- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.121
evet esracım allaha şükür hamileleğim rahat geçiyo tabii eşimin ve kızımın desteği olmassa asla bu kadar rahat edemezdim allah onlardan razı olsun .ilk zamanlar kilo çok canımı sıktı alışamadım göbeğimin çıkmasına ama şimdilerde geçti o psiklojim .hamilelik çok garip herşeye ağlıyosun yada gülüyosun .mesala geçende saçlarım beyazladı diye epey ağladım .doktor izin vermiyo boyayakışlık hazırlıkları ben yapmıyorum sadece yanlarında oturuyorum saoğlsun annem eltim kaynanam ve mahalledeki bi kaç arkadaş yapıyolar .erişte zor oluyo gerçekten senineski kaynanada pek yamanmış baksana .esracım ben makyaj yapmam hiç sadece düğünlerde böle hafif göze rimel falan o kadar alışmamışım ama söz doğumda kendimi dağıtmazsam yani o enerjim olursa bi kaç süslü foto çektiririm ama profesyonel biraz lüks olur benim için .fiyatları epey pahalı çünki oların
kızım da uğraştı ama yükleyemedi filizcim .artık yüzümü silip buradan paylaşacam bi kaç poz
sende yaptıklarını güle güle güzel günlerde ye canım .bende derindondurucu istiyorum bu sene alamam da seneye inş istiyorum .malum bu sene masraflar var .annemde var dolap onunla idare ediyoruz .kendi dolabıma da kullanacağım kadar çok doldurmadan bi kaç bişey koyuyorum işte .rabbim ağız tadımızla yemeği nasip etsin hepimize .
evet sıcaklar çok etkiledi bu sene ama az kaldı çok şükür
tahlil sonuçlarım iyi çıktı çok şükür doktor ilaç bile yazmadı sevindim .saolasın canım hep çok güzel dualar ediyosun bize size yazarken hem çok mutlu oluyorum hemde böle içim açılıyo allah razı olsun iyiki varsınız
dün doktora gittim gelince yazamadım çok yorulmuştum .zeynepsu 1200 gram olmuş haftasıyla uyumlu gelişimi çok iyiymiş
idrar testimdeki lokasit önemli bişey değilmiş zaten 3 litreden fazla su içtiğim için vucut onu atar mış .idrar testimde çok su içtiğim belli olmuş doktorumzdan aferin aldık .düz yürüyüşlere başlamıştım zaten doktora danıştım bi aferin de onun için aldıkhem vucudum için hem psokolojim için yürümek iyiymiş devam dedi tabii kanama yada sancı olmadığı müdeettçe .
troitlerinmde normal seviyeye inmiş .allaha şükürler olsun güzel haberlerle geldik doktordan .bide doğuma hazırlık paketi verdiler hastanede .içinde bebek bakımı anne sağlığı ile ilgili kitap ve şampuan vardı .doğuma epey yaklaştığımı hissettim okurken .bide doktorum normal doğum için kendini çok şartlandırma dedi biraz canım sıkıldı aradan 17 sene geçmiş yaşında 35 çok zorlamayız demeye getirdi .acaba beni sezaryenemi alıştırıyo anlamadım .neyse sağlıkla doğsunda çok önemli değil artık .sezaryendem korkuyorm yaaaaa.
hastaneden çıkınca biraz gezdik bi kaç alınacak şey kaldı onlara baktık haftaya falan alıp eksiklerimi artık bitirmek istiyorum .artık çok gezemediğimi farkettim sanırsanm iyice ağırlaştım .son aya kalmasın alıncaklar
uykunun gelmesine sevindim bitanemmm ohhh uyu yarında nasılsa iş yokmakyaj yürüyüşteyken oluyor tabi böyle saç bandlarım falan gayet hoş ama evde leslie yaparken siliym makyajımı terle çok kötü oluyor yoksam
tamam o zaman sen normal yaşa yoğun yaşama hatta az dinlen sen
odul işini bugün seninle konuştuk ablamlara gittiğimde cheescake yicem mımmmm bayılırım yahuu kıyafet bende aldım ve alıyorum ha sen bana link atacaktın unuttun sanırım
canım menün güzel ama beni öğlen ki ekmek meselesinde sana bir tavsiyede bulunmak isterim nacizane çorbanı içtikten sonra hala açsan bir porsiyon meycve yiyebilirsin bunu ender saraçta dahil bütün diyetisyenler söylğyor öğlen doymazsanız eğer bir meyve yiyi diye ben öyle yapıyorum sen de deneyebilirsin
akşam yemeğin de çok başarılı senin akşam menünü böyle görmek süper afiyet olsun
kızlar bugun ara ara girdm ama, hep işim çıkktı yazamadan çıkmak zorunda kaldm.. şimdi de menumu yazıp çıkacam, canm sıkkın biraz, uyuyunca geçer belki. neyse menumu yazayım
kahvaltı
1 kase korn flakes
öğle yemegi
kepekli sandviç
akşam yemegi
1 kase mercimekli çorba
2 yk misket köfte ( suyundan yemedm hiç, sadece köfte vardı )
2 yk bulgur pi,lav
yarım dilim tam tahıllı ekmek
akşamda 1 top profiterol yedm, adet dönemindeyim.
yarın girmeye çalışırım ama pazartesiye yetiştirmem gereken bi etüd çizimi var, ve yarın ofiste bitirip eve iş getirmemek istiyorum. akşamda köyder olacam zaten.. yarın yazamazsam bile, en geç pazar akşamı görüşürz..
günlerdir gelemedim cünkü cok kötü günler gecirdik.Bayrmda kayinpederim hastalanmis bize hber verdiklerinde beyin ölümü gerceklesmisti.Hemen esimle Türkiyeye döndük .Sali günü onu kaybettik.Cocuklarimi teyzelerine birakmistim.Kücük oglum bensiz cok zorlaninca bugün döndüm.Önümüzdeki hafta sonu Türkiyeye geri dönecegiz.Bu yüzden gelemedim arkadaslar.Gecmiside okumadim henüz.Dilerim hepiniz saglikli ve mutlusunuzdur.Öpüyorum sizleri ve gecmisi okumaya calismaya gidiyorum.
bu dönemlerde çok sinir oluyorm erkeklere onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamıyolar diyee, resmen çatacak yer arıyorum yaa.. aslında bu kadar etkilenmezdm ben kendimi sakinleştirirdm ama bu sefer yapamıyorum.. annemle kardeşim o kadar dert değil, çoktan unutmuşlardır bile, ters bişey demedm. kinci de değillerdir zaten, ama emraha sinir oluyorum halaa.. sevdiginden şüphem yok ama spor yapıyo musun, ben senin iyiligin için sölüyorum, bilmem ne, bilmem nee.. diyecem bigunn ben de senin kel kafanı begenmıyorum amaa laf sölemiyorm die ayıp olacakkçok gerildm artk onu özlemekten, konuşmamaktan.. dün akşam yemekteydk aramış, duymadm tel i odadaydı genelde o saatte aramaz die, çok üzüldm sonradan.. günlerdir sesini duymuyorum, son günler die mi yükleniyolardır nedir, o da normalin üstünde yoğun.. bi yandan bu spor yaptn mı mevzu girince, acaba beni begenmemeye başladı da yoğunlugu bahane olarak mı kullanıyor die beynimi düşünceler kemiriyor.. çok bunaldım çokk, bütün gece ağladım, hala gözyaşı gözümün ucunda, yine ağlasam sanki doyamazmışım ağlamaya gibi geliyo..
SORU: Kilo vermemi neler engelleyebilir?
CEVAP: Kilo vermeyi engelleyen 'gizli ajanlar' vardır!
Kilo verebilmek için, doğal tereyağı, soğuk sızma zeytinyağı ve temel olan yağlar Omega 3 gibi doğal yağların doğal şekilleriyle mutlaka vücuda girmesi gerekmektedir.
Yağ yemeyen kilo veremez!
Gizli Gıda alerjisi varsa kilo verilemez!
D vitamini eksikliği varsa kilo verilemez!
Demir eksikliği varsa yine kilo verilemez!
Günlük 20-30 dakikalık yürüyüş süresini usul usul 50-60 dakikaya çıkarmaları gerekebilir...
filizim bi bak canımmm
ofisteyim şimdi yokki söledigin çaylar, akşam köye ananemlere gidecem onda vardr orada içerm artk..
yaa ben de aramızdaki fiziksel görünüş dışında kalpten bir bagımız var sanıyordm ama beyefendi fırsatını buldu mu lafını ediyo yine.. çok sinir oldum yaa, inan bana bu çok çok sakinleşmiş halim, dün gece allahtan uyuyakalmış yoksa çok uğraşırdı benmle, mevzu iyi yere gitmezdi yani..
ben diyorm ona begenmiyosan almasın anan sölersin die ama direk pat die spor yapıyo musun diyince zoruma gitti.. begenmiyomuş gibi, sanki ancak zayıflarasam şartla benimle olacakmış gibi.. yoksa bu mevzudan önceki muhabbetimizde bi sıkıntı yoktu. ama işte saolsun pat diye içine ediyor herşeyin.. ayy ofisteym ağlayamıyorm da gözlerm doluyo içime akıtıyorm resmen.. çok bozuk sinirlerim..
Menüm
Sabah
aç karnına bir bardak alkali su
4 esmer kru kayısı
yarım saat sonra
bir sahanda omlet
iki dilim ekmek
bir çay k. kadar krem peynir
maydonoz
ara
yeşil çay
öğlen
bir tabak mantar yemeği
bir dilim ekmek
bir salatalık yarım domates
ara
4 kuru kayısı esmer
akşam
4 kaşık mantar yemeği
bir kase special k
bugün 30 dk tempolu yürüyüşüm var reglden dolayı iyi hissetmediğim için leslie yapamadım.Su bu aralar iyice azaldı bir-bir buçuk lt anca olmuştur.İşyerinde wc olmaması beni zorluyor doğrusu
Çok uykum geldi kızlar ben yatar hepinizi öpüyoreeeee
Kirpikler için
Aslında benim size yazacağım bir makyaj hilesi canlar şöyleki ;
Göz makyajınızı yaptınız diyelim en son elinize iki rimel alın biri yoğun kıvam diğeri akıcı kıvamda.(marka söylemek sorun olurmu bilmiyorum ama ben kullandığım markadan çok memnunumm m....line anladınız siz onu ).Sonra kirpik kıvırıcıyla en dipten kirpiklerinizi kıvırın ilk olarak yoğun kıvam maskarayı iyice sürün tarayın ardından sıvı maskarayla kirpiklerinize kat çıkın yani şu demek oluyor kat çıkmak rimel fırçasının üstünde boya kalsın biraz o şekilde uygulama yapın bu sayede kirpikler daha dolgun görünecektir.Sonra tekrar yoğun maskara sürün ve sonra tekrar akıcı maskara.Aslında bu işlem kat işlemi oluyor siz ne kadar isterseniz o kadar yapın ben 2+2 toplam 4 kat yapıyorum .Daha sonra makyajınızın kurumasını bekleyin.Bu arada ben waterpoof rimel kullanmıyorum size tavsiyem kullanmayın acayip döküyor kirpikleri ve çok zor çıkıyor.İyice kuruduğundan emin olduktan sonra ben bu işlemi evden çıkmadan tam önce yapıyorum .Tekrar kirpik kıvırıcıyla kirpiklerimi en en en diptan kıvırıyoruz.Dananın kuyruğu burda kopuyor işte öyle güzel ve uzun görünüyorlar ki
Bi ara önce sonra resim yapayım daha net anlaşılır herhalde
Kirpik bakımı için hemen küçük bir şey yazayım eşit ölçülde tatlı badem yağı ve hint yağını karıştırım akşam temiz kirpikleri uygulayın rimel fırçası yada kulak çöpüyle bunu kaşlarınızada sürebilirsiniz çok faydalı bir kür besler ve uzatır
Kızlar Filizin misafirleri gitmemiş hatta biraz daha kalacaklarmış.O yüzden haftasonu pc açamıcak.Haber vereyim size Pazartesi yazar yine .Selamlarınıda iletmiş olayım
menümü yazayımmm
sabah
aç karnına bir bardak alkali su
yarım yeşil elma
yarım saat sonra
bir dilim ekmeğinüstüne krem peynir ve maydonoz sürüp yedim( ekmeğin dilimi büyüktü yuvarlak ekmeklerden olunca )
ara
2 fincan yeşil çay
öğlen
bir haşlama baget ve bir küçük parça tavuk
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
yarım saat sonra bir mürdüm eriği
ara
3 esmer kuru kayısı
yarım fincan yeşilçay( diğer yarısı ofis masam ve kağıtlarımla buluştu:)
akşam
bir kabak çiğden ve bir salatalığı rendeledim içine sarımsaklı yoğurt koydum az tuz ve pul biber ekledim.Knedimce yaptığım bu yemeğin yarısını yiyebildim.
ara
bir bardak yarım yağlı süt
yarım saat tempolu yürüyüşümü yaptım.suyum 2 lt alkali olarak.günü böyle güzel kapattım darısı yarına inşallah
Merhaba kızlar;
Umarım herkesin haftasonu güzel geçmiştir.Ben şuanda kafamda streç film ve havluyla yazıyorum.Haftalık bakımımı yaptım da .Akıllı ben termosifonu takmadığımı banyo yapmaya gittiğimde farkettim.Onu takıp kendime söylendikten sonra hemen bu vaktimde size bakmak istedim.Benim pikniğimm ............ bilmiyorum yaa hem iyi hem de biraz gergin geçti.İyi yanı açık hava ve tabiki fiziksel aktivite oldu.Gergin yani komşuyla alakalıydı hiç yazmıcam.Kendisiyle birebir bişey olmadı ama bazen karşı tarafın saçma sapan hareketleri bile sinirlerinizin tavan yapması için yeterli.Neysee yediklerime gelince.Şunu yedim bunu yedim demicem.Ama sabah ve öğlen gayet güzeldi hatta doymuyordum bile ama ikindide daha dikkatli olsaydım keşke.Gün içinde meyve ve ekmek tüketmedim.2-5 lt suyumu içtim ki bunu 1-5 ltsi alkaliydi.
Spora gelince içime çok sindi.Bol bol voleybol basketbol oynadım.Yürüdüm koştum zıpladım.Bir dağ yokuşunu iki kere üst üste hızlı tempoda çıktım indim.Eve geldim 45 dk leslie yaptım.Umarım yediklerimi yakmam için yeterli bi spor olmuştur.Evden çıkmadan aç karnına tartılmıştım.Eve gelir gelmez tartıldığımda 400 gr farkediyordu artı olarak.Bana az geldi.Aslında çay içmiştim su içmiştim.Bilemedim artık göreceğiz.
Yarın iş var ben banyomu yapayım.Reglde bitti bitiyor zaten.Güzel mutlu umutlu huzurlu imanlı sağlıklı bereketli neşeli eksili bir hafta bizimle olsun inşallah.Seviliyorsunuz
Not :Sanırım Nicke aşık oluyorum
herkese iyigünler dün ki menümü yazayım
sabah: 2 dilim buğday ekmeği, domates, yarım salatalık,maydanoz,peynir, 3 çatal yumurtalı patates,şekersiz çay
ara: 1 tane armut üzerine tarçın da ekliyorum daha sanki şeker ihtiyacımı karşılıyor gibi geldi bana:44:
öğle: bi kase çorba, 3 parça haşlanmış tavuk göğsü,2 çatal pilav,semizotu salatası( bu ara semizotu delisi oldumhiç yemediğim sevmediğim şeydir semizotu ama arkadaş yapmıştı nar ekşili çok hoşuma gitti o günden beri semizotu favori sebzem oldu
ara: şekersiz çay, 3 badem 2 fındık 3 kaju
akşam: 6 kaşık taze barbunya, yarım kase yoğurt,1 diilim ekmek
ara: burda kaçırdım itiraf ediyorum2 top dondurma
evde vardı eşim yiyelim dedi yok dedim de dayanamadım çok pişmanım ama oldu
activite: spor malesef yapamadım eşim evde olunca olmuyo ama sağolsun hiç oturtmadı beni onu getir bunu götür bayağı efor sarfettim, 2 lt su form çayı...
bu arada kızlarr ben diete ve spora başladığımdan beri belim incelmeye ve de basenim küçülmeye başladı ama kiloma baktım dün sabah ++ gördüm anlamadım vede yağ oarnım yükselmiş herhalde spor yağlarımı hareketlendirdi inşlhh:26:
esra tatlım alkali suyu nasıl yapıyorsun yazarmısın güzelim...
Bu hafta sonu evime dönüyorum .Son alisvers ,remizlik telasi derken cok gelemem.Evime gidince insallah daha cok aranizda olucam.
Bassagligi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim.
Bu haftaki kilomuda yazayim.
Bu hafta kilom 67.800
yasadiklarimdan dolayi diyet aklima bile gelmedi.Sabah tartilinca bende sasirdim.
Dilerim hepiniz -- lerde olursunuz, minik Zeynebin güzel annesi haric .
Hoscakal arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?