2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Gozun aydin canim seni cok iyi anliyorum allah kolaylik versin. Gorumcelerin yardimci oluyorlarmis allahtan yoksa cok zor olur senin icin.
Cok anlayislilarmis sporuna da gideceksin yemekleri de yaparlarsa cok iyi olur :))

kaç gösteriyorum falan dermişim yok canım tamı tamına 26 incelmek güzel olduğu kadar zor da bir süreç hep böyle devam eder inşallah

çiğköfteeee sen nesin öylee neyseki ben 3 de durabiliyorum :))

aslında komedi severim canım ama uzun olmasın kısa kısa böyle sex and the city nasıl ? izledin mi ? böyle romantik komedi falan da olabilir o tarz yani derslerim başlamasaydı prison berak izlicektim ama derslerden ona vakit ayıramam ki

işte o aralarda bişeyler canım :)))

güzel habermiş canım tebrik ediyorum seni

bence sen bu ara tvnin bile yanından geçemezsin hatun ne dizisi ne kitabı ama biraz sakinlesin kitaplardan başlarsınn ne kitabı aldın bakemmm ????

rica ederim canım sanırım haftada 3 -5 çiğköftenin bize faydası olur herhalde kim sevmez ki onu :)))

Ahh canım arkadaşım yorulmuş mu ? Kıyamam ki ben ona :)) Misafirlerinde haftasonuna kadar kalacaklarmış inşallah cuma ya da cumartesi giderler de sen kalan günde temizliği yapar dinlenirsin.Ben misafiri çok severimm hergün gelsin isterim ama bi konuda hassasım .Çocuğu yaramazlık yaparken -yaramazlıktan kastım ev eşyasını dökmesi- ses çıkarmayan anneler.Ben sevmiyorum bu hususu.Yoksa çocukda gelsin misafirde .Oynasın yesin içsin hiç gocunmam ama az sorumluluk yaa az takip yani senin de işin zor canım kaç tane çocuk kavgalır döğüşleri heleki sizin gibi sessiz olunca ev insanın kafası kaldırmayabiliyor seni iyi anlıyorum bitanem

Sen kanama gördün mü?Ağrın vardı ama kanama da geldi demekki.En yakın zamanda doktora gidiyosun hiç anlamam.Bu kadın hastalıkları hassas mevzudur ihmale gelmez geçen konuştuğumuzda sen de benimle aynı fikirdeydin hatta bu hafta içi tıpış tıpışşş doktoraaa

Vayyy ne düşünceli gelinsin sen öylee bak güveçler falan ellerine sağlık şimdiden Sana yine helal olsun bugün de gittin spora canım işte budur senin azmine hayranımmm

romantik komedi diyosun demekk

o zaman sana çok da bilinmeyen iki dizi söyleyim.. 2 broke girls bir dee new girl diye bi dizi var.. ikisi de romantik komedi, çok eğlenceli diziler ama daha bilindik bişey izleyim diyosan how i met your mother da olabilir

dizilere baktıkça yorumlarını bekliyoruummmm

Günaydın millett

Filizim bugün listeyi erken yapacak diye ben de bildirimimi edrekn yapayım dedm.Tartan güzel habaerler var

95,3 kg uuuuvvvvvv

Ha gayret sekizlere az kaldı bayrama sekizler diyelim.Gideyim hazırlanayım malum 1 saat sürüyor ne giysem ki püfssss hergün aynı muhabbet

tskler canımmmmmmmmmm

tebrık ederım cok guzel rakammmmmmmmmm

Gozun aydin canim seni cok iyi anliyorum allah kolaylik versin. Gorumcelerin yardimci oluyorlarmis allahtan yoksa cok zor olur senin icin.
Cok anlayislilarmis sporuna da gideceksin yemekleri de yaparlarsa cok iyi olur :))

sagol canım calısırken zor oluyor ama cok sukur mısafırlerımden yana sıkıntım yok cocuklar dokup sacıyor bır de sureklı gurultu oluyor onun dısında sorun yok hatta sagolsunlar dun evı falan temızlemısler yemek yapmıslar ben spora gıttım onlar esımle beraber yemek yedıler bugun spora gıtmeyecegım bugun de ben ılgılenecegım onlar ıle. aksam yemek yerız sonra da cay bahcesıne gıderız

aynen canım ben de sevmem bu tarz annelerı. cocuk evı yıksa bırsey demez mesela. kendı evın bıle degıl nasıl rahat ederler kı anlamam. benım annem asırı dısıplınlıydı oyuzden bana da gecmıs bu ozellık. gorumcelerım oyle degıl allahtan yoksa zor olurdu tabıkı. ya aslında ne bılıyor musun bız sakınlıge cok alısmısız aslında tum sebep bu. ben annemler ıle yasarken gormedım sonra tek basıma yasadım evlendım cocuklu mısafır gormedım gıbı bırsey oldu oyuzden yanı. zaten dun sana da dedım ya kendımı kotu hıssettım dusununce, eltısını kaynanasını anlatıp duran onlardan sıkayet eden ve benım elestırdıgım ınsanlara benzemısım valla burda kafa sısırmısım. gorumcelerımı severım herkes de bılır zaten ama geldıler gıttıler cocuklar yaramazlık yapıyor gıbısınden dıllendırmısım gıbı geldı okuyunca. hem kendımı cok ayıpladım hem de ınsanların kafasını ne mesgul edıyorsun dedım onemlı bır sorun olsun da anlat onemlı brısey bıle degıl dedım kendı kendıme. ve oyuzden kendımı cok kınadım valla sorma.

kıtappppppp ooooo cok hangı bırını saysam kı, ben edebıyat asıgım sen benım yerıme de edebıyat ogretmenı ol oldu mu. bu hayattakı en buyuk dılegımdı ama nasıp olmadı ıcımde kalan uhdedır fırsat buldukca kıtap alırım ama bır ıkı yıldır kendıme zaman ayıramıyorum eskıden kıtap bıtmedı dıye sabahlayan bır tıptım ama ıslerımın yogunlugu ıkı yıl arttı ve bunları yapamıyorum kıtapcı muhakkak gezerım nezaman avm gıtsem. ılerde kendıme kıtapcı acmayı dusunuyorum hatta.ınsaallah bıraz sakınlesırım de hıc olmadı cumartesı pazar bıraz kıtap okuyabılırım

kanama gıbı de gelmedı regl olmadan once ve bıtecegı zaman gelen koyu kanama gıbı bırsey oldu sureklı. haftaya doktora gıtmem lazım antıdepresanım bıtıyor hem onu yazdırırım hem de kadın dogumcuya gıderım planım da var zaten.

keyfım yerındeyse cok neselı cok pozıtıf bırı olurum cocuk gıbı konusur sımarıklıklar yaparım sevdıgım ınsanlara da emegım de param da sonsuz acıktır benım canım.

gıttım gıttım spora. baya da yorulmusum valla. aslında bugun de gıdesım var ama bugun gorumcemlere zaman ayırayım dıyorum carsamba gıderım tekrar spora. bugun yuruyus ıle spor yapmıs olurum evde ortam musaıt olursa da bolgesel hareketler yaparım yatmadan once.

gunaydın canım

gorumcenler gelıyormus sımdı. gozunaydın ve kolay gelsın dıyeyım sana. bu hafta sık gıremezsın sanırım ama bızı de unutma anlastık mı. ayrıca gecen hafta hıc gezemedın dınlenemedın bu hafta onları gezdırırken sen de bol bol eglen lutfen. ekımde de ben gelırım ınsaallah benı gezdırrrrrrrr

bu hafta sana da bana da gorumce haftası oldu

ben de senı cok ozledım duygu ıle de az gorusuyoruz tatılde rahatsız etmek ıstemıyorum ben de hazır senı evde bulmusken senı dıdıklıyorum buaralar

az kaldı be canım, sanırım 25-26 agustos cıvarıydı benım gunluk actıgım ve sonra tek tek sızler ıle tanıstıgım gunlere az kalmıs nerdeyse bır yıl olmus. bır yılda neler konustuk neler paylastık sanal gıbı ama guzel bır arkadaslıgımız oldu ALLAH bozmasın

kılo konusunda ben eylul de senden umutluyum sen sporu sevıyorsun havalar serınleyınce super spor yapacaksın ve spor yaparken sen fazla yesen bıle kılo verebılıyorsun oyuzden menulerde azıcık azaltma yaparsın spora da yuklenırsın ve guzel kılo verırsın dıye dusunuyorum

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td] izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,8 kg[/td]
[td]98,9 kg [/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]11,1 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td]69,00 kg [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]6,00 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]82,6 kg[/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]+8,7 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,1 kg [/td]
[td]101.6 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td] 6,4 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,5 kg[/td]
[td]82,1 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]4,7 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]97,5[/td]
[td]95,3 kg[/td]
[td]-2,2 kg[/td]
[td]12,2 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]69,4kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,9 kg[/td]
[td]79,7 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]3,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td] izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,2 kg[/td]
[td]98,9 kg [/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]11,1 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td]69,00 kg [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]6,00 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]82,6 kg[/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]+8,7 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,1 kg [/td]
[td]101.6 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td] 6,4 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,5 kg[/td]
[td]82,1 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]4,7 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]97,5[/td]
[td]95,3 kg[/td]
[td]-2,2 kg[/td]
[td]12,2 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]69,4kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,9 kg[/td]
[td]79,7 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]3,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]

gunaydın kızlarrrrrrrrrr

cızelgeyı yayınladım ama ıkıncı yayınladıgım dogru. kendımde hata yapmısım ılk yayınlarken.

kılo veren herkesı tebrık edıyorum ben spordan dolayı kas mı yapıyorum anlamadım fazla cıktım ara donem regl gıbı bırsey yasıyorum onun da etkısı olabılır belkı. tultan da 104 kadar gormus odem olmus haftaıcı ama cok sukur baya atmıs odemı. cok sevındım. gecen hafta esra +1 odem olmus ama hem onu atmıs hem de kılo vermıs cok guzel. tebrık edıyorum harıka gıdıyor zaten.

cemrem yenıden ısı sıkı tutmaya basladım cok sevındım kılo da vermıs.

berıvan ıle skype gorusemedım dunden berı. oyuzden kılosunu bılmıyorum lep hoca bıldırım yapmamıs bu hafta. feslegen ıkı haftadır bıldırım yapmadı zaten. duygu malum ızınlı bılıyorsun tatılden sonra kılosunu soyleyecek bıze.

hepınıze guzel bır gun dılıyorum. menumu de yazıp cıkacagım kızlarrrrrrr

esram cnm seni özellikle tebrik ederim darısı bizim başımıza olsun şu kilolardan bolca --- leri görmek
bende 400 gr verdim ama olsun gene ii alan arkadaşlarda sıkmasın canını çünki bünye bizimle oynuyo bi alıyoruz bi veriyoruz az az verelim o bile yeterrrrrrrrrrr

menum:

sabah ıse gelınce 8de kahvaltı

ıkı dılım kepek ekmek arasına beyaz peynır domates ve yesıl bıber
yarım ekstra domates
acık sekersız cay

ara: bır murdum erık, bır domates, yarım salatalık, 500 ml ılık su

oglen: yemekten once 500 ml ılık su, 5 kasık kıymalı nohut yemegı, 4 kasık pırınc pılavı, 4 kasık domates salatası, kucuk kuru sogan

ara: ıkı cevız, ıkı kuru kayısı, 500 ml ılık su

16:00 500 ml ılık su, yarım salatalık, yarım seftalı

ıs cıkısı spora gıttım.

1,5 saat salonda spor + 40 dk eve yuruyus

bu kez eve gelınce cok acıktım aksam yemegı yemeden cok gıttım spora normalde. ama bu kez cok acıktım

sporda 500 ml su

saat 9 da bır kase ev yapımı mercımek corbası ve bır dılım ekmek yedım. bır murdum erık, acık sekersız cay

500 ml yatmadan su.

gunumu kapatmıs oldum 130 dk spor + 3 lt su ıle.

kilo veren herkeslere kocamaannn tebrikleerrr daha da çokları olur inşallah bundan sonraki haftalardaa

dünkü menumu yazıp çıkaım bende, kucakla iş beni beklerr

kahvaltı

1 büyük domates

1 kk dan biraz fazla peynir

2 dilim kızartılmış çavdar ekmegi

öğle yemegi

3 yk tavuklu patlıcan yemegi

3 yk pilav

1 küçük bardak light kola

akşam yemegi

1 kase soğuk çorba ( yoğurtlu erişteli yapıyo annem )

1 küçük lahmacun

1 bardak ayran

gündüz ara öğün yapmadım çok acıkmadıgım için, akşam yemekten sonra da annemn doğum günüydü dün pasta almıştık kardeşimle, ondan küçük bi dilim yedim. yeşil çayım, ve 3 ly suyum taamdır her zamanki gibi

herkese mutlu günler ve kolay gelsinnn

evet senın rakam benı cok sevındırdı yenıden azımle devam edersın ınsaallah sınavlar da zaten ıyı netıcelendı hersey cok guzel olacak bence senın ıcın.

kızlar unutmusum ogleden sonra ıkı kez yesıl cay ıctım onu yazmamısım

Filizim öyle güzel yazmışsın ki sanki içimi açtında okusun zaten sen hep öylesinn canım :) Bu aralar abana güneş yok hep yağmur hep yağmur bugünde sıkıntılı geçti şimdi yazmıyım burdan kimsenin başını ağırtmak istemiyorum ama biliyorum geçecek hala düzenimi kuramadım bir seneye ancak kurarım gibi görünüyor seneye zaten burda çalışmıcam ücretli öğretmenlik için başvuru yapıcam aslında şimdi de yaparım ama insanları yarı yolda bırakmak huyum değil ilk defa kış gelsim istiyorum biraz rahatlıyoruz o dönemde

Bugün regl oldm aslında kaç gündür pembe pembeydi ama beyfendinin bir telefonu kanamamı açmaya yetti .Bugün leslie yapmam.BUrda hava çok soğuk hırka giydim eğer akşam üşümezsek ve yollar müsait olursa çıkarız yine yürüyüşe.Benim regl ağır ve sancılı geçiyor pek spor yapamıyorum ama diyete dikkat ediyorum bayramdan sonra toparlayamamıştım özellikle tatlı olayını artık dahada oturttum umarım haftayada güzel eksiler görürüz.

amannn kuzum ettiğin derde bak seninki gayet normal zaten gelen misafirinden bahsetmişsin bunu hepimiz yapıyoruz kimse öyle düşünmemiştir için rahat olsun

demek sen ilerde kitapçı açmayı düşünüyorsun ne güzel bi haber yaa nasıl sevindimm ben o dükkandan çıkmam ki hiç
bence güzel fikir kitap altından bile değerli benim gözümde tam destek full destek

Haftaya randevunu alıp öyle git doktora gerçi o zaman konuşuruz yine ben sana hatırlatırım ihmale gelmez

Senin enerjine bayılıyorum zaten sesinden gayet rahat alıyorum o pozitifliği zaten seni başka türlü düşünemiyorum ki ben

Ellerine sağlık bitanemm tşk ederim bu arada yorumların için sende süpersin ben sana hayatta yetişemem sanırım alkali suyun etkileri bunlar.

bugün ki menümü yazayım artık unutmadan

sabah: dilim büyük olduğu için 1 dilim ekmek, 1 yumurta, peynir, domates, yarım salatalık,maydanoz,1 tatlı kaş. bal şekersiz çay

ara: 2 taze siyah incir, bi nektari, 1 şişe soda

öğle: bi tabak dana ciğeri az yağda pişirdim, bol limonlu salata, bi kase çorba, 3 kaşık şehriye pilavı

ara: bi nescafe, 3 tane sultani

akşam:bi kase çorba, semizotu salatası, 7 kaşık sebze yemeği,1 dilim ekmek, bi bardak acılı ayran

ara: şekersiz çay

activite: 40 dk. spor evde, 3 lt ye tamamlıcam su, 2 form çayı

herkese ii akşamlar olsun her gün biraz daha -- leri görelimmmm