- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.861
Arkadaşlar yurda döndüm ama aranıza katılmaya fırsat bulamıyorum.Seminerlerimiz basladı.Sabahtan okuldayım,biliyorsunuz aylardır evden uzaktaydım.Doğal olarak ev batmış.Temizlik daha dün gece bitti.Sıra oğluma bakıcı bulmakta.Sokaklara birsürü ilan astım dün gece.Bugün itibari ile aramalar, görüşmeler başlar.
Asıl konu benim diyet bu hafta yalan oldu.Bizim okul yemeği seven için mükemmel.1 haftadır ay etli ekmeğe gidelim,bugün balık yiyelim,mangal yakalım ,ay okulda kahvaltı yapalım derken ben söylemeye utanıyorum ama kilo aldım.Bugünde toplantımız var.Yeni gelen arkadaşlar tatlı yapıp getirecek.Yediğim her lokmada vicdan azabı çektim inanın.Bugün son.Okul çıkışı spor salonuna gidip görüşücem .Saatlerim uyarsa yazılıcam.Yarından itibaren menülerimi paylaşıcam.Geçmişi okuyamadım henüz.Şimdi biraz bakıp kalkıp hazırlanıcam.Öpüyorum hepinizi.
Kızlar herkese iyi geceler ;
Ben bir yazayımda anlayın neden giremediğimi.Sabah 7:30 dan akşam saat 7 ye kadar işteyim.Öyle yoğun oluyorum ki eve iş getiriyorum gece 12 ye kadar uğraştığım oluyor.Bizim işlerin tam yoğun zamanı kışın yat yazında karınca gibi çalış.Birde ablamlar geldi.Akşam işten gelince onlarla ilgileniyorum.Zaten akşam pc yi elime bile alamıyorum küçük cadı bir saniye elletmiyor.Bunun üstüne araya spor sıkıştırmaya çalışıyorum.Ders falan hikaye oldu mümkün değil bakamıyorum.Bir de dava ile alakalı gelişmeler oldu.Biraz da stres yaptım.Ama iyimm gerçekten.
Kaçırdığım bakamadığım şeyler vardır mutlaka affola.Önümüzdeki haftada çok çok yoğun olucam.Ama tele kk uygılaması indirdim.Umarım daha sık giricem.En azından menülerimi yazayım olmuyor böyle.Yarın bildirimimi yaparım.Herkes kendine çok dikkat etsin.Bol eksilerde görüşmek üzere.
Menülerimi yazmadım 2 günlük.Yazmayı düşünmüyorum.Çünkü Filiz ve Duyguş bana uçarlar valla.Az yedim ama yarından itibaran daha dikkat edicem söz.
Bu arada spor ile ilgili değişiklik yapmak istiyorum.Leslieyi haftada 3 e düşüreyim.Bölgesele devam yanına bişey daha eklemeyim ki vucüt şaşırsın.Bu ne olabilir kızlar ?
Nurdancımm neslicimmm görüşemiyoruz özledimmm kızlar nasılsınız ?
Ben yatayım artık yarın görüşürz hayırlı geceler hayırlı cumalarrr
cnm önce sakin oluyoruz stres bebeğide strese sokar tamam madem yatman lazım yatcann kimileri varilk aydan yatıyor hem sende ağırlaştın dinlenmen daha iyi nasılsa kızın var eşin var bırka onlara 38.haftaya gelmeye çalış az kaldıı sabret wc hariç kalkma kalkarken birden kalkmıyorsun karnına ağırlık vermiyorsun dediğim gibi hareketlerini günlük takip ediyorsunn ve bol bol dua ediyorsun mubarek cuma günü dilerim zeynep bebek vaktinde zamanında sağ salim annesine kavuşsunn inşallahhh .dediğim gibi stres onuda strese sokarrr birde nefes egzersizleri yap internetten incele özellikle hersancıda düzenli güzel nefes alıp verirsen bebeğini rahatlatırsınnn ALLAH şifa versin..kızlar dua istiyorum sizden .bugün doktora gittinm ve erken doğum riskim var .doktorum kesin yatış dedi .ayakta kalmak yasak .
stres yapmamaya çalışışıyorum ama
bulurum ben fazla inceyimdir bu konulardaa çevremdeki herkezde söyler aslında sevmiyorum bu huyumu ben böyle yapınca bende böyle düşünülmek istiyorum amagenelde olmazzOyyyy ne güzel bulmuşsun bunları Duygucum yaaaZaman ne çabuk geçiyor değil mi? İnşallah seneye lay lay lom yapacağız çıtır kızlar olarak
dün bende saçma bir gün geçirdim bir öğün atlayınca neler olmuyorrr dimiiKızlar ben de günümü toparlayayım, bugün işten erken çıktım biraz, çok bunaldım, uğraştığım bir projede işin içinden çıkamadım, ben de kaçtımEve gelmeden markete uğradım, yemek saatim falan da kaydı, işyerinde yemedim bugün, öğlen bisküviyle geçiştirdim.
Sabah:
- 2 kaşık lor içine z.yağı (1 yk kadar), limon, pulbiberle çingen pilavı
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 3 ceviz (bütün)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Ara:
- 1 paket form yulaflı kepekli bisküvi
(öğlen bunu yedim)
Öğle: (Saat 4 gibi)
- 3 tane haşlanmış patates
- 2 kk peynir
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 2 yumurta ve 1 kk peynirle tereyağında omlet (Canım bunu istedi)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 10 tane badem
Akşam:
- 1 kase çekirdek (az tuzlu ayçekirdeği ve kabak çekirdeği)
- 2 fincan şekersiz çay
Öğlen saati kayınca ve iyi yiyince akşam yemek istemedi canım, eşim gelirken çekirdek almış gelmiş, ondan yedik biz de. (Duygucum çekirdek senin kaseyle aynı kasede)
Su tüketimim 3 litre civarı oldu. Adım sayım da yaklaşık 7000.
Yatmadan önce süt te kaynatırım muhtemelen.
geçmiş olsun canımmmHerkese ii aksamlar bugun ki menumu yazayim
Biraz rahatsizim basim agriyo usuyotum galiba sifayi kapicam hemen munumu yazip yaticam
Sabah: 2 dilim ekmek domates ,tatli kadigi bal,sekersiz cay
Ara: bi fican form cayi
Ogle:bi kase corba,bi tabak etli patlican yemegi,3 kasik makarna,cacik
Ara:bi salatalik bi yesil elma
Aksam bi porsiyon piyaz,semizotu salatasi,yarim kase yogurt,kucuk iki dilim ekmek
Ara:bi elma
Activite:45. Dk step,30 dk yuruyus.,2 lt alkali su,2 form cayi..
arada yapcam ama fırsatı olan herkezden bekliyorummmmHatunnn bu ne güzel resimler böyle çok heveslendim işler azalınca belki ben de yaparımmm.Senin ölçülerini görmüş olduk arada vakit buldukça yapsan süper olur baş öğretmenim.
Afyet olsun
ayıpsınnnnDaha nice nice senelere güzel dostlar...Rabbim uzun uzun senelerinizi kutlamayı nasip etsin inşallah.
Yanlız kızlar bu Duyguşşş fena haanasılda girmiş bulmuş getirmiş koymuşşş .Helal sana fıstığımmm.Benimde bir senem dolduğunda ben de isterim bananeeee
cnm acıbadem sütünü bn hobbi'den aldım heryerdevardır ,zaten özellikle göz makyajıiçin kullanmayı seviyorum hemen çıkarıyor cildimide seviyorum silmeyi ama üstünden yıkama jeliyle birkez geçmek lazım dediğim gibi yağlı buse terimin blog takip ederim onu tavsiyesi ile aldım 2 yıldır kullanıyorumm dediğim gibi ucuz hemde güzel markası bebak acıbademsütü üstünde makyaj temizliyicisi yazıyorKızlar bu ara süs püs olayına pek dahil olamasam da duyguş fazlasıyla aydınlatıyor zaten.Bu arada duyguş bu acıbadem sütünü denemek istiyorum ama nerden alıcam ayrıca göz makyajını da çıkarıyor mu ?
Beyaz göz kalemi kızlar gözü büyük göstermek için gözün içine sürdüğümüz kalemdir.Bunu sürdüysek siyah kalemi gözümüzün dışına sürmek gerekir.Ben severim intikamda beren saat new girl de jack bolca yapar.Ayrıca eski türk filmlerinde sık sık görürüz en basiti türkan şoray makyajında mesela
yap sende senin menü ölçülerini çok merak ediyorum aslında bu benim sana ödevim yabi bi sana emri vaki yapıyorumm..müsahitoldugunda ama lütfen uzamasınn vegünlük yaptıkların olsun rim çekiyorum diye ekstra olmasın mesela ben hergün nasılsam öyle resimledm sadece çeşitler değişiyor,,resımlı menulerıne bayıldım cok cok hosuma gıttı. resmen bayıldım mesela kahvaltının dızaynına ama menulerıme boyle ozenecek vakıt olmuyor genelde. belkı cumartesı yaparım ben de ve resım eklerım boyle.
aklıma getirmemeye çalışıyorumm yoksa dibi boylarım kuzu, en çok yatarken düşünüyordum onuda telefona okey yüklemekle buldum okey oynuyorum telefon elimden düşeseye kadaranacugummmmmm dun maasallahın varmıs ne guzel enerjık gordum senı. ozellıkle cok cok sevındım cunku buaralar cok sıkıntılısın evden dolayı. hep boyle olasın ınsaallah canım. az kaldı duygusuö en gec ekımın ılk haftasında evde kahve keyfı yapacaksın bence. ınsaallah dua edıyorum.
aminnn canımmm bende bende bende seni seviyorum ablasının birtanesi....ınsaallah kuzum ınsaallah. sagolasın ALLAH razı olsun duaların ve guzel dıleklerın ıcın.
oyyyyyyyyyy cok sevıyorum kız senı bennnnnnnnnn
K-A-R-D-E-Ş-İ-MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
EVETT FİLİZ VE NESLİM TANIŞMA TEBRİKLERİNİ YAZDI BENDE YAZAYIMMM EKSİK KALMAYIMM AMA :))))
Bİ kerem filiz hatunn biz tanışalı bir yılı geçti hıhhhhhhhh bak yakana yapışma tarihim..
tarih:29/08/2012 saat 17:29 (ben) yeni gördüm sayfanı hep güzellikler paylaşırsın inşallahhhh
tarih: 29/08/2012 saat 17:41 hatundan cevap
cok sagol. sızler sayesınde bıraz daha ıyıyım sımdı. ınsaallah umut dolmaya devam ederım yasadıgım en kotu gunlerden bırıydı dıyebılırım boguldum resmen. delırıyorum sandım oysakı guclu bırıyımdır turlu turlu seyler ıle ugrastım bu yasıma kadar.
neslişimlede;
tarih:30/08/2012 saat: 19:24 nesliş ortaya yazmış
Merhaba kızlar, benim de hem kilo vermeye, hem motivasyona ihtiyacım var. Kurban Bayramı hedefini sevdim, bayramdan önceki hafta da tatil yapacağız, o yüzden benim için karar verip başlamak için mükemmel zaman. Benim boyum 1.68 m ve kilom 75kg. Madem çoğu kişi 10 kg vermeyi hedeflemiş, ben de öyle yapayım, benim neyim eksik:)
tarih:30/08/2012 saat: 19:58 benden okunması zor bir cvp:)))))
hoşgeldin cnm motive olmak ve bir takıM püf noktaları almAKİÇİN SAYFALARI SONDAN BAŞA OKUMAYAÇALIŞ BOYLARIMIZ AYNI BENDE 68 KG OLDUM KALDI9KG BUYOLDA BAŞARILAR DİLERİMMM
BİRGÜN ARAYLA TANIŞMIŞIZ KIZLAR DAİM VE EBEDİ OLSUNN SİZİ SEVİYORUMM SENEYE BUGÜNLERDE LAY LAY TOPİĞİMİZDE 2 YILIMIZI KUTLARIZZ
günaydın hayırlı cumalarrr arkidişlerimmm.. günümüz hayırlı bereketli ve sağlıkla geçsin inşallahhhhh gönlümüzdeki hayırlı olan tüm istek vearzular gerçekleşsin inşallahhh
neslimin işleri yorucu stresli geçmesin işlerinde başarılı olsun
esramın psikolojisidüzelsinnnnnnn hak ettiği mutluluğu bulsun
ercemin bebişi 38.haftadan önce gelmesin herşeyden önce sağlıkla gelsinnn
züleyha hocamın yeni okul dönemi istediği gibi geçsinn
nurdan müstakbel kocasına kavuşsun ve birbirlerine hayırlıysalar evlensin kaynanası uyumlu anlayışlı olsunn
cemremin bebişi olsunnn sağlıkla kucağına alsın inşallahh
berivanım hak ettiği sevgiyi bulsunnn
ve ufak kardeşimmsağlıksorunlarından kurtulsunn hızla kg vermeye başlasınn vehayırlısıyla evladına kucağına alsın tez vakitte
kendimede edeyim bende önce oğlumun sağlığı hanemde huzur,sonra hakkımda hayırlı olan eve tez vakitte taşınırım inşallahhhhh
unuttuğum varsa af ola hemen duaya eklerim
AMİNN..
sen cok fenasın cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk. tarıhı az cok bılıyordum da saatı bıle bulmus yaaaaaaaa
cok duygulandım yaaaaaaaa. bır yıl oldu. neler paylastık nelerrrrrrrrr. cok cok guzel bır yıldı tum zorluklara ragmen sızı beraber cok eglendım cok keyıf aldımmmmmmm ıyı kı varsınız kızlarrrrrrrr
canımmmmmmmm gunaydınnnnnnnn
hayırlı cumalar.
ALLAH RAZI OLSUN NE GUZEL BIR GIRIS YAPMISSIN BOYLE. DUALARIN KABUL OLSUN SENI DE BULSUN INSAALLAH KUZUM.
SEN DE KUZUM AILECEK SAGLIKLI MUTLU, GUZEL EVINIZDE EN KISA ZAMANDA YASARSINIZ INSAALLAH BUGUN TUM DUALARIMIZ KABUL OLSUN INSAALLAH DUALARIM ICIMI AYDINLATTI COK INCESIN HEPIMIZE DUA ETMISSIN BITANESIN YAAAAAA
hıhhhhhhhhhhhhhBöyle şeyleri senden beklerdimmm ama demek ben daha çok seviyorum hıhhhhhhhhhhhhhhhhh
atladığım olmamış dimi?
Cnm dua'nın gücüne aşırı inanırım dua edince içim huzur bulur bu sefer hepimizi kapsasın istedim hemhep diyorum müminin mümine ettiği dua daha hayırlı olurmuş
amincnm hepimizden razı olsun..Gunaydınnnnnnn kelebeklerrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım, dun sohbete eslık edemedım cok yogundum aksam da ıs cıkısı spor ve sonrasında erkenden uyudum 9 da eve geldım zaten. 10 da uyudum cok yorgun hıssettım kendımı. ıyı geldı valla.
Hayırlı cumalar kızlar. ınsaallah dualarımız kabul olsun duygu cok cok guzel bır acılıs yapmıs cok etkılendım hepımız ıcın yazmıs tek tek. Cok sagol canım allah razı olsun.
Bugun haftanın son gunu. Aksam bıraz dızı ızlerım laptopdan, sonra uyurum gec saate kadar. Ohhhhhh yasasın haftasonu. Ogleden sonra komsuya gıdecegım sozum var nezamandır ekıyorum onu.
Camasır vs bıraz ev ıslerım var. Evım temız allahtan ama yemekler yapacagım ozellıkle pazar gunu. Sımdılık benden haberler boyle. Menumu de yazayım bırazdan.
Dunku kadar olmasa da bugun de azıcık yogunum. Gorusemezsek kendınıze ıyı bakın fıstıklarrrrrr
cnm önce sakin oluyoruz stres bebeğide strese sokar tamam madem yatman lazım yatcann kimileri varilk aydan yatıyor hem sende ağırlaştın dinlenmen daha iyi nasılsa kızın var eşin var bırka onlara 38.haftaya gelmeye çalış az kaldıı sabret wc hariç kalkma kalkarken birden kalkmıyorsun karnına ağırlık vermiyorsun dediğim gibi hareketlerini günlük takip ediyorsunn ve bol bol dua ediyorsun mubarek cuma günü dilerim zeynep bebek vaktinde zamanında sağ salim annesine kavuşsunn inşallahhh .dediğim gibi stres onuda strese sokarrr birde nefes egzersizleri yap internetten incele özellikle hersancıda düzenli güzel nefes alıp verirsen bebeğini rahatlatırsınnn allah şifa versin..
Bulurum ben fazla inceyimdir bu konulardaa çevremdeki herkezde söyler aslında sevmiyorum bu huyumu ben böyle yapınca bende böyle düşünülmek istiyorum amagenelde olmazz
Evet seneye lay layt topiğini ben açıcam zaten yada zaten ismide ya lay lay olsun,ya her telden
dün bende saçma bir gün geçirdim bir öğün atlayınca neler olmuyorrr dimii
geçmiş olsun canımmm
günün güzel olmuş akşam yemeğin salatalardan oluşmuş ama besleyici piyaz kurufasulye piyazı dimi ben beğendimmm
arada yapcam ama fırsatı olan herkezden bekliyorummmm
ayıpsınnnn
Cnm acıbadem sütünü bn hobbi'den aldım heryerdevardır ,zaten özellikle göz makyajıiçin kullanmayı seviyorum hemen çıkarıyor cildimide seviyorum silmeyi ama üstünden yıkama jeliyle birkez geçmek lazım dediğim gibi yağlı buse terimin blog takip ederim onu tavsiyesi ile aldım 2 yıldır kullanıyorumm dediğim gibi ucuz hemde güzel markası bebak acıbademsütü üstünde makyaj temizliyicisi yazıyor
yap sende senin menü ölçülerini çok merak ediyorum aslında bu benim sana ödevim yabi bi sana emri vaki yapıyorumm..müsahitoldugunda ama lütfen uzamasınn vegünlük yaptıkların olsun rim çekiyorum diye ekstra olmasın mesela ben hergün nasılsam öyle resimledm sadece çeşitler değişiyor,,
aklıma getirmemeye çalışıyorumm yoksa dibi boylarım kuzu, en çok yatarken düşünüyordum onuda telefona okey yüklemekle buldum okey oynuyorum telefon elimden düşeseye kadar
Aminnn canımmm bende bende bende seni seviyorum ablasının birtanesi....
amincnm hepimizden razı olsun..
Sanada günaydınn ipek böceği erken yatmana sevindim bende erken yattımm herhalde hatırlamıyorum uyumuş kalmışımmm
Hafta sonunu keyifle geçir kuşumm ne çabuk geçti bu hafta böyle yaaaa dimi
sabah sabah dinlediğim şarkıya bakınnn en sevdiğim şarkı ayrıca telefon müziğimm sahilde bunu dinleyip uçarcasına yürüyorum zaten hızlıyürüyorsan hareketli yavaş yürüyorsam slow dinliyorumdur şarkıların üstümdeki etki işte:))))
macklemore & ryan lewıs - thrıft shop feat. Wanz (offıcıal vıdeo) - youtube
tultan kalmıs canım. O gozume takıldı ılk.
Sagolasın canım cok guzel bır enejı aldım sayende. Sevıyorum senın kalbındekı bu gucu.
bak yaaaaaaaaaaaa gıcıkkkkkkkkk
:26: :2:
Ben o senın bana yazdıgın ılk yazıyı haftalar once okudum actıgım gunluge bakarken. Ama eklemeyı unuttum bu sekılde. Sen benden hızlı cıktınnnnnnn ne dıyım
Ama kım daha cok sevıyormus demeeeeeeeee aglarım bak haaaaaa:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?