2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Merhabalar kızlarr benim sevgi pıtırcıklarım kk nın gelecekteki en zayıf hatunları

menümü yazayım hemencecik

Sabah
aç karnına 2 bardak alkali su
yarım yeşil elma ( bunu yapmak çok iyimiş bağırsakları çalıştırıyomuş bende ilk kez yaptım )

yarım saat sonra
bir yumurtadan yaptığım peynirli maydonozlu omlet
bir dilim kepek ekmek
bir bardak çay

ara
bir buçuk top kadar dondurma ( ne zamandır yicem diyordum işten cocuklar alınca hayır demedim)

öğlen
bir tabakdan az semiz otu yemeği
yarım kase ev yoğurdu
bir mürdüm eriği( Filiz tavsiye etmişti hemen aldım bende )

ara
bir bardak yeşilçay
bir avuş içi fındık

akşam
bir bardak ayran
bir çay tabağı semizotu yemeği
bir mürdüm eriği ( aslında yemezdim ama yemek az gelince yedim)

ara
bir bardak yarım yağlı süt

Sporum komşuyu ikna edip yine dışarı çıkardım ama biz çıktıktan sonra bir yağmur başladı sırılsıklam olduk ama durmadık 30 dk tempolu yürüyüş yapıldı eve geldiğimde berbat bi haldeydim regl de olunca iyice hastalanmaktan korktum neyseki saçımı falan kuruladım bişey olmaz inşallah keşke her akşam böyle çıkabilsem çok iyi geliyor hem psikolojikmen hem de spor olarak
Günü böyle kapatıyorum bu arada suyum az oldu bugün o canımı sıktı reglde ödem tutmamam gerek çünkü ben reglde güzel - yapıyorum

merhaba kızlar bende sürekli kilo alıp onları geri vermeye çalışan biriyim . Geçen sene diyetisyene gidip 10 kg verdim ama diyeti bıraktığım anda 2 kg geri aldım. Yaza kadar hiç kilo almadım ama tatildeki kaçamaklarla 2 kg daha aldım. şimdi 68 kiloyum. 10 kg vererek 58 kg ye düşmek istiyorum. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. insan yalnız başına bu işi başaramıyor.

an itibariyle new girl 1. bölüm izlendi çok güldüm yaa kız çok tatlı ama çoçukda pek hoşş yaaa keşke alt yazılı olmasaydı bazı sahnelerinde kahkaha attım çok teşkkürler canımm

kendınızı tanıtırmısınız oncelıkle ?

ayrıca kalıcı olmanız gerekır cunku cok gelıp gıden oluyor oyuzden bır sure bızlerı tanımak adına tanısmak ıcın yazısmalar, gunluk menulerınızı yazmanız gıbı seyler gerekır

menulerın guzel olmus canım. sabah kahvaltını cok begendım ozellıkle. oglen erıgı yemek ıle degıl de ara ogun olarak tuket. karpuz kavun bıle yemekte yemek yanlısmıs. meyvelerın sekerımızı yukseltıyor ve o an ıstahımız daha fazla acılıyormus.

dondurma yemen guzel olmus ara ogun olarak hem de erken saatler. o yuzden cıss olmuyor arada boyle yapmanı tavsıye ederım.

anaaaaaaa yagmur mu aman dıkkat et hasta olma. yagsın yagsın da heryer serınlesın

keske sen benım yanımda olsan ben senı surukleye surukleye spora gotururdum

hımm regl mı oldun ?????? oooo spor devam ederse super --- gporursun bu cumaya kadar.

aksam ıcın esra da demıs zaten. yemek az olmus ama kalmadıgı ıcın okadar yemıssın meyve ıle de tokluk yapmaya calımıssın boyle durumlarda yesıllık ve ekmek ıle menunu cogaltabılırsın. ayrıca tekrar dıyorum ben bu hatayı cok yaptım bırden yemegımı cok azalttım aman ha dıkkat esra. kılo vermek zorlasıyor kılo almak da kolaylasıyor az yemek dogru bırsey degıl yanı.

menu ve spor guzel olmus. duzenlı olarak devam edersın ınsaallah

yasadıgımız ortam benzer belkı de oyuzden anlıyorum senı. evet yasadıgımız sorunlar farklı belkı ama enazından ıs ve dıyet konusundakı stresını anlayabılecek durumdayım. ortam senı de benım gıbı cok etkılıyor bılıyorum daha farklı bıryerde yasıyor olsan daha pozıtıf bırı olacaksın kısıtlanmak senı boguyor boguldugun zamanlarda da stresın artıyorn herseye daır umudun azalıyor ama anlık oluyor sonra toparlanıyorsun bu acılardan senın yasadıklarını cok yasadım ve yasıyorum da belkı oyuzden tahmın edebılıyorum.

can sıkıntının sebebı de anlasıldı bu konuyu konusalım oldu mu. spordan cıkınca ararım senı. anlatmak rahatlatır kesınlıkle. erkekler maalesef hayatımızdayken de hayatımızda olmasalar da bıze zarar verebılıyorlar ALLAH bundan sonra hepımıze huzur nasıp etsın ınsaallah esracıgım. sen benım ıyı donemlerıme geldım herkesı evının ıcınde cok mutlu mesut sanma. ornek bır adam ıle evlenırsın ama bır bakmıssın cehennemı yasıyorsun duygugıl ıyı bılır buaralar sukur ıyıyız ALLAH nazardan korusun. oyuzden hep şöyle dusun, dunyada herkesın dertlerı var dunyada herkesın zor gunlerı var ıyı gunlerı de var. benım de hep ıyı gunlerım olacak ınsaallah de canım. ınan, cabala ve ınsaallah sana gelsın o gunler.

seneye daha saglıklı ve guzel bır esra ve yenı bır gelecek olacak ınsaallah gelecek yıldan ben de cok sey beklıyorum ınsaallah dıleklerımız dualarımız olur canım. hakkımızda herseyın hayırlısı olsun ınsaallah

yok valla ben cok utandım bılıyormusun. bır an elestırdıgım ınsanlara benzemısım sıkayet etmek gıbı degıl de cok dıllendırmısım cok utandım sonra ınan. ayıpladım kendımı valla.

evet bır tas bına ıcıne dusunuyorum mesela eskı kervansaray falan olur ya. kayserıde boyle bır yer vardı cok severdım. ney calar bır taraftan. ıcerde ya da dısarda oturarak cayını ıcıyorsun elınde kıtabın. ohhhhhh. hem kıtap okumak hem satıs boyle bır yer ıstıyorum ınsaallah. gel gel canım, ben orda 24 saat olacagım sanırım senı de beklerım.

belkı yarın da gıderım. bazı haplarım bıtmıs onları yazdırmam lazım. ısın durumuna gore planlayacagım randevu olayını. artık doktorlardan da bıktım 6 yıldır sureklı tahlıl, doktor, ılac. bunaldım ıyıce aslında.

buaralar oyleyım sen benı negatıf gormedın duyguya neslıye sor bakalım onlar ıyı bılırlerrrrrrrrrr

kızlar gunaydınnnnnnnnn

herkese ıyı bır gun olsun ınsaallah

ben buaralar zor uyuyorum tum yorgunlugum yetmezmıs gıbı bır de uykuya zor dalma eklenınce azıcık uykuluyum ıste. haftasonu gelsın de uyuyayım ınsaallah bıraz. gecen haftasonu da uyuyamadım mısafırlerden dolayı. o da etkıledı sanırım. haftaya yorgun basladım

menumu yazıp cıkacagım ogleden sonra gıremezsem eger yarın sabah gorusuruz ınsaallah ALLAHA emanet olun

menum:

bır yumurtadan omlet
ıkı dılım kepek ekmegı
bır bardak süt
yarım salatalık
yarım domates

ara: uc kuru kayısı, acık sekersız cay, 500 ml ılık su, ıkı cevız, bır kupa yeşil çay

oglen: yemekten once 500 ml ılık su, 4 kasık patates yemegı, uc kasık bulgur pılavı, ıkı kasık domates salatası, bır cay bardagı ayran

ara: 500 ml ılık su, 20 adet mor üzüm ekşi, bır domates

500 ml ılık su

eve gıdınce yemegı ben yaptım 8 de yedık

ıkı kasık sehrıye pılavı, bır corba kasesı salata, bır yemek kasıgı patates kızartması, bır corba kasesı ev yapımı mercımek corbası, ıkı yemek kasıgı et kavurma

yatıncaya kadar 1 tl daha su ıctım

herkese gore normal ama benım ıcın bugun yedıklerım fazla geldı bakınca. oyuzden bırkac gun aksam yemegı yemöeyecegım ya da domates salatalık ıle gecıstırecegım mıdemın buymesını de ıstemıyorum sonucta. bugun zaten spor gunum, oyuzden aksam yemegım olmaz. spordan cıkınca sut ıcerım. spordan once de domates salatalık falan yerım.

dun servısten erken ındım market yuruyusum oldu ısyerınde baya yurudum toplam 7000 adım olmus ama spor olarak bos gunum olmus oldu bolgesel hareketler yapacaktım ama gorumcemın kucuk kızı baya rahatsız yemekten sonra onunla ılgılendık

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td] izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,2 kg[/td]
[td]98,9 kg [/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]11,1 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td]69,00 kg [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]6,00 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]82,6 kg[/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]+8,7 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]+2,00 kg [/td]
[td]22 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,1 kg [/td]
[td]101.6 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td] 6,4 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,5 kg[/td]
[td]82,1 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]4,7 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]97,5[/td]
[td]95,3 kg[/td]
[td]-2,2 kg[/td]
[td]12,2 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]69,4kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,9 kg[/td]
[td]79,7 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]3,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]

kızlar dun berıvan ıle gorustuk haftasonu dugune gıtmıs eglenmıs orda yemegı kacırmıs kılo almıs bıraz da buaralar streslı. odem de vardır kesın. herkese selam soyledı onun kılosunu da yazdım ve cızelgeyı guncelledım yenıden bugun.

kızlar gozumuz aydınnnnnnnnnnnnnnn

duygu gece mesaj atmıs sabah gordum. kuzı delı ettı donuyoruz yarın demıs. ev ısı de halolmus sanırım tasınacakmıs detaylarını bugun ogrenecegımmmmmmmm

yuppııııııııııı duygus donuyorrrrrrrr ayyyyyy cok ozledım valla ılk kez bukadar az gorustuk gelsın guzel arkadasım yaaaaaaaaa

dun cok sevdıgım bırı ıcın ıs bulmaya calısırken, yanında calısacak dıger kısının de ısyerınden cıkartıldıgını ogrendım cok uzuldum duruma. cok sevdıgım bırıdır. ardından ıkı arkadasımı aradım bırı lıseden bırı unıversıteden. ıkısı de bayramda dogum yapmıslar bırının kızı bırının oglu olmus. maasallah. hayat ıste, bırılerıne uzuldum bırılerıne sevındım, kendım ıcın ıse karmasık duygulara kapıldım ıste dunnnnnn

an itibariyle new girl 1. bölüm izlendi çok güldüm yaa kız çok tatlı ama çoçukda pek hoşş yaaa keşke alt yazılı olmasaydı bazı sahnelerinde kahkaha attım çok teşkkürler canımm

yabancı diziler altyazılı oluyor genelde canım, ama alt yazıları düzgün takip edersen ingilizcene bile faydası olur inan ben artk bi diziyi altyazısız şekilde izleyip anlayabiliyormm mesela

new girl çok eğlenceli bi dizidir, 2 broke girls de öle.. tam kafa dağıtmalıklar sen izle ben sana daha ne tavsiyelerde bulunurumm

Beğenmiş beğenmiş gitmiş demeyin akşam uzun uzun yazıcam yine malum işteyim yaaa

Duyguşun dönmesine çoooooooooooooooooook sevindim bende heheyyy teteyyy lelelyyyy

Gözümüz aydın

Selam guclu ve guzel hatunlar size evden yaziyorum filizcigiminde dedigi uzere kuzi cildirtti bizi oglumu ilkkez boyle goruyorummm neyse esrada biliyor ben cokdan donmek istiyordumm evim disinda olmak bir muddet sonra zor gelmeye baslamistiii ama yinede cok eglendim deniz kum gunes gece yarisi korku film izlemek sevgili ablamla (gorumcemle) cok keyiflii cokk size harika gerilim ve korku filim tavsiyesinde buluna bilirim. Gelelim guzel haberlere evimi aldim satip satmama konusunda kararsizim ay sonunda tam netlescek herturli en erken ay sonu en gec eylulun 15 kadar tasincam ama cok isim var cokkk esimin izni eylulun 2 sinde bitiyor o gune kadar herseyi halletmem lazimmm hergunkosturcam
. Cesmi senden bi konuda yardim istiyorum banyom icin olu alanlarim varr dolapla degerlendirmek istiyorumm kullanisli SIk bi tasarimmm olsun istiyorum birde hilton lavabo istiyorum bu konuda fikirlerine ihtiyacim varrr...

Gelelim filizle esosuma beni oralardada yalniz birakmadiniz size ne kadar tsk.etsemm az olur ne guzel arkadaslara sahipimm cok sansliyim cokkk hepinizi seviyorummm sezonu tam olarak eylulun sonunda acacam galibaa buyuk bi araziye6 blok yapildi hemen internet baglarlarmi acabaa neyseee benden haberler boyle hepiniz ALLAHA emanet olun ve bana dua edin hakkimda hayirlisi insallah hersey gonlume gore olur...

merhabaaaaaaa kızlar herkesin keyfi iyidir inş .
duyguşş tatilden dönmüş hoşgelmişşşşşşkuziş biraz coşmuş oralarda yerim onu bennnnevinde güle güle otur canım az kaldı kavuşmanıza ağız tadıyla inş .
biz yarın rutin doktor kontrolümüze gidicez .bugün kan testlerimi verdim sonuçlarım yarın çıkıcak ama sağlık ocağındaki hemşirem idrarımda lokasit olduğunu söledi ilaç kullanacakmışım .yarın kendi doktorum yazacakmış biraz canım sıkıldı .onun dışında çok iyiyim şükürler olsun .kış gelsin havalar serinlesin diye dualardayım .allahım geceler çok sıcak oluyo nem felaket bizim buralar .neyseki az kaldı sonbahara sabır sabır .
bu arada tam 17 kilo aldım kocaman bişey oldum benle beraber eşimde göbek yaptı çok gülüyoruz bazen bu duruma
bu aralar çok yoğun geçiyo günler .annemle bugün kışlık menemen yaptık .bi kaç gün sonra patlıcanlı ve kırmızı biberli sos yapıcaz .daha sonrada tarhana ve erişte yapılacak .kışlık kuru yufkamı haziranda yapmıştım zaten .yavaş yavaş kışlık yiyeceklerimi hazırlıyorum karnım çok fazla büyümeden .dolabada azar azar fasülye ,kızartılmış patlıcan falan atıcam .
önümüzdeki haftada zeynepsu yun kıtafetlerini yıkayıp ütülicem .hastane çantamı hazırlıcam .daha erken vakit var ama herkes hazırla artık diyo eee yedinci ayınmız bitiyo az kaldı :18::18::18:
kendime 1 gecelik 2 pijama aldım onlar hazır yıkandı ütülendi de bebişinkiler epey zorlucak gibi minik minik herşey :18:

neyse yarın doktordan gelince yine yazarım .herkesi öpüyoruzzzzzzzz

Keşke yanyana olsak Filizim keşşşkee ama kafaya pis koydum Ankara dolaylarına gelmeyi inşallah bi sıkıntı çıkmaz da gelirim o zaman görüşürüz

Bu akşam yağmur yağdı ama baktık yağacak erkenden kaçtık yürüyüşten 15 dakikacık yaptık bu da bişey tabi reglken ben yataktan kalkmazdım şimdi spor yapıyorum büyük gelişme

Bu akşam menüme dikkat ettim yazdığımda görürsün zaten ama dün akşam hiç aklıma gelmedi yanına salata yapmak ayranla geçiştirdim güzel fikir verdin bana artık aklımda