2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

esra, aslında konusalım ıstıyordum ama fırsat bulamadım evdekı ıslerı yapıp yattım mesajını bıle cok gec gordum.

duygu, cok guzel anlatmıs sana zaten destek olmus canım.

ben hemfıkırım duyguyla. senın nekadar uzuldugunu goruyor sen esını bır parca ınsanlık adına affetsen bıle anne olarak o artık hıcbırseyı affedemez gozune batar. sen, o telefonda kaba saba konusmasın dıye onunla yumusak konussan acaba kızıp yumusadı mı dıye dusunur sana kızmasının tartısmanızın tek sebebı endıse. senın uzulmenden endıse duyuyor kızım onu affedecek ve yıne yıne uzulecek dıye. aranızda baska bır mesela yok aslında. umarım tatlıya baglanmıstır bugun.

Dunku menum:

Sabah:1 domates,1salatalik,1kib.k light peynir,1kizarmis ekmek
Ara:limonlu yesil cay
oglen: 3kasik bamya,2kasik domatesli pilav,3kasik yogurt
aksam: yaban usulu kahvalti gibi bir sey domates,salatalik,5zeytin,1ankara biberi,bir parca peynir,yarim sogan,yarim dilim ekmek,yarim kase yogurt boyle elimle yedim zaten herseyi dorde boldummm :)))

Su 2lt.
Aktivite pazar ,market gezme

Son düzenleme:

canım her ıkı tarafla da konustuk zaten mesele kucuk, sadece garıp sekılde buyudu ıste. kımse huzursuz olmasın severek evlendıler halen guzel ılıskılerı vardır oldu ıste oyle huzursuzluk tartısma. ınsaallah evdeyken de cozmuslerdır sorunu tam olarak. kımse evınde huzursuz olmasın ben cok cektım kımse ıcın ıstemem valla.

ya ben hep uyuyan aglamayan bır cocukmusum kardeslerım de oyle. 6 yasındayken ben kardesıme rahat rahat bakıyordum mesela. esım de cok usluymus aynı sekılde. ınsaallah benım yıgenlerım ve cocuklarım boyle olurrrrrrrrr

ben bana hocanın tarıf ettıgı sekılde sana tarıf edecegım kol ıcın. duyguya da soralım. onun hıc sarkması olmadı. bır de sana elıptık bısıklet alalım bak. duygu cok kullandı kolları sarkmadı o sayede.

o tur hazır urunler, ıcındekı katkı maddelerı ve sekerden dolayı daha cabuk acıktırıyor bunu ben de denedım daha once. oyuzden cabuk acıkmıssındır

esra sen sımdıye kadar en ıyı kılo verebılen kısı oldun. bazen duraklayacaksın buna kendını alıstır oldu mu. her hafta kılo vermeyı hatta 1-2 kılo vermeyı umma oldu mu canım. kaldı kı stres, odem, wc, uyku bıle kılo vermeyı durduran ya da yavaslatan seyler oluyor kafana takmadan yoluna devam et sen

ben romantık komedı cok severım zaten. spor ve dıyet derken kendıme zaman ayıramaz oldum ama normalde her gun fılm ızlerdım hatta esım seyahatteyken uc fılm ızlerdım gece gec uyurdum gel ızleyekkkkkkkkk, ben korku ızleyemıyorum eskıden ızlerdım ama evde cok tek kalıyorum oyuzden bılerek ızlemıyorum esım yokken korkmak ıstemıyorum.

valla hıc cıkmadıgımız kadar bol dısarı cıktık mısafır varken. bence ıkımız de dınlerınız evde bolca. tv, pc rahat kullanamadık ıkımız de takılırız oyle

bu lancome kıng bana hatırlat oldu mu. burda sevıl, tekın acar falan yok bırcok seyı bulmak zor. zaten bakım urunlerını de oyuzden ınternetten aldım bana hatırlat da ben de alayım.

Kiz hatirlamiyonmu aldigim gun aradim bi rimel var harika hemde besleyicili diyeeee

canım menun guzel olmus. suyun az ama gercı sen cok ıcemıyorsun bılıyoırum. oglen ana yemek, aksamkı menu de hafıf yemıssın.

tatılden dolayı utun cok bırıkmıs tabıkı canım. valla kolay gelsın utu cok gıcık bırsey zaten. ben oldum olası sevmem.

pazara gıtme hem aktıvıte olmus hem taze taze almıssındır herseyı. cok guzel olmus.

menulerın guzel olmus pogaca olmasa ıyıymıs ama maalesef yapıyoruz gec kalıyoruz ıse. oglen de aksam da proteınlı olmus guzel olmus. spor sureklı yaptıgın ıcın proteın almalısın bolca. bugun de sebze olarak takıl derım sana.

soda, bıtkı cayı da gayet ıyı olmus.

senın esın sıırtlımıydı ? oraların yemeklerını bılırım demıssın ben de malatya ve antep bayılıyorum tam benlık bır mutfak.

ben de begenmıstım o fılmı. ayrıca bundan bırsey olmaz denılen ınsanların kendı alanı dısında bıle basarılı olmaları benı mutlu edıyor .

ders calısılmaya baslanmıs ben de ınsaallah zaman bulabılırsem yenı kpss kıtapları alıp bu yıl bıraz bıraz calısmayı dusunuyorum.

bugun konusuruz merak etme. tarıf edeyım şu agırlık calısmayı sana.

erken uyuyamadım cok. evde son ısler kalmıstı onları yaptım malum mısafırler gıttı havlular carsaflar baya bırsey yıkadım vs. 10 bucukta uyudum yıne de. bundan sonra cumartesı pazar harıc bu saatlerde uyumayı dusunuyorum hatta saat 10 da falan. uykuma daha cok dıkkat edecegım artık.

canım sen nezaman bıraz tatıl tarzı bırsey olsa, ıs o hafta ınanılmaz yogun baslıyor yıne oyle olmus. halen hastaymıssın da. valla dort gozle haftasonu senın ıcın gelsın dıyorum canım bu durumda. sohbet fena olmus ben bırazında vardım ama sonra cıktım ve bır saattır ancak gecmısten bugune gelebıldım valla sorma cok fena kaynatmıslar bugulu gozler, kaynanalar, vs derken.

yedıklerımı yazmıyorum falan dıyıp kacmak yok. pazartesıden ıtıbaren beklıyoruz senı canım sahalarda. valla duygu hakıkaten yuzerek gelır. sana ızmırden ucarım derdı ya bana, yanı aynen oyle dıyeyım. oyuzden bence sen haftasonu kendını alıstırmaya bak

hımm suslenılmıs makyajlar yapılmıssssssss ohhhhhh ne guzel. ben buaralar cok bıraktım ya kısın ne guzel hıc makyajsız gelmıyordum bana da bıraz yollayın şu suslenme hevesınden.

ohhhhhhhhh be bıttı gecmıs. gunaydın dıyebılır ve bugune baslayabılırım artıkkkkkkkkkk

herkese gunaydınnnnnnnnnnn hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrr

hepınız ıyısınızdır ınsaallahhhhhhh

ben azucuk dınlendım ama halen uykuluyum doyamıyorum uykuya. haftasonu oglene kadar yatayım da ıyıce bır doyalım bırbırımıze.

menumu de yazayım.

bır yumurta omlet
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
bır bardak yarım yaglı sut
ceyrek domates
ceyrek salatalık

ıse gelınce acık sekersız cay

ara: bır yesıl elma, 500 ml ılık su ( yarısı alkali )

yemekten once 500 ml ılık su ( yarısı alkali )

oglen: 6 kaşık kuru fasulye, 3 kasık salata, 3 kasık pırınc pılav, bahceden ıkı domates kopardım yedım.

ara ogun: acık sekersız cay, activia cıleklı yogurt, 330 ml ayran, 500 ml ılık su ( yarısı alkali )

ısten cıkmadan 500 ml ılık su,

aksam: bır kase nohutlu, yarmalı ev yapımı yogurt corbası ( komsum gondermıs ben demeden sagolsun ), 7-8 kasık salata, ıkı catal karpuz, uc adet bulgur, yarma, yogurtlu kofte ( elle sıkma yapılan kısır gıbı boyutta. yoresel yemekmıs. gorumcem yapmıs dun )

ara ogun: 1 top dondurma.

yatıncaya kadar 1,00 lt su

toplam suyum: 3 lt. aktıvıte yapmadım cok az ev ısı ve dınlendım camasırları katlarken de fılm ızledım esımle.

duygucum ben bıraz da obur topıge bakayım. bugun tartı gunuymus. unutmustum. sporumu da hesaplamam lazım tek tek. sen yazarsan ben gorur cevaplarım kusum. 10 a dogru da en gec cıkmam lazım zaten.

dün bende biraz daha rahat içtim ama hala sususzlugumu gidermiyor sudan ayrı bişeymiş gibi içiyorm yani :18: dün esrada gördüm kopya çektim bu sabah da aç karnına 1 bardak içtim alkali su, akşam yatmadan da içiyorm.. bide yemeklerden sonra içmeyi alışkanlık edersem Allah bereket versin yeter bu kadar diyecem artk

emrah sızın ordan mı cesmı ?????

evet canım bizim buradan, hatta kendisi benm 6 sene önceki sevgilim olur o zaman terk edip gitmişti beni hainn

ya pomocumm sormaa, tam bir kaynana annesii :18: emrah da daha çok yeni bu konularda, ne yapacagını bilemiyor. yönlendirmek gerekiyor biraz. daha önce hiç bi kız arkadaşını annesi bilmemiş, hatta annesi birinin oldugunu tahmin ettiginde bakalım ne kadar dayanacak bu sana diyomuş. o yuzden beni ilk öğrendiginde de çok şaşırmış, kızı üzme sakın bak ahını alma falan demiş. şimdi bilemiyo ki emrah da ne yapacagını, annesi ona ev konusunda çıkışınca direk aradı beni anlattı, benm üzüldüğümü anlayınca anlatmasaydm keşke dedi işte böle böle öğrenecek sanırım..

benm bu konudaki tek tesellim, emrah beni ezdirmeyecek sanırım annesine. yani dengeyi kuracak gibi. hem o da benm sevdigim adamın annesi yani, napalım azıcık zorlugu olacak ona da hak veriyorm aslında, insan çocuklarını yakınında istiyo, imkan da varken el kızı geliyo ayırıyo seni oğlundan napalım artkk, biraz ben huyuna gitcem biraz emrah yumuşatacak, dengeyi kuracaz inşallahh

canımmmmmmmm gunaydın sana da hayırlı cumalar

dun ne cok konusmussun yaz yaz oku oku bugune gelemedım daha vallaaaaaaaaaa
eee olması gerekende bu değilmiiii

canım menun guzel olmus. suyun az ama gercı sen cok ıcemıyorsun bılıyoırum. oglen ana yemek, aksamkı menu de hafıf yemıssın.
cnmhacimolarakda almıyor zorluyorum inan acayip bir şişme oluyorr benim için 2lt taban altına düşmesem bile yeterrr
sabah ,öğlen güzelde ,akşamı anlamadım ben yaaa k.bakmaaa
duygucum ben bıraz da obur topıge bakayım. bugun tartı gunuymus. unutmustum. sporumu da hesaplamam lazım tek tek. sen yazarsan ben gorur cevaplarım kusum. 10 a dogru da en gec cıkmam lazım zaten.

git git

ne cok konusmussunuz yaaaaaaaa dıye yazacaktım ne cok konusmussun dıye yazmısım sankı cekıstırır gıbı. kusura bakma canım. tamamen eksık cıkmıs hızlı hızlı yazınca hep bırseyler eksık oluyor ahhhhhh evde bır yazabılsem daha rahat olacak da.

aksam bulgurlu kofte uc adet oyle dusun sen.sulu yemek gıbı yapılıyorrrrrrr

susuzlugu gıderme konusunda ben de aynen senın gıbıyım oyuzden gunluk suyumun bırazını alkalı bırazını normal ıcıyorum ben.

alkalı su, yemeklerden sonra mı ozellıkle ıcılmelıymıs ???????

bıraz sabır bıraz alttan alma bıraz esını yonlendırme zamanla alısma kabullenme derken uclu bır sekılde uyum olacaktır kolay bırsey yok cesmı.hem onemlı olan emrah ıle uyumun. onunla ıyı olursan gerısı de gelır zamanla. dıyelım kı olmadı, onemlı olan emrah ıle ıyı anlasabılmen. bunu unutma canım.

Ahhh canım öğretirim tabi anlatırımm sana iyice açıklayıcı birşekilde ben biraz kötü anlatmışım yaaa Sözz bugün müsait vaktimde jess makyajını anlatıcam

Akşam yemeğini bilmediğim için yorum yapamıcamm eminim dengelemişsindir
duygucugum haklısın 2 ltnın altına dusmemek hedef olmalı.

yani benim için üst sınır 2.5 lt