- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.141
hayırdır canın nıye sıkkındı ?
cesmı sen hıc dınlenemeden ıse basladın . yenı personelsın bılıyorum ama kıs gırmeden ızın al bence. okulun hemen ardından ıse baslayınca sonra cok zor oluyor kendımden bılıyorum
cesmı, regl donemın zor gecıyor bundakı en onemlı etken ıs yogunlugun. dedıgım gıbı sen dınlenemeden ıs hayatına basladın. ayrıca tam guzel bır ılıskıye basladın ama askere yolladın ayrılık gırdı. cok sıkı tutamasan bıle dıyet yapmaya zayıflayamaya calısan bırı olarak bunun da ayrıca stresı vardır. ankarada kendı hayatın kendı duzenın vardı sımdı aılenın yanına dondun ıster ıstemez bu da etkıler. en onemlısı ayrılık artık yoruyor bır sure sonra. hepsı bırlesınce alınganlıklar, supheler vs cıkıyor ortaya. bu yasadıklarının hepsı cok normal ve gecıcı. ust uste geldı hersey. oyuzden bunaldın. aglaman bence cok ıyı olmus bızım burc aglamadan rahatlayamaz zaten. umarım haftaya daha ıyı baslamıssındır.
cesmı, bak ben 85 kılo evlendım kaldı kı senın gıbı fıt degıldım baya baya sımdıkıne yakın sısman goruntude. sana emrahın oyle soylemesının sebebı, sen kendın kıloyu sıkıntı edıyorsundur falan, oyuzden demıstır ya da o an konusacak bırsey aklına gelmemıstır sen ozlem ıle herseyı anlattın anlattın burcunun da ozellıgı olarak, o an senınle ılgılı ne sorsam dıye dusununce spor yapıyormusun dıye sormak gelmıs olabılır. senın evde de sorunlar varmıs bak benım bahsettıgım seylere ek olarak, sen ıyıce bunaldın ve hersey gozune batıyor oyuzden boyle tepkıler vermıssın bukadar uzulmussun. bence guzel yuruyusler yap, alısverıse cık, sınemaya gıt bıraz kafanı dagıt cok bunalmıssın
ne kendısının ne aılesının begenmeyecegı bır kıloda degılsın lutfen bunun farkına var
sık dişini cumartesiye ne kaldı kiyok be guzelım saat 8 de ayaktaydım cocuklar yıne gurultu yaptılar bır suru. uyuyamadım yanı cumartesı gunu. pazar 9 da uyandım. pazar da tam uykumu alamadım anlayacagın. ama pazar daha dınlenmıs uyandım bıraz daha sukur.
ne lınkı atacaktım canım ? unuttum valla.
menulerın guzel olmus canım. regl senın zor gecıyor oyuzden dınlenmen ıyı olmus. ama suyun az olmus aman dıkkat ozellıkle de regl donemınde.
special k konusunda da zorda kalmayınca yeme canım, aksam senı daha cok acıktırır unutma. mantarın yanında yogurt salata, corba olsa super olacaktı.
topıgımızın kokoşu olarakguzel seyler paylasmıssın canım. tsk ederım cok ıyı anlayamadım ama uygularken daha ıyı anlarım sanırım.
ben de kıştan berı flormar ın rımelını kullanıyorum şu şarjlı kendı kıvıran rımellerınden. cok memnunum ama son zamanlarda aynı sacım gıbı kıprıklerım de dokuluyor sacım zaten ayrı bır olay. sac demısken bu konuda ne yapabılırız .evde sacımı acık gezemıyorum bıle. cok dokuluyor bır yıldır.
canım tsk ederım haber verdıgın ıcın. sagolasın
zaten topık sayende hareketlenmıs. haftasonu kımse yazmazdı senın guzel sohbetın sayesınde canlanmıs bura. yanlız bırakmamıssın topıgı. tskler canım.
ayrıca menulerını yazmaya devam etmene de sevındım. gec olsa da bakıyorum ben. merak etme. kuru kuru paylasım olmuyor yanı merak etme.
koy ekmegını sormussun. kepek ekmegı, cavdar ve tam bugday ekmegı kadar masum degıl ama beyaz ekmek kadar da zararlı degıl canım koy ekmegı. ama yıne de dılım sayısına dıkkat et ayrıca bır dahakıne tuketmemek ıcın kendın al en ıyısı. benım esım de ogrenınceye kadar cok yanlıs ekmek aldı
menun cok guzel olmus. oglen et, aksam sebze. mukemmel uyum. ayrıca sebzeyı cıg yemıs olman super olmus. bravo valla. herkes yıyemez. ayrıca sebzeyı asıl boyle yıyınce cok vıtamın alıyormusuz aslında.
bolgesel hareketler yap canım bıraz spor olarak. bu hafta oyle plan yapalım anlastık mı ? konusalım bunu uzunca.
sosyal eglence olarak da aktıvıte olarak da harıka bır gun olmus. ayrıca kucuk kacamakların olduysa bıle sorun etme. yolumuz uzun ve boyle seylere ıhtıyacımız var sadece bunu sık sık yapılan alıskanlıga donusturmememız gerekıyor senın bu pıknıge kesınlıkle cok ohtoyacın vardı ne yersen ye benım kabulum valla.
kokoş hanım yıne bakımlar falan yapılşmıs. ben banyoyu zor yapıyorum valla. nasıl degısırım bılmıyorumgercı gecen yıl daha bakımlıydım spor, dıyet derken zaman bulamıyorum artık hıcbırseye. bır de sureklı yorgunluk var oyuzden dınlenmeyı tercıh edıyorum ıs olarak da cok yogun bır yıl gecırdım belkı de onun da etkısı var
kızlar gunaydınnnnnnnnn
herkese guzel bır dılıyorum guzel bır hafta gecırırız ınsallah
ben uykulu, calısmayı da ıstemez bır ruh halındeyım bakalım hayırlısı. ısyerı de sıkıcı oldu ıkı tane stajyerımız vardı benım yanımdalardı kızlar ıle ıyı eglenıyorduk stajları bıttı sıkıcı oldu ortam herzamankı halıne dondu yanı.
haftasonum cok yogun gectı sureklı dısardaydım alısverıs, gezme, yuruyus oldu bol bol.mısafırlerımın bırazını yolladım bırazı az daha kalacak.
cok masraflı, kalabalık, gurultulu, uykusuz, yogun ama eglencelı gunler gecırıyorum benım hayatım son haftalarda boyle. kendıme ozel olarak da kılo veremıyorum alıyorum hatta. onun stresındeyım. esımle sukur son aylarda cok ıyıyız o mu degıstı ben mı hapla degıstım bılmıyorum halen ınsanı sınır edecek tavırları olabılıyor ama lafı uzatmıyorum he dıyıp gecıyorum oyuzden kavga olmuyor adam, kızkardesıne aldıgım hedıyeye bıle karısıyor masraf yapıyorum dıye. napıyım ıhtıyacı olan ınsanları mutlu etmeyı cok sevıyorum ayrıca o ınsanı sevıyorsam elım hıc cebımde durmuyor ıste.
ıkı gundur menulerımı yazamadım buyuk kacamaklarım olmadı ama cok da duzenlı oldugum soylenemez haftasonunda. ınsulın dırencımı yukseltecek besınlerden halen uzak duramadım patates falan oluyor menulerde maalesef. bu hafta yogun spora donuyorum haftasonu bolgesel calıstım ayrıca cok uzun surelı yuruyuslerım oldu bebek arabası da ıterek ek guc uyguladım bılerekama bu hafta salona duzenlı gıdecegım yemek olarak da corba, yogurt, cıg sebze ıle aksamları dengelemeyı dusunuyorum bakalım haftaya nasıl sonuc verecek.
günlerdir gelemedim cünkü cok kötü günler gecirdik.Bayrmda kayinpederim hastalanmis bize hber verdiklerinde beyin ölümü gerceklesmisti.Hemen esimle Türkiyeye döndük .Sali günü onu kaybettik.Cocuklarimi teyzelerine birakmistim.Kücük oglum bensiz cok zorlaninca bugün döndüm.Önümüzdeki hafta sonu Türkiyeye geri dönecegiz.Bu yüzden gelemedim arkadaslar.Gecmiside okumadim henüz.Dilerim hepiniz saglikli ve mutlusunuzdur.Öpüyorum sizleri ve gecmisi okumaya calismaya gidiyorum.
İyi geceler kizlar gecmisi okudum sanki kitap okumusum yada dizi izlemisim gibi geldi. Keyifle okudum yani kaynatmissiniz kiskandimm :)
Ben arada girebiliyorum 3 gunlugune didime gittik annemlerle yeni geldik. 10 gun sonra da kuzenimin dugunu var onun icin hazirlik yapiyorum. Hafta sonu esim de gelecek. Trafik iyice yogunlasacak. Tam donusum eylul ortasin da olacak galiba Filizim destek oluyor sagolsun Rabbim onun da gonlune gore versin.
Duygucum hosgeldin sefalar getirdin canim evin bitmis hayirli ugurlu olsun.
Diger sayamadigim tum arkadaslarim iylerdir umarim Allaha emanet olun.
bunlar daa benim ilerdeki salonum için kendi ördüğüm takımımdan parçalarrbaşka bişey için çekmiştm de sizlere de göstereym dedm
oyy nasıl da anlatmışsın içimdeki sıkıntıları.. pomo cum özellikle izin almadan direk işe başladm, çünkü emrah askerden geldkten sonra arkadaşlarla beraber toplaşıp tatile gidecez, ben de hem o zamana kadar biraz para biriktirmek için hem de o zaman rahtla izin almak için aralıksız işe başladm, ama yoruldum.. sanki böle herşey üstüme geliyomuş gibi oldu.. şanslıyım ki annem de kırılgan bi insan değil, en çok nazımı o çekiyo, sonra uzatmıyo mevzuyu. emrah da öle alıngan değil uzatmaz normalde ama o da çok yoğun bu ara, yaşadıgı şeyler de zor. dün gece karı koca aldatma mevzundan dolayı birbirlerini bıçaklamışlar, sabah 7.30 da ancak işleri bitmiş de karakola döndm die haber verebilmiş bana, beni de anlamaya çalışıyo farkındayım ama işte bazen bir anda doluveriyorm bende.. içime atıp atıp patlıyorm işte..
bugun daha iyiyim, köyde pek dinlenemiyorm ama kafa olarak çok rahatlıyorm öle oldu yine.. sabahtan ofisteki işlerimi de toparladm, yeni bi iş çıkana kadar rahatm biraz.. kahvaltı olayımı da anneme bıraktm artk, ben üşeniyorm hazırlamıorm, korn flakes yiyip duruyorm, o da hazır gıda sayılır sonuçta. bu sabah güzelce kırmızı biberli ekşimikli yumurtamı yapmış, ekmegimi kızartmış nasıl yii geldi bana
3 haftam kaldı, o zamandan sonra herşey düzene girermiş gibi geliyo, en azından sevgilimin yanında olacam, valla içim daralıyo artk düşününce ooff offf
pomomm var ya tam dedigin gibi oldu mevzuu.. kıskançlık olayı geçiyodu yine, o benm kıskanç olmamı seviyomuş, bende keşke sevmesen de bende vazgeçsem, abartıyorm bazen dedm, yok ben senin herşeyini seviyorm dedi, şımarıklk olsun die hiç mi sevmedigin bişey yok dedm, düşündm düşündm ancak aklıma spor yapmaman geldi dedi.. vay efendm sen misin bunu diyenn
sen zaten beni sevmiyosn, begenmiyosn bilmem ne diye bi kaptırdmm.. o da en son saçmalıyosun ve uğraşacak zamanm yok dedi.. işim kötüsü biz ikimizde ikizler burcuyuzçok az kavga ederiz, ama ettigimiz zamnda bir anda patlıyorz işte. neyse şimdlk hallettk diyelm, dönünce bakacaz çaresine, daha ben unutmadımm
haftasonu denize gidebilirsem baya iyi gelecek bana, deniz olmasa bile kesn havuza giderm die düşünüyorm. alışverişe de bu hafta agırlk vermem lazm, tatil alışverişine başlamam lazm, son günlere sıkıştırmayım, emrah gelmeden halledeym diyorm. bakalm hayırlısı
Herkese selam haftabaşının yoğunluğu ve yorgunluğu hala üstümde gözlerim yazı kapalı yazyorum hatta bi menümü yazayım
sabah
aç karnına bir bardak alkali su
4 esmer kuru kayısı
yarım saat sonra
iki dilim ekmek
bir kk peynir domates
ara
2 bardak yeşil çay
öğlen
3 ızgara kofte
bir dilim ekmek
bir bardak ayran
domates salatalık marul
ara
bi top dondurma
bir bardak limonlu yeşilçay
akşam
yarım tabak zeytiyağlı taze fasulye
sarımsaklı yoğurt
spor 30 dk tempolu yürüyüş 30 dk leslie bugünden itibaren kalça be basen için bölgesel hareketlere başladım o da 15.dk sürdü toğlam 75 dk ile kapatıyorum.Suyum az oldu 1,5 lt alkali su.
kızlar yazamıyorum gözümden uyyku damlıyor hatta yarısında rüya gördüm başım önüme dşüp düşüp duruyor eğer yanlış bişey yazdımda kusura bakhyn
Kızlar Filiz çizelgeyi sabah yayınlıcak
Bildirimlerde eksik varmış.Yapmayanları beklemekteyiz.
sık dişini cumartesiye ne kaldı kicanım elbise için link atacaktın yaaa
evet cnm haklısın dikkat etmem lazım special k ve su konusunda hele bu aralar suyu iyice saldım
saç döülmesiyle alakalı bişey deniyorum emin olayım seninle öyle paylaşayım filizimm aslında sana bu akşam bu ürünlerle alakalı güzel bişey yazacaktım ama toparlayamadım yarın yazarım kuzumm şöyle enine boyuna konuşmuz oluruz :)
ayy ne demek gayet keyifliydi bana da çene lazımdı zaten
çiğ sebze süperde tadı için aynı şeyi söyleyemicem arada yapamay çalışrım ama ekmek olayınıda sanırım kendim almam daha iyi market uzak kalınca üşenmiştim aslında bölgesel harekete de başladım hafta 3-4 gün yapıcam faydasını göreceğimden eminim canım
yedik gitti umarım yakılmışdır canm haklısın uzun ve sabır isteyen bi süreç arada ödül lazım :)
seninle bu bakım meselesini halledeceğiz tamam mı hiç üşengeçlk yok anlamam valla
Süperrr eşinle aranızın iyi olmasına çok seviniyorumm amandiyelim canım patatese aman dikkat insülini biliyon bu hafta spor ve menülerinle başarı elde edeceğini düşünüyorum
Günaydın arkadaşlar, ağustos ayının son haftası hepimiz için çooookk güzel ve enerjik geçsin, ağustosla birlikte şu sıcak havalar da artık gitsin
Ben de uzun bir aradan sonra aranıza dönüyorum. Kilo koruma döneminde kilomu koruyamadım ve epey kilo aldım, haftaya aktif bir şekilde kilo verme sürecine gireceğim inşallah. Bugünden de kendimi hazırlamaya başladım. Görümcemler gitti, inanılmaz yoruldum, onlar gelmeden önce de 1 hafta evdeydim ama ev işleriyle uğraştım. Bu hafta da işyerinde yoğun bir hafta olacak, yani kısacası tatil yapmak istiyoruuummŞöyle totoyu yayıp, hiç iş yapmadan denize girip çıkıp yatmak istiyorum
Bugün sabah kalktım ve spor yaptımKoşu bandında yarım saat yürüdüm, ortalama 6 km/h hızda. İlk günden zorlamak istemedim, bir de salon sabah olmasına rağmen sıcaktı, yine de iyi hissettim kendimi, akşam hem sıcak hem yorgunlukla yapamıyorum çünkü. Yarın sabah ta yüzmeyi planlıyorum. Bu hafta böyle spora başlayayım yavaştan, haftaya da yediklerime dikkat etmeye başlayacağım.
Geçmişe bakamadım, herkes iyidir inşallah. Pomocuğumun da misafirleri vardı, o da dökülüyordur yorgunluktan eminimDuyguşum taşınma hazırlıklarındaymış, kolay gelsin diyorum, hayırlısı olsun
Ben bu hafta kilo aldım, sizler hepiniz bol --- görmüşsünüzdür inşallah. Misafir olunca kilo alınıyor ne yazık ki. Benim gördüğüm en yüksek rakam bu olsun inşallah, önümüzdeki haftadan itibaren düşmeye başlayayım
Kızlar bu mesajı 3 parça halinde yazdım, kopukluklar varsa affola. Tam birşeyler yazıyorum ofise biri geliyoro yüzden böyle oldu. Şimdi kilo bildirimimi yapayım özelden Pomoya, gün içinde fırsat bulursam girerim yine, yoksa akşama tablomuza bakmaya gelirim
Tekrar merhaba kızlar, fırsat bulunca bir bakayım dedim. Hem kendimi hazırlıyayım haftaya kilo verme moduna girmeyeÇizelge de hazırladım, inşallah 5'li rakamları görene kadar devam edeceğim bu sefer
Bu arada hangi tarihte mola verdiğime baktım, en son 20 Mayıs'taki bildirimden sonra koruma dönemine girmişim, yani haftaya 3.5 ay mola olmuş olacak, bu kadar zaman geçtiğinin farkında değildim açıkçası. 67.2 kg ile bırakmışım, yani ortalama 2 kg aldım bu süreçte. Asıl Duygu'nun şu anki kilosunu çok merak ediyorum, çünkü ben duraklama dönemine girince yaklaşık aynı kilolardaydık. Görüldüğü üzere, kilo vermek zor ama almak çok kolay. Yiyip içip yatınca hooooppp geliyor kilocuklar
Bu sefer havalar ısınmadan ideal kiloya ulaşmam lazım, malum sıcakta perişan oluyorum ben, spor da yapamıyorum, iştahım da kesilmiyor, her türlü zarar yani. Aslında bu süreçte dikkat etmezsem ne kadar kilo alacağımı da görmüş oldum, böylece 5'li rakamlara ulaşmak için daha bir motive oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?