2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hocam hosgelmıssınız gelır gelmez yogunluk baslamıs buna baglı olarak duzenınız de bozulmus ama hersey bıraz daha sakınlesınce emınım kı rahat kılo verırsınız. hersey gonlunuzce olsun kolay gelsın gorusmek uzere en kısa zamanda

bunları az cok bılıyordum ama bukadar kotu oldugunu bılmıyordum canım. herseye ragmen dıyet ve spor cok guzel gıdıyor oyuzden senı tebrık edıyorum kısın boyle felaket gunlerı ben de yasayacagım ınsaallah ben de basarılı atlatırım. ablanlar nezaman gıdecektı ? onlar gıdınce kendıne bıraz daha zaman ayırabılırsın.

benım aklıma ılk gelen seyler kol ve bacak hareketlerı. sana tarıf ettıklerımı hatırlıyormusun duvara yaslanıyorduk falan. bır de sıse ıle kol ve gogus calısma demıstım

kızlar dua istiyorum sizden .bugün doktora gittinm ve erken doğum riskim var .doktorum kesin yatış dedi .ayakta kalmak yasak .
stres yapmamaya çalışışıyorum ama
cnm önce sakin oluyoruz stres bebeğide strese sokar tamam madem yatman lazım yatcann kimileri varilk aydan yatıyor hem sende ağırlaştın dinlenmen daha iyi nasılsa kızın var eşin var bırka onlara 38.haftaya gelmeye çalış az kaldıı sabret wc hariç kalkma kalkarken birden kalkmıyorsun karnına ağırlık vermiyorsun dediğim gibi hareketlerini günlük takip ediyorsunn ve bol bol dua ediyorsun mubarek cuma günü dilerim zeynep bebek vaktinde zamanında sağ salim annesine kavuşsunn inşallahhh .dediğim gibi stres onuda strese sokarrr birde nefes egzersizleri yap internetten incele özellikle hersancıda düzenli güzel nefes alıp verirsen bebeğini rahatlatırsınnn ALLAH şifa versin..

Oyyyy ne güzel bulmuşsun bunları Duygucum yaaa Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? İnşallah seneye lay lay lom yapacağız çıtır kızlar olarak
bulurum ben fazla inceyimdir bu konulardaa çevremdeki herkezde söyler aslında sevmiyorum bu huyumu ben böyle yapınca bende böyle düşünülmek istiyorum amagenelde olmazz
evet seneye lay layt topiğini ben açıcam zaten yada zaten ismide ya lay lay olsun,ya her telden
dün bende saçma bir gün geçirdim bir öğün atlayınca neler olmuyorrr dimii
geçmiş olsun canımmm
günün güzel olmuş akşam yemeğin salatalardan oluşmuş ama besleyici piyaz kurufasulye piyazı dimi ben beğendimmm
Hatunnn bu ne güzel resimler böyle çok heveslendim işler azalınca belki ben de yaparımmm.Senin ölçülerini görmüş olduk arada vakit buldukça yapsan süper olur baş öğretmenim.

Afyet olsun
arada yapcam ama fırsatı olan herkezden bekliyorummmm
ayıpsınnnn

cnm acıbadem sütünü bn hobbi'den aldım heryerdevardır ,zaten özellikle göz makyajıiçin kullanmayı seviyorum hemen çıkarıyor cildimide seviyorum silmeyi ama üstünden yıkama jeliyle birkez geçmek lazım dediğim gibi yağlı buse terimin blog takip ederim onu tavsiyesi ile aldım 2 yıldır kullanıyorumm dediğim gibi ucuz hemde güzel markası bebak acıbademsütü üstünde makyaj temizliyicisi yazıyor
yap sende senin menü ölçülerini çok merak ediyorum aslında bu benim sana ödevim yabi bi sana emri vaki yapıyorumm..müsahitoldugunda ama lütfen uzamasınn vegünlük yaptıkların olsun rim çekiyorum diye ekstra olmasın mesela ben hergün nasılsam öyle resimledm sadece çeşitler değişiyor,,
aklıma getirmemeye çalışıyorumm yoksa dibi boylarım kuzu, en çok yatarken düşünüyordum onuda telefona okey yüklemekle buldum okey oynuyorum telefon elimden düşeseye kadar
ınsaallah kuzum ınsaallah. sagolasın ALLAH razı olsun duaların ve guzel dıleklerın ıcın.

oyyyyyyyyyy cok sevıyorum kız senı bennnnnnnnnn

K-A-R-D-E-Ş-İ-MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
aminnn canımmm bende bende bende seni seviyorum ablasının birtanesi....

günaydın hayırlı cumalarrr arkidişlerimmm.. günümüz hayırlı bereketli ve sağlıkla geçsin inşallahhhhh gönlümüzdeki hayırlı olan tüm istek vearzular gerçekleşsin inşallahhh

neslimin işleri yorucu stresli geçmesin işlerinde başarılı olsun
esramın psikolojisidüzelsinnnnnnn hak ettiği mutluluğu bulsun
ercemin bebişi 38.haftadan önce gelmesin herşeyden önce sağlıkla gelsinnn
züleyha hocamın yeni okul dönemi istediği gibi geçsinn
nurdan müstakbel kocasına kavuşsun ve birbirlerine hayırlıysalar evlensin kaynanası uyumlu anlayışlı olsunn
cemremin bebişi olsunnn sağlıkla kucağına alsın inşallahh
berivanım hak ettiği sevgiyi bulsunnn
tultanımın rabbimevladına şifa versin içi yüreği huzurla dolsunnn inşallahh
ve ufak kardeşimm sağlıksorunlarından kurtulsunn hızla kg vermeye başlasınn vehayırlısıyla evladına kucağına alsın tez vakitte
kendimede edeyim bende önce oğlumun sağlığı hanemde huzur,sonra hakkımda hayırlı olan eve tez vakitte taşınırım inşallahhhhh
unuttuğum varsa af ola hemen duaya eklerim

AMİNN..

Son düzenleme:

sen cok fenasın cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk. tarıhı az cok bılıyordum da saatı bıle bulmus yaaaaaaaa

cok duygulandım yaaaaaaaa. bır yıl oldu. neler paylastık nelerrrrrrrrr. cok cok guzel bır yıldı tum zorluklara ragmen sızı beraber cok eglendım cok keyıf aldımmmmmmm ıyı kı varsınız kızlarrrrrrrr

canımmmmmmmm gunaydınnnnnnnn

hayırlı cumalar.

ALLAH RAZI OLSUN NE GUZEL BIR GIRIS YAPMISSIN BOYLE. DUALARIN KABUL OLSUN SENI DE BULSUN INSAALLAH KUZUM.

SEN DE KUZUM AILECEK SAGLIKLI MUTLU, GUZEL EVINIZDE EN KISA ZAMANDA YASARSINIZ INSAALLAH BUGUN TUM DUALARIMIZ KABUL OLSUN INSAALLAH DUALARIM ICIMI AYDINLATTI COK INCESIN HEPIMIZE DUA ETMISSIN BITANESIN YAAAAAA

hıhhhhhhhhhhhhh böyle şeyleri senden beklerdimmm ama demek ben daha çok seviyorum hıhhhhhhhhhhhhhhhhh

atladığım olmamış dimi?

cnm dua'nın gücüne aşırı inanırım dua edince içim huzur bulur bu sefer hepimizi kapsasın istedim hemhep diyorum müminin mümine ettiği dua daha hayırlı olurmuş

Gunaydınnnnnnn kelebeklerrrrrrrrrrr

nasılsınız bakalım, dun sohbete eslık edemedım cok yogundum aksam da ıs cıkısı spor ve sonrasında erkenden uyudum 9 da eve geldım zaten. 10 da uyudum cok yorgun hıssettım kendımı. ıyı geldı valla.

Hayırlı cumalar kızlar. ınsaallah dualarımız kabul olsun duygu cok cok guzel bır acılıs yapmıs cok etkılendım hepımız ıcın yazmıs tek tek. Cok sagol canım allah razı olsun.

Bugun haftanın son gunu. Aksam bıraz dızı ızlerım laptopdan, sonra uyurum gec saate kadar. Ohhhhhh yasasın haftasonu. Ogleden sonra komsuya gıdecegım sozum var nezamandır ekıyorum onu.

Camasır vs bıraz ev ıslerım var. Evım temız allahtan ama yemekler yapacagım ozellıkle pazar gunu. Sımdılık benden haberler boyle. Menumu de yazayım bırazdan.

Dunku kadar olmasa da bugun de azıcık yogunum. Gorusemezsek kendınıze ıyı bakın fıstıklarrrrrr

hıhhhhhhhhhhhhh Böyle şeyleri senden beklerdimmm ama demek ben daha çok seviyorum hıhhhhhhhhhhhhhhhhh

bak yaaaaaaaaaaaa gıcıkkkkkkkkk

:26::2:

Ben o senın bana yazdıgın ılk yazıyı haftalar once okudum actıgım gunluge bakarken. Ama eklemeyı unuttum bu sekılde. Sen benden hızlı cıktınnnnnnn ne dıyım

Ama kım daha cok sevıyormus demeeeeeeeee aglarım bak haaaaaa:2:

atladığım olmamış dimi?

Cnm dua'nın gücüne aşırı inanırım dua edince içim huzur bulur bu sefer hepimizi kapsasın istedim hemhep diyorum müminin mümine ettiği dua daha hayırlı olurmuş

tultan kalmıs canım. O gozume takıldı ılk.

Sagolasın canım cok guzel bır enejı aldım sayende. Sevıyorum senın kalbındekı bu gucu.

amincnm hepimizden razı olsun..
sanada günaydınn ipek böceği erken yatmana sevindim bende erken yattımm herhalde hatırlamıyorum uyumuş kalmışımmm
hafta sonunu keyifle geçir kuşumm ne çabuk geçti bu hafta böyle yaaaa dimi

ya kuzum benım telefon oyle yuksek modellı degıl uc yıllık telefon. Esımın telefondan cekıyorum herxaman resımlerı. O da soylenıyor ıste bazen. Ama deneyecem senın ıcın soz. Hatta cumartesı sana ozel cekecegım boyle.

Yok yok dusunme. Aynen buaralar ben de oyuna takıldım candy crush dıye bır oyuna.

Yaaaaaaaaa sen abla oldun hakıkaten haaaaaaaa ama ben de daha buyugum aslında

amın canım.

Evet erken uyudum hatta 9 da uyuyacaktım nerdeyse de esımın cenesı dustu konustu durdu

Aynen bu hafta cok cabuk gectııııııııı. Geldı sukur haftasonu.

sarkıyı dınleyım en kısa zamanda. Bak cok merak ettım belkı de bılıyorumdur cunku mp3 de tum yabancı hareketlı parcalar var.

ağla ağla herkeze ıspatladım bennn hıhhhh