2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün olsun inşallah Benim bu hafta yoğun başladı ve öyle devam ediyor, üstüne bir de alerjim coştu, sabah hap içtim ama inşallah etki eder. Bugün sabah yüzmeyi planlamıştım ama hem alerjimden, hem de işyerine erken gelmem gerektiği için yapamadım.
Pomocum tablomuzu hazırlamışsın canım, ellerine sağlık, kilo veren arkadaşları kutluyorum, almayanları da kutluyorum, alanların bol enerji ile haftaya vermelerini diliyorum Pomocum benim kilom -400 görünüyor, keşke öyle olsaydı gülüm ama +400 maalesef. Yeni bildirimler olduğunda güncellersen sevinirim. Ayrıca spor için de çizelge olması çok güzel olur, daha bir gaza geliriz
Bu arada Esrayı ekstra tebrik etmek istiyorum, az ya da çok her hafta kilo veriyor, sporunu ihmal etmiyor ve yediklerine dikkat ediyor, gözümüzden kaçmıyor yani
Duyguuuu evine taşın da gel gayrı, çok özledik seni yaaaa

yaaaaaaaaa sen ne becerıklısın maasallah aferın vallaaaaaaa

gule gule kullan ınsaallah evını de goruruz ınsaallah seneye yaza evlenırsın belkı de bahara.

begenmene çookkkk sevindim pomo cuumm evde boş oturdugum bir zaman vardı da o zaman merak salmıştım, tamamını kendi ellerimle yaptım, hep beyaz salon hevesm vardı, mavili siyahlı aksesuarlarla donatırm diyodm, o yuzden renklerini de böle seçtim
inşaallahh canmm mutlaka bekleyecegm zaten evime hepinizi, istanbula gelen bana ugramadan geçemeyecek, vize koyacam istanbulun kapısına ben aslında kafamda tarih olarak 31 mayıs 2014 istiyorm düğün tarihini, emrah da ikimiz de haziran doğumluyuz tam doğum günlerimizin ortası olsun diyor yani 13 - 14 haziran gibi ama bakalm bence ben bu savaşı kazanırım

ben aslında burcumdan çok memnun bir insanım, çoğu insan ikizler deyince bi geri adım atıyo ama bence en keyifli burçlardan biri kolay kolay canı sıkılmaz ya ikizlern yanındaki insanın biz o yuzden emrahla bir araya geldi mi fırtına estiriyorz konuşma konusunda

valla pomo cumm dayanmya çalışıyorm diyelim, daha doğrusu mecbur dayanıyorm, ama çok sıkıldm, Allah sabır versn herkese de bana da, son 3 haftamı da kazasız belasız geçireym de 3 hafta sonra bugun bu saatlerde sevgilimin yanında olacagımmm

dünkü menumu de yazaym kızlar..

kahvaltı

aç karnına 0.5 lt su, 3 kuru kayısı ( bunun nedenini anlamışınızdr sanırım )

kırmızı biberli ekşimikli yumurta

1 kupa çay

öğle yemegi

çeyrek ekmegn arasına ( içi tamamen çıkartılmış ) 4 köfte, bol marul domates

1 plastk bardak light kola

akşam yemegi

1 tabak bamya yemegi

çeyrek bazlama

ara öğün

3 taze incir ( aslında akşamları meyve yemiyorm ama bunlar bahçeden kopartılmıştı, benm de meyve yiyecek başka zamanım olmadıgı için mecbur akşam yemiş oldum )

gündüz ara öğün yapamadıgımdan akşamları yemege saldırıyorm yoksa o bazlamayı yemezdm ama çok açım diye resen yuttum yani , yanımda eti formun biskuvilernden getirdm, en azından öğleden sonra 2 3 tane de olsa onlardan yiyeyim yoksa akşam yemekleri mahvedecek beni )

3 lt suyumu ve yeşil çayımı da içtim, ama alkali su yapmak için karbonatı unuttum malesef. bu akşam alıp ona da başlayacagm inşalah.

Merhaba neslicim yazını dün gördüm ama uykumdan dolayı cevaplıyamadım bu arada diyetine yeniden dönmene çok sevidim burd a hep birlikte güzel eksileri göreceğiz inşallah

canımm duygunun güzel haberlerini sabah sen verdin bana ve ben de çok sevindimm gerçekten özledim ki onu

Bu arada eve sıkı temizlik yapılmış çok da iyi olmuş sen zaten işte sporda yeterince yoruluyodun bu temizlik işinin aradan çıkması demek misafirler gittikten sonra senin bolca dinlenmen demek.Umarım kendi evini alıp kendi evin içn yaparsın tüm bu temizlikleri bitanem.Bu arada tartııııııııcık eksi göstermiş demekki neymiş ödemm gitmiş.Ohh ohh şöyle bi hafifle bacımmm

ayrıca bende teşekkür ederim desteğin büyük biliyosun

sorma dün gece çok komiktim yazarken resmen rüya gördüm seninle konuşmak banada çok iyi geliyor enerjin süperrr zaten nasıl geçiyor o bir saat hiç anlamıyorum ki yok anam belli oldu biz daha çok çoook konuşuruz heheheh

menümü bende sevmiştim zaten hemen de söyledim telde seveceksin diye akşam için evet bir dilim ekmek olabilirdi bu akşam öyle yapıcam bakayım ne yemeği var

elbiselere baktım ama şimdi almıcam az daha vereyim doğumgünümde istediğim kiloda olursam şöyle siyah dizde bi elbise istiyorum ama bu benim kendime ödülüm olacak onu giyip stüdyo foto çektirmek istiyorum can.Deyince bile heyecanlanıyorum ki

haftasonu demek sana yol göründü olsunn git acılırsın değişiklik olur hem durum biraz sıkıntılı belki yardımcıda olursun böyle konularda arayı düzelten insanların olması çok hoşş kimileri iyice yıkar ama yapıcı olmak lazım .Senin faydan olurda büyük sevab bitanem

arkadaş ziyaretleri iyidir sana da iyi gelir konuşur anlatır dertleşirsin özlem giderirsin müsait vakitlerinde onlarda git canım

Bu akşam sana bakım mailini atıcam şöyle güzl güzel ürünler falan mutlaka işine yarayacaktır

canım menünün eksik olduğunun farkındasın sende bende işyerindeyken ara öğün skıntısı çekiyorum ama mesela cebine 15-20 fındık at öğlenle akşam arası hem tok tutyor hemde sen arada ağzına atıveriyosun bir de sabah kahvaltıda ekmek yemedin mi ? ben bazlamaya çokda takılmadım gün içinde az karbonhidrat almışsın bu senin ihtiyacın onun yerine sayılsın ama tabi bu ihtiyacımızı ekmekle gidermek en doğrusu bitanem

su başarılı zaten spor ne durumda ?

o sabahlar 3 kuru kayısı bendede var

Teşekkür ederim neslicim o kilolar gittikçe ben motive oluyorum hayata bağlanıyorum hedeflerimin farkına varıyorum sabırsızlanıyorum ama sıkıntı etmiyorum

Zamanla inceldikçe çok daha güzel olacak sekizler de sekizler diyorum bu aralar benim için kaç sene sonra ilk kez bu kiloda olmak büyük başarı olacak.

Dikkatine sağlık tatlımm

selam hanımlarr herkez nasıl? ben yorgun kafası karışık haldeyim evime taşınma kararı almıştım haldır haldır eşya arıyordummm bugünevime bir kere daha baktım ölçü almak için vazgeçtik o kadar eşya arama okadar yorulma boşa gitti dicem ama gitmedi çok fikir edindim mobilya uzmanı oldum nerdiyse beyaz eşyalarım için marka belirledimm sizede sorayım ya sıemans,ya bosch sizne dersiniz? fiyat anlamındada baya fikir edindimm neyseekısacası evi satıyoruz ,satıp tekrar ev bakcam aslında 3-4 ev beğendim satınca seçenklerim hazırneysee bu süreç ne kadar sürcek bilmiyorum umarım kış gelmeden hallederimm hayırlısı artıkk sizde dua edin...

neysee aranıza döndüm tekrarrr taşınma süreçi başlayana dek menü spor yazmaya devam offf spordan iyice uzaklaştımm yazlıkda yüzüyordum yürüyordum ne güzel neysee biryerden başlıcamm artık, aslında p.tesi döncektim aranıza eşimin izni bitmedi ama ufakdan yazmaya başlarım yarından itibaren, p.teside temizlikden sonra eski günlerdeki gibi aktif olurum. kg'mu söylesemmi yoksa p.tesimi söylesem bilmiyorummm.. hepinizi özledimmm biraz geçmişi okuyayımmm...

bunlar daa benim ilerdeki salonum için kendi ördüğüm takımımdan parçalarr başka bişey için çekmiştm de sizlere de göstereym dedm
cnm bravo ne hamaratmışsın kız sen çok güzel olmuşlar
inşlh yuvanda güle oynaya kulalnırsın bu el emeği göz nuru eşyalarını mutlu günlerde kullan
cnm bende kilo verenleri tebrik ederim inşlh bizlerde haftaya -- ler görürüzzz
pomocum haklısın cnm tartımda kas ağırlığım fazla çıktı hemen vücut değiştiği için ağır çıkıyarum zaten hafifi hafifadet gelicek sinyal vermeye başladı:26:
cnm ben pazartesi ve perşembe spor salonuna gidiyorum sabah 9.30 dan 10.30 a kadar
cnm ben arkadaşıma gitmiştim ordan ablama kızkardeşime babama geçtim bayağı ii geldi dietime tam anlamıyla uymasamda dikkat ettim listeyi yazmıcam çünki unuttum ne kadar ne yediğimi ama herşeyin tadına bakıp bıraktım
inşlh dedğin gibi 2 hafat sonra sonuçlarımı alırım bol bol ---lerimi görürümmmm:26:

cnm hoşgeldinnnnnn
ayy ev için uğraş vazgeç he olsun hakkında böylesi hayırlıymış cnm benim için bosch çünki benim bulaşık çamaşır makinelerim o marka çokkk memnunum
umarım kış olmadan ev işin hallolur
oh gel artık kız aramıza bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzz

filmler
1-şeytan (korku)
2-yüzyılın fırtınası (gerilim) 257dk
3-şeytan tohumu (korku ama bana göre gerilim)
4-devetsiz (gerilim) favorimmmm
5-saw serisi (gerilim)
6-lanetli ev (bana göre gerilim) ehh boşa vakit olmazz
7-ve number one şeytan çarpası (korku) ba-yıl-dım...
8-otostop (gerilim)

canım bugün ölçtüm ama vazgeçtikk yinede ilgin için tşk lerr yeni evimden alırım destek..
maşallah anne kızaa valla ilk resmini görmek için sabırsızlanıyorum prensesinnn sev annesi benim için sezeryandan hiç korkma hiç birşey olmuyor önemli olan zeynepsu hiç birşey hissetmiyorsun zaten ilk kalkışyaptıkdan sonra hiç birşey olmuyor zaten hap verceler sana doğum sonrası oda ağrıları alıyor vaktindeiçtiğin sürecee ne sızı oldu ne birşeyy karnınıa bir süre yüklenme yeterrr ben beşiğe eğilmekde sorun yaşıyordum sorunumu onu yatağa alarakgiderdim eşime kanepe yolu göründü yani :))))) herşey güzel olcak dualarlayollucaz seni doğumainşallahh hakkınızda hayırlısı olsun şimdidenn..
öğrencen bitanem öğrencen bu arada dikkatimi ne çekti her yazısındabeni anmışsın bu beni çok mutlu ettiiiin sende dönüş yapmışsın artık hepbir elden yola devamm inşallahh..
sağ olcanımmmm benim sende hoşgeldinnnnnn
bende çoközledimmm canımmmm özellikle sohbetini artık gerçekdede görüşelimmm yaaa
hangi güzel haberi kuşummm

geldim cemrem geldim sende mezunoldun sanırım sınav sonuçları güzelmiş tebrik ederimmmmmmmm

hımmmm esraaa maşallah kuşumm harikasınnnn kg veren arkadaşlarımı kutluyorumm alanlaradaaa diyorummm yola devam güzellerrr yaz daha bitmedi güneş yerinde,hafif yemeklerr var iyi değerlendirelim ...

duyguşşşş duyguşşşş çok özlemiştimm ama döndün nihayet bu sabah Filiz bana haber verdi Duygu dönecek diye çok sevindimm.Ev için hayırlı olsun canım.Acele olmasın içine sindiğin olsun.Mobilya uzmanı olmuşsun bak işte fenamı bu arada beyaz eşya konusunda tam adamına soruyosun.Ben sana yarın bu konuda msj atayım.

Tatilde güzel rakamlar gördüğünden eminim canım.Sen azimli hatunsun.Ben merak ediyorum ama sen bilirsin.İstersen bildirimde söyle.Temizlik için şimdiden kolay gelsin.Kendini yormadan yavaş yavaş tamam mı ?

Tşk ederim bu arada kilolar ağırda olsa gidiyor yaaa o bile mutlu ediyor bizi filmlere baktım da anaaammm ben onları şimdi haytta izleyemem ablam gelsin onunla izlerim zatenn bu aralar romantik komedi modumdayımm sen Nicki tanıyomusun duyguşşş ??? Kendisine aşık oluyorum da

Gel bi sarılayım yaaaa

Kızlar iyi geceler az önce duştan çıktım gelip menümü yazayım dedim bu arada saçımda iyice kurusn.Size söylemeyi unuttum.Geçen sabah saçıma maşa yapıyordum dalgalı maşam pat diye yandı.Ödüm koptu resmen.Neyse işe götürdüm beni maşa pert.O kadarda pahalıya almıştım Saçlar düz olunca hep maşa yapardım dalgalı saçı pek severim.İşte bu gece saçımı sarıp yatayım diyorum.Bigudilerle sabah daldalı olur onlar Bende çözüm bitmez

Az önce banyoda yine bi delilik ettim uzayan kahkülümü kendim kestim hemde şeklini değiştirerek.Dedim tmm bu sefer berbat oldu diye ama yanılmışım bunu da becerdim gayet güzel kesmişim az biraz daha kısalttım mı tamamdır

Bu ara işler yoğun ev sıkıcı okul başıcak ufaktan ders çalışmam lazım.

Menüm
Sabah;

aç karnına bir bardak alkali su
çeyrek yeşil elma
yarım saat sonra
iki dilim ekmek arasına peynir domates salatalık ve marul koyup sandviç gibi yedim

ara
bir bardak yeşil çay

öğlen

diyet iskender ( bunun tarifini aşağı yazayım )

yarım saat sonra
bir mürdüm eriği 20 küçük üzüm

ara
bir bardak yeşil çay
4 esmer kuru kayısı

akşam
bir sevis kaşığı menemen
bir bardak ayran
bir dilim ekmek

ara
bir madensuyu
bir bardak yarım yağlı süt

suyum 2lt alkali su sporum 45 dk leslie yaptım.Bölgesel hareketlerimi gün aşırı yapmayı düşünüyorum.Mesela dün yaptım bugün yapmadım.

Diyet iskender tarifi: iki dilim ekmeği küp küp doğrayıp tabağa alıyoz.Üstüne yoğurt döküyoruz.Ben küçük bir kase ev yoğurdu kullandım.Üzerine tavuk eti koydum.Evde tavuk döner vardı onu kullandık şöyle bir avuç içi kadar.En son üstünede az biraz salçalı sos yaptık.Hafif ve lezzetli oldu.Bence denemek isterseniz güzel bir tarif.

Kızlar bugünüde böyle kapattık.Yarın görüşmek üzere.

Kaptanligin hakkini veriyorsun canim hakkini odeyemeyiz. Allah razi olsun biz iyiyiz canim oglumun ayin 3 unde ultrason randevusu var o zaman daha detayli gorusuruz dedi dr. Simdilik bir sıkıntisi yok sukur. Esim hafta sonu gorumcelerimi ankara ya havaalanina birakip denizliye gelecek. Daha sonraki hafta dugun var. Guzel dilegin icin tesekkurler canim. Buraya gelmeseydim cok bunalacaktim kactim resmen erken gidiyorsun falan dediler ama dinlemedim iyi ki de gelmisim.

Ben de evime gecmeyi sadece sizinle gorusmek icin istiyorum. Yoksa orada hayat yok sosyal cevre yok. Sohbet motivasyon diyet spor hepsi sizinle guzel sekerimm

niki kim hatunn söyle bakemmmm

evet döndümmm dilerdimki tüm işimi halledip öyle dönek amakismett böylemişşş 17 eylül evlilik yıldönümümüz kend evimde olup büyük bi parti vrmek istiyordum ilkkez ikimiz hariç başkakişilrde olsun istiyordum ama nasip değilmişşş

filmler özellikle en son önerim benim favorim insan bir kere izleyince müdavimioluyor benimbirde dizim var yabancı oda gerilim korku tarzında aslında tam öylede değil ilginç desem daha nokta atışı olur neyse ismi AMERICAN HORROR STORY: ASYLUM biteseye kadar ağzım açıkda izliyorum tabi gece yarısı neysee sen kır zincirlerini bir kere izlersin heppp

gel hadi sarılalımmmm...

günaydınn tembel hatunlarrr nerdesiniz saatkaç oldu? kalktım oğlumu doyurdum şimdi sağlıklı güzel bir kahvaltıyapıp yeşil çayımı alıp geliyorumm..

ayy bana bu havalarda fenalık geliyor saç salmak uğraşmak ne güzel sen yapıyorsun benim klasik duygu topuzum bana yetiyor sen bide kahkül diyorsunvalla bravo sanaaa

gelelim menüye gayet güzel menü ,üzümü söylememe gerek yok kalorili olduğunu biliyorsunnn20 tane ne kadar olur bilmiyorumm bi deneyeyim 20tane çokmu az mı
aktivitede güzel tebrikler canımm..

döner tarifin gayet güzel bende esmer emekleri küp küp kesip yağsız tavada yada fırında yapıyorum hatta fırıniçin tarifim 1 kaşıkzeytin yağ ve çeşitli baharatları küp ekmeğe buluyorum fırıntepsisinde kıtır olasaya kadar bekletiyorum sonra yoğurt ekliyorum domates ve salçayla sos yapıyorum en üste dönerr, köz domates biber soğanla yanlara harika oluyor..

Son düzenleme:

geçmiş olsun tultanım hayırdırr ne olduki?

kızlar gunaydınnnnnnn

nasılsınız bakalım once selam vereyım sonra gecmıse dalayım. ıse yenı geldım ılac yazdırmaya gıttım doktora. keyfım de hıc yok zaten. ısten ayrılacagım sanırım. kafam kazan gıbı.