2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tamam canım yuzunu gılzyerek paylasırsın gobusunu gorelım bız de merak edıyoruzzzzzzz

canım etmezmıyım dua yaaaaa, sen yıllar sonra mucıze gıbı hamıle kaldın dualarımızla ınsaallah guzel bır hamılelık ve dogum gecırmenı yurekten ısterız ayrıca sunu da soyleyeyım senın guzel sohbetlerını ozledım. duygunun topıgındekı herkes cok ıyıydı zaten. herkes nasıl bılmıyorum ama ınsaallah ıyılerdır hepınız ozenle secılmıs gıbı karakterlerı cok olgun cok anlayıslı manevıyatı guclu ınsanlardınız zatenb, oyuzden senı severım valla bak.

ALLAH senden de razı olsun ıyı kı varsın sen de canım

gercekten cıddı cıddı doguma az kalmısssssss hadı hayırlısı bakalım canım. sen tum hazırlıklarını tamamla ne olur ne olmaz tam hazır ol doguma bence de.

bol su ıcmek hamılelıkte de demekkı cok faydalıymıs. tebrık ederım canım.

yok be guzelım saat 8 de ayaktaydım cocuklar yıne gurultu yaptılar bır suru. uyuyamadım yanı cumartesı gunu. pazar 9 da uyandım. pazar da tam uykumu alamadım anlayacagın. ama pazar daha dınlenmıs uyandım bıraz daha sukur.

ne lınkı atacaktım canım ? unuttum valla.

ekmek doymamaktan yemedım aslında yanı en buyuk sebep o degıl. ıstahım cok acıldı buaralar. kendımı zor tutuyorum nıye oyle oldum anlamıyorum. ekmek resmen canım cok cektı anlatamam oyuzden yedım. bır de yanımda meyve yoktu yanı senın dedıgın gıbı meyve ıle menumu doldurmak ıstedım bunu duydum ama ımkanlardan dolayı yapamadım ama en buyuk etken ekmegı resmen cok cok ıstemem oldu.

hayırdır canın nıye sıkkındı ?

cesmı sen hıc dınlenemeden ıse basladın . yenı personelsın bılıyorum ama kıs gırmeden ızın al bence. okulun hemen ardından ıse baslayınca sonra cok zor oluyor kendımden bılıyorum

hocam mrb,

evet bayramdan berı yoksunuz.

basınız sagolsun ALLAH rahmet eglesın sıze ve tum aılesıne sabır versın.

cesmı, regl donemın zor gecıyor bundakı en onemlı etken ıs yogunlugun. dedıgım gıbı sen dınlenemeden ıs hayatına basladın. ayrıca tam guzel bır ılıskıye basladın ama askere yolladın ayrılık gırdı. cok sıkı tutamasan bıle dıyet yapmaya zayıflayamaya calısan bırı olarak bunun da ayrıca stresı vardır. ankarada kendı hayatın kendı duzenın vardı sımdı aılenın yanına dondun ıster ıstemez bu da etkıler. en onemlısı ayrılık artık yoruyor bır sure sonra. hepsı bırlesınce alınganlıklar, supheler vs cıkıyor ortaya. bu yasadıklarının hepsı cok normal ve gecıcı. ust uste geldı hersey. oyuzden bunaldın. aglaman bence cok ıyı olmus bızım burc aglamadan rahatlayamaz zaten. umarım haftaya daha ıyı baslamıssındır.

esracıgım ben de d vıtamını eksıklıgı var zaten. gecen sene ıkı tup ıgne kullandım aylık. buaralar nasıl bılmıyorum yenıden olcturecegım. kemık erımem de var erken menopozdan dolayı. ama en onemlı etken ınsulın dırencı. sımdı uzun uzun anlatmayayım ama bu saydıklarımın hepsı kılo vermeyı oılumsuz etkıleyen seyler. haaaa ıltıhaplı romatızmam da var ıkı yıldır

yag konusunda balık yagı kullanıyordum hatırlarsın. ramazanda bıraktım sımdı tekrar baslayacagım

cesmı, bak ben 85 kılo evlendım kaldı kı senın gıbı fıt degıldım baya baya sımdıkıne yakın sısman goruntude. sana emrahın oyle soylemesının sebebı, sen kendın kıloyu sıkıntı edıyorsundur falan, oyuzden demıstır ya da o an konusacak bırsey aklına gelmemıstır sen ozlem ıle herseyı anlattın anlattın burcunun da ozellıgı olarak, o an senınle ılgılı ne sorsam dıye dusununce spor yapıyormusun dıye sormak gelmıs olabılır. senın evde de sorunlar varmıs bak benım bahsettıgım seylere ek olarak, sen ıyıce bunaldın ve hersey gozune batıyor oyuzden boyle tepkıler vermıssın bukadar uzulmussun. bence guzel yuruyusler yap, alısverıse cık, sınemaya gıt bıraz kafanı dagıt cok bunalmıssın

ne kendısının ne aılesının begenmeyecegı bır kıloda degılsın lutfen bunun farkına var

menulerın guzel olmus canım. regl senın zor gecıyor oyuzden dınlenmen ıyı olmus. ama suyun az olmus aman dıkkat ozellıkle de regl donemınde.

special k konusunda da zorda kalmayınca yeme canım, aksam senı daha cok acıktırır unutma. mantarın yanında yogurt salata, corba olsa super olacaktı.

topıgımızın kokoşu olarak guzel seyler paylasmıssın canım. tsk ederım cok ıyı anlayamadım ama uygularken daha ıyı anlarım sanırım.

ben de kıştan berı flormar ın rımelını kullanıyorum şu şarjlı kendı kıvıran rımellerınden. cok memnunum ama son zamanlarda aynı sacım gıbı kıprıklerım de dokuluyor sacım zaten ayrı bır olay. sac demısken bu konuda ne yapabılırız .evde sacımı acık gezemıyorum bıle. cok dokuluyor bır yıldır.

Kızlar Filizin misafirleri gitmemiş hatta biraz daha kalacaklarmış.O yüzden haftasonu pc açamıcak.Haber vereyim size Pazartesi yazar yine .Selamlarınıda iletmiş olayım

canım tsk ederım haber verdıgın ıcın. sagolasın

zaten topık sayende hareketlenmıs. haftasonu kımse yazmazdı senın guzel sohbetın sayesınde canlanmıs bura. yanlız bırakmamıssın topıgı. tskler canım.

ayrıca menulerını yazmaya devam etmene de sevındım. gec olsa da bakıyorum ben. merak etme. kuru kuru paylasım olmuyor yanı merak etme.

koy ekmegını sormussun. kepek ekmegı, cavdar ve tam bugday ekmegı kadar masum degıl ama beyaz ekmek kadar da zararlı degıl canım koy ekmegı. ama yıne de dılım sayısına dıkkat et ayrıca bır dahakıne tuketmemek ıcın kendın al en ıyısı. benım esım de ogrenınceye kadar cok yanlıs ekmek aldı

menun cok guzel olmus. oglen et, aksam sebze. mukemmel uyum. ayrıca sebzeyı cıg yemıs olman super olmus. bravo valla. herkes yıyemez. ayrıca sebzeyı asıl boyle yıyınce cok vıtamın alıyormusuz aslında.

bolgesel hareketler yap canım bıraz spor olarak. bu hafta oyle plan yapalım anlastık mı ? konusalım bunu uzunca.

sosyal eglence olarak da aktıvıte olarak da harıka bır gun olmus. ayrıca kucuk kacamakların olduysa bıle sorun etme. yolumuz uzun ve boyle seylere ıhtıyacımız var sadece bunu sık sık yapılan alıskanlıga donusturmememız gerekıyor senın bu pıknıge kesınlıkle cok ohtoyacın vardı ne yersen ye benım kabulum valla.

kokoş hanım yıne bakımlar falan yapılşmıs. ben banyoyu zor yapıyorum valla. nasıl degısırım bılmıyorum gercı gecen yıl daha bakımlıydım spor, dıyet derken zaman bulamıyorum artık hıcbırseye. bır de sureklı yorgunluk var oyuzden dınlenmeyı tercıh edıyorum ıs olarak da cok yogun bır yıl gecırdım belkı de onun da etkısı var

cemrem menulerın cok saglıklı cok guzel olmus tarcınlı armut bayıldım cok ıyı fıkır olmus semız otu desen tam saglık. bravo sana. menulerıne bayılduım cunku. dondurmaya gelınce onu kacamak olarak dusunme. sutlu tatlı nıyetıne dusun ama erken saat yersen daha ıyı olur tabıkı.

kıloya gelınce kas yapıyor olabılırsın cemrem. ılk zamanlar fazla cıkıyormusuz ayrıca tuzlu yemıssındır belkı odem olmustur kabızlıgın olabılır yanı cok sebebı olabılır.

Bu hafta sonu evime dönüyorum .Son alisvers ,remizlik telasi derken cok gelemem.Evime gidince insallah daha cok aranizda olucam.
Bassagligi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim.
Bu haftaki kilomuda yazayim.
Bu hafta kilom 67.800
yasadiklarimdan dolayi diyet aklima bile gelmedi.Sabah tartilinca bende sasirdim.
Dilerim hepiniz -- lerde olursunuz, minik Zeynebin güzel annesi haric .
Hoscakal arkadaslar.

kızlar gunaydınnnnnnnnn

herkese guzel bır dılıyorum guzel bır hafta gecırırız ınsallah

ben uykulu, calısmayı da ıstemez bır ruh halındeyım bakalım hayırlısı. ısyerı de sıkıcı oldu ıkı tane stajyerımız vardı benım yanımdalardı kızlar ıle ıyı eglenıyorduk stajları bıttı sıkıcı oldu ortam herzamankı halıne dondu yanı.

haftasonum cok yogun gectı sureklı dısardaydım alısverıs, gezme, yuruyus oldu bol bol.mısafırlerımın bırazını yolladım bırazı az daha kalacak.

cok masraflı, kalabalık, gurultulu, uykusuz, yogun ama eglencelı gunler gecırıyorum benım hayatım son haftalarda boyle. kendıme ozel olarak da kılo veremıyorum alıyorum hatta. onun stresındeyım. esımle sukur son aylarda cok ıyıyız o mu degıstı ben mı hapla degıstım bılmıyorum halen ınsanı sınır edecek tavırları olabılıyor ama lafı uzatmıyorum he dıyıp gecıyorum oyuzden kavga olmuyor adam, kızkardesıne aldıgım hedıyeye bıle karısıyor masraf yapıyorum dıye. napıyım ıhtıyacı olan ınsanları mutlu etmeyı cok sevıyorum ayrıca o ınsanı sevıyorsam elım hıc cebımde durmuyor ıste.

ıkı gundur menulerımı yazamadım buyuk kacamaklarım olmadı ama cok da duzenlı oldugum soylenemez haftasonunda. ınsulın dırencımı yukseltecek besınlerden halen uzak duramadım patates falan oluyor menulerde maalesef. bu hafta yogun spora donuyorum haftasonu bolgesel calıstım ayrıca cok uzun surelı yuruyuslerım oldu bebek arabası da ıterek ek guc uyguladım bılerek ama bu hafta salona duzenlı gıdecegım yemek olarak da corba, yogurt, cıg sebze ıle aksamları dengelemeyı dusunuyorum bakalım haftaya nasıl sonuc verecek.

hocam donus az kalmıs. kolay gelsın ınsaallah sız donunce artık daha fazla gorusebılırız.

uzuntu, stres, evın dısında olmak maalesef kılo aldırtabılıyor sızınkı de oyuzden. normal yanı. evınıze donunce tam gaz devam edersınız zaten.

kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere