- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.821
hıh oldu şimdiii yola gel böyleeeayy resmen kahkaha attım ofistee
Ne demek duygucummm, makyajımı yapıp buraya resim de koyacamm, kıyafet deneyip deneyip bunu mu giysem bunu mu diye de resim koyacam daha çookk işiniz var benmleee
şekeri bırakmak konusunda ben de çok takdir ettim kendimi, gerçi tek şeker koyuyodum ama kupaya da bi şeker koyuyodum çay bardagına da, çok saçma gelmeye başladı bi süre sonra, bi denedm şekersiz, tadı daha güzelBelki de 10 senedir şekersiz içiyorum hepsini.. Bi türk kahvesini az şekerli içiyorum, onu da zaten ayda yılda bir içerim o yuzden çok takmıyorm
Mayonez de inanılmaz yag varmış, annem hazır yapar bizim bazen de bi kere bi gördm, daha da kolay kolay yiyemedm. Yani eğer sandviçin içinde hazır sürülü varsa ayıklamıyorm da kendim kullanmıyormTuz da zaten annem saolsun o kadar az koyar ki tuzu tadını alamıyorm bazen, eklememeye çalışıyorm genelde onu da öle azalttım sayılır sanırım
Bi de sporu adam gibi yapabilsem var ya ooff offff
kızlar dua istiyorum sizden .bugün doktora gittinm ve erken doğum riskim var .doktorum kesin yatış dedi .ayakta kalmak yasak .
stres yapmamaya çalışışıyorum ama
Cn. Ya stres yapma dualarimiz seninle insl bebegi gunune kadar durur erken dogum olmaz
Zordur belliki inslh gunjnu doldurur:26::26:
inşallh cemrecimm
EVETT FİLİZ VE NESLİM TANIŞMA TEBRİKLERİNİ YAZDI BENDE YAZAYIMMM EKSİK KALMAYIMM AMA :))))
Bİ kerem filiz hatunn biz tanışalı bir yılı geçti hıhhhhhhhh bak yakana yapışma tarihim..
tarih:29/08/2012 saat 17:29 (ben) yeni gördüm sayfanı hep güzellikler paylaşırsın inşallahhhh
tarih: 29/08/2012 saat 17:41 hatundan cevap
cok sagol. sızler sayesınde bıraz daha ıyıyım sımdı. ınsaallah umut dolmaya devam ederım yasadıgım en kotu gunlerden bırıydı dıyebılırım boguldum resmen. delırıyorum sandım oysakı guclu bırıyımdır turlu turlu seyler ıle ugrastım bu yasıma kadar.
neslişimlede;
tarih:30/08/2012 saat: 19:24 nesliş ortaya yazmış
Merhaba kızlar, benim de hem kilo vermeye, hem motivasyona ihtiyacım var. Kurban Bayramı hedefini sevdim, bayramdan önceki hafta da tatil yapacağız, o yüzden benim için karar verip başlamak için mükemmel zaman. Benim boyum 1.68 m ve kilom 75kg. Madem çoğu kişi 10 kg vermeyi hedeflemiş, ben de öyle yapayım, benim neyim eksik:)
tarih:30/08/2012 saat: 19:58 benden okunması zor bir cvp:)))))
hoşgeldin cnm motive olmak ve bir takıM püf noktaları almAKİÇİN SAYFALARI SONDAN BAŞA OKUMAYAÇALIŞ BOYLARIMIZ AYNI BENDE 68 KG OLDUM KALDI9KG BUYOLDA BAŞARILAR DİLERİMMM
BİRGÜN ARAYLA TANIŞMIŞIZ KIZLAR DAİM VE EBEDİ OLSUNN SİZİ SEVİYORUMM SENEYE BUGÜNLERDE LAY LAY TOPİĞİMİZDE 2 YILIMIZI KUTLARIZZ
kızlar dua istiyorum sizden .bugün doktora gittinm ve erken doğum riskim var .doktorum kesin yatış dedi .ayakta kalmak yasak .
oglen de az olmus aksam da az olmus canım. bır de ekmek ekleseydın aksam belkı ozaman daha ıyı olacaktı oglen yedıgın gıbı ekmek ye mesela bır dılım enaz.
hem ablan var hem eve ıs gelmıs hem de spor yapmıssın aferın kız sanaaaaaaaaaa
tam bahar tam aşk tam yolculuk şarkısı tarkanın tüm şarkılarını severim özellikle gitti gideli,kış güneşi,yandım,soroo daha çokk
unutma herşey senin elinde hiç bir zaman sihirli değnek bekleme güç içinde yeterkigüçlü olmayı bil,istersem şuan 5 dk bunalıma girerim valla etrafımı sevindirmeye hiç niyetim yok ben mutlu olmayı seçiyorum en depresif halimde bileee gerek seçtiğim şarkı gerek minicik bir alışveriş vss kendimi tanıyorum kendimimutluetmeyi biliyorummm..
tamam yorma kendini arada yaşıyorum de:)))
aslında çok güzel tariflerimvarr ama farklı arayışiçindeyimm neysee portakal ağacını kurcalayımmm ..
amin...
oo galatasaray-fenevbahçe:)) maçını özellikle çok keyifle izlerizz severim maç izlemeyi aşırı galatasaraylıyızz :))))eşimle maç ,belgesel konusunda çokiyi anlaşıyoruz ama film konusunda ben korku severim oda aksiyon gerçi aksiyonda izlerim ama korku numberone
bende denicemmm basit birşeyy elimize yakışmazz:))))
bu hAFTA menünü görmezlikden geliyorumm p.tesiden itibaren böyle menüler görürsem varya kaç dünyanın ucunaaa gerçi ordada bulurum seni kaçacak yer yokk
bi akşam yemeğin elle tutulur gerisini kaldır att sıkıyorsa p.tesiden itibaren böyle menülerle gel sencanım dicen ee sende az yiyorsun birinci ben çalışmıyorum senin düzenli beslenmen adapte olman içinde önemli,sağlıklı kalıcı kg vermek istiyorsan kasdan değil yağdan kg vermek istiyorsan düzenli kararında beslenmen lazım,ayrıca beden hacmimiz aynı değil ben 1 dilim ekmekle doyarım sen 3 bunu asla unutmaaa artık valizlemi gidersin işe,küçük mutfakmı yaparsın bilmiyorum özellikle öğle menüsünü iyigörmek istiyorum,akşamada hafif ama besleyici şeyler yemeni istiyorumm nokta bitti:)))
ben sabahı öğleni sevdim yani bi öğlende turşu olayı fazla geldi bana
akşam da güzel hastalık durumunu düşünürsek patatesler göze batmıyor, ilk günkü menünü düşünürsek kısa sürede ilerleme kaydetmişsinn maşallahh... sıvı tüketimi harika,hareketdurumun hareketsizlikden iyi..
dun gecmısı cevapla cevapla derken yoruldum yarıda kestım ama soylemek ıstedıklerım var.
neslı, duygu tanısalı bır yıl oldu. hayatımda oldugunuz ıcın, sızden ıogrendıgım seyler olgunlugunuz pozıtıflıgınız ıcın tsk ederım patronuma kızdınız esıme uctunuz beraber gulduk dua ettınız guzel dıleklerde bulundunuz yanlız bırakmadınız uzak, sanal gıbı gorunse de guzel arkadaslık, dostluk kurduk kendımı cok sanslı hıssedıyorum ınsaallah nıce nıce senelere beraber kavusuruz.
dun benı yanlız da bırakmadınız neslı, duygu, esra mesajlar yazdınız aradınız tsk ederım cok duygulandım yıne. cok uzaklarda, hıc bılmedıgın bırılerı gun gelıyor en yakınlarından yakının oluyor bu cok guzel bır tesaduf cok guzel bır sans.
sızlerı cok sevıyorummmmmmmmmm ıyı kı varsınız ıyı kı hayatımdasınız.
hersey ıcın tsk ederımmmmmmm Allah razı olsun hepınızden.
bana gelınce;
ıltıhaplı romatızmam dısında tum sonuclarım cok ıyı cıktı. 8 aydır hıc dusmemıs degerler. bu kotuymus. yukselırse hap kullanmak gerekır dedı cunku kalbe kadar etkısı cokmus ama ılaclar kortızollu oluyormus oyuzden sımdıye kadar kullanmanı ıstemedım zaten kılo vermeye calısıyorsun dedı ama yukselırse mecbur kalabılırız dedı. ben tabıkı kabul etmeyecegımateslenırsem, dıkkat edecekmısım vucutta ateslı hastalık yapabılırmıs bu ıltıhap. tetıklermıs mesela grıp falan agır olurmus oyuzden acıle gıdıp ates dusurucu ıgne vurun atesının kalıcı olmasına ızın verme boyle bırsey olursa dedı. yapabılecegın bırsey yok bu genetık mıras dedı. ınsaallah duser rakamlar dedı annem ve kardeslerımde de var onları kı benımkınden yuksek.
dıger sonuclara gelecek olursak ınsulın dırencım dusuyormus bu sebeple bundan sonra daha rahat kılo verebılırmısım. dıger tahlıl sonuclarım da ıyıymıs. endokrınolojı doktorum begendı yanı herseyı. hormon tahlıllerım de cok ıyı cıktı cok begendı doktor fsh ve e2 cok onemlıymıs. sonuclar dusuk cıktı hatta sımıye kadarkı en ıyı rakamlar. yumurtalıklarım halen ılerleme gostermıyor ama hormonlar ıyıymıs sukur. bır de ara kanamaların sebebı, yumurtalıkların kendı basına calısmayı denıyor olmasıymıs. her uc doktor da hastalıkları dusunme ve kılo vermeye devam et dedıler. ayak agrım ıcın de kosu yapmam hata olmus 4 kat agırlık verıyormus kosarken ayagıma. hem eklemlerın zarar gorebılır hem ayagındakı kıkırdaklar zaten zarar gordu kırık oldugu donemde, sen sımdı ıyıce zedelenırsın dedı 80 oluncaya kadar agır spor yapmam yasak. ayagına yuklenmeyeceksın dedı kosu yerıne fazladan bısıklet sur . elıptık kullan normal bısıklet kullan dedı. yuruyuslerı de 1 saatten fazla uzatma dedı. ve ıyı bır spor ayakkabası ıle spor yapmam sartmıs. cunku kırık topuk kemıgımde oldugu ıcın ayagım zorlanırmıs sırf agır gelıyor dıye spor ayakkabı almıyordum gunluk kullanımlara uyan yarı spor ayakkabası olanlar ıle rahat edıyordum ama olmaz dedı doktor. ben de spor ayakkabı aldım kendıme.
benden haberler boyle kısaca .
dünkü menüm:
SABAH:1 küçük domates,1 küçük salatalık,1 küçük ankarabiberi,6 zeytin,1 kib.kt.peynir, bir tutam maydanoz,2 küçük dilim kızarmış çavdar ekmeği,1 bardak yeşil çay,1 büyük bardak su
Eki Görüntüle 794196
ARA ÖĞÜN: misssgibi kahve şekersiz biraz süt ile..
Eki Görüntüle 794197
ÖĞLEN: dışardaydım oğlan hem oyuncak hem pizza istedi birtaşda iki kuş çocuk menüsü:))) tabi ben oğlanın tabağından sadece şu kadar yedim ha bide 330 ml light ayran zaten o kesti beniii
Eki Görüntüle 794198
ARA ÖĞÜN: resimde net belli ama yinde yazayım 2mürdüm,3 dilim yeşil elma
Eki Görüntüle 794199
AKŞAM: 2 kaşık domatesli makarna,2 kaşık taze fasulye,1 orta boy kase cacık,bir ısırık çavdar ekmeği,1 büyük bardak su
Eki Görüntüle 794200
ARA: 1 fincan papatya çayı (regl ağrıları başladı papatya çayı ve duşla gevşemeye çalıştım)
Eki Görüntüle 794201
2lt su
10 bin adımı geçen aktivite
kızlar bi görsel menü benim kaşık ,kase,dilim,bardak hesabımı görmeniz için iyi örnek oldu bundan sonra daha iyi anlarsınız menülerimi..
bugun ılk defa baya makyaj yapmıs oldum transparan pudra kullandım. goz altı kapatıcı lıkıt kullandım. goz kalemı alt ust klasık, rımel. bb krem surecektım alttan ama onu unutmusum. allık ıcın de henuz cesaretım gelmedı once bıraz evde alısayım da.
bugun spordan sonra cılt bakımlarımı da yapmaya baslayacagım hem cılt hem sac. guzel bır dustan sonra. sonra dıs bakımı.
kızlar benım cıkmam lazım. ıkı tane ıhracat var gumruk evrakları hazırlayacagım acılen. hepınızı opuyorum yıne gelırım ogleden sonra belkııııııııııı
EVETT FİLİZ VE NESLİM TANIŞMA TEBRİKLERİNİ YAZDI BENDE YAZAYIMMM EKSİK KALMAYIMM AMA :))))
Bİ kerem filiz hatunn biz tanışalı bir yılı geçti hıhhhhhhhh bak yakana yapışma tarihim..
tarih:29/08/2012 saat 17:29 (ben) yeni gördüm sayfanı hep güzellikler paylaşırsın inşallahhhh
tarih: 29/08/2012 saat 17:41 hatundan cevap
cok sagol. sızler sayesınde bıraz daha ıyıyım sımdı. ınsaallah umut dolmaya devam ederım yasadıgım en kotu gunlerden bırıydı dıyebılırım boguldum resmen. delırıyorum sandım oysakı guclu bırıyımdır turlu turlu seyler ıle ugrastım bu yasıma kadar.
neslişimlede;
tarih:30/08/2012 saat: 19:24 nesliş ortaya yazmış
Merhaba kızlar, benim de hem kilo vermeye, hem motivasyona ihtiyacım var. Kurban Bayramı hedefini sevdim, bayramdan önceki hafta da tatil yapacağız, o yüzden benim için karar verip başlamak için mükemmel zaman. Benim boyum 1.68 m ve kilom 75kg. Madem çoğu kişi 10 kg vermeyi hedeflemiş, ben de öyle yapayım, benim neyim eksik:)
tarih:30/08/2012 saat: 19:58 benden okunması zor bir cvp:)))))
hoşgeldin cnm motive olmak ve bir takıM püf noktaları almAKİÇİN SAYFALARI SONDAN BAŞA OKUMAYAÇALIŞ BOYLARIMIZ AYNI BENDE 68 KG OLDUM KALDI9KG BUYOLDA BAŞARILAR DİLERİMMM
BİRGÜN ARAYLA TANIŞMIŞIZ KIZLAR DAİM VE EBEDİ OLSUNN SİZİ SEVİYORUMM SENEYE BUGÜNLERDE LAY LAY TOPİĞİMİZDE 2 YILIMIZI KUTLARIZZ
canım burda uzun uzun yazmayayım zaten konustuk hersey guzel olacak hıc merak etme oldu mu
ben eskıye gore alkalı suyu daha rahat ıcıyorum alısırsın bence sen de nurdan.
beyaz goz kalemı ne ? aaaaaa ondan almadım. nasıl kullanılıyor ne ıse yarıyor duygus esrossssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?