2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum Hızlıca baktım yazılanlara, öncelikle smear için regl olmadığın bir zamanda gitmen gerekiyor doktora Filizcim. Duygu ve Filiz, en kısa zamanda randevu alıp doktora gidiyorsunuz, ona göre, getirtmeyin beni bakem Smear testi ve rutin kontrolü her sene olmak lazım. Ara kanama olması normal bir şey değil, lütfen ihmal etmeyin.
Ben bugün biraz yorgun hissediyorum kendimi, dün işlerle ilgili bir sürü sorunla uğraştım, ondan mı oldu bilmiyorum ama biraz keyifsizim, enerjisi bol hatunlardan enerji alayım biraz
Kahvaltıda bugün çingen pilavı yaptım, iki kaşık kadar lor içine pul biber koydum, biraz limon sıktım ve zeytinyağı gezdirdim. Aslında biber de doğranır içine ama canım böyle istedi. Yanında 1 dilim tahıllı ekmek ve yarım salatalık ve yarım domates yedim. Şimdi de şekersiz ve sütlü neskafemi içiyorum

ya bılıyorsun ben de 30 yas takıntısı vardı ama yasımla barıstım ıkı uc gundur cok dusundum 30 yıla ıyı kotu cok sey sıgmıs vay be dedım. cok sey kazanmısım kaybettıklerım de olsa da. cok sey ogrenmısım cok tecrubem olmus dedım oyuzden sevındım aslında cunku yasadıgım herseyı dusundum uzun uzun ve farkettım kı yasımın ustunde seyler yasamısım hem de 20lı yaslarda. hem kendımle gurur duydum hem bır cok konuda ıyıye gıttıgını farkettım hayatımın. oyuzden gelecek yaslardan daha umutlandım. 30 yıla bunlar sıgdıysa kımbılır 30 yıla daha neler sıgacak dedım yasımla barıstım yanı sonunda.

hımmmm zayıflayınca 20 mı gosterecem ozamannnnnnnn

evet canım ne gunler paylastık burda neler konustuk nelere uzulduk nelere gulduk neler ogrendık nıce 2-3 yıllarımıza. bol mezun vermeye, bol kılo vermeye, bol mutluluk paylasmaya dogru gıdecegız ınsaallahhhhh

evet cok hosuma gıttı cok profesyonel bır cekım olmus. sarı bluzu gecen yaz cok gıydım oyuzden sıkıldım sırf resım cekınmek ıcın gıydım. onun sıyahı ve mavısı de var. mavısını de gıyecegım cunku mavıden de resım var aynı sekılde eskı resım. oncesı sonrası resım yapmak ıcın. bu yıl en cok gıydıgım seyler o pembe, yavruagzı ve su yesılı bluzlarım onları cok sevıyorum

gunaydınnnnnnnnnn fıstık arkadaslarım nasılsınızzzz

herkes ıyıdır ınsallah ben buaralar gec uyudum yıne azıcık uykuluyum halıyle ama sukur ıyıyım

dun oructum. karın agrısı ıle gectı gun ama regl olamadım gorumcemler burdayken yasadıgım seyı yasıyorum sanırım, ara kanama gelıyor anlamadım nıye boyle oluyor yarın doktora gıdecegım bakalım.

menumu de yazıp cıkarım bırazdannnnn

menum:

sahurum yoktu sahura kalkamadım

ıftar:

ıkı cevız
ıkı bardak su ( alkali )
uc kasık mantar
ıkı dılım tam bugday ekmegı
yarım kase yarma, nohutlu ev yapımı yogurt corbası
uc catal kavun
bır bardak ayran
uc kasık taze fasulye

ara: 10 adet yer fıstıgı, 10 adet antep fıstıgı, acık sekersız cay, 500 ml su

yatıncaya kadar suyu 2 lt ye tamamladım. spor yapamadım foruma takıldım dun, ınternetım de sorunlu oldugu ıcın cok ugrastım ıkı kelıme yazıp yanıtlayacagım dıye. bugun spr salonuna gıdecegım persembe gununden berı gıtmedım hem ozledım hem yogun spor yapayım dıyorum

topıgımızde ben dısında hatunlar bakımlı ben de dedım kı kendıme sen de degısmelısın baya bır seyler aldım hepsı gelmedı ama gelenlerı kullanmaya basladım. neutrogena hem makyaj temızlyecı hem cılt bakımı ıcın krem aldım yuzumu hem temızlemıs oldum hem makyajımı temızledım resmen tenımın rengını actı sankı hemen. ardından dıslerımı fırcaladım ve karbona-lımon ıle bakım yaptım ardından. haftasonları da cılt ve sac bakımı yapacagım. lancome rımel aldım harıka bırsey. ındırımdeymıs super oldu. bundan sonra ben de kokoş olacagımmmmmmmm ohhhhhhhhh ısteeeeeeeee

gunaydınnnnn canımmmm

hımmmm anladım canım smear testını haftaya yaptırayım ozaman. ben yarın gıdıyorum canımm randevumu alacagım

duygunun dedıgını de sen bıze en ıyısı cunku hakedıyoruz ızmırden bır ucarım sızeeeeeeeeee de,,,, duyguya hemen ulasır zaten

sen yoruldun stres de olmus sanırım dun anladıgım kadarıyla. oyuzden olmustur bugun bıraz dınlen keyıf yap. sahılde bır kahve ıc,,,,,, ayyyyyy en cok ımrendıgım sey

senın bu cıngen pılavından duygu da yapıyordu dıye hatırlıyorum hatta bır kez ben de ozendım yapmıstım.

duygusu da gordum asagıda ama sımdı goremedım tekrar. neslıcıgım duygucum benım cıkmam lazım patron geldı guzeller. gorusuruz ınsaallah uzun uzun. aksam cok keyıflıydı uc sılahsorler

herkese bolcaa güzelce günaydınlarr hatunlaarrrr

pazar gecesi saf gibi 4 e kadar oturdum, sabah da 7 de kalktım tabi.. hala onun sersemligini atamadm üstümden bir zor geliyor kalkıp da işe gelmek anlatamamyaaa neysee sabah sabah ağlak yapmak yookkkk

işlerim de az bu ara yoğun olan arkadaşlar varmış galibaa, hemen yardıma geleyimmmm

cd bence çok iyi harika bir belgesel yapmışlar maçlarda varuefa giden yolculukda ben eşimi 90dan vurdum hediyemle sen gs eşortman,havalardan dolayı uzun kollu bir t shirt alabilirsin ben internetten üst forma almıştım,hatta havalar soğuksa atkıda alabilirsin gerçi vardır ,çeşmi enişteyi daha çok sevdimm benim için galatasaraylı olmak bir tutku ve ayrıcaklık,düşün eşimle ilkkez tanıştığımız gün sohbetimizin %50den fazla galatasaraydı muhabbeti yapanda bendimm düşünnn..

evet içim rahatladı canımm kalori hesabı yapıncaaa,eşim alıştı benim eserek hallerimeee:)))))
öncelikle ALLAH kabul etsin menün güzel ama kavun olmamış dondurmadan dolayı olmamış seçim yapman gerekirdi neysee su fena değil,aktivite yapılmış geyet güzel bir gün olmuşşş

işlerin yoğunmuşş kolaylıklardilerimmmm dikkat et kendineee
çok sevindim ikinizedeiyi gelcek bu tatill tadını çıkarınnnn..
evet hep dıyoruz degıl mı mezun olacagız sonra bebek topıgı ya da geyık topıgı olur ne bılıyım yemek topıgı olur bakım topıgı olur oyyyyyy tam lay layyyyyyyy ınsaallah o gunlerı gorelım de.
inşallahh canımmm
selam canımmm ben heryıl haziranda giderdimmm neslim ama ihmal ettim bu yıl inş bu rengl bittikden sonra gitcem inşallahhh..
valla nesli bendede enerji yok oruçluyum tüm gün ense yapcammmm enerjisiolan banada bir parça yollarsa sevinirimmm..

ooooo ürünlerini gülegüle kullann, yani çalışıyorsun e güzelsinnn yapmaman şaşırtıyor beni zaten bi kalem çekmek bile insanın havasını modunu değiştiriyor ben çalışırkennn eğerr evden makyajsız çıkdıysam kocaman gözlerimi takardım işe gidergitmez ilk iş makyaj yapmak olurdu sonra kahvaltı sonra gazate keyfiii..

demek lancome rimel aldın nekadara aldın benimkide bitti boynere gittiğimde alcammm inşallahhh offf benim yüzyıkama jelimde bitmek üzere kış için bi nemlendirici almamda lazım valla battım sayılırrr..

Son düzenleme:
tünaydınn kızlarrrr herkeziyidir inşallahhh..bugün tüm gün ense yapmayı planlıyorum,sabah ani bir kararla niyetlendim oruçluyum yani aslında tutumucaktım p.tesi-perşembe tutmak istiyordum ama perşembe regl olabilirim o yüzden bugünde tutayım dedimm.. sahura kalkmadığım için zor birgün beni bekliyor

ha kızlarrr şöyle güzel bi bisküvi tarafiniz varmı oğluşuma yapsammm yada kurabiyee denenmiş bi tarif farklı birşeyler yapmak istiyorumm..

Duygucum, bugün ense günü ilan etmişsin bakıyorum Valla ben de rölantide çalışıyorum. Yarın toplantı var, bugün hiç değilse biraz sakin geçsin diye dua ediyorum.
Bu arada Filizin gezi organizasyonuna çok sevindim, geçmişe hızlı bakınca atlanabiliyor, hele de karadeniz, çok keyifli olacağına eminim. Ayrıca aşk ta tazelersiniz güzel olur Bizim bu sene olmayacak ama seneye inşallah düşünüyoruz karadeniz gezisi, senin yorumlarından da faydalanırız böylece
Bu arada sanırım ben makyajı az yapıyorum, aldığım ürünler bitmek bir yana azalmıyor bile
Bir de internetten aldığım 38 beden elbiseler olursa, giyip fotoğraf koyacağım demiştim, aslında fotoğraf çekildim ama yüklemeye fırsat bulamadım. Size özel giyinip aynadan çekilmiştim Ben de albüm yapıp koyayım diyorum, böylece herkese de açık olmuyor sanırsam. Bir deneyeceğim şimdi.
Son olarak Duyguuuu kaç beden giyiyorsun bakem şöyle keyifle bir yaz bencee

ben ense yapcam diyorum sen işlerin sakin geçsindiye dua ediyon valla kusura bakma canımmminşallah dediğin gibi sakin bir gün olurr..

neslişimmm şimdi kocayaz doğru düzgün çıkmadım oruç tatil derkenn neyse yazlıkda zaten şort tşort ama genel olarak alt anlamında yeni bir alışveriş yapmadım üstüme beyzik şalaş rahat şeyler aldım böyle şortla eşortmanlarla giymek için geçenlerdee mobilya için alışverişe gitmiştim evdeki kotlardanbirini giydim rahat giydim üstüne kemer taktımm düşmesin diyee ben üst bölgemde dar şeyleri sevmiyorum içinde fenalık basıyor böyle tiril tiril olcak ama alt bölgemde darı severimm, bu yıl öyle atlar buldumki böyle etekgibi duruyor ama tiril tiril beli lastikli uçkurlu :)))pantalonlarr çok rahat ettim baya bi marjinal oldum bu yıl yani soruna tam cevap veremedim yeni sezon alışverişinde belli olcakk ama 38 beden pantalona kemar taktım düşmesin diye ..

Yazın aynen ben de üstten bol şeyleri daha çok seviyorum, efil efil oluyor Canım, sen artık 36 beden olursun gibime geliyor, yani 36-38. Ondan dedim keyifle söyle diye Zaten muhtemelen kışlık için gardrop yenilemen gerekebilir

neslinin resimleri sayesinde enerjiyle doldum enerjiye ihtiyacı olan neslinin albümünü göz gezdirsinn özellikle siyah elbiseli resim tam benlikkk..

Son düzenleme:
Kılzar herkese selam

Benim bugün keyfim yok davayla alakalı gelişmeler var aslında olumlu ama yıpranıyorum yoruluyorum bu süreçte .Eve gdip battanyenin altına girip ağlamak istiyorum.Kızgınım kırgınım belki ondan.Kendimi sürekli tembihliyorum üzüntü yok diye ama elde değil gerçekten.

Sizlere keyifli neşeli eksili günler diliyorum.Bu aralar ki yoğunluğumun ve modumun düşüklüğünün kusuruna bakmayın

Ben yemeğe çıkıyorum kızlar, dönünce girerim yine

neslicanımmm resimlerine baayyıılllddııımmmm cidden diyorumm hiç bir fazlalık gözükmüyori renkleri muhteşem modelleri muhteşeemm maşallah da diyiymm deee

o cd fikri çok güzel fikir de duygucum kesin vardır benm galatasaray delisinde, o geldiginde muhabbet sırasında öğreneym de var mı yokmu başka zamana alırım artk onu, şimdi daha garanti bişey olsa daha iyi olur sanki baya bi didkledm internet sitesini, karadır biraz benm sevgilim siyah da yakışıyor, siyak üzerinde galatasaray yazan işte ne bileim bi t shirt siparişini verdim, bu gsstore baya bi kurtarır beni hediye konusunda

biz ilk kavgamızı beşiktaş galatasaray yüzünden yaptık düşün yani her konuda sakin olan beni alttan alan adam takım konusunda canavar kesiliyor, beşiktaşıma saygı duy dedim diye aman allahımm, ona ne yapacagını sölüyomuşum ben o böle davranamazmış bilmem ne saydı da saydı.. sonra 1 gün küs kaldı, bende konuşmadım, özür diledi aklı başına geldi şimdi biraz daha yumuşam beşiktaş konusunda, ama gs yenildi mi toz oluyorum ben, o kendine gelip de beni arayana kadar bikaç saat konuşmuyorm bile

bugün paralandım bende, çıkışta bi kozmetik dükkanına gideim eksiklerimi alayım diyorum da daha neyim tam eksik onu bilmiyorm iştee pudram allıgım eyeliner ım var, eyeliner dan pek memnun deilim ama o sanırım benm beceriksizliğimden, rimelim de öle kat kat yapmıyo ama fena deil gibi.. şimdi benm nelerim eksiktir acaba bana bi el atsanıza hatunlarrr duygguuuuu, essrraaaaaaa

moralini bozma ama sen kıyamaamm herşey güzel olacak tüm kalbimle inanıyorumm yeter ki sen de inann bide bişeye ihtiyacın olursa hepimiz buralarda bi yerde seni bekliyoruz unutmaa

merhaba kızlarrrr .geçmişe bakamadım ,mesaj alıntılarınada bakamadım herkesin keyfi iyidir inş .ben dün gece çok sancılı ve zor bi gece geçirdim bi ara zeynep geliyo dedim kendi kendime o kadar korkuttu benim zilli kızım .eşimide uyandırmadım panik yapmamayım dedim .neyseki sabah rahatlamıştım .eğer devam ederse doktoruma gidicem mutlaka
bugün benim doğumgünüm kızlar bi yaşıma daha girdim
herkesi öpüyorum zeynepsuda tepikliyo şu an sanırsam teyzoşlarına selam sölüyo oda
bize dua edin olurmu teyzeler .

biraz gebeliktopiklerine bakınayım benim yaşadım sorunlar onlarda da oluyomuymuş .epey fikir alışverişi oluyo anneler kulubünde .ara ara yazarım yine .sandalyede çok oturamıyorum artık

neslinin resimleri sayesinde enerjiyle doldum enerjiye ihtiyacı olan neslinin albümünü göz gezdirsinn özellikle siyah elbiseli resim tam benlikkk..
ben göremedim nesliyii
duyguşşşş profildeki hatun kim yahu bi yerden tanıcam da çıkaramadım sanki .vaayyyyyyy süpper çıkmışsın güzelim o ne karizma öle .maşalaahhhh arkadaşıma

esracımmm yapma böle canım .senin kıymetini bilememiş seni hep üzmüş lütfen bundan sonra artık üzülme canım .bak ne güzel olumlu şeyler oluyomuş .evet zordur yıpratıcıdır bu süreç ama lütfen kendini bırakma unutma senden kıymeyli kimse yok . bundan sonra hep güzel günler gör inaşallah ,karşına seni seven üzmeyecek bi insan çıkacak ben inanıyorum canım .çektiklerin de keffaretin olsun bu senin son sınavın olsun inşallah