- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.701
aaa yaşının nesi varmışşş heryaşın ayrı bi güzelliği var hem taş çatlasın 26 bile gözükmiyorsunn...
vayy bee ne günler geçirdik mezun olmuş bir şekilde nice 2-3 yıllaraa
hadi iyi geceler
amin canımm
resmimi beğendin demek sağ ol bende seninkileri beğendimm sarı bluzun özellikle çok hoş çokda yakışmışş
Günaydın kızlar, herkese güzel bir gün diliyorumHızlıca baktım yazılanlara, öncelikle smear için regl olmadığın bir zamanda gitmen gerekiyor doktora Filizcim. Duygu ve Filiz, en kısa zamanda randevu alıp doktora gidiyorsunuz, ona göre, getirtmeyin beni bakem Smear testi ve rutin kontrolü her sene olmak lazım. Ara kanama olması normal bir şey değil, lütfen ihmal etmeyin.
Ben bugün biraz yorgun hissediyorum kendimi, dün işlerle ilgili bir sürü sorunla uğraştım, ondan mı oldu bilmiyorum ama biraz keyifsizim, enerjisi bol hatunlardan enerji alayım biraz
Kahvaltıda bugün çingen pilavı yaptım, iki kaşık kadar lor içine pul biber koydum, biraz limon sıktım ve zeytinyağı gezdirdim. Aslında biber de doğranır içine ama canım böyle istedi. Yanında 1 dilim tahıllı ekmek ve yarım salatalık ve yarım domates yedim. Şimdi de şekersiz ve sütlü neskafemi içiyorum
cd bence çok iyi harika bir belgesel yapmışlar maçlarda varuefa giden yolculukda ben eşimi 90dan vurdum hediyemle sen gs eşortman,havalardan dolayı uzun kollu bir t shirt alabilirsin ben internetten üst forma almıştım,hatta havalar soğuksa atkıda alabilirsin gerçi vardır ,çeşmi enişteyi daha çok sevdimm benim için galatasaraylı olmak bir tutku ve ayrıcaklık,düşün eşimle ilkkez tanıştığımız gün sohbetimizin %50den fazla galatasaraydı muhabbeti yapanda bendimm düşünnn..işte oturdugum yerde gs store yok, bütün sıkıntım da orda zaten gözle görüp alamıyorum.. gs store a ilgim de olmadıgından şimdiyer kadar gidip hiç bi ürününü incelemedm yani..
ben bu cd ye bi bakaım da forması var yaa, bilmem kaç tane forması varmış bi taneyi de bana giydirecekmişşşimdi ben ona forma alırsam gider onu bana giydirir beni deli eder sonra
t shirt mu alsam diyorum daa neysee duygucanımm ben seni tutmayım sen yat artkk
evet içim rahatladı canımm kalori hesabı yapıncaaa,eşim alıştı benim eserek hallerimeee:)))))Duyguşş temizliğin bitmiş sayılır iyi günlerde kullan canım ama kendini yormuşsun oruç oruç .Yarın mutlaka dinlen canımm.Bu arada biberler için niye dert ediniyosun bak kaloriside azmış.Afiyet olsun balımmm
Regl döneminde hepimiz öyleyizz napalım ayda bir yani onu çeksin eşler hıhhh
öncelikle ALLAH kabul etsin menün güzel ama kavun olmamış dondurmadan dolayı olmamış seçim yapman gerekirdi neysee su fena değil,aktivite yapılmış geyet güzel bir gün olmuşşşSeni ayrıca tebrik ediyorum Duyguşş kilon süperrrrrrrrazmine yüreğine emeğine sağlık seni burda görmek hepimize enerji veriyor .İlham oluyorsun.Seninle birlikte bizde çok güzel kilolar vereceğiz inşallah
Bu arada kızlar bu haftakikilom için güzel güzel övgülerinizi okudum Filiz Duygu Nesli Nurdan çok teşekkür ederim .Gerçekten tartı şaşırttı beni Umarım hep böyle güzel sonuçlar alırız.
Flizim ellerine sağlık liste için.
Kızlar geçmiş epey birikmişti hızlıca okumaya çalışyım inşallah bişey atlamamışımdır.
Kızlar herkese iyi geceler benim yoğunlaşan işlerim ve ablamların gelmesiylede pcyle olan iletişimim baya koptu.Küçük cadıdan alamıyorum ki zaten gündüz işyerinde işlerim yetişmiyor bile.Bu hafta böyle geçecek ben yine fırsat buldukça girip yazarım kızlar.
Menüm(oruçtum bugün=)
sahur
yarım haşlama yumurta
bir kepekli ekmeğe light peynirle domates ve maydonozla sandviç
bir bardak yarım yağlı süt
bir bardak bitki çayı
İftar
bir baget
5-6 kaşık bulgur pilavı
bir kase yayla çorbası
salata
ara
iki top kadar dondurma
bir porsiyon meyve( olmamış kavun )
Suyum 1,5 lt spor bölgesel yaptım.
Herkese hayırlı geceler
çok sevindim ikinizedeiyi gelcek bu tatill tadını çıkarınnnn..hımmm regl degılken gıtmek lazım demek. ben sanırım en son tup bebek tedavılerım esnasında yaptırdım baya olmus aslında. en kısa zamanda yaptırayım bu kanamalar ılk kez oluyor bır de ne bılıyım bazen hamılelık belırtısı de olabılır dedın ya bıraz endıselendım de hadı oyle bırseyse ben hap ıcıyorum hopluyorum zıplıyorum bugun test yapacagım yarın da doktora gıdecegım zaten tum doktor ıslerımı halledeyım.
evet canım yazın karar verdık kendımız ıcın bırsey yapalım dedık cok ıyı olacak ılk tatılımız valla hem de en cok ıstedıgımız yer. canım bız cumartesı gunu yanı 12 ekım de ankaraya gececegız 13 ekım pazar sabah 7 de baslıyor yolculuk. teyzemde kalacagız. 19 ekım cumartesı sabahı bıtecek ankarada dınlenırz kalırız o gun. ertesı gun de evımıze gelırız dıye dusunuyorum bızım de bır sıpacık olmadan ılk tatılımız olur sonra gezemeyız ben cok tıtızım cok dısıplınlıyım kesın gelırler bana tatıl sırasında, hele kı boyle ozgurluge alıstıktan sonra cocuk ıle zor tatıl yaparım 2 gun 15 gun derken tatıl suremız arttı dıyorsun seneye cok daha guzel bır tatıl olacak emınım hem ozaman ev ısı kafanda olmayacak bu yıla gore daha sakın ve eglencelı olacaktır bence. hem kılo verme olayında olmayacak onun da stresı olmayacak senın en guzel tatılın seneye olacak bence bak
inşallahh canımmmevet hep dıyoruz degıl mı mezun olacagız sonra bebek topıgı ya da geyık topıgı olur ne bılıyım yemek topıgı olur bakım topıgı olur oyyyyyy tam lay layyyyyyyy ınsaallah o gunlerı gorelım de.
selam canımmm ben heryıl haziranda giderdimmm neslim ama ihmal ettim bu yıl inş bu rengl bittikden sonra gitcem inşallahhh..Günaydın kızlar, herkese güzel bir gün diliyorumHızlıca baktım yazılanlara, öncelikle smear için regl olmadığın bir zamanda gitmen gerekiyor doktora Filizcim. Duygu ve Filiz, en kısa zamanda randevu alıp doktora gidiyorsunuz, ona göre, getirtmeyin beni bakem Smear testi ve rutin kontrolü her sene olmak lazım. Ara kanama olması normal bir şey değil, lütfen ihmal etmeyin.
Ben bugün biraz yorgun hissediyorum kendimi, dün işlerle ilgili bir sürü sorunla uğraştım, ondan mı oldu bilmiyorum ama biraz keyifsizim, enerjisi bol hatunlardan enerji alayım biraz
Kahvaltıda bugün çingen pilavı yaptım, iki kaşık kadar lor içine pul biber koydum, biraz limon sıktım ve zeytinyağı gezdirdim. Aslında biber de doğranır içine ama canım böyle istedi. Yanında 1 dilim tahıllı ekmek ve yarım salatalık ve yarım domates yedim. Şimdi de şekersiz ve sütlü neskafemi içiyorum
topıgımızde ben dısında hatunlar bakımlı ben de dedım kı kendıme sen de degısmelısın baya bır seyler aldım hepsı gelmedı ama gelenlerı kullanmaya basladım. neutrogena hem makyaj temızlyecı hem cılt bakımı ıcın krem aldım yuzumu hem temızlemıs oldum hem makyajımı temızledım resmen tenımın rengını actı sankı hemen. ardından dıslerımı fırcaladım ve karbona-lımon ıle bakım yaptım ardından. haftasonları da cılt ve sac bakımı yapacagım. lancome rımel aldım harıka bırsey. ındırımdeymıs super oldu. bundan sonra ben de kokoş olacagımmmmmmmm ohhhhhhhhh ısteeeeeeeee
ben ense yapcam diyorum sen işlerin sakin geçsindiye dua ediyon valla kusura bakma canımmminşallah dediğin gibi sakin bir gün olurr..Duygucum, bugün ense günü ilan etmişsin bakıyorumValla ben de rölantide çalışıyorum. Yarın toplantı var, bugün hiç değilse biraz sakin geçsin diye dua ediyorum.
Bu arada Filizin gezi organizasyonuna çok sevindim, geçmişe hızlı bakınca atlanabiliyor, hele de karadeniz, çok keyifli olacağına eminim. Ayrıca aşk ta tazelersinizgüzel olur Bizim bu sene olmayacak ama seneye inşallah düşünüyoruz karadeniz gezisi, senin yorumlarından da faydalanırız böylece
Bu arada sanırım ben makyajı az yapıyorum, aldığım ürünler bitmek bir yana azalmıyor bile
Bir de internetten aldığım 38 beden elbiseler olursa, giyip fotoğraf koyacağım demiştim, aslında fotoğraf çekildim ama yüklemeye fırsat bulamadım. Size özel giyinip aynadan çekilmiştimBen de albüm yapıp koyayım diyorum, böylece herkese de açık olmuyor sanırsam. Bir deneyeceğim şimdi.
Son olarak Duyguuuu kaç beden giyiyorsun bakemşöyle keyifle bir yaz bencee
ben ense yapcam diyorum sen işlerin sakin geçsindiye dua ediyon valla kusura bakma canımmminşallah dediğin gibi sakin bir gün olurr..
neslişimmm şimdi kocayaz doğru düzgün çıkmadım oruç tatil derkenn neyse yazlıkda zaten şort tşort ama genel olarak alt anlamında yeni bir alışveriş yapmadım üstüme beyzik şalaş rahat şeyler aldım böyle şortla eşortmanlarla giymek için geçenlerdee mobilya için alışverişe gitmiştim evdeki kotlardanbirini giydim rahat giydim üstüne kemer taktımm düşmesin diyee ben üst bölgemde dar şeyleri sevmiyorum içinde fenalık basıyor böyle tiril tiril olcak ama alt bölgemde darı severimm, bu yıl öyle atlar buldumki böyle etekgibi duruyor ama tiril tiril beli lastikli uçkurlu :)))pantalonlarr çok rahat ettim baya bi marjinal oldum bu yıl yani soruna tam cevap veremedim yeni sezon alışverişinde belli olcakk ama 38 beden pantalona kemar taktım düşmesin diye ..
Ben yemeğe çıkıyorum kızlar, dönünce girerim yine
cd bence çok iyi harika bir belgesel yapmışlar maçlarda varuefa giden yolculukda ben eşimi 90dan vurdum hediyemle sen gs eşortman,havalardan dolayı uzun kollu bir t shirt alabilirsin ben internetten üst forma almıştım,hatta havalar soğuksa atkıda alabilirsin gerçi vardır ,çeşmi enişteyi daha çok sevdimm benim için galatasaraylı olmak bir tutku ve ayrıcaklık,düşün eşimle ilkkez tanıştığımız gün sohbetimizin %50den fazla galatasaraydı muhabbeti yapanda bendimm düşünnn..
evet içim rahatladı canımm kalori hesabı yapıncaaa,eşim alıştı benim eserek hallerimeee:)))))
öncelikle ALLAH kabul etsin menün güzel ama kavun olmamış dondurmadan dolayı olmamış seçim yapman gerekirdi neysee su fena değil,aktivite yapılmış geyet güzel bir gün olmuşşş
işlerin yoğunmuşş kolaylıklardilerimmmm dikkat et kendineee
çok sevindim ikinizedeiyi gelcek bu tatill tadını çıkarınnnn..
inşallahh canımmm
selam canımmm ben heryıl haziranda giderdimmm neslim ama ihmal ettim bu yıl inş bu rengl bittikden sonra gitcem inşallahhh..
valla nesli bendede enerji yok oruçluyum tüm gün ense yapcammmm enerjisiolan banada bir parça yollarsa sevinirimmm..
ooooo ürünlerini gülegüle kullann, yani çalışıyorsun e güzelsinnn yapmaman şaşırtıyor beni zaten bi kalem çekmek bile insanın havasını modunu değiştiriyor ben çalışırkennn eğerr evden makyajsız çıkdıysam kocaman gözlerimi takardım işe gidergitmez ilk iş makyaj yapmak olurdu sonra kahvaltı sonra gazate keyfiii..
demek lancome rimel aldın nekadara aldın benimkide bitti boynere gittiğimde alcammm inşallahhh offf benim yüzyıkama jelimde bitmek üzere kış için bi nemlendirici almamda lazım valla battım sayılırrr..
Kılzar herkese selam
Benim bugün keyfim yok davayla alakalı gelişmeler var aslında olumlu ama yıpranıyorum yoruluyorum bu süreçte .Eve gdip battanyenin altına girip ağlamak istiyorum.Kızgınım kırgınım belki ondan.Kendimi sürekli tembihliyorum üzüntü yok diye ama elde değil gerçekten.
Sizlere keyifli neşeli eksili günler diliyorum.Bu aralar ki yoğunluğumun ve modumun düşüklüğünün kusuruna bakmayın
ben göremedim nesliyiineslinin resimleri sayesinde enerjiyle doldum enerjiye ihtiyacı olan neslinin albümünü göz gezdirsinn özellikle siyah elbiseli resim tam benlikkk..
Kılzar herkese selam
Benim bugün keyfim yok davayla alakalı gelişmeler var aslında olumlu ama yıpranıyorum yoruluyorum bu süreçte .Eve gdip battanyenin altına girip ağlamak istiyorum.Kızgınım kırgınım belki ondan.Kendimi sürekli tembihliyorum üzüntü yok diye ama elde değil gerçekten.
Sizlere keyifli neşeli eksili günler diliyorum.Bu aralar ki yoğunluğumun ve modumun düşüklüğünün kusuruna bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?