- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.841
bılıyorum bılıyorum bana da anlattın duygu aradı benı , mutlulugun sesınden bellı oluyordu ınsaallah hep yanındayız merak etme sen. hem kılo verecegız hem ıyılesecegız hem guclenecegız hem umutlanacagız bırlıkte
Kolay gelsin canım, ben kahvaltımı yaptım ve kahvemi içiyorum şimdi, sonra giyinip çıkacam mecbuurrHazır böyle makyaj yapmışken fotoğraf koysana, ben ve çeşmi gibi acemiler için iyi olur
wuuuuuuu resim resim resim resimmmmmm
bende bekliyorum gelsindiyeaksine ben regl zamanını çok seviyorummm..
hangi marka canımm ister burdan ister özelden markanın yazarmısın ve memnunnmusun?
dünkü menüm:
SABAH:1 küçük domates,1 küçük salatalık,1 küçük ankarabiberi,6 zeytin,1 kib.kt.peynir, bir tutam maydanoz,2 küçük dilim kızarmış çavdar ekmeği,1 bardak yeşil çay,1 büyük bardak su
Eki Görüntüle 794196
ARA ÖĞÜN: misssgibi kahve şekersiz biraz süt ile..
Eki Görüntüle 794197
ÖĞLEN: dışardaydım oğlan hem oyuncak hem pizza istedi birtaşda iki kuş çocuk menüsü:))) tabi ben oğlanın tabağından sadece şu kadar yedim ha bide 330 ml light ayran zaten o kesti beniii
Eki Görüntüle 794198
ARA ÖĞÜN: resimde net belli ama yinde yazayım 2mürdüm,3 dilim yeşil elma
Eki Görüntüle 794199
AKŞAM: 2 kaşık domatesli makarna,2 kaşık taze fasulye,1 orta boy kase cacık,bir ısırık çavdar ekmeği,1 büyük bardak su
Eki Görüntüle 794200
ARA: 1 fincan papatya çayı (regl ağrıları başladı papatya çayı ve duşla gevşemeye çalıştım)
Eki Görüntüle 794201
2lt su
10 bin adımı geçen aktivite
kızlar bi görsel menü benim kaşık ,kase,dilim,bardak hesabımı görmeniz için iyi örnek oldu bundan sonra daha iyi anlarsınız menülerimi..
Teşekkür ederim canımDüzeni pek seviyorum galiba ben Eşim de diyor dolap düzenin çok güzel diye
Valla ben kahvaltıya çok geç yaşta başladım, okula giderken bile kahvaltı yapmazdım, annem de pek uğraşmazdı açıkçası. Şimdi de kahvaltı yapmadan çıkamıyorum, çok güzel alışkanlık oldu. Aynı şeylerden sıkılıyorum, o yüzden ara ara değişiklik gerekiyor
Bugün daha iyiyim canım, sen nasıl oldun? Eşim günübirlik gitti, akşam dönecek, teşekkürler güzel dileklerin için
herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
dün ki menümü yazayım hemen
sabah: 2 küçük dilim ekmek, peynir, çay
ara: küçük salkım üzüm
öğle: bi porsiyon dana ciğeri, 1 dilim ekmek,yeşillik
akşam: bikase çorba, bi kase yoğurt cnm öyle istedi
ara: bi bardak meyveli gazoz içmicektim ama cnm çok çekti
activite: 1 saat yürüyüş, 2 lt su, form çayı
birazdan step e gidicem kahvaltımı yaptım a.e.o
günaydın sabah şekerleriiii nasılsınızzzz ?harika bir gün hepimizin olsunnn
yine yerimde duramıyorum ama bana hep oluyor regl öncesi böyle aşırı enerji,barsaklarım harika çalışması gibi ..
kızlarr sizden bi fikir istiyorum perdeler,mutfak ve banyo,özellikle duşa kabinler için hangi temizlik ürünlerini kullanıyorsunuzzz???
neyse görsel menümü hazırlayımmm..
ben bardakla içiyorum artk pomo cum yaa, bi dkişte içince rahatsız etmiyor beni, ama şişede yudum yudum işkence gibi geliyobende sabah aç karnına 1 bardak, akşam işten dönünce 1 bardak, yatmadan 1 bardak olmak üzere 3 bardak içiyorum
beyaz göz kalemi gözler büyük gözxüksün diyeymiş pomo cum, ama benm gözler büyük diye ben ondan vazgeçtim, duygucugumun tavsiyeleriyle siyah göz kalemi alıp gözümün içine sürmeye karar verdimama daha kalemi alamadım, bugun çıkışta alacagm inşallahh
o da ikizleer ya allahtan anlıyor beniilk duydugumda 17 sinde gelecem die bi çemkirdim bi çemkirdim çocugaa garibimin hiç de sesi çıkmıyo neyse ki o gece maçtan sonra yanıma gelmedi ve benm onu 10 dk cık da olsa görmem şartıyla anlaştıkk
duyguyla esra topikteki herkesi kokoş yapacak galibaa
Eveeett ben işe geldim, sade neskafemi aldım ama herkes işe güce dalmış tabi, olsun, sabah az da olsa yetiştim sizlereBu arada sıcak kahveyi, odama girer girmez elime döktüm. Hemen su tuttum, buz koydum, görünürde bir şey yok ama sanırım bu ara var bir olumsuzluk, fazla kıpırdamayayım ben en iyisi bugün
Kahvaltımı da yazayım;
- 2 kaşık lor içine z.yağı (1 yk kadar), limon, pulbiberle çingen pilavı (Duygucuğumun da favorisi)
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 3 ceviz (bütün)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
çok fazla detaya girmicem dün yetirince konuştuk ama hep diyorum herşey çok güzel olcak bir kaç ay sonra kontrole gittiğinde dahada iyi şeyler duycan sonra daha iyi derken bi basmışsın sağlıklı,zayıf biri olmuşsun, seni maf eden hasta eden şu kiloarından kurtulmanı çok istiyorummm biliyorsunn...
güzel sözlerin içinde tşk. ederim benim kalbimdeki ,gözümdeki değerini biliyorsun zaten bunu burda yazmama gerek yok, zaten yazmayı beceremem :)))
hımm bugün pazarımız var havada serin gideyimmm taze taze alayımmm daha kahvaltı etmedim bi gözleme yiyeyimm aslında eve dönerkenn alıp evde yemek istiyorum yanına güzel şeyler hazırlayıp ama önce yiyip gezersem bir parçasını eritmiş olurummm neyse orda yiyeyimm en iyisi
kızlar dua istiyorum sizden .bugün doktora gittinm ve erken doğum riskim var .doktorum kesin yatış dedi .ayakta kalmak yasak .
stres yapmamaya çalışışıyorum ama
Ayyyy doğru yaa, geçen sene eylül ayında tanışmıştıkİyiki de tanışmışız, birbirimizin hayatına güzel şeyler kattık Çok güzel şeyler yazmışsın Filizcim, Allah senden de Duygu'dan da razı olsun arkadaşım
Sağlıkla ilgili haberlerin bir kısmını dün almıştım zaten, kilo verdikçe hep böyle azalsın inşallah rahatsızlıkların, yağlarla birlikte hastalıklar da dönmemek üzere gitsin
Spor konusunda doktorun tavsiyelerine uy canım, biliyorsun en önemlisi sağlık, ayağında ciddi bir sorun olursa bırak koşmayı, yürümen bile zorlaşır, o yüzden aman dikkat et. Önemli olan kısa zamanda çok spor yapmak değil, uzun zamanda sürekli yapmak
arada böyle renk katmak lazım kızlar bir çılgınlak daha düşündüm en kısa sürede onuda yapcamm tabi özelden yani albümden paylaşcam onu aşama aşama cilt bakımı:))) ha ha manyağım ben yaaa
cnm benim çerez kaseleri varr böyle çorba kasesi gibi ben falza aç değilsem onu porsyon gözüyle görüyorum yani şöyle bi huyum var tabak ne olursa olsun dolu olcakk o yüzden tabaklarda ve kaselerde en küçüğünü kullanmak hoşumagidiyorr
en kısa sürede sendende bekliyoruzz aslında ben bunu herkezden bekliyorum yani ben 1 kasıkdediğimde artık benim kaşık hesabımı bilirsiniz ama ben sizinkini bilmiyorumm oyüzden ben herkezden bekliyorum ..
bende şimdi yaptım kahvemi nedense yorgun üstüne daha keyifli oluyor kahve içmesi pazardan gelir gelmezz kahvemi yaptımm ohhh...
evet benim favorim hatta pazardan az tuzlu lor aldımm ama ben içine taze soğan,domates,salatalık,biber,maydanozla daha çok seviyorumm..
kahvaltınn çok yerindeee çok sağlıklı
evet aynen canım beyaz kalem filiz ve ben için gözlerimiz küçük tekrar yazayım kendi makyajımı önce cildimi yıkama jeliyle temizlerim sonra güneş korucumu sürerimm sonra makyaja başlarım gözüstüme kalın bir hat çekerim tabi ben kalemle çekıyorum kalem daha rahat geliyor bananeyse gözlerimin altına kalın siyah kalem çekiyorum ama kalemin diğer ucuyla yani buğulu yapmak için bir uç var onla dağıtıyorumm sonra bol rimel kirpik maşası dudaklarım saydamdır geneldee benim günlük makyajım bu yanaklarımı birşey sürmem doğal rengi çok hoş gerçi şuan bronzum
çeşmi eğer o kalemi gözüne sürdüğünde resim çekmezsen makyajında başarısız olursun inşallahh o güzel gözleri görmek istiyorummm..
hımm menün çok güzel olmuş çok beğendimm çayı şekerlimi içiyorsun???bu arada bu haftanın yemeğini musakka ilan ettim ben yaptım bizimkilere,nesli yemiş,sen yemişsinn:)))
Filizim bak ağlarım haaa zaten duygusala bağlamışım
Biz konuştuk dün hastaneden sonra içim rahatladı valla. tatlım ben inanıyorum ki herşey dahada güzel olacak.Sonuçlar her seferinde daha da iyi çıkacak.Spor konusunda dikkat ettiğini biliyorum.Artık daha sakin zorlamadan yapıyorsun.
Herşey senin gönlünce olacak bunu biliyorum.Yeter ki sen iste
Sorma bu ara hiç iştahım yok nedeni belli zaten ama zorluyorum inan
Spor olunca aklım durur yapmasam içimi kurt kemirir en iyisi kaldır totoyu diyom yapıyom fıstıkkkkk ee kimin öğrencisiyimmm
Herkese ii aksamlar bugun ki menumu yazayim
Biraz rahatsizim basim agriyo usuyotum galiba sifayi kapicam hemen munumu yazip yaticam
Sabah: 2 dilim ekmek domates ,tatli kadigi bal,sekersiz cay
Ara: bi fican form cayi
Ogle:bi kase corba,bi tabak etli patlican yemegi,3 kasik makarna,cacik
Ara:bi salatalik bi yesil elma
Aksam bi porsiyon piyaz,semizotu salatasi,yarim kase yogurt,kucuk iki dilim ekmek
Ara:bi elma
Activite:45. Dk step,30 dk yuruyus.,2 lt alkali su,2 form cayi..
Biiyorum canım.Ayrı bi teşekkürü kendime borç bilirim.Sen ve Duyguşa tabi.Gün boyu benimle ilgilenmeniz moralim bozuk olduğunda hemen aramanız msj atmanız bana bu aralar en iyi gelen şey.Enerjiniz konuşmanız msjlarınız o anda modumu değiştiriyor.Moralim düzeliyor.Evet zor bi dönemden geçiyorum.Ama siz olmasaydınız ne halde geçirirdim düşünmek istemiyorum.O yüzden siz benim şansımsınız.İkinizede çok çok çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?