- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.641
bence uzun zaman sonra gec saat yemek yemıs olmak senı boyle hıssettırdı kaldı hem saglıklı beslenmıssın hem de az. sana fazla gelmıs bence, sen oyle hıssetmıssın hem uzun zaman sonra cok sevdıgın bır menu yapmıssın yogurtlu kızartmayı ozellıkle karısık kızartmayı cok sevıyorsun oh ne guzel ıste.
emeğine sağlık ..
kg verenleri tebrik ediyorumm.hedefemi 900gr kalmış ilk mezunolan galiba ben olcamm sevinçlerimi ,üzüntülerimi,hırsımı mücadelemi koydum bul yola bana yavaşdan mezuniyet gözükdü ...mutluyum inş isteyen mücadele emek veren herkez bir gün ideal kg kavuşur.
evet huyunu bılıyorum ben bıle cok rahatladım ev temızdı ustune ben de haftsonu eklemeler yaptım temızlık ınsana ıyı gelıyor kesınlıkle hele senın gıbı tıtız ınsan ıcın evın temız olması sart. sevındım senın adına.
ben de agrı var oglenden berı ama bırsey yok. umarım tam regl olurum ara donem kanama olursa yıne, ıyıce korkacagım ıltıhap vs durumundan.
Öncelikle Pomocuğumun ellerine sağlık, tablomuz hazırlanmış yineBaşta Pomo olmak üzere, kilo veren herkesi kutluyorum , haftaya da darısı başıma diyorum
Gelelim prensesimize, Duygucum kendim o kilolara ulaşmış gibi hissettim valla, çok sevindim arkadaşımBen de bırakmasam neredeyse bu kilolara ulaşabilecektim demek Ama biliyor musun, bu hiç moralimi bozmadı, herkesin yapısı farklı, benim devam etmem mümkün değildi, ama şimdi çok umutlandım kışa ben de bu kilolara ulaşırım diye İlk mezunumuz sen olacaksın, kara göründüüü
Pomocum sen bir süredir takılmıştın ama bugün çok güzel bir rakam görmüşsün, tebrik ederim canımAz kaldı İzmir yolculuğuna
Bu arada istikrarlı bir şekilde kilo vermeye devam eden Esra'yı ve uzun zaman sonra çok güzel kilo veren Tultan'ı da kutluyorum
evet sen bu yaz bıle cok yogun calıstın senın ve benım calısma donemlerımız ters oluyor ben kıs geldıkce korkmaya baslarım artık ınsaallah bu yıl hem beden hem ruh saglıgım gecen yılkı kadar bozulmaz. hapın da faydası olur o zamana kadar. daha sakın daha pozıtıf olurum tum o yorgunluk ve strese ragmen. dılegım bu.
sen kısa bence mezun olursun spor yapmadıgın halde menulere dıkkat etmedıgın halde 500 gr vermıssın bıle bu hafta. haftasonu tekrar aldım dıyorsun bız cogumuz senın gıbı olsak valla haftada bır kılo rahat alırız gel kıyma bu metabolızma ve uc ay sıkıp bence mezun ol canım.
hımm guzel peynırmıs afıyet olsun canım.
değil dimi fazla bakk açıkça soyleee...bencede geç yediğim için boyle oldum..
değil dimi fazla bakk açıkça soyleee...bencede geç yediğim için boyle oldum..
neslininde dediği gibi esranın istikrarını şapka çıkarmak lazım hemen maşallahımıda ekleyim devamı gelsin inşallahhh 8'li rakamların tebriği çok geçdeğil[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td]59.9 [/td]
[td]5,00 [/td]
[td]25,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,9 kg[/td]
[td]97,4 kg [/td]
[td]1,5 kg [/td]
[td]12,6 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]69,5 kg [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]82,9 kg[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]+9,40 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]62,4 kg[/td]
[td]61,5 kg[/td]
[td]-900 gr [/td]
[td]23,5 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,1 kg [/td]
[td]100 kg [/td]
[td]-1,1 kg [/td]
[td]8,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,8 kg[/td]
[td]83 kg ( regl )[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]3,80 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]94,9 kg[/td]
[td]93,1 kg (regl)[/td]
[td]-1.8 kg [/td]
[td]14,1 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]67,8 kg[/td]
[td]??? kg [/td]
[td]??? kg [/td]
[td]3,2 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td]??? kg[/td]
[td]??? gr[/td]
[td]3,7 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]
olacağından çok eminimmmm..Ya benim bu sene komple yoğun oldu, normal ama geçen yaz başladım zaten burada, bu sene kışın biraz daha rahat olur diye umuyorum ama şimdilik öyle görünmüyor, ufukta bir sürü iş ve proje var. Dediğim gibi, sağlığımız yerinde olsun da çalışmak kolay yine de.
Canım kilo aslında çok hızlı değişmiyor, o yüzden uzmanlar verdiğiniz kiloyu 1 yıl korursanız gerçekten vermiş olursunuz diyorlar. Ben her gün çekirdek yiyordum, muhtemelen ödem olmasına yol açıyordu, geçen hafta bitmişti almadık ta, o yüzden azaldı bence. Ben zaten kısa bir sürede 68.5 civarına düşeceğimi düşünüyorum, sonrası zahmetli olacak muhtemelen
Bir de ben fazla kısmadığım halde bir süre sonra sıkıldım ve abartarak yedim, yoksa kilomu koruyabilirdim de. Bakalım bu sefer inşallah veririm ve bir daha da almam, az önce de yazdığım gibi Duygunun ulaştığı kilo bana da umut olduAma kışa inşallah ben de mezun olmayı hedefliyorum
duygucum cnm seni tebrik ederimmmmm[TABLE="class: grid, width: 300, align: center"]
[TR]
[TD]Kişiler:[/TD]
[TD]Başlangıç:[/TD]
[TD]Geçen Hafta:[/TD]
[TD]Bu Hafta:[/TD]
[TD]Gelen/Giden:[/TD]
[TD]Toplam Gelen/ Giden:[/TD]
[TD]Hedef:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]64,9 kg[/TD]
[TD]59.9[/TD]
[TD]5,00[/TD]
[TD]25,1 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110,00 kg[/TD]
[TD]98,9 kg[/TD]
[TD]97,4 kg[/TD]
[TD]1,5 kg[/TD]
[TD]12,6 kg[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[TD]69,5 kg[/TD]
[TD]69,5 kg[/TD]
[TD]0,00 gr[/TD]
[TD]5,6 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fesleğen[/TD]
[TD]83,00 kg[/TD]
[TD]78,5 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]4,2 kg[/TD]
[TD] 65 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber01[/TD]
[TD]87,8 kg[/TD]
[TD]69,4 kg[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]??? gr[/TD]
[TD]16,8 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD]73,9 kg ( hamilelik )[/TD]
[TD]82,9 kg[/TD]
[TD]83,3 kg[/TD]
[TD]+400 gr[/TD]
[TD]+9,40 kg[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berivannn[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]62,4 kg[/TD]
[TD]61,5 kg[/TD]
[TD]-900 gr[/TD]
[TD]23,5 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tultan[/TD]
[TD]108,00 kg[/TD]
[TD]101,1 kg[/TD]
[TD]100 kg[/TD]
[TD]-1,1 kg[/TD]
[TD]8,00 kg[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemrem29[/TD]
[TD]85,8 kg[/TD]
[TD]82,8 kg[/TD]
[TD]83 kg ( regl )[/TD]
[TD]+200 gr[/TD]
[TD]3,80 kg[/TD]
[TD]68 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrammm00[/TD]
[TD]107.2 kg[/TD]
[TD]94,9 kg[/TD]
[TD]93,1 kg (regl)[/TD]
[TD]-1.8 kg[/TD]
[TD]14,1 kg[/TD]
[TD]70 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]72 kg[/TD]
[TD]67,8 kg[/TD]
[TD]??? kg[/TD]
[TD]??? kg[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]62 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ALLAH korusun,bende regl olayım gitcemm kontrole ruyamda rahim kanseri teshisi kondu yıllık kontrolümüde yaptırmadımmm banada arada oluyor ara kanama
Ya benim bu sene komple yoğun oldu, normal ama geçen yaz başladım zaten burada, bu sene kışın biraz daha rahat olur diye umuyorum ama şimdilik öyle görünmüyor, ufukta bir sürü iş ve proje var. Dediğim gibi, sağlığımız yerinde olsun da çalışmak kolay yine de.
Canım kilo aslında çok hızlı değişmiyor, o yüzden uzmanlar verdiğiniz kiloyu 1 yıl korursanız gerçekten vermiş olursunuz diyorlar. Ben her gün çekirdek yiyordum, muhtemelen ödem olmasına yol açıyordu, geçen hafta bitmişti almadık ta, o yüzden azaldı bence. Ben zaten kısa bir sürede 68.5 civarına düşeceğimi düşünüyorum, sonrası zahmetli olacak muhtemelen
Bir de ben fazla kısmadığım halde bir süre sonra sıkıldım ve abartarak yedim, yoksa kilomu koruyabilirdim de. Bakalım bu sefer inşallah veririm ve bir daha da almam, az önce de yazdığım gibi Duygunun ulaştığı kilo bana da umut olduAma kışa inşallah ben de mezun olmayı hedefliyorum
Kızlar menümü de toplu olarak yazayım,
eleştirilerinize açığım,
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salçası
- Yarım kk beyaz peynir
- 1 ince dilim karper peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 3-4 kaşık fırında patlıcan+köfte (patlıcan kebabı)
- 2-3 kaşık taze fasulye
- 2 küçük biber dolması
- 2 kaşık yoğurt
yemeğin üstüne, çayla birlikte baklava dilimi kadar peynirli börek
Ara:
- 10 tane badem
Akşam:
- 2 tane dürüm (eşimin tavada yaptığı et sote ve salata ile, tortilla içine yaptığı dürüm)
- 1 büyük bardak ayran
Ara:
- 10 tane badem (taze taze ayıklıyordum, e tabi yedim biraz)
İçtiğim su 2.5 lt civarı.
Bugün iş çıkışı dışarda işlerim vardı, market alışverişi de yaptım, toplam adım sayım 8000 oldu.
Biliyorum sizin standartlara göre çok ama inanın benim uzun zamandır devam eden beslenme biçimime göre iyi bir gün oldu.
aman dıkkat et lutfen ALLAH korusun o ne bıcım ruya ya. sıkıntılarından gormussundur bence boyle bır ruya ama lutfen ıhmal etme bak sende de kanama oluyormus bazen. ben regl beklıyorum sureklı, hemen gıdecegım doktora.
sağ ol cemrem darısı başınıza ayaklarımı sürüyorumm hepinizz dökülünnn teeker tekerrduygucum cnm seni tebrik ederimmmmm
bravoooooooooooooo darısı bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pomcum cnm sende kilo vermişsin senide tebrik ederimmmmmmmmmdiğer a
rkadaşlara gelince umarım bizlerde haftaya bol -- görürüzzzzzzzzzz:26::26:
güzelsözlerin için tşk.ler canımmm inş senin kutlamanıdayapcaz seneye bugünlerdefit bir hatun olaağın için ,bu arada telaş o bu derken hediyeni unuttum sanma hatta ne alacağımada kararverdimmm inş internetten yakalarım yakalayamasamda gitcem yerinden alcammm..kızlar cızelgeyı yayınladım ayrı bır keyıflı oldu cunku duygu ılk mezunumuz oldu onun kılosunu yazmaktan keyıf aldım gurur duydum cok cok emek verdı hastalıkları, cocugu, zor kılo veren bır bunyesı olmasına ragmen cok mucadele verdı fazlasıyla hakettı bu basarıyı. ılk mezun olacagından emındım. onun kadar sabırlısını ve azımlısını de gormedım zaten cok kısı tanıdım dıyet yapan bır yıldır ama kımse onun gıbı degıl gercekten helal olsun.
her hafta 1-2 kılo vermeye alıstıgı ıcın gecen hafta 200 gr verdıgım dıye uzuluyordu esra. yıne cok guzel kılo vermıs tebrık ederım. tultan uzan zaman sonra guzel kılo verdı cok cok sevındım zaten o benım gıbı degıl ugrasınca rahat kılo verıyordu. berıvan da bıraz artı cıkmıstı o da eksıler gormus guzelce. cemrem artı cıkmıs ama sporun ve reglın etkısıdır bence. lep hoca turkuyeye dıonecektı yogundur bıldırım yapamamıs anlasılan. cesmı bıldırım yapamadım eger yaparsa yarın cızelgeyı yayınlarım. neslıcıgım uzun aman sonra aramıza dondu ısteyınce herkesı sallayacagını bılıyorum ınsaallah azme gelırsın arkadasım bu hafta lıste ınsanın ıcını kıpır kıpır eden bır lıste olmus cunku. ben bu acıdan da cok mutlu oldum. keyıf verıyor --- ler gormek bana. herkes kılolarından kurtulsun ıstıyorum
bana gelınce bayramdan berı duraklama yasadım hatta +++ cıkıyordum bayrama 98.2 ıle gıttım ama ozamandan berı 99 bıle goruyordum yanı bır ayım verım lı gecmedı ama bugun ıyı bır rakam gordum ben de cok sasırdım ustelık spor yapmadım yanı terlemeden sonrakı ıftarlı bır kılo degıl. gunluk cok az hareketım olmustur spora gıdemedım cunku ıftar saatının ramazana gore erken oldugunu gec farkettım bırazdan spor yapacagım bırazcık.
içiyorumm canım..yok yok gercekten samımıyetle soyluyorum gunluk tek menu oldugu ıcın az bıle olmus. ayrıca bugun cok terlemıssındır su ve madensuyu ıc lutfen. ıftarkı menun de azdı sadece cornflakes vardı senı en ıyı anlayan ınsanlardan bırıyım cunku kılo almaktan cok korkuyorum ama az de yeme lutfen.
yani nedesem bilemedimm buhafta sadece izlicemmm senii ..Kızlar menümü de toplu olarak yazayım,
eleştirilerinize açığım,
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salçası
- Yarım kk beyaz peynir
- 1 ince dilim karper peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 3-4 kaşık fırında patlıcan+köfte (patlıcan kebabı)
- 2-3 kaşık taze fasulye
- 2 küçük biber dolması
- 2 kaşık yoğurt
yemeğin üstüne, çayla birlikte baklava dilimi kadar peynirli börek
Ara:
- 10 tane badem
Akşam:
- 2 tane dürüm (eşimin tavada yaptığı et sote ve salata ile, tortilla içine yaptığı dürüm)
- 1 büyük bardak ayran
Ara:
- 10 tane badem (taze taze ayıklıyordum, e tabi yedim biraz)
İçtiğim su 2.5 lt civarı.
Bugün iş çıkışı dışarda işlerim vardı, market alışverişi de yaptım, toplam adım sayım 8000 oldu.
Biliyorum sizin standartlara göre çok ama inanın benim uzun zamandır devam eden beslenme biçimime göre iyi bir gün oldu.
aman dıkkat et lutfen ALLAH korusun o ne bıcım ruya ya. sıkıntılarından gormussundur bence boyle bır ruya ama lutfen ıhmal etme bak sende de kanama oluyormus bazen. ben regl beklıyorum sureklı, hemen gıdecegım doktora.
sen kısın dınlenırken ben de delırecegım anlasıla ıs yogunlugundan. hayırlısı bakalım canım. aynen saglık olsun da calısmak da halledılıyor bır sekılde.
benım kılom dıyetteyken bıle degıstıgı ıcın ben koruma donemınde kesın alırdım ayrıca dıyet dısında kucucuk bırsey yesem o bıle bana farkedıyor oyuzden benım koruma donemı senın gıbı olmaz yanı canım. kasmaya devam etmek zorundayım almamak ıcın.
sen haftaya bıle dusebılırsın hatta en gec dıger hafta 68.5 kesın.
ben cok kısıyı mezun edecege benzıyorum kılo olarak esra ıle aynı sayılırdık ama o bana gore cok cok rahat kılo verıyor oyuzden bu okulun son mezunu ben olacagım sanırım. anne gıbı gelın kucaklayayım ben hepınızıııııııı
neslininde dediği gibi esranın istikrarını şapka çıkarmak lazım hemen maşallahımıda ekleyim devamı gelsin inşallahhh 8'li rakamların tebriği çok geçdeğil
filizcimsenide tebrik ediyorum 1.5 kg harika hatta bence geceninyıldızı sensin senin bünyen,senin şartların,inşallah devamı gelsinn..kg vermediğinde hiç üzülme sen ben gerçekden zoruz gerçekden çok zor şartlar altında verdim hatta ben bile senden daha iyikonumdayım senin kg vermen benden zor buna rahmen 12.600 gr düşünverip aldıklarınıda eklesek belki 20kg geçer bence bu sein şartlarında biri için harikaa sen benim için gücün simgesisin..
tultanımda harika bir dönüş yapmışş birde kendisigelsevalla özledimmmm 2 li rakamlar kapıdan göstermiş kendini...
berivanda benden sonraki ilk mezunn belli olduu onada maşallah benden..
kg koruyan güzel arkadaşım neslişimmm haftaya güzel bir rakam hissediyorumm herşey çok güzel olcakk emin ol
kg alanlardayoladevamm
unuttuklarım varsa af ola
topikçe hepimize maşallahhhh
olacağından çok eminimmmm..
sağ ol cemrem darısı başınıza ayaklarımı sürüyorumm hepinizz dökülünnn teeker tekerr
güzelsözlerin için tşk.ler canımmm inş senin kutlamanıdayapcaz seneye bugünlerdefit bir hatun olaağın için ,bu arada telaş o bu derken hediyeni unuttum sanma hatta ne alacağımada kararverdimmm inş internetten yakalarım yakalayamasamda gitcem yerinden alcammm..
içiyorumm canım..
yani nedesem bilemedimm buhafta sadece izlicemmm senii ..
gitcem gitcem sende simir yaptırıyorsundimi regliykenmi gitmek lazım bitincemi
rüyayı ben gördümm bacım :)))Ay ben de atlamışım bu mesajını, kontrolünü ol şekerim, ihmal etme ama rüyayı düşünme, bence de sıkıntıdan görmüşsün sen, ya da üşümüşsün gece
ee ben napayımdiğer topikde o kadar mücadele ettimm savaşdımm kiliti vurdum burdada 1 yılda bu noktaya geldim ha bide kurban bayramı topiği oyyy çok geçmiş çok ,diyorum ya herşeyinvakti zamanı varrr..sen kısın dınlenırken ben de delırecegım anlasıla ıs yogunlugundan. hayırlısı bakalım canım. aynen saglık olsun da calısmak da halledılıyor bır sekılde.
benım kılom dıyetteyken bıle degıstıgı ıcın ben koruma donemınde kesın alırdım ayrıca dıyet dısında kucucuk bırsey yesem o bıle bana farkedıyor oyuzden benım koruma donemı senın gıbı olmaz yanı canım. kasmaya devam etmek zorundayım almamak ıcın.
sen haftaya bıle dusebılırsın hatta en gec dıger hafta 68.5 kesın.
ben cok kısıyı mezun edecege benzıyorum kılo olarak esra ıle aynı sayılırdık ama o bana gore cok cok rahat kılo verıyor oyuzden bu okulun son mezunu ben olacagım sanırım. anne gıbı gelın kucaklayayım ben hepınızıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?