- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.021
an itibariyle new girl 1. bölüm izlendi çok güldüm yaa kız çok tatlı ama çoçukda pek hoşş yaaa keşke alt yazılı olmasaydı bazı sahnelerinde kahkaha attım çok teşkkürler canımmromantik komedi diyosun demekk
o zaman sana çok da bilinmeyen iki dizi söyleyim.. 2 broke girlsbir dee new girl diye bi dizi var.. ikisi de romantik komedi, çok eğlenceli diziler ama daha bilindik bişey izleyim diyosan how i met your mother da olabilir
dizilere baktıkça yorumlarını bekliyoruummmm
Ellerine sağlık bitanemm tşk ederim bu arada yorumların için sende süpersin ben sana hayatta yetişemem sanırım alkali suyun etkileri bunlar.
merhaba kızlar bende sürekli kilo alıp onları geri vermeye çalışan biriyim . Geçen sene diyetisyene gidip 10 kg verdim ama diyeti bıraktığım anda 2 kg geri aldım. Yaza kadar hiç kilo almadım ama tatildeki kaçamaklarla 2 kg daha aldım. şimdi 68 kiloyum. 10 kg vererek 58 kg ye düşmek istiyorum. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. insan yalnız başına bu işi başaramıyor.
Merhabalar kızlarr benim sevgi pıtırcıklarım kk nın gelecekteki en zayıf hatunları
menümü yazayım hemencecik
Sabah
aç karnına 2 bardak alkali su
yarım yeşil elma ( bunu yapmak çok iyimiş bağırsakları çalıştırıyomuş bende ilk kez yaptım )
yarım saat sonra
bir yumurtadan yaptığım peynirli maydonozlu omlet
bir dilim kepek ekmek
bir bardak çay
ara
bir buçuk top kadar dondurma ( ne zamandır yicem diyordum işten cocuklar alınca hayır demedim)
öğlen
bir tabakdan az semiz otu yemeği
yarım kase ev yoğurdu
bir mürdüm eriği( Filiz tavsiye etmişti hemen aldım bende )
ara
bir bardak yeşilçay
bir avuş içi fındık
akşam
bir bardak ayran
bir çay tabağı semizotu yemeği
bir mürdüm eriği ( aslında yemezdim ama yemek az gelince yedim)
ara
bir bardak yarım yağlı süt
Sporum komşuyu ikna edip yine dışarı çıkardım ama biz çıktıktan sonra bir yağmur başladı sırılsıklam oldukama durmadık 30 dk tempolu yürüyüş yapıldı eve geldiğimde berbat bi haldeydim regl de olunca iyice hastalanmaktan korktum neyseki saçımı falan kuruladım bişey olmaz inşallah keşke her akşam böyle çıkabilsem çok iyi geliyor hem psikolojikmen hem de spor olarak
Günü böyle kapatıyorum bu arada suyum az oldu bugün o canımı sıktı reglde ödem tutmamam gerek çünkü ben reglde güzel - yapıyorum
bugün ki menümü yazayım artık unutmadan
sabah: dilim büyük olduğu için 1 dilim ekmek, 1 yumurta, peynir, domates, yarım salatalık,maydanoz,1 tatlı kaş. bal şekersiz çay
ara: 2 taze siyah incir, bi nektari, 1 şişe soda
öğle: bi tabak dana ciğeri az yağda pişirdim, bol limonlu salata, bi kase çorba, 3 kaşık şehriye pilavı
ara: bi nescafe, 3 tane sultani
akşam:bi kase çorba, semizotu salatası, 7 kaşık sebze yemeği,1 dilim ekmek, bi bardak acılı ayran
ara: şekersiz çay
activite: 40 dk. spor evde, 3 lt ye tamamlıcam su, 2 form çayı
herkese ii akşamlar olsun her gün biraz daha -- leri görelimmmm
Filizim öyle güzel yazmışsın ki sanki içimi açtında okusun zaten sen hep öylesinn canım :) Bu aralar abana güneş yok hep yağmur hep yağmur bugünde sıkıntılı geçti şimdi yazmıyım burdan kimsenin başını ağırtmak istemiyorum ama biliyorum geçecek hala düzenimi kuramadım bir seneye ancak kurarım gibi görünüyor seneye zaten burda çalışmıcam ücretli öğretmenlik için başvuru yapıcam aslında şimdi de yaparım ama insanları yarı yolda bırakmak huyum değil ilk defa kış gelsim istiyorum biraz rahatlıyoruz o dönemde
Bugün regl oldm aslında kaç gündür pembe pembeydi ama beyfendinin bir telefonu kanamamı açmaya yetti .Bugün leslie yapmam.BUrda hava çok soğuk hırka giydim eğer akşam üşümezsek ve yollar müsait olursa çıkarız yine yürüyüşe.Benim regl ağır ve sancılı geçiyor pek spor yapamıyorum ama diyete dikkat ediyorum bayramdan sonra toparlayamamıştım özellikle tatlı olayını artık dahada oturttum umarım haftayada güzel eksiler görürüz.
amannn kuzum ettiğin derde bak seninki gayet normal zaten gelen misafirinden bahsetmişsin bunu hepimiz yapıyoruz kimse öyle düşünmemiştir için rahat olsun
demek sen ilerde kitapçı açmayı düşünüyorsun ne güzel bi haber yaa nasıl sevindimm ben o dükkandan çıkmam ki hiç
bence güzel fikir kitap altından bile değerli benim gözümde tam destek full destek
Haftaya randevunu alıp öyle git doktora gerçi o zaman konuşuruz yine ben sana hatırlatırım ihmale gelmez
Senin enerjine bayılıyorum zaten sesinden gayet rahat alıyorum o pozitifliği zaten seni başka türlü düşünemiyorum ki ben
an itibariyle new girl 1. bölüm izlendi çok güldüm yaa kız çok tatlı ama çoçukda pek hoşş yaaa keşke alt yazılı olmasaydı bazı sahnelerinde kahkaha attım çok teşkkürler canımm
menulerın guzel olmus canım. sabah kahvaltını cok begendım ozellıkle. oglen erıgı yemek ıle degıl de ara ogun olarak tuket. karpuz kavun bıle yemekte yemek yanlısmıs. meyvelerın sekerımızı yukseltıyor ve o an ıstahımız daha fazla acılıyormus.
dondurma yemen guzel olmus ara ogun olarak hem de erken saatler. o yuzden cıss olmuyor arada boyle yapmanı tavsıye ederım.
anaaaaaaa yagmur muaman dıkkat et hasta olma. yagsın yagsın da heryer serınlesın
keske sen benım yanımda olsan ben senı surukleye surukleye spora gotururdum
hımm regl mı oldun ?????? oooo spor devam ederse super --- gporursun bu cumaya kadar.
aksam ıcın esra da demıs zaten. yemek az olmus ama kalmadıgı ıcın okadar yemıssın meyve ıle de tokluk yapmaya calımıssın boyle durumlarda yesıllık ve ekmek ıle menunu cogaltabılırsın. ayrıca tekrar dıyorum ben bu hatayı cok yaptım bırden yemegımı cok azalttım aman ha dıkkat esra. kılo vermek zorlasıyor kılo almak da kolaylasıyor az yemek dogru bırsey degıl yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?