- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.581
Duyguşum merhaba canımm ya ben ne yapayımm benimki 4 aydır evde ,trafik kazası geçirmişti,doktor 4ncü 30 günlü raporunu verdii
ben diyetten iyice koptumm ama yine başlicamm
evet tatlı acı anıları ıle goturdu ıste. rahmetlı oldu o kısı, sehıt oldu mekanı cennet olsun bu vesıle ıle cuma gunu onu da anmıs ve dua yollamıs oldum ıste.
demek ısmın sana askı getırdı ben de mı koysam kızıma, askı bulsa ınsaallah
maasallah ALLAH nazardan saklasın ne guzel bır hıkayenız ve ılıskınız var herkese nasıp olsun ınsaallah evlı-bekar. agzınızın tadı hıc bozulmasın ınsaallah.
ooooooo baya kotu bır kaza olmus hocam. bu kırıklar garıp bırsey zaten. yıllar gecse tam ıyılesılmıyor benım 2011 subat ayında oldu ama halen cok sıkıntısını gecırıyoruım kaldı kı sızın parcalı kırık olmus anladıgım kadarı ıle. o cok uzun surede ıyılesıyor bılıyorum hocam. cok cok gecmıs olsun ALLAH beterınden korusun. benım de kılo vermem ınsaallah bana fayda eder gercı ben sureklı daha cok agrı cekmeye basladım spordan mı oluyor anlamadım ama buna da sukur. ben de sukur yenı yenı kosabılen hızlı yuruyebılen bırı oldum.
merhaba canım hoşgeldinn özledik seni daha yeni andık seniii.
eşin düzelmedi galiba kıyamam sana ikiniz içinde çok zor bi durum tekrar geçmiş olsunnn senin yerinde olsam bende herşeyden kopardımmm o yüzden dert etme ismin hala daha listede kapımız sana açık ,senden tek isteğimiz verdiğin kg geri alma en azından koruuu onun dışında ALLAHA emnaet olunn..
duyguşumm faceboktan resimlerinize baktımm canımm çok güzellerdii
kilo aldım almadım değil okullar açılsınn yine başlıyacağımm spora ve sıkı bir diyete ,bu yazz nasıl geldi nasıl bitti anlamadım eşim evde olunca sıkıldı ve bizde onların köyü annemlerin yaylası derkenn evde durmadık,dönüştede denizde 15 gün kadar kaldık ve 68 olan kilom 73 olmuş ,yemicem desemde yedimm sankii kıtlıktan çıkmış gibiydimm kardeşimin düğünü iiçin kendimii çok aç bırakmıştımm
listede adımın olmasına sevindim ama inanınn daha hazır değilimm kilo vermek içinn ben kendimii çok yıprattımm
sen ne yaptınn canımm aldınmı kilo
tultan eve gecınce doner de berıvan zor ıste. bılıyorsun durumları. skype dan yazıyor ancak zaman zaman. oyyyyy nasıl tatlı dıllıdır sevgılısı ıle yenıden barısacak gıbıydı ama bu kez tamamen bıttı zor gunler gecırıyor ben de fırsat buldukca ordan yazarak hem nasıhat hem moral ıdare edıyorum
feslı bayramdan berı yazmadı telefonu falan da yok. senın eskı tanıdıgın bırı hatta yazdım sen yokken acaba duygu ulasabılır mkı dıye
karabıber ne yaptı en son kac kıloda bılmıyorum esı de ıyılesmıstır sanırım.
kışa dogru onlar da aramızda olsalar, serap ve erce dogum yapmıs ve onlar da beslenmeye dıkkat etme donemıne gırmıs olsalar ve cok kalabalık olarak puzzle tamamlanmıs olur ıste canımmmmm ne guzel ınsaallah olur
pomocumm çok teşekkür ederim benii sormuşsunn nasıl sevindimm,ben kilo aldımm canımm geri 68 kiloda kalamadım ,okadar düzensiz beslendimki,gittiğim yerde annem dışarda saçta börekler,sıkmalar,içliiköfteler yapınca yemedim desen yalan olur,okullar açılsınn düzenimii kurmaya çalışacağımm yine,bu yaz yaz hiç evde durmadık diyebilirimm gittiğimiz yerlerdede eşimi cebinden girip okumaya çalıştımm ,oruç olunca biraz kendimii yemek sitelerine verdimm annemle daha neler yapabilirizi diyeee
Birde başımızdan çok kötü bir olay geçtii daha sonuçlanmadı bkliyoruz haberr
Birgün eşimle gece 12 de flim izlerken eşimin cebine mesaj geldi,şu numaralı kredi kartından 340 dolar alışveriş yaptırnız diye,eşim ben yapmadım alışveriş şimdi deyip bankayı aradı,hemen kredi kartlarınıı dondurttuk.Banka güncelleme yapıyormuş gece 12 de ve biz işlemi görebilmek için gece 2 buçukta tekrar aradık ve bizim kredi kartının kopyalandığını ve karttan 700 milyonluk alışveriş yapıldığını öğrendik.Eşim o bankanın müfettişi yiğeni oluyor hemen aradık söyledik ona ,sabah bizii aradığında 700tl değil 10 milyar ve 1 milyar daha çekildiğinii öğrendikk,şoka girdikk bizim kart nasıl nerde kopyalandı.Neyse eşim bakaya gitti itiraz dilekçesi verdi ,yurtdışından tokyodan işlem yapılmış,altın almışlar banka vermiş ama onay bekliyormuşş biz erken farkedince onay işini itiraz ettik ,
kredi kartından nerelerde kullandığımıza bakıldığında bim ve petrol gözüküyorduu
petrolde şöyle birşey olmuştu ,bizim köye giderken mazot az kalmıştı mazot heryerde pahalıyken bu petrolde ucuzdu neden ucuz diye şaşırmıştık,ama almak zorunda olunca aldık,petrol yeri öyle lüks olan yer değildii küçük bir yerdi,bizim kartı makineye sokmuşlar ,olmadı bu makine vermiyor deyip başka makineye sokmuşlar sonra fiş çıkarıp başka fişi takmışlar yanii kablo o ara kopyalama yapmışlar nasıl yapmışlarsa,eşimin gelmesi uzun sürdü onların başka makinelre takmasından dolayı düşününn yani uyanıklığıı mazotu uygunn gösterip müşteri çekip kartları kopyalıyorlarmışş,ve biz eşimin cebine mesaj gelmesiyle fark ettik,yoksa geç kalsaymışız baka 2 gün sonra yurt dışına ödeme yapsaymış banka parayı bizden alacakmışş,lütfen hangi alışverişi yapıyorsanız her yaptığınız cebinize mesaj olarak gelsinn
pomocumm nasılsınn canımm eşime yine rapor yazdı doktor 4 aydır vede daha başlamadı göreve ellerindeki kemikler paramparça olmuş ve uzun sürüyormuşş alçıda yeni çıktıı,bizde bu yaz hiç evde durmadık,yayla,köy denizderken daha 1 hafta oldu eve geleliii
cetvelindekii kilonu görünce çok sevindimm arkadaşımm,
Haklısın Filiz spor konusunda .Ekmeğede dikkat ederim.Tşk ederim yorumun için.
İyi yapmışsın kitap okumak gerçekten çok iyi geliyor.Bende okuyamadım uzun zamandır.Ama hergün edebiyat tarihi mecburen okuyorum zaten.Aslında olay konulu yada psikilojik konulu romanlar daha keyifli okunuyor.Bitirdikçe kitaplarını önerilerim olabilir sana
Sanırım geç kalkmadan dolayı bir öğün yok.Ama güzel menün ben sevdim.Sabah ki omleti ben de denicem.Aslında peynirli omleti çok seviyorum ama neslinin tarifi de değişik geldi.Arada değişiklik iyidir.
Senin suyun evde olmana rağmen az olmuş dikkatimi çekti.Gün içinde terlemişsin de.Sanırım ağa öğünler susamadı engelledi.
Günün başarılı ama yine de işin ehli Duyguşş baksın bana kalırsak yandık
eylül ayına girdik bu aydan beklentim çok umarım önümüzdeki ayı yani EKİMİ kendi evimde geçiririm (inşallah).
bu yeni aydan hepimize hayırlı,sağlıklı,mutlu bol bol kg verdiğimiz yeni umutlarımız,başarılarımızın olduğu bir ay olsun ALLAH'dan bunu diliyorum...
ay diye geçmeyin kızlarr hatırlarsanız buna benzer temenniyi ağustosda kullandımmm ve geçtiğimiz günlerde evimizi aldık,tatil yaptım,evi satmaya karar verdik derkenn yoğun karmaşık bir aydı,neyse ben hepimiz için hayırlı şeyler diliyorum..
cuma öğleden sonra uyudum giremedim
c.tesi 1 oda kolilerle doluydu ve birsey lazım oldukça açılıyordu koliler düzenli koyulmuyordu dün 10 da girdim 6'da duş alıp oturdum baya bi emek verdim odaya ve resmen yüklerden kurtuldum bende eskiyi kıyamama hastalığı vardı ve bu korkumlada yüzleşip aştım artık sadece gerekli şeyler varr gerek giysi gerek eşya hepsinden kurtuldum..
yarın eşim iş başı yapcak şuracıkda bi oryantel yapasım var ne yalan söyleyim tamam canım çiğerim ama bence tüm erkekler çalışsın ha tatil olursa sorun değil ben aynı çatı altında olmak'dan bahsediyorumm..
yarın geneleksel temizlik günüm camlar 2parmak toz halinde 1 aydır temizlik namına birşey yapmıyorum,aslında şu taşınma olayı gündemde olduğu içinde yapmadım çıkarken temizlerim dedim ama yok olmucak kocaman bir belirsizlik var o yüzden yapmam şart bu hafta twmizlik yaparım haftaya kendimi yormadan hergün bir odanın camlarını,perdelerini, kapılarını silerimmm..
neyse illa ıcığını cıcığını yazcamm ..
hafta sonu menü yazmayı sevmiyorum ama şu kadarını söyleyim artık bazı şeyler yaşam biçimim olmuş yapmıyorum yemiyorum ne hafta sonu kahvaltısı ne başka birşey haftaiçi nasılsa hafta sonuda öyle ama emin olunki canım birşey istiyorsa yiyorum ama çatlayasaya kadar değil kararında neyse çok çene çaldım son olarak profil resmimi değiştirebilmişmiyim?
esracım sen zaten biliçlenmişsinn gördüüm kadarıylaa gücün kuvvetinde yerinde maşallahh, hem senle aynı noktada olan filiz var ve benim ona gösterdiğim desteği oda sana gösteriyor yalnız olmaman çok iyi ben senin kadar şanslı değildim bir topikde yöneticiydim ve tüm gücümü kuvvetimi arkadaşlarıma veriyordum ben kendi kendime zayıfladım sen bu açıdan çok sanlısın insan pes etcek durumda oluyor böyle bir günde gerçek bir dostun 2 samimi cümlesi insanı kendine getiriyor malesef ben bunlardan hep yoksundum neyseee iyi bir noktada bu grupa dahil oldum şimdi lale devrimi yaşıyorum bir daha kilomu aman tövbeeeee..
sana sadece şunu diyebilirim ben 69 göreseye kadar hiç kaçamak yapmadımmm en sevdiğim en hayır diyemediklerimden bile uzakdurdumm bence bu açıklamam yeter sana şimdi herşeyden yiyorum tabi diğer öğün yada ertesi günü dengeleyerek ee okadarınıda hak ettimmm dimi...
esracım sen zaten biliçlenmişsinn gördüüm kadarıylaa gücün kuvvetinde yerinde maşallahh, hem senle aynı noktada olan filiz var ve benim ona gösterdiğim desteği oda sana gösteriyor yalnız olmaman çok iyi ben senin kadar şanslı değildim bir topikde yöneticiydim ve tüm gücümü kuvvetimi arkadaşlarıma veriyordum ben kendi kendime zayıfladım sen bu açıdan çok sanlısın insan pes etcek durumda oluyor böyle bir günde gerçek bir dostun 2 samimi cümlesi insanı kendine getiriyor malesef ben bunlardan hep yoksundum neyseee iyi bir noktada bu grupa dahil oldum şimdi lale devrimi yaşıyorum bir daha kilomu aman tövbeeeee..
sana sadece şunu diyebilirim ben 69 göreseye kadar hiç kaçamak yapmadımmm en sevdiğim en hayır diyemediklerimden bile uzakdurdumm bence bu açıklamam yeter sana şimdi herşeyden yiyorum tabi diğer öğün yada ertesi günü dengeleyerek ee okadarınıda hak ettimmm dimi...
esra bu ısı benden cok cok erken ogrendı ayrıca bana gore basarılı sonuclar elde edıyor olusu onu daha cok kamcıladı benden daha sanslı bu konuda. ayrıca benden daha sanslı oldugu bır konu var kı senın ve benım bılgılı zamanlarımıza denk geldı 90lardan da faydalanabılıyor zaman zaman. kısın burası ıyı hareketlenecek bu da cok ıyı gelecek.
ben senın bana elını uzattıgın gıbı ona uzatıyorum evet. ama o benden daha basarılı benden daha sanslı dedıgım gıbı. cunku ozel olarak ıkımız de desteklıyoruz menulerıne bakıyoruz ama ben, esra, neslı ve buradakı herkesın ıhtıyacı olan kısı sensın daıma. bunu unutma. cunku sen en zorlu yollardan gectın hem de tek basına. sen herseyı ogrendın ve basarı ıle uyguladın sen en sabırlı en azımlı kısısın oyuzden bızım sana hep ıhtıyacımız var
pomocumm çok teşekkür ederim benii sormuşsunn nasıl sevindimm,ben kilo aldımm canımm geri 68 kiloda kalamadım ,okadar düzensiz beslendimki,gittiğim yerde annem dışarda saçta börekler,sıkmalar,içliiköfteler yapınca yemedim desen yalan olur,okullar açılsınn düzenimii kurmaya çalışacağımm yine,bu yaz yaz hiç evde durmadık diyebilirimm gittiğimiz yerlerdede eşimi cebinden girip okumaya çalıştımm ,oruç olunca biraz kendimii yemek sitelerine verdimm annemle daha neler yapabilirizi diyeee
Birde başımızdan çok kötü bir olay geçtii daha sonuçlanmadı bkliyoruz haberr
Birgün eşimle gece 12 de flim izlerken eşimin cebine mesaj geldi,şu numaralı kredi kartından 340 dolar alışveriş yaptırnız diye,eşim ben yapmadım alışveriş şimdi deyip bankayı aradı,hemen kredi kartlarınıı dondurttuk.Banka güncelleme yapıyormuş gece 12 de ve biz işlemi görebilmek için gece 2 buçukta tekrar aradık ve bizim kredi kartının kopyalandığını ve karttan 700 milyonluk alışveriş yapıldığını öğrendik.Eşim o bankanın müfettişi yiğeni oluyor hemen aradık söyledik ona ,sabah bizii aradığında 700tl değil 10 milyar ve 1 milyar daha çekildiğinii öğrendikk,şoka girdikk bizim kart nasıl nerde kopyalandı.Neyse eşim bakaya gitti itiraz dilekçesi verdi ,yurtdışından tokyodan işlem yapılmış,altın almışlar banka vermiş ama onay bekliyormuşş biz erken farkedince onay işini itiraz ettik ,
kredi kartından nerelerde kullandığımıza bakıldığında bim ve petrol gözüküyorduu
petrolde şöyle birşey olmuştu ,bizim köye giderken mazot az kalmıştı mazot heryerde pahalıyken bu petrolde ucuzdu neden ucuz diye şaşırmıştık,ama almak zorunda olunca aldık,petrol yeri öyle lüks olan yer değildii küçük bir yerdi,bizim kartı makineye sokmuşlar ,olmadı bu makine vermiyor deyip başka makineye sokmuşlar sonra fiş çıkarıp başka fişi takmışlar yanii kablo o ara kopyalama yapmışlar nasıl yapmışlarsa,eşimin gelmesi uzun sürdü onların başka makinelre takmasından dolayı düşününn yani uyanıklığıı mazotu uygunn gösterip müşteri çekip kartları kopyalıyorlarmışş,ve biz eşimin cebine mesaj gelmesiyle fark ettik,yoksa geç kalsaymışız baka 2 gün sonra yurt dışına ödeme yapsaymış banka parayı bizden alacakmışş,lütfen hangi alışverişi yapıyorsanız her yaptığınız cebinize mesaj olarak gelsinn
sabah
aç karnına bir bardak alkali su
bir ev yapımı küçük poğaca ( duyguşş kızma çok hafif bir poğaça hem de küçücüktü)
ara
bir yeşil elma
öğlen
sabah Filizn yazdığı Neslinin tarifinden yaptım (2 dilim ekmek 1 yumurta süt)
bir bardak ayran
ara
bir bardak süt
3 esmer kuru kayısı
Şimdilik böyle ne yerim bilmiyorum bu saatten sonra yemek yemem artıkda bitki çayı içerimm salatalık yerim bir tane
sporum 45 dk leslie 15 dk bölgesel
suyum 2,5 lt alkali
Aaaa bu arada yarın orucuz değil mi kızlar ? Gece sahur yapıyoz mu ?
Duyguş haklısın kesinlikle.Ben bu diyete başlarken hiçbirşey bilmiyordum.Sadece haşlama patates ile diyet yapacaktım ama çok farklı oldu.Sayenizde bilinçlendim hayatımdan uzak tutmam gereken şeyleri sizinle öğrendim ve hala öğreniyorum.Evet ben şansım sizsiniz yoksa asla yapamazdım.Bugün bile bişey yerken duygu kızar mı diye düşündüm
Sizlerle burda olmaktan ben çok mutluyum .Desteğiniz varlığınız bana büyük moral oluyor.Senin başarın Filizin azmi örnek aldığım şeyler.İyi ki varsınız
Filiz çok güzel anlatmışsın ben sizden öğreniyorum bu konuda öğretmenim oldunuz .Ama başöğretmen duyguşş
Aslında 2013 topiği gerçekten çok sıcak kanlı.Burda herkes samimi ve ben herkesin samimiyetine inanıyorum.Giden kilollarda emeğiniz hakkınız var helal edin.
Daha nice eksilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?