- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.901
abooooooo resım de eklemıssssssssss
sagolasın canımmmmmmmm.
caktım ben bu ısı. dur pazartesı deneyım ben. hatta haftasonu uygulama yapayım da pazartesıye elım alıssınnnnnnn
yawwwwwwwww tam kokoş oldum ben ha. kapalı ınsanların cok kokoş olmalarını sevmem ama hevesım var yaaaaaaaa
şimdi marka sormuşsun markayı bende bilmiyorum yıllar oldu alalı minicik kaldı marka bölümü silindi ama güzel değil yani memnun değilim idare ediyor sadece bittiğinde gidip lancome parası vermem herhalde beyu yada max factor alırım yada meybilin denerimm yani aslında şöyle yapcam yeni ampül yandı kafamda bir yeregiderken sabahdan denicemm bir gözüme atıyorum beyu diğerini başka marka çıkıp gezcem dönerken bakcam hangisi iyi duruyorsa onu alıp eve öyle geçecem nasıl fikir ama
buaralar benım de ıstahım az. ama sen bana uyma tamam mı.
ablan ıle de lutfen vakıt gecır sosyal olmaya ıhtıyacımız var aksama kadar ıs, kucuk bır yerde yasam, sosyal olmayan bır yasam bıcımı, sorunlar vs derken spor yapmaya calıs ama kafanı da dagıt eglen sohbet et cık gez ablanla. herzaman gecmıyor bu fırsat sonucta.
bunları az cok bılıyordum ama bukadar kotu oldugunu bılmıyordum canım. herseye ragmen dıyet ve spor cok guzel gıdıyor oyuzden senı tebrık edıyorum kısın boyle felaket gunlerı ben de yasayacagım ınsaallah ben de basarılı atlatırım. ablanlar nezaman gıdecektı ? onlar gıdınce kendıne bıraz daha zaman ayırabılırsın.
benım aklıma ılk gelen seyler kol ve bacak hareketlerı. sana tarıf ettıklerımı hatırlıyormusun duvara yaslanıyorduk falan. bır de sıse ıle kol ve gogus calısma demıstım
günaydın hayırlı cumalarrr arkidişlerimmm.. günümüz hayırlı bereketli ve sağlıkla geçsin inşallahhhhh gönlümüzdeki hayırlı olan tüm istek vearzular gerçekleşsin inşallahhh
neslimin işleri yorucu stresli geçmesin işlerinde başarılı olsun
esramın psikolojisidüzelsinnnnnnn hak ettiği mutluluğu bulsun
ercemin bebişi 38.haftadan önce gelmesin herşeyden önce sağlıkla gelsinnn
züleyha hocamın yeni okul dönemi istediği gibi geçsinn
nurdan müstakbel kocasına kavuşsun ve birbirlerine hayırlıysalar evlensin kaynanası uyumlu anlayışlı olsunn
cemremin bebişi olsunnn sağlıkla kucağına alsın inşallahh
berivanım hak ettiği sevgiyi bulsunnn
tultanımın rabbimevladına şifa versin içi yüreği huzurla dolsunnn inşallahh
ve ufak kardeşimmsağlıksorunlarından kurtulsunn hızla kg vermeye başlasınn vehayırlısıyla evladına kucağına alsın tez vakitte
kendimede edeyim bende önce oğlumun sağlığı hanemde huzur,sonra hakkımda hayırlı olan eve tez vakitte taşınırım inşallahhhhh
unuttuğum varsa af ola hemen duaya eklerim
AMİNN..
inşallah olursun diyelim olmadın bayramdan öncesine niye odaklandınn ki olduğunda gel istersen olmadanda gelde illa 90 diyorsan istediğin zaman gel izmirde kış kış gibi değilki istediğimiz gibi gezerizz.. kız eşim araba alırsaa o güne kadar kaçırırız sana bi şok yaşatırımm trafikde tabi kocama çok dil dökmem lazım çünkü tarikde çok hız yapıyorum diyee istemiyorkullanmamı ama şu kadar diyeyimm yüreğin ağzına getircem otobanda
sabah sabah dinlediğim şarkıya bakınnn en sevdiğim şarkı ayrıca telefon müziğimm sahilde bunu dinleyip uçarcasına yürüyorum zaten hızlıyürüyorsan hareketli yavaş yürüyorsam slow dinliyorumdur şarkıların üstümdeki etki işte:))))
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ (OFFICIAL VIDEO) - YouTube
bende sevmem ama zarif bi makyaj sen bunun üstüne eşşek kadar far çekersen evet olmaz
bak ben seni nasıl hayal ediyorum
şöyle 38-40 beden olmuşsun
kot gömlek böyle enfazla dize kadar uzunn bel tarafın ince olacağı için beline bi kemer altınaa siyah boru paça kumaş pantalon ayağında rugan stiletto ayakkabı elinde zarf portföy türbanın simsiyah ve tek renk işaret parmağında büyük bir yüzük çok zariff çok tarz olursun,çok yönlü bir giysi kot gömleğin altına bi skinny pantalon giyip bi convers tarzı spor ayakkabı şal tarzı turbanla ve çapraz çantayla'da çok rahat spor şık bi kombin yapabilirsin, ben kot gömleği çok seviyorumm bu yüzden
bende sevmem ama zarif bi makyaj sen bunun üstüne eşşek kadar far çekersen evet olmaz
bak ben seni nasıl hayal ediyorum
şöyle 38-40 beden olmuşsun
kot gömlek böyle enfazla dize kadar uzunn bel tarafın ince olacağı için beline bi kemer altınaa siyah boru paça kumaş pantalon ayağında rugan stiletto ayakkabı elinde zarf portföy türbanın simsiyah ve tek renk işaret parmağında büyük bir yüzük çok zariff çok tarz olursun,çok yönlü bir giysi kot gömleğin altına bi skinny pantalon giyip bi convers tarzı spor ayakkabı şal tarzı turbanla ve çapraz çantayla'da çok rahat spor şık bi kombin yapabilirsin, ben kot gömleği çok seviyorumm bu yüzden
Kızlar herkese iyi geceler ;
Ben bir yazayımda anlayın neden giremediğimi.Sabah 7:30 dan akşam saat 7 ye kadar işteyim.Öyle yoğun oluyorum ki eve iş getiriyorum gece 12 ye kadar uğraştığım oluyor.Bizim işlerin tam yoğun zamanı kışın yat yazında karınca gibi çalış.Birde ablamlar geldi.Akşam işten gelince onlarla ilgileniyorum.Zaten akşam pc yi elime bile alamıyorum küçük cadı bir saniye elletmiyor.Bunun üstüne araya spor sıkıştırmaya çalışıyorum.Ders falan hikaye oldu mümkün değil bakamıyorum.Bir de dava ile alakalı gelişmeler oldu.Biraz da stres yaptım.Ama iyimm gerçekten.
Kaçırdığım bakamadığım şeyler vardır mutlaka affola.Önümüzdeki haftada çok çok yoğun olucam.Ama tele kk uygılaması indirdim.Umarım daha sık giricem.En azından menülerimi yazayım olmuyor böyle.Yarın bildirimimi yaparım.Herkes kendine çok dikkat etsin.Bol eksilerde görüşmek üzere.
Menülerimi yazmadım 2 günlük.Yazmayı düşünmüyorum.Çünkü Filiz ve Duyguş bana uçarlar valla.Az yedim ama yarından itibaran daha dikkat edicem söz.
Bu arada spor ile ilgili değişiklik yapmak istiyorum.Leslieyi haftada 3 e düşüreyim.Bölgesele devam yanına bişey daha eklemeyim ki vucüt şaşırsın.Bu ne olabilir kızlar ?
Nurdancımm neslicimmm görüşemiyoruz özledimmm kızlar nasılsınız ?
Ben yatayım artık yarın görüşürz hayırlı geceler hayırlı cumalarrr
günaydın hayırlı cumalarrr arkidişlerimmm.. günümüz hayırlı bereketli ve sağlıkla geçsin inşallahhhhh gönlümüzdeki hayırlı olan tüm istek vearzular gerçekleşsin inşallahhh
neslimin işleri yorucu stresli geçmesin işlerinde başarılı olsun
esramın psikolojisidüzelsinnnnnnn hak ettiği mutluluğu bulsun
ercemin bebişi 38.haftadan önce gelmesin herşeyden önce sağlıkla gelsinnn
züleyha hocamın yeni okul dönemi istediği gibi geçsinn
nurdan müstakbel kocasına kavuşsun ve birbirlerine hayırlıysalar evlensin kaynanası uyumlu anlayışlı olsunn
cemremin bebişi olsunnn sağlıkla kucağına alsın inşallahh
berivanım hak ettiği sevgiyi bulsunnn
tultanımın rabbimevladına şifa versin içi yüreği huzurla dolsunnn inşallahh
ve ufak kardeşimmsağlıksorunlarından kurtulsunn hızla kg vermeye başlasınn vehayırlısıyla evladına kucağına alsın tez vakitte
kendimede edeyim bende önce oğlumun sağlığı hanemde huzur,sonra hakkımda hayırlı olan eve tez vakitte taşınırım inşallahhhhh
unuttuğum varsa af ola hemen duaya eklerim
AMİNN..
nedesem yalan olurr kuzu sende dene benim yapacağım gibihımmmmmm ben bu markaların cogunu burda bulamam zaten. flormar mı alsam kı. burdakı en buyuk magaza o. ınternetten tek bır kalem sıparıs olmaz tabıkı.
senın fıkre bayıldım cok cinsin sennnnnnnnn
amin..bilmiyorum canım bi sor istersen ama şunu diyim ben aktarcıda görmüştümm. tek dikkat etmen tarihine bakmak olsunAminnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn
Ne güzel dualar Duyguşummm çok iyi geldi.Bilmukabele inşallah
Bu arada duyguş o acıbadem sütünü eczaneden alabilirmiyim ? Burda olur mu ki ?
Ayrıca bişey daha sıkılaştırıcı krem almış ablam bana kollarım çok sallanıyor diye faydası olur mu ?
tamam oldu ozamannnya ne bılıyım hep 90 90 dedım ya totem yaptım ıste belkı de. ama baktım kı 90 gecıkıyor kıs gelmeden gelırım muhakkak.
ben severımmmm hızzzzzzz, bır de muzık acalım son sessssssssssss
tam kuduralımmmmmmm
dinledim bileee oğlumun teşekkür etmesi gibi edeyim (çeketirim )Şu anda o playist pc de çalışıyor.Ayrıca ben de bu şarkıya çok gülüyorum.Kıpır kıpırrrr.Ben de bi tane ekliyeyim sen pek seversin .
Beyonce & Shakira - Beautiful Liar - YouTube
Kaç gündür dinle dinle bıkmadım bıkmammmmmmmmm beyonceeee shakiraaaaaaa
aa kot gömleğin modası hiç geçmezz canımmm herkezin dolabında bi siyah elbise bi koy gömlek olması lazımayyyyyyyyy boyle yapalım oldu muuuuuuu. sen anlatınca nasıl hosuma gıttı.
kot gomlek aklımda yoktu ama boyle belı kemerlı gomlek gıymeyı cok ıstıyorum zatennnnnnnn
mirsi şekerimmmm aradailham geliyorrr genelde nesliye geliyorrr o benim düşünce mankenimm ideal kg gelinhepinize hayal kurarım bennKızz duyguşş he güzel betimleme yapmışsın sanki roman okuyomda gözümde canlandırdım.Bak gerçekten söylüyorum.Filizn öyle çok güzel olacak.Stiletto vuvvvvvvvvvv süper süper.Hadi bakalım Filizcik seneye yaza seni böyle görmek istiyorum.
Duygucummm hayal gücüne sağlık tatlımmm.
Bu arada muhabbetiniz çok hoşşş kızlar oku oku okudummmm.Dahil olamasam da çok keyif aldım.
Allah muhabbetimzi arttırsın ohhhhhhhh yaaaaaaaa
benım cıkmam laızm kızlar. patron geldı. sız resımlere bakarsın artıkkkkkkkkkk
nedesem yalan olurr kuzu sende dene benim yapacağım gibi
amin..bilmiyorum canım bi sor istersen ama şunu diyim ben aktarcıda görmüştümm. tek dikkat etmen tarihine bakmak olsun
tamam oldu ozamannn
dinledim bileee oğlumun teşekkür etmesi gibi edeyim (çeketirim )
aa kot gömleğin modası hiç geçmezz canımmm herkezin dolabında bi siyah elbise bi koy gömlek olması lazım
mirsi şekerimmmm aradailham geliyorrr genelde nesliye geliyorrr o benim düşünce mankenimm ideal kg gelinhepinize hayal kurarım benn
arada muhabbet çoşuyor böyle biz özeldende böyle çoşuyoruzzz
temem kolaylıklar kuşumm..resimlere baktım bileee
azmine hayranım canm yaa, bu kadar yogunluga koşturmaya spor yapıyosun ya Allah bana da nasip etsin inşalaahhh
AAAMİİİNNNNNNtüm herkes için ettigin dualara tek tekk amin diyorumm, senin için de Allah en hayırlısını önüne çıkarsın inşallahh ev konusu en kısa zamanda netleşsin, kafan rahatlasın, mutlulukla huzurla sağlıkla otur inşallahh
ahandaaa bunu kazıdım aklımaa, dün gidemedm kozmetik alışverişine ama bugun işyerinden kaçıp gidecem artkbeyaz göz kalemi, siyah göz kalemi ne bulursam alcam
sonra da haftasonu süslenip resim atacam kii duygunun bedduları tutmasınnmazallahh sevgilim geldiginde makyajım bulaşık olur, çirkin olur falannn
Günaydın kızlaaarr, haftanın son günü, yaşasın haftasonuAllah cumartesi ve pazar çalışanlara kolaylık versin, en kısa zamanda onlara da tatil olsun inşallah
Sabah sabah ne kaynatmışsınız böyle, hızlıca bakabildim valla. Yolda kaza olmuş, trafik çok fena tıkalıydı, sabah sabah epey yolda vakit harcadım yani.
Duygucum ne güzel dua etmişsin gülüm, Allah dileklerini sana yansıtsın, güzel kalpli arkadaşım
Bakıyorum Filiz'le İzmir planları konuşuluyor, otobandaki hız kısmı hariç ben de varım ona göre, hızdan korkarım ben yaaa. Duyguuuuu hakim ol kendine bakem, hız iyi bir şey değilBak onun yerine açarız müziği, sahil kenarından temiz hava ala ala arabayla gezinti yaparız, olmaz mı
Bu arada nasıl betimleme yapmışsın öyle, gözümüzde canlandı Filizin kıyafeti, hadi inşallah seneye öyle bir fotoğraf koyar Filiz, lay lay topiğinde muhabbetini yaparız
Ben bu sabah iyi kahvaltı yaptım, fotoğrafını da çektimAkşama kadar biriktireyim bakayım
Şimdi bir kahve alıp geleyim, sonra Pomo'nun yüklediği fotoğraflara bakayım.
azmine hayranım canm yaa, bu kadar yogunluga koşturmaya spor yapıyosun ya Allah bana da nasip etsin inşalaahhh
AAAMİİİNNNNNNtüm herkes için ettigin dualara tek tekk amin diyorumm, senin için de Allah en hayırlısını önüne çıkarsın inşallahh ev konusu en kısa zamanda netleşsin, kafan rahatlasın, mutlulukla huzurla sağlıkla otur inşallahh
ahandaaa bunu kazıdım aklımaa, dün gidemedm kozmetik alışverişine ama bugun işyerinden kaçıp gidecem artkbeyaz göz kalemi, siyah göz kalemi ne bulursam alcam
sonra da haftasonu süslenip resim atacam kii duygunun bedduları tutmasınnmazallahh sevgilim geldiginde makyajım bulaşık olur, çirkin olur falannn
evet aynen öyle diyorrr yaaa o böyle konuşunca benimdişlerim kaşınıyor ısırasım geliyorrÇeketirimm miiyerim onu yaaaaaaaaa
Tamam mutlaka tarihine bakıcam aldığım zaman.
Valla Filiz gibi benimde elim işe gitmiyor üfff bugünde böyle olsun öğleden sonra yığılırım artık.
hımmm yumurtayı ne kadar yağ ile yaptınmenuyu yazıyorum şimdi dee
aç karnına
2 bardak alkali su
3 kuru kayısı
kahvaltı
1 yumurtadan domatesli yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
öğle yemegi
4 yk tavuklu patlıcan yemegi
3 yk bulgur pilavı
200 ml yoğurt
ara öğ
2 küçük kare bitter çikolata
akşam yemegi
teyzemlerdeydk de sabahtan beri sular kesik oldugu için yemek yapamamış teyzem öyle olunca da dışardan sipariş verdik. buranın meşhur yemegi vardır ıslama köfte die , ncecik ekmek dilimleri salçaı suyla ıslatılıp yagsız tavada kızartılır, o ekmek dilimlerinden 4 dilim yedim ( 2 dilim kalınlıgına ancak geliyordur ) tırnaktan biraz büyük de köftesi olur onun, o köftelerden de 6 tane yedim. 2 büyük bardak da ayran içim yanında..
gece de başka bişey yemedm ama dün suyum azdı, yani ancak 2 lt olmuştur.
ben gelnee kadar bi sürü muhabbet edilmiş yetişemedim işteee
ofisten çıkıp da sevmedigim bi mimar kadının yanına gitmem lazım, resmen gitmemek için iş uyduruyorum kendimeneyse bu mimarın yolu üzerinde kozmetikçi var daa bari orada biraz oyalanır sinirimi öle atarımm menumu yazmaya geçmeden öncee de kokoşlarıma bir soruu şimdi benm saçlarım omuz hizasında ve uzun saçı pek yakıştırmıyorm kendime, o yuzden acabaa nasıl kestirsem ki saçımııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?