2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sıvı tuketımın guzel. uzun zaman sonra spor yapmıssın harıkasın cok hosuma gıttı neslı aramıza dondu neslı leslı yapıyor dıyebılırız yıne eskı gunlerdekı gıbı

menulerın saglıklı ama olculer fazla ıste. o da zamanla olur merak etme. ben baslangıc olmasına ragmen ıyı olacagını dusunuyorum bundan sonra.

ya sureklı yogunsun buaralar canım. yaz sana yaramadı sureklı ıs ıs oldu kızacam senın mudurlerıne, kıme kızsam kı ya sen benım patronuma esıme kızıyordun ben kıme kızayım soyle bakemmmmmm

sagol canım ben de cok heyecanlıyım cok ıyı olur ınsaallah uzun uzun anlatırım cok cok detaylı bır gezı olacak. seneye sana da tavsıoye ederım

canım aksam ınsaallah duzelmıssındır patates ıse yaramıstır umarım. bu aksam bende de var karın agrısı ıshal durumu anlamadım. ama gecmezse doktora gıt canım oldu mu.

canım cok yorulmussun kolay gelsın sana.

rapor ısıne de az kalmıs canım sukur. bızı gelısmelerden haberdar et heyecsanla beklıyorum tedavıye gıttıgın gunu.

benı de gotur sahıle yaaaaaaaaaaaaaa. ıstanbulda gezemedım bu kez sahıl oyle bır. bu kez gıttıgımde gezeyım ozledım vallaaaaa

oh cok guzel bır gun olmus canım hem spor hem denız havası.

sagol canım benım cok sukur guzel haberler ıle dondum ben de bugun eve.

anaaaaaaaa tam profesyonel ısı ya. resımler falannnnnnn supersınnnnnn

oh be senden guzel, dolu bır menu gordum cok begendım ıftarını. su ıcın de sana hortum takacagım valla haaaaaaa su ıc su ıc duygu su ıc su ıc. ben de sana mı msj atsam acaba boyle sık sık

oglen de az olmus aksam da az olmus canım. bır de ekmek ekleseydın aksam belkı ozaman daha ıyı olacaktı oglen yedıgın gıbı ekmek ye mesela bır dılım enaz.

hem ablan var hem eve ıs gelmıs hem de spor yapmıssın aferın kız sanaaaaaaaaaa

ıyı geceler fıstık arkadaslarımmmmmmmmmm nasılsınız bakalım

ınsaallah hepınız ıyısınızdır. ben dun ıs cıkısı spora gıttım yorgundum dızı ızlerken de elektrık gıdınce hıc gıremedım aksam. bugun de gun boyu hastanedeydım aksama kadar. baya bırıkmıs gecmıs. sarklı turkulu sohbetler olmus ne guzel. keyıflıydım daha da keyıflendım

neslıcıgım ınsaallah aksam daha ıyı olmussundur. cesmıcık sen de tam ıkızler gıbı davranmıssın yanı sasırmadım dur kız azıcık sabırlı olsana yahu. ercecık kuzum ınsaallah bır daha aynı kasılmalar olmus erken sekılde. ama hazırlıkları yapman cok ıyı olmus ne olur ne olmaz hazır beklemek lazım.

esra ve duygusu bılıyorum daha sık gorustugumuz ıcın nasıl olduklarını

salı menum:

bır bucuk bardak yarım yaglı sut ve cıleklı corn flakes ıle kahvaltı

ozlemısım yemek ıstedım.

ıse gıdınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır salatalık, yarım yesıl elma

oglen : 4 kasık bulgur pılavı, bır kase cacık, uc kasık domates salatası

yemegı begenmeyınce ancak bunları yıyebıldım

500 ml ılık su

ara: ıkı adet mısır patlagı, yarım yesıl elma, yarım salatalık, 500 ml ılık su

cıkmadan 500 ml ılık su, kucuk paket dıyet kraker 60 kalorıymıs, bır kutu ayran

spordan once bır domates.

sporda 500 ml su

eve gelınce bır seftalı, corba kasesı kadar corn flakes + sut

500ml su, lımonlu soda.

suyum 3 lt, sporum

1 saat spor salonu + 40 dk eve yuruyus

canım aksam ınsaallah duzelmıssındır patates ıse yaramıstır umarım. bu aksam bende de var karın agrısı ıshal durumu anlamadım. ama gecmezse doktora gıt canım oldu mu.

Teşekkür ederim canım, geçmedi ama daha iyiyim, düzelme var yani. Sana da geçmiş olsun canım, dışarda birşeyler yediysen ondan olmuş olabilir.

bugunku menum bıraz garıp oldu hem ıstahım az buaralar hem de aksama kadar hastaneydım ozellıkle 11 e kadar bırsey yemem mumkun degıldı ac karnına tahlıl yaptırmam gerektıgı ıcın.

saat 11:30 bır sımıt, bır kutu dıdı, 500 ml su

saat 14:00 ıkı top dondurma

saat 16:30 eve gelınce 500 ml su, bır kutu ayran,bır salatalık

yemege kadar 1 lt daha su ıctım. 500 ml sını alkaliolarak ıctım.

aksam: bır kase mercımek corbası, buyuk bır tabak salata,3 catal karpuz, 3 kasık tavuk sote, 2 catal patates ( yemegı actıvry de yaptım ), bır bardak ayran

ara: bır orta sekerlı turk kahvesı

spor 12000 adım olmus sureklı yurudum sabahtan aksama kadar ıkı farklı hastane, alısverıs vs derken. 5.78 km olmus

suyu 3 e tamamlayıp yatacagım

Günümü toparlayayım bugün de,

Kahvaltı:
- 1,5 dilim tahıllı ekmek
- 1 yumurta
- 1 kk peynir
- yarım çay bardağı sütle karıştırıp,
- 1 tk z.yağı ile ekmekli yumurta yaptım.
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz çay

Öğle:
- 4 kaşık patlıcan musakka (kıymalı)
- 4 kaşık bulgur pilavı
- 3-4 kaşık domatesli turşu
- 2 kaşık yoğurt
(öğle yemeğim epey karışık olmuş)

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Akşam:
- 3-4 kaşık az yağlı et sote
- 3-4 tane orta boy haşlanmış patates
- 1 kk beyaz peynir
- 1 kase salata

Bugün adım sayım toplam 5000 oldu, su 3 lt civarı, bir de büyük bardak soda içtim.

neslıcıgım benım ıshal ve uykusuzluk ust sevıyeye cıktı ben yatayım en ıyısı. ıyı geceler opuyorum canım. yarın detaylı gorusuruzzzzzz

Günaydın kızlar, bugün erkenden bir bakayım dedim Hepimize güzel bir gün diliyorum Kalkayım kahvaltı hazırlayayım kendime, bugün hiç işe gidesim yok ama gitmem gerekiyor Eşim de sabah çok erken çıktı, şehir dışına gitti, akşam dönecek. Sabah ben de uyandım o hazırlanırken, o yüzden uykumu alamadım galiba.

senın sabahları ozenıp boyle guzel kahvaltılar hazırlamanı cok takdır edıyorum senın bu menulerını sade sade guzel yazısını ozlemısım zaten. keyıf oluyor valla. duzen, nızam bır numara bu konuda.

senden ozendım ben de bıraz daha erken kalkıp guzel kahvaltı yaptım esım hazırlıyordu buaralar, o da derme catma oluyordu bırazcık.

gunaydın canım, ısler bırıkmıs dunden. hemen baslamam lazım ama ben de buraya gırmeden yapadım.

ıshal nasıl oldu gectı mı ?

esın ıcın hayırlı yolculuklar canım sag salım gıtsın gelsın ınsaallah kac gun kalacak ?

tam bahar tam aşk tam yolculuk şarkısı tarkanın tüm şarkılarını severim özellikle gitti gideli,kış güneşi,yandım,soroo daha çokk

unutma herşey senin elinde hiç bir zaman sihirli değnek bekleme güç içinde yeterkigüçlü olmayı bil,istersem şuan 5 dk bunalıma girerim valla etrafımı sevindirmeye hiç niyetim yok ben mutlu olmayı seçiyorum en depresif halimde bileee gerek seçtiğim şarkı gerek minicik bir alışveriş vss kendimi tanıyorum kendimimutluetmeyi biliyorummm..
tamam yorma kendini arada yaşıyorum de:)))
aslında çok güzel tariflerimvarr ama farklı arayışiçindeyimm neysee portakal ağacını kurcalayımmm ..
amin...
oo galatasaray-fenevbahçe:)) maçını özellikle çok keyifle izlerizz severim maç izlemeyi aşırı galatasaraylıyızz :))))eşimle maç ,belgesel konusunda çokiyi anlaşıyoruz ama film konusunda ben korku severim oda aksiyon gerçi aksiyonda izlerim ama korku numberone
hepsı cok mantıklı gercekten, alısverıs olayı bıle. bu cevızlı kayısı su ben de uygulayım
bende denicemmm basit birşeyy elimize yakışmazz:))))
bu hAFTA menünü görmezlikden geliyorumm p.tesiden itibaren böyle menüler görürsem varya kaç dünyanın ucunaaa gerçi ordada bulurum seni kaçacak yer yokk
bi akşam yemeğin elle tutulur gerisini kaldır att sıkıyorsa p.tesiden itibaren böyle menülerle gel sen canım dicen ee sende az yiyorsun birinci ben çalışmıyorum senin düzenli beslenmen adapte olman içinde önemli,sağlıklı kalıcı kg vermek istiyorsan kasdan değil yağdan kg vermek istiyorsan düzenli kararında beslenmen lazım,ayrıca beden hacmimiz aynı değil ben 1 dilim ekmekle doyarım sen 3 bunu asla unutmaaa artık valizlemi gidersin işe,küçük mutfakmı yaparsın bilmiyorum özellikle öğle menüsünü iyigörmek istiyorum,akşamada hafif ama besleyici şeyler yemeni istiyorumm nokta bitti:)))

ben sabahı öğleni sevdim yani bi öğlende turşu olayı fazla geldi bana
akşam da güzel hastalık durumunu düşünürsek patatesler göze batmıyor, ilk günkü menünü düşünürsek kısa sürede ilerleme kaydetmişsinn maşallahh... sıvı tüketimi harika,hareketdurumun hareketsizlikden iyi..

tamam ogretmenım. merak etme sen. ıstahım da yok bır haftadır bıraz onun da etkısı var bu menulerde.

ucarsın, patlatırsın bır tane valla sennnnnnnn. tamam tamam yıyecem yıyecemmmmmm:13:

günaydın sabah şekerleriiii nasılsınızzzz ?harika bir gün hepimizin olsunnn

yine yerimde duramıyorum ama bana hep oluyor regl öncesi böyle aşırı enerji,barsaklarım harika çalışması gibi ..

kızlarr sizden bi fikir istiyorum perdeler,mutfak ve banyo,özellikle duşa kabinler için hangi temizlik ürünlerini kullanıyorsunuzzz???

neyse görsel menümü hazırlayımmm..