- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.761
tarkan ın şarkılarından çok geniş bir bilgim de yok ama bu dediklerini mutlaka koyacagımbi aşk şarkısını çok severim tarkandan bi de işim olmaz romantizm zaten olmalı canm cd de o ilk şart gökhan tepe nin adı aşk olsun da olacak zaten, bizim şarkımız yalın ın herşey sensin şarkısı onu da koyacam ama yine de bi 10 şarkılık falan eksigim oluyorr
aslında super bi fikir o dedigin şey duygucum ama onun arabasında usb okuyucu var mı bilmiyorum ki, biz onla ta ne zaman konuşurken cd yaparsın arabaya koyarız dinleriz demişti o yuzden cd ye niyetlendim, eğer usb okuyucu varsa kesin alır bi tane beraber doldururz sevgilimlee
aslında mp3 çalar almam lazım, şimdi tatile gidecez yolda telefondan dinlesek şarjı daha bursaya varmadan biterben de yolda muzik dinlemeden duramam, da işte onu da o alsın canım herşeyi ben mi yapacamm
oo gökhan tepe süperr olur hatta neydi şarkının adı hıh hatırladım ÇOK ÖZLÜYORUM SENİ
canım cd yeri varsa okuyucusuda vardırr bence yoksada alın pahalı birşey değilll zatenn cd risklii
kızlarrr pek bi keyifliyimmm maşallahhh.. çıktım gezdimgiderken sahilden dönerken göztepe caddesinden döndümm bakına bakınaa hem spor oldu hem deniz havası beni şarhoş etti bu enerjiyle izmiri komple bi ring yaparımmm o kadarr ee birde filizciğimden hayırlı güzel haberler aldım hepden keyiflendimmm ..
neyse sabahdan bi cinlik geldi aklıma hani birgün önceki tüm günün menüsünü yazıyoruz ya ben tüm günü resimledimmm ha haa :))) ana yemek ara öğün vsss.. yarınn resimli menü yapcamm sizee tabi hergün değil aradaaa..
ESOŞŞ (heyy tanrım bana 3 tane 3 yetmez 4 tane 4yetmez 7 tane ver ver ver ver ALLAHIM ver:))))))))))))))
7 Kocalı Hürmüz - Yalnız Kullar (Tanrım) Performans : Şevval Sam & Nurgül Yeşilçay - YouTube
Evlerinin Önü Boyalı Direk (Öykü - Berk) - YouTube
ohhh yandannnnn GÖKÇE-TUTTU FIRLATTI KALBİMİ
Tuttu Fırlattı (Gökçe) - YouTube
Şıkır Şıkır (Gülben Ergen & Mustafa Sandal) HAYDİ ELLER HAVAYAAA
Şıkır Şıkır (Gülben Ergen & Mustafa Sandal) - YouTube
TARKAN- ÖP (öp öp öp öp doyamadımm:))))) bu şarkıyı sana hediye ediyorummm
-TARKAN- Öp - YouTube
bu günlük bu kadarrr:)))))
haydaaa güldürdün benii :)))
benim senin gibi kocaman gözlerim olsa içine çekerdimm simsiyah bir göz kalemi, kirpik diplerimede sürerdimm böyle simsiyah ayyybayılıyorummm iri gözlüleree..
bendede arada oluyor..
kızz dün delirttin beni kızlarrr şu alıntısını yaptığım hatunn zorbir süreç geçiriyor üstüne ebru gündeş ibrahimerkal dinliyorr hay yarabbim kız sen diyorsun resmen gelin benim kafama sıkınn:))) resmen psikolijik intihara kalkışmışsınn neyseee bitti gitayıpsınnn ayti sıkıyorsa dinlesinn
ayarlıcammm banada iyi gelir yürüyüşlerime başlıcammmsahildeeeuçarım artıkk enerjik müzikleri dinlerkennn
menün güzel akşam zayıf gözüksede ayran çorbası tıkıyor şişiriyorrr o yüzden genel anlamda iyisinn canım birde sana önerimmm her öğünde yarım dilim bile olsa tahıl ekmeği (çavdar,tam buğday,kepek) tükett ekmekde tahıllar ve lif vucuduna çok lazımmm bence bir öğünde tüm besin gruplarından yararlanmak lazımmm sağlıklı kg vermek için
canım menün güzel bir gözümü pirinç pilavı tırmalıyor oda minicik iki karbonhitrat bir arada olduğu için
ben menünü beğendim hatta menüler arasında en çok seninkini beğendimm pilavı öğlen tüketmen çok iyi olmuşşş..
hımmm bu ne güzel bir kahvaltııı..
merhaba esracımm daha iyi olmana sevindim .
yaa evet çok sıkıntılı geçti .eşimde dedi niye uyandırmadın diye ne bileyim işte normal bi ağrı zannettim ki değilmiş meğerse hemen acile gitmem lazımmış bi daha olursa bugün ebe söleyince işin ciddiyetini anladım bende .yoksaki eşim hakketen elinden geleni yapardı benim hatam oldu .
güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim canım
tünaydınn kızlarrrr herkeziyidir inşallahhh..bugün tüm gün ense yapmayı planlıyorum,sabah ani bir kararla niyetlendim oruçluyum yani aslında tutumucaktım p.tesi-perşembe tutmak istiyordum ama perşembe regl olabilirim o yüzden bugünde tutayım dedimm.. sahura kalkmadığım için zor birgün beni bekliyor
ha kızlarrr şöyle güzel bi bisküvi tarafiniz varmı oğluşuma yapsammm yada kurabiyee denenmiş bi tarif farklı birşeyler yapmak istiyorumm..
cd bence çok iyi harika bir belgesel yapmışlar maçlarda varuefa giden yolculukda ben eşimi 90dan vurdum hediyemle sen gs eşortman,havalardan dolayı uzun kollu bir t shirt alabilirsin ben internetten üst forma almıştım,hatta havalar soğuksa atkıda alabilirsin gerçi vardır ,çeşmi enişteyi daha çok sevdimm benim için galatasaraylı olmak bir tutku ve ayrıcaklık,düşün eşimle ilkkez tanıştığımız gün sohbetimizin %50den fazla galatasaraydı muhabbeti yapanda bendimm düşünnn..
evet içim rahatladı canımm kalori hesabı yapıncaaa,eşim alıştı benim eserek hallerimeee:)))))
öncelikle ALLAH kabul etsin menün güzel ama kavun olmamış dondurmadan dolayı olmamış seçim yapman gerekirdi neysee su fena değil,aktivite yapılmış geyet güzel bir gün olmuşşş
işlerin yoğunmuşş kolaylıklardilerimmmm dikkat et kendineee
çok sevindim ikinizedeiyi gelcek bu tatill tadını çıkarınnnn..
inşallahh canımmm
selam canımmm ben heryıl haziranda giderdimmm neslim ama ihmal ettim bu yıl inş bu rengl bittikden sonra gitcem inşallahhh..
valla nesli bendede enerji yok oruçluyum tüm gün ense yapcammmm enerjisiolan banada bir parça yollarsa sevinirimmm..
ooooo ürünlerini gülegüle kullann, yani çalışıyorsun e güzelsinnn yapmaman şaşırtıyor beni zaten bi kalem çekmek bile insanın havasını modunu değiştiriyor ben çalışırkennn eğerr evden makyajsız çıkdıysam kocaman gözlerimi takardım işe gidergitmez ilk iş makyaj yapmak olurdu sonra kahvaltı sonra gazate keyfiii..
demek lancome rimel aldın nekadara aldın benimkide bitti boynere gittiğimde alcammm inşallahhh offf benim yüzyıkama jelimde bitmek üzere kış için bi nemlendirici almamda lazım valla battım sayılırrr..
Kılzar herkese selam
Benim bugün keyfim yok davayla alakalı gelişmeler var aslında olumlu ama yıpranıyorum yoruluyorum bu süreçte .Eve gdip battanyenin altına girip ağlamak istiyorum.Kızgınım kırgınım belki ondan.Kendimi sürekli tembihliyorum üzüntü yok diye ama elde değil gerçekten.
Sizlere keyifli neşeli eksili günler diliyorum.Bu aralar ki yoğunluğumun ve modumun düşüklüğünün kusuruna bakmayın
ben ense yapcam diyorum sen işlerin sakin geçsindiye dua ediyon valla kusura bakma canımmminşallah dediğin gibi sakin bir gün olurr..
neslişimmm şimdi kocayaz doğru düzgün çıkmadım oruç tatil derkenn neyse yazlıkda zaten şort tşort ama genel olarak alt anlamında yeni bir alışveriş yapmadım üstüme beyzik şalaş rahat şeyler aldım böyle şortla eşortmanlarla giymek için geçenlerdee mobilya için alışverişe gitmiştim evdeki kotlardanbirini giydim rahat giydim üstüne kemer taktımm düşmesin diyee ben üst bölgemde dar şeyleri sevmiyorum içinde fenalık basıyor böyle tiril tiril olcak ama alt bölgemde darı severimm, bu yıl öyle atlar buldumki böyle etekgibi duruyor ama tiril tiril beli lastikli uçkurlu :)))pantalonlarr çok rahat ettim baya bi marjinal oldum bu yıl yani soruna tam cevap veremedim yeni sezon alışverişinde belli olcakk ama 38 beden pantalona kemar taktım düşmesin diye ..
merhaba kızlarrrr .geçmişe bakamadım ,mesaj alıntılarınada bakamadım herkesin keyfi iyidir inş .ben dün gece çok sancılı ve zor bi gece geçirdim bi ara zeynep geliyo dedim kendi kendime o kadar korkuttu benim zilli kızım .eşimide uyandırmadım panik yapmamayım dedim .neyseki sabah rahatlamıştım .eğer devam ederse doktoruma gidicem mutlaka
bugün benim doğumgünüm kızlarbi yaşıma daha girdim
herkesi öpüyorum zeynepsuda tepikliyo şu an sanırsam teyzoşlarına selam sölüyo oda
bize dua edin olurmu teyzeler .
biraz gebeliktopiklerine bakınayım benim yaşadım sorunlar onlarda da oluyomuymuş .epey fikir alışverişi oluyo anneler kulubünde .ara ara yazarım yine .sandalyede çok oturamıyorum artık
şiire bayıldıımmmmyüreğine aklına sağlık
senin yazdıklarından ihtiyacım olan beyaz mat far, bide acıbadem üsüt. ayaklara iyi geliyomuş die duymuştum o yuzden artık şart oldukirpik maşamda yok ama duygucanım, zor değil mi onu kullanmak.. bide benm kirpiklerim kısa kullanabilir miyim ki acaba :44:
bide esra beyaz göz kalemi demişti, içine mi sürüyomuşun büyük gözüküyomuş falan.. normal bi göz kalemi olur mu, yoksa kalınları var ya onların ondan mı daha iyi olur :44:
ayy ben alkali suya daha alışamadan bi de bu mu çıktııı
kızlar bengüzer korelin zayıflama sırrı denemeye değerrr
SACİT ASLAN'DAN ALINTIDIR..
Hürriyet'ten Sibel Arna'ya konuşan "Karadayı" dizisinin başarılı oyuncusu Bergüzar Korel nasıl zayıfladığını "Her akşam büyük bir su bardağına iki kuru kayısı ve bir ceviz koyuyorum, bir çubuk tarçın atıyorum. Gece baş ucuma koyuyorum. Sabah uyanır uyanmaz yüzümü bile yıkamadan ilk yaptığım şey o kayısı ve cevizleri yiyip, suyunu içmek oluyor.
En az iki litre su içiyorum. Aktardan alıp, doktor kontrolünde kullandığım birtakım otlarım var. Onlardan çay yapıp bol bol içiyorum. Bakliyat çok tüketiyorum. Proteinimi de alıyorum. En büyük kaçamağım tatlı. Aşırı tatlı seviyorum, çok yapıyorum, çok yiyorum.
Proteinimin yanında muhakkak karbonhidrat da almam gerektiğini biliyorum. Ben çareyi pirinç haşlayıp yemekte buldum. Marul beni çok şişiriyor. Aynı şikâyette olanlara rokayı öneririm. Evimde özel bir arıtma sistemim var. Suyumun tadını hiç bozmuyor ve alkali su içiyorum, düzenli PH ölçümlerini yaptırıyorum. Plastik şişe ya da damacana asla kullanmıyorum. Marketten sebze ve meyve alışverişi yapmıyorum. Her cumartesi Feriköy'deki organik pazara gidiyorum, gidemezsem bir şekilde getirtiyorum. Her sebzeyi ve meyveyi mevsiminde yiyorum." sözleriyle anlattı
su bir büyük bardağa kayısı ceviz fikrini sevdimmm..
Üzülme! Dert etme can!
Görebiliyorsan,
Dokunabiliyorsan,
Nefes alabiliyorsan,
Yürüyebiliyorsan,
Ne mutlu sana!
Elinde olmayanları söyleme bana
Elinde olanlardan bahset can!
Üzülme!
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?
Gidenler dönmeyecek mi?
Yitirdiğin her ne ise
Bir bakarsın yağmurlu bir gecede
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış
Bil ki Güzellikler de var bu hayatta
Gel gitlerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?
Hüzün olgunlaştırır
Kaybetmek sabrı öğretir
Şimdilerde bol bol dua et
Hasat yakındır can!
Kaderini sev!
Varsa kederini de sev!
Üzülme hastalıklarına
Gör, hangi günahlarına kefaret olacak
Terk edildin diye de üzülme
Demek ki sevebilecek bir yüreğin var
Geçmişi unut, hiç yaşanmamış gibi davran
Buluttan nem kapma!
Döküver kirpiklerinden sonbaharı
Bir gün ama bir gün mutlu tebessümlerle kol kola gireceksin
Koklayacaksın yağmur sonrası toprakları
Yükleyeceksin ruhunu kelebek kanadına
Uçacaksın semalara sevdiklerinle can!
Kim demiş ebemkuşağı yedi renk?
Bakmakla görmek arasındaki farkı çözdüğünde
Anlayacaksın ne demek istediğimi can!
Sana tanınan süre üzülmeye değecek kadar uzun değil
Herkes gibi sende sonsuzluğa gün gelip kanat çırpacaksın
Hayatın telaşından insan pek farkında olmuyor ama
Kum saati alta doğru hızla akıp gidiyor
Henüz aşılmamış çok yolların var
Hiç mi güzellik yaşamadın?
Ufacık bir hatırımda mı yok yanında?
Hayatın ellerini bırakma! Küsme!
Hadi mavilerini giyin çık dışarı!
Denizle cilveleşen martılar gibi hayata kur yap!
Yitirdiğin güneş için sevda türküleri söylemeye devam et!
Ölümlüde olsa hayat, ölümsüz bakışlarla bak!
Kaçmakla kurtulamazsın ki;
Yalnızlıktan, hüzünlerden, hayattan
Ayakta kalman gerek, yaşaman gereken can!
Hayat senide içinde görmek istiyor
Hadi yaklaş!
Unutma ki
Yapmadıklarının kazası yok!
Ve yine unutma ki
Aydınlık geceye hiçbir zaman yenik düşmedi can!
oo güle güle harca paracıkları fazla geliyorsa yardıma gelebilirm çokgüzel para harcarımm :))) beyaz mat far,nemlendirci,kirpik maşası,kaş kalemi,pudra rengi mat/parlak ruj,makyaj temizleyici hatta bunla ilgili size harika ucuz bir öneri ben en pahalı göz makyaj temizleyiciside kullandım ama inan gerek yokmuş bebak acı badem sütü'ni buse terim sayesinde keşfettim harikaçıkarıyor tek sıkıntı çok yağlı ama ben acı bademsütüi le iyice mkyajı temizleyip normalyüzyıkajelimlelede yüzümü yıkıyorum derinlemesi temizlik oluyor kısacası çok memnunum,
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMM YENİ YAŞIN SANA İSTEDİĞİN VE HAYIRLI OLAN TÜM GÜZELLİKLERİ GETİRSİN negüzelki evladın içinde doğum günü kutluyorsun bende yaşadım bunu sana enbüyük hediye evladının varlığı sağ salim kucağına al da seneye ve bir ömür boyu birlikde kutlayın,evlatlarınla eşinle sevdiklerinle mutlu yıllar ömürler dilerimmm...
canım ufakdan yalancı sanılar başlar,bebeğin artık doğum pozisyonunada girimş olabiliri ,ee büyüdü yerdeğiştirmesi bile sende rahatsız edici boyutta olabilir sen yine tekrarlarsaa doktora danış bu arada artık 30 haftalık olmuşsun aybirden görünce heyecan yaptımm 72 günn ayyyyyyy prensesimiz gelcek artık topiğin bebeği ama annesini üzmesinnn annesi bizim için çok kıymetli.. selamını aldım zeynepin sende benim için sev çoksevvv emi ama severken duygu teyzeden demeyi unutmaaa :)))
ayy çok zarifsinnn canımya valla utandımmm senin kalbin güzel bakıyor güzel görüyorsunnn..
Duyguşummm yaaa ağlarım ki bennn
Zaten duygusala bağlamışım.Bugün seninle konuşurkende bi gözlerim doldu .Ne şanslıyım ben etrafımda sizin gibi insanlar var.Benim anlıyolar en önemliside bu.Bugün seninle konuşmak çok iyi geldi.Sesin enerjin söylediklerin beni kendime getirdi.Biliyosun o saate kadar arabesk dinledim.Ama senden sonra Türkan dinledim .Valla dedim ararsın falan hiç göze alamadım hatunn
Sen benim dj oldun artık şarkı listemi bekliyorum
Bu şiire gelince en kısa sürede çıktısını alıp odamda bi yere yapıştırıcam.Benim için çok kıymetlidir böyle yazılar.Heleki biri beni düşünüp yazmışsa paylaşmışsa.Ben çok beğendim can.Yüreğine sağlık...
Gelin anamm hele ki bana yardıma gelin lütfen.Bugün iş konusunda level atladım resmen neysee aman kafamı oyalıyor ama dalgınlıktan çok hata yapar oldum hiç huyum değildi cin gibi kızsın derler şimdilerde adresleri bile yanlış verir oldum.Konsantre şart bana
Estafullah Filizim sayenizde ben de öğreniyorum bilinçleniyorumm çok teşkkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?