2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Evet canım tam da söylediğin gibi aslında yaşadığım yer beni bu kadar bunaltmasa belki daha kolay atlatıcam burda beni anlayan hiç kimse yok bir arkdaşım yok bazen diyorum sorun ben de mi ? Buranın halkı bi tuhaf kadınları hep dedikodu yapıyor arkadaşlık değilde çekiştirmece ki ben hiç gelemem bi süre sonra sıkılıyorum ben artık sabredicem başka çarem de yok iyi ki varsınız yoksa kafayı yerdim

Rabbim senin mutluluğunu kat kat arttırsın canım sen bunu hakediyorsun çünkü ben artık eskisi gibi olumsuz düşünmüyorum bu konuda önce şu mesele bi kapansın sonra ben üç beş sene tadını çıkarıyım belki sonra içinde Allah korkusu olan biri çıkar bilmem daha çok erken sanki bunları söylemek için bile ama artık ben de hayattan istiyorum diliyorum güzel şeyler olsun diye

doktor meselesini kafana takma herşey sağlık için diyeti bile onun için yapıyoruz önemli bişey değildir muhtemelen zaten sızlanmaaa haydi haydiii tıpış tıpışşş

Niye öyle oldu ki ? Akşam ara öğün olarak ılık süt iç canım uykuçok önemli heleki bizim gibi erken kalkanlar için ben her gece birden aşağı uyumuyorum ki sabah yedi buçukta ayaktayım ayy zordur uykusuzluk düzenin bozuldu senin ondan haftasonuna az kaldı oturtmuş olursun

artık öyle yapıcam Jess e dün gece koptum sesli sesli güldüm o şarkı söylemeleri patavatsızlıkları sanki biraz ben ahh canım ya safff bu gece izlerim 2. bölümü kısa olası süper vaktini harcamıyor en azından ve çok komik

Ohhhh beee seni buralarda görmek ne güzel duyguşummm Kuziyi ısrarında ötürü öpüyorum kocaman Ama senin şu deniz kum güneş olayı süper bence sanada iyi gelmiştir koşurturma öncesi hem eğlenmişsin hemde filmler izlenmiş benimde en sevidğim tarzlar ama artık tırstığımdan izleyemiyorum sen yinede yaz müsait vaktinde merak ettim ben onları

Ev meselesinde canım bence tadını çıkararak evini dekore et içine sinsin aldığın yaptığın herşey sana mutluluk versin eminim çok keyifli geçecek tatlı bir yorgunluk olacak belki ama bittiğinde sen bile inanamıcaksın değdiğini o zaman anlıcaksın .Zaten herşe senin zevkin olacağı için evin çok şık olacak canım arkdaşım sen ne zaman fikir almak istersen biz hep burdayız sen yetrki canını sıkma sakin sakin hallet işleri ben pek meraklıyımdır dekorasyona sana bugün de söylemiştim zaten senin de alnının akıyla cıkacağından hiç şüphem yok Rabbim yardımcın olsun

Bizde seni çok seviyoruz Duyguşum evet çok özledik ama sen önce bir işleri hallet nasılsa görüşüyoruz hem arada sen de girip yazıyorsun intereti kafana takma bitanem ne zaman gelirse artık ama umarım tezelden gelir ev bitince senden foto bekliyorum güzelliğinden şüphem yok da ben biraz meraklıyım ne

Ahhh canım yaa üzülme senin hamileliğin çok rahat geçiyor hem bak kiloyu falanda sakın dert etme sen önce bebişini düşün doğumu yap zaten sen gelmesen biz seni zorla atarız aramıza

Kışlık hazırlıkları başlamış ayy eriştenin yapılışı çok zor yaa sen yorma kendini yok aç yok kes yok kurut üstüne kavur ben bir kere yaptım bir daha da yapmam o neydi öyle yaa kaynana da acımazsız olunca sabahın köründen geceye kadar canım çıkmıştı kaç eve yapmıştk aman sen dikkat et

Doğuma az kalıyor en güzel zamanlarındasın lütfen profesyonel foto çektir canım hatta konuş doğum sırasında hastaneye de gelip çeksinler benim çok hoşuma gidiyor pembe saç bandını sakın unutma yanına makyaj malzemesi de al fontoden allık (pembe) rimel ve ruj sadece fotolar için yani

Bu anlar bir kez yaşanacak ondan söylüyorum canım bütün hazırlıkları yap tabi kendine de yiğenimize de çok dikkat et

canım ellerıne saglık baya bır hazırlıgın ve ıslerın varmıs aman dıkkat et cok yorma kendını. kısın afıyetle yıyın ınsaallah ben de koyden bıraz bırseyler getırdım kımısı kurutulmus kımısı taze. buzluk doldu kurbana bıle yer yok derındondurucu almayı dusunuyorum kısın daha saglıklı beslenmek ıcın doldurayım dıyorum tum dolabı.

salatalık ve domates cok seven bırıyım keske onları da boyle saklamak mumkun olsa,

doguma da hazırlık baslamıs hadı bakalım hayırlısı canım.

bu yıl cok sıcak oldu her yer. bır ramazanda azıcık rahat ettık ramazan cıkar cıkmaz sıcak bastı her yere. hamıle olunca daha da zor tabı kı canım.

tahlıl sonucuna uzulme, bu anlattıgın sey serapda da cıkmıs bırkac arkadasda da duydum sorun olmadan dogum yaptılar ınsaaallah sen de aynen sorunsuz alacaksınız zeynebını kucagına. sıkıntı edıp de tansıyonu falan yukseltme stres sana gelmez bılıyorsun

tam esralık bır cumle yaaaaaaaaallık, ruj al yanına demıs kokoşsun sen hatun yaaaaaa

tam esralık bır cumle yaaaaaaaaallık, ruj al yanına demıs kokoşsun sen hatun yaaaaaa
pomocum cnm günaydın
bende birazdan stepe gidicem gitmeden bişeyler atıştırım dedim topiğe de bakıyım istedim
güzelim bugün rüyamda seni gördüm yani sesini duydum sen beni arıyormuşsun gaziantepteyim diyosun bana ordan salça alıcam sanada alayım mı diyosun ve benimle uzun uzun konuşuyorsun ama o uzun konuşmalar neler hatırlayamıyorum
hatta eşinle gitmişsin antebe ne alaka ama bilmem hayır olsun güzelim:44:sonra uyandım

sanırım yesıl cay tetıkledı ya da uzun zamandır suregelen yorgunlugum tam ters etkı yapıyor bılemıyorum dun ılk defa rahat uykuya daldım kolay yanı.

ben sut soguk severım ama onu da yapamıyorum cocuklar resmen basıma ususuyor sut ıcerken bır tanesının alerjısını var ıllakı o da ıcmek ıstıyor o an. sonra da vucudu kabarıyor mısafırler gıdınce her gun spordan sonra sut ıcecegım

aynen benım de 12 buluyor en erken.6 bucukta ayaktayım ben de. bazen 6.

muhakkak beklerım canım. benım evım musaıt. esım desen ha var ha yok zaten evde oyle bırıdır kaldı kı arkadasa da yollarım gelırsen eger. ankaraya gelırsen ben de ankaraya gelebılırım o da olur bak.

esra gun gun degısıyoruz degısecegız de. ben 20 dk yurusem sıkılan yorulan bırıyımdır sımdı yollar ayagımın altıdan kayıyor sankı. yllar sonra kosabılen bır ınsan oldum cocukluktan berı duzenlı spor yapmamıs bırı olarak artık duzenlı spor yapan bırıyım beslenme desen zaten hayatımızı cok degıstırdık oyuzden gun gun cok guzel gelısmeler gosterecegız

spor, agrılarına da fayda edecektır kesınlıkle.

ok bakacagım menune. zaten herzaman bakıyorum merak etme. ogrendıgım ne varsa ona gore ınceleyerek yorum yapıyorum

aman az yeme esra. sana tavsıyem. ben onun sıkıntısını kılo veremeyerek cektım halen de oluyor bazen bu.

yasadıgın yer konusunda da dedıgım gıbı ben senı cok ıyı anlıyorum buyuk sehırlerden sonra ben de tıkıldım kaldım cok kucuk bır yere. cok cok bunaldım resmen benım tum sıkıntılarımı tetıkleyen en buyuk nedenlerden bırı oldu sımdı sımdı bıraz daha ıyıyım aksamları sporla ugrasıyorum da o oyalıyor yoksa cok bunalıyorum burda. ınsanları, anlattıgın olaylar hersey aynı ıste canım benım de. arkadassızlık o desen aynı. ben de gecen agustos da duyguşlar ıle tanıstım da hayatıma renk gelmıs oldu sımdı sızler de varsınız yoksa ınan benım de kafa dengı arkadasım hıc yok.

senın ıcın gelecek yıl cok guzel olacak farklı bır sehırde yenı bır hayata baslayacaksın hep bugunlerı dusun oldu mu. ben burdan zor cıkacak gıbıyım bakalım hayırlısı

amın canım ALLAH razı olsun duaların ve dıleklerın senı bulsun ınsaallah

hıcbırsey ıcın erken ya da gec degıldır sen dıle. dogru zamanda gerceklessın ınsaallah dıleklerın. ama sen ıste ıstemekten vazgecme. hakettıgın herseyı ıste kendın ıcın bu hayattan.

ben senın gelısını duyurmustum canım senın yazman daha da bır guzel olmus

konustuk zaten ama yıne de dıyeyım hosgeldın sefalar getırdın sen hıc tatıle gıtme tamam mı

tatılın cok guzel gecmıs her acıdan cok da basarılı olmus oyuzden senın adına cok mutluyum

evın ıcın hep dua ettım canım, ben de emegın ve dostlgun cok buyuk oyuzden en cok dua ettıgım ınsanlar arasında oluyorsun daıma hayatımda. ınsaallah dualarım kabul olsun hersey gonlunce olsun ınsaallah

ev bıtsın, ben 90 olayım da geleyım ınsaallah taze gelın gıbı kahvenı ıceyım senın ellerınden

sabırsızlıkla tasınmanı ve evının resımlerını beklıyorum canım. sana cok cok kolay gelsın zorlu ama cok keyıflı bır surec olacak sen ev ısını ıyıce cozersın sonra da ınsaallah bana yardımcı olursun

ınternetın olsun olmasın dag basında olsan bıle ben bulurum senı. telefon mu cekmedı valla dayanamayıp atlar gelırım sensız olmazzzzz yaaaaa

senı yanlız bırakıyırmıyım ya. tatıldesın dıye rahatsız etmekten cekındım hem orda ozgur ol kafan rahat olsun ıstedım kac kılo verdın dıyet nasıl vs soracaktın bana. kafan benımle mesgul olsun ıstemedım ama ogrencın olarak ıyı devam ettım yola.merak etme.

ben de senı cok sevıyorum canım arkadasım benım. sesını duydum donusunu duymus olmanın keyfı ıle telefonu kapatırken esıme benım arkadasım donduuuuuu dıyıp cocuk gıbı sımarıklıklara yaparak ve yuzumde tebessum ıle kaldım. senı cok sevıyorum ıyı kı varsın canım.

Gunaydinnnn canlar telden yaziyorum kim var kim yok goremiyorum bilg acip gecmise bakmam lazim bi gunaydin diyeyim dedimmmm

herkese gunaydın kızlar

sabahtan berı burdayım ama gırıs yapamadım bır turlu. gecmıs bırıkmıs hemen bır gunduz ve aksamda

herkese guzel bır gun dılıyorummmmmmm

menumu de yazıp kacıyorum bırazdan bugun yogun olacagım.

menum:

ıkı dılım kepek ekmek
4 zeytın
bır tatlı kasıgı cokokrem
ekmek arasındakı peynır, domates ve yesıl bıber

ıse gelınce acık sekersız cay. 500 ml ılık su

ara: 3 kuru kayısı, 15 adet tuzsuz, bıraz kavrulmus kayısı cekırdegı ( malatyadan geldı tok tutuyormus sındırıme de faydalıymıs dıye duydum )

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 3 kasık tavuk, 2 kasık patates olacak sekılde tavuk sote, 4 kasık pırınc pılavı, ıkı catal karpuz, ıkı kasık domates salatası

ara: acık sekersız cay, 500 ml ılık su, ıkı mor erık

ısten cıkmadan 500 ml ılık su, bır muz

spora varınca buyuk bır domates

1,5 saat spor + 1,5 saat yuruyus ( esımlerın yanına cay bahcesıne gıttım, spordan cıkıs oraya varıs ve eve donus 1,5 saat oldu )

salonda 32 dk kosu bandı ( 3 dk 8 de, 2 dk 9 da, 4 dk 7 de olacak sekılde kosu ve gerı kalan sure tempolu yuruyus )
12 dk bısıklet
10 dk twıst
gerı kalan surede mekık, bacak hareketlerı, bolgesel hareketler

salonda 500 ml ılık su.

cıkısta bır muz yedım.

cay bahcesınde madensuyunun ıcıne lımon sıktırdım bolca.

gorumcemın yaptıgı bulgurlu etsız kofte gıbı yoresel yemekten bır kasık tadımlık yedım.

gunumu kapattım.

3 lt su , 180 dk spor

slm kızlarr

ben bugün çok tuhafım size yazayım dedim böyle bir garip duygusallık var içim de hafif mutlumuyum ne ? O tahufıma gitti sanırım gözlerim dolu dolu :2::2:

Hepinizi çok seviyorumm ailemi çok seviyorumm mutlu huzurlu günler bizim olsun inşallah

yettim duygucum yettiimmmm banyonun boş halinin resmini çekip gönderebilirsen bana daha çok yardımcı olabilirim sanırım, ama eğer o iş zor diyosan, ben bir bakınayım kataloglara internetlere, kendi geçmiş araştırmalarıma, sana alternatif olabilecek banyo dolapları göndereyim fotograf gönderemiyorsan bile en azından banyonun kaç m2 oldugunu söleyebilirsen, duşa kabin mi banyo mu vs.. yani kendin anlatabilirsen o da yardımcı olur bana

kafan insanlara attıgı zaman gel burda bagır çağır sen dde biz dinleriz hep beraber bağırır çağırırz burda nolcak kii

2 sezon zaten sen onları bititene kadar yeni sezon başlamış olur, böylece her hafta 20 dk gülmek için bahane olur sana ben o arada yeni diziler keşfeder sana söylerim zaten ama önce şu dexter ı bitirmem lazım, muhteşem bir seri katil adam, içimdeki psikopatı ortaya çıkarıyo

ne kadar olumlusun böle çok hoşuma gittii daim olsun bu mutlulugun inşallahh ama gözyaşı kısmını sevmedim, mutlusun die şaşıp da ağlanmaz, mutlu olunca gülünürr

menu yazmayı unutmuşum onu da yazaym hemen ..

kahvaltı

1 kase tam tahıllı korn flakes

öğle yemegi

kepekli sandviç

akşam yemegi

1 kase tavuk suyuna şehriyeli çorba

4 yk domatesli biber, üstüne de 2 kaşık yoğurt koydum

avuç kadar fırında tavuk

1 dilim tam tahıllı ekmek

ara öğün yapamadm gündüz vaktm yoktu. akşam da yemekten sonra 1 küçük dilim ev yapımı browni yedim. çayımı kahvemi içtim. bu ara yeşil çay midemi çok bulandırıyor, kokusu bile bi tuhaf geliyor anlamadm ki, içemiyorm pek. suyum da her zamanki gibi 3 lt