2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ESOŞŞ (heyy tanrım bana 3 tane 3 yetmez 4 tane 4yetmez 7 tane ver ver ver ver ALLAHIM ver:))))))))))))))
7 Kocalı Hürmüz - Yalnız Kullar (Tanrım) Performans : Şevval Sam & Nurgül Yeşilçay - YouTube
Evlerinin Önü Boyalı Direk (Öykü - Berk) - YouTube

ohhh yandannnnn GÖKÇE-TUTTU FIRLATTI KALBİMİ
Tuttu Fırlattı (Gökçe) - YouTube

Şıkır Şıkır (Gülben Ergen & Mustafa Sandal) HAYDİ ELLER HAVAYAAA
Şıkır Şıkır (Gülben Ergen & Mustafa Sandal) - YouTube

TARKAN- ÖP (öp öp öp öp doyamadımm:))))) bu şarkıyı sana hediye ediyorummm
-TARKAN- Öp - YouTube

bu günlük bu kadarrr:)))))

oo gökhan tepe süperr olur hatta neydi şarkının adı hıh hatırladım ÇOK ÖZLÜYORUM SENİ
canım cd yeri varsa okuyucusuda vardırr bence yoksada alın pahalı birşey değilll zatenn cd risklii

oo gökhan tepe süperr olur hatta neydi şarkının adı hıh hatırladım ÇOK ÖZLÜYORUM SENİ
canım cd yeri varsa okuyucusuda vardırr bence yoksada alın pahalı birşey değilll zatenn cd risklii

kız tarkan ın aşk şarkısına sardım şimdi de sen deyince aklıma geldii
Tarkan-Ask - YouTube

ben sölerm canm ona alırız o halde iyi olur muzikle beraber araba yolculuguna bayılırım da tatile arabayla gidemeyecez, uzun yol otobus yolculugu olacak mecbur

Ohhh duyguş yaaa ne güzel keyfin yerinde hep böyle ol bacımm

Resimli menü çok hoşş dün benimde aklıma gelmişti senin yapman süper olacak gaza geleceğiz valla

Oyyy önce bi bende öpeyimmm şöyle en kocamanından

Kızz ilk şarkıyı okurken güldüm kahkaha attım burdakiler diyor ne oluyor?

Hey Allahım yaaa yirim senii kıpır kıpır oldum şimdiden akşam evde açıp oynucam söz sana

Eline koluna sağlık bitanemmm ayrıca ömbür listeyi hiç görmedim

Eheyy evet o ben oluyorum daha neler neler dinlemiştim ama bugün hep hareketliydi bolca türkan ve yabancı dinledim.Zaten ruhumda yok slow dinlemeye her an kontrol edilebilirim

Ekmek aslında dün elim gitti ama vazgeçmiştim artık senin dediğin gibi yaparımmm can

Ama sende bi doktora git Duyguşş sakın ihmal etme lütfen

Saol canım benimm ama lütfen sende artık kendine ve zeynepsuya çok dikkat et olur mu ?

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,9 kg [/td]
[td]59.9 [/td]
[td]5,00 [/td]
[td]25,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,9 kg[/td]
[td]97,4 kg [/td]
[td]1,5 kg [/td]
[td]12,6 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]69,5 kg [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]82,9 kg[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]+9,40 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]62,4 kg[/td]
[td]61,5 kg[/td]
[td]-900 gr [/td]
[td]23,5 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,1 kg [/td]
[td]100 kg [/td]
[td]-1,1 kg [/td]
[td]8,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,8 kg[/td]
[td]83 kg ( regl )[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]3,80 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]94,9 kg[/td]
[td]93,1 kg (regl)[/td]
[td]-1.8 kg [/td]
[td]14,1 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]67,8 kg[/td]
[td]??? kg [/td]
[td]??? kg [/td]
[td]3,2 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td]79,4 kg[/td]
[td]+100 gr[/td]
[td]367 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]

duygucugum mrb canım,

napıyorsunnnnnnn

ıkı gundur bırıkmıs menulerım, gecmıs derken onlara bakayım dedım yarın cok yogunum cuma gunu de. gunduzlerı gıremem belkı. oyuzden cevaplayım dedım. cesmının kılosunu da yazacagım demıstım bıldırım gunu gecmıs olsa da dun yapamadım bugun yapayım dedım ben gecmısı okuyup gelıyorum hemen menulerımle

canım ben pasta borek ısınden hıc anlamam ama sanırım neslı de tarıfler vardı hafıfdı sana da uyardı sen mı tarıfler vermıstın o mu ıyı hatırlamıyorum gercı.

kac gun oruc tuttun ? benım tek gun oldu ama haftaya tam tutmayı dusunuyorum.

esınle uyumunuza bayılıyorum canım ALLAH nazsrdan saklasın oturmussunuz mac ızlemıssınız ben esımle onemlı macları bıle ızleyemedım sevmez futbol. gercı ısıme gelıyor zatn belgesel ve haber ızler sureklı, bır de futbol asıgı olsaydı tv bana asla dusmezdı.

aman kızlar ıhmal etmeyelım smear testlerımızı. ben de regl bıtınce yaptıracagım bugun yaptıramadım tabı kı.

ya canım her konuda yenılenmek huylarımı degıstırmek lazım yas da durdugu yerde durmuyor makyajı temızlemeden uyudugum gunlerı yapamam artık. bır de buaralar makyaj da pek yapmıyorum barı komple şöyle bakımlı olmaya baslayayım dedım

rımel hepsı burada com dan aldım demıstım kuzum.

canım burda uzun uzun yazmayayım zaten konustuk hersey guzel olacak hıc merak etme oldu mu

ben de cok sevıyorum rahat seylerı. sıkısıp kalıyorum hıssedıyorum sankı darlarda. cok zayıf olsam da dar gıyemem ben kesın.

ben o pantolonlara bayılıyorum hatta bugun bır tane aldım tesadufen gordum 10 tl miş. ama ben de oyle etek kadar bol durmuyor tabıkı :))))))

amanın 38 beden pantolon ve kemer ha .......... harıkasın canım harıkaaaaaaaaaaa

annesı sen de zeynep suya selam soyle azıcık sabırlı olsun sana kavusmak ıcın oldu mu akıllı kız olsun kı bız onu daha cok sevelım.

demek dogumgunun. nıce mutlu yıllara guzel arkadasım guzel annecık. kızın, hedıyen olsun mutlulugun hedıyen olsun saglık hedıyen olsun yenı yasın ıcın ınsaallah. opuyorum senı kocaman. nıce mutlu yıllara tatlımmmmmmmmm

buarada okurken cok endıselendım ama cok sukur kotu bırsey gecmemıs aman ıhmal etme bır daha olursa doktora gıt canım muhakkak.

ben eskıye gore alkalı suyu daha rahat ıcıyorum alısırsın bence sen de nurdan.

beyaz goz kalemı ne ? aaaaaa ondan almadım. nasıl kullanılıyor ne ıse yarıyor duygus esrossssss

hepsı cok mantıklı gercekten, alısverıs olayı bıle. bu cevızlı kayısı su ben de uygulayım

ne guzel bır sıır yaaaaaa cok begendım canım. sagolasınnnnnnnnn

bılıyorum bılıyorum bana da anlattın duygu aradı benı , mutlulugun sesınden bellı oluyordu ınsaallah hep yanındayız merak etme sen. hem kılo verecegız hem ıyılesecegız hem guclenecegız hem umutlanacagız bırlıkte

kafan dolu, konsantre olamıyorsundur oyuzdendır canım.