- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.621
şok oldumm edacımALLAH korumuş neyseki fark etmişsin yaşadığın bu kötü olay hepimize ders oldune zalim ne kötü niyetli insanlar varr, dicek çok şey varr ama oruçluyumm ALLAH ıslah etsin
ALLAH kabul etsinn..
ay ben günaydın demedimm günaydınnn topik hepimizee hayırlı,sağlıklı haftalar dilerimmm..
alışmışım tembelliğee kalkıp iş yapasım yokkk biri beni kavolasınnn..
neyse bir iki mesaj daha okuyup duygu kaçsın en güzeli..
Herkse Günaydın kızlar Eylülün ilk haftası yeni bir ay hepimiz için hayırlara vesile olsun.Ben bugün pek olamıcam işler çok yoğun üfff kabus gibi.Ama size slm vermeden başlamıyım dedim.
Filiz ve Duyguş Rabbim oruçlarımız kabul etisn inşallah.
Öpüyorum hepinizi.
herkese mutsmutlu güpgüzel haftalaarrr
geçmişi okudum da oruçlu olan hatunlarımıza Allah kabul etsin diyorumm.. ben tutamadım bu sefer kaza oruçlarımı.. oruç çok etkiledi beni bu ramazan da anlamadım, bütün dosyaları birbirine karıştırdım, işler aksadı falan.. o yuzden bu sene kışa bıraktım kaza oruçlarını. Allah kabul eder inşallahh
karabiber cim hem eşine çok geçmiş olsun diyorum, hem de başınıza gelen olaya.. ne kötü karakterli insanlar var yaa hala her gördüğümde duydugumda şaşıyorum olaylara..
haftasonu menulerimi toparlayıp yazamıyorum şimdi, öle çok kalorili karbonhidratlı şeyler yaptırmadım ananeme.. sabah kahvaltısında yedigim simitleri saymazsaköğle ve akşamları da fırında tavuk köfte gibi şeylerle geçti.. bitek akşamları tatlı yedim onu yemeseydim iyiydi, gerçi sütlü tatlıydı ama olsun, akşamları bişey yememeye çalışıyodum..cumartesi günü sabahtan hava güzeldi, sahile de indik, güneşlendim biraz yüzdüm derken kum fırtınası olmaya başladı eve döndük, sonra zaten yagmur kıyamet gece yarısını kadar.. dün sabah da bi kalktık havada kapkara bulutlar neyse ki öğleden sonraya dağıldı da 2 saat civarı da o zamn indik sahile.. yani istedigim gibi geçmemeiş olsa da deniz kokusunu alabilmek, ananemle dedemle vakit geçirebilmek de gayet güzeldi.. normalde eve dün akşam dönmeyi düşünüyordum, ama ananem çok ısar edince bu sabah direk işe geldim eve uğramadan, o yuzden kilo bildirimi yapamıyorm malesef.. akşam eve gidince yaparım diyecem ama o da pek saglıklı olmaz sanırım.. o yuzden bu hafta sizden musade istiyorum kızlar.. yarın sabah bildirim yapabilirim ama o da pomo cuguma zahmet olur, tekrar listeyi hazırla falan zaten kilo da vermemişimdir sanırım, keşke almamaış da olsam
neysee işlere döneim ben, arada bakarım yine buralara ne var ne yokmuş
bu arada eylül ayı için yazdıgınız tüm dilekler kabul olur inşallaahhhbence de eylül ayı çok güzel geçecekkk
Günaydın forumun birbirinden güzel hatunlarıEylül ayı geldi, hepimize güzellikler getirsin, şu sıcak havaları alsın götürsün inşallah
Öncelikle oruçlu olan arkadaşlara Allah kabul etsin diyorum
Ben resmi olarak dönmüş bulunuyorum. Sabah bir iki işim vardı, onları halledip anca girebildim. Yoğun bir hafta sinyallerini alıyorum şimdiden, neyse sağlıklı olalım da işler yapılır nasılsa.
Bugün tartı günümüz, ben aslında cuma günü biraz azalma görmüştüm ama bugün sezon açılışı diye haftasonu biraz cozuttum, cezasını da tartıda gördüm tabiNeyse bugün menü yazmaya başlıyorum, haftaya da -- görmeye başlarım inşallah
Sabah evden çıkmadan adımsayarımı taktım, akşam sonucu yazarım.
Kahvaltımı da yazıp işe döneyim ben,
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salçası
- Yarım kk beyaz peynir
- 1 ince dilim karper peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Şimdi de sade neskafe içiyorum
uzun bır zaman sonra menulerını gormek senı aramızda tam olarak gormek gercekten cok guzel canım. ınsaallah bu kez mezun olacaksın ben kışın bıtırecegını dusunuyorum rahat bır sekılde.
sagol canım ınsaallah kabul olur.
bu hafta yogun olacakmıssın kolay gelsın canım. ben kısın cok yogundum yaza kadar. ama bır aydır okadar cok yogun degılım sana yardım edeyım sen maasallah yazın asırı yogun gecırıyorsun.
adımsayar takılmıs menuler yazılmıs ohhhhhh super. devamı daha da guzel gelecektır bence.
antep salcası, nescafe derken senın menulerı gormeyelı gercekten uzun zaman olmus. aksama da esın et mı yapacak ,
karper peynır denemedım merak ettım nasıl bırsey
selam kızlarr bitmiş durumdayım canımı çıkardım ama ohhh diyorumm ev parladı gerçi pencereler perdelerr koltukları kaldı ama onun dışında herşey tamamdır aslında onuda hallederdimde haftaya regliyken daha rahat olur malum oruçluyum.. neysee biraz huzurum geldii, laf aramızda aşırı gerginim bu aralarrr önümüzde bir kaç gün içinde birde regl olcamm oo en yakınım yani kocam yandıı..
hiç aç değilim bi susuzluk varr akşama yemeğim hazır ama sanki ağır gibi bilmiyorum karar veremedimm neysee kafam karışık çıkayım barii
emeğine sağlık ..[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td]59.9 [/td]
[td]5,00 [/td]
[td]25,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,9 kg[/td]
[td]97,4 kg [/td]
[td]1,5 kg [/td]
[td]12,6 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]69,5 kg [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]82,9 kg[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]+9,40 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]62,4 kg[/td]
[td]61,5 kg[/td]
[td]-900 gr [/td]
[td]23,5 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,1 kg [/td]
[td]100 kg [/td]
[td]-1,1 kg [/td]
[td]8,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,8 kg[/td]
[td]83 kg ( regl )[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]3,80 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]94,9 kg[/td]
[td]93,1 kg (regl)[/td]
[td]-1.8 kg [/td]
[td]14,1 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]67,8 kg[/td]
[td]??? kg [/td]
[td]??? kg [/td]
[td]3,2 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td]??? kg[/td]
[td]??? gr[/td]
[td]3,7 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]
iyi akşamlar kızlarr şuan vicdan azabı çekiyorum artık saatin geç olmasından dolayımı bilmiyorummen iyisi yazayımmm yediklerimi
sözde aç değildimmm menüde taze fasulye,ve kendime özel yaptığım yağsız domatesli bulgur pilavı vardı nedense hiç canım istemedi buzdolabindaki ankara biberleri gözüme çarptı ne zamandır aktif fry pişirmek istiyordum üstünedesarımsaklı yoğurt eşliğinde neyse kendime düşen pay 10 tane tamam pişmesi sağlıklı 1 kaşık zeytinyağında ve yeşilbiber öyle kalorilide değil ama adeti abarttımgaliba neyse bu yine iyi taze çıtır çıtır tam buğday ekmeğide vardı 2 dilim yedimm yoğurta batıra batıra valla yedimm ütüne 2 kaşık da taze fasulyeoyyy kendimi çok farklı hissediyorumm uzun zamandır bu kadar yemedim garanti 3 saat uyumamam lazım off moral sıfır işin garip yani öyle çok şiş hissetmiyorum sadece düşününce fazla yediğimi düşünüyorumm..
Sağol arkadaşımBu sene hakikaten yazın bile yoğun geçti, inşallah önümüzdeki dönem böyle olmaz. Açıkçası ben de kışa mezun olmak istiyorum, malum yazın fena oluyor benim için. Yine öyle büyük hedeflerim yok, yavaş gitsin, sağlam gitsin
Yardıma gel diyeceğim ama kıyamadım şimdi, gezmeye gel sen gezmeye
Karper peyniri marketlerde satılıyor, incecik dilimler halinde, biraz taze kaşarı andırıyor. Aslında ben bunu İngiltere'den almıştım, son bir tane kalmış, sabah tostun içine koyup bitirdim
Akşama muhtemelen et olacak
Senin işler de bir ara felaket yoğundu, şimdi biraz sakin olmasına çok sevindim canım. Bu arada özelden kilo bildirimi yapayım ben, bildirecek bir şey yok ya neyseEeee yeni başladım, haftaya inşallah --- görürüm tartıda
cok yormussun kendını ama ev temız olunca kendını de ıyı hıssetmıssındır tıtızsın sen oyuzden evın gozune hos ve temız gorunmesı sart, rahat edebılmen ıcın. ellerıne saglık mıs gıbı otur tertemız sımdı.
bır kısmını ertelemen ıyı olmus ben de bugun regl agrısı cektım oruc gıdecek dedım ama henuz bırsey yok belkı gecenkı gıbı ara kucuk kanama gecırecegım belkı tam regl bılemıyorum artık ben de regl olayım dıye beklıyorum doktor kontrollerımı ona gore planlayacagım cunku.
ben ramazandan bıle daha rahat tuttum orucu. sadece yanımdakıler cay klahve ıcınce burnuma geldı kokusu. bır de susuzluk oldu tabıkı. ustelık aksam yemegı az yemıstım sahura da kalkamadım ama maasallah rahat atlattım kafamdakı plan bu hafta hep tutmak ama gece duruma gore bakacagım belırtım fazla olursa oruc tutup rıske atmayacagım bır borc daha gelmesın.
iyi akşamlar kızlarr şuan vicdan azabı çekiyorum artık saatin geç olmasından dolayımı bilmiyorummen iyisi yazayımmm yediklerimi
sözde aç değildimmm menüde taze fasulye,ve kendime özel yaptığım yağsız domatesli bulgur pilavı vardı nedense hiç canım istemedi buzdolabindaki ankara biberleri gözüme çarptı ne zamandır aktif fry pişirmek istiyordum üstünedesarımsaklı yoğurt eşliğinde neyse kendime düşen pay 10 tane tamam pişmesi sağlıklı 1 kaşık zeytinyağında ve yeşilbiber öyle kalorilide değil ama adeti abarttımgaliba neyse bu yine iyi taze çıtır çıtır tam buğday ekmeğide vardı 2 dilim yedimm yoğurta batıra batıra valla yedimm ütüne 2 kaşık da taze fasulyeoyyy kendimi çok farklı hissediyorumm uzun zamandır bu kadar yemedim garanti 3 saat uyumamam lazım off moral sıfır işin garip yani öyle çok şiş hissetmiyorum sadece düşününce fazla yediğimi düşünüyorumm..
Allah iyiliğini versin Duygucum yaaa, gören de neler yedin sanacak Yapma canım yaaa, bişey yok yediklerinde, rahat ol sen. Üstelik oruç halinle bir ton temizlik yaptın bugün. Az bile olmuş yediklerin, afiyet olsun
sağ ol evtemiz olunca rahatlıyorum resmen..
bende regl sancısı çekmeye başladımboynum belim başladı herhalde çarşamba en geç cuma regl olurumm..bilmiyorum belkiyarın oruçlu olurum çok güzel geçtii bugünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?