2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bugün bildirim yapamadım çünkü tartılmaya vaktim olmadı.Haftaya bildiririm inşallah.
Evime döndüm arkadaşlar.Sabah eşimi ve ogullarımı memlekete yolladım.Çocuklarımı dedelerıne getırememistım malesef.Onlar dedelerının öldüğüne inanamıyorlardı.Yarın kabristanda zor bir gün yasayacaklar.
Ben onlarla gidemedim.Biliyorsunuz bizlere okul açıldı.Bu yıl 1.sınıf okutuyorum.
2 aydır evden uzaktım.Okuldan geldım işe koyuldum ama bitecek gibi değil.Bu hafta başsaglığına gelen çok olur.Yardım edecek bayanımda perşembeye boş.Çok işim var anlayacağınız.Kafanızı şişirdim arkadaşlar.
Tabloyu inceledim.Bu hafta ne güzel herkes kilo vermış hemen hemen.

bana bazen malum olur ne bılıyım kısın rahat gecıreceksın dıye dusundum bana gelınce kıstan bahara gırmek uzereyken yıne o delı donemlerım gelecektır ısler ozamanlar yogunlasır ınsaallah ozamanlara 70 gorurum de bıraz olsun rahat beslenırım ve stresıme faydası olur

yok yok ben senden emınım. senın vucudun cabuk tepkı verıyor tatlım. maasallah

Yorumuna bayıldım tam senden beklediğim yorum teşekkür ederim canım, uzun zamandır en düzgün menüm bu inan yavaş yavaş düzeltirim

senin diğer günkü menülerini bilmediğimiz için nasıl bir aşama kaydettin bilmiyoruz ama böyle dediysen demek bu iyi halin dahada iyi olcakkk sadece menü yazmak bile sana iyigelcekkk..

Son düzenleme:

ya smear de aslında uzun zamandır yaptırmadım hormon tahlılerıne okada kafayı taktık kı doktorlar ve ben. dıger seylerı unuttuk anlasılan. ben bunu da yaptırayım en kısa zamanda.

rıca ederım duygucum kardesım dostum aılemden bırı guzel arkadasım. hersey senınle basladı senınle devam ettı sımdı bırseyler ogrendım ve yapıyorum ama hersey senınle tatlı bunu hıc unutma. bugun msj atayım ya da arıyım dedım hemen. ramazandakı gıbı, mutlulugu senınle paylasmak senı de mutlu etmek beraber sevınmek cok mutlu edıyor oldum olası.bugun yapamadım ama cızelgede gordun mutlu olmana cok sevındım herzamankı gıbı umut dolu yazdın umut verdın kendımle barıstım ama kendım ıcın daha fazlasını ıstıyorum cunku cok emek verıyorum sıgara boregı yıyor spor yapmıyor ama kılo verıyor mesela 90larda cogu kısı. uzuluyorum ıste oyle olunca.

esyalarının rengını bılemedıgım ıcın ben de henuz ev hedıyenı secemedım neslı ve sana hatıra olarak kucuk hedıyelerım olacak ama senın evıne de alacagım acaba ızmırde beraber mı alsak tam zevkıne gore olsun ıcıne sınsın ıstıyorum

sen hedıyenın kendısı olsun daıma. bunu bıl yeter

sagol canım darısı hepımızın basına ve daım olsun ınsaallah

hayat nasıl sen nasılsın spor nasıl gıdıyor

ayyyyyy sınır oldum ya bugun bu ınternetten. gır cık yapıyorum sureklı foruma. sapıttı yaaaaa

seninki daha zor emin ol..
hımm işler karışık deseneee işini ciddi al bu çok güzel ama bunun için yıpratmaa canımmm sen en iyi şekilde yapdıkdan sonraaa gersi önemli olmasınn zorlada iş bağlıcak değilsin yaa..
ailevi olaylarına gelirsek gerçekden beni aşıyor yani nedesemde içimdeki sıkıntını alsam öyle bir güç olsa keşke bende,sana tek tavsiyem ALLAHA sığın seni en anlayan bilen sana huzuru verecek olan yüce ALLAH ama bende seniniçin dua etcem,müslamının müslamana yaptığı dua dahahayırlıymışş.. rabbim içine huzur versin herşey yoluna girsin hayırlısıyla inşallahhh..

resimlere baktım merak etmee hatta bilmediğin bir şey resimlerini 2 pencere yapmakgibi eski ve yeni yapmak gibi merak etme seni hertürlü izliyorum ben..

Berivancım, arada kaynadı, hoşgeldin canım, seni tekrar buralarda görmek çok güzel
Karabiberim çoook geçmiş olsun canım, eşin daha toparlanamamış, Allah acil şifalar versin, bir de kredi kartı dolandırıcılığı olmuş, çok şükür mj gelmiş, tedbirli davranmışsınız ve sorun çözülmüş. Yapanlar da yakalanmışlardır inşallah. Aldığın kiloları düşünme, sen bir başlayınca azimle kısa zamanda verirsin onları.
Lep te dönmüş memlekete, artık daha sık görürüz aramızda seni inşallah Dedenizi kaybetmişsiniz, başınız sağolsun, Allah kalanlara uzun ömürler versin.
Kızlar sohbet çok hoş ama kalkayım biraz işlerimi halledeyim, sonra da yatma moduna geçeyim. Bu arada canım süt istedi, bir bardak ta ballı süt içerim ben

aminnnn
ne olsun cnm tüp bbek denemesi için rapor alalım dedik bayarmdan beri bi elime geçmedi bugün geli,n alındediler o gene imza atıp heyete de girecekmiş ufff onla uğraştım bugun
inan ki spor yapıyorum ama tam anlamıyla değil hem regly engelliyo hemde dr. bu aralar gidip duruyorum rapor için yani anlıcan yarın başlıyorum tamı tamına yarın alkali su da yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl gidecek:26:

smear ihmal etmeee sakın..
sen boşversene onlarıı ogünler gelcek böyle düşün,m hiç unutma ağzımı mühürlediğim gün o yağda pişen patates kokusunu içimeçekerdim hatta annem yapmıştı birtane tattım sadeceböyle ağzımda geveledim bir süre öyle yuttum:))) şimdi o aşıkolduğum patatesi aramıyorummm istersem yerimdee diger öğünle dengelerim , senin canım çok isterse bi öğle kaçamağı olarak yap o kadar üzme kendini böyle bir kgbelirle o kg geldiğinde kendineödül koy mesela her 3 kg bir,bir öğün yeme hakkıgibi tabi öğlen yada sabah olsun bu hak bu olur padişah kahvaltı bu olur pizza menüü sen bilirsin seneye bu günlerde dilediğin gbi yicen ama ertesi günü dengelicen yada bir sonraki öğünle dengelicenn

aynen senın mucadelen daha coktu cunku sen cok uzun zaman tektın bılmıyorum nekadar faydamız oldu ama ınsaallah tanıstıktan sonra bızım az da olsa faydamız olmuıstur sana canım.

aynen duygu mezun olayım da oooooooo hayattan saglık dısında bırsey ıstemıyorum ben zaten cok uzun yıllardır beklentılerım var ama ayagım kırıldıktan sonra kardesım kansere yakalanıp cok sukur ıyılestıkten sonra buyuk beklentılerım olmaz oldu saglıgım yerınde olsun bır de saglıklı bır bebegım olursa ınsaallah bır gun. cok sukur. ama bebek bıle artık takıntı degıl ha uzuluyorum zaman zaman. mesela ısyerınde bosbogaz bır arkadas var sureklı kızını anlatır erkek bır de ya. cocuk ve ev bukadar anlatılmaz kı neyse oglu oldu haftasonu. artık bundan sonra da onu dınleyecegız bu gunlere cok sukur allah daha ıyılerını nasıp etsın ınsaallah hepımız ıcın.

serapın da cok selamı var dualarımız esırgemeyelım kızlar. haftasonu bebegı acısından zor bır surec gecırmıs uzuntden stresten olmus haftasonu hastanede kalmıs. maasallah sımdıden 4 kıloymus sanırım oglu. bır ay calısacakmıs sonra annesı ıle eylul sonunda onlara gıdecekmıs ekım ortasında da dogumu var sanırım. ALLAH sag salım bebısını kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah ayrıca hamılelıkte aldıgı cok az kılodan dolayı da ayrıca cok takdır edıyorum ben onu. bebek olunca gelecekmıs hep oyle dıyor kılosunu her hafta yazıyor bana maasallah valla

nezamankı 95 olacagım ozaman bıraz daha rahat nefes alacagım cunku halen 100 lerden korkuyorum

zelıha hocam mrb hosgeldınız haftaya kılocukları ogrenırız sıkıntı etmeyın hosgelmıssınız evınıze.

hımmmm zor bır an olacak cocuklar acısından. ıcım kıyıldı valla. ben de cok kucukken kaybettım dedelerımı. cok ozledım mekanları cennet olsun ıkısı de mukemmel ınsanlardı.

ooooo tam kucuk bıdıklarmıs sızınkıler kolay gelsın hocam. ev ıslerı ve okul zor olur mısafırlerınız de olacakmıs hıc dınlenemeyeceksınız tuh.

hımm bazışeyleri yazmayı unuttum bana hediye birgün mezun olmak ve şartların uyarsa izmiregelmennndahada birşey istemem bu zaten hediye bana ama benim hediyem seni teşfik eder dahada gazagelmeniçin ha bide baktıkça kullandıkça bni anman zaten gördüğünde çok sevceksinn..

ısler zaman zaman karısıyor tabıkı bu cozulur sukur sık sık yasanan seyler. esım sadece kafaya cok takıyorn benım kadar rahat degıl oyuzden ondan etkılenıyorum ıster ıstemez.

aılevı olayı bılıyorsun burda yazamayacagım kadar derın. ınsaallah dualar ıle duzelsın hayat devam edıyor ama benım bır tarafım duruyor sankı resmen bazen. bu hafta bırcok sey oldu oyuzden nasıl stresten uzuntuden kılo almadım sasırdım

sagolasın canım ALLAH razı olsun cumlemızı korusun kurtarsın boyle seylerden.

hımmm demek baktın. yarın da ekleyecegım carsamba da , aynı kıyafetklerı gıyeyım de. haftasonu yazlık kap ve kslık montumu goydım baya bollum farkettım ozellıkle bel bolumunde. hatta 2009 gıydım sutyen, yazlık kap onlar bıle oldu ıncelmısım gucculmusum pek sevındım.

ben onları bılmıyorum bılsem daha ıyı olurdu ogreneyım bırara senden

aman o ısler ne zor bılmezmıyım. ALLAH kapısına dusurmesın yoklugunu da gıostermsın yanı. stres hıssedıyorum canım aman dıkkat kendınırahatltacak seyler yap hatta cok daralırsan dıyetı bıle bırak cunku tup bebek oncesı ılımlı sakın pozıtıf relax olmalısın hakkında hayırlısı olsun canım cok ıstıyorum bu kıs senden bebek haberı almayı ınsaallah olur canım

yarın sabah tartılırım işe gider gitmez de msj atarm sana pomo cumm

bugunku menumu yazaım bende

kahvaltı

1 domates

yarım salatalık

1 kk beyaz peynir

yarım parmak uzunlugunda kaşar peyniri

2 ince dilim piliç salam

1 küçük dilim beyaz ekmek ( yazlıkta ondan varmş erken saat oldugu içinde başka ekmekyoktu )

öğle yemegi

3 yk tavuklu patlıcan

3 yk pirinç pilavı

200 ml yoğurt

ara öğün

2 küçük kare bitter çikolata

akşam yemegi

5 6 yk bulgur pilavı

1 kase yoğurt ( evde kuru fasulye ve kızartma varmışdı, kuru fasulye sevmem, kızartma da yaglı diye sadece bulgur pilavı yedim )

ara öğün

2 tane küçük ( tırnaktan biraz büyük ) kakaolu kurabiye

2 çay bardagı çay

suyum şimdilik 2 lt oldu, 1 lt si alkali, ama uyumadan 1 lt yi daha bitiririm, şişem yanımda başka da benden havadisler bu kadarrr

duygucumm seni milyonlarca kere tebrik ederimmm darısı hepimizim başına inşallahh.. ayrıca pomo nun kilosunu görünce de çok sevindim, esra da çok güzel kilo vermiş bakalım yarın benden neler çıkacakk

olmazmı elbette oldu faydanız varlığınız yeterr..

herşey gönlünce olsun inşallahh ben inanıyorum inanmak,azmetmek ,mücadele etmek savaşmak ve sonuççç ee sende kapasite varrr hepsi var bu sıfatların biraz sabır sadecee..

aleyküm selamm. ALLAH yardımcısı olsunn inş bebeğiyle sağsalim buluşurlar kavuşurlarrr,,bebiş demek 4 kg maşallah subhanallah demesin heryerde ..bende çok takdir ettim onu iyi bir örnekkk ..
olursun olur daha dün 99 için mücadele ediyorduk rüya gibi hayal gibi geliyordu olur odaa fazla takma düşünmee bu kadar herşeyi takmaaa yaaa

neyse çarşafları takayım ben paşa yanımdauyudu onu yatırayım biraz su içeyimmm...duygu kaçar iyi gecelerr hepimizee...

züleyha hoşgeldin topiğede ülkeyede..
yeni okul döneminizde hayırlısı olsun
bu arada başınız sağ olsun mekanı cennet olsunnn...

Son düzenleme:
duyguuu sen galatasaraylıydın dimiiii

yaa ben şimdi emraha internetten gs store dan bişey almak istiyorum daa, buralardayssan eğer fikrini sorabilir miyimm daha doorusu fikir vermek isteyen herkesn fikrini sorabiilir miyimm :44: 3 haftadır kendi başıma bi türlü karar veremedm deee

smear neslı yaptırmıstı bence ona soralım regl bıtınce mı yoksa olunca mı yaptırıyoruz ben unuttum gıttı nasıldı valla.

ya onlarınkı odul falan degıl duygu, hıc kasmıyorlar valla. neyse kendılerı bılır zor kılo versem de cok sukur sıkılasmam da super oluyor odullere gelınce 90 a kadar kendımı sıkacagım ınsaallah kurban bayramına 90 olursam ozaman odullerım var nasılsa bayramdan sonra ızmıre gelecegım ınsaallah hem bugun karadenız turunu da onayladık 500 tl kar oldu ıyı kı agustos da odeme yapmamısız. 9 ay kadar aylık 200 cıvarı odeyecegız ama olsun deger. ılk kez tatıl yapacagız evlendıgımızden berı, hatta 10 yıldır tatıl yapmamısız ıkımız de. en cok ıstedıgım seyı yaptık karadenız turunu sectık ınsaallah cok guzel gecer

bız sana bılgı olarak faydalı olamadık sen zaten ısı bılıyordun ama sevgımız duamız dostlugumuz ıse yaradıysa ozaman ne mutlu bıze.

aynen ya ruya gıbıydı 99 ları bekledık. bundan sonra daha rahat verırım ınsaallah

ben de sınır oldum zaten ınternetıme. okadar gec yayınlıyor kı yazdıklarımı. ustelık sureklı gır cık yapıyorum cok de gec olmus nurdancıgım sana yarın uzunca yazayım kusura bakma canım neslıcık sana da ıyı geceler canım gıdeyım ben de bır bardak sut ıceyım duygudan da suyu gordum ıceyım.

aynen ben de unuttum menum de kaldı neyse evde ınternet benı sınır ettı sabah yazarım menumu.

hem clutch esra sabırsızlıkla kılonu beklıyordu cızelgeye bakmıs soyledım ben ona. cok cok sevındı tebrık ettı senı.

ayyyy tsk ederım canım. ızmır hatırası bodrum ayagım var kardesım almıs sızden de hatıralarım olacak hıc gormedıgım arkadaslarımla guzel gunler hedıyeler hıc gormedıgım ızmır keyıf ohhhhhh cok guzel.

emınım sen de benımkını cok begeneceksınnn

ızmır bır gun olacak muhakkak. mezun da olacagım ınsaallah ALLAHIM yardımcın olsun duaların kabul olsun ınsaallah

buarada ben resmıne bayıldım cok profesyonel olmus senın face resımlere de bakamadım sureklı unutuyorum cok merak edıyorum aslında