neden oluyor anlamıyorum ama genellikle herkeste oluyo...evet ödem bayağı zorladı bir haftada 2 kilo aldım ve planlarımı alt üst etti...lökosit idrarda iltihap var canım artık ne cins iltihap bilmiyorum ama kültür testim normal çıktı hafifledim...doğuma varcanım daha çşöyle diyeyim kurban bayramına denk getirecek kuzum herhalde gelişini...ekimde ama kaçında olur bilemem...ay bana benzesin zaten babaya benzemesin...böyle dedikçe eşimde kızıyo ama sıkıntısını çeken ben kuzum da bana benzesin tabi...
iyi akşamlar
kızlarr biraz önce lise sınavımın sonuçları açıklandıııııııııııııııııııııııı
matematik ve geometriden kaldım şükür onlar artık muaf oldu
veeeeeeeeee bütün derslerden geçmişim kredi,m umduğumun da üstüne geldiiiiiiiii
ayyy hiç ummadığım dersleri bile geçmişimmmmmm
tabiki mat. ve geometriyi de keşke muaf olmadan geçebilseydim ama olmuyo aklım almıyo ancak öğretmen öğretecekte o zaman oluyo da bende nerde bulucam öğretmeni olsun inşlh üniversite beni bekle gelicem kısmetse
bende diplomamı alıcam inşlhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?