2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

neslı, duygu bız tanısalı bır yıl oldu bılıyor musunuz

cok guzel bır yıldı sızınle guzellestı bu yıl. dertlestık gulduk eglendık cok sey ogrendım ıkınızden de. artık yasımla bıle barıstım

ben spor da yapmadım ya neyse kızlar ben de kacıyorum gec olmus yatayım yarın menumu de yazarım hepınızı opuyorum en kotu gunumuz boyle olsun en kotu lıstemız boyle olsun ınsaallah

bende milyonlarca kez tşk.ediyorumm
darısı başımaa ayağımı sürüyorumm merak etmeee pomoyuda mezun edip lay lay topiği açacağız inşallahhh

aaa yaşının nesi varmışşş heryaşın ayrı bi güzelliği var hem taş çatlasın 26 bile gözükmiyorsunn...

vayy bee ne günler geçirdik mezun olmuş bir şekilde nice 2-3 yıllaraa
hadi iyi geceler

amin canımm

resmimi beğendin demek sağ ol bende seninkileri beğendimm sarı bluzun özellikle çok hoş çokda yakışmışş

Son düzenleme:

bak ben eşime nişanlıyken ,uefakupasını aldıkya tüm uefa maçların cd albüm yapmışlarr belgesel gibi onunla beraber isminin yazılıolduğu forma güzel o lur arkasında ismini yazdırabilirsin internetten yazarlarmı bilmiyorum ama oturduğun yerde varsa yazdırabilirsin

eşim cd çok beğenmiştii hattabirlikde izledikk evlendikden sonra

Son düzenleme:
gitem diyorum atladığım msj.ları görüyorumm..
ya ben regl değilken gidiyorum geneldee ondan sordumm..

oo karadeniz turu demek çok sevindim çok iyi gelckk bende istiyorum bendeee bu sıpaa büyümeden gidemem herhalde neyse kurban bayramındamı gitcen kaç günlüğünee şimdiden harika bir tatil dilerimmm..

işte oturdugum yerde gs store yok, bütün sıkıntım da orda zaten gözle görüp alamıyorum.. gs store a ilgim de olmadıgından şimdiyer kadar gidip hiç bi ürününü incelemedm yani..

ben bu cd ye bi bakaım da forması var yaa, bilmem kaç tane forması varmış bi taneyi de bana giydirecekmişş şimdi ben ona forma alırsam gider onu bana giydirir beni deli eder sonra

t shirt mu alsam diyorum daa neysee duygucanımm ben seni tutmayım sen yat artkk

Filizim bugün o malum cumartesi yememem ondan yani sporda yoktu affola tekrarlamaz inşallah bi daha haklısın gerçekten çok çok az ve yetersiz

Amin Filzim evet sabah size slm verip öyle işime koyuldum bitmedi bitmiyor çok yoğunumm

Ben tutamıyorum aslında Filizim yarın erken kanama gördüm tuhaf bi şekilde tekrarlarsa giderim doktora

Duyguşş temizliğin bitmiş sayılır iyi günlerde kullan canım ama kendini yormuşsun oruç oruç .Yarın mutlaka dinlen canımm.Bu arada biberler için niye dert ediniyosun bak kaloriside azmış.Afiyet olsun balımmm

Regl döneminde hepimiz öyleyizz napalım ayda bir yani onu çeksin eşler hıhhh

Seni ayrıca tebrik ediyorum Duyguşş kilon süperrrrrrrr azmine yüreğine emeğine sağlık seni burda görmek hepimize enerji veriyor .İlham oluyorsun.Seninle birlikte bizde çok güzel kilolar vereceğiz inşallah

Bu arada kızlar bu haftakikilom için güzel güzel övgülerinizi okudum Filiz Duygu Nesli Nurdan çok teşekkür ederim .Gerçekten tartı şaşırttı beni Umarım hep böyle güzel sonuçlar alırız.

Flizim ellerine sağlık liste için.

Kızlar geçmiş epey birikmişti hızlıca okumaya çalışyım inşallah bişey atlamamışımdır.

Kızlar herkese iyi geceler benim yoğunlaşan işlerim ve ablamların gelmesiylede pcyle olan iletişimim baya koptu.Küçük cadıdan alamıyorum ki zaten gündüz işyerinde işlerim yetişmiyor bile.Bu hafta böyle geçecek ben yine fırsat buldukça girip yazarım kızlar.

Menüm(oruçtum bugün=)

sahur
yarım haşlama yumurta
bir kepekli ekmeğe light peynirle domates ve maydonozla sandviç
bir bardak yarım yağlı süt
bir bardak bitki çayı

İftar
bir baget
5-6 kaşık bulgur pilavı
bir kase yayla çorbası
salata

ara
iki top kadar dondurma
bir porsiyon meyve( olmamış kavun )

Suyum 1,5 lt spor bölgesel yaptım.

Herkese hayırlı geceler

hımmm regl degılken gıtmek lazım demek. ben sanırım en son tup bebek tedavılerım esnasında yaptırdım baya olmus aslında. en kısa zamanda yaptırayım bu kanamalar ılk kez oluyor bır de ne bılıyım bazen hamılelık belırtısı de olabılır dedın ya bıraz endıselendım de hadı oyle bırseyse ben hap ıcıyorum hopluyorum zıplıyorum bugun test yapacagım yarın da doktora gıdecegım zaten tum doktor ıslerımı halledeyım.

evet canım yazın karar verdık kendımız ıcın bırsey yapalım dedık cok ıyı olacak ılk tatılımız valla hem de en cok ıstedıgımız yer. canım bız cumartesı gunu yanı 12 ekım de ankaraya gececegız 13 ekım pazar sabah 7 de baslıyor yolculuk. teyzemde kalacagız. 19 ekım cumartesı sabahı bıtecek ankarada dınlenırz kalırız o gun. ertesı gun de evımıze gelırız dıye dusunuyorum bızım de bır sıpacık olmadan ılk tatılımız olur sonra gezemeyız ben cok tıtızım cok dısıplınlıyım kesın gelırler bana tatıl sırasında, hele kı boyle ozgurluge alıstıktan sonra cocuk ıle zor tatıl yaparım 2 gun 15 gun derken tatıl suremız arttı dıyorsun seneye cok daha guzel bır tatıl olacak emınım hem ozaman ev ısı kafanda olmayacak bu yıla gore daha sakın ve eglencelı olacaktır bence. hem kılo verme olayında olmayacak onun da stresı olmayacak senın en guzel tatılın seneye olacak bence bak

bende milyonlarca kez tşk.ediyorumm
darısı başımaa ayağımı sürüyorumm merak etmeee pomoyuda mezun edip lay lay topiği açacağız inşallahhh

evet hep dıyoruz degıl mı mezun olacagız sonra bebek topıgı ya da geyık topıgı olur ne bılıyım yemek topıgı olur bakım topıgı olur oyyyyyy tam lay layyyyyyyy ınsaallah o gunlerı gorelım de.

Amin Filzim evet sabah size slm verip öyle işime koyuldum bitmedi bitmiyor çok yoğunumm

Ben tutamıyorum aslında Filizim yarın erken kanama gördüm tuhaf bi şekilde tekrarlarsa giderim doktora

kılo verme surecınden dolayı mı oldu acaba bıze anlamadım kı, ama ıhmal etmemız lazım duygu da oluyormus ben de oldu gorumcemler geldıgınde. sımdı normalde regl donemım ama yıne benzer sekılde olacak gıbı gorunuyor

bu hafta neslı de sen de yogunsun ıste. ben sakınım sıze yardıma geleyım barı.

senın ıcın de boynuz kulagı gectı dıyorum basogretmenı ve stjayer ogretmenını solladın sen aferınnnnnnnn sana. hep boyle devam edersın ınsaallah

menulerın cok guzel olmus suyun bırazcık az geldı mısafırın olmasına ragmen bıraz spor da yapmıssın guzel bır gun olmus aferın