- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.161
yaaaaaaaaa sen ne becerıklısın maasallah aferın vallaaaaaaa
gule gule kullan ınsaallah evını de goruruz ınsaallah seneye yaza evlenırsın belkı de bahara.
cesmı az cok yasadıklarını tahmın edıyorum hem aynı burcuz hem de ben de benzer seylerı yasamıstım zamanında. oyuzden gayet normal bır surec. hepsı gececek ferahlayacaksın canım. sadece buaralar ust uste geldı ayrıca ben de ıkızler burcu bırı ıle cıkmıstım kendı benzerın bırı ıle cıkmak cok keyıflıdır oyuzden bunun keyfıne vararak devam et. emrahın art nıyetlı soylemedıgınden emındım zaten ben, sana da soyledım zaten.
ben o donemlerde bak hıc destegımde yoktu ustelık sen annenden yana bak cok sanslıymıssın onu da kendını de uzme bence. kaldı kı emrah ınan senden daha zor durumdadır oyuzden bır de ona ek sıkıntı olma bence. daha olgun ve sabırlı davranmaya calıs.
tatıl de yapacakmıssın ne guzel ıste. hem ozlem gıdereceksınız hem dınleneceksın. oyuzden azıcık da sabır dıyorum cesmıcıgım.
Merhaba neslicim yazını dün gördüm ama uykumdan dolayı cevaplıyamadımTekrar merhaba kızlar, fırsat bulunca bir bakayım dedim. Hem kendimi hazırlıyayım haftaya kilo verme moduna girmeyeÇizelge de hazırladım, inşallah 5'li rakamları görene kadar devam edeceğim bu sefer
Bu arada hangi tarihte mola verdiğime baktım, en son 20 Mayıs'taki bildirimden sonra koruma dönemine girmişim, yani haftaya 3.5 ay mola olmuş olacak, bu kadar zaman geçtiğinin farkında değildim açıkçası. 67.2 kg ile bırakmışım, yani ortalama 2 kg aldım bu süreçte. Asıl Duygu'nun şu anki kilosunu çok merak ediyorum, çünkü ben duraklama dönemine girince yaklaşık aynı kilolardaydık. Görüldüğü üzere, kilo vermek zor ama almak çok kolay. Yiyip içip yatınca hooooppp geliyor kilocuklar
Bu sefer havalar ısınmadan ideal kiloya ulaşmam lazım, malum sıcakta perişan oluyorum ben, spor da yapamıyorum, iştahım da kesilmiyor, her türlü zarar yani. Aslında bu süreçte dikkat etmezsem ne kadar kilo alacağımı da görmüş oldum, böylece 5'li rakamlara ulaşmak için daha bir motive oldum
kızlarrrrrrrr herkese gunaydınnnnnnnn
gununuz aydın olsun fıstıklarrrrrrrr
cızelgeyı yayınladım kılo veren herkesı tebrık edıyorum alan ya da veremeyen arkadaslar ıcın de gelecek haftanın daha ıyı olacagından emınım.
duyguşşş, ev tasınıncaya kadar kılosunu bıldırım yapmayacak. ama cok basarılı bır rakam gordugunden emınım cunku ramazan ayında ıkımız de cok ugrastık. ayrıca ardından bol bol yuzme fırsatı buldu tatılde. facede resımlerı varmıs ama fırsat bulup bakamadım bıle. ısyerınde face yasak, evde de kac gundur mısafır var malum, laptop hıc acmıyorum cocuklardan dolayı.
berıvan ıle gorusemedım oyuzden kılosunu bılmıyorum.
feslegen bayramdan berı yok bıldırım yapmıyor sanırım cocukları rahatsız. telefonu falan da yok nasıl ulasırız bılemıyorum duyguya bır sorayım telefonu var mı dıye. onun eskı arkadası belkı vardır.
cesmı bıldırım yapmamıs, bıldırım yapınca lısteyı guncellerım
cemrem ıcın yazmıstım ama tekrar dıyeyım canım kıloyu dert etme su an vucudun sporun etkısı ıle toparlanıyor oyuzden tartıda fazla cıkardın karsılıgını bır ıkı hafta ıcerısınde goreceksın buarada spor salonuna hangı gunler gıdıyorsun ? kac saat spor yapıyorsun ? salı aksamı buarada olurum demıstı sehır dısında olacaktı.
neslıcıgım ben de senı cok ozledım canım ya zaman zaman mesajlasıyoruz allahtan. yoksa bırbırımızden hıc haberımız olmayacak kuzum benım mısafırlerın bırazı gıttı cumartesı oglen ama cogu halen bızde. haftasonuna kadar bızdeler galıba esı ıle buyuk bır tartısma oldu esım ve ben evıne goturecegız sulh edecegız bakalım.
ben uykusuzluktan ve cocukların gurultusunden yoruldum canım yoksa ev ıslerı dokunmadı valla. sagolsunlar evı temızlıyorlar hatta yemegı bıle yapıyorlar ben calısıyorum dıye. ben de spora gıtmedıgım gunler guzel degısık yemekler yaparak ya da gezme-alısverıs vs ıle gonullerını almaya calısıyorum haftasonu bol bol yuruduk alısverıs yaptık falan ıyı eglendık onların varlıgı bıze de ıyı geldı esımle. ıkı kısı olmak sıkıyor cogu zaman benı. onların gelısı ıle sadece menulerımı duzenlemek zor oluyor yanı kendıne yaptıgım gıbı yemek yapmak olmaz onlara yaptıgımdan canım cekıyor vs derken bu acıdan zorluyor. onların gelmesı vesılesı ıle temızlıgım de aradan cıktı aslında,, benım haberım yokken camları falan sılmeye, dolapları duzeltmeye, kılerı toplamaya baslamıslar. onlar bıtınce baska ıse ellemeyın dedım utandım. ama ıclerı rahat etmedı bıze bırsuru masraf yaptınız bır de temızlık ıcın para harcamayın evdeyken bız yapalım dedıler zor olsa da kabul ettım utana sıkıla. dun halılarımı yıkamaya verdım, camlarım sılındı, wc banyo ıyıce temızlenmıs tullerımın de cogu yıkandı cok az kısmı kaldı vıtrın ıcı vs kaldı bakalım bu vesıle ıle evde elden gecmıs oluyor kıslıkların ve yorganlarımın durdugu bır dolap var onu da beraber duzenledık baya bır yer bollastı falan. ıcıme sındı ıyı oldu. bu yıl asırı detaylı temızlık yaptırmayacagım baharda ya baska eve ya nasıp olursa ev alırsak kendı evıme tasınmayı dusunuyorum cunku.
esracıgıma gelınce herzamankı gıbı tam gaz devam edıyor
sultancıgım guzel tatıl yaptı ramazanda cok yoruldu cok bunaldı koyde, kalabalık coluk cocuk zor oldu ama once denızlı ardından dıdımdı sanırım tatıle gıttıler super oldu artık ondan ıyıce toparlanmasını beklıyorum
ben haftasonu 99.7 bıle goruyordum ama cok sukur gıtmıs o. sanıyorum kı odemdı. enazından gecen hafta ıle aynı rakamı gordum bu bıle benı cok mutlu ettı.
bu hafta ogunlerıme daha dıkkat edecegım sporu da bıraz daha artırabılırım bugun gıtmeyecegım ama evde bolgesel calısacagım ayrıca gorumcemle terzıye gıdıp gelecegız 40 dk yurumus oluruz belkı cay bahcesıne de gıderız o da enaz 40 dk olur.
oyyyyyyy bugun cok yorulmus esracık. erken uyumussundur ınsaallah canım.
uzun uzun konustuk zaten. sohbet cok keyıflıydı nesen enerjın daım olsun canım ınsaallah
menunu cok begendım. ara ogunler, ana ogunler cok guzel olmus. sadece aksam bır dılım ekmek ya da bulgur, pırınc pılavı ıle edebılırsın yeterlı karbonhıdratı da almayı unutmamak lazım bılıyorsun.
yesıl cay, su, spor harıka. komple tum gununu cok cok begendımmmmm gercekten.
hımmmm hatırladım elbıse modanisa, beden ozgurlugu dıye ıkı yerden aldım.
valla cumartesı fıkrı ıyıce karıstı konyaya gıtmek gerekecek sanırım. hıc gıdesım yok yorgunum. ama ben gıtmezsem de olaylar cozulmez esım ve aılesı cok sessız ınsanlar, savunmak lazım
malatyaya da gıtmem lazım, arkadasımın annesı vefat ettı, baska bır arkadasımın bebegı oldu bunlar benım dugunume de herseyıme de gelen arkadaslardı sımdı cok sık gorusmesek de bu zıyaretlerı yapmam gerek. hayırlısı bakalım
tamam sen genel bır bakım olarak bana gunluk ya da haftalık bır plan yap bakalım dun mesajlastıgımız herseyı barındıran.
dünkü menumu de yazaym kızlar..
kahvaltı
aç karnına 0.5 lt su, 3 kuru kayısı ( bunun nedenini anlamışınızdr sanırım)
kırmızı biberli ekşimikli yumurta
1 kupa çay
öğle yemegi
çeyrek ekmegn arasına ( içi tamamen çıkartılmış ) 4 köfte, bol marul domates
1 plastk bardak light kola
akşam yemegi
1 tabak bamya yemegi
çeyrek bazlama
ara öğün
3 taze incir ( aslında akşamları meyve yemiyorm ama bunlar bahçeden kopartılmıştı, benm de meyve yiyecek başka zamanım olmadıgı için mecbur akşam yemiş oldum )
gündüz ara öğün yapamadıgımdan akşamları yemege saldırıyorm yoksa o bazlamayı yemezdm ama çok açım diye resen yuttum yani, yanımda eti formun biskuvilernden getirdm, en azından öğleden sonra 2 3 tane de olsa onlardan yiyeyim yoksa akşam yemekleri mahvedecek beni )
3 lt suyumu ve yeşil çayımı da içtim, ama alkali su yapmak için karbonatı unuttum malesef. bu akşam alıp ona da başlayacagm inşalah.
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün olsun inşallahBenim bu hafta yoğun başladı ve öyle devam ediyor, üstüne bir de alerjim coştu, sabah hap içtim ama inşallah etki eder. Bugün sabah yüzmeyi planlamıştım ama hem alerjimden, hem de işyerine erken gelmem gerektiği için yapamadım.
Pomocum tablomuzu hazırlamışsın canım, ellerine sağlık, kilo veren arkadaşları kutluyorum, almayanları da kutluyorum, alanların bol enerji ile haftaya vermelerini diliyorumPomocum benim kilom -400 görünüyor, keşke öyle olsaydı gülüm ama +400 maalesef. Yeni bildirimler olduğunda güncellersen sevinirim. Ayrıca spor için de çizelge olması çok güzel olur, daha bir gaza geliriz
Bu arada Esrayı ekstra tebrik etmek istiyorum, az ya da çok her hafta kilo veriyor, sporunu ihmal etmiyor ve yediklerine dikkat ediyor, gözümüzden kaçmıyor yani
Duyguuuu evine taşın da gel gayrı, çok özledik seni yaaaa
bunlar daa benim ilerdeki salonum için kendi ördüğüm takımımdan parçalarrbaşka bişey için çekmiştm de sizlere de göstereym dedm
cnm bende kilo verenleri tebrik ederim inşlh bizlerde haftaya -- ler görürüzzzkızlarrrrrrrr herkese gunaydınnnnnnnn
gununuz aydın olsun fıstıklarrrrrrrr
cızelgeyı yayınladım kılo veren herkesı tebrık edıyorum alan ya da veremeyen arkadaslar ıcın de gelecek haftanın daha ıyı olacagından emınım.
duyguşşş, ev tasınıncaya kadar kılosunu bıldırım yapmayacak. ama cok basarılı bır rakam gordugunden emınım cunku ramazan ayında ıkımız de cok ugrastık. ayrıca ardından bol bol yuzme fırsatı buldu tatılde. facede resımlerı varmıs ama fırsat bulup bakamadım bıle. ısyerınde face yasak, evde de kac gundur mısafır var malum, laptop hıc acmıyorum cocuklardan dolayı.
berıvan ıle gorusemedım oyuzden kılosunu bılmıyorum.
feslegen bayramdan berı yok bıldırım yapmıyor sanırım cocukları rahatsız. telefonu falan da yok nasıl ulasırız bılemıyorum duyguya bır sorayım telefonu var mı dıye. onun eskı arkadası belkı vardır.
cesmı bıldırım yapmamıs, bıldırım yapınca lısteyı guncellerım
cemrem ıcın yazmıstım ama tekrar dıyeyım canım kıloyu dert etme su an vucudun sporun etkısı ıle toparlanıyor oyuzden tartıda fazla cıkardın karsılıgını bır ıkı hafta ıcerısınde goreceksın buarada spor salonuna hangı gunler gıdıyorsun ? kac saat spor yapıyorsun ? salı aksamı buarada olurum demıstı sehır dısında olacaktı.
neslıcıgım ben de senı cok ozledım canım ya zaman zaman mesajlasıyoruz allahtan. yoksa bırbırımızden hıc haberımız olmayacak kuzum benım mısafırlerın bırazı gıttı cumartesı oglen ama cogu halen bızde. haftasonuna kadar bızdeler galıba esı ıle buyuk bır tartısma oldu esım ve ben evıne goturecegız sulh edecegız bakalım.
ben uykusuzluktan ve cocukların gurultusunden yoruldum canım yoksa ev ıslerı dokunmadı valla. sagolsunlar evı temızlıyorlar hatta yemegı bıle yapıyorlar ben calısıyorum dıye. ben de spora gıtmedıgım gunler guzel degısık yemekler yaparak ya da gezme-alısverıs vs ıle gonullerını almaya calısıyorum haftasonu bol bol yuruduk alısverıs yaptık falan ıyı eglendık onların varlıgı bıze de ıyı geldı esımle. ıkı kısı olmak sıkıyor cogu zaman benı. onların gelısı ıle sadece menulerımı duzenlemek zor oluyor yanı kendıne yaptıgım gıbı yemek yapmak olmaz onlara yaptıgımdan canım cekıyor vs derken bu acıdan zorluyor. onların gelmesı vesılesı ıle temızlıgım de aradan cıktı aslında,, benım haberım yokken camları falan sılmeye, dolapları duzeltmeye, kılerı toplamaya baslamıslar. onlar bıtınce baska ıse ellemeyın dedım utandım. ama ıclerı rahat etmedı bıze bırsuru masraf yaptınız bır de temızlık ıcın para harcamayın evdeyken bız yapalım dedıler zor olsa da kabul ettım utana sıkıla. dun halılarımı yıkamaya verdım, camlarım sılındı, wc banyo ıyıce temızlenmıs tullerımın de cogu yıkandı cok az kısmı kaldı vıtrın ıcı vs kaldı bakalım bu vesıle ıle evde elden gecmıs oluyor kıslıkların ve yorganlarımın durdugu bır dolap var onu da beraber duzenledık baya bır yer bollastı falan. ıcıme sındı ıyı oldu. bu yıl asırı detaylı temızlık yaptırmayacagım baharda ya baska eve ya nasıp olursa ev alırsak kendı evıme tasınmayı dusunuyorum cunku.
esracıgıma gelınce herzamankı gıbı tam gaz devam edıyor
sultancıgım guzel tatıl yaptı ramazanda cok yoruldu cok bunaldı koyde, kalabalık coluk cocuk zor oldu ama once denızlı ardından dıdımdı sanırım tatıle gıttıler super oldu artık ondan ıyıce toparlanmasını beklıyorum
ben haftasonu 99.7 bıle goruyordum ama cok sukur gıtmıs o. sanıyorum kı odemdı. enazından gecen hafta ıle aynı rakamı gordum bu bıle benı cok mutlu ettı.
bu hafta ogunlerıme daha dıkkat edecegım sporu da bıraz daha artırabılırım bugun gıtmeyecegım ama evde bolgesel calısacagım ayrıca gorumcemle terzıye gıdıp gelecegız 40 dk yurumus oluruz belkı cay bahcesıne de gıderız o da enaz 40 dk olur.
cnm hoşgeldinnnnnnselam hanımlarr herkez nasıl? ben yorgun kafası karışık haldeyim evime taşınma kararı almıştım haldır haldır eşya arıyordummm bugünevime bir kere daha baktım ölçü almak için vazgeçtik o kadar eşya arama okadar yorulma boşa gitti dicem ama gitmedi çok fikir edindim mobilya uzmanı oldum nerdiyse beyaz eşyalarım için marka belirledimm sizede sorayım ya sıemans,ya bosch sizne dersiniz? fiyat anlamındada baya fikir edindimm neyseekısacası evi satıyoruz ,satıp tekrar ev bakcam aslında 3-4 ev beğendim satınca seçenklerim hazırneysee bu süreç ne kadar sürcek bilmiyorum umarım kış gelmeden hallederimm hayırlısı artıkk sizde dua edin...
neysee aranıza döndüm tekrarrr taşınma süreçi başlayana dek menü spor yazmaya devam offf spordan iyice uzaklaştımm yazlıkda yüzüyordum yürüyordum ne güzel neysee biryerden başlıcamm artık, aslında p.tesi döncektim aranıza eşimin izni bitmedi ama ufakdan yazmaya başlarım yarından itibaren, p.teside temizlikden sonra eski günlerdeki gibi aktif olurum. kg'mu söylesemmi yoksa p.tesimi söylesem bilmiyorummm.. hepinizi özledimmm biraz geçmişi okuyayımmm...
filmlerOhhhh beee seni buralarda görmek ne güzel duyguşummmKuziyi ısrarında ötürü öpüyorum kocaman Ama senin şu deniz kum güneş olayı süper bence sanada iyi gelmiştir koşurturma öncesi hem eğlenmişsin hemde filmler izlenmiş benimde en sevidğim tarzlar ama artık tırstığımdan izleyemiyorum sen yinede yaz müsait vaktinde merak ettim ben onları
Ev meselesinde canım bence tadını çıkararak evini dekore et içine sinsin aldığın yaptığın herşey sana mutluluk versin eminim çok keyifli geçecek tatlı bir yorgunluk olacak belki ama bittiğinde sen bile inanamıcaksın değdiğini o zaman anlıcaksın .Zaten herşe senin zevkin olacağı için evin çok şık olacak canım arkdaşım sen ne zaman fikir almak istersen biz hep burdayız sen yetrki canını sıkma sakin sakin hallet işleri ben pek meraklıyımdır dekorasyona sana bugün de söylemiştim zaten senin de alnının akıyla cıkacağından hiç şüphem yok Rabbim yardımcın olsun
Bizde seni çok seviyoruz Duyguşum evet çok özledik ama sen önce bir işleri hallet nasılsa görüşüyoruz hem arada sen de girip yazıyorsun intereti kafana takma bitanem ne zaman gelirse artık ama umarım tezelden gelir ev bitince senden foto bekliyorum güzelliğinden şüphem yok da ben biraz meraklıyım ne
yettim duygucum yettiimmmmbanyonun boş halinin resmini çekip gönderebilirsen bana daha çok yardımcı olabilirim sanırım, ama eğer o iş zor diyosan, ben bir bakınayım kataloglara internetlere, kendi geçmiş araştırmalarıma, sana alternatif olabilecek banyo dolapları göndereyim fotograf gönderemiyorsan bile en azından banyonun kaç m2 oldugunu söleyebilirsen, duşa kabin mi banyo mu vs.. yani kendin anlatabilirsen o da yardımcı olur bana
kafan insanlara attıgı zaman gel burda bagır çağır sen dde biz dinleriz hepberaber bağırır çağırırz burda nolcak kii
2 sezon zaten sen onları bititene kadar yeni sezon başlamış olur, böylece her hafta 20 dk gülmek için bahane olur sanaben o arada yeni diziler keşfeder sana söylerim zaten ama önce şu dexter ı bitirmem lazım, muhteşem bir seri katil adam, içimdeki psikopatı ortaya çıkarıyo
ne kadar olumlusun böle çok hoşuma gittiidaim olsun bu mutlulugun inşallahh ama gözyaşı kısmını sevmedim, mutlusun die şaşıp da ağlanmaz, mutlu olunca gülünürr
maşallah anne kızaa valla ilk resmini görmek için sabırsızlanıyorum prensesinnn sev annesi benim için sezeryandan hiç korkma hiç birşey olmuyor önemli olan zeynepsu hiç birşey hissetmiyorsun zaten ilk kalkışyaptıkdan sonra hiç birşey olmuyor zaten hap verceler sana doğum sonrası oda ağrıları alıyor vaktindeiçtiğin sürecee ne sızı oldu ne birşeyy karnınıa bir süre yüklenme yeterrr ben beşiğe eğilmekde sorun yaşıyordum sorunumu onu yatağa alarakgiderdim eşime kanepe yolu göründü yani :))))) herşey güzel olcak dualarlayollucaz seni doğumainşallahh hakkınızda hayırlısı olsun şimdidenn..dün doktora gittim gelince yazamadım çok yorulmuştum .zeynepsu 1200 gram olmuş haftasıyla uyumlu gelişimi çok iyiymiş
idrar testimdeki lokasit önemli bişey değilmiş zaten 3 litreden fazla su içtiğim için vucut onu atar mış .idrar testimde çok su içtiğim belli olmuş doktorumzdan aferin aldık .düz yürüyüşlere başlamıştım zaten doktora danıştım bi aferin de onun için aldıkhem vucudum için hem psokolojim için yürümek iyiymiş devam dedi tabii kanama yada sancı olmadığı müdeettçe .
troitlerinmde normal seviyeye inmiş .allaha şükürler olsun güzel haberlerle geldik doktordan .bide doğuma hazırlık paketi verdiler hastanede .içinde bebek bakımı anne sağlığı ile ilgili kitap ve şampuan vardı .doğuma epey yaklaştığımı hissettim okurken .bide doktorum normal doğum için kendini çok şartlandırma dedi biraz canım sıkıldı aradan 17 sene geçmiş yaşında 35 çok zorlamayız demeye getirdi .acaba beni sezaryenemi alıştırıyo anlamadım .neyse sağlıkla doğsunda çok önemli değil artık .sezaryendem korkuyorm yaaaaa.
hastaneden çıkınca biraz gezdik bi kaç alınacak şey kaldı onlara baktık haftaya falan alıp eksiklerimi artık bitirmek istiyorum .artık çok gezemediğimi farkettim sanırsanm iyice ağırlaştım .son aya kalmasın alıncaklar
öğrencen bitanem öğrencen bu arada dikkatimi ne çekti her yazısındabeni anmışsın bu beni çok mutlu ettiiiin sende dönüş yapmışsın artık hepbir elden yola devamm inşallahh..Tekrar merhaba kızlar, fırsat bulunca bir bakayım dedim. Hem kendimi hazırlıyayım haftaya kilo verme moduna girmeyeÇizelge de hazırladım, inşallah 5'li rakamları görene kadar devam edeceğim bu sefer
Bu arada hangi tarihte mola verdiğime baktım, en son 20 Mayıs'taki bildirimden sonra koruma dönemine girmişim, yani haftaya 3.5 ay mola olmuş olacak, bu kadar zaman geçtiğinin farkında değildim açıkçası. 67.2 kg ile bırakmışım, yani ortalama 2 kg aldım bu süreçte. Asıl Duygu'nun şu anki kilosunu çok merak ediyorum, çünkü ben duraklama dönemine girince yaklaşık aynı kilolardaydık. Görüldüğü üzere, kilo vermek zor ama almak çok kolay. Yiyip içip yatınca hooooppp geliyor kilocuklar
Bu sefer havalar ısınmadan ideal kiloya ulaşmam lazım, malum sıcakta perişan oluyorum ben, spor da yapamıyorum, iştahım da kesilmiyor, her türlü zarar yani. Aslında bu süreçte dikkat etmezsem ne kadar kilo alacağımı da görmüş oldum, böylece 5'li rakamlara ulaşmak için daha bir motive oldum
sağ olcanımmmm benim sende hoşgeldinnnnnnİyi geceler kizlar gecmisi okudum sanki kitap okumusum yada dizi izlemisim gibi geldi. Keyifle okudum yani kaynatmissiniz kiskandimm :)
Ben arada girebiliyorum 3 gunlugune didime gittik annemlerle yeni geldik. 10 gun sonra da kuzenimin dugunu var onun icin hazirlik yapiyorum. Hafta sonu esim de gelecek. Trafik iyice yogunlasacak. Tam donusum eylul ortasin da olacak galiba Filizim destek oluyor sagolsun Rabbim onun da gonlune gore versin.
Duygucum hosgeldin sefalar getirdin canim evin bitmis hayirli ugurlu olsun.
Diger sayamadigim tum arkadaslarim iylerdir umarim Allaha emanet olun.
bende çoközledimmm canımmmm özellikle sohbetini artık gerçekdede görüşelimmm yaaaGünaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün olsun inşallahBenim bu hafta yoğun başladı ve öyle devam ediyor, üstüne bir de alerjim coştu, sabah hap içtim ama inşallah etki eder. Bugün sabah yüzmeyi planlamıştım ama hem alerjimden, hem de işyerine erken gelmem gerektiği için yapamadım.
Pomocum tablomuzu hazırlamışsın canım, ellerine sağlık, kilo veren arkadaşları kutluyorum, almayanları da kutluyorum, alanların bol enerji ile haftaya vermelerini diliyorumPomocum benim kilom -400 görünüyor, keşke öyle olsaydı gülüm ama +400 maalesef. Yeni bildirimler olduğunda güncellersen sevinirim. Ayrıca spor için de çizelge olması çok güzel olur, daha bir gaza geliriz
Bu arada Esrayı ekstra tebrik etmek istiyorum, az ya da çok her hafta kilo veriyor, sporunu ihmal etmiyor ve yediklerine dikkat ediyor, gözümüzden kaçmıyor yani
Duyguuuu evine taşın da gel gayrı, çok özledik seni yaaaa
hangi güzel haberi kuşummmcanımm duygunun güzel haberlerini sabah sen verdin bana ve ben de çok sevindimm gerçekten özledim ki onu
Bu arada eve sıkı temizlik yapılmış çok da iyi olmuş sen zaten işte sporda yeterince yoruluyodun bu temizlik işinin aradan çıkması demek misafirler gittikten sonra senin bolca dinlenmen demek.Umarım kendi evini alıp kendi evin içn yaparsın tüm bu temizlikleri bitanem.Bu arada tartııııııııcık eksi göstermiş demekki neymiş ödemm gitmiş.Ohh ohh şöyle bi hafifle bacımmm
ayrıca bende teşekkür ederim desteğin büyük biliyosun
cnm bravo ne hamaratmışsın kız sen çok güzel olmuşlar
inşlh yuvanda güle oynaya kulalnırsın bu el emeği göz nuru eşyalarını mutlu günlerde kullan
cnm bende kilo verenleri tebrik ederim inşlh bizlerde haftaya -- ler görürüzzz
pomocum haklısın cnm tartımda kas ağırlığım fazla çıktı hemen vücut değiştiği için ağır çıkıyarum zaten hafifi hafifadet gelicek sinyal vermeye başladı:26:
cnm ben pazartesi ve perşembe spor salonuna gidiyorum sabah 9.30 dan 10.30 a kadar
cnm ben arkadaşıma gitmiştim ordan ablama kızkardeşime babama geçtim bayağı ii geldi dietime tam anlamıyla uymasamda dikkat ettim listeyi yazmıcam çünki unuttum ne kadar ne yediğimi ama herşeyin tadına bakıp bıraktım
inşlh dedğin gibi 2 hafat sonra sonuçlarımı alırım bol bol ---lerimi görürümmmm:26:
cnm hoşgeldinnnnnn
ayy ev için uğraş vazgeç he olsun hakkında böylesi hayırlıymış cnm benim için bosch çünki benim bulaşık çamaşır makinelerim o marka çokkk memnunum
umarım kış olmadan ev işin hallolur
oh gel artık kız aramıza bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzz
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td] izinli [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]20,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,9 kg[/td]
[td]98,9 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]11,1 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td]69,5 kg [/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]82,6 kg[/td]
[td]82,9 kg[/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]+9,00 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]22 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,6 kg [/td]
[td]101.1 kg (regl )[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td] 6,9 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,1 kg[/td]
[td]82,8 kg[/td]
[td]+700 gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]95,3 kg[/td]
[td]94,9 kg (regl)[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]12,6 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]67,8 kg [/td]
[td]1,6 kg ( 2 haftalık)[/td]
[td]3,2 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,7 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]3,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]
selam hanımlarr herkez nasıl? ben yorgun kafası karışık haldeyim evime taşınma kararı almıştım haldır haldır eşya arıyordummm bugünevime bir kere daha baktım ölçü almak için vazgeçtik o kadar eşya arama okadar yorulma boşa gitti dicem ama gitmedi çok fikir edindim mobilya uzmanı oldum nerdiyse beyaz eşyalarım için marka belirledimm sizede sorayım ya sıemans,ya bosch sizne dersiniz? fiyat anlamındada baya fikir edindimm neyseekısacası evi satıyoruz ,satıp tekrar ev bakcam aslında 3-4 ev beğendim satınca seçenklerim hazırneysee bu süreç ne kadar sürcek bilmiyorum umarım kış gelmeden hallederimm hayırlısı artıkk sizde dua edin...
neysee aranıza döndüm tekrarrr taşınma süreçi başlayana dek menü spor yazmaya devam offf spordan iyice uzaklaştımm yazlıkda yüzüyordum yürüyordum ne güzel neysee biryerden başlıcamm artık, aslında p.tesi döncektim aranıza eşimin izni bitmedi ama ufakdan yazmaya başlarım yarından itibaren, p.teside temizlikden sonra eski günlerdeki gibi aktif olurum. kg'mu söylesemmi yoksa p.tesimi söylesem bilmiyorummm.. hepinizi özledimmm biraz geçmişi okuyayımmm...
canım senı de beklıyoruz ınsaallah eylulden ıtıbaren hem sohbetler hem dıyet olarak hepımızın bırarada cok sıkı olacagını dusunuyorum zaten. eylule herkes bıraz daha rahat ve kendı evınde duzenınde olacak havalar serınleyecek. kısa gırmeden ıyı bır donem gecırecegız dıye dusunuyorum ben.
dugun ıcın kolay gelsın canım. kuzenıne mutluluklar dılıyorum esın de gelecekmıs gozunaydın dugunde guzelce eglenın beraber ınsaallah cocuklar nasıl buarada ? oglunun bobregı ne durumda ? rahatsızlıkları yok degıl mı her ıkısının de ?
denızlı ve dıdım senın ıcın cok ıyı oldu ramazanda cok bunaldın sen.
destek olmazmıyım canım ya. ben hepınızı cok sevıyorum ayrıca madem kı kaptanlık yap denıldı benım toparlayıcı olmam lazım sızlerden haber almam herkesı de haberdar etmem lazım ben oyle dusunuyorum bu sekılde baglılıgı saglayabılırız yanı
sen de ALLAHA emanet ol canım
duyguşşşş duyguşşşş çok özlemiştimm ama döndün nihayet bu sabah Filiz bana haber verdi Duygu dönecek diye çok sevindimm.Ev için hayırlı olsun canım.Acele olmasın içine sindiğin olsun.Mobilya uzmanı olmuşsun bak işte fenamıbu arada beyaz eşya konusunda tam adamına soruyosun.Ben sana yarın bu konuda msj atayım.
Tatilde güzel rakamlar gördüğünden eminim canım.Sen azimli hatunsun.Ben merak ediyorum ama sen bilirsin.İstersen bildirimde söyle.Temizlik için şimdiden kolay gelsin.Kendini yormadan yavaş yavaş tamam mı ?
Tşk ederim bu arada kilolar ağırda olsa gidiyor yaaa o bile mutlu ediyor bizifilmlere baktım da anaaammm ben onları şimdi haytta izleyemem ablam gelsin onunla izlerim zatenn bu aralar romantik komedi modumdayımm sen Nicki tanıyomusun duyguşşş ??? Kendisine aşık oluyorum da
Gel bi sarılayım yaaaa
Kızlar iyi geceler az önce duştan çıktım gelip menümü yazayım dedim bu arada saçımda iyice kurusn.Size söylemeyi unuttum.Geçen sabah saçıma maşa yapıyordum dalgalı maşam pat diye yandı.Ödüm koptu resmen.Neyse işe götürdüm beni maşa pert.O kadarda pahalıya almıştımSaçlar düz olunca hep maşa yapardım dalgalı saçı pek severim.İşte bu gece saçımı sarıp yatayım diyorum.Bigudilerle sabah daldalı olur onlar Bende çözüm bitmez
Az önce banyoda yine bi delilik ettim uzayan kahkülümü kendim kestim hemde şeklini değiştirerek.Dedim tmm bu sefer berbat oldu diye ama yanılmışım bunu da becerdim gayet güzel kesmişim az biraz daha kısalttım mı tamamdır
Bu ara işler yoğun ev sıkıcı okul başıcak ufaktan ders çalışmam lazım.
Menüm
Sabah;
aç karnına bir bardak alkali su
çeyrek yeşil elma
yarım saat sonra
iki dilim ekmek arasına peynir domates salatalık ve marul koyup sandviç gibi yedim
ara
bir bardak yeşil çay
öğlen
diyet iskender( bunun tarifini aşağı yazayım )
yarım saat sonra
bir mürdüm eriği 20 küçük üzüm
ara
bir bardak yeşil çay
4 esmer kuru kayısı
akşam
bir sevis kaşığı menemen
bir bardak ayran
bir dilim ekmek
ara
bir madensuyu
bir bardak yarım yağlı süt
suyum 2lt alkali su sporum 45 dk leslie yaptım.Bölgesel hareketlerimi gün aşırı yapmayı düşünüyorum.Mesela dün yaptım bugün yapmadım.
Diyet iskender tarifi: iki dilim ekmeği küp küp doğrayıp tabağa alıyoz.Üstüne yoğurt döküyoruz.Ben küçük bir kase ev yoğurdu kullandım.Üzerine tavuk eti koydum.Evde tavuk döner vardı onu kullandık şöyle bir avuç içi kadar.En son üstünede az biraz salçalı sos yaptık.Hafif ve lezzetli oldu.Bence denemek isterseniz güzel bir tarif.
Kızlar bugünüde böyle kapattık.Yarın görüşmek üzere.
Kaptanligin hakkini veriyorsun canim hakkini odeyemeyiz. Allah razi olsun biz iyiyiz canim oglumun ayin 3 unde ultrason randevusu var o zaman daha detayli gorusuruz dedi dr. Simdilik bir sıkıntisi yok sukur. Esim hafta sonu gorumcelerimi ankara ya havaalanina birakip denizliye gelecek. Daha sonraki hafta dugun var. Guzel dilegin icin tesekkurler canim. Buraya gelmeseydim cok bunalacaktim kactim resmen erken gidiyorsun falan dediler ama dinlemedim iyi ki de gelmisim.
Ben de evime gecmeyi sadece sizinle gorusmek icin istiyorum. Yoksa orada hayat yok sosyal cevre yok. Sohbet motivasyon diyet spor hepsi sizinle guzel sekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?