- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.681
duygucumm seni milyonlarca kere tebrik ederimmmdarısı hepimizim başına inşallahh.. ayrıca pomo nun kilosunu görünce de çok sevindim, esra da çok güzel kilo vermiş bakalım yarın benden neler çıkacakk
aaa yaşının nesi varmışşş heryaşın ayrı bi güzelliği var hem taş çatlasın 26 bile gözükmiyorsunn...neslı, duygu bız tanısalı bır yıl oldu bılıyor musunuz
cok guzel bır yıldı sızınle guzellestı bu yıl. dertlestık gulduk eglendık cok sey ogrendım ıkınızden de. artık yasımla bıle barıstım
ben spor da yapmadım ya neyse kızlar ben de kacıyorum gec olmus yatayım yarın menumu de yazarım hepınızı opuyorum en kotu gunumuz boyle olsun en kotu lıstemız boyle olsun ınsaallah
amin canımmaynen ben de unuttum menum de kaldı neyse evde ınternet benı sınır ettı sabah yazarım menumu.
hem clutch esra sabırsızlıkla kılonu beklıyordu cızelgeye bakmıs soyledım ben ona. cok cok sevındı tebrık ettı senı.
ayyyy tsk ederım canım. ızmır hatırası bodrum ayagım var kardesım almıs sızden de hatıralarım olacak hıc gormedıgım arkadaslarımla guzel gunler hedıyeler hıc gormedıgım ızmır keyıf ohhhhhh cok guzel.
hımm tşk.ederimmm bir ara uğrarr teşekkür ederimm bizzatt
emınım sen de benımkını cok begeneceksınnn
ızmır bır gun olacak muhakkak. mezun da olacagım ınsaallah ALLAHIM yardımcın olsun duaların kabul olsun ınsaallah
buarada ben resmıne bayıldım cok profesyonel olmus senın face resımlere de bakamadım sureklı unutuyorum cok merak edıyorum aslında
duyguuu sen galatasaraylıydın dimiiii
yaa ben şimdi emraha internetten gs store dan bişey almak istiyorum daa, buralardayssan eğer fikrini sorabilir miyimmdaha doorusu fikir vermek isteyen herkesn fikrini sorabiilir miyimm :44: 3 haftadır kendi başıma bi türlü karar veremedm deee
ya ben regl değilken gidiyorum geneldee ondan sordumm..smear neslı yaptırmıstı bence ona soralım regl bıtınce mı yoksa olunca mı yaptırıyoruz ben unuttum gıttı nasıldı valla.
ya onlarınkı odul falan degıl duygu, hıc kasmıyorlar valla. neyse kendılerı bılır zor kılo versem de cok sukur sıkılasmam da super oluyor odullere gelınce 90 a kadar kendımı sıkacagım ınsaallah kurban bayramına 90 olursam ozaman odullerım var nasılsa bayramdan sonra ızmıre gelecegım ınsaallah hem bugun karadenız turunu da onayladık 500 tl kar oldu ıyı kı agustos da odeme yapmamısız. 9 ay kadar aylık 200 cıvarı odeyecegız ama olsun deger. ılk kez tatıl yapacagız evlendıgımızden berı, hatta 10 yıldır tatıl yapmamısız ıkımız de. en cok ıstedıgım seyı yaptık karadenız turunu sectık ınsaallah cok guzel gecer
bak ben eşime nişanlıyken ,uefakupasını aldıkya tüm uefa maçların cd albüm yapmışlarr belgesel gibi onunla beraber isminin yazılıolduğu forma güzel o lur arkasında ismini yazdırabilirsin internetten yazarlarmı bilmiyorum ama oturduğun yerde varsa yazdırabilirsin
eşim cd çok beğenmiştii hattabirlikde izledikk evlendikden sonra
amın canım duygu, sen, ben ucumuzde nıyetlıyız ALLAH kabul etsın ben bır aksılık olmazsa cumartesıye kadar full oruc tutmayı planlıyorum
cok az yemıssın sen. hıc begenmedım bak bunu. pazar gunu erkenden kalkmıssın sabah cornflakes ıle olur mu hıc. ha benım gıbı 12 de 1 de kalksaydın belkı ama cok erken uyandıgın ıcın kesınlıkle cok yetersız olmus. canın sıkkındı galıba ama hıc olmadı meyve ye, domates salatalık ye, bır kase corba olur.
suyun da az olmus, spor yapmadın mı
ayyyyyyy esracımmmm buradan ablalarımdan çok çokkkkkkkk şey öğrendim 84 den 65 ablalarımla indim hepsinden Allah razı olsun
sizlerle olmak da çok iyi yaaaaaaaaaa
ya valla ben guzel gırıs yapamamısım sımdı okudum da hepınız ne guzel gırıs yapmıssınız mahcup oldum valla. neyse dıleklerımız dualarımız kabul olsun ınsaallah cok guzel bır ay olsun ınsaallah hepımız ıcın.
bugun yogunmus tam pazartesı sendromu yaratacak bır durum desene. kolay gelsın.
amın canım sagolasın ucumuzunku de kabul olsun ınsaallah ben devam edecegım bu hafta sen nasıl planladın ?
selam kızlarr bitmiş durumdayım canımı çıkardım ama ohhh diyorumm ev parladı gerçi pencereler perdelerr koltukları kaldı ama onun dışında herşey tamamdır aslında onuda hallederdimde haftaya regliyken daha rahat olur malum oruçluyum.. neysee biraz huzurum geldii, laf aramızda aşırı gerginim bu aralarrr önümüzde bir kaç gün içinde birde regl olcamm oo en yakınım yani kocam yandıı..
hiç aç değilim bi susuzluk varr akşama yemeğim hazır ama sanki ağır gibi bilmiyorum karar veremedimm neysee kafam karışık çıkayım barii
emeğine sağlık ..
kg verenleri tebrik ediyorumm.hedefemi 900gr kalmış ilk mezunolan galiba ben olcamm sevinçlerimi ,üzüntülerimi,hırsımı mücadelemi koydum bul yola bana yavaşdan mezuniyet gözükdü ...mutluyum inş isteyen mücadele emek veren herkez bir gün ideal kg kavuşur.
gitem diyorum atladığım msj.ları görüyorumm..
ya ben regl değilken gidiyorum geneldee ondan sordumm..
oo karadeniz turu demek çok sevindim çok iyi gelckk bende istiyorum bendeee bu sıpaa büyümeden gidemem herhalde neyse kurban bayramındamı gitcen kaç günlüğünee şimdiden harika bir tatil dilerimmm..
Allah kabul etsin kızlarr ben yarın oruç olamıcam kanamam oldu Rabbim size kolaylık versin
yaaa mürdüm eriği yerken çekirdeği yuttum inşbirşey olmazzz..
bende milyonlarca kez tşk.ediyorumm
darısı başımaa ayağımı sürüyorumm merak etmeee pomoyuda mezun edip lay lay topiği açacağız inşallahhh
Amin Filzim evet sabah size slm verip öyle işime koyuldum bitmedi bitmiyor çok yoğunumm
Ben tutamıyorum aslında Filizim yarın erken kanama gördüm tuhaf bi şekilde tekrarlarsa giderim doktora
Seni ayrıca tebrik ediyorum Duyguşş kilon süperrrrrrrrazmine yüreğine emeğine sağlık seni burda görmek hepimize enerji veriyor .İlham oluyorsun.Seninle birlikte bizde çok güzel kilolar vereceğiz inşallah
Bu arada kızlar bu haftakikilom için güzel güzel övgülerinizi okudum Filiz Duygu Nesli Nurdan çok teşekkür ederim .Gerçekten tartı şaşırttı beni Umarım hep böyle güzel sonuçlar alırız.
Flizim ellerine sağlık liste için.
Kızlar geçmiş epey birikmişti hızlıca okumaya çalışyım inşallah bişey atlamamışımdır.
Kızlar herkese iyi geceler benim yoğunlaşan işlerim ve ablamların gelmesiylede pcyle olan iletişimim baya koptu.Küçük cadıdan alamıyorum ki zaten gündüz işyerinde işlerim yetişmiyor bile.Bu hafta böyle geçecek ben yine fırsat buldukça girip yazarım kızlar.
Menüm(oruçtum bugün=)
sahur
yarım haşlama yumurta
bir kepekli ekmeğe light peynirle domates ve maydonozla sandviç
bir bardak yarım yağlı süt
bir bardak bitki çayı
İftar
bir baget
5-6 kaşık bulgur pilavı
bir kase yayla çorbası
salata
ara
iki top kadar dondurma
bir porsiyon meyve( olmamış kavun )
Suyum 1,5 lt spor bölgesel yaptım.
Herkese hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?