- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.921
aminnn canımmm hoşgeldinn neslişimm sefalar getirdinn
senin hız kısmını sevmiyeceğini biliyordum zaten izmir içi yayan olalım arabayla bu dert çekilmezz ki otopark derdi falanfilann öyle çok yönlü bir yer seçelimki ben alsancakğı uygun gördüm hem deniz hem alışveriş,hem yemek hem cafe aradığımız herşey hatta vapurla senin tarafada geçerizz diye düşündüm
aminnnnnnnnnn canım inşallahh.. gerçekden bir yük ve üstümden atmak istiyorum çok düşünüp moralimide bozmak istemiyorumm..
aa ayıpsın sanada resim ayarladımm sen geç beyaz kalemi o gözlere bu makyaj yakışır tabi far biraz abartı sen far hariç diğer kısma bak ha diyorsan bugözler yetmez dahada büyükolsun o zaman al beyaz kalem sür sonra çizgifilm karakteri balık nemo ol
Eki Görüntüle 795365
aslında bu saç çok tarz düz bir model kat yok bunun için sakın fazla kabarık olmaması lazımm
Eki Görüntüle 795384
Ha ha bak nasıl tanımışsın beniBence de İzmir içinde arabaya hiç gerek yok, Alsancak fikrine katılıyorum. Kordonda yürürüz, deniz kenarında çay içeriz, Kıbrıs Şehitlerine, Gül Sokağa gireriz. Vapurla bizim tarafa geçme fikri de güzel
Makyaj fotolarına da bayıldım yalnız, makyaj yapasım geldi resmen
Duygu bence de çok güzel modeller, ben de bayılırım bu modellere. Kızkardeşim üst fotodaki gibi kestirmiş, çok ta güzel olmuş, bence Nurdan'a da yakışır bunlar. Ben de istiyorum ama bana yakışır mı ki
Duygu bence de çok güzel modeller, ben de bayılırım bu modellere. Kızkardeşim üst fotodaki gibi kestirmiş, çok ta güzel olmuş, bence Nurdan'a da yakışır bunlar. Ben de istiyorum ama bana yakışır mı ki
O zaman duyguş hanımmm banada bişey söyleyinnn kıyafet olur saç olur makyaj olur bananeee.Kuzu biliyon ben doğumgünüme hazırlanıyom yaaa saç rengimi değişeyim diyorum daha önce hiç denemediğim bir renk olsun hıı ne diyonuzzz?
Daha önce hangi renkleri denedim
kumralın bütün tonları kahvelerr koyu sarı bir de kızıl sanırım hepsini denemişim bakırlar nasıl olur aceppp ???
bence gider bakır ama kahve bakırlar mesela ana renk kahve aralarda bakır krepe balyajlarr birdebiraz sakin modeller denesen yani kısa daha omuzlarda saçlar daha düz saçlar gibi yada kırık fönler ama dağıtılmış öyle kuaförde 3dk önce çıkmış gibi değilmakyajdada biraz daha sakin renkler daha naturel gibi bence ne kadar ağır makyaj o kadar yaşlı bir görüntü yani madem değişiklik yapıyorsun köklü yap derimmO zaman duyguş hanımmm banada bişey söyleyinnn kıyafet olur saç olur makyaj olur bananeee.Kuzu biliyon ben doğumgünüme hazırlanıyom yaaa saç rengimi değişeyim diyorum daha önce hiç denemediğim bir renk olsun hıı ne diyonuzzz?
Daha önce hangi renkleri denedim
kumralın bütün tonları kahvelerr koyu sarı bir de kızıl sanırım hepsini denemişim bakırlar nasıl olur aceppp ???
amin inşalllahhhhKızlar Rabbim hepimize ve tüm müslüman kardeşlerimize sağlık versin inşallah
anladım ben merak etmeAaa karışmış, ben iki tane eklediğinden üstteki demek istemiştim.
Esra senin denemediğin renk kalmamış be yaa, kendi saçını kullan bence, böylece değişiklik olurBen de epey boyadıktan sonra sıkılıp kendi rengimi kullandım çok uzun süre. Ama şimdi beyazlar artmış, gözüme takılıyor, o yüzden kendi rengime yakın bir renge boyuyorum. Ben bakır tonlarını seviyorum, bir kere denemiştim ama kullanamadım, kokoş hatun işi o tarz renkler, dolayısıyla da sana olur. Fotoğraflarında bakır çağrıştıran bir saç rengi de vardı diye hatırlıyorum.
bence gider bakır ama kahve bakırlar mesela ana renk kahve aralarda bakır krepe balyajlarr birdebiraz sakin modeller denesen yani kısa daha omuzlarda saçlar daha düz saçlar gibi yada kırık fönler ama dağıtılmış öyle kuaförde 3dk önce çıkmış gibi değilmakyajdada biraz daha sakin renkler daha naturel gibi bence ne kadar ağır makyaj o kadar yaşlı bir görüntü yani madem değişiklik yapıyorsun köklü yap derimm
amin inşalllahhhh
anladım ben merak etme
bak nesli hayatının en güzel dönemindesin 30 lu yaşların keyfi hiç birşeye değişilmezz bi kadının engüzel çağı bence 30 lu yaşlar kaç yıldır bu tarzdasın bilmiyorum ama bencede ufakdan değişiklik lazım saçlarının dalgasını hiç sııntı yapma dizleştiriciler var maşalar var yeterki iste haa hiç yapmak istemediğinde bi duygu topuzuda sen yaparsın olur biter
ayrıca diyelim üşeniyorsun kuaförlere aylık üyelik oluyor yani bi fön 5tl aylık olduğu için sana 3tl gelir bunun gibi ama istediğin zaman föne gidiyorsun istersen günde 2 kere git o kadar ben bir ara çalışırken böyle yapardımm..
ben nurdana yolladığım resimleri sanada yakıştırırm hatta daha detaylıda çalışma yaparım senin için ama bence biraz değişilik yap derimm bunu biraz düşün zayıflarken köklü bir değişiklik güzel olur..
Kahve bakırr şimdiki saç rengim sayılırdı ama takii bakırlar akana kadar.
Kısa saça tövbeliyim 2010 da bir kestirdim çok zor uzattım hatta fotolarımdan hatılarsın belki.Şu aralar hızlı uzaması için simaneke kürü yapıyorum.Upuzun saçlar sen sevidğimmmmmm
Kırık fön ben de çok severim geçen ona yakın bişey yapmıştım durun bende foto ekliyeyim görün bakalım güncel halini ona göre konuşak .Sizin zevkinize güveniyorum kızlar.Makyaj konusunda haklısın balımm daha naturel makyaj her zaman daha güzeldir bazen abartıyorum kabul
uzun saç tutkusunu bilirimm benimde öyledir ben kısadan çıktım uzatıyorum şuan..
ben sana düz saçı daha yakıştırırım yüzünee.. mesela banagöre bu saç çok genç dinamik tarzbanagöre fönü bile harika
Eki Görüntüle 795390
Teşekkür ederim canım güzel fikirlerin için. Kuaför işi sakat canım, çünkü her kuaföre gidemiyorum cildim hassas, alerji oluyorum ya da mikrop kapıyorum maalesef. Dediğin değişiklikleri aslında 20'li yıllarımda bolca yaptım
30'lu yaşlarımda ise kendimle daha çok barıştım. Kendimi bildim bileli dalgalı saçlarım var ama son 5-6 yıl hariç, hep değiştirmek istedim, şimdi ise seviyorum buklelerimi
Ben değişiklik olarak biraz uzattım aslında saçlarımı, epey kısaydı, oğlan saçı gibiydi, şimdi omuzlarıma yakın boyda. Sana katılıyorum, insan değişiklik istiyor, ben o değişikliği renk konusunda yapmak istiyorum. Şimdiye kadarki denemelerim de başarısız oldu, malum birinde kuaför saçımı yaktı, sonra oğlan çocuğu gibi kestirdim. Açıcı kullanmadan da saçta radikal bir değişiklik yapılmıyor, o yüzden saçımı yakmayacağına, yıpratmayacağına inanırsam bir kuaförde yaptıracağım farklı bir renk.
Fön artık hiç sevmiyorum, kuaförde saçımı kestirdikten sonra bile fön çektirmiyorum, kendi halinde göreyim diyorum. Ama renk konusunda fikirlere açığımtabi dalgalı kullanmak şartıyla değişik modellere de
Bu arada en kısa zamanda saç şekillerim ve renkleri ile ilgili de bir albüm yapmaya çalışayım ben. Hatta herkes yapsın böyle bir albüm, yorum yapmak daha kolay olur böylece
anladım canımm renk konusunda sende kahve bakırlar deneye bilirsin ,yada kahve-bal yada kahve dorebakır ben kırmızı rengibi sevmiyorumoyüzden kızıl renk ile ilgili bir öneride bulunamam maleseff..
Saol balımmm tşk ederim kilo fazla olunca spor yapmadan duramıyosun ki
Git o kalemlerden al ayrıcaa az kaldı çocuk gelecek herşey hazır olsun
aminnn canımmm hoşgeldinn neslişimm sefalar getirdinn
senin hız kısmını sevmiyeceğini biliyordum zaten izmir içi yayan olalım arabayla bu dert çekilmezz ki otopark derdi falanfilann öyle çok yönlü bir yer seçelimki ben alsancakğı uygun gördüm hem deniz hem alışveriş,hem yemek hem cafe aradığımız herşey hatta vapurla senin tarafada geçerizz diye düşündüm
aminnnnnnnnnn canım inşallahh.. gerçekden bir yük ve üstümden atmak istiyorum çok düşünüp moralimide bozmak istemiyorumm..
aa ayıpsın sanada resim ayarladımm sen geç beyaz kalemi o gözlere bu makyaj yakışır tabi far biraz abartı sen far hariç diğer kısma bak ha diyorsan bugözler yetmez dahada büyükolsun o zaman al beyaz kalem sür sonra çizgifilm karakteri balık nemo ol
Eki Görüntüle 795365
evet aynen öyle diyorrr yaaa o böyle konuşunca benimdişlerim kaşınıyor ısırasım geliyorr
hımmm yumurtayı ne kadar yağ ile yaptın
öğlengüzel,akşamın kalorisini tahmin edemedim ama iyi dengelemişsin yani lezzete kapılıp abartmamışsınnn,suyunda fena değil aslındaa altına düşmemek lazım
canım ben olsam bu 2 modeli seçerdimm çok tarz ve güzel
Eki Görüntüle 795368
Eki Görüntüle 795369
aslında bu saç çok tarz düz bir model kat yok bunun için sakın fazla kabarık olmaması lazımm
Eki Görüntüle 795384
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?