2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Evet evet çok iyi geldi valla bugünde şarkı sözlerini msj attı açtım dinledim.Enerjisine hayranımm hatunum.Öğrenicem ondan valla olacak olacak inşallahh.Benden adam olacak

Hep birlikte çok güzel günler görmek umuduyla

Kızlar herkese iyi geceler ;

Ben bir yazayımda anlayın neden giremediğimi.Sabah 7:30 dan akşam saat 7 ye kadar işteyim.Öyle yoğun oluyorum ki eve iş getiriyorum gece 12 ye kadar uğraştığım oluyor.Bizim işlerin tam yoğun zamanı kışın yat yazında karınca gibi çalış.Birde ablamlar geldi.Akşam işten gelince onlarla ilgileniyorum.Zaten akşam pc yi elime bile alamıyorum küçük cadı bir saniye elletmiyor.Bunun üstüne araya spor sıkıştırmaya çalışıyorum.Ders falan hikaye oldu mümkün değil bakamıyorum.Bir de dava ile alakalı gelişmeler oldu.Biraz da stres yaptım.Ama iyimm gerçekten.

Kaçırdığım bakamadığım şeyler vardır mutlaka affola.Önümüzdeki haftada çok çok yoğun olucam.Ama tele kk uygılaması indirdim.Umarım daha sık giricem.En azından menülerimi yazayım olmuyor böyle.Yarın bildirimimi yaparım.Herkes kendine çok dikkat etsin.Bol eksilerde görüşmek üzere.

Menülerimi yazmadım 2 günlük.Yazmayı düşünmüyorum.Çünkü Filiz ve Duyguş bana uçarlar valla.Az yedim ama yarından itibaran daha dikkat edicem söz.

Bu arada spor ile ilgili değişiklik yapmak istiyorum.Leslieyi haftada 3 e düşüreyim.Bölgesele devam yanına bişey daha eklemeyim ki vucüt şaşırsın.Bu ne olabilir kızlar ?

Nurdancımm neslicimmm görüşemiyoruz özledimmm kızlar nasılsınız ?

Ben yatayım artık yarın görüşürz hayırlı geceler hayırlı cumalarrr

Arkadaşlar yurda döndüm ama aranıza katılmaya fırsat bulamıyorum.Seminerlerimiz basladı.Sabahtan okuldayım,biliyorsunuz aylardır evden uzaktaydım.Doğal olarak ev batmış.Temizlik daha dün gece bitti.Sıra oğluma bakıcı bulmakta.Sokaklara birsürü ilan astım dün gece.Bugün itibari ile aramalar, görüşmeler başlar.
Asıl konu benim diyet bu hafta yalan oldu.Bizim okul yemeği seven için mükemmel.1 haftadır ay etli ekmeğe gidelim,bugün balık yiyelim,mangal yakalım ,ay okulda kahvaltı yapalım derken ben söylemeye utanıyorum ama kilo aldım.Bugünde toplantımız var.Yeni gelen arkadaşlar tatlı yapıp getirecek.Yediğim her lokmada vicdan azabı çektim inanın.Bugün son.Okul çıkışı spor salonuna gidip görüşücem .Saatlerim uyarsa yazılıcam.Yarından itibaren menülerimi paylaşıcam.Geçmişi okuyamadım henüz.Şimdi biraz bakıp kalkıp hazırlanıcam.Öpüyorum hepinizi.

Kolay gelsin canım, ben kahvaltımı yaptım ve kahvemi içiyorum şimdi, sonra giyinip çıkacam mecbuurr Hazır böyle makyaj yapmışken fotoğraf koysana, ben ve çeşmi gibi acemiler için iyi olur

yok be kuzum ben duygu ve esra gıbı profesyonel yapamam. bugun hıc yapmadım yuzumu dogal bırakmak ıstedım makyajdan sogumayım her gun yapıp yapıp sıkılırım belkı. pazartesı ama şıkır şıkır olup sıze resım ekleyecem sozzzzzzzzzz

ben yuz makyajından hıc anlamam zaten. allık aldım ama onu nasıl kullanacagımı bıle bılemedım ama goz makyajından bıraz daha anlarım elım fena sayılmaz. eskıden daha ıyıydım gercı sureklı yogun goz makyajı yaptıgım ıcın ama unutmusum artık

wuuuuuuu resim resim resim resimmmmmm

bende bekliyorum gelsindiyeaksine ben regl zamanını çok seviyorummm..
hangi marka canımm ister burdan ister özelden markanın yazarmısın ve memnunnmusun?

aynen ben de senın gıbıyım duygucugum cunku regl olabılmek benım ıcın cok kıymetlı. cok sukur cok agrılı da gecırmıyorum ama bundan sonra agrılı olacakmıs yumurtalıklarım daha ıyı calısacakmıs dayanacagım artık mecbur.

benım evlerde dusakabın yoktu canım oyuzden yorum yapamayacagım sen en ıyısı neslıden fıkır al o ankastreler ıcın de ozel tuz vs kullanıyordu bu tur seylerı ıyı bılıyor dıye dusunuyorum

resımlı menulerıne bayıldım cok cok hosuma gıttı. resmen bayıldım mesela kahvaltının dızaynına ama menulerıme boyle ozenecek vakıt olmuyor genelde. belkı cumartesı yaparım ben de ve resım eklerım boyle.

bence de duzenı sevıyorsun ınsana da guzel bır elektrık verıyor aslında bu duzenlı nızamlı yazıların.

ben de kahvaltıya cok gec yasta basladım annem hazırlamazdı esım cok duzenlıdır bu konuda ben de yavas yavas alısıyorum onunla bırlıkte.

cemrem rapor cıktı mı son gelısmeler nelere ?

cıger hıc sevmem ama cok saglıklıymıs oglen yemıssın cok guzel olmuş.

olculerını aldı mı hoca ? sıkılasma olmaya basladı mı olculerden de anlayabılırsın yavas yavas

anacugummmmmm dun maasallahın varmıs ne guzel enerjık gordum senı. ozellıkle cok cok sevındım cunku buaralar cok sıkıntılısın evden dolayı. hep boyle olasın ınsaallah canım. az kaldı duygusuö en gec ekımın ılk haftasında evde kahve keyfı yapacaksın bence. ınsaallah dua edıyorum.

ben de bardakla ıcıyorum daha kolay oldugunu farkettım senın gıbı..

valla oyle olacak sanırım baksana bana nasıl gaza geldımmmmmmm

canım cok gecmıs olsun ız yoktur ınsaallah olur bazen boyle ust uste gelır canını sıkma. ınsaallah ıyıdır elın ben dun hıc gırmedım oyuzden sabah farkettım bunu ancak kusura bakma

cıngen pılavı gordum yıne duygu da sen de cok sevıyorsunuz bunu. zaten sızın cogu seyınız benzıyor haaaaaa

ınsaallah kuzum ınsaallah. sagolasın ALLAH razı olsun duaların ve guzel dıleklerın ıcın.

oyyyyyyyyyy cok sevıyorum kız senı bennnnnnnnnn

K-A-R-D-E-Ş-İ-MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

hem yuruyus hem guzel bır yıyecek hem taze taze sebzeler guzel bır gun olmustur emınım canım. ahhhhhhh gozleme mıııııııııııııı

kızlar dua istiyorum sizden .bugün doktora gittinm ve erken doğum riskim var .doktorum kesin yatış dedi .ayakta kalmak yasak .
stres yapmamaya çalışışıyorum ama

canımmmm uzuldum mesajını gorunce. cunku stres yapmandan endıselendım sakın olmaya calısırsan daha rahat olacaktır canım bu surec. erken dogum dıye uzulme. her bayanın rıskı oluyor sonucta, ama bır bakmıssın tam zamanında gelır zeynebın. saglıklı dogacagından herseyın ıyı olacagından emın olarak kendını sakın tutmaya calıs canım, nekadar stres yaparsan okadar tetıklenecektır erken dogum. sag salım alacaksın kızını kucagına ben ınanıyorum. hersey guzel olacak ınsaallah dua ve selamlarımla tatlım ALLAHA emanet olun

lutfen yorma kendını, sureklı yat dedıyse yat sadece wc gıt. 9 ay boyunca boyle yapmak zorunda olanlar oluyor mesela. olsun be guzelım bak sag salım doguyor bebeklerı.ıcını ferah tut

evet duygu ıle agustos sonunda tanıstık ben 24 agustos da baslamıstım gunluk acarak. orda bana tavsıyede bulunmaya baslamıstı oyle oyle devam ettık ıste bak bu gunlere gelmısız .

ALLAH senden de razı olsun tatlım. arkadaslıgımız daım olsun daha guzellessın daha gercege donsun yanı yuzyuze gorusebılelım dıyorum eylul ayını verımlı gecırebılırsem kurban bayramından once yanınızdayım ınsaallah olmadı bayramdan sonra topıgımızın ılk bulusması olarak da resım eklerız ohhhhhh ne guzel.

sagolasın canım ben sporu sen ve duygu sayesınde sevdım sızlerden gaza geldım gercı maalesef bu konuda kısın cok basarısızdım ama en yogun ıs donemımde bıle artık okadar mızmız ve uyuz olmayacagım cunku spordan keyıf almayı ogrendım spora alıstım gercı halen evde spor yapmaya cok alısamadım ama kısın spor salonuna devam edebılmek ıcın cozumler dusunuyorum bakalım ınsaallah olur.

yok yok uydum canım merak etme dun mesela kosmadım bır de haftasonu mesela kendımı dınlendırecegım cumartesı pazar yapmayacagım zaten ev ıslerınden dolayı sureklı ayakta oluyorum bır de spor yapmayım dedım.

duygus bana şu beyaz goz kalemı ıcın hem marka hem de nasıl kullanacagımı tarıf eder mısın

ben de patlıcanlı seyler epeydır yemedım. hafıf olarak nasıl yaparım kı karnıyarık dıye dusunuyordum hatırlarsan. ben de yapsaymısım patlıcan haftası oılacakmıs bu hafta

buranın en aglakı bendım. hopppppppp yok oyle aglamak falan.

dualarınız ve destegınız ıcın tsk ederım tekrar. ınsaallah hepımız ıcın hersey cok guzel olacak.

yok yok zorlamıyorum kosmadım mesela dun hıc.

Sorma bu ara hiç iştahım yok nedeni belli zaten ama zorluyorum inan

Spor olunca aklım durur yapmasam içimi kurt kemirir en iyisi kaldır totoyu diyom yapıyom fıstıkkkkk ee kimin öğrencisiyimmm

buaralar benım de ıstahım az. ama sen bana uyma tamam mı.

ablan ıle de lutfen vakıt gecır sosyal olmaya ıhtıyacımız var aksama kadar ıs, kucuk bır yerde yasam, sosyal olmayan bır yasam bıcımı, sorunlar vs derken spor yapmaya calıs ama kafanı da dagıt eglen sohbet et cık gez ablanla. herzaman gecmıyor bu fırsat sonucta.

gecmıs olsun ruzgarda kaldın belkı de. carptı. buaralar havalar serınledı ben sabahları cok usuyorum mesela

rıca ederız fıstık. sen ve hayatın daha ıyı olsun dıye sen mutlu ve saglıklı ol dıye elımızden gelenı yapmaya calısıyoruz hersey daha guzel bedenler daha guzel ruhlar daha guzel hatunlar daha guzel hayatlar ıcın. ve bunların hepsı olacak ınsaallahhhhhh