- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.081
günlerdir gelemedim cünkü cok kötü günler gecirdik.Bayrmda kayinpederim hastalanmis bize hber verdiklerinde beyin ölümü gerceklesmisti.Hemen esimle Türkiyeye döndük .Sali günü onu kaybettik.Cocuklarimi teyzelerine birakmistim.Kücük oglum bensiz cok zorlaninca bugün döndüm.Önümüzdeki hafta sonu Türkiyeye geri dönecegiz.Bu yüzden gelemedim arkadaslar.Gecmiside okumadim henüz.Dilerim hepiniz saglikli ve mutlusunuzdur.Öpüyorum sizleri ve gecmisi okumaya calismaya gidiyorum.
tsk ettım canımmmmmmmmmmmm ona ragmen veremıyorum kılo hatta alıyorum buaralar. haftabasından ıtıbaren yenı uygulamalar denemeler yapacagım bır de oyle sonuc gozlemleyecegım bakalım
amannnnnnnnn maasallah ne guzel. hep boyle ol ınsaallah esracıgımmmmmmmmm
ogleden sonra bende de sımarıklık halı vardıkuzenıme mesaj atıyorum kahkayı bastı tabıkı benım msjdan sonra.
sevgılı gunlukkkkkkkkkkk dıye mesaj atıyorum
ardından sevgılı arkadasım, bana kalbın kadar bu temız sayfayı ayırdıgın ıcın cok tsk ederımmmmmm dıye mesaj atıyorummmmmm
abla sen ucmussun dıyor bana
yesıl cay ya da baska bırseyler etkıledı sanırım ıkı gundur de tam tersı erken uykum gelıyor gorumcemlere ayıp olmasın dıye yatmıyorumbır manyaklık oldu ben de ama ne bılemedım ıste buaralar
gel gel sana da cok guzel bır degısıklık olur hem seyahat hem bulundugun kucuk yerden cıkıp daha buyuk bır sehırde olmak. ben mesela ıstanbula gıtmekten cok keyıf alıyorum bu yuzden. hıc uyumuyorum fıttır fıttır gezıyorum ozamanlar.
makyaj mı yapıp cıkıyorsun yoksaaaaaaay tam kokoş yahu bu kızzzzzz
evet ınsaallah 2014 hepımız ıcın cok cok ıyı olacak. sıkılmaya gelınce aman oyle deme sıkılacak kadar zamanım olsun zaten spora basladıgımdan berı ayrıca mart ayından berı de ıs olarak cok yogunum. bahar ayları gelırken ıs yogunlugundan sapıtmıstım sınır krızı gecıyordum oyuzden normal normal yasayayım ben ya.
kendını sureklı odullendır bazen sevdıgın bır yıyecek bazen bır seyahat bazen bır kıyafet. cok ıyı gelecektır herkes dıyet yaparken az kıyafet alır ya da hıc almaz ben tam tersı bu donemde kendıme daha cok ozendım elbıseler aldım makyajımı daha duzenlı yaptım gıyımıme daha ozendım cunku motıvasyon sart bu surecte. bu nasıl yaparsak yapmalıyız bır sekılde ıste.
canım menün güzel ama beni öğlen ki ekmek meselesinde sana bir tavsiyede bulunmak isterim nacizane çorbanı içtikten sonra hala açsan bir porsiyon meycve yiyebilirsin bunu ender saraçta dahil bütün diyetisyenler söylğyor öğlen doymazsanız eğer bir meyve yiyi diye ben öyle yapıyorum sen de deneyebilirsinmenum:
ıkı dılım kepek ekmek
bır kk beyaz peynır
bır domates
acık sekersız cay
10 adet eksı mor uzum
ara: 500 ml ılık su, 10 badem
11:30 yesıl cay yaptım ıcıne kıraz sapı da koydum. bır kupa ıctım.
oglen: ıkı kasık menemen, ıkı kepce mercımek corbası, ıkı catal karpuz, ıkı dılım ekmek ( yemek cok az oldugu ıcın ekmek yemem gerektı doymadım )
ara: acık sekersız cay, 500 ml ılık su, yesıl cay yaptım ıcıne kıraz sapı da koydum. bır kupa ıctım, ıkı cevız
500 ml ılık su, ıkı koyu erık
500 ml ılık su
aksam 19:00 yemek, ıkı bardak su yemekten once.
5 kasık taze fasulye, 5 kasık bulgurlu kofte gıbı bır yemek bol sarımsaklı yogurt ıle, 5 kasık salata
yatıncaya kadar ıkı bardak su. orta sekerlo turk kahvesı
3 lt su ıle gunu kapattım
aman idareli harca diziyi haa sadece 48 bölüm var toplamdfa hemen bitirmee
güzellerr, ben bugun çok yoğunumm işleri toparlayabilirsem gün içerisinde girmeye çalışacagımmmöptüümmmm
evet esracım allaha şükür hamileleğim rahat geçiyo tabii eşimin ve kızımın desteği olmassa asla bu kadar rahat edemezdim allah onlardan razı olsun .ilk zamanlar kilo çok canımı sıktı alışamadım göbeğimin çıkmasına ama şimdilerde geçti o psiklojim .hamilelik çok garip herşeye ağlıyosun yada gülüyosun .mesala geçende saçlarım beyazladı diye epey ağladım .doktor izin vermiyo boyayakışlık hazırlıkları ben yapmıyorum sadece yanlarında oturuyorum saoğlsun annem eltim kaynanam ve mahalledeki bi kaç arkadaş yapıyolar .erişte zor oluyo gerçekten senineski kaynanada pek yamanmış baksana .esracım ben makyaj yapmam hiç sadece düğünlerde böle hafif göze rimel falan o kadar alışmamışım ama söz doğumda kendimi dağıtmazsam yani o enerjim olursa bi kaç süslü foto çektiririm ama profesyonel biraz lüks olur benim için .fiyatları epey pahalı çünki oların
kızım da uğraştı ama yükleyemedi filizcim .artık yüzümü silip buradan paylaşacam bi kaç poz
sende yaptıklarını güle güle güzel günlerde ye canım .bende derindondurucu istiyorum bu sene alamam da seneye inş istiyorum .malum bu sene masraflar var .annemde var dolap onunla idare ediyoruz .kendi dolabıma da kullanacağım kadar çok doldurmadan bi kaç bişey koyuyorum işte .rabbim ağız tadımızla yemeği nasip etsin hepimize .
evet sıcaklar çok etkiledi bu sene ama az kaldı çok şükür
tahlil sonuçlarım iyi çıktı çok şükür doktor ilaç bile yazmadı sevindim .saolasın canım hep çok güzel dualar ediyosun bize size yazarken hem çok mutlu oluyorum hemde böle içim açılıyo allah razı olsun iyiki varsınız
esracımmm ne güzel enerjik bi mesaj hep mutlu ol canımbizde seni çok seviyoruzzzz
offfff şu bulgurlu köfteyi kaç gündür nette gördüm acayip canım istedi görünüşünden .bugün yapayım bari şöleee üstünede bol yoğrt .ilk defa yapıcam inşallah beceririm tadı tuzu güzel olur
amin cemrecimm
günlerdir gelemedim cünkü cok kötü günler gecirdik.Bayrmda kayinpederim hastalanmis bize hber verdiklerinde beyin ölümü gerceklesmisti.Hemen esimle Türkiyeye döndük .Sali günü onu kaybettik.Cocuklarimi teyzelerine birakmistim.Kücük oglum bensiz cok zorlaninca bugün döndüm.Önümüzdeki hafta sonu Türkiyeye geri dönecegiz.Bu yüzden gelemedim arkadaslar.Gecmiside okumadim henüz.Dilerim hepiniz saglikli ve mutlusunuzdur.Öpüyorum sizleri ve gecmisi okumaya calismaya gidiyorum.
kızlar bugun ara ara girdm ama, hep işim çıkktı yazamadan çıkmak zorunda kaldm.. şimdi de menumu yazıp çıkacam, canm sıkkın biraz, uyuyunca geçer belki. neyse menumu yazayım
kahvaltı
1 kase korn flakes
öğle yemegi
kepekli sandviç
akşam yemegi
1 kase mercimekli çorba
2 yk misket köfte ( suyundan yemedm hiç, sadece köfte vardı )
2 yk bulgur pi,lav
yarım dilim tam tahıllı ekmek
akşamda 1 top profiterol yedm, adet dönemindeyim.
yarın girmeye çalışırım ama pazartesiye yetiştirmem gereken bi etüd çizimi var, ve yarın ofiste bitirip eve iş getirmemek istiyorum. akşamda köyder olacam zaten.. yarın yazamazsam bile, en geç pazar akşamı görüşürz..
oyyyssss canım benim alkali su sana iyi gelecek bak görürsün gidecek o kilolar daha da gelmemek üzere
idareli harca demiş kuzum yaaaalemsin valla tamm en idarelisinden günde 2 bölüm ayyy benim hayatım jess ve nick oldu bu aralar duygusal olarak da boşluktayım ya ondan sanırım ama çoooook tatlılar yaaa iyiki söylemişsin bana diziyi öperim yanaklarındann
canım menün güzel olmuşsada ara öğün neden yok ? aslında ralarda meyve yoğurt süt fındık kauru kayısı falan koysan daha iyi olur bir de suyun ne kadar ?
Akşam ki profiterol da afiyet olsun canım reglde oluyor napahhh tatlı da mı yemiyahhh
herkese iyigünler dün ki menümü yazayım
sabah: 2 dilim buğday ekmeği, domates, yarım salatalık,maydanoz,peynir, 3 çatal yumurtalı patates,şekersiz çay
ara: 1 tane armut üzerine tarçın da ekliyorum daha sanki şeker ihtiyacımı karşılıyor gibi geldi bana:44:
öğle: bi kase çorba, 3 parça haşlanmış tavuk göğsü,2 çatal pilav,semizotu salatası( bu ara semizotu delisi oldumhiç yemediğim sevmediğim şeydir semizotu ama arkadaş yapmıştı nar ekşili çok hoşuma gitti o günden beri semizotu favori sebzem oldu
ara: şekersiz çay, 3 badem 2 fındık 3 kaju
akşam: 6 kaşık taze barbunya, yarım kase yoğurt,1 diilim ekmek
ara: burda kaçırdım itiraf ediyorum2 top dondurma
evde vardı eşim yiyelim dedi yok dedim de dayanamadım çok pişmanım ama oldu
activite: spor malesef yapamadım eşim evde olunca olmuyo ama sağolsun hiç oturtmadı beni onu getir bunu götür bayağı efor sarfettim, 2 lt su form çayı...
bu arada kızlarr ben diete ve spora başladığımdan beri belim incelmeye ve de basenim küçülmeye başladı ama kiloma baktım dün sabah ++ gördüm anlamadım vede yağ oarnım yükselmiş herhalde spor yağlarımı hareketlendirdi inşlhh:26:
esra tatlım alkali suyu nasıl yapıyorsun yazarmısın güzelim...
alkali sutam olarak nedir, ne işe yarar, nasıl hazırlanır halkımıza yardımcı olur musunuz esra hanım
şaka şakaa sen hunharca harcayabilirsin ben de daha tavsiye verilecek dizi çookk
koşturmaktan ancak çay kahve içmeye fırsatım oluyor, bişey yemeye pek fırsatm olmuyor da ondan ara öğünüm yok canım.. sürekli müşteri geliyor, birileri arıyor falan tırlatacam yakında.. su da benm en az 2.5 3 lt mutlaka oluyodur o konuda, acımam suyu çok severim içerimm
yaa akşam yemeginden snra bişey yemiyodm normalde ama bu sefer adetim fena yaptı beni yaa.. tüm dengesizliklerini yaşıyorum.. canm sürekli bişeyler yemek istiyorum, yiyemiyorum die bu sefer saga sola sarıyorum.. dün kardeşmle anneme küstüm gittim odaya kapıyı da kitledm.. üstüne bide emraha çattım, çocuk alt tarafı spor yapıyo musun die sordu, dogduguna pişman ettm onu da.. sen zaten beni begenmiyosn da, değişirim diye bekliyosn ama değişmeyecem, sevmiyosan çek git ne diye uğraşıyosn benmle bilmem nee.. üstüne bide biz bunları konuşurken msj la uyuyakalmış, ordan da yardırdım.. ne kadar önemsedigin belli beni, burda üzgün müyüm değil miyim umrunda değil falan filann.. ki biliyorm gunlerdir gece 2 de 3 de yattım 6 da kalkıyo ama işte hormonlarım çok fena söz sahibi şuanngece 3 te uyanmış msj larımı görmüş o saatte açıklama yapmaya çalışmış garibim, normalde yumuşarm ama gıcıklık değil mi yumuşamadm.. eğer hormonlarım biraz daha beni böle etkilemeye devam ederse, yakında gelirim size, sevgilim beni terk etti teselli edin beni diye.. resmen canavara dönüştüm bu sefer yaaa
şimdi de etüd hazırlamam lazım, aramam gereken müşteriler de var, hiç birini yapmıyorumm.. isyandayımm.. bi de kovulurum artk üstüne oohhh..
Oyyyyyyyyyyy önce sakinleşiyoruz regl döneminde benimde senden geri kalır yanım yok ama sen zaten farkındasın hassas olduğunu bu dönemde sevdiklerimizi kırmak bize üzüntüden başka hiçbirşey vermeyecektir.Belki birazda sabırlı olsak rahat atlatırız.Sende onu dene bitanem sabırlı olumlu olmaya çalış.Her evde çatışmalar olur bizdede oluyor odana gir 10 dk sakinleş ve hemen çık bişey olamamış gibi devam et sorunları uzatmakla elimize bişey geçmez çünkü heleki ailede hiç gerek yok bunlara .İşin stresi büyük üstüne de regl gelince seni çok iyi anlıyorum.Ama sevdiklerimizin suçu ne
Sevgilin de asker canım onun psikolojisi çok farklı sen biraz ona da yüklenmişsin.Amann şurda azıcık kaldı gelmesine ikinizde yıprandınız tabi.Eminim döndüğünde tüm sorunlarınızı çözmüş olacaksınız.Dert etme sen çok güzel bir kızsın vee çok da azimlsin.
Senden canavar olmaz hiiiiç boşuna uğraşma tatlışeyyyAma bi olumlu düşün olur mu ? Sadece pozitif olmaya çalış gerçekten istersen olursun sen de biliyosun.
Sinirlenince gel yazz bacımmm dök içini yaaa rahatla şöyleee
bu dönemlerde çok sinir oluyorm erkeklere onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamıyolar diyee, resmen çatacak yer arıyorum yaa.. aslında bu kadar etkilenmezdm ben kendimi sakinleştirirdm ama bu sefer yapamıyorum.. annemle kardeşim o kadar dert değil, çoktan unutmuşlardır bile, ters bişey demedm. kinci de değillerdir zaten, ama emraha sinir oluyorum halaa.. sevdiginden şüphem yok ama spor yapıyo musun, ben senin iyiligin için sölüyorum, bilmem ne, bilmem nee.. diyecem bigunn ben de senin kel kafanı begenmıyorum amaa laf sölemiyorm die ayıp olacakkçok gerildm artk onu özlemekten, konuşmamaktan.. dün akşam yemekteydk aramış, duymadm tel i odadaydı genelde o saatte aramaz die, çok üzüldm sonradan.. günlerdir sesini duymuyorum, son günler die mi yükleniyolardır nedir, o da normalin üstünde yoğun.. bi yandan bu spor yaptn mı mevzu girince, acaba beni begenmemeye başladı da yoğunlugu bahane olarak mı kullanıyor die beynimi düşünceler kemiriyor.. çok bunaldım çokk, bütün gece ağladım, hala gözyaşı gözümün ucunda, yine ağlasam sanki doyamazmışım ağlamaya gibi geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?