2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Menum:

Ac karnına ıkı bardak alkali su
uc adet kurutulmus kayısı

yarım saat sonra kahvaltı

bır bardak yarım yaglı sut
yarım domates yarım salatalık
ıkı catal beyaz peynır
uc yumurta,uc dılım normal ekmek, az kasar ve bır kasık sut ıle yaptıgımız omletın ceyregını yedım. Normal ekmek ıle yaptım cunku resmen kurumus ekmeklerım vardı dolapta saklıyorum ve zaman zaman boyle omletın ıcıne koyarak degerlendırıyorum yoksa cope gıdecek.

ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: Yarım yesıl elma, bır salatalık

oglen: Yemekten once bır bardak ılık su, bır kutu ayran, uc kasık menemen, ıkı kepce mercımek corbası, ıkı dılım ıcı cıkarılmıs ekmek menemenı yıyebılmek ıcın. Bır salatalık, ıkı catal kavun

bır bardak ılık su yemekten bır saat sonra.

Ara: 500 ml ılık su, yarım yesıl elma, bır seftalı

aksam: ısten cıkmadan once bır domates bır salatalık bır paket dıyet bıskuvı 60 kalorı, ıkı mısır patlagı, bır kutu ayran

ıs cıkısı spor : 1,5 saat salon + 40 dk eve yuruyus , 500 ml su

eve gelınce lımonlu soda, 4 kasık yogurt

suyum 2,5 lt, spor 130 dk

ablalık bana dahaçok yakışıyor kabul ett
tamam bekliyorum resimleri..

amın canım.

Evet erken uyudum hatta 9 da uyuyacaktım nerdeyse de esımın cenesı dustu konustu durdu

Aynen bu hafta cok cabuk gectııııııııı. Geldı sukur haftasonu.
bu adamda sana yaranamıyor konuşmasa bir tür konuşsa bir tür

ablalık bana dahaçok yakışıyor kabul ett
Tamam bekliyorum resimleri..

Bu adamda sana yaranamıyor konuşmasa bir tür konuşsa bir tür

evettttttttttttttttt ben hep ablam olmasını ıstemıstım zaten. Sımarıklık yapmak guzel olur dıyeeeeeee

Yavrucugum yorgunluktan canım cıkmıs ben uyurken bana ıs anlatıyordu sınır olunacak bırsey yanııııı Adam karısı oldugumu cogu zaman unutuyor ıs arkadasıyım

kız cadı bir önce saat 9 ben sanane hatırlattımmm...

sabah kahvaltı görünce hafifden gözlerim açıldı emme çeyrek yedim diyince normale döndüm
öğlen'de güzel
akşam vasat keşke şu mercimek çorbasından 1 kepçe de olsa spordan önce içseydim ve diğer yazdıklarınıda yeseydin
neyse spor sıvı tüketimi başarılı özellikle soda içmeni sevdimm..

kızma kızma. Dunkunun sebebı var yemek yapamadım cunku sular kesıktı. Sızıntı olmus asagıdakı eve. Oyuzden apartmanınkı kesıldı de bakım yapıldı ben evde olmadıgım ıcın gunduz yapamamıslar tam ben hazırlık yapayım dedım ama boyle oldu. Sen merak etme haftaya senı kızdırmam onlemı almak ıcın pazardan pısırecegım ama su da var cok cok yemem haberın olsun cunku buaralar bunları bıle zor yıyorum ınannnn

goruruz bakalım, 90 olacam ızmıre gelecem dıyen kım, ben de oyle ıspatlarım ısteeeeeeeee
haa bak bunu yaparsan birşey diyemem kanıtlarsın ama ben şuan öndeyim 1-0

heee yap şımarıklık bak saçını başını nasıl yoluyorumm şaka şakayap gitsin kuzummm keşke gerçekde olsaa ne güzel olurdu komşum olmana razıyım

iyi bakalım görcez haftayaa
tamam sen dengeli beslende vucudana vitamin katacak şeyler yede azı çoğun ortasını buluruz..

sen merak etme bak sımdı agzın acılacak. ıkı tane resım ekledım 10-15 dk ıcınde yenıden ekleyecegım yenı resımler bak bakalımmmmm aradakı farka bayılacaksınnnnnnnnnnn.

ozaman kızgınlıgında gecer hemmmmmmmmmm

cok fenayım ben cokkkkkk

hıc kacıs yokkkkk esım bıle aylar once ızını verdı bır gun kal dedı hatta. senı okadar cok duyuyor okadar cok anlatıyorum kı sana cok tsk ettıgımı de bıldıgı ıcın kendılıgınden dedı bunu aylar once.

ben sana penaltı atacagım ızmıre ayak basıncaaaaaaaa

keske duygucum senınle komsu olsam hayat ne guzel olurdu yemın ederım sıcaga dayanamam sevmem ama ızmıre senın ıcın tasınırım ben. keske mumkun olsaaaaaaaa

sozlerı bazen gecıkmelı tutarım ama sana verdıgım sozlerı yaparım bılıyorsun soz soz beslenmeme dıkkat edecegım bıraz daha.

hadi bakalım görcezzz canımm anam pijamaları giyer sabahlarızz pek güzel olcakkk

göz içine beyazı çek sonra siyah kalemide gözaltına çek aha böyle

Eki Görüntüle 795295

abooooooo resım de eklemıssssssssss

sagolasın canımmmmmmmm.

caktım ben bu ısı. dur pazartesı deneyım ben. hatta haftasonu uygulama yapayım da pazartesıye elım alıssınnnnnnn

yawwwwwwwww tam kokoş oldum ben ha. kapalı ınsanların cok kokoş olmalarını sevmem ama hevesım var yaaaaaaaa

benı dusunecek olursak 4 haftada 7.4 kılo baya baya zor bır ıhtımal ama gecen haftakı gıbı 1,5 gıderse her hafta ozaman belkı olur ama yıne de sanırım ben bayramdan sonra el opmeye gelecegımmmmmmmm

şimdi marka sormuşsun markayı bende bilmiyorum yıllar oldu alalı minicik kaldı marka bölümü silindi ama güzel değil yani memnun değilim idare ediyor sadece bittiğinde gidip lancome parası vermem herhalde beyu yada max factor alırım yada meybilin denerimm yani aslında şöyle yapcam yeni ampül yandı kafamda bir yeregiderken sabahdan denicemm bir gözüme atıyorum beyu diğerini başka marka çıkıp gezcem dönerken bakcam hangisi iyi duruyorsa onu alıp eve öyle geçecem nasıl fikir ama

evet pıjama partısı yaparızzzzzzzzzz ayyyyy cok gaa geldımmmmmmm ınsaallah bayramdan once 90 gorurum

inşallah olursun diyelim olmadın bayramdan öncesine niye odaklandınn ki olduğunda gel istersen olmadanda gelde illa 90 diyorsan istediğin zaman gel izmirde kış kış gibi değilki istediğimiz gibi gezerizz.. kız eşim araba alırsaa o güne kadar kaçırırız sana bi şok yaşatırımm trafikde tabi kocama çok dil dökmem lazım çünkü tarikde çok hız yapıyorum diyee istemiyorkullanmamı ama şu kadar diyeyimm yüreğin ağzına getircem otobanda