2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kirpikler için

Aslında benim size yazacağım bir makyaj hilesi canlar şöyleki ;

Göz makyajınızı yaptınız diyelim en son elinize iki rimel alın biri yoğun kıvam diğeri akıcı kıvamda.(marka söylemek sorun olurmu bilmiyorum ama ben kullandığım markadan çok memnunumm m....line anladınız siz onu ).Sonra kirpik kıvırıcıyla en dipten kirpiklerinizi kıvırın ilk olarak yoğun kıvam maskarayı iyice sürün tarayın ardından sıvı maskarayla kirpiklerinize kat çıkın yani şu demek oluyor kat çıkmak rimel fırçasının üstünde boya kalsın biraz o şekilde uygulama yapın bu sayede kirpikler daha dolgun görünecektir.Sonra tekrar yoğun maskara sürün ve sonra tekrar akıcı maskara.Aslında bu işlem kat işlemi oluyor siz ne kadar isterseniz o kadar yapın ben 2+2 toplam 4 kat yapıyorum .Daha sonra makyajınızın kurumasını bekleyin.Bu arada ben waterpoof rimel kullanmıyorum size tavsiyem kullanmayın acayip döküyor kirpikleri ve çok zor çıkıyor.İyice kuruduğundan emin olduktan sonra ben bu işlemi evden çıkmadan tam önce yapıyorum .Tekrar kirpik kıvırıcıyla kirpiklerimi en en en diptan kıvırıyoruz.Dananın kuyruğu burda kopuyor işte öyle güzel ve uzun görünüyorlar ki

Bi ara önce sonra resim yapayım daha net anlaşılır herhalde

Kirpik bakımı için hemen küçük bir şey yazayım eşit ölçülde tatlı badem yağı ve hint yağını karıştırım akşam temiz kirpikleri uygulayın rimel fırçası yada kulak çöpüyle bunu kaşlarınızada sürebilirsiniz çok faydalı bir kür besler ve uzatır

başınız saolsun, Allah size ve eşinize, tüm ailenize sabır versin..

kızlar bugun ara ara girdm ama, hep işim çıkktı yazamadan çıkmak zorunda kaldm.. şimdi de menumu yazıp çıkacam, canm sıkkın biraz, uyuyunca geçer belki. neyse menumu yazayım

kahvaltı

1 kase korn flakes

öğle yemegi

kepekli sandviç

akşam yemegi

1 kase mercimekli çorba

2 yk misket köfte ( suyundan yemedm hiç, sadece köfte vardı )

2 yk bulgur pi,lav

yarım dilim tam tahıllı ekmek

akşamda 1 top profiterol yedm, adet dönemindeyim.

yarın girmeye çalışırım ama pazartesiye yetiştirmem gereken bi etüd çizimi var, ve yarın ofiste bitirip eve iş getirmemek istiyorum. akşamda köyder olacam zaten.. yarın yazamazsam bile, en geç pazar akşamı görüşürz..

tsk ettım canımmmmmmmmmmmm ona ragmen veremıyorum kılo hatta alıyorum buaralar. haftabasından ıtıbaren yenı uygulamalar denemeler yapacagım bır de oyle sonuc gozlemleyecegım bakalım

oyyyssss canım benim alkali su sana iyi gelecek bak görürsün gidecek o kilolar daha da gelmemek üzere

Hım mm sevgili günlük filizzz ben kullanırım ki bunu şımarıklık dozunda olunca çok güzel yaaa keşke ben hep dozunda bırakabilsem

uykunun gelmesine sevindim bitanemmm ohhh uyu yarında nasılsa iş yok makyaj yürüyüşteyken oluyor tabi böyle saç bandlarım falan gayet hoş ama evde leslie yaparken siliym makyajımı terle çok kötü oluyor yoksam

tamam o zaman sen normal yaşa yoğun yaşama hatta az dinlen sen

odul işini bugün seninle konuştuk ablamlara gittiğimde cheescake yicem mımmmm bayılırım yahuu kıyafet bende aldım ve alıyorum ha sen bana link atacaktın unuttun sanırım

canım menün güzel ama beni öğlen ki ekmek meselesinde sana bir tavsiyede bulunmak isterim nacizane çorbanı içtikten sonra hala açsan bir porsiyon meycve yiyebilirsin bunu ender saraçta dahil bütün diyetisyenler söylğyor öğlen doymazsanız eğer bir meyve yiyi diye ben öyle yapıyorum sen de deneyebilirsin

akşam yemeğin de çok başarılı senin akşam menünü böyle görmek süper afiyet olsun

aman idareli harca diziyi haa sadece 48 bölüm var toplamdfa hemen bitirmee

güzellerr, ben bugun çok yoğunumm işleri toparlayabilirsem gün içerisinde girmeye çalışacagımmm öptüümmmm

idareli harca demiş kuzum yaaa alemsin valla tamm en idarelisinden günde 2 bölüm ayyy benim hayatım jess ve nick oldu bu aralar duygusal olarak da boşluktayım ya ondan sanırım ama çoooook tatlılar yaaa iyiki söylemişsin bana diziyi öperim yanaklarındann

ben yanlış anlamadım di mi seni büyük bi kızın var ve şimdi yine hamilesin ayyy ne güzelmiş çok sevindim bilmiyordum doğrusu tebrik ederim ayrıca

ayy tmm makyaj yapmaya çalış yanına alıver canım ben olsam bütün evi götürmüştüm falan yaa o fotoğrafcı işinde haklısın pahalı oluyolar o zaman sizde kendi makinenizle pozlar çekinin keşke yakın olaydık ben gelir hem makyajını yapardım hem saçını hemde süper fotolar çekerdim

sen sezeryandan neden korkuyosun bakemm ? herkes sezaryan ister sen normal doğum gerçi sağlıklı ama hayırlısı böyleyse sende doktorunu dinlersin cnm kafaya takma olur mu ???

sende iyi ki varsınnnnnn

oyyy tşk ederimmm ama içimde kalır şimdi mutlaka yap ve ye tamam mı ? yoksa gerçekten üzülürüm

Başınız saoulsun canım çok üzüldüm.rabbim mekanını cennet eylesin sizlerede sabır versin ...

Menüm

Sabah
aç karnına bir bardak alkali su
4 esmer kru kayısı
yarım saat sonra
bir sahanda omlet
iki dilim ekmek
bir çay k. kadar krem peynir
maydonoz

ara
yeşil çay

öğlen
bir tabak mantar yemeği
bir dilim ekmek
bir salatalık yarım domates

ara
4 kuru kayısı esmer

akşam
4 kaşık mantar yemeği
bir kase special k

bugün 30 dk tempolu yürüyüşüm var reglden dolayı iyi hissetmediğim için leslie yapamadım.Su bu aralar iyice azaldı bir-bir buçuk lt anca olmuştur.İşyerinde wc olmaması beni zorluyor doğrusu

Çok uykum geldi kızlar ben yatar hepinizi öpüyoreeeee

canım menün güzel olmuşsada ara öğün neden yok ? aslında ralarda meyve yoğurt süt fındık kauru kayısı falan koysan daha iyi olur bir de suyun ne kadar ?

Akşam ki profiterol da afiyet olsun canım reglde oluyor napahhh tatlı da mı yemiyahhh

herkese iyigünler dün ki menümü yazayım

sabah: 2 dilim buğday ekmeği, domates, yarım salatalık,maydanoz,peynir, 3 çatal yumurtalı patates,şekersiz çay

ara: 1 tane armut üzerine tarçın da ekliyorum daha sanki şeker ihtiyacımı karşılıyor gibi geldi bana:44:

öğle: bi kase çorba, 3 parça haşlanmış tavuk göğsü,2 çatal pilav,semizotu salatası( bu ara semizotu delisi oldum hiç yemediğim sevmediğim şeydir semizotu ama arkadaş yapmıştı nar ekşili çok hoşuma gitti o günden beri semizotu favori sebzem oldu

ara: şekersiz çay, 3 badem 2 fındık 3 kaju

akşam: 6 kaşık taze barbunya, yarım kase yoğurt,1 diilim ekmek

ara: burda kaçırdım itiraf ediyorum 2 top dondurma
evde vardı eşim yiyelim dedi yok dedim de dayanamadım çok pişmanım ama oldu

activite: spor malesef yapamadım eşim evde olunca olmuyo ama sağolsun hiç oturtmadı beni onu getir bunu götür bayağı efor sarfettim, 2 lt su form çayı...

bu arada kızlarr ben diete ve spora başladığımdan beri belim incelmeye ve de basenim küçülmeye başladı ama kiloma baktım dün sabah ++ gördüm anlamadım vede yağ oarnım yükselmiş herhalde spor yağlarımı hareketlendirdi inşlhh:26:

esra tatlım alkali suyu nasıl yapıyorsun yazarmısın güzelim...

Son düzenleme:
oyyyssss canım benim alkali su sana iyi gelecek bak görürsün gidecek o kilolar daha da gelmemek üzere

alkali sutam olarak nedir, ne işe yarar, nasıl hazırlanır halkımıza yardımcı olur musunuz esra hanım

şaka şakaa sen hunharca harcayabilirsin ben de daha tavsiye verilecek dizi çookk

koşturmaktan ancak çay kahve içmeye fırsatım oluyor, bişey yemeye pek fırsatm olmuyor da ondan ara öğünüm yok canım.. sürekli müşteri geliyor, birileri arıyor falan tırlatacam yakında.. su da benm en az 2.5 3 lt mutlaka oluyodur o konuda, acımam suyu çok severim içerimm

yaa akşam yemeginden snra bişey yemiyodm normalde ama bu sefer adetim fena yaptı beni yaa.. tüm dengesizliklerini yaşıyorum.. canm sürekli bişeyler yemek istiyorum, yiyemiyorum die bu sefer saga sola sarıyorum.. dün kardeşmle anneme küstüm gittim odaya kapıyı da kitledm.. üstüne bide emraha çattım, çocuk alt tarafı spor yapıyo musun die sordu, dogduguna pişman ettm onu da.. sen zaten beni begenmiyosn da, değişirim diye bekliyosn ama değişmeyecem, sevmiyosan çek git ne diye uğraşıyosn benmle bilmem nee.. üstüne bide biz bunları konuşurken msj la uyuyakalmış, ordan da yardırdım.. ne kadar önemsedigin belli beni, burda üzgün müyüm değil miyim umrunda değil falan filann.. ki biliyorm gunlerdir gece 2 de 3 de yattım 6 da kalkıyo ama işte hormonlarım çok fena söz sahibi şuann gece 3 te uyanmış msj larımı görmüş o saatte açıklama yapmaya çalışmış garibim, normalde yumuşarm ama gıcıklık değil mi yumuşamadm.. eğer hormonlarım biraz daha beni böle etkilemeye devam ederse, yakında gelirim size, sevgilim beni terk etti teselli edin beni diye.. resmen canavara dönüştüm bu sefer yaaa

şimdi de etüd hazırlamam lazım, aramam gereken müşteriler de var, hiç birini yapmıyorumm.. isyandayımm.. bi de kovulurum artk üstüne oohhh..

menün çok güzel canım çok beğendim hele şu tarçınlı armut haklısın şeker ihtiyacını giderir keşke bend etarçın yiyebilseydim ağzıma süremiyorum

semizotuna bende bayılırım çiğ pişmiş farketmez hertürlüsünü yerim mımmmm afiyet olsun

akşamki dondurmaya takılma her zaman yapmıyorsun sonuçta değil mi sorun değil cnm haftada bir bir top yiyebilirsin

+++ ların türlü türlü sebei olabilir tuvalet sorunu ödem kas gibi takılma sen süper gidiyosun onlar en kısa sürede eksiye dönecek şüphen olmasın

Alkali su şöyle canım bir litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat ekleyip iyice eriyene kadar karıştır o şekilde tüket küçük paketler (5 mg) 1 tatlı kaşığına denk geliyor bu arada bence çok faydalı sen de başla

Oyyyyyyyyyyy önce sakinleşiyoruz regl döneminde benimde senden geri kalır yanım yok ama sen zaten farkındasın hassas olduğunu bu dönemde sevdiklerimizi kırmak bize üzüntüden başka hiçbirşey vermeyecektir.Belki birazda sabırlı olsak rahat atlatırız.Sende onu dene bitanem sabırlı olumlu olmaya çalış.Her evde çatışmalar olur bizdede oluyor odana gir 10 dk sakinleş ve hemen çık bişey olamamış gibi devam et sorunları uzatmakla elimize bişey geçmez çünkü heleki ailede hiç gerek yok bunlara .İşin stresi büyük üstüne de regl gelince seni çok iyi anlıyorum.Ama sevdiklerimizin suçu ne

Sevgilin de asker canım onun psikolojisi çok farklı sen biraz ona da yüklenmişsin.Amann şurda azıcık kaldı gelmesine ikinizde yıprandınız tabi.Eminim döndüğünde tüm sorunlarınızı çözmüş olacaksınız.Dert etme sen çok güzel bir kızsın vee çok da azimlsin.

Senden canavar olmaz hiiiiç boşuna uğraşma tatlışeyyy Ama bi olumlu düşün olur mu ? Sadece pozitif olmaya çalış gerçekten istersen olursun sen de biliyosun.

Sinirlenince gel yazz bacımmm dök içini yaaa rahatla şöyleee

bu dönemlerde çok sinir oluyorm erkeklere onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamıyolar diyee, resmen çatacak yer arıyorum yaa.. aslında bu kadar etkilenmezdm ben kendimi sakinleştirirdm ama bu sefer yapamıyorum.. annemle kardeşim o kadar dert değil, çoktan unutmuşlardır bile, ters bişey demedm. kinci de değillerdir zaten, ama emraha sinir oluyorum halaa.. sevdiginden şüphem yok ama spor yapıyo musun, ben senin iyiligin için sölüyorum, bilmem ne, bilmem nee.. diyecem bigunn ben de senin kel kafanı begenmıyorum amaa laf sölemiyorm die ayıp olacakk çok gerildm artk onu özlemekten, konuşmamaktan.. dün akşam yemekteydk aramış, duymadm tel i odadaydı genelde o saatte aramaz die, çok üzüldm sonradan.. günlerdir sesini duymuyorum, son günler die mi yükleniyolardır nedir, o da normalin üstünde yoğun.. bi yandan bu spor yaptn mı mevzu girince, acaba beni begenmemeye başladı da yoğunlugu bahane olarak mı kullanıyor die beynimi düşünceler kemiriyor.. çok bunaldım çokk, bütün gece ağladım, hala gözyaşı gözümün ucunda, yine ağlasam sanki doyamazmışım ağlamaya gibi geliyo..

Nazım güzelim boşu boşuna kendine dert ediyorsun sen gerçekten fıstık gibi hatunsun biliyomusun insanın kendine inanması en önemli şey.önce sen bi kendine inan kendine güven adımların emin ol.Sonrası böyle şeyler yaşamazsın zaten.Erkek arkadşın seni neden beğenmesin canım? Bu senin kuruntun sizin aranızda çok önemli bi bağ var.Fiziksel görünüşün dışında kalpten bağlanmışsınz.Önemli olanda o zaten lütfen böyle saçma bişeyi kendine dert etme.Ayrıca sen kendini beğendiğini ve güvendiğini karşı tarafa hissettirmelisin.Bak bana hala 90 bile olmadım ama gelip görsen havam binbeşyüz.Varmı benden güzeli? Sizin sülalenizde mi var böyle güzel diyerek hep eespri yapıyorum hem de kendimden emin olduğumu gösteriyorum.Ki kaldıki sen zayıflamak için elinden geleni yapıyorsun.Ayrıca erkek arkadaşının kötü niyetle sorduğunu düşünmüyorum da sadece merak etmiştir.Askerlik zor bi dönem inan konuşamaman çok normal lütfen az daha sabret gelince herşey çok güzel olacak.Meseleyide uzatma derim ben sonuçta bu aralar hassasın yaa onun etkisi çok fazla

Bu arada canım papatya ve ada çayı içmeyi denermisin lütfen ? Sakinleştirecektir seni

Kızlar Filizin misafirleri gitmemiş hatta biraz daha kalacaklarmış.O yüzden haftasonu pc açamıcak.Haber vereyim size Pazartesi yazar yine .Selamlarınıda iletmiş olayım