- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.361
Konu sebep ne biliyormusun duyguşş dün beyfendi aradı boşanmayla alaklı konuşuyorduk neyse ben odaya geçtm çıkınca zaten gergindim tartışmıştık çünkü annem ısrarla ne diyor niye cevap veriyorsun falan dedi ben de bişey anne dedim vayy efendim bana diyor ki sen yumuşuyorsun biz gittik mahkemelere sonra olan bize oluyor falan halbuki ne yumuşaması iyice sinirleniyorum ona hergeçn gün çok kırıldım anneme.Ben alışkın değilim küs kalmaya ama annem çabuk küser geç de konuşur.Üfff şaşırdım kaldım zaten stresliyim zaten sıkkın canım.Bir de bu çıktı şimdi.
Misafirlerinin gitmesine ben şahsen sevindim.Şöyle bi dinlen bi uykunu al yahuu.Kafan sakinlesin azcık.Görümcenn sorunun hal olmasnada ayrıca sevindim.Evlilk söz konusu olunca ben hassaslaşıyorum.Kimsenin yuvası yıkılmasın.Herkes evinde mutlu mesut yaşasın.Çocuk olayına gelince gözün falan korkmasın bebeğim.Sen bi ara benim yiğeni gör aslında uslu uslu oturur oyunun oynar.Hiç dökmez mesela.Çocuktan çocuğa değişiyor sonuçta.Sen anne ya da hala olduğunda görcem ben seni.
Evet gerçekten burda ortam çok güzel sana hep söylüyorum diye herkes çok sıcakkanlı valla.Hep birlikte eksileri görmek benim için en büyük sevinçtir canım.
Tamam o zaman sen telde anlatırsın bana çünkü yazı yazarken bile sallanıyorlar sinir oluyorum.
aslında evet açıkıyorm onu yiyince tadını çok seviyorum ama biraz şekerlimi geliyor ne ? Ondan açıkıyor olabiliriz.Bu sabahta kahvaltı sıkıntılı oldu.Yarın süs yok oturup kahvaltımı yapıcam bi güzel yaa.
Bu hafta hiç kilo veremedim anlamadımda reglden yeni çıktım.Wc problemi de geçti.Spor desen düzenli zaten.Cıssta yoktu.Neden böyle acaba.Stresten ödemmi tuttum yada başa bişeymi var bilmiyorum.Hayırlısı olsun ama.
Sen bi dinlen bi kendine gel kafan sakşnleşsin konuşuruz bir canım dostum
Bugün uykunu alıyorsun zaten sende yazmışsın akşam film izlicem diye hadi geleyimmm birlikte izliyek ama romantik komedi.Bu ara başka hiçbişey izliyemiyom.Duygusal modda hemen ağlıyorum yoksa .Bu haftasonu ne yapacaksın Filizim ? Eşinle dışarı falan çıkmayı düşündün mü?
bu lancome kıng bana hatırlat oldu mu. burda sevıl, tekın acar falan yok bırcok seyı bulmak zor. zaten bakım urunlerını de oyuzden ınternetten aldım bana hatırlat da ben de alayım.
Dunku menum:
Sabah:1 domates,1salatalik,1kib.k light peynir,1kizarmis ekmek
Ara:limonlu yesil cay
oglen: 3kasik bamya,2kasik domatesli pilav,3kasik yogurt
aksam: yaban usulu kahvalti gibi bir sey domates,salatalik,5zeytin,1ankara biberi,bir parca peynir,yarim sogan,yarim dilim ekmek,yarim kase yogurt boyle elimle yedim zaten herseyi dorde boldummm :)))
Su 2lt.
Aktivite pazar ,market gezme
Kiz hatirlamiyonmu aldigim gun aradim bi rimel var harika hemde besleyicili diyeeee
kızlarrrr sonunda işlerim bitti bir dünya ütü yaptımm ama sonunda bitti kurtuldum büyük bir yük attım üstümden dinlenmeden pazara gittim özlemişim pazarııı tek başına gitmekde ayrı bi keyif bundan 10 yılönce deseler asla inanmazdım pazarı bu kadar seveceğimi kokusu herşeyi ayrı bi keyif oluyor eve gelir gelmez akşam yemeği diye hazırladığım;
büyük bir tabağa 1 domates ama öyle kibar kibar doğramadım 4 böldüm,1 salatalık onuda öyle doğradım ,1 ankara biberi onuda 2 ye böldüm,yarım soğan onuda 2'ye böldüm,5 yeşil zeytin,bir parça peynir,bunların hepsini büyük bir tabağa doğradım,yanına yarım kase yoğurt yarım dilim ekmek amanın bir yedim öyle çatalla falan değil elimleee arada böyle yaparım o kadar keyifli oluyorkii benlikden çıkyorummm yaban duygu oluyorum birden neyseee dünyalar benim şuan az sonra keyif kahvesi yapcam türk kahvesimi yapsam nescafemi acabaayaşasın pazara gitmekkkk...
Menüm
Sabah aç karnına bir bardak alkali su
2 esmer kuru kayısı
bir saat sonra (işe geç kalmıştım kahvaltyı evde yapamadım)
bir poğaça
bir bardak çay
ara
bir bardak yeşil çay
öğlen
4 köfte
bir bardak ayran
domates salatalık maydonoz
2 dilim ekmek
ara
yarım elma
yarım armut
akşam
bir baget
2 elma dilim patates
maydonoz
bir bardak ayran
ara
bir soda( sporda kaybettiğim minerallerimi geri aldım)
bir bardak yarım yağlı süt
saat 11 gibi içicem
bitki çayı
suyum toplamda 2,5 lt oldu.Yaklaşık 2 ltsi alkali.Spor tabiki leslie yaptım 45 dakika.Yatmadan bi on dakika daha istiyorum.Bilmem ne yapsam acaba.Günü böyle kapatıyorum.Sabah ki poğaça için üzgünüm.Ama 2-5 aydır ağzıma sürmemiştim.Eskiden 3 tane ile hergün kahvaltı yapardım.Alışkanlıklarım çok değişti artık.Ve ben bu halimden oldukça memnunummm.
Kılzar bugün haberlede siirt festivalini izledim.Oranın yemeklerini bildiğim için eridim resmen.Offffffff diyorum nasıl çekti.Yemekleri demicem topikte hamile var.Amaaannn iyi ki orda yaşamıyorum yoksa diyet falan hikaye olurdu yahu
Şimdi biraz osmanlıca çalıştım ardından tvye bakayım dedim güneşi gördümü vermişler.Bu film beni çok derinden etkliyor.Üzülüyorum gerçeklerle yüzleşiyorum.Gerçekten herşeye değinilmiş bi film.Her seferinde beni ağlatmayı başarıyor.Gerçi mahsun kırmızgülün bütün filmlerinde ağlıyorum yaa.
Bu arada Filizim seni aramadım.Kıyamadım yaaa.İyice dinlen kafanı dinle istedim bitanem.İyi gelecek sana.Uyku sakinlik ....Başka zaman elimden kaçamazsın hatun haberin ola
Merhaba kızlar, sabahtan beri inanılmaz bir yoğunluk var, öğleden sonra da devam edecek. Hala daha tam iyileşemedim ama çok daha iyiyim. Sabah kaynatmışsınız epeyama kaçırdım, ben anca girebildim. Az önce yemek siparişi verdim, arada da bakayım dedim.
Hızlıca baktım, Duygucum bu hafta döndüğümü sanmışsın ama yok haftaya başlıyorum, resmi olarak şu ağustostan bir çıkalım daYediklerimi yazmıyorum, zaten yazsam yüzerek karşıya geçip kovalarsın beni, sadece çeşitleri değil miktarları da dayaklık
Bu sefer hiç kısıtlama yapmayı düşünmüyorum, sadece miktarları azaltacağım ve spor yapacağım. Yoksa sonra sapıtıyorum. Kendimi alıştıracağım bakalım, inşallah işe yarar. Yaramazsa uzak durma yöntemini uygulayacağım mecbuuuurTabi yorumlarınızla uyarılarınızı bekliyorum, eleştirilere açığım.
Bu arada bugün ben de azıcık makyaj yaptım, eh Esra kulakların çınlasın, hepimizi özendirdinBugün epey toplantı falan var, iyi oldu aslında, yoksa yazın bırakmıştım ben komple. Çok terliyorum ve en çok ta yüzüm terler benim, o yüzden makyaj hiç durmuyordu ama bugün hep kapalı ortamdayım, sanırım dayanır akşama kadar.
hımmmmmm anladım lezzetlı bırseydır kesınlıkle. dogal hem deeeeeee
ben denıyorum mecburen cunku vucudum sık sık duraklamaya gırıyor rahatsızlıklar da olunca ona bu ıyı gelır buna ıyı gelır dıye sureklı denıyorum. yoksa aslında denemem herseyı tek tıp yaparım da vcudumu sasırtmaya calısıyorum mecburen.
ben alıstım dun rahat ıctım suyu valla.
emrah sızın ordan mı cesmı ?????
cesmı, annesı domınant bır kadına benzıyor sımdıden karısacak gıbı, yanı ıgneleyecek gıbı gorunuyor gozunu korkutmus olmayım da bıraz ısın zor gıbı. gercı kaynana olarak cok az kısı sanslı olur ınsaallah benım sansım sana bulassın canım bu konuda. bır de emrahı tembıhle, annesı sana kızarsa senın hakkında olumsuz bırsey soylerse gelıp sana soylemesın sakın. bak mesela o cumleyı bıle kafaya taktın benı sevmıyor sevmeyecek gıbı kuruntuya sebep oldu bırbırınıze herseyı anlatmayın
eee olması gerekende bu değilmiiiicanımmmmmmmm gunaydın sana da hayırlı cumalar
dun ne cok konusmussun yaz yaz oku oku bugune gelemedım daha vallaaaaaaaaaa
cnmhacimolarakda almıyor zorluyorum inan acayip bir şişme oluyorr benim için 2lt taban altına düşmesem bile yeterrrcanım menun guzel olmus. suyun az ama gercı sen cok ıcemıyorsun bılıyoırum. oglen ana yemek, aksamkı menu de hafıf yemıssın.
sabah ,öğlen güzelde ,akşamı anlamadım ben yaaa k.bakmaaaohhhhhhhhh be bıttı gecmıs. gunaydın dıyebılır ve bugune baslayabılırım artıkkkkkkkkkk
herkese gunaydınnnnnnnnnnn hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrr
hepınız ıyısınızdır ınsaallahhhhhhh
ben azucuk dınlendım ama halen uykuluyum doyamıyorum uykuya. haftasonu oglene kadar yatayım da ıyıce bır doyalım bırbırımıze.
menumu de yazayım.
bır yumurta omlet
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
bır bardak yarım yaglı sut
ceyrek domates
ceyrek salatalık
ıse gelınce acık sekersız cay
ara: bır yesıl elma, 500 ml ılık su ( yarısı alkali )
yemekten once 500 ml ılık su ( yarısı alkali )
oglen: 6 kaşık kuru fasulye, 3 kasık salata, 3 kasık pırınc pılav, bahceden ıkı domates kopardım yedım.
ara ogun: acık sekersız cay, activia cıleklı yogurt, 330 ml ayran, 500 ml ılık su ( yarısı alkali )
ısten cıkmadan 500 ml ılık su,
aksam: bır kase nohutlu, yarmalı ev yapımı yogurt corbası ( komsum gondermıs ben demeden sagolsun ), 7-8 kasık salata, ıkı catal karpuz, uc adet bulgur, yarma, yogurtlu kofte ( elle sıkma yapılan kısır gıbı boyutta. yoresel yemekmıs. gorumcem yapmıs dun )
ara ogun: 1 top dondurma.
yatıncaya kadar 1,00 lt su
toplam suyum: 3 lt. aktıvıte yapmadım cok az ev ısı ve dınlendım camasırları katlarken de fılm ızledım esımle.
duygucum ben bıraz da obur topıge bakayım. bugun tartı gunuymus. unutmustum. sporumu da hesaplamam lazım tek tek. sen yazarsan ben gorur cevaplarım kusum. 10 a dogru da en gec cıkmam lazım zaten.
eee olması gerekende bu değilmiiii
cnmhacimolarakda almıyor zorluyorum inan acayip bir şişme oluyorr benim için 2lt taban altına düşmesem bile yeterrr
sabah ,öğlen güzelde ,akşamı anlamadım ben yaaa k.bakmaaa
git git
dün bende biraz daha rahat içtim ama hala sususzlugumu gidermiyor sudan ayrı bişeymiş gibi içiyorm yani :18: dün esrada gördüm kopya çektim bu sabah da aç karnına 1 bardak içtim alkali su, akşam yatmadan da içiyorm.. bide yemeklerden sonra içmeyi alışkanlık edersem Allah bereket versin yeter bu kadar diyecem artk
evet canım bizim buradan, hatta kendisi benm 6 sene önceki sevgilim olur o zaman terk edip gitmişti beni hainn
ya pomocumm sormaa, tam bir kaynana annesii :18: emrah da daha çok yeni bu konularda, ne yapacagını bilemiyor. yönlendirmek gerekiyor biraz. daha önce hiç bi kız arkadaşını annesi bilmemiş, hatta annesi birinin oldugunu tahmin ettiginde bakalım ne kadar dayanacak bu sana diyomuş. o yuzden beni ilk öğrendiginde de çok şaşırmış, kızı üzme sakın bak ahını alma falan demiş. şimdi bilemiyo ki emrah da ne yapacagını, annesi ona ev konusunda çıkışınca direk aradı beni anlattı, benm üzüldüğümü anlayınca anlatmasaydm keşke dedi işte böle böle öğrenecek sanırım..
benm bu konudaki tek tesellim, emrah beni ezdirmeyecek sanırım annesine. yani dengeyi kuracak gibi. hem o da benm sevdigim adamın annesi yani, napalım azıcık zorlugu olacak ona da hak veriyorm aslında, insan çocuklarını yakınında istiyo, imkan da varken el kızı geliyo ayırıyo seni oğlundannapalım artkk, biraz ben huyuna gitcem biraz emrah yumuşatacak, dengeyi kuracaz inşallahh
oyy yemegini ne anlatmışsın duygu haa, sanırsın 1.5 parsiyon iskenderafiyet bal şeker olsun
pazarları bende çok severim hele giysi bölümüne bayılırımama gidemiyorm ya ben işten çıkana kadar kapanıyor burdaki en güzel pazar bazen diyorm çalışmasam evde ne mutlu olurdum haa
fotoyu gördüm canım, teyy maşallaahhhbu makyajı yapmayı öğrewnmem lazım işte, hem çok doğal hem de çok güzel duruyor. şimdi bacım sana zahmet bir musait zamanında benm anlayacagm dilde anlatır mısın şunu gözün en dibi ucu altı üstü hepsi birbirine karıştı bende
ne cok konusmussunuz yaaaaaaaa dıye yazacaktım ne cok konusmussun dıye yazmısım sankı cekıstırır gıbı. Kusura bakma canım. Tamamen eksık cıkmıs hızlı hızlı yazınca hep bırseyler eksık oluyor ahhhhhh evde bır yazabılsem daha rahat olacak da.
Aksam bulgurlu kofte uc adet oyle dusun sen.sulu yemek gıbı yapılıyorrrrrrr
duygucugum haklısın 2 ltnın altına dusmemek hedef olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?