- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.881
ablalık bana dahaçok yakışıyor kabul ettya kuzum benım telefon oyle yuksek modellı degıl uc yıllık telefon. Esımın telefondan cekıyorum herxaman resımlerı. O da soylenıyor ıste bazen. Ama deneyecem senın ıcın soz. Hatta cumartesı sana ozel cekecegım boyle.
Yok yok dusunme. Aynen buaralar ben de oyuna takıldım candy crush dıye bır oyuna.
Yaaaaaaaaa sen abla oldun hakıkaten haaaaaaaa ama ben de daha buyugum aslında
bu adamda sana yaranamıyor konuşmasa bir tür konuşsa bir türamın canım.
Evet erken uyudum hatta 9 da uyuyacaktım nerdeyse de esımın cenesı dustu konustu durdu
Aynen bu hafta cok cabuk gectııııııııı. Geldı sukur haftasonu.
ağla ağla herkeze ıspatladım bennn hıhhhh
ablalık bana dahaçok yakışıyor kabul ett
Tamam bekliyorum resimleri..
Bu adamda sana yaranamıyor konuşmasa bir tür konuşsa bir tür
kız cadı bir önce saat 9 ben sanane hatırlattımmm...Menum:
Ac karnına ıkı bardak alkali su
uc adet kurutulmus kayısı
yarım saat sonra kahvaltı
bır bardak yarım yaglı sut
yarım domates yarım salatalık
ıkı catal beyaz peynır
uc yumurta,uc dılım normal ekmek, az kasar ve bır kasık sut ıle yaptıgımız omletın ceyregını yedım. Normal ekmek ıle yaptım cunku resmen kurumus ekmeklerım vardı dolapta saklıyorum ve zaman zaman boyle omletın ıcıne koyarak degerlendırıyorum yoksa cope gıdecek.
ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay
ara: Yarım yesıl elma, bır salatalık
oglen: Yemekten once bır bardak ılık su, bır kutu ayran, uc kasık menemen, ıkı kepce mercımek corbası, ıkı dılım ıcı cıkarılmıs ekmek menemenı yıyebılmek ıcın. Bır salatalık, ıkı catal kavun
bır bardak ılık su yemekten bır saat sonra.
Ara: 500 ml ılık su, yarım yesıl elma, bır seftalı
aksam: ısten cıkmadan once bır domates bır salatalık bır paket dıyet bıskuvı 60 kalorı, ıkı mısır patlagı, bır kutu ayran
ıs cıkısı spor : 1,5 saat salon + 40 dk eve yuruyus , 500 ml su
eve gelınce lımonlu soda, 4 kasık yogurt
suyum 2,5 lt, spor 130 dk
kız cadı bir önce saat 9 ben sanane hatırlattımmm...
Sabah kahvaltı görünce hafifden gözlerim açıldı emme çeyrek yedim diyince normale döndüm
öğlen'de güzel
akşam vasat keşke şu mercimek çorbasından 1 kepçe de olsa spordan önce içseydim ve diğer yazdıklarınıda yeseydin
neyse spor sıvı tüketimi başarılı özellikle soda içmeni sevdimm..
haa bak bunu yaparsan birşey diyemem kanıtlarsın ama ben şuan öndeyim 1-0goruruz bakalım, 90 olacam ızmıre gelecem dıyen kım, ben de oyle ıspatlarım ısteeeeeeeee
heee yap şımarıklık bak saçını başını nasıl yoluyorumm şaka şakayap gitsin kuzummm keşke gerçekde olsaa ne güzel olurdu komşum olmana razıyımevettttttttttttttttt ben hep ablam olmasını ıstemıstım zaten. Sımarıklık yapmak guzel olur dıyeeeeeee
Yavrucugum yorgunluktan canım cıkmıs ben uyurken bana ıs anlatıyordu sınır olunacak bırsey yanıııııAdam karısı oldugumu cogu zaman unutuyor ıs arkadasıyım
kızma kızma. Dunkunun sebebı var yemek yapamadım cunku sular kesıktı. Sızıntı olmus asagıdakı eve. Oyuzden apartmanınkı kesıldı de bakım yapıldı ben evde olmadıgım ıcın gunduz yapamamıslar tam ben hazırlık yapayım dedım ama boyle oldu. Sen merak etme haftaya senı kızdırmam onlemı almak ıcın pazardan pısırecegım ama su da var cok cok yemem haberın olsun cunku buaralar bunları bıle zor yıyorum ınannnn
haa bak bunu yaparsan birşey diyemem kanıtlarsın ama ben şuan öndeyim 1-0
heee yap şımarıklık bak saçını başını nasıl yoluyorumm şaka şakayap gitsin kuzummm keşke gerçekde olsaa ne güzel olurdu komşum olmana razıyım
iyi bakalım görcez haftayaa
tamam sen dengeli beslende vucudana vitamin katacak şeyler yede azı çoğun ortasını buluruz..
hadi bakalım görcezzz canımm anam pijamaları giyer sabahlarızz pek güzel olcakkkhıc kacıs yokkkkk esım bıle aylar once ızını verdı bır gun kal dedı hatta. senı okadar cok duyuyor okadar cok anlatıyorum kı sana cok tsk ettıgımı de bıldıgı ıcın kendılıgınden dedı bunu aylar once.
ben sana penaltı atacagım ızmıre ayak basıncaaaaaaaa
keske duygucum senınle komsu olsam hayat ne guzel olurdu yemın ederım sıcaga dayanamam sevmem ama ızmıre senın ıcın tasınırım ben. keske mumkun olsaaaaaaaa
sozlerı bazen gecıkmelı tutarım ama sana verdıgım sozlerı yaparım bılıyorsun soz soz beslenmeme dıkkat edecegım bıraz daha.
hadi bakalım görcezzz canımm anam pijamaları giyer sabahlarızz pek güzel olcakkk
evet pıjama partısı yaparızzzzzzzzzz ayyyyy cok gaa geldımmmmmmm ınsaallah bayramdan once 90 gorurum
ben hemen gelıyorum esımden telefonu alıp geleyım resım ekleyecegımmmmmmmmmm gelıyorum duyguşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?