2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ha ha bak nasıl tanımışsın beni Bence de İzmir içinde arabaya hiç gerek yok, Alsancak fikrine katılıyorum. Kordonda yürürüz, deniz kenarında çay içeriz, Kıbrıs Şehitlerine, Gül Sokağa gireriz. Vapurla bizim tarafa geçme fikri de güzel
Makyaj fotolarına da bayıldım yalnız, makyaj yapasım geldi resmen

aslında bu saç çok tarz düz bir model kat yok bunun için sakın fazla kabarık olmaması lazımm

Son düzenleme:
aslında bu saç çok tarz düz bir model kat yok bunun için sakın fazla kabarık olmaması lazımm

Eki Görüntüle 795384

Duygu bence de çok güzel modeller, ben de bayılırım bu modellere. Kızkardeşim üst fotodaki gibi kestirmiş, çok ta güzel olmuş, bence Nurdan'a da yakışır bunlar. Ben de istiyorum ama bana yakışır mı ki

arabaylaa olan kısımları yazarken aklımdan geçti zaten az çok duygularınnn alsancakfikrini bende sevdimm ne zamandır gitmiyorumdaaa

ay nedense bende makyajsız daha mutluyummm eskiden olsa makyaj yapasım gelirdi şimdi cildim nefesalsın gerisi önemli değil..

Aaa karışmış, ben iki tane eklediğinden üstteki demek istemiştim.

O zaman duyguş hanımmm banada bişey söyleyinnn kıyafet olur saç olur makyaj olur bananeee.Kuzu biliyon ben doğumgünüme hazırlanıyom yaaa saç rengimi değişeyim diyorum daha önce hiç denemediğim bir renk olsun hıı ne diyonuzzz?

Daha önce hangi renkleri denedim

kumralın bütün tonları kahvelerr koyu sarı bir de kızıl sanırım hepsini denemişim bakırlar nasıl olur aceppp ???

Son düzenleme:

bak nesli hayatının en güzel dönemindesin 30 lu yaşların keyfi hiç birşeye değişilmezz bi kadının engüzel çağı bence 30 lu yaşlar kaç yıldır bu tarzdasın bilmiyorum ama bencede ufakdan değişiklik lazım saçlarının dalgasını hiç sıkıntı yapma düzleştiriciler var maşalar var yeterki iste haa hiç yapmak istemediğinde bi duygu topuzuda sen yaparsın olur biter

ayrıca diyelim üşeniyorsun kuaförlere aylık üyelik oluyor yani bi fön 5tl aylık olduğu için sana 3tl gelir bunun gibi ama istediğin zaman föne gidiyorsun istersen günde 2 kere git o kadar ben bir ara çalışırken böyle yapardımm..
ben nurdana yolladığım resimleri sanada yakıştırırm hatta daha detaylıda çalışma yaparım senin için ama bence biraz değişilik yap derimm bunu biraz düşün zayıflarken köklü bir değişiklik güzel olur..

Son düzenleme:

Esra senin denemediğin renk kalmamış be yaa, kendi saçını kullan bence, böylece değişiklik olur Ben de epey boyadıktan sonra sıkılıp kendi rengimi kullandım çok uzun süre. Ama şimdi beyazlar artmış, gözüme takılıyor, o yüzden kendi rengime yakın bir renge boyuyorum. Ben bakır tonlarını seviyorum, bir kere denemiştim ama kullanamadım, kokoş hatun işi o tarz renkler, dolayısıyla da sana olur. Fotoğraflarında bakır çağrıştıran bir saç rengi de vardı diye hatırlıyorum.

bence gider bakır ama kahve bakırlar mesela ana renk kahve aralarda bakır krepe balyajlarr birdebiraz sakin modeller denesen yani kısa daha omuzlarda saçlar daha düz saçlar gibi yada kırık fönler ama dağıtılmış öyle kuaförde 3dk önce çıkmış gibi değilmakyajdada biraz daha sakin renkler daha naturel gibi bence ne kadar ağır makyaj o kadar yaşlı bir görüntü yani madem değişiklik yapıyorsun köklü yap derimm

Kızlar Rabbim hepimize ve tüm müslüman kardeşlerimize sağlık versin inşallah
amin inşalllahhhh
Aaa karışmış, ben iki tane eklediğinden üstteki demek istemiştim.
anladım ben merak etme

ehehehehe kendi saç rengim çok mat ve bana hiç yakışmıyor neslicimmm o yüzden sevmiyorum onu.

Evet fotolarda var ama aktı gitti bakırdan eser kalmadı bi de o biraz koyuydu ben sanki daha açık bi bakır olsun istiyorum.

Aslında kahveler sana da çok yakışır düşünebilirsin bence sıcak çikolata mesela

Kahve bakırr şimdiki saç rengim sayılırdı ama takii bakırlar akana kadar.

Kısa saça tövbeliyim 2010 da bir kestirdim çok zor uzattım hatta fotolarımdan hatılarsın belki.Şu aralar hızlı uzaması için simaneke kürü yapıyorum.Upuzun saçlar sen sevidğimmmmmm

Kırık fön ben de çok severim geçen ona yakın bişey yapmıştım durun bende foto ekliyeyim görün bakalım güncel halini ona göre konuşak .Sizin zevkinize güveniyorum kızlar.Makyaj konusunda haklısın balımm daha naturel makyaj her zaman daha güzeldir bazen abartıyorum kabul

Teşekkür ederim canım güzel fikirlerin için. Kuaför işi sakat canım, çünkü her kuaföre gidemiyorum cildim hassas, alerji oluyorum ya da mikrop kapıyorum maalesef. Dediğin değişiklikleri aslında 20'li yıllarımda bolca yaptım
30'lu yaşlarımda ise kendimle daha çok barıştım. Kendimi bildim bileli dalgalı saçlarım var ama son 5-6 yıl hariç, hep değiştirmek istedim, şimdi ise seviyorum buklelerimi
Ben değişiklik olarak biraz uzattım aslında saçlarımı, epey kısaydı, oğlan saçı gibiydi, şimdi omuzlarıma yakın boyda. Sana katılıyorum, insan değişiklik istiyor, ben o değişikliği renk konusunda yapmak istiyorum. Şimdiye kadarki denemelerim de başarısız oldu, malum birinde kuaför saçımı yaktı, sonra oğlan çocuğu gibi kestirdim. Açıcı kullanmadan da saçta radikal bir değişiklik yapılmıyor, o yüzden saçımı yakmayacağına, yıpratmayacağına inanırsam bir kuaförde yaptıracağım farklı bir renk.
Fön artık hiç sevmiyorum, kuaförde saçımı kestirdikten sonra bile fön çektirmiyorum, kendi halinde göreyim diyorum. Ama renk konusunda fikirlere açığım tabi dalgalı kullanmak şartıyla değişik modellere de
Bu arada en kısa zamanda saç şekillerim ve renkleri ile ilgili de bir albüm yapmaya çalışayım ben. Hatta herkes yapsın böyle bir albüm, yorum yapmak daha kolay olur böylece

uzun saç tutkusunu bilirimm benimde öyledir ben kısadan çıktım uzatıyorum şuan..
ben sana düz saçı daha yakıştırırım yüzünee.. mesela banagöre bu saç çok genç dinamik tarzbanagöre fönü bile harika

Evet güzelmiş yaaaaa bunun kızılını kırıp kullanmak çok güzel olur da ahhh uzasa şu saçlar biiiii

anladım canımm renk konusunda sende kahve bakırlar deneye bilirsin ,yada kahve-bal yada kahve dorebakır ben kırmızı rengibi sevmiyorumoyüzden kızıl renk ile ilgili bir öneride bulunamam maleseff..

anladım canımm renk konusunda sende kahve bakırlar deneye bilirsin ,yada kahve-bal yada kahve dorebakır ben kırmızı rengibi sevmiyorumoyüzden kızıl renk ile ilgili bir öneride bulunamam maleseff..

Ben kızıl veya bakır tonlarını seviyorum ama kullanması zor onların Duygucum yaa, akıyor mutlaka, benim kızkardeşim kızıl kullanıyor ondan biliyorum. O yüzden ben de uzak duruyorum. Aslında benim kafamda, bal rengi, açık karamel gibi bir şeyler denemek var ama dediğim gibi cesaret bulursam deneyeceğim:26:
Şimdi saçlarımın rengi kahve, ışıltılı kahve mi ne öyle birşeydi adı. Benim doğal saç rengime yakın bir renk.

Anamm kilo topiği saç topiği olmuş benim saçlarım belime kadar uzadı ama uçları kazık gibi çok kötü görünüyor kestiriyim diyorum ama öyle zor uzuyorki kıyamıyorumda napcam bilmiyorum :2:

Saol balımmm tşk ederim kilo fazla olunca spor yapmadan duramıyosun ki

Git o kalemlerden al ayrıcaa az kaldı çocuk gelecek herşey hazır olsun

ha bire kıyafet çanta alışverişi yapıyorum zaten annem yakında evden atacak beni ama saç ve makyaj hala sıkıntılı, onu da sizler sayesinde halledecegim

balık nemo yu da pek severimmm tamam tamam beyaz kalemi kulanmam ben aldım msj ı şimdi ben far kullansam mı kulalnmasam mı kulanırsam hangi renk kullansam alaım bugun farı da eğer lazım oalcaksaa değmii amaaa

yumurtayı yagsız yaptı annem duygucum, zaten suluydu salça için uğraşıyodu onun içinden alıp da yaotı yani sıfır yaglı akşam yemegini de nasıl abartasım geldi ama sonrasında pek hareket olamayacagı için yiyip de yapışmasın dedm bıraktım, ama buralara gelirseniz size güzel bi ıslama köfte yedirirm

Eki Görüntüle 795384

göndderdigin saç modellerine bayıldım duygucum, benm modelime benziyo hepsi ama uzadıgı için şuan belli olmuyo tabi, özellkle ilk yolladıgın en üstteki baya iyimişş, ama çok mu kısa kaçar ki, gerçi ben uzatmak da istemiyorum o da ayrı

saçımın kısa halinin resmini bi ataım size çok net anlaşılmıyo ama