2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ii akşamlar herkese menümü yazayım bu aralar çok aktif değilim çünki dr. rapor derken günüm hep dışarda geçiyo önümüzdeki hafta raporu alıyım rahatlıcam ve menümm

sabah: 2 dilim ekmek,ÇERİ DOMATES, SİVRİ BİBER, peynir,şekersiz çay

ara: bi küçük salkım kara üzüm, form çayı

öğle: bi kase çorba, tavuk haşlama, salata, 4 kaşık pilav

ara: nescafe, 2 galeta

akşam: bi küçük tabak kuru fasulye, semizotu salatası,1 dilim ekmek

ara: çay ve 5 badem

activite: apartmanda böcek ilaçlama yapıldı tabii evlerede mecburi bende yok ama mecbur yapıldı ev felaket oldu herşeyin üstüe sindi bugün kıyı bucak komple temizlik yaptım halılar,koltuklar, yastıklar anlıcanız herşeyi yıkadım ütüledim fazlasıyla efor sarfettim o yüzden spor yapamadım,2 lt su, form çayı şimdilik benden bu kadar...

Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorum Benim bugün yoğun geçecek biraz Üstelik te karın ağrısıyla uyandım sabah, çok fena sancı giriyor, niye oldu anlamadım, bakayım geçmezse doktora gideceğim.
Bugün kahvaltım;
- 1,5 dilim tahıllı ekmek
- 1 yumurta
- 1 kk peynir
- yarım çay bardağı sütle karıştırıp,
- 1 tk z.yağı ile ekmekli yumurta yaptım.

Şimdi her zamanki gibi şekersiz, sütlü neskafemi içiyorum.

Geçmiş olsun neslicim üşüttün mü acaba? Ayağını sıcak tut iyi gelir.Ama geçmezse tabiki doktora git canımmm

haydaaa güldürdün benii :)))
benim senin gibi kocaman gözlerim olsa içine çekerdimm simsiyah bir göz kalemi, kirpik diplerimede sürerdimm böyle simsiyah ayyybayılıyorummm iri gözlüleree..

Sen yarın bi doktora git bakalım ne diyecek gerçi önemli bişey değildir ama yinede ihmale gelmez canım biliyosun.Merakla sonuçlarını bekliyorum.

Duyguş sendede bu durum devam ediyor mu ?
bendede arada oluyor..

kızz dün delirttin beni kızlarrr şu alıntısını yaptığım hatunn zorbir süreç geçiriyor üstüne ebru gündeş ibrahimerkal dinliyorr hay yarabbim kız sen diyorsun resmen gelin benim kafama sıkınn:))) resmen psikolijik intihara kalkışmışsınn neyseee bitti gitayıpsınnn ayti sıkıyorsa dinlesinn

ayarlıcammm banada iyi gelir yürüyüşlerime başlıcammmsahildeeeuçarım artıkk enerjik müzikleri dinlerkennn
menün güzel akşam zayıf gözüksede ayran çorbası tıkıyor şişiriyorrr o yüzden genel anlamda iyisinn canım birde sana önerimmm her öğünde yarım dilim bile olsa tahıl ekmeği (çavdar,tam buğday,kepek) tükett ekmekde tahıllar ve lif vucuduna çok lazımmm bence bir öğünde tüm besin gruplarından yararlanmak lazımmm sağlıklı kg vermek için
canım menün güzel bir gözümü pirinç pilavı tırmalıyor oda minicik iki karbonhitrat bir arada olduğu için
ben menünü beğendim hatta menüler arasında en çok seninkini beğendimm pilavı öğlen tüketmen çok iyi olmuşşş..

hımmm bu ne güzel bir kahvaltııı..

günaydın canlarrr herkez iyidir inşallahhhh

izmirde harika bir hava var ne sıcak ne soğukk içimde kocaman bir enerji ikisi bir araya gelinceeee yerimde duramıyorumm az sonra gideyim bir göztepe yapayım ortalama gidip gelmem 10 bin adım eder hemde ne zamandır dışarıçıkmıyordummm..

dünkü menümü yazcam ama tek bir öğün varr dün sabah 9'da karar verdim oruç tutmaya ee öyle olunca sadece iftarım varr..

iftar:

5 tane patlıcan kızartması 2-3 saat peçete içinde tuttuğum (bizimkilere musakka yaptım ben kıymalı yemekleri sevmediğim için sadece patlıcan yedim)
4 kaşık yağsız domatesli bol maydanozlu makarna
1 büyük kase çoban salatası
1 0rta boy kase cacık
yarım dilim ekmek

ara:3 mürdüm eriği

sıvı ne kadar tükettim bilmiyorum ..

Günaydınnnnn Kızzzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrr

Türkan (Demet Akalın) - YouTube

Hadi enerjik başlayalım biraz güneeee oh ohhhhh

buda benden yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopppppppppp 60 kg'yummmm...

Yatcaz Kalkcaz Ordayım (Gülşen) - YouTube Yatcaz Kalkcaz Ordayım (Gülşen) .

bu şarkıda bana acayip enerjiveriyor böyle baharhavası gibi yeni umutlarr gibii

http://www.youtube.com/watch?v=tlEQ7ia3lhc Aşk Lazım (Gökhan Türkmen) .

ve benim hertürlü bunalımdan çıkaran şarkı ve kesinlikle beni anlatan şarkıııı

http://www.youtube.com/watch?v=n8jrvzY3LOk Sila - Kafa [ Orjinal Video Klip 2011 ] .

Son düzenleme:
öle demeseydin keşkee sonra ya beni sevmezseee
sever ablası sever .ablalar hep kızar hem sever dedim anladı beni

şiire bayıldım arada okunması gereken bi şiir bence
güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim canım sevdim teyzesi duyguşş tezye seni seviyo dedim
dün sanki sağlık ocağımdaki ebenin içine doğmuş gibi beni aradı nasılsın bi şikayetin var mı diye ,bende anlattım sıkıntımı geceki sancılarımı falan keşke bi acile gitseydin onlr kasılma dedi yani allah korusun erken doğuma bile sebep olabilir dedi .sabah gittim muayene etti doğum pozisyonunu almaya başlamış hatta biraz erken almış ikinci doğumlarda daha geç oluyo genelde dedi .idrar tahlilim problemli çıktı yine oda erken doğuma sebe olabilir doktorun bi görün dedi biraz tırstım valla .yrın doktoruma gidicem inşallah bugünde kasılmam olursa eğer acile gidicekmişim evde çekme o sancıları dedi .bu arada dinlen gezme yorulma dedi .yatıcam bugün yine .allaha şükür dün geceyi rahat sancısız geçirdim .
bugün doğum çantamı hazırlıcam nolur nolmaz :18::18::18:herşeyimi yıkayıp hazırlamıştım zaten .zeynepsuyun kıyfetleride yıkandı ama daha ütüleyemedim yorulma diyince bıraktım bakalım doktor amcamız da bi muayene etsin ondan sonra son kalnlarıda halletçem .bende çok heycanlayım duygucum hergün bakıyorum kaç gün kalmış doğuma diye .ilk zamanlar vakit geçmiyodu sanki şimdi 30 lu haftalara geldim bile .bence 38 flanda alır doktor inşallah daha erken gelmek istemez .

merhaba esracımm daha iyi olmana sevindim .
yaa evet çok sıkıntılı geçti .eşimde dedi niye uyandırmadın diye ne bileyim işte normal bi ağrı zannettim ki değilmiş meğerse hemen acile gitmem lazımmış bi daha olursa bugün ebe söleyince işin ciddiyetini anladım bende .yoksaki eşim hakketen elinden geleni yapardı benim hatam oldu .
güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim canım

selam vermeden alıntılara dldım .
günaydıınnnnnn mutlu ve çok güzel bi gün olsun hepimiz için .ben sabah 4 de kalktım bi dahada uyuyamadım .3 saat uyumuşum ama yetmiş enerjik hissediyorum kendimi çok şükürrr.sağlık ocağına gittim ebemle konuştum muayene oldum idrar tahlili yapıldı falan ,bugünde yat dinlen dedi .onun dışında şahane bir gün .hava serin gece yağmur yağmış aylarr sonra dışarısı misss gibi kokuyoo.
herkesi öpüyoruzzzz allaha emanet olun kızlar

geçmiş olsun Nesli cim dilerim en yakın zamanda iyileşirsin önemli bişeyin yoktur

haftasonu kendimi deneme tahtası yapayım da bi bakaım becerecekmiyim bu işi gözümün içine siyah kalem demek bunu not ettim siyah kalem almam lazım tabi o ayrı

pilav yemeseydim duymazdım diye düşündüm duygucum o yuzden yedim biraz da, tabi pilava hayır diyememin de büyük bi etkisi var o ayrı

esra ya da el atman iyi olmuş ayrıcaa kızz dün sabah minibüste ebru gündeş çalıyodu da resmen ofise bitik enerjiyle geldim öle yapma kendinee enerjik başla güne muzigin insan üstündeki etkisine çok inanırım, 2 3 gündür gökhan tepe nin adı aşk olsun şarkısını dinliyorum mesela bir aşığım ki halimi görme yanii

aahhh gökhan türkmen dedin can evimden vurdun beniii

ooyyyy ercecimmm çok dikkat et lütfen kendine, ihmal etmiyorsun zaten ama daha da bi üstüne düş de Allah korusun bi sıkıntı problem olmasın

burdan zeynepsu ya sesleniyoruummm.. nee acelen var kız dünyaya gelmek için erkenden yerleşmeler anneyi rahatsız etmeler falann zamanı gelince gelirsin şimdiden hemen koştura koştura gelmee haaa

kimselere günaydın demeden direk dalmışım geçmişeee herkeslere günaydınlar mutlu günler efendiimmm
nasılsınız iyilersinizdir inşallahh beni soracak olursanız azıcıkkk keyfim kaçıkk, ziraaa ben koca kafalı sevgilimi 16 sında gelecek zannediyordum, megerse 17 sinde gelecekmişş ben nasıl bi aceleciysem yanlış anlamışım onun söledigi günnüü dün telefonda konuşurken galatasarayın maçı oldugu gün gelecem deyince resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü bir bozuldum biz bozuldummm ben bir önceki gün gelecek maçı da beraber izleyecegiz die düşünüyordumm o da üzüldüğümü anlayınca o gece maçtan sonra bizimkiler yatar zaten bende seni görmeye gelirim öle telafi ederiz azıcık dedi, baştan annen laf eder falan dedim amaa sonradan da annen özlediyse bende özledm gel lann dedmm gecenin bi yarısı gel yeter ki gell

öle yanii o 1 gün o kadar büyüyor ki gözümde şimdi oof offff

başka da bi sıkıntım yok şükür, yagmur var buralarda isteyene gönderebilirim hava bir anda bir sogudu anlatamam uzun kollu giydim bugun ama hırka almadıgım için pişmanım öle bi soğuk var burda yanii

bir deee sizlere bir soru daha, burasını bir derdim var köşesine çevirdim resmen şimdi ben emraha arabasında dinlemesi için cd yapacagm da şöle güzel şarkılar tavsiyesi olan varsa bikaç fikir verirseniz öperim sizlerrriii

Merhaba arkadaşlar, yemeğimi yedim geldim Sabah başlayan toplantı ancak öğlen bitti, şimdi de yapılacak işler var, yavaş yavaş halledeceğim. Karın ağrım devam ediyor maalesef, öğle yemeğinden sonra ishal de eklendi, en azından ağrının sebebi belli oldu bence. Dün öğlen kızartma yemiştim bol patlıcanlı, bugün öğlen de musakka yedim, patlıcanın bende böyle bir etkisi olabiliyor, sanırım sebep bu ama geç anladım, aklıma gelse bugün yemezdim. Neyse, bol sıvı tüketeyim, akşama patates haşlarım kendime, yarına da birşeyim kalmaz inşallah. Güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim

daha erken gelmesinde ercemm 38.haftadan sonra gelsinn.. bencede doğum çantanı hazırlaaa hazır olsunn..ercem moralbozmak istemem ama artık bazı şeylere dahadikkat etmen lazım sancı kanama ,suyunun gelmesi birde mutlaka hergün bebeğinin hareketlerini izle büyükdükçe alanı daralcak hareketleri zor hissetcennn zorda olsa hissetmen lazım mutlaka bunlar çokönemli ,birde benim oğlumun kalp atışları azalmıştı normal doğum yaparken birden acil sezaryan oldummm yani son günlerde kordon dolanması ,pisliğini yutma ihtimalller oluyor o yüzden ufacık bir sancı,hareketsizlikde hemen doktora gidiyorsun

eee o benim'de fovarim sanatçımmm gökhantürmensiz olurmu...
şarkılarınetkisine bende inanırımm moralim bozuksa mutlaka ya yabancı yada türkçe pop dinlerimmm...
kız sen kaç aylıksınnn 1 güncükden ne olcakkk ee aşk işteeee içinizdeki heyecan hep böyleolsunn...

ne tarz şarkılarrr mesela???

geçmiş olsun canımmm dediğin gibi bol su iç hatta ılık suya biraz şekerkatt iç,hafif ve yağsız şeyler yee dikkat ett mutlakaa

kızlarrr pek bi keyifliyimmm maşallahhh.. çıktım gezdimgiderken sahilden dönerken göztepe caddesinden döndümm bakına bakınaa hem spor oldu hem deniz havası beni şarhoş etti bu enerjiyle izmiri komple bi ring yaparımmm o kadarr ee birde filizciğimden hayırlı güzel haberler aldım hepden keyiflendimmm ..

neyse sabahdan bi cinlik geldi aklıma hani birgün önceki tüm günün menüsünü yazıyoruz ya ben tüm günü resimledimmm ha haa :))) ana yemek ara öğün vsss.. yarınn resimli menü yapcamm sizee tabi hergün değil aradaaa..

Son düzenleme:

arabesk muzik hiç dinlemem mesela, gerçekten insanın olan enerjisini de sömürüyor, en neşeli günümde sanki hayat tarafından milyonlarca darbe yemiş gibi oluyorum o yuzden hareketli şarkılar candır, gerçi slow da severim ama kesmeli biçmeli şarkılardan değil, dinlersin Feridun u Ogün ü depresyonunu kesmeden biçmeden yaşarsınn

yok ben doğmak için tam günümü beklemişimm ama o 1 gün o kadarçok geliyoki bana anlatamam yaa 3 ayı geçti duygumm göremedm ben onu, 1 gün değil 1 saat bile olsa fazla da işte, artk o akşam herkes uyuyunca gelecek kaçıracak bana evden o 1 günü de öle telafi edecez

emrah tarkan kıraç falan seviyormuş ben onları pek sevmem ama onun hatrına biraz katlancam işte o tarz şarkılar lazım. zaten 2 cd yapayım diyorum arabada dinlemek için, bi tanesi onun sevdigi şarkılardan olsun bi tanesi de benim ama o gökhan türkmen hiç sevmiyo mesela, benm de repertuarım gökhancıgımdan oluşuyor, nasıl yapacam bilemiyorm.. iyice heyecan bastı banaa

esra+ (esra dikkate almasın)
kıraçı sevmem amasevdiklkerimi yazayım belki ilgini çeker
hımm tarkan -firuze ****
Feridun Düzağaç Ft. Nilüfer - Kavak ***
murat dalkılıç-lüzumsuz aşk****
tarkan- gitti gideli
tarkan-aşk ********
tarkan-sor
tarkan-sevdanın sor vuruşu
murat boz-özledimm

gerçi sloww gidiyorum ama sen seç beğen al :))))

gülşen-kardan adam****
berkay- dünya dönüyor(orhan gencebay)
Rafet El Roman ve Ezo-kalbine sürgün**

yani bu cd dinleyin romantizim doruklardaa:)))))))

Son düzenleme:
kız çeşmii bu arada cd yapcağına flaş bellek al ona at şarkıları evde arabada bilg heryerde dinlesin cd çizildimi yada kirlendimi maf oluyor şarkıılardan sıkıldınınızmı silersin yenilerini atarsınızz..

tarkan ın şarkılarından çok geniş bir bilgim de yok ama bu dediklerini mutlaka koyacagım bi aşk şarkısını çok severim tarkandan bi de işim olmaz romantizm zaten olmalı canm cd de o ilk şart gökhan tepe nin adı aşk olsun da olacak zaten, bizim şarkımız yalın ın herşey sensin şarkısı onu da koyacam ama yine de bi 10 şarkılık falan eksigim oluyorr

aslında super bi fikir o dedigin şey duygucum ama onun arabasında usb okuyucu var mı bilmiyorum ki, biz onla ta ne zaman konuşurken cd yaparsın arabaya koyarız dinleriz demişti o yuzden cd ye niyetlendim, eğer usb okuyucu varsa kesin alır bi tane beraber doldururz sevgilimlee

aslında mp3 çalar almam lazım, şimdi tatile gidecez yolda telefondan dinlesek şarjı daha bursaya varmadan biter ben de yolda muzik dinlemeden duramam, da işte onu da o alsın canım herşeyi ben mi yapacamm