- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.601
ınternetım de sorunlu ya bugun sureklı ac kapat yapmak zorunda kaldım forumu. of sıkıldım. gıdıp kahve ıcem spor yapam dus alam herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrr
kızlar cızelgeyı ıftarı yapınca yayınlayacagım haberınız olsunnnnnnnn
Afiyet olsun Filiz kolay gelsin ve şimdiden sıhhatler olsun
Yarın orucuzz ne güzel yaa hadi bakalımm Rabbim kabul etsin inşallah sanada iyi geceler
Sahurdan selamlar bir orta kase k fleks ve 500 ml suyumla oruca hazirlik guzel ALLAHIM kabul eder insallah
Beyonce & Shakira - Beautiful Liar - YouTube
Kızlarrr güne bununla başlayalımmm şöyle pozitif pozitiffff malum pazartesi
Ben şimdi paylaşıyorum siz sabah görürsünüz fıstıklar
Bu arada dünkü menümü sıkıştırayım şuracığa
Sabah aç karnına bir bardak alkai su
3 kuru esmer kayısı
bir kase special k
ara
yeşil çay
öğlen
2 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim ekmek
bir bardak ayran
veee bu saatten sonra -ki on iki buçuktu- hiç bişey yemedim.İyi hissetmiyordum yiyemedim Çok kötü bi menü farkındayım ama affola sporum yoku suda 1 yada1,5 lt olmuştu .gerçekten yılın kötü menüsü seçebiliriz
pomocumm çok teşekkür ederim benii sormuşsunn nasıl sevindimm,ben kilo aldımm canımm geri 68 kiloda kalamadım ,okadar düzensiz beslendimki,gittiğim yerde annem dışarda saçta börekler,sıkmalar,içliiköfteler yapınca yemedim desen yalan olur,okullar açılsınn düzenimii kurmaya çalışacağımm yine,bu yaz yaz hiç evde durmadık diyebilirimm gittiğimiz yerlerdede eşimi cebinden girip okumaya çalıştımm ,oruç olunca biraz kendimii yemek sitelerine verdimm annemle daha neler yapabilirizi diyeee
Birde başımızdan çok kötü bir olay geçtii daha sonuçlanmadı bkliyoruz haberr
Birgün eşimle gece 12 de flim izlerken eşimin cebine mesaj geldi,şu numaralı kredi kartından 340 dolar alışveriş yaptırnız diye,eşim ben yapmadım alışveriş şimdi deyip bankayı aradı,hemen kredi kartlarınıı dondurttuk.Banka güncelleme yapıyormuş gece 12 de ve biz işlemi görebilmek için gece 2 buçukta tekrar aradık ve bizim kredi kartının kopyalandığını ve karttan 700 milyonluk alışveriş yapıldığını öğrendik.Eşim o bankanın müfettişi yiğeni oluyor hemen aradık söyledik ona ,sabah bizii aradığında 700tl değil 10 milyar ve 1 milyar daha çekildiğinii öğrendikk,şoka girdikk bizim kart nasıl nerde kopyalandı.Neyse eşim bakaya gitti itiraz dilekçesi verdi ,yurtdışından tokyodan işlem yapılmış,altın almışlar banka vermiş ama onay bekliyormuşş biz erken farkedince onay işini itiraz ettik ,
kredi kartından nerelerde kullandığımıza bakıldığında bim ve petrol gözüküyorduu
petrolde şöyle birşey olmuştu ,bizim köye giderken mazot az kalmıştı mazot heryerde pahalıyken bu petrolde ucuzdu neden ucuz diye şaşırmıştık,ama almak zorunda olunca aldık,petrol yeri öyle lüks olan yer değildii küçük bir yerdi,bizim kartı makineye sokmuşlar ,olmadı bu makine vermiyor deyip başka makineye sokmuşlar sonra fiş çıkarıp başka fişi takmışlar yanii kablo o ara kopyalama yapmışlar nasıl yapmışlarsa,eşimin gelmesi uzun sürdü onların başka makinelre takmasından dolayı düşününn yani uyanıklığıı mazotu uygunn gösterip müşteri çekip kartları kopyalıyorlarmışş,ve biz eşimin cebine mesaj gelmesiyle fark ettik,yoksa geç kalsaymışız baka 2 gün sonra yurt dışına ödeme yapsaymış banka parayı bizden alacakmışş,lütfen hangi alışverişi yapıyorsanız her yaptığınız cebinize mesaj olarak gelsinn
amın canım duygu, sen, ben ucumuzde nıyetlıyız ALLAH kabul etsın ben bır aksılık olmazsa cumartesıye kadar full oruc tutmayı planlıyorum
kuşum hoşgeldinnn nasılsnnnayyyyyyy esracımmmm buradan ablalarımdan çok çokkkkkkkk şey öğrendim 84 den 65 ablalarımla indim hepsinden Allah razı olsun
sizlerle olmak da çok iyi yaaaaaaaaaa
Günaydın forumun birbirinden güzel hatunlarıEylül ayı geldi, hepimize güzellikler getirsin, şu sıcak havaları alsın götürsün inşallah
Öncelikle oruçlu olan arkadaşlara Allah kabul etsin diyorum
Ben resmi olarak dönmüş bulunuyorum. Sabah bir iki işim vardı, onları halledip anca girebildim. Yoğun bir hafta sinyallerini alıyorum şimdiden, neyse sağlıklı olalım da işler yapılır nasılsa.
Bugün tartı günümüz, ben aslında cuma günü biraz azalma görmüştüm ama bugün sezon açılışı diye haftasonu biraz cozuttum, cezasını da tartıda gördüm tabiNeyse bugün menü yazmaya başlıyorum, haftaya da -- görmeye başlarım inşallah
Sabah evden çıkmadan adımsayarımı taktım, akşam sonucu yazarım.
Kahvaltımı da yazıp işe döneyim ben,
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salçası
- Yarım kk beyaz peynir
- 1 ince dilim karper peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Şimdi de sade neskafe içiyorum
kuşum hoşgeldinnn nasılsnnn
amin canımmm...
vayyy neslimm harika bir kahvaltıyla dönmüşsünn aramızaa hoşgeldinnn bu sefer mezun olursun insallahh..
neslim havalar gayetttt iyi aslındaa ben üşümeye başladım hattaaa..
kg çok merak ediyorummmm.
kolay gelsinn bende kalkıp temizlik yapmam lazımmm..
Sağol canım, bu kahvaltıyı hafta içi bolca yapıyorum zaten, hem pratik hem besleyiciYaaa havalar nerde serinledi yaaa, ne üşümesi, ben terliyorum oturduğum yerde Gerçi zaten kolay kolay üşümem o ayrı mesele de, şu güneş tepemden biraz gitmeden inanmam havaların serinlediğine
Sana da kolay gelsin şeker, yalnız fazla yorma kendini oruçlusun, yavaş yavaş yap e mi
Sağol canım, bu kahvaltıyı hafta içi bolca yapıyorum zaten, hem pratik hem besleyiciYaaa havalar nerde serinledi yaaa, ne üşümesi, ben terliyorum oturduğum yerde Gerçi zaten kolay kolay üşümem o ayrı mesele de, şu güneş tepemden biraz gitmeden inanmam havaların serinlediğine
Sana da kolay gelsin şeker, yalnız fazla yorma kendini oruçlusun, yavaş yavaş yap e mi
ayyyyyyy esracımmmm buradan ablalarımdan çok çokkkkkkkk şey öğrendim 84 den 65 ablalarımla indim hepsinden Allah razı olsun
sizlerle olmak da çok iyi yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?