2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Git canım git haftasonu bişeyler yapmak en güzeli bakalım ben de az önce ablamla konuştum gelme ihtimali varmış keşke gelse çok iyi olur.Burası küçük bir yer bırak sosyal aktiviteyi dışarı yürüyüşe dahi çıkamıyorum.Bunaltıyor beni.Hele istanbuldan sonra burası hiç çekilmiyor.Arkadaşda olmayınca haftasonu evde geçiyor paso.Eğer ablam gelirse dağıtırım biraz.Sana şimdiden iyi eğlenceler.

Yoo değişiklik yok resimde canım.

Artık sıkma canını stres yok yasak biliyosun.Kilo vermemize engel oluyor.Sorunlarını çözeceğine eminim Filizim.Rabbim cümlemiz için hayrlısını nasip etsin.

Bu arada duyguşşş nerde ? Hiç görünmedi öğleden sonra ? Güzellik uyudun mu naptın ?

iyi akşamlar bugün ki menümü yazayım

sabah: 2 dilim ekmek, peynir, 1 tatlı kaşığı bal,domates,şekersiz çay

ara: 2 siyah incir

öğle: bi kase çorba, bi tabak etli kuru fasulye, bol limonlu salata,3 kaşık pilav

ara: nescafe, 2 küçük kandil simidi

akşam: bi kase çorba, bi kase yoğurt, 1 dilim ekmek

ara: şekersiz çay 2 badem 2 fındık

activite: bugün regl oldum o yüzden spor yapamadım, 2 lt su,yeşil çay

yarından itibaren alkali suyunu denicem umarım bnede de işe yarar:26::26:

Günaydın kızlar, herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Dün geç kalkıp epey yayıldım ama hastalıktan mıdır, misafirlerin yorgunluğu mudur bilmiyorum henüz dinlenememiş hissediyorum. Eşimle bolca dizi, film izleyip, yiyip içip yayılıyoruz. Dün hem Filiz, hem Duygu mj atmıştı, teşekkür ederim güzel arkadaşlarım Bugün de aslında iş çok ama yapasım hiç yok
Pazartesi menü yazmaya ve kilo verme dönemine başlayacağım, ayyy bu kadar aradan sonra pek zor görünüyor valla Haftasonu sakin olur ama dün fena kaynatmışsınız, cepten baktım biraz ama hepsini okuyamadım.
Pazartesi ben dahil herkes bol bol --- görür inşallah

ablalarımmmmm benimmm nasılsın inşallah iyisinizdir çok özledim sizi hafta sonu arkada ş tabletini getirmiş şirkrtim wifisinden gireyim az özlem gidereyim dedimmm nasılsınız herşey yolunda mı ahhhhhhh ahhhhhh ne çok özlemişim buraya yazmayı sizi sürekli filiz ve duygu ablamla konuşuyoruzzz Allah razı olsunn hepinizden inşallah tekrar girerimmm çok öpüyorum siz yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorumm

Yeniden seni görmek çok güzel olacak.Duyguşda geldi.Oh valla topik çok hareketlendi.Sizler demirbaşsınız zaten .Sizsiz olmuyor

Lafın çok geçiyor berivann daha tanışamadık ama kızlar sürekli söylüyolar.

Bende menümü yazayım bu dünkü menüm kızlar

Sabah
aç karnına bir bardak alki su
2 esmer kuru kayısı

yarım saat sonra
iki dilim kepekli ekmek ve az yağlı peynirden tost

ara
bir bardak yeşil çay

öğlen
bir parça tavuk
5 elma dilim patates
domates salatalık maydonoz
bir bardak ayran
bir dilim ekmek

ara
yarım elma
yarım armut
bir bardak yeşil çay

akşam
bir koca tabak salata
3 çif köfte
bir bardak ayran
bir dilim ekmek

ara
unuttum

Suyum anca en fazla 2 lt olmuştur.Bir ltsi alkali olarak.Spor yapmadım.

oyyyyyyyyyyyyy kımler gelmıs. berıvancık hosgelmıssın fıstık. senı burda gormek cok guzel. konussak da haberlessek de burda gorusmek daha bır keyıflı oluyordu bız de senı cok ozluyoruzzzzzzzzzzzz

oyyyyyyyyy bırılerı keyıf yapmıs demekkı. oh neeeeeee guzel cok ıyı olnmus valla canım. baya yoruldun bu hafta ve gecen hafta. haftasonu bıraz kendınle ılgılen bence de.

pazartesı gunu tam donuyorsunnnnnnnnnnnnnnnnn demekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hepımız ıcın guzel bır pazartesı olur ınsaallah canım

ıyı eglenceler cesmıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

menulerın guzel olmus sadece her ıkı ogunde de ekmek yemeyebılırdın

spora gelınce vucudu dınlendırmek de lazım bılıyorsun. su ıdeal ama fazlası da olabılır bılıyorsun zaten

kızlarrrrrrrr ıyı geceler

bugun hıc gıremedım gec uyandım sonra da ev ıslerı dolap cekme duzelt ev temızlıgı derken aksam oldu zaten. komsuma gıdecektım onu bıle yapamadım gercı gıtmedıgım ıyı olmus cunku kek yapmıs sonradan ogrendım.

yarın keyıf yapacagım uyku, spor, fılm, kıtap cok guzel olacak. dun gece zaten az olsa da uyumadan once kıtap da okudum ınsaallah alıskanlık yapabılırım cunku eskıden cok okurdum kendımı kotu hıssedıyorum cok uzun yıllardır bu alıskanlıgım cok cok zayıfladı dıye.

benden kısaca haberler boyle. dunku menumu yazmayacagım cunku resmen bırsey yemedım abuk sabuk bırsey oldu oglenkı yemek yıyemedım mutfakta kuyruk yagı kokusu var dıye. dıyet bıskuvı ve cay ıle karın doyurdum actıva yogurt yedım aksam da gelınce canım ıstemedı domates salatalık yedım dun garıp oldu yanı ama bugun super beslendım cok guzeldıı bırazdan yazarım

bugunku menum:

spor yapmadım aksama kadar baya terledım ev ıslerı yaparken. sanırım 1 de basladım aksam 6 ya kadar surdu valla.

12.30

500 ml alkali su ac karnına
uc dılım normal ekmek, az kaşar, bır kasık sut ve tek yumurta ıle omlet yaptım neslıden ogrendım bunu.dıyet ekmegı, yufka ekmek, normal ekmek dahıl her ekmek ıle yapılıyor ekmegın ıcını cıkardım kucuk kucuk parcaladım tavada bıraz yag ıle gevretıp ustune harcı dokerek yapıyorsunuz.
bır domates
bır yesıl bıber
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı catal kavun

ara: bır yesıl elma, 500 ml normal su, bır bardak ayran

bır madensuyu ıcıne yarım lımon sıktım

aksam 7: bır kase ev yapımı yogurt corbası yarma ve nohut vardı ıcınde. ıkı adet bulgurlu kofte gecen gun tarıf ettıgım gorumcemın yaptıgı yoresel. kısırı elımızle sıktıgımız gıbı sekıl verılerek pısırılıyor. ıkı adet o sekılde yanı.

ıkı catal kavun
bır bardak ayran
bır tabak salata, uzerıne de bıraz hellım kızarttım yagsız tavada.

ara: acık sekersız cay, 10 adet taze fındık

yatıncaya kadar 500 ml daha alkalı su ıctım ve yatıyorum

toplam suyum 2 lt oldu

menulerın guzel olmus sadece her ıkı ogunde de ekmek yemeyebılırdın

spora gelınce vucudu dınlendırmek de lazım bılıyorsun. su ıdeal ama fazlası da olabılır bılıyorsun zaten

Haklısın Filiz spor konusunda .Ekmeğede dikkat ederim.Tşk ederim yorumun için.

İyi yapmışsın kitap okumak gerçekten çok iyi geliyor.Bende okuyamadım uzun zamandır.Ama hergün edebiyat tarihi mecburen okuyorum zaten.Aslında olay konulu yada psikilojik konulu romanlar daha keyifli okunuyor.Bitirdikçe kitaplarını önerilerim olabilir sana

Sanırım geç kalkmadan dolayı bir öğün yok.Ama güzel menün ben sevdim.Sabah ki omleti ben de denicem.Aslında peynirli omleti çok seviyorum ama neslinin tarifi de değişik geldi.Arada değişiklik iyidir.

Senin suyun evde olmana rağmen az olmuş dikkatimi çekti.Gün içinde terlemişsin de.Sanırım ağa öğünler susamadı engelledi.

Günün başarılı ama yine de işin ehli Duyguşş baksın bana kalırsak yandık

eylül ayına girdik bu aydan beklentim çok umarım önümüzdeki ayı yani EKİMİ kendi evimde geçiririm (inşallah).

bu yeni aydan hepimize hayırlı,sağlıklı,mutlu bol bol kg verdiğimiz yeni umutlarımız,başarılarımızın olduğu bir ay olsun ALLAH'dan bunu diliyorum...

ay diye geçmeyin kızlarr hatırlarsanız buna benzer temenniyi ağustosda kullandımmm ve geçtiğimiz günlerde evimizi aldık,tatil yaptım,evi satmaya karar verdik derkenn yoğun karmaşık bir aydı,neyse ben hepimiz için hayırlı şeyler diliyorum..

cuma öğleden sonra uyudum giremedim
c.tesi 1 oda kolilerle doluydu ve birsey lazım oldukça açılıyordu koliler düzenli koyulmuyordu dün 10 da girdim 6'da duş alıp oturdum baya bi emek verdim odaya ve resmen yüklerden kurtuldum bende eskiyi kıyamama hastalığı vardı ve bu korkumlada yüzleşip aştım artık sadece gerekli şeyler varr gerek giysi gerek eşya hepsinden kurtuldum..

yarın eşim iş başı yapcak şuracıkda bi oryantel yapasım var ne yalan söyleyim tamam canım çiğerim ama bence tüm erkekler çalışsın ha tatil olursa sorun değil ben aynı çatı altında olmak'dan bahsediyorumm..

yarın geneleksel temizlik günüm camlar 2parmak toz halinde 1 aydır temizlik namına birşey yapmıyorum,aslında şu taşınma olayı gündemde olduğu içinde yapmadım çıkarken temizlerim dedim ama yok olmucak kocaman bir belirsizlik var o yüzden yapmam şart bu hafta twmizlik yaparım haftaya kendimi yormadan hergün bir odanın camlarını,perdelerini, kapılarını silerimmm..

neyse illa ıcığını cıcığını yazcamm ..

hafta sonu menü yazmayı sevmiyorum ama şu kadarını söyleyim artık bazı şeyler yaşam biçimim olmuş yapmıyorum yemiyorum ne hafta sonu kahvaltısı ne başka birşey haftaiçi nasılsa hafta sonuda öyle ama emin olunki canım birşey istiyorsa yiyorum ama çatlayasaya kadar değil kararında neyse çok çene çaldım son olarak profil resmimi değiştirebilmişmiyim?

Son düzenleme:

ohh sefan olsunarkadaşım o gün ben resmi tatili unutmuşum malumn kocam evde bana hergün hafta sonu gibi geliyor:)))) neyse umarım uyandırmadım senii ..
geri dönüş içinde hemen kasma öncelikle menü yazmayabaşla birden diyet moduna geçersen sıkılırsın ben hatırlıyorumda aradan sonra adapte olamadım ve hemen sıkıldım,dediğim gibi menü yaz eleştir,eleştiril menü okuyup yorumladıkça kıvama gelirsin kg verenler olduça,sporları okudukça kısa sürede toparlarsınn zaten havalarda hafifden serinlemeye başlarr sporada başlarsınben eminim kg verme günleri çok yakındaa..

benim fındık kurdumm gelmişş valla yokluğun belli ediyor tatlı dilin cıvıltın baya etkiledi bizi neyseki özelden konuşuyoruzzz..

Duyguşşum eylül ayı için ben de çok umutluyum.İnşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.Gerçi ben senin hedef kilona ulaştığını düşünüyorum.Yarın göreceğiz artık Hatta rüyamda gördüm 57,5 kilo olmuştun.Fit hatun seni

Tabi bu süreçte senin ve tecrübeli diğer bütün arkadaşların desteği bizim büyük şansımız.Kendi adıma söylüyeyim yolum uzun daha çok var ama siz yanımda olduktan sonra uzakta değil bana altılar

Odanında baya işi varmış ama bitirmişsin.Ben de senin gibi eskiye kıyamam.Aslında hatırasına kıyamam ama bi yerden sonra vedalaşmak gerekiyor yoksa baya birikiyolar.Seni yormuş ama bitmiş şükür.

Eşin de işe başlıcakmış.Valla bal kaymak da olsa bi süre sonra insan sıkılıyor yaa.Seni anlıyorum yani.Ben babamın bile evde olmasına tahammül edemeyebiliyorum Neyse yarından itibaran düzenine dönersin.Evde sen ve kuzi misss misss oturursunuz ama temizlik başlıcakmış aman İzmirin sıcağı malum kendini yormadan yap canım yavaş yavaş dinlenerek halledersin

Aslında senin menünü hep merak ederim ama tabi haftasonu yazmasanda olur.Hafta içi takip ederim.Sen zaten kontrollü olmasan o kadar kiloyu veremezdin.iradene sağlık azmine sağlık

Profil fotosu değişmez mi yaaa çok hoş olmuş yine yakıyosunnn ben çok beğendimmm

esracım sen zaten biliçlenmişsinn gördüüm kadarıylaa gücün kuvvetinde yerinde maşallahh, hem senle aynı noktada olan filiz var ve benim ona gösterdiğim desteği oda sana gösteriyor yalnız olmaman çok iyi ben senin kadar şanslı değildim bir topikde yöneticiydim ve tüm gücümü kuvvetimi arkadaşlarıma veriyordum ben kendi kendime zayıfladım sen bu açıdan çok sanlısın insan pes etcek durumda oluyor böyle bir günde gerçek bir dostun 2 samimi cümlesi insanı kendine getiriyor malesef ben bunlardan hep yoksundum neyseee iyi bir noktada bu grupa dahil oldum şimdi lale devrimi yaşıyorum bir daha kilomu aman tövbeeeee..

sana sadece şunu diyebilirim ben 69 göreseye kadar hiç kaçamak yapmadımmm en sevdiğim en hayır diyemediklerimden bile uzakdurdumm bence bu açıklamam yeter sana şimdi herşeyden yiyorum tabi diğer öğün yada ertesi günü dengeleyerek ee okadarınıda hak ettimmm dimi...

Son düzenleme:
Kızlar ben de kalkayım evin bi tozunu alayım sonra leslie 3 mil yapıcam.Ondan sonrada annemle yürüyüşe çıkıcaz.Düşük tempo olur artık.Akşam da ders programı yapıcam .Haftalık banyo falan bi ara yine bakarım

Güzel haftasonlarınız olsun inşallah

Duyguşum merhaba canımm ya ben ne yapayımm benimki 4 aydır evde ,trafik kazası geçirmişti,doktor 4ncü 30 günlü raporunu verdii
ben diyetten iyice koptumm ama yine başlicamm