- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.561
kızlar bu arada daha önce de sölemiştim ama yeniden söleyim de karışıklık olmasın. ben bu akşam iş çıkışı yazlıga gidecem ananem ve dedemle birlikte, haftasonu oradayım yani pazar akşamı eve dönecem. internette olmadıgı için ordan uğrayamam buralara haberiniz olsun
ayrıca bensiz çok kaynatmayın haaavalla kıskanırımmm
profılımdekı resım
ınsaallah gırer ben konusmaya calıstım denıyorum da ınsaallah cozulur cok uzgunum bugun oyuzden. arkadasıma da ayrı bır uzuldum cok emek vermıstı kız yaaaaa. ama ıste sans bu evlılık ınsaallah ıyı bır kaderı olur bundan sonra.
Günaydın kızlar, herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Dün geç kalkıp epey yayıldım ama hastalıktan mıdır, misafirlerin yorgunluğu mudur bilmiyorum henüz dinlenememiş hissediyorum. Eşimle bolca dizi, film izleyip, yiyip içip yayılıyoruz. Dün hem Filiz, hem Duygu mj atmıştı, teşekkür ederim güzel arkadaşlarımBugün de aslında iş çok ama yapasım hiç yok
Pazartesi menü yazmaya ve kilo verme dönemine başlayacağım, ayyy bu kadar aradan sonra pek zor görünüyor vallaHaftasonu sakin olur ama dün fena kaynatmışsınız, cepten baktım biraz ama hepsini okuyamadım.
Pazartesi ben dahil herkes bol bol --- görür inşallah
ablalarımmmmm benimmm nasılsın inşallah iyisinizdir çok özledim sizi hafta sonu arkada ş tabletini getirmiş şirkrtim wifisinden gireyim az özlem gidereyim dedimmm nasılsınız herşey yolunda mı ahhhhhhh ahhhhhh ne çok özlemişim buraya yazmayı sizi sürekli filiz ve duygu ablamla konuşuyoruzzz Allah razı olsunn hepinizden inşallah tekrar girerimmm çok öpüyorum siz yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorumm
ablalarımmmmm benimmm nasılsın inşallah iyisinizdir çok özledim sizi hafta sonu arkada ş tabletini getirmiş şirkrtim wifisinden gireyim az özlem gidereyim dedimmm nasılsınız herşey yolunda mı ahhhhhhh ahhhhhh ne çok özlemişim buraya yazmayı sizi sürekli filiz ve duygu ablamla konuşuyoruzzz Allah razı olsunn hepinizden inşallah tekrar girerimmm çok öpüyorum siz yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorumm
Günaydın kızlar, herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Dün geç kalkıp epey yayıldım ama hastalıktan mıdır, misafirlerin yorgunluğu mudur bilmiyorum henüz dinlenememiş hissediyorum. Eşimle bolca dizi, film izleyip, yiyip içip yayılıyoruz. Dün hem Filiz, hem Duygu mj atmıştı, teşekkür ederim güzel arkadaşlarımBugün de aslında iş çok ama yapasım hiç yok
Pazartesi menü yazmaya ve kilo verme dönemine başlayacağım, ayyy bu kadar aradan sonra pek zor görünüyor vallaHaftasonu sakin olur ama dün fena kaynatmışsınız, cepten baktım biraz ama hepsini okuyamadım.
kızlar bu arada daha önce de sölemiştim ama yeniden söleyim de karışıklık olmasın. ben bu akşam iş çıkışı yazlıga gidecem ananem ve dedemle birlikte, haftasonu oradayım yani pazar akşamı eve dönecem. internette olmadıgı için ordan uğrayamam buralara haberiniz olsun
ayrıca bensiz çok kaynatmayın haaavalla kıskanırımmm
Bende menümü yazayım bu dünkü menüm kızlar
Sabah
aç karnına bir bardak alki su
2 esmer kuru kayısı
yarım saat sonra
iki dilim kepekli ekmek ve az yağlı peynirden tost
ara
bir bardak yeşil çay
öğlen
bir parça tavuk
5 elma dilim patates
domates salatalık maydonoz
bir bardak ayran
bir dilim ekmek
ara
yarım elma
yarım armut
bir bardak yeşil çay
akşam
bir koca tabak salata
3 çif köfte
bir bardak ayran
bir dilim ekmek
ara
unuttum
Suyum anca en fazla 2 lt olmuştur.Bir ltsi alkali olarak.Spor yapmadım.
menulerın guzel olmus sadece her ıkı ogunde de ekmek yemeyebılırdın
spora gelınce vucudu dınlendırmek de lazım bılıyorsun. su ıdeal ama fazlası da olabılır bılıyorsun zaten
kızlarrrrrrrr ıyı geceler
bugun hıc gıremedım gec uyandım sonra da ev ıslerı dolap cekme duzelt ev temızlıgı derken aksam oldu zaten. komsuma gıdecektım onu bıle yapamadım gercı gıtmedıgım ıyı olmus cunku kek yapmıs sonradan ogrendım.
yarın keyıf yapacagım uyku, spor, fılm, kıtap cok guzel olacak. dun gece zaten az olsa da uyumadan once kıtap da okudum ınsaallah alıskanlık yapabılırım cunku eskıden cok okurdum kendımı kotu hıssedıyorum cok uzun yıllardır bu alıskanlıgım cok cok zayıfladı dıye.
benden kısaca haberler boyle. dunku menumu yazmayacagım cunku resmen bırsey yemedım abuk sabuk bırsey oldu oglenkı yemek yıyemedım mutfakta kuyruk yagı kokusu var dıye. dıyet bıskuvı ve cay ıle karın doyurdum actıva yogurt yedım aksam da gelınce canım ıstemedı domates salatalık yedım dun garıp oldu yanı ama bugun super beslendım cok guzeldıı bırazdan yazarım
bugunku menum:
spor yapmadım aksama kadar baya terledım ev ıslerı yaparken. sanırım 1 de basladım aksam 6 ya kadar surdu valla.
12.30
500 ml alkali su ac karnına
uc dılım normal ekmek, az kaşar, bır kasık sut ve tek yumurta ıle omlet yaptım neslıden ogrendım bunu.dıyet ekmegı, yufka ekmek, normal ekmek dahıl her ekmek ıle yapılıyor ekmegın ıcını cıkardım kucuk kucuk parcaladım tavada bıraz yag ıle gevretıp ustune harcı dokerek yapıyorsunuz.
bır domates
bır yesıl bıber
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı catal kavun
ara: bır yesıl elma, 500 ml normal su, bır bardak ayran
bır madensuyu ıcıne yarım lımon sıktım
aksam 7: bır kase ev yapımı yogurt corbası yarma ve nohut vardı ıcınde. ıkı adet bulgurlu kofte gecen gun tarıf ettıgım gorumcemın yaptıgı yoresel. kısırı elımızle sıktıgımız gıbı sekıl verılerek pısırılıyor. ıkı adet o sekılde yanı.
ıkı catal kavun
bır bardak ayran
bır tabak salata, uzerıne de bıraz hellım kızarttım yagsız tavada.
ara: acık sekersız cay, 10 adet taze fındık
yatıncaya kadar 500 ml daha alkalı su ıctım ve yatıyorum
toplam suyum 2 lt oldu
eylül ayına girdik bu aydan beklentim çok umarım önümüzdeki ayı yani EKİMİ kendi evimde geçiririm (inşallah).
bu yeni aydan hepimize hayırlı,sağlıklı,mutlu bol bol kg verdiğimiz yeni umutlarımız,başarılarımızın olduğu bir ay olsun ALLAH'dan bunu diliyorum...
ay diye geçmeyin kızlarr hatırlarsanız buna benzer temenniyi ağustosda kullandımmm ve geçtiğimiz günlerde evimizi aldık,tatil yaptım,evi satmaya karar verdik derkenn yoğun karmaşık bir aydı,neyse ben hepimiz için hayırlı şeyler diliyorum..
cuma öğleden sonra uyudum giremedim
c.tesi 1 oda kolilerle doluydu ve birsey lazım oldukça açılıyordu koliler düzenli koyulmuyordu dün 10 da girdim 6'da duş alıp oturdum baya bi emek verdim odaya ve resmen yüklerden kurtuldum bende eskiyi kıyamama hastalığı vardı ve bu korkumlada yüzleşip aştım artık sadece gerekli şeyler varr gerek giysi gerek eşya hepsinden kurtuldum..
yarın eşim iş başı yapcak şuracıkda bi oryantel yapasım var ne yalan söyleyim tamam canım çiğerim ama bence tüm erkekler çalışsın ha tatil olursa sorun değil ben aynı çatı altında olmak'dan bahsediyorumm..
yarın geneleksel temizlik günüm camlar 2parmak toz halinde 1 aydır temizlik namına birşey yapmıyorum,aslında şu taşınma olayı gündemde olduğu içinde yapmadım çıkarken temizlerim dedim ama yok olmucak kocaman bir belirsizlik var o yüzden yapmam şart bu hafta twmizlik yaparım haftaya kendimi yormadan hergün bir odanın camlarını,perdelerini, kapılarını silerimmm..
neyse illa ıcığını cıcığını yazcamm ..
hafta sonu menü yazmayı sevmiyorum ama şu kadarını söyleyim artık bazı şeyler yaşam biçimim olmuş yapmıyorum yemiyorum ne hafta sonu kahvaltısı ne başka birşey haftaiçi nasılsa hafta sonuda öyle ama emin olunki canım birşey istiyorsa yiyorum ama çatlayasaya kadar değil kararında neyse çok çene çaldım son olarak profil resmimi değiştirebilmişmiyim?
hadi bakalım duygu kaçar keyifli pazarlarr..
katılıyorum züleyha eşimin şuyıllıkizni bana baya yıllık oldu ilk 15 günü yazlıkda geçirdik iyi hoşdu ama erken dönmemizlebirlikde ne iş yapıyorum ne düzenim varr neyseki p.tesi iş başı yapcam allah başımdan eksik etmesin ama zor bütün gün evde olmalarıı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?