- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.741
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorumBenim bugün yoğun geçecek biraz Üstelik te karın ağrısıyla uyandım sabah, çok fena sancı giriyor, niye oldu anlamadım, bakayım geçmezse doktora gideceğim.
Bugün kahvaltım;
- 1,5 dilim tahıllı ekmek
- 1 yumurta
- 1 kk peynir
- yarım çay bardağı sütle karıştırıp,
- 1 tk z.yağı ile ekmekli yumurta yaptım.
Şimdi her zamanki gibi şekersiz, sütlü neskafemi içiyorum.
haydaaa güldürdün benii :)))valla bu topikte bi yerde okumuştum ayakları yumuşatıyor die ben diyenlerin yalancısıyım
bi bakaım o kirpik maşalarına o zaman, kirpiklerim kısa ve uzun olanlara çok imreniyormbu maşayı rimelden önce mi kullanıyorum sonra mı onu bilmiyorm mesela, çok mu umutsuz cahilim ben
beyaz göz kalemi de alaım o zmanda şimdi benm gözlerim büyük ya, beyaza çok da ihtiyacım yok sanırım, da güzel güzel gözükmesi için siyah göz kalemini gözümün neresine sürmem gerekiyor şimdi onu bi türlü anlayamıyorum hay koca kafammm
bendede arada oluyor..Sen yarın bi doktora git bakalım ne diyecek gerçi önemli bişey değildir ama yinede ihmale gelmez canım biliyosun.Merakla sonuçlarını bekliyorum.
Duyguş sendede bu durum devam ediyor mu ?
kızz dün delirttin beni kızlarrr şu alıntısını yaptığım hatunn zorbir süreç geçiriyor üstüne ebru gündeş ibrahimerkal dinliyorr hay yarabbim kız sen diyorsun resmen gelin benim kafama sıkınn:))) resmen psikolijik intihara kalkışmışsınn neyseee bitti gitayıpsınnn ayti sıkıyorsa dinlesinnDuyguşummm yaaa ağlarım ki bennn
Zaten duygusala bağlamışım.Bugün seninle konuşurkende bi gözlerim doldu .Ne şanslıyım ben etrafımda sizin gibi insanlar var.Benim anlıyolar en önemliside bu.Bugün seninle konuşmak çok iyi geldi.Sesin enerjin söylediklerin beni kendime getirdi.Biliyosun o saate kadar arabesk dinledim.Ama senden sonra Türkan dinledim .Valla dedim ararsın falan hiç göze alamadım hatunn
Sen benim dj oldun artık şarkı listemi bekliyorum
Bu şiire gelince en kısa sürede çıktısını alıp odamda bi yere yapıştırıcam.Benim için çok kıymetlidir böyle yazılar.Heleki biri beni düşünüp yazmışsa paylaşmışsa.Ben çok beğendim can.Yüreğine sağlık...
menün güzel akşam zayıf gözüksede ayran çorbası tıkıyor şişiriyorrr o yüzden genel anlamda iyisinn canım birde sana önerimmm her öğünde yarım dilim bile olsa tahıl ekmeği (çavdar,tam buğday,kepek) tükett ekmekde tahıllar ve lif vucuduna çok lazımmm bence bir öğünde tüm besin gruplarından yararlanmak lazımmm sağlıklı kg vermek içinKızlar herkese selamlar olsun
Benim bugün sabah kötü geçsede öğleden sonra düzeldim.Yanımda olan arayan soran yazan destek olan hepinize çok teşekkür ederim.İyiki varsınız.
Yoğun bir günü geride bırakamadım hala.Akşam 6 da geldim.Eve iş getirmişim onlarla uğraşıyorum.Son yarım saatlik bi işim kaldı.Onuda yapar direk yatarım inşşllh.İşyerinde resmen düşüyordum uykusuzluktan.
Bu ara yoğun giremiyorum kızlar inşallah ka.ırdığım bişey yoktur varsa affola
Menüm
sabah
aç karnına bir bardak alkali su
yarım yeşil elma
yarım saat sonra
bir kepekli sandviç arasına light peynir ve maydanoz
bir bardak ılık yarım yağlı süt
ara
bir bardak yeşik çay
öğlen
4 kuru köfte
bir dilim kepek ekmek
domates salatalık maydanoz
ara
2 kuru kayıs
akşam
bir kase ayran çorbası
bir kase salata
bir çatal patates kızartması
ara
bir bardal yarım yağlı süt
sporum 45 dk leslie ve suyum 2 lt kadar bunun 1,5 ltsi alkaliydi.
Eveet güzel hatunlar şimdilik böyle herkese hayırlısı geceler ben işe kaçar
canım menün güzel bir gözümü pirinç pilavı tırmalıyor oda minicik iki karbonhitrat bir arada olduğu içinmenumu yazayım bende cancagızlarım
kahvaltı
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
öğle yemegi
kepekli sandviç
limonlu soda
ara öğün
sütlü neskafe
çeyrek poğaça ( resmen çeyrek ama 1 ısırık gibi bişey, midem bulanınca bastırsın die attım ağzıma )
akşam yemegi
fırında patates köfte yemeginden 3 köfte, 3 4 dilim patates
4 yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt
suyumu 3 lt ye tamamlamak için 750 ml kaldı, uyumadan bitiririrm onu. toplamda 3 bardak alkali su içtim bugn, birisi sabah aç karnınaydı. spor olarak da sayılmaz tabi ama yaklaşık 2 saat çocuklarla evin içerisinde koştumçıkışta çarşıya gidecektm aam eski komşumuzun veledi arayıp da seni görmek istiyorum deyince dayanamadım gitim sıpayla koştum koştum geldim
biraz dizi izleyip yatayım bari, öperim herkesii
ben menünü beğendim hatta menüler arasında en çok seninkini beğendimm pilavı öğlen tüketmen çok iyi olmuşşş..ii akşamlar herkese menümü yazayım bu aralar çok aktif değilim çünki dr. rapor derken günüm hep dışarda geçiyo önümüzdeki hafta raporu alıyım rahatlıcam ve menümm
sabah: 2 dilim ekmek,ÇERİ DOMATES, SİVRİ BİBER, peynir,şekersiz çay
ara: bi küçük salkım kara üzüm, form çayı
öğle: bi kase çorba, tavuk haşlama, salata, 4 kaşık pilav
ara: nescafe, 2 galeta
akşam: bi küçük tabak kuru fasulye, semizotu salatası,1 dilim ekmek
ara: çay ve 5 badem
activite: apartmanda böcek ilaçlama yapıldı tabii evlerede mecburi bende yok ama mecbur yapıldı ev felaket oldu herşeyin üstüe sindi bugün kıyı bucak komple temizlik yaptım halılar,koltuklar, yastıklar anlıcanız herşeyi yıkadım ütüledim fazlasıyla efor sarfettim o yüzden spor yapamadım,2 lt su, form çayı şimdilik benden bu kadar...
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorumBenim bugün yoğun geçecek biraz Üstelik te karın ağrısıyla uyandım sabah, çok fena sancı giriyor, niye oldu anlamadım, bakayım geçmezse doktora gideceğim.
Bugün kahvaltım;
- 1 yumurta
- 1 kk peynir
Günaydınnnnn Kızzzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrr
Türkan (Demet Akalın) - YouTube
Hadi enerjik başlayalım biraz güneeee oh ohhhhh
sever ablası sever .ablalar hep kızar hem sever dedim anladı beniöle demeseydin keşkee sonra ya beni sevmezseee
Üzülme! Dert etme can!
Görebiliyorsan,
Dokunabiliyorsan,
Nefes alabiliyorsan,
Yürüyebiliyorsan,
Ne mutlu sana!
Elinde olmayanları söyleme bana
Elinde olanlardan bahset can!
Üzülme!
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?
Gidenler dönmeyecek mi?
Yitirdiğin her ne ise
Bir bakarsın yağmurlu bir gecede
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış
Bil ki Güzellikler de var bu hayatta
Gel gitlerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?
Hüzün olgunlaştırır
Kaybetmek sabrı öğretir
Şimdilerde bol bol dua et
Hasat yakındır can!
Kaderini sev!
Varsa kederini de sev!
Üzülme hastalıklarına
Gör, hangi günahlarına kefaret olacak
Terk edildin diye de üzülme
Demek ki sevebilecek bir yüreğin var
Geçmişi unut, hiç yaşanmamış gibi davran
Buluttan nem kapma!
Döküver kirpiklerinden sonbaharı
Bir gün ama bir gün mutlu tebessümlerle kol kola gireceksin
Koklayacaksın yağmur sonrası toprakları
Yükleyeceksin ruhunu kelebek kanadına
Uçacaksın semalara sevdiklerinle can!
Kim demiş ebemkuşağı yedi renk?
Bakmakla görmek arasındaki farkı çözdüğünde
Anlayacaksın ne demek istediğimi can!
Sana tanınan süre üzülmeye değecek kadar uzun değil
Herkes gibi sende sonsuzluğa gün gelip kanat çırpacaksın
Hayatın telaşından insan pek farkında olmuyor ama
Kum saati alta doğru hızla akıp gidiyor
Henüz aşılmamış çok yolların var
Hiç mi güzellik yaşamadın?
Ufacık bir hatırımda mı yok yanında?
Hayatın ellerini bırakma! Küsme!
Hadi mavilerini giyin çık dışarı!
Denizle cilveleşen martılar gibi hayata kur yap!
Yitirdiğin güneş için sevda türküleri söylemeye devam et!
Ölümlüde olsa hayat, ölümsüz bakışlarla bak!
Kaçmakla kurtulamazsın ki;
Yalnızlıktan, hüzünlerden, hayattan
Ayakta kalman gerek, yaşaman gereken can!
Hayat senide içinde görmek istiyor
Hadi yaklaş!
Unutma ki
Yapmadıklarının kazası yok!
Ve yine unutma ki
Aydınlık geceye hiçbir zaman yenik düşmedi can!
oo güle güle harca paracıkları fazla geliyorsa yardıma gelebilirm çokgüzel para harcarımm :))) beyaz mat far,nemlendirci,kirpik maşası,kaş kalemi,pudra rengi mat/parlak ruj,makyaj temizleyici hatta bunla ilgili size harika ucuz bir öneri ben en pahalı göz makyaj temizleyiciside kullandım ama inan gerek yokmuş bebak acı badem sütü'ni buse terim sayesinde keşfettim harikaçıkarıyor tek sıkıntı çok yağlı ama ben acı bademsütüi le iyice mkyajı temizleyip normalyüzyıkajelimlelede yüzümü yıkıyorum derinlemesi temizlik oluyor kısacası çok memnunum,
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMM YENİ YAŞIN SANA İSTEDİĞİN VE HAYIRLI OLAN TÜM GÜZELLİKLERİ GETİRSİN negüzelki evladın içinde doğum günü kutluyorsun bende yaşadım bunu sana enbüyük hediye evladının varlığı sağ salim kucağına al da seneye ve bir ömür boyu birlikde kutlayın,evlatlarınla eşinle sevdiklerinle mutlu yıllar ömürler dilerimmm...
canım ufakdan yalancı sanılar başlar,bebeğin artık doğum pozisyonunada girimş olabiliri ,ee büyüdü yerdeğiştirmesi bile sende rahatsız edici boyutta olabilir sen yine tekrarlarsaa doktora danış bu arada artık 30 haftalık olmuşsun aybirden görünce heyecan yaptımm 72 günn ayyyyyyy prensesimiz gelcek artık topiğin bebeği ama annesini üzmesinnn annesi bizim için çok kıymetli.. selamını aldım zeynepin sende benim için sev çoksevvv emi ama severken duygu teyzeden demeyi unutmaaa :)))
ayy çok zarifsinnn canımya valla utandımmm senin kalbin güzel bakıyor güzel görüyorsunnn..
Merhaba canım ;
Doğum günün kutlu olsun güzel anne.Ailenle sevdiklerinle ve tabiki Zeybepsu bebekle nice uzun hayırlı ömürlere inşallah.
Dün gece sıkıntılı olmuş ama sen neden eşini uyandırmıyorsun.Hemen uyandırmalısın sana destek olmalı.Belkide doktora götürürdü.Lütfen ihmal etme bunları en azından yanında olsun uyumasın ki seni kontrol edebilsin tatlım.
Kendine çok çok dikkat et
Bugün kahvaltım;
- 1 yumurta
- 1 kk peynir
haydaaa güldürdün benii :)))
benim senin gibi kocaman gözlerim olsa içine çekerdimm simsiyah bir göz kalemi, kirpik diplerimede sürerdimm böyle simsiyah ayyybayılıyorummm iri gözlüleree..
bendede arada oluyor..
kızz dün delirttin beni kızlarrr şu alıntısını yaptığım hatunn zorbir süreç geçiriyor üstüne ebru gündeş ibrahimerkal dinliyorr hay yarabbim kız sen diyorsun resmen gelin benim kafama sıkınn:))) resmen psikolijik intihara kalkışmışsınn neyseee bitti gitayıpsınnn ayti sıkıyorsa dinlesinn
ayarlıcammm banada iyi gelir yürüyüşlerime başlıcammmsahildeeeuçarım artıkk enerjik müzikleri dinlerkennn
menün güzel akşam zayıf gözüksede ayran çorbası tıkıyor şişiriyorrr o yüzden genel anlamda iyisinn canım birde sana önerimmm her öğünde yarım dilim bile olsa tahıl ekmeği (çavdar,tam buğday,kepek) tükett ekmekde tahıllar ve lif vucuduna çok lazımmm bence bir öğünde tüm besin gruplarından yararlanmak lazımmm sağlıklı kg vermek için
canım menün güzel bir gözümü pirinç pilavı tırmalıyor oda minicik iki karbonhitrat bir arada olduğu için
ben menünü beğendim hatta menüler arasında en çok seninkini beğendimm pilavı öğlen tüketmen çok iyi olmuşşş..
hımmm bu ne güzel bir kahvaltııı..
buda benden yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopppppppppp 60 kg'yummmm...
Yatcaz Kalkcaz Ordayım (Gülşen) - YouTube Yatcaz Kalkcaz Ordayım (Gülşen) .
bu şarkıda bana acayip enerjiveriyor böyle baharhavası gibi yeni umutlarr gibii
Aşk Lazım (Gökhan Türkmen) - YouTube Aşk Lazım (Gökhan Türkmen) .
ve benim hertürlü bunalımdan çıkaran şarkı ve kesinlikle beni anlatan şarkıııı
Sila - Kafa [ Orjinal Video Klip 2011 ] - YouTube Sila - Kafa [ Orjinal Video Klip 2011 ] .
sever ablası sever .ablalar hep kızar hem sever dedim anladı beni
şiire bayıldım arada okunması gereken bi şiir bence
güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim canımsevdim teyzesi duyguşş tezye seni seviyo dedim
dün sanki sağlık ocağımdaki ebenin içine doğmuş gibi beni aradı nasılsın bi şikayetin var mı diye ,bende anlattım sıkıntımı geceki sancılarımı falan keşke bi acile gitseydin onlr kasılma dedi yani allah korusun erken doğuma bile sebep olabilir dedi .sabah gittim muayene etti doğum pozisyonunu almaya başlamış hatta biraz erken almış ikinci doğumlarda daha geç oluyo genelde dedi .idrar tahlilim problemli çıktı yine oda erken doğuma sebe olabilir doktorun bi görün dedi biraz tırstım valla .yrın doktoruma gidicem inşallah bugünde kasılmam olursa eğer acile gidicekmişim evde çekme o sancıları dedi .bu arada dinlen gezme yorulma dedi .yatıcam bugün yine .allaha şükür dün geceyi rahat sancısız geçirdim .
bugün doğum çantamı hazırlıcam nolur nolmaz :18::18::18:herşeyimi yıkayıp hazırlamıştım zaten .zeynepsuyun kıyfetleride yıkandı ama daha ütüleyemedim yorulma diyince bıraktım bakalım doktor amcamız da bi muayene etsin ondan sonra son kalnlarıda halletçem .bende çok heycanlayım duygucum hergün bakıyorum kaç gün kalmış doğuma diye .ilk zamanlar vakit geçmiyodu sanki şimdi 30 lu haftalara geldim bile .bence 38 flanda alır doktor inşallah daha erken gelmek istemez .
sever ablası sever .ablalar hep kızar hem sever dedim anladı beni
şiire bayıldım arada okunması gereken bi şiir bence
güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim canımsevdim teyzesi duyguşş tezye seni seviyo dedim
dün sanki sağlık ocağımdaki ebenin içine doğmuş gibi beni aradı nasılsın bi şikayetin var mı diye ,bende anlattım sıkıntımı geceki sancılarımı falan keşke bi acile gitseydin onlr kasılma dedi yani allah korusun erken doğuma bile sebep olabilir dedi .sabah gittim muayene etti doğum pozisyonunu almaya başlamış hatta biraz erken almış ikinci doğumlarda daha geç oluyo genelde dedi .idrar tahlilim problemli çıktı yine oda erken doğuma sebe olabilir doktorun bi görün dedi biraz tırstım valla .yrın doktoruma gidicem inşallah bugünde kasılmam olursa eğer acile gidicekmişim evde çekme o sancıları dedi .bu arada dinlen gezme yorulma dedi .yatıcam bugün yine .allaha şükür dün geceyi rahat sancısız geçirdim .
bugün doğum çantamı hazırlıcam nolur nolmaz :18::18::18:herşeyimi yıkayıp hazırlamıştım zaten .zeynepsuyun kıyfetleride yıkandı ama daha ütüleyemedim yorulma diyince bıraktım bakalım doktor amcamız da bi muayene etsin ondan sonra son kalnlarıda halletçem .bende çok heycanlayım duygucum hergün bakıyorum kaç gün kalmış doğuma diye .ilk zamanlar vakit geçmiyodu sanki şimdi 30 lu haftalara geldim bile .bence 38 flanda alır doktor inşallah daha erken gelmek istemez .
geçmiş olsun Nesli cim dilerim en yakın zamanda iyileşirsin önemli bişeyin yoktur
haftasonu kendimi deneme tahtası yapayım da bi bakaım becerecekmiyim bu işigözümün içine siyah kalem demek bunu not ettim siyah kalem almam lazım tabi o ayrı
pilav yemeseydim duymazdım diye düşündüm duygucum o yuzden yedim biraz da, tabi pilava hayır diyememin de büyük bi etkisi var o ayrı
esra ya da el atman iyi olmuş ayrıcaakızz dün sabah minibüste ebru gündeş çalıyodu da resmen ofise bitik enerjiyle geldim öle yapma kendinee enerjik başla güne muzigin insan üstündeki etkisine çok inanırım, 2 3 gündür gökhan tepe nin adı aşk olsun şarkısını dinliyorum mesela bir aşığım ki halimi görme yanii
aahhh gökhan türkmen dedin can evimden vurdun beniii
kız sen kaç aylıksınnn 1 güncükden ne olcakkk ee aşk işteeee içinizdeki heyecan hep böyleolsunn...kimselere günaydın demeden direk dalmışım geçmişeeeherkeslere günaydınlar mutlu günler efendiimmm
nasılsınız iyilersinizdir inşallahhbeni soracak olursanız azıcıkkk keyfim kaçıkk, ziraaa ben koca kafalı sevgilimi 16 sında gelecek zannediyordum, megerse 17 sinde gelecekmişş ben nasıl bi aceleciysem yanlış anlamışım onun söledigi günnüü dün telefonda konuşurken galatasarayın maçı oldugu gün gelecem deyince resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü bir bozuldum biz bozuldummm ben bir önceki gün gelecek maçı da beraber izleyecegiz die düşünüyordumm o da üzüldüğümü anlayınca o gece maçtan sonra bizimkiler yatar zaten bende seni görmeye gelirim öle telafi ederiz azıcık dedi, baştan annen laf eder falan dedim amaa sonradan da annen özlediyse bende özledm gel lann dedmm gecenin bi yarısı gel yeter ki gell
öle yanii o 1 gün o kadar büyüyor ki gözümde şimdi oof offff
başka da bi sıkıntım yok şükür, yagmur var buralarda isteyene gönderebilirimhava bir anda bir sogudu anlatamam uzun kollu giydim bugun ama hırka almadıgım için pişmanım öle bi soğuk var burda yanii
bir deee sizlere bir soru daha, burasını bir derdim var köşesine çevirdim resmenşimdi ben emraha arabasında dinlemesi için cd yapacagm da şöle güzel şarkılar tavsiyesi olan varsa bikaç fikir verirseniz öperim sizlerrriii
Merhaba arkadaşlar, yemeğimi yedim geldimSabah başlayan toplantı ancak öğlen bitti, şimdi de yapılacak işler var, yavaş yavaş halledeceğim. Karın ağrım devam ediyor maalesef, öğle yemeğinden sonra ishal de eklendi, en azından ağrının sebebi belli oldu bence. Dün öğlen kızartma yemiştim bol patlıcanlı, bugün öğlen de musakka yedim, patlıcanın bende böyle bir etkisi olabiliyor, sanırım sebep bu ama geç anladım, aklıma gelse bugün yemezdim. Neyse, bol sıvı tüketeyim, akşama patates haşlarım kendime, yarına da birşeyim kalmaz inşallah. Güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim
daha erken gelmesinde ercemm 38.haftadan sonra gelsinn.. bencede doğum çantanı hazırlaaa hazır olsunn..ercem moralbozmak istemem ama artık bazı şeylere dahadikkat etmen lazım sancı kanama ,suyunun gelmesi birde mutlaka hergün bebeğinin hareketlerini izle büyükdükçe alanı daralcak hareketleri zor hissetcennn zorda olsa hissetmen lazım mutlaka bunlar çokönemli ,birde benim oğlumun kalp atışları azalmıştı normal doğum yaparken birden acil sezaryan oldummm yani son günlerde kordon dolanması ,pisliğini yutma ihtimalller oluyor o yüzden ufacık bir sancı,hareketsizlikde hemen doktora gidiyorsun
eee o benim'de fovarim sanatçımmm gökhantürmensiz olurmu...
şarkılarınetkisine bende inanırımm moralim bozuksa mutlaka ya yabancı yada türkçe pop dinlerimmm...
kız sen kaç aylıksınnn 1 güncükden ne olcakkk ee aşk işteeee içinizdeki heyecan hep böyleolsunn...
ne tarz şarkılarrr mesela???
geçmiş olsun canımmm dediğin gibi bol su iç hatta ılık suya biraz şekerkatt iç,hafif ve yağsız şeyler yee dikkat ett mutlakaa
esra+ (esra dikkate almasın)arabesk muzik hiç dinlemem mesela, gerçekten insanın olan enerjisini de sömürüyor, en neşeli günümde sanki hayat tarafından milyonlarca darbe yemiş gibi oluyorumo yuzden hareketli şarkılar candır, gerçi slow da severim ama kesmeli biçmeli şarkılardan değil, dinlersin Feridun u Ogün ü depresyonunu kesmeden biçmeden yaşarsınn
yok ben doğmak için tam günümü beklemişimmama o 1 gün o kadarçok geliyoki bana anlatamam yaa 3 ayı geçti duygumm göremedm ben onu, 1 gün değil 1 saat bile olsa fazla da işte, artk o akşam herkes uyuyunca gelecek kaçıracak bana evden o 1 günü de öle telafi edecez
emrah tarkan kıraç falan seviyormuş ben onları pek sevmem ama onun hatrına biraz katlancamişte o tarz şarkılar lazım. zaten 2 cd yapayım diyorum arabada dinlemek için, bi tanesi onun sevdigi şarkılardan olsun bi tanesi de benim ama o gökhan türkmen hiç sevmiyo mesela, benm de repertuarım gökhancıgımdan oluşuyor, nasıl yapacam bilemiyorm.. iyice heyecan bastı banaa
esra+ (esra dikkate almasın)
kıraçı sevmem amasevdiklkerimi yazayım belki ilgini çeker
hımm tarkan -firuze
murat dalkılıç-lüzumsuz aşk****
tarkan- gitti gideli
tarkan-aşk ********
tarkan-sor
tarkan-sevdanın sor vuruşu
murat boz-özledimm
gerçi sloww gidiyorum ama sen seç beğen al :))))
gülşen-kardan adam****
berkay- dünya dönüyor(orhan gencebay)
Rafet El Roman ve Ezo-kalbine sürgün**
yani bu cd dinleyin romantizim doruklardaa:)))))))
kız çeşmii bu arada cd yapcağına flaş bellek al ona at şarkıları evde arabada bilg heryerde dinlesin cd çizildimi yada kirlendimi maf oluyor şarkıılardan sıkıldınınızmı silersin yenilerini atarsınızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?