2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ercem, bakabilirsin artık albüme
Dün zor bir gece geçirmişsin, geçmiş olsun, bir daha olmasın inşallah Yeni yaşına girmişsin, doğum günün kutlu olsun canım, sağlıkla, mutlulukla, huzurla geçecek nice yıllar dilerim Özel bir doğumgünü olmuş senin için, bir sonrakinde Zeynep kucağında olacak inşallah
Esraaaa, toparlan bakayım, sakın öyle yorgan altına girmeyi falan düşünme, zor bir süreç, hayal bile edemiyorum ama bitmesi çok yakın artık. Daha genceciksin, önünde uzun ve güzel bir hayat seni bekliyor, hatalı bir seçim yapmış olabilirsin ama o hatadan dönmeyi de bilmişsin, bunu yaparken ailen sana destek olmuş. Kafanı dağıtmaya çalış, bizler de buradayız. Unutma, "herşey güzel olacak"...

erceecimmm, en mutlu yıllar hep seninle olsunn, çok güzel günlerin olsun önünde inşallah kızçenlee

şimdi burdan zeynepsu ya da sesleniyorumm, kızzz rahat ver annene biraz bakıyım, edebinle bekle ordaa arada ufak tepikler at ama, slm ını gönder bize mutlaka

baktımm nesli harika olmuşsun maşallahh arkadaşıma amin neslicim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inaşallah seneye hepbirlikte yine buradaki arkadaşlarla ve ailemle olmak nasip olur

saollasın nurdancımm.amin inşallahh .bütün gece tepindi tepindi sonra uyudu ee yoruldu tabi o kadar ekşın yaptı içerde .şimdi söledim zeynepe bak nurdan abla kızdı sana dedim

öle demeseydin keşkee sonra ya beni sevmezseee

Üzülme! Dert etme can!
Görebiliyorsan,
Dokunabiliyorsan,
Nefes alabiliyorsan,
Yürüyebiliyorsan,
Ne mutlu sana!
Elinde olmayanları söyleme bana
Elinde olanlardan bahset can!…
Üzülme!
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?
Gidenler dönmeyecek mi?
Yitirdiğin her ne ise
Bir bakarsın yağmurlu bir gecede
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış
Bil ki Güzellikler de var bu hayatta
Gel git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?
“Hüzün olgunlaştırır”
“Kaybetmek sabrı öğretir”
Şimdilerde bol bol dua et
Hasat yakındır can!
Kaderini sev!
Varsa kederini de sev!
Üzülme hastalıklarına
Gör, hangi günahlarına kefaret olacak
Terk edildin diye de üzülme
Demek ki sevebilecek bir yüreğin var
Geçmişi unut, hiç yaşanmamış gibi davran
Buluttan nem kapma!
Döküver kirpiklerinden sonbaharı
Bir gün ama bir gün mutlu tebessümlerle kol kola gireceksin
Koklayacaksın yağmur sonrası toprakları
Yükleyeceksin ruhunu kelebek kanadına
Uçacaksın semalara sevdiklerinle can!
Kim demiş ebemkuşağı yedi renk?
Bakmakla görmek arasındaki farkı çözdüğünde
Anlayacaksın ne demek istediğimi can!
Sana tanınan süre üzülmeye değecek kadar uzun değil
Herkes gibi sende sonsuzluğa gün gelip kanat çırpacaksın
Hayatın telaşından insan pek farkında olmuyor ama
Kum saati alta doğru hızla akıp gidiyor
Henüz aşılmamış çok yolların var
Hiç mi güzellik yaşamadın?
Ufacık bir hatırımda mı yok yanında?
Hayatın ellerini bırakma! Küsme!
Hadi mavilerini giyin çık dışarı!
Denizle cilveleşen martılar gibi hayata kur yap!
Yitirdiğin güneş için sevda türküleri söylemeye devam et!
Ölümlüde olsa hayat, ölümsüz bakışlarla bak!
Kaçmakla kurtulamazsın ki;
Yalnızlıktan, hüzünlerden, hayattan
Ayakta kalman gerek, yaşaman gereken can!
Hayat senide içinde görmek istiyor
Hadi yaklaş!
Unutma ki

“Yapmadıklarının kazası yok!”
Ve yine unutma ki
“Aydınlık geceye hiçbir zaman yenik düşmedi” can!

oo güle güle harca paracıkları fazla geliyorsa yardıma gelebilirm çokgüzel para harcarımm :))) beyaz mat far,nemlendirci,kirpik maşası,kaş kalemi,pudra rengi mat/parlak ruj,makyaj temizleyici hatta bunla ilgili size harika ucuz bir öneri ben en pahalı göz makyaj temizleyiciside kullandım ama inan gerek yokmuş bebak acı badem sütü'ni buse terim sayesinde keşfettim harikaçıkarıyor tek sıkıntı çok yağlı ama ben acı bademsütüi le iyice mkyajı temizleyip normalyüzyıkajelimlelede yüzümü yıkıyorum derinlemesi temizlik oluyor kısacası çok memnunum,

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMM YENİ YAŞIN SANA İSTEDİĞİN VE HAYIRLI OLAN TÜM GÜZELLİKLERİ GETİRSİN negüzelki evladın içinde doğum günü kutluyorsun bende yaşadım bunu sana enbüyük hediye evladının varlığı sağ salim kucağına al da seneye ve bir ömür boyu birlikde kutlayın,evlatlarınla eşinle sevdiklerinle mutlu yıllar ömürler dilerimmm...
canım ufakdan yalancı sanılar başlar,bebeğin artık doğum pozisyonunada girimş olabiliri ,ee büyüdü yerdeğiştirmesi bile sende rahatsız edici boyutta olabilir sen yine tekrarlarsaa doktora danış bu arada artık 30 haftalık olmuşsun aybirden görünce heyecan yaptımm 72 günn ayyyyyyy prensesimiz gelcek artık topiğin bebeği ama annesini üzmesinnn annesi bizim için çok kıymetli.. selamını aldım zeynepin sende benim için sev çoksevvv emi ama severken duygu teyzeden demeyi unutmaaa :)))

ayy çok zarifsinnn canımya valla utandımmm senin kalbin güzel bakıyor güzel görüyorsunnn..

Son düzenleme:
kızlar bengüzer korelin zayıflama sırrı denemeye değerrr

SACİT ASLAN'DAN ALINTIDIR..

Hürriyet'ten Sibel Arna'ya konuşan "Karadayı" dizisinin başarılı oyuncusu Bergüzar Korel nasıl zayıfladığını "Her akşam büyük bir su bardağına iki kuru kayısı ve bir ceviz koyuyorum, bir çubuk tarçın atıyorum. Gece baş ucuma koyuyorum. Sabah uyanır uyanmaz yüzümü bile yıkamadan ilk yaptığım şey o kayısı ve cevizleri yiyip, suyunu içmek oluyor.

En az iki litre su içiyorum. Aktardan alıp, doktor kontrolünde kullandığım birtakım otlarım var. Onlardan çay yapıp bol bol içiyorum. Bakliyat çok tüketiyorum. Proteinimi de alıyorum. En büyük kaçamağım tatlı. Aşırı tatlı seviyorum, çok yapıyorum, çok yiyorum.

Proteinimin yanında muhakkak karbonhidrat da almam gerektiğini biliyorum. Ben çareyi pirinç haşlayıp yemekte buldum. Marul beni çok şişiriyor. Aynı şikâyette olanlara rokayı öneririm. Evimde özel bir arıtma sistemim var. Suyumun tadını hiç bozmuyor ve alkali su içiyorum, düzenli PH ölçümlerini yaptırıyorum. Plastik şişe ya da damacana asla kullanmıyorum. Marketten sebze ve meyve alışverişi yapmıyorum. Her cumartesi Feriköy'deki organik pazara gidiyorum, gidemezsem bir şekilde getirtiyorum. Her sebzeyi ve meyveyi mevsiminde yiyorum." sözleriyle anlattı

su bir büyük bardağa kayısı ceviz fikrini sevdimmm..

şiire bayıldıımmmm yüreğine aklına sağlık

senin yazdıklarından ihtiyacım olan beyaz mat far, bide acıbadem üsüt. ayaklara iyi geliyomuş die duymuştum o yuzden artık şart oldu kirpik maşamda yok ama duygucanım, zor değil mi onu kullanmak.. bide benm kirpiklerim kısa kullanabilir miyim ki acaba :44:

bide esra beyaz göz kalemi demişti, içine mi sürüyomuşun büyük gözüküyomuş falan.. normal bi göz kalemi olur mu, yoksa kalınları var ya onların ondan mı daha iyi olur :44:

ayy ben alkali suya daha alışamadan bi de bu mu çıktııı

ahh mevlanahastası olarak esraya nokta atışı attımm galiba beğendiğine sevindimm
bebak acı bademsütü ayaklara iyimi geliyormuş benimki üstünde makyaj temizleme diyorrr:))))

kirpik maşası çok özel yaa ben çok severim, kullanımı kolay kirpiklerin kısaysa daha iyi işteee daha etkili olurr,beyaz göz Kalemini bende çok kullanırım çünkü gözlerimküçük ama senin iriydi ah senin gib gözlerim olsa simsiyah gözkalemini çakardımmmm bayılıyorum göz içine siyah kalemi ama malsef alta ypmak zorundayımm büyük gözükmesi için..

valla bu topikte bi yerde okumuştum ayakları yumuşatıyor die ben diyenlerin yalancısıyım

bi bakaım o kirpik maşalarına o zaman, kirpiklerim kısa ve uzun olanlara çok imreniyorm bu maşayı rimelden önce mi kullanıyorum sonra mı onu bilmiyorm mesela, çok mu umutsuz cahilim ben

beyaz göz kalemi de alaım o zmanda şimdi benm gözlerim büyük ya, beyaza çok da ihtiyacım yok sanırım, da güzel güzel gözükmesi için siyah göz kalemini gözümün neresine sürmem gerekiyor şimdi onu bi türlü anlayamıyorum hay koca kafammm

İyi akşamlar kızlar, bu akşam sakiniz bakıyorum. Ben unutmadan günümü toparlayayım dedim;

Sabah:
- 2 yemek kaşığı lor içine pul biber, z.yağı (1 tk kadar) ve limonla yaptığım çingen pilavı
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- yarım domates
- yarım salatalık
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 3 kaşık kadar domates soslu karışık kızartma (biber ve patlıcan çoktu)
- 2 kaşık taze börülce yemeği
- 5 tane ızgara köfte (küçük köfteler)
- 1 kase cacık

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Akşam:
- 1 tane dürüm (dolapta kavrulmuş az yağlı kıyma vardı, yeşillikle dürüm yaptık)
- 1 çorba kasesi yoğurtlu makarna (o da dolaptaydı:))

Ara:
- 1 fincan şekersiz çay
- 10 tane badem

Son ara:
- 3 kaşık dondurma

Su tüketimim 2.5 litre oldu. Bugün işten eve gelir gelmez spor yapma kararı verdim ama salona gidesim gelmedi, ben de evde Leslieciğimle 3 mil yaptım Yaşasın spoooorrr Yalnız hamlamışım, hem çok terledim, hem zorlandım valla Böylece bugünkü adım sayım da 10400 oldu Bu arada akşam bir de büyük bardak soda içtim.
Henüz menülerim kötü, farkındayım ama yavaş yavaş düzene girecek. Yediğim herşeyi yazıyorum, bunun düşüncesi bile miktarları azaltmama yardımcı oluyor.

Sivi tuketimi ve spor cok guzel masallahhh arkadasimm sabah kahvaltin bir yerlerden tanidik geliyor menulerin yoluna gircek aslinda cok sagliklilarr sadece oranlari fazlaaa

Sen yarın bi doktora git bakalım ne diyecek gerçi önemli bişey değildir ama yinede ihmale gelmez canım biliyosun.Merakla sonuçlarını bekliyorum.

Duyguş sendede bu durum devam ediyor mu ?

Gelin anamm hele ki bana yardıma gelin lütfen.Bugün iş konusunda level atladım resmen neysee aman kafamı oyalıyor ama dalgınlıktan çok hata yapar oldum hiç huyum değildi cin gibi kızsın derler şimdilerde adresleri bile yanlış verir oldum.Konsantre şart bana

Estafullah Filizim sayenizde ben de öğreniyorum bilinçleniyorumm çok teşkkür ederim

Saol canımm haklısın aslında sen söyleyince farkettim o meyve olmucaktı yani olmamalıydı en azından öğrendim dikkat edicem

Ne güzel rakamlar kızlar sizi ayakta alkışlıyorumm

Ve tabiki darısı başımıza diyorum

moralini bozma ama sen kıyamaamm herşey güzel olacak tüm kalbimle inanıyorumm yeter ki sen de inann bide bişeye ihtiyacın olursa hepimiz buralarda bi yerde seni bekliyoruz unutmaa

Kızlar güzel sözlerinizle beni çok duygulandırdınız gerçekten.Şuan daha iyi hissediyorum zaten.Evet geçmişti hataydı bitmedi ama bitecek.Canımı yakan şey umudumun yok yere harcanmasıydı.Hayallerim beklentilerimin tamamen bir hiç uğruna yıkılmasıydı.Aslında sabah adliyede olmak beni çok zorladı güne iyi başlamıştım.Ordaki pskiloji çok farklıymış.Duvarlar üstüne üstüne geliyor insanın resmen.Ama benim şansım çevremdeki herkes.Ailem sizler işyerimdekiler...Herkes yanımda ben bunu kolylıkla atlatıcam size söz veriyorum.Ama yine zırlamam tutarsa gelir yazarım haberiniz ola

Nesli canım fotolarına bakıp hemen yorumumu yapıyorummm güzel hatun

Merhaba canım ;

Doğum günün kutlu olsun güzel anne.Ailenle sevdiklerinle ve tabiki Zeybepsu bebekle nice uzun hayırlı ömürlere inşallah.

Dün gece sıkıntılı olmuş ama sen neden eşini uyandırmıyorsun.Hemen uyandırmalısın sana destek olmalı.Belkide doktora götürürdü.Lütfen ihmal etme bunları en azından yanında olsun uyumasın ki seni kontrol edebilsin tatlım.

Kendine çok çok dikkat et

Duyguşummm yaaa ağlarım ki bennn

Zaten duygusala bağlamışım.Bugün seninle konuşurkende bi gözlerim doldu .Ne şanslıyım ben etrafımda sizin gibi insanlar var.Benim anlıyolar en önemliside bu.Bugün seninle konuşmak çok iyi geldi.Sesin enerjin söylediklerin beni kendime getirdi.Biliyosun o saate kadar arabesk dinledim.Ama senden sonra Türkan dinledim .Valla dedim ararsın falan hiç göze alamadım hatunn

Sen benim dj oldun artık şarkı listemi bekliyorum

Bu şiire gelince en kısa sürede çıktısını alıp odamda bi yere yapıştırıcam.Benim için çok kıymetlidir böyle yazılar.Heleki biri beni düşünüp yazmışsa paylaşmışsa.Ben çok beğendim can.Yüreğine sağlık...

Kızlar herkese selamlar olsun

Benim bugün sabah kötü geçsede öğleden sonra düzeldim.Yanımda olan arayan soran yazan destek olan hepinize çok teşekkür ederim.İyiki varsınız.

Yoğun bir günü geride bırakamadım hala.Akşam 6 da geldim.Eve iş getirmişim onlarla uğraşıyorum.Son yarım saatlik bi işim kaldı.Onuda yapar direk yatarım inşşllh.İşyerinde resmen düşüyordum uykusuzluktan.

Bu ara yoğun giremiyorum kızlar inşallah ka.ırdığım bişey yoktur varsa affola

Menüm
sabah
aç karnına bir bardak alkali su
yarım yeşil elma
yarım saat sonra
bir kepekli sandviç arasına light peynir ve maydanoz
bir bardak ılık yarım yağlı süt

ara
bir bardak yeşik çay

öğlen
4 kuru köfte
bir dilim kepek ekmek
domates salatalık maydanoz

ara
2 kuru kayıs

akşam
bir kase ayran çorbası
bir kase salata
bir çatal patates kızartması

ara
bir bardal yarım yağlı süt

sporum 45 dk leslie ve suyum 2 lt kadar bunun 1,5 ltsi alkaliydi.

Eveet güzel hatunlar şimdilik böyle herkese hayırlısı geceler ben işe kaçar

menumu yazayım bende cancagızlarım

kahvaltı

1 domates

1 kk beyaz peynir

3 yeşil zeytin

1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek

öğle yemegi

kepekli sandviç

limonlu soda

ara öğün

sütlü neskafe

çeyrek poğaça ( resmen çeyrek ama 1 ısırık gibi bişey, midem bulanınca bastırsın die attım ağzıma )

akşam yemegi

fırında patates köfte yemeginden 3 köfte, 3 4 dilim patates

4 yk pirinç pilavı

1 kase yoğurt

suyumu 3 lt ye tamamlamak için 750 ml kaldı, uyumadan bitiririrm onu. toplamda 3 bardak alkali su içtim bugn, birisi sabah aç karnınaydı. spor olarak da sayılmaz tabi ama yaklaşık 2 saat çocuklarla evin içerisinde koştum çıkışta çarşıya gidecektm aam eski komşumuzun veledi arayıp da seni görmek istiyorum deyince dayanamadım gitim sıpayla koştum koştum geldim

biraz dizi izleyip yatayım bari, öperim herkesii