2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

EVETT FİLİZ VE NESLİM TANIŞMA TEBRİKLERİNİ YAZDI BENDE YAZAYIMMM EKSİK KALMAYIMM AMA :))))

Bİ kerem filiz hatunn biz tanışalı bir yılı geçti hıhhhhhhhh bak yakana yapışma tarihim..

tarih:29/08/2012 saat 17:29 (ben) yeni gördüm sayfanı hep güzellikler paylaşırsın inşallahhhh

tarih: 29/08/2012 saat 17:41 hatundan cevap
cok sagol. sızler sayesınde bıraz daha ıyıyım sımdı. ınsaallah umut dolmaya devam ederım yasadıgım en kotu gunlerden bırıydı dıyebılırım boguldum resmen. delırıyorum sandım oysakı guclu bırıyımdır turlu turlu seyler ıle ugrastım bu yasıma kadar.

neslişimlede;

tarih:30/08/2012 saat: 19:24 nesliş ortaya yazmış

Merhaba kızlar, benim de hem kilo vermeye, hem motivasyona ihtiyacım var. Kurban Bayramı hedefini sevdim, bayramdan önceki hafta da tatil yapacağız, o yüzden benim için karar verip başlamak için mükemmel zaman. Benim boyum 1.68 m ve kilom 75kg. Madem çoğu kişi 10 kg vermeyi hedeflemiş, ben de öyle yapayım, benim neyim eksik:)

tarih:30/08/2012 saat: 19:58 benden okunması zor bir cvp:)))))

hoşgeldin cnm motive olmak ve bir takıM püf noktaları almAKİÇİN SAYFALARI SONDAN BAŞA OKUMAYAÇALIŞ BOYLARIMIZ AYNI BENDE 68 KG OLDUM KALDI9KG BUYOLDA BAŞARILAR DİLERİMMM

BİRGÜN ARAYLA TANIŞMIŞIZ KIZLAR DAİM VE EBEDİ OLSUNN SİZİ SEVİYORUMM SENEYE BUGÜNLERDE LAY LAY TOPİĞİMİZDE 2 YILIMIZI KUTLARIZZ

hıh oldu şimdiii yola gel böyleee

oohh öğle yemegimi de yedimm, üstüne ofis dışında koşturmacalı bi 20 dk yürüdüm bilee ama bu hava ne değişik bi havadır bölee, sabah kapalıydı yagmur vardı gömlek üstüne hırka giydim, şimdi hava yanıyo hırkayı çıkardım hala yanıyorummm

kızlar dua istiyorum sizden .bugün doktora gittinm ve erken doğum riskim var .doktorum kesin yatış dedi .ayakta kalmak yasak .
stres yapmamaya çalışışıyorum ama

kızlar dua istiyorum sizden .bugün doktora gittinm ve erken doğum riskim var .doktorum kesin yatış dedi .ayakta kalmak yasak .

Cn. Ya stres yapma dualarimiz seninle insl bebegi gunune kadar durur erken dogum olmaz
Zordur belliki inslh gunjnu doldurur:26::26:

Oyyyy ne güzel bulmuşsun bunları Duygucum yaaa Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? İnşallah seneye lay lay lom yapacağız çıtır kızlar olarak

Ercem, geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle ve Zeynep kızımızla Stres yapmamaya çalış, aman kalkma, dr yat dediyse yat, bak bazı kadınlar 9 ay yatmak zorunda kalıyorlar, senin az kaldı. Ayrıca erken doğum olsa bile bir sorun olmayacak inşallah, Allah'ın izniyle alacaksın minik kızını kucağına, yüreğini ferah tut sen.

Kızlar ben de günümü toparlayayım, bugün işten erken çıktım biraz, çok bunaldım, uğraştığım bir projede işin içinden çıkamadım, ben de kaçtım Eve gelmeden markete uğradım, yemek saatim falan da kaydı, işyerinde yemedim bugün, öğlen bisküviyle geçiştirdim.

Sabah:
- 2 kaşık lor içine z.yağı (1 yk kadar), limon, pulbiberle çingen pilavı
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 3 ceviz (bütün)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Ara:
- 1 paket form yulaflı kepekli bisküvi
(öğlen bunu yedim)

Öğle: (Saat 4 gibi)
- 3 tane haşlanmış patates
- 2 kk peynir
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 2 yumurta ve 1 kk peynirle tereyağında omlet (Canım bunu istedi)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 10 tane badem

Akşam:
- 1 kase çekirdek (az tuzlu ayçekirdeği ve kabak çekirdeği)
- 2 fincan şekersiz çay

Öğlen saati kayınca ve iyi yiyince akşam yemek istemedi canım, eşim gelirken çekirdek almış gelmiş, ondan yedik biz de. (Duygucum çekirdek senin kaseyle aynı kasede)

Su tüketimim 3 litre civarı oldu. Adım sayım da yaklaşık 7000.

Yatmadan önce süt te kaynatırım muhtemelen.

Herkese ii aksamlar bugun ki menumu yazayim
Biraz rahatsizim basim agriyo usuyotum galiba sifayi kapicam hemen munumu yazip yaticam
Sabah: 2 dilim ekmek domates ,tatli kadigi bal,sekersiz cay
Ara: bi fican form cayi
Ogle:bi kase corba,bi tabak etli patlican yemegi,3 kasik makarna,cacik
Ara:bi salatalik bi yesil elma
Aksam bi porsiyon piyaz,semizotu salatasi,yarim kase yogurt,kucuk iki dilim ekmek
Ara:bi elma
Activite:45. Dk step,30 dk yuruyus.,2 lt alkali su,2 form cayi..

Sorma bu ara hiç iştahım yok nedeni belli zaten ama zorluyorum inan

Spor olunca aklım durur yapmasam içimi kurt kemirir en iyisi kaldır totoyu diyom yapıyom fıstıkkkkk ee kimin öğrencisiyimmm

Duyguşum biliyorum herşey benim elimde en kısa sürede toparlıcam söz.Zaten gün boyu beni telkin ediyorsunuz.Sadece bir kaç ay var önümde sıkıntılı atlatayım tamamdır yoksa biliyorum herşey daha güzel olacak.Tşk ederim varlığın desteğin samimiyetin için bitanemmm

Filizim bak ağlarım haaa zaten duygusala bağlamışım

Biz konuştuk dün hastaneden sonra içim rahatladı valla. tatlım ben inanıyorum ki herşey dahada güzel olacak.Sonuçlar her seferinde daha da iyi çıkacak.Spor konusunda dikkat ettiğini biliyorum.Artık daha sakin zorlamadan yapıyorsun.

Herşey senin gönlünce olacak bunu biliyorum.Yeter ki sen iste

Hatunnn bu ne güzel resimler böyle çok heveslendim işler azalınca belki ben de yaparımmm.Senin ölçülerini görmüş olduk arada vakit buldukça yapsan süper olur baş öğretmenim.

Afyet olsun

Foto foto foto foto foto foto

Daha nice nice senelere güzel dostlar...Rabbim uzun uzun senelerinizi kutlamayı nasip etsin inşallah.

Yanlız kızlar bu Duyguşşş fena haa nasılda girmiş bulmuş getirmiş koymuşşş.Helal sana fıstığımmm.Benimde bir senem dolduğunda ben de isterim bananeeee

Rabiim yardımcın olsun tez zamanda şifanı versin inşallah.Sıkma canını dinlen işte vardır herşeyde bi hayır.Daha dikkatli davran sende.Uzan kalkma herşey geçecek.Ama moralini bozup yiğenimizi de üzme annesi.Hamilelikte normal böyle şeyler.

Sıkma canını dualarım seninle

canım burda uzun uzun yazmayayım zaten konustuk hersey guzel olacak hıc merak etme oldu mu

Biiyorum canım.Ayrı bi teşekkürü kendime borç bilirim.Sen ve Duyguşa tabi.Gün boyu benimle ilgilenmeniz moralim bozuk olduğunda hemen aramanız msj atmanız bana bu aralar en iyi gelen şey.Enerjiniz konuşmanız msjlarınız o anda modumu değiştiriyor.Moralim düzeliyor.Evet zor bi dönemden geçiyorum.Ama siz olmasaydınız ne halde geçirirdim düşünmek istemiyorum.O yüzden siz benim şansımsınız.İkinizede çok çok çok teşekkür ederim.

ben eskıye gore alkalı suyu daha rahat ıcıyorum alısırsın bence sen de nurdan.

beyaz goz kalemı ne ? aaaaaa ondan almadım. nasıl kullanılıyor ne ıse yarıyor duygus esrossssss

Kızlar bu ara süs püs olayına pek dahil olamasam da duyguş fazlasıyla aydınlatıyor zaten.Bu arada duyguş bu acıbadem sütünü denemek istiyorum ama nerden alıcam ayrıca göz makyajını da çıkarıyor mu ?

Beyaz göz kalemi kızlar gözü büyük göstermek için gözün içine sürdüğümüz kalemdir.Bunu sürdüysek siyah kalemi gözümüzün dışına sürmek gerekir.Ben severim intikamda beren saat new girl de jack bolca yapar.Ayrıca eski türk filmlerinde sık sık görürüz en basiti türkan şoray makyajında mesela