- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.041
Evet canım tam da söylediğin gibi aslında yaşadığım yer beni bu kadar bunaltmasa belki daha kolay atlatıcam burda beni anlayan hiç kimse yok bir arkdaşım yok bazen diyorum sorun ben de mi ? Buranın halkı bi tuhaf kadınları hep dedikodu yapıyor arkadaşlık değilde çekiştirmece ki ben hiç gelemem bi süre sonra sıkılıyorum ben artık sabredicem başka çarem de yok iyi ki varsınız yoksa kafayı yerdimyasadıgımız ortam benzer belkı de oyuzden anlıyorum senı. evet yasadıgımız sorunlar farklı belkı ama enazından ıs ve dıyet konusundakı stresını anlayabılecek durumdayım. ortam senı de benım gıbı cok etkılıyor bılıyorum daha farklı bıryerde yasıyor olsan daha pozıtıf bırı olacaksın kısıtlanmak senı boguyor boguldugun zamanlarda da stresın artıyorn herseye daır umudun azalıyor ama anlık oluyor sonra toparlanıyorsun bu acılardan senın yasadıklarını cok yasadım ve yasıyorum da belkı oyuzden tahmın edebılıyorum.
can sıkıntının sebebı de anlasıldı bu konuyu konusalım oldu mu. spordan cıkınca ararım senı. anlatmak rahatlatır kesınlıkle. erkekler maalesef hayatımızdayken de hayatımızda olmasalar da bıze zarar verebılıyorlar ALLAH bundan sonra hepımıze huzur nasıp etsın ınsaallah esracıgım. sen benım ıyı donemlerıme geldım herkesı evının ıcınde cok mutlu mesut sanma. ornek bır adam ıle evlenırsın ama bır bakmıssın cehennemı yasıyorsun duygugıl ıyı bılır buaralar sukur ıyıyız ALLAH nazardan korusun. oyuzden hep şöyle dusun, dunyada herkesın dertlerı var dunyada herkesın zor gunlerı var ıyı gunlerı de var. benım de hep ıyı gunlerım olacak ınsaallah de canım. ınan, cabala ve ınsaallah sana gelsın o gunler.
seneye daha saglıklı ve guzel bır esra ve yenı bır gelecek olacak ınsaallah gelecek yıldan ben de cok sey beklıyorum ınsaallah dıleklerımız dualarımız olur canım. hakkımızda herseyın hayırlısı olsun ınsaallah
yok valla ben cok utandım bılıyormusun. bır an elestırdıgım ınsanlara benzemısım sıkayet etmek gıbı degıl de cok dıllendırmısım cok utandım sonra ınan. ayıpladım kendımı valla.
evet bır tas bına ıcıne dusunuyorum mesela eskı kervansaray falan olur ya. kayserıde boyle bır yer vardı cok severdım. ney calar bır taraftan. ıcerde ya da dısarda oturarak cayını ıcıyorsun elınde kıtabın. ohhhhhh. hem kıtap okumak hem satıs boyle bır yer ıstıyorum ınsaallah. gel gel canım, ben orda 24 saat olacagım sanırımsenı de beklerım.
belkı yarın da gıderım. bazı haplarım bıtmıs onları yazdırmam lazım. ısın durumuna gore planlayacagım randevu olayını. artık doktorlardan da bıktım 6 yıldır sureklı tahlıl, doktor, ılac. bunaldım ıyıce aslında.
buaralar oyleyım sen benı negatıf gormedın duyguya neslıye sor bakalım onlar ıyı bılırlerrrrrrrrrr
Niye öyle oldu ki ? Akşam ara öğün olarak ılık süt iç canım uykuçok önemli heleki bizim gibi erken kalkanlar için ben her gece birden aşağı uyumuyorum ki sabah yedi buçukta ayaktayım ayy zordur uykusuzluk düzenin bozuldu senin ondan haftasonuna az kaldı oturtmuş olursunkızlar gunaydınnnnnnnnn
herkese ıyı bır gun olsun ınsaallah
ben buaralar zor uyuyorum tum yorgunlugum yetmezmıs gıbı bır de uykuya zor dalma eklenınce azıcık uykuluyum ıste. haftasonu gelsın de uyuyayım ınsaallah bıraz. gecen haftasonu da uyuyamadım mısafırlerden dolayı. o da etkıledı sanırım. haftaya yorgun basladım
menumu yazıp cıkacagım ogleden sonra gıremezsem eger yarın sabah gorusuruz ınsaallah ALLAHA emanet olun
yabancı diziler altyazılı oluyor genelde canım, ama alt yazıları düzgün takip edersen ingilizcene bile faydası olur inanben artk bi diziyi altyazısız şekilde izleyip anlayabiliyormm mesela
new girl çok eğlenceli bi dizidir, 2 broke girls de öle.. tam kafa dağıtmalıklarsen izle ben sana daha ne tavsiyelerde bulunurumm
Selam guclu ve guzel hatunlar size evden yaziyorum filizcigiminde dedigi uzere kuzi cildirtti bizi oglumu ilkkez boyle goruyorummm neyse esrada biliyor ben cokdan donmek istiyordumm evim disinda olmak bir muddet sonra zor gelmeye baslamistiii ama yinede cok eglendim deniz kum gunes gece yarisi korku film izlemek sevgili ablamla (gorumcemle) cok keyiflii cokk size harika gerilim ve korku filim tavsiyesinde buluna bilirim. Gelelim guzel haberlere evimi aldim satip satmama konusunda kararsizim ay sonunda tam netlescek herturli en erken ay sonu en gec eylulun 15 kadar tasincam ama cok isim var cokkk esimin izni eylulun 2 sinde bitiyor o gune kadar herseyi halletmem lazimmm hergunkosturcam
. Cesmi senden bi konuda yardim istiyorum banyom icin olu alanlarim varr dolapla degerlendirmek istiyorumm kullanisli SIk bi tasarimmm olsun istiyorum birde hilton lavabo istiyorum bu konuda fikirlerine ihtiyacim varrr...
Gelelim filizle esosuma beni oralardada yalniz birakmadiniz size ne kadar tsk.etsemm az olur ne guzel arkadaslara sahipimm cok sansliyim cokkk hepinizi seviyorummm sezonu tam olarak eylulun sonunda acacam galibaa buyuk bi araziye6 blok yapildi hemen internet baglarlarmi acabaa neyseee benden haberler boyle hepiniz ALLAHA emanet olun ve bana dua edin hakkimda hayirlisi insallah hersey gonlume gore olur...
merhabaaaaaaa kızlar herkesin keyfi iyidir inş .
duyguşş tatilden dönmüş hoşgelmişşşşşşkuziş biraz coşmuş oralarda yerim onu bennnn evinde güle güle otur canım az kaldı kavuşmanıza ağız tadıyla inş .
biz yarın rutin doktor kontrolümüze gidicez .bugün kan testlerimi verdim sonuçlarım yarın çıkıcak ama sağlık ocağındaki hemşirem idrarımda lokasit olduğunu söledi ilaç kullanacakmışım .yarın kendi doktorum yazacakmış biraz canım sıkıldı .onun dışında çok iyiyim şükürler olsun .kış gelsin havalar serinlesin diye dualardayım .allahım geceler çok sıcak oluyo nem felaket bizim buralar .neyseki az kaldı sonbahara sabır sabır .
bu arada tam 17 kilo aldım kocaman bişey oldumbenle beraber eşimde göbek yaptı çok gülüyoruz bazen bu duruma
bu aralar çok yoğun geçiyo günler .annemle bugün kışlık menemen yaptık .bi kaç gün sonra patlıcanlı ve kırmızı biberli sos yapıcaz .daha sonrada tarhana ve erişte yapılacak .kışlık kuru yufkamı haziranda yapmıştım zaten .yavaş yavaş kışlık yiyeceklerimi hazırlıyorum karnım çok fazla büyümeden .dolabada azar azar fasülye ,kızartılmış patlıcan falan atıcam .
önümüzdeki haftada zeynepsu yun kıtafetlerini yıkayıp ütülicem .hastane çantamı hazırlıcam .daha erken vakit var ama herkes hazırla artık diyo eee yedinci ayınmız bitiyo az kaldı :18::18::18:
kendime 1 gecelik 2 pijama aldım onlar hazır yıkandı ütülendi de bebişinkiler epey zorlucak gibi minik minik herşey :18:
neyse yarın doktordan gelince yine yazarım .herkesi öpüyoruzzzzzzzz
albüm yapmaya çalıştım ama olmadı hata verip durdu .son şişko hallerimi paylaşacaktım sizinle
merhabaaaaaaa kızlar herkesin keyfi iyidir inş .
duyguşş tatilden dönmüş hoşgelmişşşşşşkuziş biraz coşmuş oralarda yerim onu bennnn evinde güle güle otur canım az kaldı kavuşmanıza ağız tadıyla inş .
biz yarın rutin doktor kontrolümüze gidicez .bugün kan testlerimi verdim sonuçlarım yarın çıkıcak ama sağlık ocağındaki hemşirem idrarımda lokasit olduğunu söledi ilaç kullanacakmışım .yarın kendi doktorum yazacakmış biraz canım sıkıldı .onun dışında çok iyiyim şükürler olsun .kış gelsin havalar serinlesin diye dualardayım .allahım geceler çok sıcak oluyo nem felaket bizim buralar .neyseki az kaldı sonbahara sabır sabır .
bu arada tam 17 kilo aldım kocaman bişey oldumbenle beraber eşimde göbek yaptı çok gülüyoruz bazen bu duruma
bu aralar çok yoğun geçiyo günler .annemle bugün kışlık menemen yaptık .bi kaç gün sonra patlıcanlı ve kırmızı biberli sos yapıcaz .daha sonrada tarhana ve erişte yapılacak .kışlık kuru yufkamı haziranda yapmıştım zaten .yavaş yavaş kışlık yiyeceklerimi hazırlıyorum karnım çok fazla büyümeden .dolabada azar azar fasülye ,kızartılmış patlıcan falan atıcam .
önümüzdeki haftada zeynepsu yun kıtafetlerini yıkayıp ütülicem .hastane çantamı hazırlıcam .daha erken vakit var ama herkes hazırla artık diyo eee yedinci ayınmız bitiyo az kaldı :18::18::18:
kendime 1 gecelik 2 pijama aldım onlar hazır yıkandı ütülendi de bebişinkiler epey zorlucak gibi minik minik herşey :18:
neyse yarın doktordan gelince yine yazarım .herkesi öpüyoruzzzzzzzz
Ahhh canım yaa üzülme senin hamileliğin çok rahat geçiyor hem bak kiloyu falanda sakın dert etme sen önce bebişini düşün doğumu yap zaten sen gelmesen biz seni zorla atarız aramıza
Kışlık hazırlıkları başlamış ayy eriştenin yapılışı çok zor yaa sen yorma kendini yok aç yok kes yok kurut üstüne kavur ben bir kere yaptım bir daha da yapmam o neydi öyle yaa kaynana da acımazsız olunca sabahın köründen geceye kadar canım çıkmıştı kaç eve yapmıştk aman sen dikkat et
Doğuma az kalıyor en güzel zamanlarındasın lütfen profesyonel foto çektir canım hatta konuş doğum sırasında hastaneye de gelip çeksinler benim çok hoşuma gidiyor pembe saç bandını sakın unutma yanına makyaj malzemesi de al fontoden allık (pembe) rimel ve ruj sadece fotolar için yani
Bu anlar bir kez yaşanacak ondan söylüyorum canım bütün hazırlıkları yap tabi kendine de yiğenimize de çok dikkat et
pomocum cnm günaydıntam esralık bır cumle yaaaaaaaaallık, ruj al yanına demıs kokoşsun sen hatun yaaaaaa
Niye öyle oldu ki ? Akşam ara öğün olarak ılık süt iç canım uykuçok önemli heleki bizim gibi erken kalkanlar için ben her gece birden aşağı uyumuyorum ki sabah yedi buçukta ayaktayım ayy zordur uykusuzluk düzenin bozuldu senin ondan haftasonuna az kaldı oturtmuş olursun
Keşke yanyana olsak Filizim keşşşkee ama kafaya pis koydum Ankara dolaylarına gelmeyi inşallah bi sıkıntı çıkmaz da gelirim o zaman görüşürüz
Bu akşam yağmur yağdı ama baktık yağacak erkenden kaçtık yürüyüşten 15 dakikacık yaptık bu da bişey tabi reglken ben yataktan kalkmazdım şimdi spor yapıyorum büyük gelişme
Bu akşam menüme dikkat ettim yazdığımda görürsün zaten ama dün akşam hiç aklıma gelmedi yanına salata yapmak ayranla geçiştirdim güzel fikir verdin bana artık aklımda
Evet canım tam da söylediğin gibi aslında yaşadığım yer beni bu kadar bunaltmasa belki daha kolay atlatıcam burda beni anlayan hiç kimse yok bir arkdaşım yok bazen diyorum sorun ben de mi ? Buranın halkı bi tuhaf kadınları hep dedikodu yapıyor arkadaşlık değilde çekiştirmece ki ben hiç gelemem bi süre sonra sıkılıyorum ben artık sabredicem başka çarem de yok iyi ki varsınız yoksa kafayı yerdim
Rabbim senin mutluluğunu kat kat arttırsın canım sen bunu hakediyorsun çünkü ben artık eskisi gibi olumsuz düşünmüyorum bu konuda önce şu mesele bi kapansın sonra ben üç beş sene tadını çıkarıyım belki sonra içinde Allah korkusu olan biri çıkar bilmem daha çok erken sanki bunları söylemek için bile ama artık ben de hayattan istiyorum diliyorum güzel şeyler olsun diye
doktor meselesini kafana takma herşey sağlık için diyeti bile onun için yapıyoruz önemli bişey değildir muhtemelen zaten sızlanmaaa haydi haydiii tıpış tıpışşş
Selam guclu ve guzel hatunlar size evden yaziyorum filizcigiminde dedigi uzere kuzi cildirtti bizi oglumu ilkkez boyle goruyorummm neyse esrada biliyor ben cokdan donmek istiyordumm evim disinda olmak bir muddet sonra zor gelmeye baslamistiii ama yinede cok eglendim deniz kum gunes gece yarisi korku film izlemek sevgili ablamla (gorumcemle) cok keyiflii cokk size harika gerilim ve korku filim tavsiyesinde buluna bilirim. Gelelim guzel haberlere evimi aldim satip satmama konusunda kararsizim ay sonunda tam netlescek herturli en erken ay sonu en gec eylulun 15 kadar tasincam ama cok isim var cokkk esimin izni eylulun 2 sinde bitiyor o gune kadar herseyi halletmem lazimmm hergunkosturcam
. Cesmi senden bi konuda yardim istiyorum banyom icin olu alanlarim varr dolapla degerlendirmek istiyorumm kullanisli SIk bi tasarimmm olsun istiyorum birde hilton lavabo istiyorum bu konuda fikirlerine ihtiyacim varrr...
Gelelim filizle esosuma beni oralardada yalniz birakmadiniz size ne kadar tsk.etsemm az olur ne guzel arkadaslara sahipimm cok sansliyim cokkk hepinizi seviyorummm sezonu tam olarak eylulun sonunda acacam galibaa buyuk bi araziye6 blok yapildi hemen internet baglarlarmi acabaa neyseee benden haberler boyle hepiniz ALLAHA emanet olun ve bana dua edin hakkimda hayirlisi insallah hersey gonlume gore olur...
Gunaydinnnn canlar telden yaziyorum kim var kim yok goremiyorum bilg acip gecmise bakmam lazim bi gunaydin diyeyim dedimmmm
Evet canım tam da söylediğin gibi aslında yaşadığım yer beni bu kadar bunaltmasa belki daha kolay atlatıcam burda beni anlayan hiç kimse yok bir arkdaşım yok bazen diyorum sorun ben de mi ? Buranın halkı bi tuhaf kadınları hep dedikodu yapıyor arkadaşlık değilde çekiştirmece ki ben hiç gelemem bi süre sonra sıkılıyorum ben artık sabredicem başka çarem de yok iyi ki varsınız yoksa kafayı yerdim
Rabbim senin mutluluğunu kat kat arttırsın canım sen bunu hakediyorsun çünkü ben artık eskisi gibi olumsuz düşünmüyorum bu konuda önce şu mesele bi kapansın sonra ben üç beş sene tadını çıkarıyım belki sonra içinde Allah korkusu olan biri çıkar bilmem daha çok erken sanki bunları söylemek için bile ama artık ben de hayattan istiyorum diliyorum güzel şeyler olsun diye
doktor meselesini kafana takma herşey sağlık için diyeti bile onun için yapıyoruz önemli bişey değildir muhtemelen zaten sızlanmaaa haydi haydiii tıpış tıpışşş
artık öyle yapıcam Jess e dün gece koptum sesli sesli güldüm o şarkı söylemeleri patavatsızlıkları sanki biraz ben ahh canım ya safff bu gece izlerim 2. bölümü kısa olası süper vaktini harcamıyor en azından ve çok komik
slm kızlarr
ben bugün çok tuhafım size yazayım dedim böyle bir garip duygusallık var içim de hafif mutlumuyum ne ? O tahufıma gitti sanırım gözlerim dolu dolu :2::2:
Hepinizi çok seviyorumm ailemi çok seviyorumm mutlu huzurlu günler bizim olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?