2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ınternetım de sorunlu ya bugun sureklı ac kapat yapmak zorunda kaldım forumu. of sıkıldım. gıdıp kahve ıcem spor yapam dus alam herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrr

kızlar cızelgeyı ıftarı yapınca yayınlayacagım haberınız olsunnnnnnnn

Beyonce & Shakira - Beautiful Liar - YouTube

Kızlarrr güne bununla başlayalımmm şöyle pozitif pozitiffff malum pazartesi

Ben şimdi paylaşıyorum siz sabah görürsünüz fıstıklar

Bu arada dünkü menümü sıkıştırayım şuracığa

Sabah aç karnına bir bardak alkai su
3 kuru esmer kayısı
bir kase special k

ara
yeşil çay

öğlen
2 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim ekmek
bir bardak ayran

veee bu saatten sonra -ki on iki buçuktu- hiç bişey yemedim.İyi hissetmiyordum yiyemedim Çok kötü bi menü farkındayım ama affola sporum yoku suda 1 yada1,5 lt olmuştu .gerçekten yılın kötü menüsü seçebiliriz

Son düzenleme:

Afiyet olsun Filiz kolay gelsin ve şimdiden sıhhatler olsun

Yarın orucuzz ne güzel yaa hadi bakalımm Rabbim kabul etsin inşallah sanada iyi geceler

menum:

500 ml su
bir cıleklı activia yogurt

usttekılerı 12:30 yedım.

kahvaltıyı 1:30 da yaptım
4 catal sucuk
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır adet haslanmıs yumurta bol baharat ve bol maydonoz ıle
bır yesıl bıber bır marul
yarım domates yarım salatalık
bır kk koy peynırı beyaz peynır olarak kaynanam yapıyor
ıkı cay kasıgı recel ev yapımı recel sekerı cok az
acık sekersız cay

500 ml su kahvaltıdan yarım saat sonra

1 saat sonra 1 lt alkali su

1 saat sonra bır bardak ayran, bır adet tarhana bır el buyuklugunde

500 ml su, bır kıraz saplı yesıl cay

aksam yemegı: 3 kasık yogurt ve 4 kasık kabak yemegını karıstırıp yedım, 2 catal kavun

corbam falan da vardı ama cok tok hıssedıyordum yemedım.

yatıncaya kadar 1 lt daha su ıctım, orta sekerlı bır turk kahvesı

toplam bır saat leslıe yaptım.

15 dk part 1 15 dk part 2 yarım saat part 3.

dusumu aldım ve yattım uyuyamadım 1 ı gecıyordu saat. sahura da kalkamadım bu yuzden. ama nıyetlendım de sadece cok susuzum sımdıden.

Afiyet olsun Filiz kolay gelsin ve şimdiden sıhhatler olsun

Yarın orucuzz ne güzel yaa hadi bakalımm Rabbim kabul etsin inşallah sanada iyi geceler

amın canım duygu, sen, ben ucumuzde nıyetlıyız ALLAH kabul etsın ben bır aksılık olmazsa cumartesıye kadar full oruc tutmayı planlıyorum

cok az yemıssın sen. hıc begenmedım bak bunu. pazar gunu erkenden kalkmıssın sabah cornflakes ıle olur mu hıc. ha benım gıbı 12 de 1 de kalksaydın belkı ama cok erken uyandıgın ıcın kesınlıkle cok yetersız olmus. canın sıkkındı galıba ama hıc olmadı meyve ye, domates salatalık ye, bır kase corba olur.

suyun da az olmus, spor yapmadın mı

gunaydınnnnnnnnnnnn

haftanın ılk gunu ınsaallah guzel gecer hepımız ıcın.

bugun tartı gunumuz malum. ınsaallah bol bol ------ ler goruruz. ıftardan once cızelgeyı yayınlayacagım kızlar. ya da ıftar sonuna kalır haberınız olsun. ıs cıkısı spora gıdecegım.

herkese mutsmutlu güpgüzel haftalaarrr

geçmişi okudum da oruçlu olan hatunlarımıza Allah kabul etsin diyorumm.. ben tutamadım bu sefer kaza oruçlarımı.. oruç çok etkiledi beni bu ramazan da anlamadım, bütün dosyaları birbirine karıştırdım, işler aksadı falan.. o yuzden bu sene kışa bıraktım kaza oruçlarını. Allah kabul eder inşallahh

karabiber cim hem eşine çok geçmiş olsun diyorum, hem de başınıza gelen olaya.. ne kötü karakterli insanlar var yaa hala her gördüğümde duydugumda şaşıyorum olaylara..

haftasonu menulerimi toparlayıp yazamıyorum şimdi, öle çok kalorili karbonhidratlı şeyler yaptırmadım ananeme.. sabah kahvaltısında yedigim simitleri saymazsak öğle ve akşamları da fırında tavuk köfte gibi şeylerle geçti.. bitek akşamları tatlı yedim onu yemeseydim iyiydi, gerçi sütlü tatlıydı ama olsun, akşamları bişey yememeye çalışıyodum..cumartesi günü sabahtan hava güzeldi, sahile de indik, güneşlendim biraz yüzdüm derken kum fırtınası olmaya başladı eve döndük, sonra zaten yagmur kıyamet gece yarısını kadar.. dün sabah da bi kalktık havada kapkara bulutlar neyse ki öğleden sonraya dağıldı da 2 saat civarı da o zamn indik sahile.. yani istedigim gibi geçmemeiş olsa da deniz kokusunu alabilmek, ananemle dedemle vakit geçirebilmek de gayet güzeldi.. normalde eve dün akşam dönmeyi düşünüyordum, ama ananem çok ısar edince bu sabah direk işe geldim eve uğramadan, o yuzden kilo bildirimi yapamıyorm malesef.. akşam eve gidince yaparım diyecem ama o da pek saglıklı olmaz sanırım.. o yuzden bu hafta sizden musade istiyorum kızlar.. yarın sabah bildirim yapabilirim ama o da pomo cuguma zahmet olur, tekrar listeyi hazırla falan zaten kilo da vermemişimdir sanırım, keşke almamaış da olsam

neysee işlere döneim ben, arada bakarım yine buralara ne var ne yokmuş

bu arada eylül ayı için yazdıgınız tüm dilekler kabul olur inşallaahhh bence de eylül ayı çok güzel geçecekkk

Günaydın forumun birbirinden güzel hatunları Eylül ayı geldi, hepimize güzellikler getirsin, şu sıcak havaları alsın götürsün inşallah
Öncelikle oruçlu olan arkadaşlara Allah kabul etsin diyorum
Ben resmi olarak dönmüş bulunuyorum. Sabah bir iki işim vardı, onları halledip anca girebildim. Yoğun bir hafta sinyallerini alıyorum şimdiden, neyse sağlıklı olalım da işler yapılır nasılsa.
Bugün tartı günümüz, ben aslında cuma günü biraz azalma görmüştüm ama bugün sezon açılışı diye haftasonu biraz cozuttum, cezasını da tartıda gördüm tabi Neyse bugün menü yazmaya başlıyorum, haftaya da -- görmeye başlarım inşallah
Sabah evden çıkmadan adımsayarımı taktım, akşam sonucu yazarım.
Kahvaltımı da yazıp işe döneyim ben,

- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salçası
- Yarım kk beyaz peynir
- 1 ince dilim karper peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Şimdi de sade neskafe içiyorum

şok oldumm edacımALLAH korumuş neyseki fark etmişsin yaşadığın bu kötü olay hepimize ders oldune zalim ne kötü niyetli insanlar varr, dicek çok şey varr ama oruçluyumm ALLAH ıslah etsin

amın canım duygu, sen, ben ucumuzde nıyetlıyız ALLAH kabul etsın ben bır aksılık olmazsa cumartesıye kadar full oruc tutmayı planlıyorum

ALLAH kabul etsinn..

ayyyyyyy esracımmmm buradan ablalarımdan çok çokkkkkkkk şey öğrendim 84 den 65 ablalarımla indim hepsinden Allah razı olsun
sizlerle olmak da çok iyi yaaaaaaaaaa
kuşum hoşgeldinnn nasılsnnn

amin canımmm...

vayyy neslimm harika bir kahvaltıyla dönmüşsünn aramızaa hoşgeldinnn bu sefer mezun olursun insallahh..

neslim havalar gayetttt iyi aslındaa ben üşümeye başladım hattaaa..

kg çok merak ediyorummmm.

kolay gelsinn bende kalkıp temizlik yapmam lazımmm..

ay ben günaydın demedimm günaydınnn topik hepimizee hayırlı,sağlıklı haftalar dilerimmm..

alışmışım tembelliğee kalkıp iş yapasım yokkk biri beni kavolasınnn..
neyse bir iki mesaj daha okuyup duygu kaçsın en güzeli..

Sağol canım, bu kahvaltıyı hafta içi bolca yapıyorum zaten, hem pratik hem besleyici Yaaa havalar nerde serinledi yaaa, ne üşümesi, ben terliyorum oturduğum yerde Gerçi zaten kolay kolay üşümem o ayrı mesele de, şu güneş tepemden biraz gitmeden inanmam havaların serinlediğine
Sana da kolay gelsin şeker, yalnız fazla yorma kendini oruçlusun, yavaş yavaş yap e mi

afiyet olsun..hadi ya benim şuan bile ayaklarım üşüyorum rüzgar bizimle demek:)))) tamam canım yormam kendimi

Herkse Günaydın kızlar Eylülün ilk haftası yeni bir ay hepimiz için hayırlara vesile olsun.Ben bugün pek olamıcam işler çok yoğun üfff kabus gibi.Ama size slm vermeden başlamıyım dedim.

Filiz ve Duyguş Rabbim oruçlarımız kabul etisn inşallah.

Öpüyorum hepinizi.

canım sen tam karadenız ıklımı ınsanısın yagmuru da cok cok sevıyorsun zaten. sıcaktan kesınlıkle asırı etkılenıyorsun oyuzden sen ızmırden sonra karadenız de keyıf yap bence

ayyyyyyy esracımmmm buradan ablalarımdan çok çokkkkkkkk şey öğrendim 84 den 65 ablalarımla indim hepsinden Allah razı olsun
sizlerle olmak da çok iyi yaaaaaaaaaa

ALLAH senden de razı olsun fıstık. senı burda ozluyoruz her nekadar gorusuyor olsak da burda gorusmenın tadı bır ayrı oluyor tabıkı