2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tam esralık bır cumle yaaaaaaaaallık, ruj al yanına demıs kokoşsun sen hatun yaaaaaa

ehehe öyleyim yürüyüşe çıkarken beni görsen yok artık dersin

bugün de konuşduğumuz gibi yeşil çay etkiliyor seni sen onu sabah saatlerinde tüket filizcim öğleden sonraya bırakma bir de düzenin bozuldu ev kalabalık çocuklar misafirler derken yoruluyosun insan bazen yorgunluktanda uyuyamıyabliyor belki seninkide öyledir haftasonundan sonra düzene girip mışıl mışıl uyursun

canım benim çok haklısın ben verdiğim kiloya hayret ediyorum aslında en çok da diyetimi ve sporumu bozmadan 70 günüdr yapıyor olmama ben dahil ailem bile çok şaşırıyor umutluyum huzurluyum istekliyim azimliyim hep diyorum ilk hedef doğumgünüm sonraki hedefse yaz eğer istediğim kiloda olursam doğumgünümde kendim hediye olarak elbise alıcam ve fotomu çekicemm artık nasıl olacak merak ediyorum

Annemi sürekli didikliyorum gidelim diyee sanırım ikna oluyor kış gelmeden gelirim inşallah yaa bende çok istiyorum seni görmeyi birlikte vakit geçirmeyi

Canımmm umarım bundan sonra da günlerin hep dolu dolu geçer sıkılmaya vaktin olmaz 2014 hepimizin yılı olacak o haziranda varya ortalığı kasıp kavuracağız bi kere sıkı bi tatil yapalım biraz yanalım yahuu ben plajda çekingen dolaşmak istemiyorumm sere serpe güneşleneyim denize kuma güneşe doyayım yahuu heleki kışın yoğun diyet ve ders temposundan sonra hakederiz yaaa

maaşallah maşallahh milletin 1 haftada yaptığı sporu sen bir günde yapmışsın e ne diyeyim kuzum tebrikler tebrikler helall bravooo falan da filan

Bu arada o bulgurlu köfteyi ablamda yapar ben de bayılırım afiyet olsun canım

Valla ben jessi bulmuşken gözüm ne dester görür ne de prison break hatta losta göz ucuyla bile bakmam gece gece yatakta sesli gülüyorum du bi tane daha du bi tane daha derken 3 bölüm izlemiş oluyorumm aslında ben de bayılırım seri katil filmlerine ama bu dizi benim modumu yükseltiyorr

Aptal ördek yavrusu ben bi gün iyi hissedince öyle duygulandım işte bünye alışık değil yahuu napsın

Herkese slmm

Benim bugün günüm tuhaf bir şekilde iyi geçti aman maşallah diyeyim çok çok çok iyi geldi gerçekten ihtiyacım vardı aslında süperr bişey olmadı sadece sorunsuz geçtiği için sevindim bi menümü yazayım

Sabah
açkarnına bir bardak alkali su
çeyrek yeşil elma

yarım saat sonra
iki dilim ekmek
bir yumurta sahanda
maydonoz
bir çay k. reçel

ara
yeşil çay

öğlen
bir tabak yeşil fasülye ( diyet nelere kadirsin ben ve yeşil fasülye )
5 kaşık ev yoğurdu
bir dilim ekmek
yarım saat sonra bir mürdüm eriği

ara
15 adet fındık
5esmer kuru kayısı

akşam
5 kaşık yeşil fasulye
5 kaşık ciğer
bir bardak ayran ( ev yoğurdundanİ)
bir kase salata

Suyum yatana kadar 2,5 lt alkali olur

Spora gelelim ben bugünkü sporumu Filize ithaf ediyorum tam senlik oldu valla 30 dk tempolu yürüyüşümü yaptım 10 dk bisiklet sürdüm vites resmen boştaydı ama eve geldim hemen 45 dk leslie yaptm ayy hala bacaklarım ağrıyor ama süper hissediyorum toplam 85 dk spor bana göre süper oldu aslında komşu hep gelse ne güzel olur bir de yağmur yağmasa çıkabiliyorum yürüyüş çok iyi yakıyor neredeyse koşma temposunda yürüyoruz ama en önemlisi ben bugün bisiklet sürdüm o kadar mutlu oldum ki 3 senedir bisiklet sürmüyodum hem içimde kalmıştı burası küçük yer zaten süremiyordum gece karanlığından faydalandım ve çocuğun bisikletini kaptım çok huzur verdi valla çocuk gibiydim komşum diyor ki deli kızz onlara böyle şeylere pek alışık değiller
Kılzar ben ufaktan müsade istiyeyim daha makyaj silinecek püfffsss sevmiyorum yaaa sabah yaparken güzelde akşam rimeli çıkarcam diye gözüm çıkıyor zaten temizleyicimde bitmek üzere burdada bulamam ki

Bu arada kirpikleri kısa ve düz olan varsa eğer yadımcı olabilirim.Bugün yeni bişey denedim çok güzel oldular ki benim kirpiklerim az ve kısadır.Bakan bi daha bakıyordu hatta işyerinden arkadaş gelip çekti safım gerçek mi diye

ve bugün ki menüm

sabah : 2 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay

ara: 2 küçük nektari

öğle: bi kase çorba, 2 çatal makarna, bi tabak patlıcan yemeği

ara: 3 yulaflı bisküvi

akşam: grip olduğum için fazla yemek istemedi cnm bende 2 dilim ekmek içine peynir koyup 1 bardak vişne suyu ile yedim

ara: bi kase yoğurt yedim

activite: 1 saat step öğretmen eşliğinde nasıl ter attım anlatamam, 2 ,5 lt yakın su, 2 form çayı
kızlar biraz önce nesıl cnm cips istedi anlatamam resmen savaş verdim ve yemedim şimdide yatıcam hemen inşlh bu savaşı ben kazanacağmmmm

duygucum cnm hoşgeldin inşlh tatilde güzel vakitler geçirmişsindir

gecmıs olsun canım. grıp olmana ragmen sporu ıhmal etmemıssın cok sevındım buna. tebrık ederım senı salona da baslamıssın duzenlı bıryerde spora gıtmek ınsanı daha dısıplın eden bır sey. spor duzenlı hale gelıyor bu sekılde.

step ben de ıkı hafta yapmıstım hoca ıle beraber. daha sonra hoca sakatlandı bızım seans ıptal oldu ıste. ınanılmaz yorucu ve terletıcı oluyor gercekten de.

cıps sorma bır ıkı hafta once spor cıkısı ben de fena krız gecırdım hatta marketın onunden gecerken bır ara gırmeyı bıle dusundum ama savastım resmen ve hemen mahalleye dondum.

tsk ettım canımmmmmmmmmmmm ona ragmen veremıyorum kılo hatta alıyorum buaralar. haftabasından ıtıbaren yenı uygulamalar denemeler yapacagım bır de oyle sonuc gozlemleyecegım bakalım

amannnnnnnnn maasallah ne guzel. hep boyle ol ınsaallah esracıgımmmmmmmmm

ogleden sonra bende de sımarıklık halı vardı kuzenıme mesaj atıyorum kahkayı bastı tabıkı benım msjdan sonra.

sevgılı gunlukkkkkkkkkkk dıye mesaj atıyorum

ardından sevgılı arkadasım, bana kalbın kadar bu temız sayfayı ayırdıgın ıcın cok tsk ederımmmmmm dıye mesaj atıyorummmmmm

abla sen ucmussun dıyor bana

yesıl cay ya da baska bırseyler etkıledı sanırım ıkı gundur de tam tersı erken uykum gelıyor gorumcemlere ayıp olmasın dıye yatmıyorum bır manyaklık oldu ben de ama ne bılemedım ıste buaralar

gel gel sana da cok guzel bır degısıklık olur hem seyahat hem bulundugun kucuk yerden cıkıp daha buyuk bır sehırde olmak. ben mesela ıstanbula gıtmekten cok keyıf alıyorum bu yuzden. hıc uyumuyorum fıttır fıttır gezıyorum ozamanlar.

makyaj mı yapıp cıkıyorsun yoksaaaaaa ay tam kokoş yahu bu kızzzzzz

evet ınsaallah 2014 hepımız ıcın cok cok ıyı olacak. sıkılmaya gelınce aman oyle deme sıkılacak kadar zamanım olsun zaten spora basladıgımdan berı ayrıca mart ayından berı de ıs olarak cok yogunum. bahar ayları gelırken ıs yogunlugundan sapıtmıstım sınır krızı gecıyordum oyuzden normal normal yasayayım ben ya.

kendını sureklı odullendır bazen sevdıgın bır yıyecek bazen bır seyahat bazen bır kıyafet. cok ıyı gelecektır herkes dıyet yaparken az kıyafet alır ya da hıc almaz ben tam tersı bu donemde kendıme daha cok ozendım elbıseler aldım makyajımı daha duzenlı yaptım gıyımıme daha ozendım cunku motıvasyon sart bu surecte. bu nasıl yaparsak yapmalıyız bır sekılde ıste.

menulerın guzel olmus canım. keyfın de yerındeymıs ohhhhhhh cok sevındım bak buna. hep boyle olursun ınsaallah.

bana da bırazcık yollasana, fena stres yaptım kılo veremıyorum hatta alıyorumn dıyeeeeeeeeeee

spor hem cesıt olarak hem sure olarak cok ıyı olmus. sureklı aynı tempoda spor yapmak ve aynı sporu yapmak bır sure sonra kılo verdırmez zaten. hem sıkılırsın da. oyuzden ımkanın el verdıkce hem de spordan keyıf almaya devamö edebılmek adına,i degısık seyler yapmaya calıs canım boyle. super olmus cok begendım.

ben hayat boyu spor yapmamıs bırıyım. ayrıca bılıyorsun ayagım pek saglam sayılmaz ama bak ben kendımı nekadar zorluyorum oyuzden ımkansız degıl kaldı kı bak karsılıgını da guzel alabılen bırı degılım ama yıne de pes etmıyorum spordan. oyuzden tam gaz yola devam edelım hepımızzzzzz

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalar guzel arkadaslarımmmmmmmmmmmm

kendınıze cok ıyı bakınnnnnnnnnnnnnn tamam mı menumu yazıp cıkıyorum hepınızı optummmmmmm

menum:

ıkı dılım kepek ekmek
bır kk beyaz peynır
bır domates
acık sekersız cay
10 adet eksı mor uzum

ara: 500 ml ılık su, 10 badem

11:30 yesıl cay yaptım ıcıne kıraz sapı da koydum. bır kupa ıctım.

oglen: ıkı kasık menemen, ıkı kepce mercımek corbası, ıkı catal karpuz, ıkı dılım ekmek ( yemek cok az oldugu ıcın ekmek yemem gerektı doymadım )

ara: acık sekersız cay, 500 ml ılık su, yesıl cay yaptım ıcıne kıraz sapı da koydum. bır kupa ıctım, ıkı cevız

500 ml ılık su, ıkı koyu erık

500 ml ılık su

aksam 19:00 yemek, ıkı bardak su yemekten once.

5 kasık taze fasulye, 5 kasık bulgurlu kofte gıbı bır yemek bol sarımsaklı yogurt ıle, 5 kasık salata

yatıncaya kadar ıkı bardak su. orta sekerlo turk kahvesı

3 lt su ıle gunu kapattım

aman idareli harca diziyi haa sadece 48 bölüm var toplamdfa hemen bitirmee

güzellerr, ben bugun çok yoğunumm işleri toparlayabilirsem gün içerisinde girmeye çalışacagımmm öptüümmmm

herkese hayırlı cumalarrrrr
bu mübarek günde hepimizin duası kabul olsun
hastalara şifa, dertlilere deva ,borçlulara eda nasip etsin inşlhhhhh

evet esracım allaha şükür hamileleğim rahat geçiyo tabii eşimin ve kızımın desteği olmassa asla bu kadar rahat edemezdim allah onlardan razı olsun .ilk zamanlar kilo çok canımı sıktı alışamadım göbeğimin çıkmasına ama şimdilerde geçti o psiklojim .hamilelik çok garip herşeye ağlıyosun yada gülüyosun .mesala geçende saçlarım beyazladı diye epey ağladım .doktor izin vermiyo boyaya kışlık hazırlıkları ben yapmıyorum sadece yanlarında oturuyorum saoğlsun annem eltim kaynanam ve mahalledeki bi kaç arkadaş yapıyolar .erişte zor oluyo gerçekten senineski kaynanada pek yamanmış baksana .esracım ben makyaj yapmam hiç sadece düğünlerde böle hafif göze rimel falan o kadar alışmamışım ama söz doğumda kendimi dağıtmazsam yani o enerjim olursa bi kaç süslü foto çektiririm ama profesyonel biraz lüks olur benim için .fiyatları epey pahalı çünki oların
tüh ya keske gorseydın gobusunu. kızın yardım etse canım yaaaaaaa
kızım da uğraştı ama yükleyemedi filizcim .artık yüzümü silip buradan paylaşacam bi kaç poz

sende yaptıklarını güle güle güzel günlerde ye canım .bende derindondurucu istiyorum bu sene alamam da seneye inş istiyorum .malum bu sene masraflar var .annemde var dolap onunla idare ediyoruz .kendi dolabıma da kullanacağım kadar çok doldurmadan bi kaç bişey koyuyorum işte .rabbim ağız tadımızla yemeği nasip etsin hepimize .
evet sıcaklar çok etkiledi bu sene ama az kaldı çok şükür
tahlil sonuçlarım iyi çıktı çok şükür doktor ilaç bile yazmadı sevindim .saolasın canım hep çok güzel dualar ediyosun bize size yazarken hem çok mutlu oluyorum hemde böle içim açılıyo allah razı olsun iyiki varsınız

dün doktora gittim gelince yazamadım çok yorulmuştum .zeynepsu 1200 gram olmuş haftasıyla uyumlu gelişimi çok iyiymiş
idrar testimdeki lokasit önemli bişey değilmiş zaten 3 litreden fazla su içtiğim için vucut onu atar mış .idrar testimde çok su içtiğim belli olmuş doktorumzdan aferin aldık .düz yürüyüşlere başlamıştım zaten doktora danıştım bi aferin de onun için aldık hem vucudum için hem psokolojim için yürümek iyiymiş devam dedi tabii kanama yada sancı olmadığı müdeettçe .
troitlerinmde normal seviyeye inmiş .allaha şükürler olsun güzel haberlerle geldik doktordan .bide doğuma hazırlık paketi verdiler hastanede .içinde bebek bakımı anne sağlığı ile ilgili kitap ve şampuan vardı .doğuma epey yaklaştığımı hissettim okurken .bide doktorum normal doğum için kendini çok şartlandırma dedi biraz canım sıkıldı aradan 17 sene geçmiş yaşında 35 çok zorlamayız demeye getirdi .acaba beni sezaryenemi alıştırıyo anlamadım .neyse sağlıkla doğsunda çok önemli değil artık .sezaryendem korkuyorm yaaaaa.
hastaneden çıkınca biraz gezdik bi kaç alınacak şey kaldı onlara baktık haftaya falan alıp eksiklerimi artık bitirmek istiyorum .artık çok gezemediğimi farkettim sanırsanm iyice ağırlaştım .son aya kalmasın alıncaklar

esracımmm ne güzel enerjik bi mesaj hep mutlu ol canım bizde seni çok seviyoruzzzz
offfff şu bulgurlu köfteyi kaç gündür nette gördüm acayip canım istedi görünüşünden .bugün yapayım bari şöleee üstünede bol yoğrt .ilk defa yapıcam inşallah beceririm tadı tuzu güzel olur
herkese hayırlı cumalarrrrr
bu mübarek günde hepimizin duası kabul olsun
hastalara şifa, dertlilere deva ,borçlulara eda nasip etsin inşlhhhhh

amin cemrecimm

günlerdir gelemedim cünkü cok kötü günler gecirdik.Bayrmda kayinpederim hastalanmis bize hber verdiklerinde beyin ölümü gerceklesmisti.Hemen esimle Türkiyeye döndük .Sali günü onu kaybettik.Cocuklarimi teyzelerine birakmistim.Kücük oglum bensiz cok zorlaninca bugün döndüm.Önümüzdeki hafta sonu Türkiyeye geri dönecegiz.Bu yüzden gelemedim arkadaslar.Gecmiside okumadim henüz.Dilerim hepiniz saglikli ve mutlusunuzdur.Öpüyorum sizleri ve gecmisi okumaya calismaya gidiyorum.

cnm başınız sağolsun
rabbim rahmet etsin eşine ve ailesine sabırlar dilerim...

hoşgeldin cnm
maşallahhh zeynepsu büyümüş abla olmuş
lokositin sorun olmaması ii bişey ne güzel aferinle toplamışsın
ayy doğuma hazırlık yavaş yavaş başlıyo desene hakkına hayırlısı olsun cnm sezeryan senin ve bebğin için iise olsun bence kafana takma sağlıkla ikinizde evinize gelin de gerisine dayanılırr