2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bende sevmem ama zarif bi makyaj sen bunun üstüne eşşek kadar far çekersen evet olmaz

bak ben seni nasıl hayal ediyorum
şöyle 38-40 beden olmuşsun
kot gömlek böyle enfazla dize kadar uzunn bel tarafın ince olacağı için beline bi kemer altınaa siyah boru paça kumaş pantalon ayağında rugan stiletto ayakkabı elinde zarf portföy türbanın simsiyah ve tek renk işaret parmağında büyük bir yüzük çok zariff çok tarz olursun,çok yönlü bir giysi kot gömleğin altına bi skinny pantalon giyip bi convers tarzı spor ayakkabı şal tarzı turbanla ve çapraz çantayla'da çok rahat spor şık bi kombin yapabilirsin, ben kot gömleği çok seviyorumm bu yüzden

Son düzenleme:

hımmmmmm ben bu markaların cogunu burda bulamam zaten. flormar mı alsam kı. burdakı en buyuk magaza o. ınternetten tek bır kalem sıparıs olmaz tabıkı.

senın fıkre bayıldım cok cinsin sennnnnnnnn

Burda aktivite mümkün değil kuzumm ama bir tane cafe var aslından döküntü pastane gibi dün orda bi kahve içtik ablamla sanki yiyecek gibi bakıyolardı rahatsız olduk eve geldik böyle bi yer burası daha ağır şeyler de söylerdim ama neyse tuhaf insanları var

Hafta içi ablamla erzurum merkeze gidelim diyoruz belki sinema yaparız ama kesin değil canım inşallah gideriz.

Bu ara kafa dağıtmak için herşeyi yapıyorum içiniz rahat olsun canlarrrr

Ablam perşembe gidecek Filizim aslında malum eşyalar gelecek onun burda olması bana buluntu resmen.Yoksa tek başıma cinnet geçirirdim.Nasıl sinir bozucu bişey anlatamam.

O hareketleri bana tekrar söylermsin ? Konuşurken sen anlatırsın ben de not alırım.İyice sıkılaşmak istiyorum.

Aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn

Ne güzel dualar Duyguşummm çok iyi geldi.Bilmukabele inşallah

Bu arada duyguş o acıbadem sütünü eczaneden alabilirmiyim ? Burda olur mu ki ?

Ayrıca bişey daha sıkılaştırıcı krem almış ablam bana kollarım çok sallanıyor diye faydası olur mu ?

ya ne bılıyım hep 90 90 dedım ya totem yaptım ıste belkı de. ama baktım kı 90 gecıkıyor kıs gelmeden gelırım muhakkak.

ben severımmmm hızzzzzzz, bır de muzık acalım son sessssssssssss

tam kuduralımmmmmmm

Şu anda o playist pc de çalışıyor.Ayrıca ben de bu şarkıya çok gülüyorum.Kıpır kıpırrrr.Ben de bi tane ekliyeyim sen pek seversin .

Beyonce & Shakira - Beautiful Liar - YouTube

Kaç gündür dinle dinle bıkmadım bıkmammmmmmmmm beyonceeee shakiraaaaaaa

ayyyyyyyyy boyle yapalım oldu muuuuuuu. sen anlatınca nasıl hosuma gıttı.

kot gomlek aklımda yoktu ama boyle belı kemerlı gomlek gıymeyı cok ıstıyorum zatennnnnnnn

Kızz duyguşş he güzel betimleme yapmışsın sanki roman okuyomda gözümde canlandırdım.Bak gerçekten söylüyorum.Filizn öyle çok güzel olacak.Stiletto vuvvvvvvvvvv süper süper.Hadi bakalım Filizcik seneye yaza seni böyle görmek istiyorum.

Duygucummm hayal gücüne sağlık tatlımmm.

Bu arada muhabbetiniz çok hoşşş kızlar oku oku okudummmm.Dahil olamasam da çok keyif aldım.

Allah muhabbetimzi arttırsın ohhhhhhhh yaaaaaaaa

azmine hayranım canm yaa, bu kadar yogunluga koşturmaya spor yapıyosun ya Allah bana da nasip etsin inşalaahhh

AAAMİİİNNNNNN tüm herkes için ettigin dualara tek tekk amin diyorumm, senin için de Allah en hayırlısını önüne çıkarsın inşallahh ev konusu en kısa zamanda netleşsin, kafan rahatlasın, mutlulukla huzurla sağlıkla otur inşallahh

göz içine beyazı çek sonra siyah kalemide gözaltına çek aha böyle

Eki Görüntüle 795295

ahandaaa bunu kazıdım aklımaa, dün gidemedm kozmetik alışverişine ama bugun işyerinden kaçıp gidecem artk beyaz göz kalemi, siyah göz kalemi ne bulursam alcam

sonra da haftasonu süslenip resim atacam kii duygunun bedduları tutmasınn mazallahh sevgilim geldiginde makyajım bulaşık olur, çirkin olur falannn

Günaydın kızlaaarr, haftanın son günü, yaşasın haftasonu Allah cumartesi ve pazar çalışanlara kolaylık versin, en kısa zamanda onlara da tatil olsun inşallah
Sabah sabah ne kaynatmışsınız böyle, hızlıca bakabildim valla. Yolda kaza olmuş, trafik çok fena tıkalıydı, sabah sabah epey yolda vakit harcadım yani.
Duygucum ne güzel dua etmişsin gülüm, Allah dileklerini sana yansıtsın, güzel kalpli arkadaşım
Bakıyorum Filiz'le İzmir planları konuşuluyor, otobandaki hız kısmı hariç ben de varım ona göre, hızdan korkarım ben yaaa. Duyguuuuu hakim ol kendine bakem, hız iyi bir şey değil Bak onun yerine açarız müziği, sahil kenarından temiz hava ala ala arabayla gezinti yaparız, olmaz mı
Bu arada nasıl betimleme yapmışsın öyle, gözümüzde canlandı Filizin kıyafeti, hadi inşallah seneye öyle bir fotoğraf koyar Filiz, lay lay topiğinde muhabbetini yaparız
Ben bu sabah iyi kahvaltı yaptım, fotoğrafını da çektim Akşama kadar biriktireyim bakayım
Şimdi bir kahve alıp geleyim, sonra Pomo'nun yüklediği fotoğraflara bakayım.

hımmmmmm ben bu markaların cogunu burda bulamam zaten. flormar mı alsam kı. burdakı en buyuk magaza o. ınternetten tek bır kalem sıparıs olmaz tabıkı.

senın fıkre bayıldım cok cinsin sennnnnnnnn
nedesem yalan olurr kuzu sende dene benim yapacağım gibi

amin..bilmiyorum canım bi sor istersen ama şunu diyim ben aktarcıda görmüştümm. tek dikkat etmen tarihine bakmak olsun
tamam oldu ozamannn
dinledim bileee oğlumun teşekkür etmesi gibi edeyim (çeketirim )
ayyyyyyyyy boyle yapalım oldu muuuuuuu. sen anlatınca nasıl hosuma gıttı.

kot gomlek aklımda yoktu ama boyle belı kemerlı gomlek gıymeyı cok ıstıyorum zatennnnnnnn
aa kot gömleğin modası hiç geçmezz canımmm herkezin dolabında bi siyah elbise bi koy gömlek olması lazım
mirsi şekerimmmm aradailham geliyorrr genelde nesliye geliyorrr o benim düşünce mankenimm ideal kg gelinhepinize hayal kurarım benn
arada muhabbet çoşuyor böyle biz özeldende böyle çoşuyoruzzz
benım cıkmam laızm kızlar. patron geldı. sız resımlere bakarsın artıkkkkkkkkkk

temem kolaylıklar kuşumm..resimlere baktım bileee

ben gelnee kadar bi sürü muhabbet edilmiş yetişemedim işteee

ofisten çıkıp da sevmedigim bi mimar kadının yanına gitmem lazım, resmen gitmemek için iş uyduruyorum kendime neyse bu mimarın yolu üzerinde kozmetikçi var daa bari orada biraz oyalanır sinirimi öle atarımm menumu yazmaya geçmeden öncee de kokoşlarıma bir soruu şimdi benm saçlarım omuz hizasında ve uzun saçı pek yakıştırmıyorm kendime, o yuzden acabaa nasıl kestirsem ki saçımııı

menuyu yazıyorum şimdi dee

aç karnına

2 bardak alkali su

3 kuru kayısı

kahvaltı

1 yumurtadan domatesli yumurta

1 dilim tam tahıllı ekmek

öğle yemegi

4 yk tavuklu patlıcan yemegi

3 yk bulgur pilavı

200 ml yoğurt

ara öğün

2 küçük kare bitter çikolata

akşam yemegi

teyzemlerdeydk de sabahtan beri sular kesik oldugu için yemek yapamamış teyzem öyle olunca da dışardan sipariş verdik. buranın meşhur yemegi vardır ıslama köfte die , ncecik ekmek dilimleri salçaı suyla ıslatılıp yagsız tavada kızartılır, o ekmek dilimlerinden 4 dilim yedim ( 2 dilim kalınlıgına ancak geliyordur ) tırnaktan biraz büyük de köftesi olur onun, o köftelerden de 6 tane yedim. 2 büyük bardak da ayran içim yanında..

gece de başka bişey yemedm ama dün suyum azdı, yani ancak 2 lt olmuştur.

Çeketirimm mii yerim onu yaaaaaaaaa

Tamam mutlaka tarihine bakıcam aldığım zaman.

Valla Filiz gibi benimde elim işe gitmiyor üfff bugünde böyle olsun öğleden sonra yığılırım artık.

Saol balımmm tşk ederim kilo fazla olunca spor yapmadan duramıyosun ki

Git o kalemlerden al ayrıcaa az kaldı çocuk gelecek herşey hazır olsun

aminnn canımmm hoşgeldinn neslişimm sefalar getirdinn
senin hız kısmını sevmiyeceğini biliyordum zaten izmir içi yayan olalım arabayla bu dert çekilmezz ki otopark derdi falanfilann öyle çok yönlü bir yer seçelimki ben alsancakğı uygun gördüm hem deniz hem alışveriş,hem yemek hem cafe aradığımız herşey hatta vapurla senin tarafada geçerizz diye düşündüm

aminnnnnnnnnn canım inşallahh.. gerçekden bir yük ve üstümden atmak istiyorum çok düşünüp moralimide bozmak istemiyorumm..
aa ayıpsın sanada resim ayarladımm sen geç beyaz kalemi o gözlere bu makyaj yakışır tabi far biraz abartı sen far hariç diğer kısma bak ha diyorsan bugözler yetmez dahada büyükolsun o zaman al beyaz kalem sür sonra çizgifilm karakteri balık nemo ol

Çeketirimm mii yerim onu yaaaaaaaaa

Tamam mutlaka tarihine bakıcam aldığım zaman.

Valla Filiz gibi benimde elim işe gitmiyor üfff bugünde böyle olsun öğleden sonra yığılırım artık.
evet aynen öyle diyorrr yaaa o böyle konuşunca benimdişlerim kaşınıyor ısırasım geliyorr

hımmm yumurtayı ne kadar yağ ile yaptın
öğlengüzel,akşamın kalorisini tahmin edemedim ama iyi dengelemişsin yani lezzete kapılıp abartmamışsınnn,suyunda fena değil aslındaa altına düşmemek lazım

canım ben olsam bu 2 modeli seçerdimm çok tarz ve güzel