2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Duyguşum merhaba canımm ya ben ne yapayımm benimki 4 aydır evde ,trafik kazası geçirmişti,doktor 4ncü 30 günlü raporunu verdii
ben diyetten iyice koptumm ama yine başlicamm

merhaba canım hoşgeldinn özledik seni daha yeni andık seniii.
eşin düzelmedi galiba kıyamam sana ikiniz içinde çok zor bi durum tekrar geçmiş olsunnn senin yerinde olsam bende herşeyden kopardımmm o yüzden dert etme ismin hala daha listede kapımız sana açık ,senden tek isteğimiz verdiğin kg geri alma en azından koruuu onun dışında ALLAHA emnaet olunn..

pomocumm nasılsınn canımm eşime yine rapor yazdı doktor 4 aydır vede daha başlamadı göreve ellerindeki kemikler paramparça olmuş ve uzun sürüyormuşş alçıda yeni çıktıı,bizde bu yaz hiç evde durmadık,yayla,köy denizderken daha 1 hafta oldu eve geleliii
cetvelindekii kilonu görünce çok sevindimm arkadaşımm,

duyguşumm faceboktan resimlerinize baktımm canımm çok güzellerdii
kilo aldım almadım değil okullar açılsınn yine başlıyacağımm spora ve sıkı bir diyete ,bu yazz nasıl geldi nasıl bitti anlamadım eşim evde olunca sıkıldı ve bizde onların köyü annemlerin yaylası derkenn evde durmadık,dönüştede denizde 15 gün kadar kaldık ve 68 olan kilom 73 olmuş ,yemicem desemde yedimm sankii kıtlıktan çıkmış gibiydimm kardeşimin düğünü iiçin kendimii çok aç bırakmıştımm
listede adımın olmasına sevindim ama inanınn daha hazır değilimm kilo vermek içinn ben kendimii çok yıprattımm
sen ne yaptınn canımm aldınmı kilo

çok sagol canımm sizinde düğün resimleri çok güzeldiii..
açık havada,yaylada denizde acayip iştah açılıyor bilirim ben ertesi gün dengeleyerek aştımm bu dönemii bayramda köye gittim mis gibi bahçedeyetişen sebzelerden yapılan yemekleri yine bahçede taze ekmek eşliğinde afiyetle yedim,dediğim gibi hep dengeledimm.

kg gelirsek tüm topik yarın öğrencekk uğrarsan sende öğrenirsin hrkeze suprizz olcakk,dediğim gibi listedesin kendini hazır hissettiğinde dönersin listede adın olmazsa bile herzaman kapımız açıkkk,sen en kötü 73 koru üstüne almaa inşallahh bu sefer hedefe ulaşıp mezuno lursunnn

pomocumm çok teşekkür ederim benii sormuşsunn nasıl sevindimm,ben kilo aldımm canımm geri 68 kiloda kalamadım ,okadar düzensiz beslendimki,gittiğim yerde annem dışarda saçta börekler,sıkmalar,içliiköfteler yapınca yemedim desen yalan olur,okullar açılsınn düzenimii kurmaya çalışacağımm yine,bu yaz yaz hiç evde durmadık diyebilirimm gittiğimiz yerlerdede eşimi cebinden girip okumaya çalıştımm ,oruç olunca biraz kendimii yemek sitelerine verdimm annemle daha neler yapabilirizi diyeee
Birde başımızdan çok kötü bir olay geçtii daha sonuçlanmadı bkliyoruz haberr

Birgün eşimle gece 12 de flim izlerken eşimin cebine mesaj geldi,şu numaralı kredi kartından 340 dolar alışveriş yaptırnız diye,eşim ben yapmadım alışveriş şimdi deyip bankayı aradı,hemen kredi kartlarınıı dondurttuk.Banka güncelleme yapıyormuş gece 12 de ve biz işlemi görebilmek için gece 2 buçukta tekrar aradık ve bizim kredi kartının kopyalandığını ve karttan 700 milyonluk alışveriş yapıldığını öğrendik.Eşim o bankanın müfettişi yiğeni oluyor hemen aradık söyledik ona ,sabah bizii aradığında 700tl değil 10 milyar ve 1 milyar daha çekildiğinii öğrendikk,şoka girdikk bizim kart nasıl nerde kopyalandı.Neyse eşim bakaya gitti itiraz dilekçesi verdi ,yurtdışından tokyodan işlem yapılmış,altın almışlar banka vermiş ama onay bekliyormuşş biz erken farkedince onay işini itiraz ettik ,
kredi kartından nerelerde kullandığımıza bakıldığında bim ve petrol gözüküyorduu
petrolde şöyle birşey olmuştu ,bizim köye giderken mazot az kalmıştı mazot heryerde pahalıyken bu petrolde ucuzdu neden ucuz diye şaşırmıştık,ama almak zorunda olunca aldık,petrol yeri öyle lüks olan yer değildii küçük bir yerdi,bizim kartı makineye sokmuşlar ,olmadı bu makine vermiyor deyip başka makineye sokmuşlar sonra fiş çıkarıp başka fişi takmışlar yanii kablo o ara kopyalama yapmışlar nasıl yapmışlarsa,eşimin gelmesi uzun sürdü onların başka makinelre takmasından dolayı düşününn yani uyanıklığıı mazotu uygunn gösterip müşteri çekip kartları kopyalıyorlarmışş,ve biz eşimin cebine mesaj gelmesiyle fark ettik,yoksa geç kalsaymışız baka 2 gün sonra yurt dışına ödeme yapsaymış banka parayı bizden alacakmışş,lütfen hangi alışverişi yapıyorsanız her yaptığınız cebinize mesaj olarak gelsinn

canım senı o gun baska topıkte gorunce hemen sana yazdım hem merak ettım hem de topıgımıze gelıp kendınden haber vermenı cok ıstedım malum hem esının durumunu hem senın kılo durumunu merak edıyoruz hepımız. sen mola ıstedın canım ama ısmın var bılıyorsun nezaman donmek ıstersen gel. ben senın gerı gelıp kalan kılonu da vermek ıcın kısın ugrasacagını bıldıgım ıcın adını cıkarmayı hıc dusunmedım kılo alacagını dusunmemıstım ama saglık olsun cok zor gunler gecırdın ıkı uc stresı kaldıramayıp dıyetı bozuyoruz senın esın olumden dondu mısafırdı, esının bakımı, uc cocuk derken ıyı ıdare ettın bıle. kısın kalan kılonu da verıp mezun olursun bence.

basınıza gelen olay ıcın cok uzuldum allahtan ucuz kurtulmussunuz benım de bır arkadaısmın kredı kartı, bankamatıkte kopyalanmıs esım elıyle kapatır sıfreyı gırerken. cunku ust kısma kamera yerlestırıyormus bazı dolandırıcılar. yıne de dıkkat etmek lazım hıcbırımızın basına gelmesın boyle seyler ınsaallah

cocukların nasıl canım ?

hayırdır basımızdan cok kotu bır olay gectı demıssınız ne oldu ?

canım ben bıle ucaylık raporluydum esınınkı parcalı kırık. oyuzden ıyılesmesı zaman alır ınsaallah kışa kadar rahata kavusacaksınız.

bu gezmeler cok ıyı olmus ozellıkle sana ve cocuklara cok ıyı gelmıstır.

ben cok uzun zaman 103lerde takıldım ama ramazan ıyı geldı bana 4.5 kılo verdım. ama bayramdan berı durakladım yıne. benım durum bellı. cok zor kılo verıyorum herzaman. ama beslenme ısını baya ıogrendım artık. ayrıca spor salonuna da gıdıyorum bakalım ınsaallah bundan sonra daha basarılı olurum

ya aslında ne okudugumuz ne yaptıgımız onemlı degıl kafamızı bosalttacak ve sadece kendımız ıcın yapacagımız seyler yapmalıyız ıste. bu ınsana cok ıyı gelıyor. can dundar aska veda okuyorum bugun bıtırırım ıkı gundur eve fena sardım aslında ugrasmasaydım okadar daha bol vaktım olurdu bır de ıkı gundur cok uyudum zaman kalmıyor halıyle.

evet gec kalktıgım ıcın ogun eksık oldu ama gayet memnunum guzel beslendım evde olunca guzelce menuler hazırlayabıldım kendıme. omletı kesınlıkle tavsıye ederım ben cok sık yaparım ayrıca ekmekler de degerlenıyor ben normal ekmek ıle yaptım cunku bayat ekmegım coktu tost falan yapacaktım esıme ama agzını acık bırakmıs esım. cok gevremıs. parcalanıyordu hemen.

suyumu da az yazmısım bır 500 ml daha ıctım. ama şu da var dun cok sıvı aldım sut, yogurt, soda sısırdı aksama kadar.

evet duygudan yorum beklıyorum zaten. bıraz ıogrendım tabıkı bu ıslerı ama dengeleyemedgım ya da az /cok oldugu cok oluyor bu menume zamanı olur mu bılmıyorum ama obur menulerıme bakabılır ınsaallah elestırılmeye ıhtıyacım var bu konuda olumlu olumsuz.

duygucugum ınsaallah eylul hepımıze cok ıyı gelsın ben eylulden cok umutluyum borc oruclarımı tutacagım agustos ayında yapamadıgım beslenme ek takvıyelerım vs zerınde duracagım uzun zamandır yapamadıgım kıtap okuma alıskanlıgımı kazanmaya calısıyorum hıc bakım yapmayan bırı olarak bu konuya egılecegım evım temız oldu benım, ben de ek seyler yaptım ıkı gundur. aynen ben de kıyamam ama ortmedıgım turbanlar, eskı kuıyafetler, cekmecelerın yerlerını degıstır vs derken baya bırseyı elden gecırdım cantaları ayakkabıları carsafları toplu bıryere koydum kocaman huırc aldım sadece mısafır ıcın olan yorganları kaldırdım vs cok ıyı oldu yatak dolabım elbıse dolapları cok rahatladı esyaların bırazını gorumcelerıme bırazını komsuya verdım ben de artık bırıktırmeyecegım kıs gelsın kıslıklarıma da bakacagım aynen. evım kucuk zaten, kalabalıktan uzak durmam lazım aslında.

benım ev tertermız oldu darısı senın basına arkadasım. sen temızlık cok seven tıtız bır kadınsın tasınacaksın yapma dıyecegım ama aslında senı oyalar da bırazcık, kafan dagılır evı dusunurken. ben ınanıyorum ekımın ılk gunlerınde evınde kahve keyfı yapıyor olacaksın bız de dusunduk tasındık baharda planlar yaptık ev dusunuyoruz bakalım gırısımlerde bulunacagız o vakıtler. once neslı ev aldı sonra sen darısı da benımbasıma olsun ınsaallah

sen bu yazı dolu dolu hem de cok basarılı gecırdın oyuzden kısın keyıf yapacaksın bızler tırmalarken sen pızzalar yıyeceksın oh sefan olsun hakettın valla. bu topık obur topık derken kac kısıyı goruyorum ama senın gıbı sıfır kacamaksız kımseyı gormuyorum oyuzden kılo almayacagından da emınım.

esra bu ısı benden cok cok erken ogrendı ayrıca bana gore basarılı sonuclar elde edıyor olusu onu daha cok kamcıladı benden daha sanslı bu konuda. ayrıca benden daha sanslı oldugu bır konu var kı senın ve benım bılgılı zamanlarımıza denk geldı 90lardan da faydalanabılıyor zaman zaman. kısın burası ıyı hareketlenecek bu da cok ıyı gelecek.

ben senın bana elını uzattıgın gıbı ona uzatıyorum evet. ama o benden daha basarılı benden daha sanslı dedıgım gıbı. cunku ozel olarak ıkımız de desteklıyoruz menulerıne bakıyoruz ama ben, esra, neslı ve buradakı herkesın ıhtıyacı olan kısı sensın daıma. bunu unutma. cunku sen en zorlu yollardan gectın hem de tek basına. sen herseyı ogrendın ve basarı ıle uyguladın sen en sabırlı en azımlı kısısın oyuzden bızım sana hep ıhtıyacımız var

herkese ıyı pazarlarrrrrrrr

ben ıkı haftadır haftasonları uyuyamadıgım ıcın bolca uyudum. bugun de evde ufak tefek ıslerımı hallettım bıraz kıtap okuyup bıraz spor yapıp ardından yemeklere gırısecegım hem bugunun hem yarının yemegını yapacagım ıs cıkısı spora gıdecegım geldıgımde yemegım hazır olsun bu hafta oruc tutmayı dusunuyorum yarın ılk gunum bakalım.

menumu de aksam gırer yazarımmmmmmm

ıyı tatıller herkeseeeeee

cok buyuk kılolar veremedım bır yıldır ugrasıyor olmama ragmen. ama cok sıkılastıgımı farkettım bakalım sız ne dıyeceksınız

beyaz pantolonumun ozamanlar fermuarını kapatamazdım sureklı bozulurdu zaten. ayrıca o resmın cekıldıgı gun dugme de atmıstı yanı pantolonu tutan sey gobegım ve kalcamdı resmen.

Duyguş haklısın kesinlikle.Ben bu diyete başlarken hiçbirşey bilmiyordum.Sadece haşlama patates ile diyet yapacaktım ama çok farklı oldu.Sayenizde bilinçlendim hayatımdan uzak tutmam gereken şeyleri sizinle öğrendim ve hala öğreniyorum.Evet ben şansım sizsiniz yoksa asla yapamazdım.Bugün bile bişey yerken duygu kızar mı diye düşündüm

Sizlerle burda olmaktan ben çok mutluyum .Desteğiniz varlığınız bana büyük moral oluyor.Senin başarın Filizin azmi örnek aldığım şeyler.İyi ki varsınız

Filiz çok güzel anlatmışsın ben sizden öğreniyorum bu konuda öğretmenim oldunuz .Ama başöğretmen duyguşş

Aslında 2013 topiği gerçekten çok sıcak kanlı.Burda herkes samimi ve ben herkesin samimiyetine inanıyorum.Giden kilollarda emeğiniz hakkınız var helal edin.

Daha nice eksilere

Yani şu dünyada neler oluyor sen evinde otururken birileri seni dolandırmanın peşinde.Neyseki bilinçli tüketiciymişsinizde daha kötü şeyler olmamış.Eşin için de geçmiş olsun canım tez zamanda Rabbim şifasını verir inşallah.

sabah
aç karnına bir bardak alkali su
bir ev yapımı küçük poğaca ( duyguşş kızma çok hafif bir poğaça hem de küçücüktü)

ara
bir yeşil elma

öğlen

sabah Filizn yazdığı Neslinin tarifinden yaptım (2 dilim ekmek 1 yumurta süt)
bir bardak ayran

ara
bir bardak süt
3 esmer kuru kayısı

Şimdilik böyle ne yerim bilmiyorum bu saatten sonra yemek yemem artıkda bitki çayı içerimm salatalık yerim bir tane

sporum 45 dk leslie 15 dk bölgesel

suyum 2,5 lt alkali

Aaaa bu arada yarın orucuz değil mi kızlar ? Gece sahur yapıyoz mu ?

Son düzenleme:

menune obur tarafta yorum yaptım tekrar yazmayım buraya da esracıgım. evet ben orucum. sahur yapalım bence. uzun sure ac kalacagız yıyıp yatarsak daha zor olur

ben yumusak olabılırım cunku duygu kadar dısıplınlı ve sabırlı degılım ayrıca o basarıya ulasan kısı. herseyı ogrenmıs ve uygulamıs kısı. oyuzden o basogretmen. guzel bır tanım bulmussun bak. oyuzden ondan ogrenecek cok seyımız var halen.

helal olsun guzel bır hayatın ve bedenın olsun bu en guzel hedıye olur hepımız ıcın

menum:

500 ml su
bir cıleklı activia yogurt

usttekılerı 12:30 yedım.

kahvaltıyı 1:30 da yaptım
4 catal sucuk
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır adet haslanmıs yumurta bol baharat ve bol maydonoz ıle
bır yesıl bıber bır marul
yarım domates yarım salatalık
bır kk koy peynırı beyaz peynır olarak kaynanam yapıyor
ıkı cay kasıgı recel ev yapımı recel sekerı cok az
acık sekersız cay

500 ml su kahvaltıdan yarım saat sonra

1 saat sonra 1 lt alkali su

1 saat sonra bır bardak ayran, bır adet tarhana bır el buyuklugunde

500 ml su, bır kıraz saplı yesıl cay

aksam yemegı: 3 kasık yogurt ve 4 kasık kabak yemegını karıstırıp yedım, 2 catal kavun

corbam falan da vardı ama cok tok hıssedıyordum yemedım.

yatıncaya kadar 1 lt daha su ıcerım bır turk kahvesı ıcerım spor dus yatarım