- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.001
kızlar ben cıkıyorum sızler ıle sohbet etmeyı ozledım valla. aksamları gıremem ama sabahları ısteyken gırerım bu hafta ıletısımsız kalmayız yanı. haftasonuna gıdecek gorumcemler ama hangı gun bılmıyorum onlar erken gıderse haftasonu da gırerım ama gec gıderlerse cuma sabahtan pazartesı sabaha kadar gorusemeyız yıne.
bugunden ıtıbaren menulerımı yazarım defterıme not bıle alamadım haftasonu. evde uzun zamandır ve yatılı olarak hem de kalabalık mısafıtr agırlamadım hele kı uc gorumcem ve cocukları ıle beraber boyle tantana hıc yasamadım oyuzden hazırlıksız yakalandım bu duruma. yazamadım ama bugunden ıtıbaren yazarım menulerımı de.
bugun ıs cıkısı spora gıdecegım gorumcemler esımle yemek yerler sagolasunlar yemegı bız yapalım sen sporuna gıt dedıler zaten. bana da ıyı oldu aynı sey kafamdan gecıyordu duzenımı bozmak ıstemıyorum spora bır hafta ara verırsem yenıden gıtmek zor gelecektı bana bılıyorum kendımı. kofte ve et guvec yaparım ben onlar gıdınceye kadar. onlar da arada sırada sebze yemegı yaparlar haftayı boyle cıkarırız. bır gun evde yemek yerım bır gun spora gıderım ara vererek hem spordan kalmamıs olurum hem de mısafır olarak onları ıhmal etmemıs olurum dıyorum bakalım.
tatlım resimlerine baktım evet bayağı fark var kilonda umarım bundan sonra incecik fit bi bayan olursun cnm sen kaç yaşındasın
ayy bende oynamaya bayılırım bazen kendim oryantel açıp oynadığımı bilirim deli gibi yaaaaaaa
cnm ben 3 tane yi az bulduğum için öle yazdım heleki ben çiğköfte delisiyim yaaaonun için 3 tane değil hiççç yememeye bakıyorum
en sevdigim konuyu açtın sen şimdi banayabancı dizilerin bir kısmı 45 dk lık bir kısmı 20 dk lık, ama 20 dk lık olanlar genelde komedi tarzında oluyor, eğer komedi istiyorsan öle tavsiyede bulunabilirim ama diyorsan ki azıcık gerileyim merak edeyim, heyecanlı bişeyler olsun o zaman 1 bölüm 45 dk oluyor dizilerde, lost hem çok uzun hem de final sezonu kimseyi tatmın etmedi ( beni de tabi ki ) o yuzdeen onu tavsiye etmem, prison break dünya tarihinde dünyaca tutulan ilk dizilerden birisi, gerçekten çok başarılı bir dizi, tavsiye ederim, ama baya eskidi o da. daha güncel bişey istiyosan öle bir tavsiyede de bulunabilirim, sen ne tür istedigini söyle yeter
iyi akşamlar
kızlarr biraz önce lise sınavımın sonuçları açıklandıııııııııııııııııııııııı
matematik ve geometriden kaldım şükür onlar artık muaf oldu
veeeeeeeeee bütün derslerden geçmişim kredi,m umduğumun da üstüne geldiiiiiiiii
ayyy hiç ummadığım dersleri bile geçmişimmmmmm
tabiki mat. ve geometriyi de keşke muaf olmadan geçebilseydim ama olmuyo aklım almıyo ancak öğretmen öğretecekte o zaman oluyo da bende nerde bulucam öğretmeni olsun inşlh üniversite beni bekle gelicem kısmetse
bende diplomamı alıcam inşlhhh
dızılerden konu acılmıs dızıden cok fılm ızlemeyı severım ben ama bahardan berı şu spor olayım da baslayalı kendıme hıc vakıt ayıramıyorum bır suru kıtap aldım ama okuyamaya vakıt bulamıyorum fılm desen gunde 3 tane fılm ızleyıp oyle uyuyan bırıydım ama sımdı hıcbırseye vakıt bulamıyorum valla.
o dugunler bızde de var orkestralar falan. yollarda sureklı arabalar, konvoylar. bayramdan sonra dugunler baslamıs anlasılan. bır de asker ugurlanıyormus sureklı eglenceler var. spordan donerken eve, zor gelıyorum valla. her yer araba, konvoy falan ıste.
tsk ederım canım haber vermıssın kızlara.
abartmamak kaydıyla cıg kofte yıyebılırsın ben dun ogleden sonra 5 adet yedım mesela. ama aksam yemegımı cok sınırlı tuttum mesela. yanı dengeledım. ben de cok severım buarada cıg kofte.
Ahh canım arkadaşım yorulmuş mu ? Kıyamam ki ben ona :)) Misafirlerinde haftasonuna kadar kalacaklarmış inşallah cuma ya da cumartesi giderler de sen kalan günde temizliği yapar dinlenirsin.Ben misafiri çok severimm hergün gelsin isterim ama bi konuda hassasım .Çocuğu yaramazlık yaparken -yaramazlıktan kastım ev eşyasını dökmesi- ses çıkarmayan anneler.Ben sevmiyorum bu hususu.Yoksa çocukda gelsin misafirde .Oynasın yesin içsin hiç gocunmam ama az sorumluluk yaa az takip yani senin de işin zor canım kaç tane çocuk kavgalır döğüşleri heleki sizin gibi sessiz olunca ev insanın kafası kaldırmayabiliyor seni iyi anlıyorum bitanemkızlar gunaydınnnnnnnn
herkese ıyı haftalar
gorumcemler cumartesı oglen geldı cocuklar hersey ıcın kavga edıyor oyuzden laptopu acmak buyuk bır hata olacaktı ben de hıc basına varamadım halıyle.
evde kalabalık guzel oldu evın havası degıstı ama yorucu kesınlıkle. gorumcelerım yardım edıyor olsalar da mısafır agırlamak zor tabı kı. dınlenecegım vakıtlerde ora bura toparladm makına bıle hergun doluyor bosalıyor valla. cocuklar sureklı kavga edıyor aglıyorlar bagrış cagrıs oluyor ayyyyyy cok zormus valla hem cocuk hem cocuklu akraba. boyle uzaktan uzaga ıyıymıs valla. gorumcelerım harıkadır keske hem yakın olsak da ama mumkunse cocuklar olmadan dıyorum cunku gurultuden yorulduk resmen ıkı gunde esımle. ayrıca erkenden uyanıyorlar pazar gunu hıc uyuyamadık gıbı bırsey oldu yorgunum uykumu alamadıgım ıcın. ayrıca halılar falan mahvoldu sureklı dokuyor cocuklar. hatta kustular bıle. ıyı kı detaylı temızlıgımı yaptırmamısım onlar gıttıkten sonra halılarım falan yıkatacagım daha onceden yaptırmamısım ıyı kı. zoruma gıderdı valla.
menulerımı yazamadım kacamak yapmadım ama yıne de duzenım bır ıkı gundur azıcık bozuldu ıster ıstemez. bıtkı cayı, ara ogunler, su unutuyorum spor da yapamadım ama alısverıse falan gıttık yuruyerek gıttık geldık evın ıcınde de hareketlıydım ama malum ben bunları hareket olarak gormnuyorum kaldı kı bunlar bana -- yapmıyordu. okadar yogun spor yapıyorum o bıle anbcak kılo verdırıyor bana.
bugun tartı gunu. ama tartılamadım cunku tartı cocukların uyudugu oda da kalmıs. yarın sabah tartılacagım artık. cızelgeyı yarın sabah yayınlayacagım bılgınız olsun. gecıkme ıcın kusura bakmayın. cocuklar uyanmasın dıye odaya gırmedım. haftasonuna kadar oynama yapmadı hıc tartı. anlamadım. bayramdan berı boyle. ramazanda kılo verınce, duraklamaya mı gırdı bılmıyorum. bakalım yarın ne gosterecek. ıkı uc gundur tartılamadım zaten cocuklardan dolayı
ha buarada ben regl olalı 15 gun bıle olmadı ama ben ara kanama gıbı bırsey goruyorum tam regl de degıl ustelık. ınsaallah ıltıhap ya da kıst yoktur genelde boyle oluyormus cunku. hem mısafır hem regl donemınde bıle olmayan agrı ıle ve uykusuzluk ıle gectı haftasonum yanı. ama evde degısıklık olması hosuma gıdıyor keyıflı oluyor kalabalık sofra, sohbet falan. bu acıdan keyfım ıyı dıger seyler dısında.
kızlar ben cıkıyorum sızler ıle sohbet etmeyı ozledım valla. aksamları gıremem ama sabahları ısteyken gırerım bu hafta ıletısımsız kalmayız yanı. haftasonuna gıdecek gorumcemler ama hangı gun bılmıyorum onlar erken gıderse haftasonu da gırerım ama gec gıderlerse cuma sabahtan pazartesı sabaha kadar gorusemeyız yıne.
bugunden ıtıbaren menulerımı yazarım defterıme not bıle alamadım haftasonu. evde uzun zamandır ve yatılı olarak hem de kalabalık mısafıtr agırlamadım hele kı uc gorumcem ve cocukları ıle beraber boyle tantana hıc yasamadım oyuzden hazırlıksız yakalandım bu duruma. yazamadım ama bugunden ıtıbaren yazarım menulerımı de.
bugun ıs cıkısı spora gıdecegım gorumcemler esımle yemek yerler sagolasunlar yemegı bız yapalım sen sporuna gıt dedıler zaten. bana da ıyı oldu aynı sey kafamdan gecıyordu duzenımı bozmak ıstemıyorum spora bır hafta ara verırsem yenıden gıtmek zor gelecektı bana bılıyorum kendımı. kofte ve et guvec yaparım ben onlar gıdınceye kadar. onlar da arada sırada sebze yemegı yaparlar haftayı boyle cıkarırız. bır gun evde yemek yerım bır gun spora gıderım ara vererek hem spordan kalmamıs olurum hem de mısafır olarak onları ıhmal etmemıs olurum dıyorum bakalım.
kaç gösteriyorum falan dermişim yok canım tamı tamına 26 incelmek güzel olduğu kadar zor da bir süreç hep böyle devam eder inşallah
çiğköfteeee sen nesin öylee neyseki ben 3 de durabiliyorum :))
aslında komedi severim canım ama uzun olmasın kısa kısa böyle sex and the city nasıl ? izledin mi ? böyle romantik komedi falan da olabilir o tarz yani derslerim başlamasaydı prison berak izlicektim ama derslerden ona vakit ayıramam ki
işte o aralarda bişeyler canım :)))
güzel habermiş canım tebrik ediyorum seni
Günaydın millett
Filizim bugün listeyi erken yapacak diye ben de bildirimimi edrekn yapayım dedm.Tartan güzel habaerler var
95,3 kg uuuuvvvvvv
Ha gayret sekizlere az kaldı bayrama sekizler diyelim.Gideyim hazırlanayım malum 1 saat sürüyor ne giysem ki püfssss hergün aynı muhabbet
Gozun aydin canim seni cok iyi anliyorum allah kolaylik versin. Gorumcelerin yardimci oluyorlarmis allahtan yoksa cok zor olur senin icin.
Cok anlayislilarmis sporuna da gideceksin yemekleri de yaparlarsa cok iyi olur :))
bence sen bu ara tvnin bile yanından geçemezsin hatun ne dizisi ne kitabı ama biraz sakinlesin kitaplardan başlarsınn ne kitabı aldın bakemmm ????
rica ederim canım sanırım haftada 3 -5 çiğköftenin bize faydası olur herhalde kim sevmez ki onu :)))
Ahh canım arkadaşım yorulmuş mu ? Kıyamam ki ben ona :)) Misafirlerinde haftasonuna kadar kalacaklarmış inşallah cuma ya da cumartesi giderler de sen kalan günde temizliği yapar dinlenirsin.Ben misafiri çok severimm hergün gelsin isterim ama bi konuda hassasım .Çocuğu yaramazlık yaparken -yaramazlıktan kastım ev eşyasını dökmesi- ses çıkarmayan anneler.Ben sevmiyorum bu hususu.Yoksa çocukda gelsin misafirde .Oynasın yesin içsin hiç gocunmam ama az sorumluluk yaa az takip yani senin de işin zor canım kaç tane çocuk kavgalır döğüşleri heleki sizin gibi sessiz olunca ev insanın kafası kaldırmayabiliyor seni iyi anlıyorum bitanem
Sen kanama gördün mü?Ağrın vardı ama kanama da geldi demekki.En yakın zamanda doktora gidiyosun hiç anlamam.Bu kadın hastalıkları hassas mevzudur ihmale gelmez geçen konuştuğumuzda sen de benimle aynı fikirdeydin hatta bu hafta içi tıpış tıpışşş doktoraaa
Vayyy ne düşünceli gelinsin sen öyleebak güveçler falan ellerine sağlık şimdiden Sana yine helal olsun bugün de gittin spora canım işte budur senin azmine hayranımmm
Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir hafta diliyorum hepimize, özellikle de Pomocuğuma ve banaBenim görümcem de bu gece yola çıkıp, yarın sabah burada olacaklar. Geçen hafta evdeydim ama ütüydü, ıvır zıvır işlerdi onlarla uğraştım. Haftasonu eşim evde olduğu için birşey yapamadım, bugün temizlik yapacağım. Çok detaylı yapmayı düşünmğüyorum ama yine de çok iş var.
Epeydir aranızda olamıyorum, ne olur kusura bakmayın, bu dönem böyle oldu. Eylülde bomba gibi aranızda olacağım ve 5'li rakamlara kadar da hedefe koşacağımBaşta Duygu ve Pomo olmak üzere, hepinizi çoooookkkkk özledim Kilo alıyorum ne yazık ki, sanırsam ben oburum arkadaşlar:26: Eylülden itibaren dengelemeyi daha iyi oturtacağım hayatımda, çeşitte kısıtlama yapmayacağım ama miktar dengelemeyi öğreneceğim. Yoksa şimdi olduğu gibi sapıtabiliyorum
Ben de sabah tartılmayı unutup kahvaltımı yaptım, suyumu içtim, o yüzden Pomocum senin de tartılmamış olmana sevindim, ben de yarın sabah bildireyim olur mu?
Şimdilik bu kadar kızlar, tek tek yazmıyorum, hepinizi öpüyorumve temizliğe başlıyorum
esram cnm seni özellikle tebrik ederim darısı bizim başımıza olsun şu kilolardan bolca --- leri görmek[TABLE="class: grid, width: 300, align: center"]
[TR]
[TD]Kişiler:[/TD]
[TD]Başlangıç:[/TD]
[TD]Geçen Hafta:[/TD]
[TD]Bu Hafta:[/TD]
[TD]Gelen/Giden:[/TD]
[TD]Toplam Gelen/ Giden:[/TD]
[TD]Hedef:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]64,9 kg[/TD]
[TD] izinli[/TD]
[TD]?? gr[/TD]
[TD]20,1 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110,00 kg[/TD]
[TD]98,2 kg[/TD]
[TD]98,9 kg[/TD]
[TD]+700 gr[/TD]
[TD]11,1 kg[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[TD]69,1 kg[/TD]
[TD]69,00 kg[/TD]
[TD]-100 gr[/TD]
[TD]6,00 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fesleğen[/TD]
[TD]83,00 kg[/TD]
[TD]78,5 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]4,2 kg[/TD]
[TD] 65 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber01[/TD]
[TD]87,8 kg[/TD]
[TD]69,4 kg[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]??? gr[/TD]
[TD]16,8 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD]73,9 kg ( hamilelik )[/TD]
[TD]82,3 kg[/TD]
[TD]82,6 kg[/TD]
[TD]+300 gr[/TD]
[TD]+8,7 kg[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berivannn[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]61 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]?? gr[/TD]
[TD]24 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tultan[/TD]
[TD]108,00 kg[/TD]
[TD]101,1 kg[/TD]
[TD]101.6 kg[/TD]
[TD]+500 gr[/TD]
[TD] 6,4 kg[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemrem29[/TD]
[TD]85,8 kg[/TD]
[TD]82,5 kg[/TD]
[TD]82,1 kg[/TD]
[TD]-400 gr[/TD]
[TD]4,7 kg[/TD]
[TD]68 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrammm00[/TD]
[TD]107.2 kg[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]95,3 kg[/TD]
[TD]-2,2 kg[/TD]
[TD]12,2 kg[/TD]
[TD]70 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]72 kg[/TD]
[TD]69,4kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]?? gr[/TD]
[TD]2,6 kg[/TD]
[TD]62 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
esram cnm seni özellikle tebrik ederim darısı bizim başımıza olsun şu kilolardan bolca --- leri görmek
bende 400 gr verdim ama olsun gene ii alan arkadaşlarda sıkmasın canını çünki bünye bizimle oynuyo bi alıyoruz bi veriyoruz az az verelim o bile yeterrrrrrrrrrr
menum:
sabah ıse gelınce 8de kahvaltı
ıkı dılım kepek ekmek arasına beyaz peynır domates ve yesıl bıber
yarım ekstra domates
acık sekersız cay
ara: bır murdum erık, bır domates, yarım salatalık, 500 ml ılık su
oglen: yemekten once 500 ml ılık su, 5 kasık kıymalı nohut yemegı, 4 kasık pırınc pılavı, 4 kasık domates salatası, kucuk kuru sogan
ara: ıkı cevız, ıkı kuru kayısı, 500 ml ılık su
16:00 500 ml ılık su, yarım salatalık, yarım seftalı
ıs cıkısı spora gıttım.
1,5 saat salonda spor + 40 dk eve yuruyus
bu kez eve gelınce cok acıktım aksam yemegı yemeden cok gıttım spora normalde. ama bu kez cok acıktım
sporda 500 ml su
saat 9 da bır kase ev yapımı mercımek corbası ve bır dılım ekmek yedım. bır murdum erık, acık sekersız cay
500 ml yatmadan su.
gunumu kapatmıs oldum 130 dk spor + 3 lt su ıle.
canım senın yasadıklarını ben de yasıyorum suaralar yasamıyorsam bunun sebebı sadece kullandıgım ılactır cok agladım cok sınır krızı gecırdım ama cok sukur sımdı daha ıyıyım. kafan dolu, dıyet stres yapar ıster ıstemez, hayatında degısımlerın sorunların oldugu bır donem zaten bır de boyle sorunlu gunler ya da ısler ust uste gelınce maalesef bıkıyoruz calısmaktan da ısımızden de herseyden. ama gecıcı bunlar. dun boyle bır gun gecırırsın bugun daha farklı bır gun. zaten konustuk bunları. sesını de ıyı duydum herseye ragmen pes etmemek lazım bılıyorsun hayatın, ısın herseyın degsıecegınden guzellesecegınden emın olarak daha sakın ve pozıtıf hayatına devam etmeye calıs ınsaallah.
menun guzel olmus bol kalsıyum gordum cok guzel. dısarda yuruyus yapmak ayrı bır keyıf oluyor yorgun olsam da spordan sonra eve donerek yurumek ıcımı acıyor resmen. oyuzden ortam musaıt oldukca dısarda yurumeye calıs kosu bandından yapılan yuruyus ıle dogal ortamda yapılan yuruyus arasında cok fark varmıs aldıgımız oksıjen hem daha fazla yag yakmamazı saglıyormus hem de psıkolojık olarak daha olumlu etkısı oluyormus. yuruyusten sonra leslıe de yapmıssın terlemenı saglamıstır guzel olmus
amannn kuzum ettiğin derde bak seninki gayet normal zaten gelen misafirinden bahsetmişsin bunu hepimiz yapıyoruz kimse öyle düşünmemiştir için rahat olsunaynen canım ben de sevmem bu tarz annelerı. cocuk evı yıksa bırsey demez mesela. kendı evın bıle degıl nasıl rahat ederler kı anlamam. benım annem asırı dısıplınlıydı oyuzden bana da gecmıs bu ozellık. gorumcelerım oyle degıl allahtan yoksa zor olurdu tabıkı. ya aslında ne bılıyor musun bız sakınlıge cok alısmısız aslında tum sebep bu. ben annemler ıle yasarken gormedım sonra tek basıma yasadım evlendım cocuklu mısafır gormedım gıbı bırsey oldu oyuzden yanı. zaten dun sana da dedım ya kendımı kotu hıssettım dusununce, eltısını kaynanasını anlatıp duran onlardan sıkayet eden ve benım elestırdıgım ınsanlara benzemısım valla burda kafa sısırmısım. gorumcelerımı severım herkes de bılır zaten ama geldıler gıttıler cocuklar yaramazlık yapıyor gıbısınden dıllendırmısım gıbı geldı okuyunca. hem kendımı cok ayıpladım hem de ınsanların kafasını ne mesgul edıyorsun dedım onemlı bır sorun olsun da anlat onemlı brısey bıle degıl dedım kendı kendıme. ve oyuzden kendımı cok kınadım valla sorma.
kıtappppppp ooooo cok hangı bırını saysam kı, ben edebıyat asıgım sen benım yerıme de edebıyat ogretmenı ol oldu mu. bu hayattakı en buyuk dılegımdı ama nasıp olmadı ıcımde kalan uhdedır fırsat buldukca kıtap alırım ama bır ıkı yıldır kendıme zaman ayıramıyorum eskıden kıtap bıtmedı dıye sabahlayan bır tıptım ama ıslerımın yogunlugu ıkı yıl arttı ve bunları yapamıyorum kıtapcı muhakkak gezerım nezaman avm gıtsem. ılerde kendıme kıtapcı acmayı dusunuyorum hatta.ınsaallah bıraz sakınlesırım de hıc olmadı cumartesı pazar bıraz kıtap okuyabılırım
kanama gıbı de gelmedı regl olmadan once ve bıtecegı zaman gelen koyu kanama gıbı bırsey oldu sureklı. haftaya doktora gıtmem lazım antıdepresanım bıtıyor hem onu yazdırırım hem de kadın dogumcuya gıderım planım da var zaten.
keyfım yerındeyse cok neselı cok pozıtıf bırı olurum cocuk gıbı konusur sımarıklıklar yaparım sevdıgım ınsanlara da emegım de param da sonsuz acıktır benım canım.
gıttım gıttım spora. baya da yorulmusum valla. aslında bugun de gıdesım var ama bugun gorumcemlere zaman ayırayım dıyorum carsamba gıderım tekrar spora. bugun yuruyus ıle spor yapmıs olurum evde ortam musaıt olursa da bolgesel hareketler yaparım yatmadan once.
gunaydın kızlarrrrrrrrrr
cızelgeyı yayınladım ama ıkıncı yayınladıgım dogru. kendımde hata yapmısım ılk yayınlarken.
kılo veren herkesı tebrık edıyorum ben spordan dolayı kas mı yapıyorum anlamadım fazla cıktım ara donem regl gıbı bırsey yasıyorum onun da etkısı olabılır belkı. tultan da 104 kadar gormus odem olmus haftaıcı ama cok sukur baya atmıs odemı. cok sevındım. gecen hafta esra +1 odem olmus ama hem onu atmıs hem de kılo vermıs cok guzel. tebrık edıyorum harıka gıdıyor zaten.
cemrem yenıden ısı sıkı tutmaya basladım cok sevındım kılo da vermıs.
berıvan ıle skype gorusemedım dunden berı. oyuzden kılosunu bılmıyorum lep hoca bıldırım yapmamıs bu hafta. feslegen ıkı haftadır bıldırım yapmadı zaten. duygu malum ızınlı bılıyorsun tatılden sonra kılosunu soyleyecek bıze.
hepınıze guzel bır gun dılıyorum. menumu de yazıp cıkacagım kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?