- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.781
İyi akşamlar kızlar, bu akşam sakiniz bakıyorum. Ben unutmadan günümü toparlayayım dedim;
Sabah:
- 2 yemek kaşığı lor içine pul biber, z.yağı (1 tk kadar) ve limonla yaptığım çingen pilavı
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- yarım domates
- yarım salatalık
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 3 kaşık kadar domates soslu karışık kızartma (biber ve patlıcan çoktu)
- 2 kaşık taze börülce yemeği
- 5 tane ızgara köfte (küçük köfteler)
- 1 kase cacık
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Akşam:
- 1 tane dürüm (dolapta kavrulmuş az yağlı kıyma vardı, yeşillikle dürüm yaptık)
- 1 çorba kasesi yoğurtlu makarna (o da dolaptaydı:))
Ara:
- 1 fincan şekersiz çay
- 10 tane badem
Son ara:
- 3 kaşık dondurma
Su tüketimim 2.5 litre oldu. Bugün işten eve gelir gelmez spor yapma kararı verdim ama salona gidesim gelmedi, ben de evde Leslieciğimle 3 mil yaptımYaşasın spoooorrr Yalnız hamlamışım, hem çok terledim, hem zorlandım valla Böylece bugünkü adım sayım da 10400 oldu Bu arada akşam bir de büyük bardak soda içtim.
Henüz menülerim kötü, farkındayım ama yavaş yavaş düzene girecek. Yediğim herşeyi yazıyorum, bunun düşüncesi bile miktarları azaltmama yardımcı oluyor.
Duygucum, bugün ense günü ilan etmişsin bakıyorumValla ben de rölantide çalışıyorum. Yarın toplantı var, bugün hiç değilse biraz sakin geçsin diye dua ediyorum.
Bu arada Filizin gezi organizasyonuna çok sevindim, geçmişe hızlı bakınca atlanabiliyor, hele de karadeniz, çok keyifli olacağına eminim. Ayrıca aşk ta tazelersinizgüzel olur Bizim bu sene olmayacak ama seneye inşallah düşünüyoruz karadeniz gezisi, senin yorumlarından da faydalanırız böylece
Bu arada sanırım ben makyajı az yapıyorum, aldığım ürünler bitmek bir yana azalmıyor bile
Bir de internetten aldığım 38 beden elbiseler olursa, giyip fotoğraf koyacağım demiştim, aslında fotoğraf çekildim ama yüklemeye fırsat bulamadım. Size özel giyinip aynadan çekilmiştimBen de albüm yapıp koyayım diyorum, böylece herkese de açık olmuyor sanırsam. Bir deneyeceğim şimdi.
Son olarak Duyguuuu kaç beden giyiyorsun bakemşöyle keyifle bir yaz bencee
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorumBenim bugün yoğun geçecek biraz Üstelik te karın ağrısıyla uyandım sabah, çok fena sancı giriyor, niye oldu anlamadım, bakayım geçmezse doktora gideceğim.
Bugün kahvaltım;
- 1,5 dilim tahıllı ekmek
- 1 yumurta
- 1 kk peynir
- yarım çay bardağı sütle karıştırıp,
- 1 tk z.yağı ile ekmekli yumurta yaptım.
Şimdi her zamanki gibi şekersiz, sütlü neskafemi içiyorum.
ii akşamlar herkese menümü yazayım bu aralar çok aktif değilim çünki dr. rapor derken günüm hep dışarda geçiyo önümüzdeki hafta raporu alıyım rahatlıcam ve menümm
sabah: 2 dilim ekmek,ÇERİ DOMATES, SİVRİ BİBER, peynir,şekersiz çay
ara: bi küçük salkım kara üzüm, form çayı
öğle: bi kase çorba, tavuk haşlama, salata, 4 kaşık pilav
ara: nescafe, 2 galeta
akşam: bi küçük tabak kuru fasulye, semizotu salatası,1 dilim ekmek
ara: çay ve 5 badem
activite: apartmanda böcek ilaçlama yapıldı tabii evlerede mecburi bende yok ama mecbur yapıldı ev felaket oldu herşeyin üstüe sindi bugün kıyı bucak komple temizlik yaptım halılar,koltuklar, yastıklar anlıcanız herşeyi yıkadım ütüledim fazlasıyla efor sarfettim o yüzden spor yapamadım,2 lt su, form çayı şimdilik benden bu kadar...
kızlarrr pek bi keyifliyimmm maşallahhh.. çıktım gezdimgiderken sahilden dönerken göztepe caddesinden döndümm bakına bakınaa hem spor oldu hem deniz havası beni şarhoş etti bu enerjiyle izmiri komple bi ring yaparımmm o kadarr ee birde filizciğimden hayırlı güzel haberler aldım hepden keyiflendimmm ..
neyse sabahdan bi cinlik geldi aklıma hani birgün önceki tüm günün menüsünü yazıyoruz ya ben tüm günü resimledimmm ha haa :))) ana yemek ara öğün vsss.. yarınn resimli menü yapcamm sizee tabi hergün değil aradaaa..
günaydın canlarrr herkez iyidir inşallahhhh
izmirde harika bir hava var ne sıcak ne soğukk içimde kocaman bir enerji ikisi bir araya gelinceeee yerimde duramıyorumm az sonra gideyim bir göztepe yapayım ortalama gidip gelmem 10 bin adım eder hemde ne zamandır dışarıçıkmıyordummm..
dünkü menümü yazcam ama tek bir öğün varr dün sabah 9'da karar verdim oruç tutmaya ee öyle olunca sadece iftarım varr..
iftar:
5 tane patlıcan kızartması 2-3 saat peçete içinde tuttuğum (bizimkilere musakka yaptım ben kıymalı yemekleri sevmediğim için sadece patlıcan yedim)
4 kaşık yağsız domatesli bol maydanozlu makarna
1 büyük kase çoban salatası
1 0rta boy kase cacık
yarım dilim ekmek
ara:3 mürdüm eriği
sıvı ne kadar tükettim bilmiyorum ..
Kızlar herkese selamlar olsun
Benim bugün sabah kötü geçsede öğleden sonra düzeldim.Yanımda olan arayan soran yazan destek olan hepinize çok teşekkür ederim.İyiki varsınız.
Yoğun bir günü geride bırakamadım hala.Akşam 6 da geldim.Eve iş getirmişim onlarla uğraşıyorum.Son yarım saatlik bi işim kaldı.Onuda yapar direk yatarım inşşllh.İşyerinde resmen düşüyordum uykusuzluktan.
Bu ara yoğun giremiyorum kızlar inşallah ka.ırdığım bişey yoktur varsa affola
Menüm
sabah
aç karnına bir bardak alkali su
yarım yeşil elma
yarım saat sonra
bir kepekli sandviç arasına light peynir ve maydanoz
bir bardak ılık yarım yağlı süt
ara
bir bardak yeşik çay
öğlen
4 kuru köfte
bir dilim kepek ekmek
domates salatalık maydanoz
ara
2 kuru kayıs
akşam
bir kase ayran çorbası
bir kase salata
bir çatal patates kızartması
ara
bir bardal yarım yağlı süt
sporum 45 dk leslie ve suyum 2 lt kadar bunun 1,5 ltsi alkaliydi.
Eveet güzel hatunlar şimdilik böyle herkese hayırlısı geceler ben işe kaçar
canım aksam ınsaallah duzelmıssındır patates ıse yaramıstır umarım. bu aksam bende de var karın agrısı ıshal durumu anlamadım. ama gecmezse doktora gıt canım oldu mu.
Günümü toparlayayım bugün de,
Kahvaltı:
- 1 yumurta
- 1 kk peynir
Ara:
- 1 fincan şekersiz çay
Öğle:
- 4 kaşık patlıcan musakka (kıymalı)
- 4 kaşık bulgur pilavı
- 3-4 kaşık domatesli turşu
- 2 kaşık yoğurt
(öğle yemeğim epey karışık olmuş)
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Akşam:
- 3-4 kaşık az yağlı et sote
- 3-4 tane orta boy haşlanmış patates
- 1 kk beyaz peynir
- 1 kase salata
Bugün adım sayım toplam 5000 oldu, su 3 lt civarı, bir de büyük bardak soda içtim.
Günaydın kızlar, bugün erkenden bir bakayım dedimHepimize güzel bir gün diliyorum Kalkayım kahvaltı hazırlayayım kendime, bugün hiç işe gidesim yok ama gitmem gerekiyor Eşim de sabah çok erken çıktı, şehir dışına gitti, akşam dönecek. Sabah ben de uyandım o hazırlanırken, o yüzden uykumu alamadım galiba.
tam bahar tam aşk tam yolculuk şarkısı tarkanın tüm şarkılarını severim özellikle gitti gideli,kış güneşi,yandım,soroo daha çokkkız tarkan ın aşk şarkısına sardım şimdi de sen deyince aklıma geldii
Tarkan-Ask - YouTube
ben sölerm canm ona alırız o halde iyi olurmuzikle beraber araba yolculuguna bayılırım da tatile arabayla gidemeyecez, uzun yol otobus yolculugu olacak mecbur
unutma herşey senin elinde hiç bir zaman sihirli değnek bekleme güç içinde yeterkigüçlü olmayı bil,istersem şuan 5 dk bunalıma girerim valla etrafımı sevindirmeye hiç niyetim yok ben mutlu olmayı seçiyorum en depresif halimde bileee gerek seçtiğim şarkı gerek minicik bir alışveriş vss kendimi tanıyorum kendimimutluetmeyi biliyorummm..Oyyy önce bi bende öpeyimmmşöyle en kocamanından
Kızz ilk şarkıyı okurken güldüm kahkaha attım burdakiler diyor ne oluyor?
Hey Allahım yaaa yirim senii kıpır kıpır oldum şimdiden akşam evde açıp oynucam söz sana
Eline koluna sağlık bitanemmmayrıca ömbür listeyi hiç görmedim
tamam yorma kendini arada yaşıyorum de:)))duygucugum mrb canım,
napıyorsunnnnnnn
ıkı gundur bırıkmıs menulerım, gecmıs derken onlara bakayım dedım yarın cok yogunum cuma gunu de. gunduzlerı gıremem belkı. oyuzden cevaplayım dedım. cesmının kılosunu da yazacagım demıstım bıldırım gunu gecmıs olsa da dun yapamadım bugun yapayım dedım ben gecmısı okuyup gelıyorum hemen menulerımle
aslında çok güzel tariflerimvarr ama farklı arayışiçindeyimm neysee portakal ağacını kurcalayımmm ..canım ben pasta borek ısınden hıc anlamam ama sanırım neslı de tarıfler vardı hafıfdı sana da uyardı sen mı tarıfler vermıstın o mu ıyı hatırlamıyorum gercı.
kac gun oruc tuttun ? benım tek gun oldu ama haftaya tam tutmayı dusunuyorum.
amin...esınle uyumunuza bayılıyorum canım ALLAH nazsrdan saklasın oturmussunuz mac ızlemıssınız ben esımle onemlı macları bıle ızleyemedım sevmez futbol. gercı ısıme gelıyor zatn belgesel ve haber ızler sureklı, bır de futbol asıgı olsaydı tv bana asla dusmezdı.
aman kızlar ıhmal etmeyelım smear testlerımızı. ben de regl bıtınce yaptıracagım bugun yaptıramadım tabı kı.
ya canım her konuda yenılenmek huylarımı degıstırmek lazım yas da durdugu yerde durmuyor makyajı temızlemeden uyudugum gunlerı yapamam artık. bır de buaralar makyaj da pek yapmıyorum barı komple şöyle bakımlı olmaya baslayayım dedım
rımel hepsı burada com dan aldım demıstım kuzum.
bende denicemmm basit birşeyy elimize yakışmazz:))))hepsı cok mantıklı gercekten, alısverıs olayı bıle. bu cevızlı kayısı su ben de uygulayım
bu hAFTA menünü görmezlikden geliyorumm p.tesiden itibaren böyle menüler görürsem varya kaç dünyanın ucunaaa gerçi ordada bulurum seni kaçacak yer yokksalı menum:
bır bucuk bardak yarım yaglı sut ve cıleklı corn flakes ıle kahvaltı
ozlemısım yemek ıstedım.
ıse gıdınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su
ara: bır salatalık, yarım yesıl elma
oglen : 4 kasık bulgur pılavı, bır kase cacık, uc kasık domates salatası
yemegı begenmeyınce ancak bunları yıyebıldım
500 ml ılık su
ara: ıkı adet mısır patlagı, yarım yesıl elma, yarım salatalık, 500 ml ılık su
cıkmadan 500 ml ılık su, kucuk paket dıyet kraker 60 kalorıymıs, bır kutu ayran
spordan once bır domates.
sporda 500 ml su
eve gelınce bır seftalı, corba kasesı kadar corn flakes + sut
500ml su, lımonlu soda.
suyum 3 lt, sporum
1 saat spor salonu + 40 dk eve yuruyus
bi akşam yemeğin elle tutulur gerisini kaldır att sıkıyorsa p.tesiden itibaren böyle menülerle gel senbugunku menum bıraz garıp oldu hem ıstahım az buaralar hem de aksama kadar hastaneydım ozellıkle 11 e kadar bırsey yemem mumkun degıldı ac karnına tahlıl yaptırmam gerektıgı ıcın.
saat 11:30 bır sımıt, bır kutu dıdı, 500 ml su
saat 14:00 ıkı top dondurma
saat 16:30 eve gelınce 500 ml su, bır kutu ayran,bır salatalık
yemege kadar 1 lt daha su ıctım. 500 ml sını alkaliolarak ıctım.
aksam: bır kase mercımek corbası, buyuk bır tabak salata,3 catal karpuz, 3 kasık tavuk sote, 2 catal patates ( yemegı actıvry de yaptım ), bır bardak ayran
ara: bır orta sekerlı turk kahvesı
spor 12000 adım olmus sureklı yurudum sabahtan aksama kadar ıkı farklı hastane, alısverıs vs derken. 5.78 km olmus
suyu 3 e tamamlayıp yatacagım
Günümü toparlayayım bugün de,
Kahvaltı:
- 1 yumurta
- 1 kk peynir
Ara:
- 1 fincan şekersiz çay
Öğle:
- 4 kaşık patlıcan musakka (kıymalı)
- 4 kaşık bulgur pilavı
- 3-4 kaşık domatesli turşu
- 2 kaşık yoğurt
(öğle yemeğim epey karışık olmuş)
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Akşam:
- 3-4 kaşık az yağlı et sote
- 3-4 tane orta boy haşlanmış patates
- 1 kk beyaz peynir
- 1 kase salata
Bugün adım sayım toplam 5000 oldu, su 3 lt civarı, bir de büyük bardak soda içtim.
tam bahar tam aşk tam yolculuk şarkısı tarkanın tüm şarkılarını severim özellikle gitti gideli,kış güneşi,yandım,soroo daha çokk
unutma herşey senin elinde hiç bir zaman sihirli değnek bekleme güç içinde yeterkigüçlü olmayı bil,istersem şuan 5 dk bunalıma girerim valla etrafımı sevindirmeye hiç niyetim yok ben mutlu olmayı seçiyorum en depresif halimde bileee gerek seçtiğim şarkı gerek minicik bir alışveriş vss kendimi tanıyorum kendimimutluetmeyi biliyorummm..
tamam yorma kendini arada yaşıyorum de:)))
aslında çok güzel tariflerimvarr ama farklı arayışiçindeyimm neysee portakal ağacını kurcalayımmm ..
amin...
oo galatasaray-fenevbahçe:)) maçını özellikle çok keyifle izlerizz severim maç izlemeyi aşırı galatasaraylıyızz :))))eşimle maç ,belgesel konusunda çokiyi anlaşıyoruz ama film konusunda ben korku severim oda aksiyon gerçi aksiyonda izlerim ama korku numberone
bende denicemmm basit birşeyy elimize yakışmazz:))))
bu hAFTA menünü görmezlikden geliyorumm p.tesiden itibaren böyle menüler görürsem varya kaç dünyanın ucunaaa gerçi ordada bulurum seni kaçacak yer yokk
bi akşam yemeğin elle tutulur gerisini kaldır att sıkıyorsa p.tesiden itibaren böyle menülerle gel sencanım dicen ee sende az yiyorsun birinci ben çalışmıyorum senin düzenli beslenmen adapte olman içinde önemli,sağlıklı kalıcı kg vermek istiyorsan kasdan değil yağdan kg vermek istiyorsan düzenli kararında beslenmen lazım,ayrıca beden hacmimiz aynı değil ben 1 dilim ekmekle doyarım sen 3 bunu asla unutmaaa artık valizlemi gidersin işe,küçük mutfakmı yaparsın bilmiyorum özellikle öğle menüsünü iyigörmek istiyorum,akşamada hafif ama besleyici şeyler yemeni istiyorumm nokta bitti:)))
ben sabahı öğleni sevdim yani bi öğlende turşu olayı fazla geldi bana
akşam da güzel hastalık durumunu düşünürsek patatesler göze batmıyor, ilk günkü menünü düşünürsek kısa sürede ilerleme kaydetmişsinn maşallahh... sıvı tüketimi harika,hareketdurumun hareketsizlikden iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?