2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kolay gelsın bu hafta temızlık yapacaktın ozellıkle bugun. oruclusun aman asırı yorma kendını.

ya valla ben guzel gırıs yapamamısım sımdı okudum da hepınız ne guzel gırıs yapmıssınız mahcup oldum valla. neyse dıleklerımız dualarımız kabul olsun ınsaallah cok guzel bır ay olsun ınsaallah hepımız ıcın.

bugun yogunmus tam pazartesı sendromu yaratacak bır durum desene. kolay gelsın.

amın canım sagolasın ucumuzunku de kabul olsun ınsaallah ben devam edecegım bu hafta sen nasıl planladın ?

tskler nurdan. amın canım cumlemızınkı kabuıl olsun ınsaallah sen buaralar cok streslısın hem ev hem ıs hem emrah derken. bence de kısın tut borc oruclarını. ben ılk kez tutuyorum duygunun fıkrı ıle olustu bende de sagolsun. ben de bu vesıle ıle ılk kez borc oruc tutacagım.

guzel bır haftasonu olmus ıyı gelmıstır emınım sana.

kıloya gelınce sen tartılmak ıstersen ben yarın yenıden yayınlarım cok buyuk bır zahmet degıl merak etme.

uzun bır zaman sonra menulerını gormek senı aramızda tam olarak gormek gercekten cok guzel canım. ınsaallah bu kez mezun olacaksın ben kışın bıtırecegını dusunuyorum rahat bır sekılde.

sagol canım ınsaallah kabul olur.

bu hafta yogun olacakmıssın kolay gelsın canım. ben kısın cok yogundum yaza kadar. ama bır aydır okadar cok yogun degılım sana yardım edeyım sen maasallah yazın asırı yogun gecırıyorsun.

adımsayar takılmıs menuler yazılmıs ohhhhhh super. devamı daha da guzel gelecektır bence.

antep salcası, nescafe derken senın menulerı gormeyelı gercekten uzun zaman olmus. aksama da esın et mı yapacak ,

karper peynır denemedım merak ettım nasıl bırsey

duygu demıs valla bızım burası aksamları cok serın oluyor hatta bırkacgundur tum camlar kapalı yatıyoruz cunku pike ıle usuyor ınsan sabaha karsı. bır de ben de azıcık hava ruzgarlı olsa ayakları hemen usuyen bır tıpımdır herkesten once gıymeye baslarım coraplarımı.

Sağol arkadaşım Bu sene hakikaten yazın bile yoğun geçti, inşallah önümüzdeki dönem böyle olmaz. Açıkçası ben de kışa mezun olmak istiyorum, malum yazın fena oluyor benim için. Yine öyle büyük hedeflerim yok, yavaş gitsin, sağlam gitsin
Yardıma gel diyeceğim ama kıyamadım şimdi, gezmeye gel sen gezmeye
Karper peyniri marketlerde satılıyor, incecik dilimler halinde, biraz taze kaşarı andırıyor. Aslında ben bunu İngiltere'den almıştım, son bir tane kalmış, sabah tostun içine koyup bitirdim
Akşama muhtemelen et olacak
Senin işler de bir ara felaket yoğundu, şimdi biraz sakin olmasına çok sevindim canım. Bu arada özelden kilo bildirimi yapayım ben, bildirecek bir şey yok ya neyse Eeee yeni başladım, haftaya inşallah --- görürüm tartıda

selam kızlarr bitmiş durumdayım canımı çıkardım ama ohhh diyorumm ev parladı gerçi pencereler perdelerr koltukları kaldı ama onun dışında herşey tamamdır aslında onuda hallederdimde haftaya regliyken daha rahat olur malum oruçluyum.. neysee biraz huzurum geldii, laf aramızda aşırı gerginim bu aralarrr önümüzde bir kaç gün içinde birde regl olcamm oo en yakınım yani kocam yandıı..

hiç aç değilim bi susuzluk varr akşama yemeğim hazır ama sanki ağır gibi bilmiyorum karar veremedimm neysee kafam karışık çıkayım barii

iyi akşamlar kızlarr şuan vicdan azabı çekiyorum artık saatin geç olmasından dolayımı bilmiyorummen iyisi yazayımmm yediklerimi

sözde aç değildimmm menüde taze fasulye,ve kendime özel yaptığım yağsız domatesli bulgur pilavı vardı nedense hiç canım istemedi buzdolabindaki ankara biberleri gözüme çarptı ne zamandır aktif fry pişirmek istiyordum üstünedesarımsaklı yoğurt eşliğinde neyse kendime düşen pay 10 tane tamam pişmesi sağlıklı 1 kaşık zeytinyağında ve yeşilbiber öyle kalorilide değil ama adeti abarttımgaliba neyse bu yine iyi taze çıtır çıtır tam buğday ekmeğide vardı 2 dilim yedimm yoğurta batıra batıra valla yedimm ütüne 2 kaşık da taze fasulye oyyy kendimi çok farklı hissediyorumm uzun zamandır bu kadar yemedim garanti 3 saat uyumamam lazım off moral sıfır işin garip yani öyle çok şiş hissetmiyorum sadece düşününce fazla yediğimi düşünüyorumm..

anammm içim rahatladıııı aktif fry yemek kitabı var 6 çarleston biberin kalorsi 53 olarak yazmışlar benimkisi ankara biberi üç aşa beş yukarı aynıolsun hadi fazla fazla yazıyorum

10 tane yedim 150 kalori koyuyorum
yakaşık 100 gr tam yağlı yoğurt 95 kalori benimkisi yarımyağlıydı ama ben yinede 100 kalori koyuyorum
100 grtaze taze fasulyeye 90 kalori demişler ben hadi yağı tuzu ve 2 kaşık olarak 100 kalori yazcam
2 dilim tam buğdayın 1ince dilimini 69 kaloriymiş hadi ben fazla yazcam 2 dilime 200 kalori yazsam

akşam yemeğimi fazla fazla hesapladım 550 kalori etmiş daha az olduğuna eminim amaolsun bu sonuç beni üzmedi

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td]59.9 [/td]
[td]5,00 [/td]
[td]25,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,9 kg[/td]
[td]97,4 kg [/td]
[td]1,5 kg [/td]
[td]12,6 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]69,5 kg [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]82,9 kg[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]+9,40 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]62,4 kg[/td]
[td]61,5 kg[/td]
[td]-900 gr [/td]
[td]23,5 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,1 kg [/td]
[td]100 kg [/td]
[td]-1,1 kg [/td]
[td]8,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,8 kg[/td]
[td]83 kg ( regl )[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]3,80 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]94,9 kg[/td]
[td]93,1 kg (regl)[/td]
[td]-1.8 kg [/td]
[td]14,1 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]67,8 kg[/td]
[td]??? kg [/td]
[td]??? kg [/td]
[td]3,2 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td]??? kg[/td]
[td]??? gr[/td]
[td]3,7 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]

cok yormussun kendını ama ev temız olunca kendını de ıyı hıssetmıssındır tıtızsın sen oyuzden evın gozune hos ve temız gorunmesı sart, rahat edebılmen ıcın. ellerıne saglık mıs gıbı otur tertemız sımdı.

bır kısmını ertelemen ıyı olmus ben de bugun regl agrısı cektım oruc gıdecek dedım ama henuz bırsey yok belkı gecenkı gıbı ara kucuk kanama gecırecegım belkı tam regl bılemıyorum artık ben de regl olayım dıye beklıyorum doktor kontrollerımı ona gore planlayacagım cunku.

ben ramazandan bıle daha rahat tuttum orucu. sadece yanımdakıler cay klahve ıcınce burnuma geldı kokusu. bır de susuzluk oldu tabıkı. ustelık aksam yemegı az yemıstım sahura da kalkamadım ama maasallah rahat atlattım kafamdakı plan bu hafta hep tutmak ama gece duruma gore bakacagım belırtım fazla olursa oruc tutup rıske atmayacagım bır borc daha gelmesın.

emeğine sağlık ..
kg verenleri tebrik ediyorumm.hedefemi 900gr kalmış ilk mezunolan galiba ben olcamm sevinçlerimi ,üzüntülerimi,hırsımı mücadelemi koydum bul yola bana yavaşdan mezuniyet gözükdü ...mutluyum inş isteyen mücadele emek veren herkez bir gün ideal kg kavuşur.

bence uzun zaman sonra gec saat yemek yemıs olmak senı boyle hıssettırdı kaldı hem saglıklı beslenmıssın hem de az. sana fazla gelmıs bence, sen oyle hıssetmıssın hem uzun zaman sonra cok sevdıgın bır menu yapmıssın yogurtlu kızartmayı ozellıkle karısık kızartmayı cok sevıyorsun oh ne guzel ıste.

evet sen bu yaz bıle cok yogun calıstın senın ve benım calısma donemlerımız ters oluyor ben kıs geldıkce korkmaya baslarım artık ınsaallah bu yıl hem beden hem ruh saglıgım gecen yılkı kadar bozulmaz. hapın da faydası olur o zamana kadar. daha sakın daha pozıtıf olurum tum o yorgunluk ve strese ragmen. dılegım bu.

sen kısa bence mezun olursun spor yapmadıgın halde menulere dıkkat etmedıgın halde 500 gr vermıssın bıle bu hafta. haftasonu tekrar aldım dıyorsun bız cogumuz senın gıbı olsak valla haftada bır kılo rahat alırız gel kıyma bu metabolızma ve uc ay sıkıp bence mezun ol canım.

hımm guzel peynırmıs afıyet olsun canım.

sağ ol evtemiz olunca rahatlıyorum resmen..
bende regl sancısı çekmeye başladımboynum belim başladı herhalde çarşamba en geç cuma regl olurumm..bilmiyorum belkiyarın oruçlu olurum çok güzel geçtii bugünn

Allah iyiliğini versin Duygucum yaaa, gören de neler yedin sanacak Yapma canım yaaa, bişey yok yediklerinde, rahat ol sen. Üstelik oruç halinle bir ton temizlik yaptın bugün. Az bile olmuş yediklerin, afiyet olsun

vay bee 25.100gr vermişim bu günekadar alıp verdiklerimide yazarsak 30 kg geçer hani 25.100 kg diyorum ama bi düşünsek 25.100gr. yağ bidonu yada damacana ne kadar ürkütücü değilmi..

Allah iyiliğini versin Duygucum yaaa, gören de neler yedin sanacak Yapma canım yaaa, bişey yok yediklerinde, rahat ol sen. Üstelik oruç halinle bir ton temizlik yaptın bugün. Az bile olmuş yediklerin, afiyet olsun

nesli kg almakdan o kadar korkar olmuşumki yediklerim fazlaymışgibi geliyor oysa şişkinlikde yok neyse belki 19:50 oruçu açmam etkilemiştir beni geç yemek yemeği sevmiyorum çünkü neyse ufak bir hesaplamayla içim rahatladıı

evet huyunu bılıyorum ben bıle cok rahatladım ev temızdı ustune ben de haftsonu eklemeler yaptım temızlık ınsana ıyı gelıyor kesınlıkle hele senın gıbı tıtız ınsan ıcın evın temız olması sart. sevındım senın adına.

ben de agrı var oglenden berı ama bırsey yok. umarım tam regl olurum ara donem kanama olursa yıne, ıyıce korkacagım ıltıhap vs durumundan.