2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar, ağustos ayının son haftası hepimiz için çooookk güzel ve enerjik geçsin, ağustosla birlikte şu sıcak havalar da artık gitsin
Ben de uzun bir aradan sonra aranıza dönüyorum. Kilo koruma döneminde kilomu koruyamadım ve epey kilo aldım, haftaya aktif bir şekilde kilo verme sürecine gireceğim inşallah. Bugünden de kendimi hazırlamaya başladım. Görümcemler gitti, inanılmaz yoruldum, onlar gelmeden önce de 1 hafta evdeydim ama ev işleriyle uğraştım. Bu hafta da işyerinde yoğun bir hafta olacak, yani kısacası tatil yapmak istiyoruuumm Şöyle totoyu yayıp, hiç iş yapmadan denize girip çıkıp yatmak istiyorum
Bugün sabah kalktım ve spor yaptım Koşu bandında yarım saat yürüdüm, ortalama 6 km/h hızda. İlk günden zorlamak istemedim, bir de salon sabah olmasına rağmen sıcaktı, yine de iyi hissettim kendimi, akşam hem sıcak hem yorgunlukla yapamıyorum çünkü. Yarın sabah ta yüzmeyi planlıyorum. Bu hafta böyle spora başlayayım yavaştan, haftaya da yediklerime dikkat etmeye başlayacağım.
Geçmişe bakamadım, herkes iyidir inşallah. Pomocuğumun da misafirleri vardı, o da dökülüyordur yorgunluktan eminim Duyguşum taşınma hazırlıklarındaymış, kolay gelsin diyorum, hayırlısı olsun
Ben bu hafta kilo aldım, sizler hepiniz bol --- görmüşsünüzdür inşallah. Misafir olunca kilo alınıyor ne yazık ki. Benim gördüğüm en yüksek rakam bu olsun inşallah, önümüzdeki haftadan itibaren düşmeye başlayayım
Kızlar bu mesajı 3 parça halinde yazdım, kopukluklar varsa affola. Tam birşeyler yazıyorum ofise biri geliyor o yüzden böyle oldu. Şimdi kilo bildirimimi yapayım özelden Pomoya, gün içinde fırsat bulursam girerim yine, yoksa akşama tablomuza bakmaya gelirim

oyy nasıl da anlatmışsın içimdeki sıkıntıları.. pomo cum özellikle izin almadan direk işe başladm, çünkü emrah askerden geldkten sonra arkadaşlarla beraber toplaşıp tatile gidecez, ben de hem o zamana kadar biraz para biriktirmek için hem de o zaman rahtla izin almak için aralıksız işe başladm, ama yoruldum.. sanki böle herşey üstüme geliyomuş gibi oldu.. şanslıyım ki annem de kırılgan bi insan değil, en çok nazımı o çekiyo, sonra uzatmıyo mevzuyu. emrah da öle alıngan değil uzatmaz normalde ama o da çok yoğun bu ara, yaşadıgı şeyler de zor. dün gece karı koca aldatma mevzundan dolayı birbirlerini bıçaklamışlar, sabah 7.30 da ancak işleri bitmiş de karakola döndm die haber verebilmiş bana, beni de anlamaya çalışıyo farkındayım ama işte bazen bir anda doluveriyorm bende.. içime atıp atıp patlıyorm işte..

bugun daha iyiyim, köyde pek dinlenemiyorm ama kafa olarak çok rahatlıyorm öle oldu yine.. sabahtan ofisteki işlerimi de toparladm, yeni bi iş çıkana kadar rahatm biraz.. kahvaltı olayımı da anneme bıraktm artk, ben üşeniyorm hazırlamıorm, korn flakes yiyip duruyorm, o da hazır gıda sayılır sonuçta. bu sabah güzelce kırmızı biberli ekşimikli yumurtamı yapmış, ekmegimi kızartmış nasıl yii geldi bana

3 haftam kaldı, o zamandan sonra herşey düzene girermiş gibi geliyo, en azından sevgilimin yanında olacam, valla içim daralıyo artk düşününce ooff offf

pomomm var ya tam dedigin gibi oldu mevzuu.. kıskançlık olayı geçiyodu yine, o benm kıskanç olmamı seviyomuş, bende keşke sevmesen de bende vazgeçsem, abartıyorm bazen dedm, yok ben senin herşeyini seviyorm dedi, şımarıklk olsun die hiç mi sevmedigin bişey yok dedm, düşündm düşündm ancak aklıma spor yapmaman geldi dedi.. vay efendm sen misin bunu diyenn
sen zaten beni sevmiyosn, begenmiyosn bilmem ne diye bi kaptırdmm.. o da en son saçmalıyosun ve uğraşacak zamanm yok dedi.. işim kötüsü biz ikimizde ikizler burcuyuz çok az kavga ederiz, ama ettigimiz zamnda bir anda patlıyorz işte. neyse şimdlk hallettk diyelm, dönünce bakacaz çaresine, daha ben unutmadımm

haftasonu denize gidebilirsem baya iyi gelecek bana, deniz olmasa bile kesn havuza giderm die düşünüyorm. alışverişe de bu hafta agırlk vermem lazm, tatil alışverişine başlamam lazm, son günlere sıkıştırmayım, emrah gelmeden halledeym diyorm. bakalm hayırlısı

bunlar daa benim ilerdeki salonum için kendi ördüğüm takımımdan parçalarr başka bişey için çekmiştm de sizlere de göstereym dedm

Eklentiler

• $2013-08-25 21.52.57.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $2013-08-25 21.53.22.webp
    91,5 KB · Görüntüleme: 26
Tekrar merhaba kızlar, fırsat bulunca bir bakayım dedim. Hem kendimi hazırlıyayım haftaya kilo verme moduna girmeye Çizelge de hazırladım, inşallah 5'li rakamları görene kadar devam edeceğim bu sefer
Bu arada hangi tarihte mola verdiğime baktım, en son 20 Mayıs'taki bildirimden sonra koruma dönemine girmişim, yani haftaya 3.5 ay mola olmuş olacak, bu kadar zaman geçtiğinin farkında değildim açıkçası. 67.2 kg ile bırakmışım, yani ortalama 2 kg aldım bu süreçte. Asıl Duygu'nun şu anki kilosunu çok merak ediyorum, çünkü ben duraklama dönemine girince yaklaşık aynı kilolardaydık. Görüldüğü üzere, kilo vermek zor ama almak çok kolay. Yiyip içip yatınca hooooppp geliyor kilocuklar
Bu sefer havalar ısınmadan ideal kiloya ulaşmam lazım, malum sıcakta perişan oluyorum ben, spor da yapamıyorum, iştahım da kesilmiyor, her türlü zarar yani. Aslında bu süreçte dikkat etmezsem ne kadar kilo alacağımı da görmüş oldum, böylece 5'li rakamlara ulaşmak için daha bir motive oldum

sık dişini cumartesiye ne kaldı ki canım elbise için link atacaktın yaaa

evet cnm haklısın dikkat etmem lazım special k ve su konusunda hele bu aralar suyu iyice saldım

saç döülmesiyle alakalı bişey deniyorum emin olayım seninle öyle paylaşayım filizimm aslında sana bu akşam bu ürünlerle alakalı güzel bişey yazacaktım ama toparlayamadım yarın yazarım kuzumm şöyle enine boyuna konuşmuz oluruz :)

ayy ne demek gayet keyifliydi bana da çene lazımdı zaten

çiğ sebze süperde tadı için aynı şeyi söyleyemicem arada yapamay çalışrım ama ekmek olayınıda sanırım kendim almam daha iyi market uzak kalınca üşenmiştim aslında bölgesel harekete de başladım hafta 3-4 gün yapıcam faydasını göreceğimden eminim canım

yedik gitti umarım yakılmışdır canm haklısın uzun ve sabır isteyen bi süreç arada ödül lazım :)
seninle bu bakım meselesini halledeceğiz tamam mı hiç üşengeçlk yok anlamam valla

Süperrr eşinle aranızın iyi olmasına çok seviniyorumm aman diyelim canım patatese aman dikkat insülini biliyon bu hafta spor ve menülerinle başarı elde edeceğini düşünüyorum

Herkese selam haftabaşının yoğunluğu ve yorgunluğu hala üstümde gözlerim yazı kapalı yazyorum hatta bi menümü yazayım

sabah
aç karnına bir bardak alkali su
4 esmer kuru kayısı
yarım saat sonra
iki dilim ekmek
bir kk peynir domates

ara
2 bardak yeşil çay

öğlen
3 ızgara kofte
bir dilim ekmek
bir bardak ayran
domates salatalık marul

ara
bi top dondurma
bir bardak limonlu yeşilçay

akşam
yarım tabak zeytiyağlı taze fasulye
sarımsaklı yoğurt

spor 30 dk tempolu yürüyüş 30 dk leslie bugünden itibaren kalça be basen için bölgesel hareketlere başladım o da 15.dk sürdü toğlam 75 dk ile kapatıyorum.Suyum az oldu 1,5 lt alkali su.
kızlar yazamıyorum gözümden uyyku damlıyor hatta yarısında rüya gördüm başım önüme dşüp düşüp duruyor eğer yanlış bişey yazdımda kusura bakhyn

Kızlar Filiz çizelgeyi sabah yayınlıcak
Bildirimlerde eksik varmış.Yapmayanları beklemekteyiz.

Basiniz sagolsun Rabbim geri de kalanlara sabir ve selametlik versin.

İyi geceler kizlar gecmisi okudum sanki kitap okumusum yada dizi izlemisim gibi geldi. Keyifle okudum yani kaynatmissiniz kiskandimm :)
Ben arada girebiliyorum 3 gunlugune didime gittik annemlerle yeni geldik. 10 gun sonra da kuzenimin dugunu var onun icin hazirlik yapiyorum. Hafta sonu esim de gelecek. Trafik iyice yogunlasacak. Tam donusum eylul ortasin da olacak galiba Filizim destek oluyor sagolsun Rabbim onun da gonlune gore versin.

Duygucum hosgeldin sefalar getirdin canim evin bitmis hayirli ugurlu olsun.

Diger sayamadigim tum arkadaslarim iylerdir umarim Allaha emanet olun.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td] izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,9 kg[/td]
[td]98,9 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]11,1 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td]69,5 kg [/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]82,6 kg[/td]
[td]82,9 kg[/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]+9,00 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]22 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,6 kg [/td]
[td]101.1 kg (regl )[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td] 6,9 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,1 kg[/td]
[td]82,8 kg[/td]
[td]+700 gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]95,3 kg[/td]
[td]94,9 kg (regl)[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]12,6 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]67,8 kg [/td]
[td]1,6 kg ( 2 haftalık)[/td]
[td]3,2 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,7 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]3,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]

kızlarrrrrrrr herkese gunaydınnnnnnnn

gununuz aydın olsun fıstıklarrrrrrrr

cızelgeyı yayınladım kılo veren herkesı tebrık edıyorum alan ya da veremeyen arkadaslar ıcın de gelecek haftanın daha ıyı olacagından emınım.

duyguşşş, ev tasınıncaya kadar kılosunu bıldırım yapmayacak. ama cok basarılı bır rakam gordugunden emınım cunku ramazan ayında ıkımız de cok ugrastık. ayrıca ardından bol bol yuzme fırsatı buldu tatılde. facede resımlerı varmıs ama fırsat bulup bakamadım bıle. ısyerınde face yasak, evde de kac gundur mısafır var malum, laptop hıc acmıyorum cocuklardan dolayı.

berıvan ıle gorusemedım oyuzden kılosunu bılmıyorum.

feslegen bayramdan berı yok bıldırım yapmıyor sanırım cocukları rahatsız. telefonu falan da yok nasıl ulasırız bılemıyorum duyguya bır sorayım telefonu var mı dıye. onun eskı arkadası belkı vardır.

cesmı bıldırım yapmamıs, bıldırım yapınca lısteyı guncellerım

cemrem ıcın yazmıstım ama tekrar dıyeyım canım kıloyu dert etme su an vucudun sporun etkısı ıle toparlanıyor oyuzden tartıda fazla cıkardın karsılıgını bır ıkı hafta ıcerısınde goreceksın buarada spor salonuna hangı gunler gıdıyorsun ? kac saat spor yapıyorsun ? salı aksamı buarada olurum demıstı sehır dısında olacaktı.

neslıcıgım ben de senı cok ozledım canım ya zaman zaman mesajlasıyoruz allahtan. yoksa bırbırımızden hıc haberımız olmayacak kuzum benım mısafırlerın bırazı gıttı cumartesı oglen ama cogu halen bızde. haftasonuna kadar bızdeler galıba esı ıle buyuk bır tartısma oldu esım ve ben evıne goturecegız sulh edecegız bakalım.

ben uykusuzluktan ve cocukların gurultusunden yoruldum canım yoksa ev ıslerı dokunmadı valla. sagolsunlar evı temızlıyorlar hatta yemegı bıle yapıyorlar ben calısıyorum dıye. ben de spora gıtmedıgım gunler guzel degısık yemekler yaparak ya da gezme-alısverıs vs ıle gonullerını almaya calısıyorum haftasonu bol bol yuruduk alısverıs yaptık falan ıyı eglendık onların varlıgı bıze de ıyı geldı esımle. ıkı kısı olmak sıkıyor cogu zaman benı. onların gelısı ıle sadece menulerımı duzenlemek zor oluyor yanı kendıne yaptıgım gıbı yemek yapmak olmaz onlara yaptıgımdan canım cekıyor vs derken bu acıdan zorluyor. onların gelmesı vesılesı ıle temızlıgım de aradan cıktı aslında,, benım haberım yokken camları falan sılmeye, dolapları duzeltmeye, kılerı toplamaya baslamıslar. onlar bıtınce baska ıse ellemeyın dedım utandım. ama ıclerı rahat etmedı bıze bırsuru masraf yaptınız bır de temızlık ıcın para harcamayın evdeyken bız yapalım dedıler zor olsa da kabul ettım utana sıkıla. dun halılarımı yıkamaya verdım, camlarım sılındı, wc banyo ıyıce temızlenmıs tullerımın de cogu yıkandı cok az kısmı kaldı vıtrın ıcı vs kaldı bakalım bu vesıle ıle evde elden gecmıs oluyor kıslıkların ve yorganlarımın durdugu bır dolap var onu da beraber duzenledık baya bır yer bollastı falan. ıcıme sındı ıyı oldu. bu yıl asırı detaylı temızlık yaptırmayacagım baharda ya baska eve ya nasıp olursa ev alırsak kendı evıme tasınmayı dusunuyorum cunku.

esracıgıma gelınce herzamankı gıbı tam gaz devam edıyor

sultancıgım guzel tatıl yaptı ramazanda cok yoruldu cok bunaldı koyde, kalabalık coluk cocuk zor oldu ama once denızlı ardından dıdımdı sanırım tatıle gıttıler super oldu artık ondan ıyıce toparlanmasını beklıyorum

ben haftasonu 99.7 bıle goruyordum ama cok sukur gıtmıs o. sanıyorum kı odemdı. enazından gecen hafta ıle aynı rakamı gordum bu bıle benı cok mutlu ettı.

bu hafta ogunlerıme daha dıkkat edecegım sporu da bıraz daha artırabılırım bugun gıtmeyecegım ama evde bolgesel calısacagım ayrıca gorumcemle terzıye gıdıp gelecegız 40 dk yurumus oluruz belkı cay bahcesıne de gıderız o da enaz 40 dk olur.

canım senı de beklıyoruz ınsaallah eylulden ıtıbaren hem sohbetler hem dıyet olarak hepımızın bırarada cok sıkı olacagını dusunuyorum zaten. eylule herkes bıraz daha rahat ve kendı evınde duzenınde olacak havalar serınleyecek. kısa gırmeden ıyı bır donem gecırecegız dıye dusunuyorum ben.

dugun ıcın kolay gelsın canım. kuzenıne mutluluklar dılıyorum esın de gelecekmıs gozunaydın dugunde guzelce eglenın beraber ınsaallah cocuklar nasıl buarada ? oglunun bobregı ne durumda ? rahatsızlıkları yok degıl mı her ıkısının de ?

denızlı ve dıdım senın ıcın cok ıyı oldu ramazanda cok bunaldın sen.

destek olmazmıyım canım ya. ben hepınızı cok sevıyorum ayrıca madem kı kaptanlık yap denıldı benım toparlayıcı olmam lazım sızlerden haber almam herkesı de haberdar etmem lazım ben oyle dusunuyorum bu sekılde baglılıgı saglayabılırız yanı

sen de ALLAHA emanet ol canım

bunlar daa benim ilerdeki salonum için kendi ördüğüm takımımdan parçalarr başka bişey için çekmiştm de sizlere de göstereym dedm

yaaaaaaaaa sen ne becerıklısın maasallah aferın vallaaaaaaa

gule gule kullan ınsaallah evını de goruruz ınsaallah seneye yaza evlenırsın belkı de bahara.

cesmı az cok yasadıklarını tahmın edıyorum hem aynı burcuz hem de ben de benzer seylerı yasamıstım zamanında. oyuzden gayet normal bır surec. hepsı gececek ferahlayacaksın canım. sadece buaralar ust uste geldı ayrıca ben de ıkızler burcu bırı ıle cıkmıstım kendı benzerın bırı ıle cıkmak cok keyıflıdır oyuzden bunun keyfıne vararak devam et. emrahın art nıyetlı soylemedıgınden emındım zaten ben, sana da soyledım zaten.

ben o donemlerde bak hıc destegımde yoktu ustelık sen annenden yana bak cok sanslıymıssın onu da kendını de uzme bence. kaldı kı emrah ınan senden daha zor durumdadır oyuzden bır de ona ek sıkıntı olma bence. daha olgun ve sabırlı davranmaya calıs.

tatıl de yapacakmıssın ne guzel ıste. hem ozlem gıdereceksınız hem dınleneceksın. oyuzden azıcık da sabır dıyorum cesmıcıgım.

oyyyyyyy bugun cok yorulmus esracık. erken uyumussundur ınsaallah canım.

uzun uzun konustuk zaten. sohbet cok keyıflıydı nesen enerjın daım olsun canım ınsaallah

menunu cok begendım. ara ogunler, ana ogunler cok guzel olmus. sadece aksam bır dılım ekmek ya da bulgur, pırınc pılavı ıle edebılırsın yeterlı karbonhıdratı da almayı unutmamak lazım bılıyorsun.

yesıl cay, su, spor harıka. komple tum gununu cok cok begendımmmmm gercekten.

hımmmm hatırladım elbıse modanisa, beden ozgurlugu dıye ıkı yerden aldım.

valla cumartesı fıkrı ıyıce karıstı konyaya gıtmek gerekecek sanırım. hıc gıdesım yok yorgunum. ama ben gıtmezsem de olaylar cozulmez esım ve aılesı cok sessız ınsanlar, savunmak lazım

malatyaya da gıtmem lazım, arkadasımın annesı vefat ettı, baska bır arkadasımın bebegı oldu bunlar benım dugunume de herseyıme de gelen arkadaslardı sımdı cok sık gorusmesek de bu zıyaretlerı yapmam gerek. hayırlısı bakalım

tamam sen genel bır bakım olarak bana gunluk ya da haftalık bır plan yap bakalım dun mesajlastıgımız herseyı barındıran.

gunaydın canım benım ıcın agustos verımlı gecmedı hem yorucu hem kılo veremedıgım bır ay oldu oyuzden gelsın eylul dıyorum her konuda umutlarımı eylule bıraktım hanı sen hep eylul eylul dıyordun ya ben de eylule cok hedef koydum bakalım.

sen ayrılırken kac kılo ıle ayrılmıstın hatırlayamadım ben ?

uc dort ay gıbı surede yıne az aldın bırcok kısı ben,duygu dahıl 5-6 kılo belkı 10 kılo alırdık valla yerınde olsaydık. sen metabolızma olarak cok sanslısın hep derım zaten.

aramızda olmana cok sevındım hem sohbetını ozledım hem yarısları hem senın sporlarnı gormeyı. gel gel yarısalım cok keyıflı olacak. zaten 90lar topıgındekı gıbı spor ıcın de lıste yapacagım yanı haftalık spor bıldırımı de yapılacak toplam kac dakıka olmus dıye ve ona gore de ılk uc secılecek. keyıflı olacaktır bence.

mısafırlerın gıtmıs ama cok yorulmussun zor oluyor tabıkı. senı anlıyorum ıznını dınlnerek kullanamadın o da kotu oldu ısler de yogunmus bu hafta. haftasonu barı ıyıce uyursun ınsaallah

cızelge hazırlanmıs, sabah spor yapılmıs sen baya baya gaza geldın canım ya super valla. senı boyle gormek cok mutlu ettı benı. yaklasık 4 ayda 2 kılo almıssın valla helal ne dıyım ben 10 kılo alırdım valla.

duygus kılosunu soylemıyor canım, eve tasınınca soyleyecekmıs uc dortgundur onunla da gorusemedım bugun arayayım da bır konusalım neler yapıyormus

menum:

sabah

bır bardak yarım yaglı sut
yarım domates
yarım salatalık
ıkı dılım kepeklı ekmek arasında bıraz omlet

ıse gelınce acık sekersız cay.

ara: bır armut, 500 ml ılık su

yemekten once 250 ml ılık su.

oglen: bır dolma, 3 kasık makarna, bır kase cacık

ara: acık sekersız cay, uc cevız, 250 ml ılık su

500 ml ılık su.

işten cıkmadan 6 gıbı, avcum buyukluıgunde ıkı adet tarhana yedım yarma ıle yapılmıs yogurt suyu falan var ıcınde. bır adet seftalı, 500 ml ılık su

ıs cıkısı yarım saat yuruyus terzıden spor salonuna kadar.

1 saat salonda spor.

20 dk kosu bandı ( 5 dk 7 de, 4 dk 8 de kostum gerı kalan sure 6 da yuruyus )
15 dk bısıklet
10 dk bısıklet
gerı kalan surede dambıl ıle kol hareketlerı calıstım

eve yuruyurek gıttım, terzı kapanacagı ıcın sporu bır saat yaptım ama bundan sonra 1,5 saat yıne yapmamız lazım dedı hoca, bayramdan berı 1,5 saate cıkardı. yuruyus 40 dk surdu.

130 dk oldu toplam yuruyus.

spor yaparken 500 ml su.

toplam suyum 3 lt.

evdeyken yıkanan perdelerı falan astık. 12 de uyudum. 10 da bır bardak yarım yaglı sut ıctım ve gunumu kapamıs oldum

günaydın güzel hatunlarr ben dün gece baya uykuluydum ki hemen yatıverdim iyi de geldi sabah kalkıp süsümü püsümü yapıp işime geldim

Umarımm günümüz oalağanüstü güzel geçer ben arada gelir yoklarım muckssss