- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.061
tam esralık bır cumle yaaaaaaaaallık, ruj al yanına demıs kokoşsun sen hatun yaaaaaa
sanırım yesıl cay tetıkledı ya da uzun zamandır suregelen yorgunlugum tam ters etkı yapıyor bılemıyorum dun ılk defa rahat uykuya daldım kolay yanı.
ben sut soguk severım ama onu da yapamıyorum cocuklar resmen basıma ususuyor sut ıcerkenbır tanesının alerjısını var ıllakı o da ıcmek ıstıyor o an. sonra da vucudu kabarıyor mısafırler gıdınce her gun spordan sonra sut ıcecegım
aynen benım de 12 buluyor en erken.6 bucukta ayaktayım ben de. bazen 6.
muhakkak beklerım canım. benım evım musaıt. esım desen ha var ha yok zaten evde oyle bırıdır kaldı kı arkadasa da yollarım gelırsen eger. ankaraya gelırsen ben de ankaraya gelebılırım o da olur bak.
esra gun gun degısıyoruz degısecegız de. ben 20 dk yurusem sıkılan yorulan bırıyımdır sımdı yollar ayagımın altıdan kayıyor sankı. yllar sonra kosabılen bır ınsan oldum cocukluktan berı duzenlı spor yapmamıs bırı olarak artık duzenlı spor yapan bırıyım beslenme desen zaten hayatımızı cok degıstırdık oyuzden gun gun cok guzel gelısmeler gosterecegız
spor, agrılarına da fayda edecektır kesınlıkle.
ok bakacagım menune. zaten herzaman bakıyorum merak etme. ogrendıgım ne varsa ona gore ınceleyerek yorum yapıyorum
aman az yeme esra. sana tavsıyem. ben onun sıkıntısını kılo veremeyerek cektım halen de oluyor bazen bu.
yasadıgın yer konusunda da dedıgım gıbı ben senı cok ıyı anlıyorum buyuk sehırlerden sonra ben de tıkıldım kaldım cok kucuk bır yere. cok cok bunaldım resmen benım tum sıkıntılarımı tetıkleyen en buyuk nedenlerden bırı oldu sımdı sımdı bıraz daha ıyıyım aksamları sporla ugrasıyorum da o oyalıyor yoksa cok bunalıyorum burda. ınsanları, anlattıgın olaylar hersey aynı ıste canım benım de. arkadassızlık o desen aynı. ben de gecen agustos da duyguşlar ıle tanıstım da hayatıma renk gelmıs oldu sımdı sızler de varsınız yoksa ınan benım de kafa dengı arkadasım hıc yok.
senın ıcın gelecek yıl cok guzel olacak farklı bır sehırde yenı bır hayata baslayacaksın hep bugunlerı dusun oldu mu. ben burdan zor cıkacak gıbıyım bakalım hayırlısı
amın canım ALLAH razı olsun duaların ve dıleklerın senı bulsun ınsaallah
hıcbırsey ıcın erken ya da gec degıldır sen dıle. dogru zamanda gerceklessın ınsaallah dıleklerın. ama sen ıste ıstemekten vazgecme. hakettıgın herseyı ıste kendın ıcın bu hayattan.
menum:
ıkı dılım kepek ekmek
4 zeytın
bır tatlı kasıgı cokokrem
ekmek arasındakı peynır, domates ve yesıl bıber
ıse gelınce acık sekersız cay. 500 ml ılık su
ara: 3 kuru kayısı, 15 adet tuzsuz, bıraz kavrulmus kayısı cekırdegı ( malatyadan geldı tok tutuyormus sındırıme de faydalıymıs dıye duydum )
yemekten once 500 ml ılık su
oglen: 3 kasık tavuk, 2 kasık patates olacak sekılde tavuk sote, 4 kasık pırınc pılavı, ıkı catal karpuz, ıkı kasık domates salatası
ara: acık sekersız cay, 500 ml ılık su, ıkı mor erık
ısten cıkmadan 500 ml ılık su, bır muz
spora varınca buyuk bır domates
1,5 saat spor + 1,5 saat yuruyus ( esımlerın yanına cay bahcesıne gıttım, spordan cıkıs oraya varıs ve eve donus 1,5 saat oldu )
salonda 32 dk kosu bandı ( 3 dk 8 de, 2 dk 9 da, 4 dk 7 de olacak sekılde kosu ve gerı kalan sure tempolu yuruyus )
12 dk bısıklet
10 dk twıst
gerı kalan surede mekık, bacak hareketlerı, bolgesel hareketler
salonda 500 ml ılık su.
cıkısta bır muz yedım.
cay bahcesınde madensuyunun ıcıne lımon sıktırdım bolca.
gorumcemın yaptıgı bulgurlu etsız kofte gıbı yoresel yemekten bır kasık tadımlık yedım.
gunumu kapattım.
3 lt su , 180 dk spor
yettim duygucum yettiimmmmbanyonun boş halinin resmini çekip gönderebilirsen bana daha çok yardımcı olabilirim sanırım, ama eğer o iş zor diyosan, ben bir bakınayım kataloglara internetlere, kendi geçmiş araştırmalarıma, sana alternatif olabilecek banyo dolapları göndereyim fotograf gönderemiyorsan bile en azından banyonun kaç m2 oldugunu söleyebilirsen, duşa kabin mi banyo mu vs.. yani kendin anlatabilirsen o da yardımcı olur bana
kafan insanlara attıgı zaman gel burda bagır çağır sen dde biz dinleriz hepberaber bağırır çağırırz burda nolcak kii
2 sezon zaten sen onları bititene kadar yeni sezon başlamış olur, böylece her hafta 20 dk gülmek için bahane olur sanaben o arada yeni diziler keşfeder sana söylerim zaten ama önce şu dexter ı bitirmem lazım, muhteşem bir seri katil adam, içimdeki psikopatı ortaya çıkarıyo
ne kadar olumlusun böle çok hoşuma gittiidaim olsun bu mutlulugun inşallahh ama gözyaşı kısmını sevmedim, mutlusun die şaşıp da ağlanmaz, mutlu olunca gülünürr
ve bugün ki menüm
sabah : 2 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay
ara: 2 küçük nektari
öğle: bi kase çorba, 2 çatal makarna, bi tabak patlıcan yemeği
ara: 3 yulaflı bisküvi
akşam: grip olduğum için fazla yemek istemedi cnm bende 2 dilim ekmek içine peynir koyup 1 bardak vişne suyu ile yedim
ara: bi kase yoğurt yedim
activite: 1 saat step öğretmen eşliğinde nasıl ter attım anlatamam, 2 ,5 lt yakın su, 2 form çayı
kızlar biraz önce nesıl cnm cips istedi anlatamam resmen savaş verdim ve yemedim şimdide yatıcam hemen inşlh bu savaşı ben kazanacağmmmm
duygucum cnm hoşgeldin inşlh tatilde güzel vakitler geçirmişsindir
maaşallah maşallahhmilletin 1 haftada yaptığı sporu sen bir günde yapmışsın e ne diyeyim kuzum tebrikler tebrikler helall bravooo falan da filan
Bu arada o bulgurlu köfteyi ablamda yapar ben de bayılırım afiyet olsun canım
slm kızlarr
ben bugün çok tuhafım size yazayım dedim böyle bir garip duygusallık var içim de hafif mutlumuyum ne ? O tahufıma gitti sanırım gözlerim dolu dolu :2::2:
Hepinizi çok seviyorumm ailemi çok seviyorumm mutlu huzurlu günler bizim olsun inşallah
ehehe öyleyim yürüyüşe çıkarken beni görsen yok artık dersin
bugün de konuşduğumuz gibi yeşil çay etkiliyor seni sen onu sabah saatlerinde tüket filizcim öğleden sonraya bırakma bir de düzenin bozuldu ev kalabalık çocuklar misafirler derken yoruluyosun insan bazen yorgunluktanda uyuyamıyabliyor belki seninkide öyledir haftasonundan sonra düzene girip mışıl mışıl uyursun
canım benim çok haklısın ben verdiğim kiloya hayret ediyorum aslında en çok da diyetimi ve sporumu bozmadan 70 günüdr yapıyor olmama ben dahil ailem bile çok şaşırıyor umutluyum huzurluyum istekliyim azimliyim hep diyorum ilk hedef doğumgünüm sonraki hedefse yaz eğer istediğim kiloda olursam doğumgünümde kendim hediye olarak elbise alıcam ve fotomu çekicemm artık nasıl olacak merak ediyorum
Annemi sürekli didikliyorum gidelim diyee sanırım ikna oluyor kış gelmeden gelirim inşallah yaa bende çok istiyorum seni görmeyi birlikte vakit geçirmeyi
Canımmm umarım bundan sonra da günlerin hep dolu dolu geçer sıkılmaya vaktin olmaz 2014 hepimizin yılı olacak o haziranda varya ortalığı kasıp kavuracağız bi kere sıkı bi tatil yapalım biraz yanalım yahuu ben plajda çekingen dolaşmak istemiyorumm sere serpe güneşleneyim denize kuma güneşe doyayım yahuu heleki kışın yoğun diyet ve ders temposundan sonra hakederiz yaaa
Herkese slmm
Benim bugün günüm tuhaf bir şekilde iyi geçtiaman maşallah diyeyim çok çok çok iyi geldi gerçekten ihtiyacım vardı aslında süperr bişey olmadı sadece sorunsuz geçtiği için sevindim bi menümü yazayım
Sabah
açkarnına bir bardak alkali su
çeyrek yeşil elma
yarım saat sonra
iki dilim ekmek
bir yumurta sahanda
maydonoz
bir çay k. reçel
ara
yeşil çay
öğlen
bir tabak yeşil fasülye ( diyet nelere kadirsin ben ve yeşil fasülye)
5 kaşık ev yoğurdu
bir dilim ekmek
yarım saat sonra bir mürdüm eriği
ara
15 adet fındık
5esmer kuru kayısı
akşam
5 kaşık yeşil fasulye
5 kaşık ciğer
bir bardak ayran ( ev yoğurdundanİ)
bir kase salata
Suyum yatana kadar 2,5 lt alkali olur
Spora gelelim ben bugünkü sporumu Filize ithaf ediyorum tam senlik oldu valla 30 dk tempolu yürüyüşümü yaptım 10 dk bisiklet sürdüm vites resmen boştaydı ama eve geldim hemen 45 dk leslie yaptm ayy hala bacaklarım ağrıyor ama süper hissediyorum toplam 85 dk spor bana göre süper oldu aslında komşu hep gelse ne güzel olur bir de yağmur yağmasa çıkabiliyorum yürüyüş çok iyi yakıyor neredeyse koşma temposunda yürüyoruz ama en önemlisi ben bugün bisiklet sürdümo kadar mutlu oldum ki 3 senedir bisiklet sürmüyodum hem içimde kalmıştı burası küçük yer zaten süremiyordum gece karanlığından faydalandım ve çocuğun bisikletini kaptım çok huzur verdi valla çocuk gibiydim komşum diyor ki deli kızz onlara böyle şeylere pek alışık değiller
Kılzar ben ufaktan müsade istiyeyim daha makyaj silinecek püfffssssevmiyorum yaaa sabah yaparken güzelde akşam rimeli çıkarcam diye gözüm çıkıyor zaten temizleyicimde bitmek üzere burdada bulamam ki
Bu arada kirpikleri kısa ve düz olan varsa eğer yadımcı olabilirim.Bugün yeni bişey denedim çok güzel oldular ki benim kirpiklerim az ve kısadır.Bakan bi daha bakıyordu hatta işyerinden arkadaş gelip çekti safım gerçek mi diye
Valla ben jessi bulmuşken gözüm ne dester görür ne de prison break hatta losta göz ucuyla bile bakmamgece gece yatakta sesli gülüyorum du bi tane daha du bi tane daha derken 3 bölüm izlemiş oluyorumm aslında ben de bayılırım seri katil filmlerine ama bu dizi benim modumu yükseltiyorr
Aptal ördek yavrusu ben bi gün iyi hissedince öyle duygulandım iştebünye alışık değil yahuu napsın
evet esracım allaha şükür hamileleğim rahat geçiyo tabii eşimin ve kızımın desteği olmassa asla bu kadar rahat edemezdim allah onlardan razı olsun .ilk zamanlar kilo çok canımı sıktı alışamadım göbeğimin çıkmasına ama şimdilerde geçti o psiklojim .hamilelik çok garip herşeye ağlıyosun yada gülüyosun .mesala geçende saçlarım beyazladı diye epey ağladım .doktor izin vermiyo boyayaAhhh canım yaa üzülme senin hamileliğin çok rahat geçiyor hem bak kiloyu falanda sakın dert etme sen önce bebişini düşün doğumu yap zaten sen gelmesen biz seni zorla atarız aramıza
Kışlık hazırlıkları başlamış ayy eriştenin yapılışı çok zor yaa sen yorma kendini yok aç yok kes yok kurut üstüne kavur ben bir kere yaptım bir daha da yapmam o neydi öyle yaa kaynana da acımazsız olunca sabahın köründen geceye kadar canım çıkmıştı kaç eve yapmıştk aman sen dikkat et
Doğuma az kalıyor en güzel zamanlarındasın lütfen profesyonel foto çektir canım hatta konuş doğum sırasında hastaneye de gelip çeksinler benim çok hoşuma gidiyor pembe saç bandını sakın unutma yanına makyaj malzemesi de al fontoden allık (pembe) rimel ve ruj sadece fotolar için yani
Bu anlar bir kez yaşanacak ondan söylüyorum canım bütün hazırlıkları yap tabi kendine de yiğenimize de çok dikkat et
kızım da uğraştı ama yükleyemedi filizcim .artık yüzümü silip buradan paylaşacam bi kaç poztüh ya keske gorseydın gobusunu. kızın yardım etse canım yaaaaaaa
canım ellerıne saglık baya bır hazırlıgın ve ıslerın varmıs aman dıkkat et cok yorma kendını. kısın afıyetle yıyın ınsaallah ben de koyden bıraz bırseyler getırdım kımısı kurutulmus kımısı taze. buzluk doldu kurbana bıle yer yok derındondurucu almayı dusunuyorum kısın daha saglıklı beslenmek ıcın doldurayım dıyorum tum dolabı.
salatalık ve domates cok seven bırıyım keske onları da boyle saklamak mumkun olsa,
doguma da hazırlık baslamıs hadı bakalım hayırlısı canım.
bu yıl cok sıcak oldu her yer. bır ramazanda azıcık rahat ettık ramazan cıkar cıkmaz sıcak bastı her yere. hamıle olunca daha da zor tabı kı canım.
tahlıl sonucuna uzulme, bu anlattıgın sey serapda da cıkmıs bırkac arkadasda da duydum sorun olmadan dogum yaptılar ınsaaallah sen de aynen sorunsuz alacaksınız zeynebını kucagına. sıkıntı edıp de tansıyonu falan yukseltme stres sana gelmez bılıyorsun
esracımmm ne güzel enerjik bi mesaj hep mutlu ol canımslm kızlarr
ben bugün çok tuhafım size yazayım dedim böyle bir garip duygusallık var içim de hafif mutlumuyum ne ? O tahufıma gitti sanırım gözlerim dolu dolu :2::2:
Hepinizi çok seviyorumm ailemi çok seviyorumm mutlu huzurlu günler bizim olsun inşallah
offfff şu bulgurlu köfteyi kaç gündür nette gördüm acayip canım istedi görünüşünden .bugün yapayım bari şöleee üstünede bol yoğrt .ilk defa yapıcam inşallah beceririm tadı tuzu güzel olurmaaşallah maşallahhmilletin 1 haftada yaptığı sporu sen bir günde yapmışsın e ne diyeyim kuzum tebrikler tebrikler helall bravooo falan da filan
Bu arada o bulgurlu köfteyi ablamda yapar ben de bayılırım afiyet olsun canım
herkese hayırlı cumalarrrrr
bu mübarek günde hepimizin duası kabul olsun
hastalara şifa, dertlilere deva ,borçlulara eda nasip etsin inşlhhhhh
cnm başınız sağolsungünlerdir gelemedim cünkü cok kötü günler gecirdik.Bayrmda kayinpederim hastalanmis bize hber verdiklerinde beyin ölümü gerceklesmisti.Hemen esimle Türkiyeye döndük .Sali günü onu kaybettik.Cocuklarimi teyzelerine birakmistim.Kücük oglum bensiz cok zorlaninca bugün döndüm.Önümüzdeki hafta sonu Türkiyeye geri dönecegiz.Bu yüzden gelemedim arkadaslar.Gecmiside okumadim henüz.Dilerim hepiniz saglikli ve mutlusunuzdur.Öpüyorum sizleri ve gecmisi okumaya calismaya gidiyorum.
hoşgeldin cnmdün doktora gittim gelince yazamadım çok yorulmuştum .zeynepsu 1200 gram olmuş haftasıyla uyumlu gelişimi çok iyiymiş
idrar testimdeki lokasit önemli bişey değilmiş zaten 3 litreden fazla su içtiğim için vucut onu atar mış .idrar testimde çok su içtiğim belli olmuş doktorumzdan aferin aldık .düz yürüyüşlere başlamıştım zaten doktora danıştım bi aferin de onun için aldıkhem vucudum için hem psokolojim için yürümek iyiymiş devam dedi tabii kanama yada sancı olmadığı müdeettçe .
troitlerinmde normal seviyeye inmiş .allaha şükürler olsun güzel haberlerle geldik doktordan .bide doğuma hazırlık paketi verdiler hastanede .içinde bebek bakımı anne sağlığı ile ilgili kitap ve şampuan vardı .doğuma epey yaklaştığımı hissettim okurken .bide doktorum normal doğum için kendini çok şartlandırma dedi biraz canım sıkıldı aradan 17 sene geçmiş yaşında 35 çok zorlamayız demeye getirdi .acaba beni sezaryenemi alıştırıyo anlamadım .neyse sağlıkla doğsunda çok önemli değil artık .sezaryendem korkuyorm yaaaaa.
hastaneden çıkınca biraz gezdik bi kaç alınacak şey kaldı onlara baktık haftaya falan alıp eksiklerimi artık bitirmek istiyorum .artık çok gezemediğimi farkettim sanırsanm iyice ağırlaştım .son aya kalmasın alıncaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?