- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.101
Nazım güzelim boşu boşuna kendine dert ediyorsun sen gerçekten fıstık gibi hatunsun biliyomusun insanın kendine inanması en önemli şey.önce sen bi kendine inan kendine güven adımların emin ol.Sonrası böyle şeyler yaşamazsın zaten.Erkek arkadşın seni neden beğenmesin canım? Bu senin kuruntun sizin aranızda çok önemli bi bağ var.Fiziksel görünüşün dışında kalpten bağlanmışsınz.Önemli olanda o zaten lütfen böyle saçma bişeyi kendine dert etme.Ayrıca sen kendini beğendiğini ve güvendiğini karşı tarafa hissettirmelisin.Bak bana hala 90 bile olmadım ama gelip görsen havam binbeşyüz.Varmı benden güzeli? Sizin sülalenizde mi var böyle güzel diyerek hep eespri yapıyorum hem de kendimden emin olduğumu gösteriyorum.Ki kaldıki sen zayıflamak için elinden geleni yapıyorsun.Ayrıca erkek arkadaşının kötü niyetle sorduğunu düşünmüyorum da sadece merak etmiştir.Askerlik zor bi dönem inan konuşamaman çok normal lütfen az daha sabret gelince herşey çok güzel olacak.Meseleyide uzatma derim ben sonuçta bu aralar hassasın yaa onun etkisi çok fazla
Bu arada canım papatya ve ada çayı içmeyi denermisin lütfen ? Sakinleştirecektir seni
başınız sağolsun allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin .günlerdir gelemedim cünkü cok kötü günler gecirdik.Bayrmda kayinpederim hastalanmis bize hber verdiklerinde beyin ölümü gerceklesmisti.Hemen esimle Türkiyeye döndük .Sali günü onu kaybettik.Cocuklarimi teyzelerine birakmistim.Kücük oglum bensiz cok zorlaninca bugün döndüm.Önümüzdeki hafta sonu Türkiyeye geri dönecegiz.Bu yüzden gelemedim arkadaslar.Gecmiside okumadim henüz.Dilerim hepiniz saglikli ve mutlusunuzdur.Öpüyorum sizleri ve gecmisi okumaya calismaya gidiyorum.
hoşgeldin cnm
maşallahhhzeynepsu büyümüş abla olmuş
lokositin sorun olmaması ii bişey ne güzel aferinle toplamışsın
ayy doğuma hazırlık yavaş yavaş başlıyo desene hakkına hayırlısı olsun cnm sezeryan senin ve bebğin için iise olsun bence kafana takma sağlıkla ikinizde evinize gelin de gerisine dayanılırr
yok canım doğru anladın .benim 17 yaşında hatta ekimde 18 yaşına girecek olan bir kızım var .lise 4 e gidecek bu sene .işte yıllar yıllarrrr sonra rabbim bi tane daha nasip etti .mucize gibi geldi hayatımıza .bende yaşlı değilim amaben yanlış anlamadım di mi seni büyük bi kızın var ve şimdi yine hamilesin ayyy ne güzelmiş çok sevindim bilmiyordum doğrusu tebrik ederim ayrıca
ayy tmm makyaj yapmaya çalış yanına alıver canım ben olsam bütün evi götürmüştüm falanyaa o fotoğrafcı işinde haklısın pahalı oluyolar o zaman sizde kendi makinenizle pozlar çekinin keşke yakın olaydık ben gelir hem makyajını yapardım hem saçını hemde süper fotolar çekerdim
sen sezeryandan neden korkuyosun bakemm ? herkes sezaryan ister sen normal doğum gerçi sağlıklı ama hayırlısı böyleyse sende doktorunu dinlersin cnm kafaya takma olur mu ???
sende iyi ki varsınnnnnn
bu dönemlerde çok sinir oluyorm erkeklere onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamıyolar diyee, resmen çatacak yer arıyorum yaa.. aslında bu kadar etkilenmezdm ben kendimi sakinleştirirdm ama bu sefer yapamıyorum.. annemle kardeşim o kadar dert değil, çoktan unutmuşlardır bile, ters bişey demedm. kinci de değillerdir zaten, ama emraha sinir oluyorum halaa.. sevdiginden şüphem yok ama spor yapıyo musun, ben senin iyiligin için sölüyorum, bilmem ne, bilmem nee.. diyecem bigunn ben de senin kel kafanı begenmıyorum amaa laf sölemiyorm die ayıp olacakkçok gerildm artk onu özlemekten, konuşmamaktan.. dün akşam yemekteydk aramış, duymadm tel i odadaydı genelde o saatte aramaz die, çok üzüldm sonradan.. günlerdir sesini duymuyorum, son günler die mi yükleniyolardır nedir, o da normalin üstünde yoğun.. bi yandan bu spor yaptn mı mevzu girince, acaba beni begenmemeye başladı da yoğunlugu bahane olarak mı kullanıyor die beynimi düşünceler kemiriyor.. çok bunaldım çokk, bütün gece ağladım, hala gözyaşı gözümün ucunda, yine ağlasam sanki doyamazmışım ağlamaya gibi geliyo..
yok canım doğru anladın .benim 17 yaşında hatta ekimde 18 yaşına girecek olan bir kızım var .lise 4 e gidecek bu sene .işte yıllar yıllarrrr sonra rabbim bi tane daha nasip etti .mucize gibi geldi hayatımıza .bende yaşlı değilim ama36 olucam bir hafta sonra ayyyy yanımda olaydın ne güzel olurdu süslerdin beni ohhh missss ..artık kızım çeker inşallah .sen nerede oturuyosun ben kaçırmışım .biz kocaelideyiz .benim ilk doğumum normal olmuştu .doğurunca hiç ağrın sancın kalmıyo bide hemen sütün geliyo falan çok kolaylık oluyo sadece doğum sancısı biraz zorluyo o kadar .ama sezaryen bi ameliyat .narkoz falan çok zor .bi kaç kişiye refaketçi kalmıştım doğumdan sonra acıları daha fazla oluyodu onların .ama hakkımızda hayırlısı ne ise onu istiyorum rabbimden .
nurdannn kıyamam canım yaa niye bu kadar daraldın sen .sıkma canını .bak kavuşmayada az kaldı .sen çok ağlamışsın ama ben yazdıklarını tebessümle okudum bunlar çok heyecanlı zamanlar tadını çıkarın .özlemek arada ufak tartışmalar güzel olur ilişkiniz canlanır hemde birbirinizi daha iyi tanırsınız.
Nazcım canım allah aşkına senin öyle çok kilon yok ki sporla çatır çatı verirsin zaten o da geldiğinde sendeki değişikliğin farkına varacktır sen de aklından sil bu beğenmeme düşüncesini kendini yıpratma yaaa yarın işin olmaması sana iyi gelecektir hem köyede gidiyormuşsun temiz hava ohhhh misss çek içine bi dinlen sakin kafayla düşününce rahalıcaksın bak gör ağlamak istediğinde de ağla iyi geliyor içine atınca olan sana olur o yüzden dök içini anlaştıkmı tatlım ????ofisteyim şimdi yokki söledigin çaylar, akşam köye ananemlere gidecem onda vardr orada içerm artk..
yaa ben de aramızdaki fiziksel görünüş dışında kalpten bir bagımız var sanıyordm ama beyefendi fırsatını buldu mu lafını ediyo yine.. çok sinir oldum yaa, inan bana bu çok çok sakinleşmiş halim, dün gece allahtan uyuyakalmış yoksa çok uğraşırdı benmle, mevzu iyi yere gitmezdi yani..
ben diyorm ona begenmiyosan almasın anan sölersin die ama direk pat die spor yapıyo musun diyince zoruma gitti.. begenmiyomuş gibi, sanki ancak zayıflarasam şartla benimle olacakmış gibi.. yoksa bu mevzudan önceki muhabbetimizde bi sıkıntı yoktu. ama işte saolsun pat diye içine ediyor herşeyin.. ayy ofisteym ağlayamıyorm da gözlerm doluyo içime akıtıyorm resmen.. çok bozuk sinirlerim..
yok canım doğru anladın .benim 17 yaşında hatta ekimde 18 yaşına girecek olan bir kızım var .lise 4 e gidecek bu sene .işte yıllar yıllarrrr sonra rabbim bi tane daha nasip etti .mucize gibi geldi hayatımıza .bende yaşlı değilim ama36 olucam bir hafta sonra ayyyy yanımda olaydın ne güzel olurdu süslerdin beni ohhh missss ..artık kızım çeker inşallah .sen nerede oturuyosun ben kaçırmışım .biz kocaelideyiz .benim ilk doğumum normal olmuştu .doğurunca hiç ağrın sancın kalmıyo bide hemen sütün geliyo falan çok kolaylık oluyo sadece doğum sancısı biraz zorluyo o kadar .ama sezaryen bi ameliyat .narkoz falan çok zor .bi kaç kişiye refaketçi kalmıştım doğumdan sonra acıları daha fazla oluyodu onların .ama hakkımızda hayırlısı ne ise onu istiyorum rabbimden .
nurdannn kıyamam canım yaa niye bu kadar daraldın sen .sıkma canını .bak kavuşmayada az kaldı .sen çok ağlamışsın ama ben yazdıklarını tebessümle okudum bunlar çok heyecanlı zamanlar tadını çıkarın .özlemek arada ufak tartışmalar güzel olur ilişkiniz canlanır hemde birbirinizi daha iyi tanırsınız.
ah cnm tarçın da ne güzel bi şeydir ama olsun sende başka şeylerle şeker hevesini atlatırsınmenün çok güzel canım çok beğendim hele şu tarçınlı armut haklısın şeker ihtiyacını giderir keşke bend etarçın yiyebilseydim ağzıma süremiyorum
semizotuna bende bayılırım çiğ pişmiş farketmez hertürlüsünü yerim mımmmm afiyet olsun
akşamki dondurmaya takılma her zaman yapmıyorsun sonuçta değil mi sorun değil cnm haftada bir bir top yiyebilirsin
+++ ların türlü türlü sebei olabilir tuvalet sorunu ödem kas gibi takılma sen süper gidiyosun onlar en kısa sürede eksiye dönecek şüphen olmasın
Alkali su şöyle canım bir litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat ekleyip iyice eriyene kadar karıştır o şekilde tüket küçük paketler (5 mg) 1 tatlı kaşığına denk geliyor bu arada bence çok faydalı sen de başla
tatlım burda ki yazıda benim kansızlığım var o yüzden belkide ki,lo fazla veremiyorum hatta bayramdan önce serumla kan ilacı almıştım düşün yanii:26:ama şu aralar değerlerim iiye gidiyo bende artık sağlıklı kilo vericem umarımSORU: Kilo vermemi neler engelleyebilir?
CEVAP: Kilo vermeyi engelleyen 'gizli ajanlar' vardır!
Kilo verebilmek için, doğal tereyağı, soğuk sızma zeytinyağı ve temel olan yağlar Omega 3 gibi doğal yağların doğal şekilleriyle mutlaka vücuda girmesi gerekmektedir.
Yağ yemeyen kilo veremez!
Gizli Gıda alerjisi varsa kilo verilemez!
D vitamini eksikliği varsa kilo verilemez!
Demir eksikliği varsa yine kilo verilemez!
Günlük 20-30 dakikalık yürüyüş süresini usul usul 50-60 dakikaya çıkarmaları gerekebilir...
filizim bi bak canımmm
cnm ya haklısın doğum yaklaştıkça korku sıkıntı seni sarıyor demek,tabii ağırlaşınca yatmak ii geliyo demek bizde o yolalrdan geersek öğreniriz inşlhhhbaşınız sağolsun allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin .
sorma cemre ablası büyüyo valla günler geçiyo .doğum hazırlıkları çok az kaldı çok şükür .çok ağırlaşmadan bitirmek istiyorum acele ediyorum azcık çünki bazen gün boyu sadece yatıyorum hiç halim olmuyo .
doğru hangi doğum şekli bizim için hayırlıysa onu diliyorum rabbimden
kasım annelerinde bi bayan doğum yaptı 27 +5 günlükken bebiş şimdi küvözde .rabbim zamanında nasip etsin diyorum artık
sen nasılsın snavlar bitti mi
ah cnm tarçın da ne güzel bi şeydir ama olsun sende başka şeylerle şeker hevesini atlatırsın
aslında tuvalet veya ödem gibi sorunum yok bu aralar da ama spordan kaslarım şişti galiba o yüzden + gördüm
teşekkür ederim cnm benim inşlh bu yolda --- leri görüp idealime kavuşurum
cnm bu su günde kaç litre olmalı yani fazla sordum ama kusura bakam acaba bende de faydası olur mu suyu hep normal zamanda ki gibi mi içicem yoksa bi kaidesi var mı yani yemeklerden sonra veya önce mi?:26:
tatlım burda ki yazıda benim kansızlığım var o yüzden belkide ki,lo fazla veremiyorum hatta bayramdan önce serumla kan ilacı almıştım düşün yanii:26:ama şu aralar değerlerim iiye gidiyo bende artık sağlıklı kilo vericem umarım
cnm ya haklısın doğum yaklaştıkça korku sıkıntı seni sarıyor demek,tabii ağırlaşınca yatmak ii geliyo demek bizde o yolalrdan geersek öğreniriz inşlhhh
ay cnm rabbim bi an önce ii edip bebişini evine sağlıkla götürsün o bayan
gününde sağlıkla gelsin inşlh güzelim
evet sınavlar bitti sonuçlar açıklandı ii gidiyorum bakalım mezun olabilirim inşllh zamanı gelince:26:
anladım cnm sağol tmm ben nasıl içiyorsam öyle içicem salı günü başlarım alkali suyaAlkali suyu kilona göre ayarlaman lazım yani 20 kiloya 1 litre düşüyorum mesela ben 95 diyelim normalde 4,4 lt içmem lazım ama mümkün değil içemem ondan ben hep 2,5 lt içiyorum.Sabah kalkınca ve gece yatmadan önce mutlaka içiyorum ki bir iki bardak bağırsaklrı suyla açmış oluyorum.Yani sen normal suyunu nasıl içiyorsan bunu da öyle iç canım
Kansızlık kilo verme sürecini nasıl etkiler ? Ben çok kansızım ve hiç de tedavi olmadım.Bu aralarada gitmem zaten vereceği ilaç hap iğne falan kilo yapar yaaa
ah cnm aynı bende yarın arkadaşıma oturmaya gidiyorum ertesi gün de hala kızı davet etti inşlh kaçırrmıcam bendeeeeeeeee:18::18:Kızlarr yarın komşuyla birlikte pikniğe gidiyoruz.Kahvaltıyı bile orda yapacaklarmış.Bizim hatunlar şimdiden ayarlamışlar pasta börekler neler neler yapmışlar .Allah yarın bana dayanma gücü versin.Ama bol bol yürüyüş yapabileceğim bi yer.Hatta bizimkiler taksiyle gidip gelecek 2 km vardır ben komşuyuda alıp yürücem o yolu .Ordada yürürüm yemeğe de dikkat edicem.Püfsss inşallah kaçırmam.
geçenlerde ciğer yedim bi kerek faydasın olur inşallahanladım cnm sağol tmm ben nasıl içiyorsam öyle içicem salı günü başlarım alkali suya
cnm kansızlık bende nasıl etkiliyor biliyormusun ben çok çabuk acıkıyorum ve hep cnm tatlı istiyor
dediğin doğru kan hapı şuuruba, acayip kilo yapıyı sadece damanrdan alınan ilaç kilo yapmıyo oda zaten herkse olmuyo aşırı kansızlık varsa dr. direk damardan veriyo
cnm dana ciğeri ve demir ,içeren sebzeler ye dengelersin
ah cnm aynı bende yarın arkadaşıma oturmaya gidiyorum ertesi gün de hala kızı davet etti inşlh kaçırrmıcam bendeeeeeeeee:18::18:
Nazcım canım allah aşkına senin öyle çok kilon yok ki sporla çatır çatı verirsin zaten o da geldiğinde sendeki değişikliğin farkına varacktır sen de aklından sil bu beğenmeme düşüncesini kendini yıpratma yaaa yarın işin olmaması sana iyi gelecektir hem köyede gidiyormuşsun temiz hava ohhhh misss çek içine bi dinlen sakin kafayla düşününce rahalıcaksın bak gör ağlamak istediğinde de ağla iyi geliyor içine atınca olan sana olur o yüzden dök içini anlaştıkmı tatlım ????
Alkali suyu kilona göre ayarlaman lazım yani 20 kiloya 1 litre düşüyorum mesela ben 95 diyelim normalde 4,4 lt içmem lazım ama mümkün değil içemem ondan ben hep 2,5 lt içiyorum.Sabah kalkınca ve gece yatmadan önce mutlaka içiyorum ki bir iki bardak bağırsaklrı suyla açmış oluyorum.Yani sen normal suyunu nasıl içiyorsan bunu da öyle iç canım
Kansızlık kilo verme sürecini nasıl etkiler ? Ben çok kansızım ve hiç de tedavi olmadım.Bu aralarada gitmem zaten vereceği ilaç hap iğne falan kilo yapar yaaa
Kızlarr yarın komşuyla birlikte pikniğe gidiyoruz.Kahvaltıyı bile orda yapacaklarmış.Bizim hatunlar şimdiden ayarlamışlar pasta börekler neler neler yapmışlar .Allah yarın bana dayanma gücü versin.Ama bol bol yürüyüş yapabileceğim bi yer.Hatta bizimkiler taksiyle gidip gelecek 2 km vardır ben komşuyuda alıp yürücem o yolu .Ordada yürürüm yemeğe de dikkat edicem.Püfsss inşallah kaçırmam.
gittim geldm canm köye, iyi geldi tabi, koca kafalı sevgilimle de hallettk gibi ama geldigi zaman bütün bu günlerin acısı çıkacak haberi yok henuz kendisininbu yaptıklarını fitil fitil getirecem burnundan.. şimdilik sabrediyorum diyelim yani henuz ona olan sinirim tam geçmediyse bile şuan kavga edemiyoruz çünkü sürekli yoğun, onun yogun olmadıgı zaman geldiginde soracam ben ona
alkali su nasıl hazırlanıyr ki ? bi denesem mi acaba bende :44::44:
ooyyy allah kolaylık versin kuzum sanaaavalla ben köyde yedim de yedim, Allahtan çok kalorili bişey yoktu yapılanlar arasında. yani kızartma hamur tarzı şeyler yoktu.. birazck beyaz ekmek kaçırmış olabilirimm onun dışında bol salatalı tavuklu 2 gün geçirdim yarın sabahtan itibaren kaldıgım yerden devam
haftaya haftasonu bi ihtimal 2 günlüğüne denize gitme durumum olacak, işte onu 4 gözle bekliyormm
aranızın düzelmesine sevindim canım demekki köy havası sana iyi geldi işin stresi regl derken gerilmiştin haftaya güzel başlarsın bu sayede
alkali suyu 1 lt suya bir tatlı kaşığı karbonat ekleyerek yapıyosun iyice karışıtırıp içiyosun günlük suyun hep alkolü olsun kilo vermeyi kolaylaştırıyor canım bence hemen başlamalısın
ben de bugün piknikte özen göstermeye çalıştım hiç ekmek yemedim ama başka şeyler yedim acısını bol sporla çıkardım inşallah tartıya yansımaz:26::26:
eşşeğe trip atılmıyor ki, dün gece sinir oldum guya küstüm bütün gece msj atmadm.. bugun yine şebeklk yapıyo bana tel de.. neyse dedm nurdan uzatma da dönünce çıkarırsın acısını, şimdi kavga etsek zaten kısıtlı zaman konuşabiliyoruz zehir etme kendine.. ama o daha farkında değil, bunların hepsinin acısı çıkacak ondan
evde karbonat var mı bilmiyorm ama yarn mutlaka alıpğ da deneyim.. ofiste içemem heralde, sebili kullanıyorz su içmek için orda, yanımda götürsem su ısınır, buzdolabı da yok :44: ama evde en az 1.5 lt su içiyorm ben onu alkali olarak içeyö bundan sonra
yaa bu tartı işinin pazartesi olmasının böle bi kötülüğü var işte, haftasonu ister istemez yiyosun tartıya bikaç gram da olsa yansıyoneyse inşallah seninkinde bi sıkıntı olmaz
Oysss vicdanlı kız .Aslında bütün kızlar böyle değilmiyiz Nurdancım ?Hemen yumuşayıveririz.Heleki ben yaa sazanım resmen kek hatta bildiğin kek.Çabuk inanır hemen affederim.Mesela iş yerinden bi arkadaşlar küstüm ki aramız çok çoooooook iyiydi.Tam 5 ay konuşmadık .İkimizde keçi olunca.Geçenlerde konuşmaya başladık şimdi o eski günlerdeki gibi davranmaya başladı.Ben de tavır koymadım mesafe koymadım yine sıcak davranıyorum.Bizlerde böyleyiz işte.Ama sen iyi ediyorsun canm gerçekten çok az kaldı çünkü sizin.Seviniyorum ben ilerde senden güzel haberler alacağımız için.
Hadi bakalım yarın tartı ne diyecek bize ?Umarım bi sıkıntı çıkarmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?