- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.941
ekledim hatunlar fotoyuuuuuuuuu
yani bal rengi karameller çok güzel bencedee ama oriel yine devreye gircekk gibi bunlar içinn ama nokta attışı atarsan kuaförde korktuğungibi olmazz ben karataşdaki kuaöfrümden çok memnujn kaldımmBen kızıl veya bakır tonlarını seviyorum ama kullanması zor onların Duygucum yaa, akıyor mutlaka, benim kızkardeşim kızıl kullanıyor ondan biliyorum. O yüzden ben de uzak duruyorum. Aslında benim kafamda, bal rengi, açık karamel gibi bir şeyler denemek var ama dediğim gibi cesaret bulursam deneyeceğim:26:
Şimdi saçlarımın rengi kahve, ışıltılı kahve mi ne öyle birşeydi adı. Benim doğal saç rengime yakın bir renk.
bu görüntüde çpok kötü be bacım bence bi cesaretle biraz kestir daha sağlıklı durur birazda bakım yaparsan yıpranmanda azalırAnamm kilo topiği saç topiği olmuşbenim saçlarım belime kadar uzadı ama uçları kazık gibi çok kötü görünüyor kestiriyim diyorum ama öyle zor uzuyorki kıyamıyorumda napcam bilmiyorum :2:
ha bire kıyafet çanta alışverişi yapıyorum zaten annem yakında evden atacak beniama saç ve makyaj hala sıkıntılı, onu da sizler sayesinde halledecegim
balık nemo yu da pek severimmmtamam tamam beyaz kalemi kulanmam ben aldım msj ı şimdi ben far kullansam mı kulalnmasam mı kulanırsam hangi renk kullansam alaım bugun farı da eğer lazım oalcaksaa değmii amaaa
yumurtayı yagsız yaptı annem duygucum, zaten suluydu salça için uğraşıyodu onun içinden alıp da yaotı yani sıfır yaglıakşam yemegini de nasıl abartasım geldi ama sonrasında pek hareket olamayacagı için yiyip de yapışmasın dedm bıraktım, ama buralara gelirseniz size güzel bi ıslama köfte yedirirm
göndderdigin saç modellerine bayıldım duygucum, benm modelime benziyo hepsi ama uzadıgı için şuan belli olmuyo tabi, özellkle ilk yolladıgın en üstteki baya iyimişş, ama çok mu kısa kaçar ki, gerçi ben uzatmak da istemiyorum o da ayrı
saçımın kısa halinin resmini bi ataım size çok net anlaşılmıyo ama
Eki Görüntüle 795493
yani bal rengi karameller çok güzel bencedee ama oriel yine devreye gircekk gibi bunlar içinn ama nokta attışı atarsan kuaförde korktuğungibi olmazz ben karataşdaki kuaöfrümden çok memnujn kaldımm
bu görüntüde çpok kötü be bacım bence bi cesaretle biraz kestir daha sağlıklı durur birazda bakım yaparsan yıpranmanda azalır
bence çok tarzz saç modelinn bayıldım ve kesinlikle kestirr derimmm ..
o zaman yarın iş çıkışı bana kuaförün yollarııı gözükürrsevemiyorm da kuaför ortamını niyeyse, erkek olaymışım ne kaaa iyi olacakmışş
temem ozaman makyajlı saçlar kesilmiş bi resim yolla emi bakbeddua ettimm haa onagöree bakokadar emek verdimm birleşince nasıl olcakk bakemm..gerçi malzeme güzel hertürlü güzel olcandaa
canımsıınnn
yollayacam resim başka yolu yookkkduygucumm peki bir soru dahaa, acebaa far kullansam mıı kullanmasam mmııııı
olurda abartılı gölgeler yada çok koyu sürme renk olarak bende kahve tonları,bej,mavi tonları ve füme var favorim füme gece özel teregitceksem koyu,günlükse hafif yaparım ama songünlerde hiç sürmüyorum..
tamamdr o zaman farlara bakar alırım duruma göre
Kızlar, bulduğum fotoğraflardan farklı yaşlarda kullandığım değişik saç modellerimi ve renklerini içeren bir albüm yaptım, yorumlarınızı bekliyorum
Bunlar şimdilik bulduklarım, farklı bulursam ekleyeceğim.
kıvırcık saçlara bayılıyorum yaaa
Yaaa, herkes kendinde olmayana bayılır zaten, yıllarca düzleştirmek için ne uğraştım bir bilsen
ha bire kıyafet çanta alışverişi yapıyorum zaten annem yakında evden atacak beniama saç ve makyaj hala sıkıntılı, onu da sizler sayesinde halledecegim
balık nemo yu da pek severimmmtamam tamam beyaz kalemi kulanmam ben aldım msj ı şimdi ben far kullansam mı kulalnmasam mı kulanırsam hangi renk kullansam alaım bugun farı da eğer lazım oalcaksaa değmii amaaa
yumurtayı yagsız yaptı annem duygucum, zaten suluydu salça için uğraşıyodu onun içinden alıp da yaotı yani sıfır yaglıakşam yemegini de nasıl abartasım geldi ama sonrasında pek hareket olamayacagı için yiyip de yapışmasın dedm bıraktım, ama buralara gelirseniz size güzel bi ıslama köfte yedirirm
göndderdigin saç modellerine bayıldım duygucum, benm modelime benziyo hepsi ama uzadıgı için şuan belli olmuyo tabi, özellkle ilk yolladıgın en üstteki baya iyimişş, ama çok mu kısa kaçar ki, gerçi ben uzatmak da istemiyorum o da ayrı
saçımın kısa halinin resmini bi ataım size çok net anlaşılmıyo ama
Eki Görüntüle 795493
düz saç istenirmi neslicim yaa, bende kıvırmaya uğraşıyorm saçları, yapması en az 1 saat, o da seninkinin yanından geçmiyor zaten de hadi yine yalandan kıvrılıyo desek, saçımda dayanması da maksimum 2 saatekstradan uğraşıyo musun saçlarınla şekilli olsun de, yoksa normal şekli bu mu
Kısa saç kesinlikle çok başarılı olmuşş bençoksevdim sana da çok yakışmış kullan işte böyle hatunn
Saç rengimde Duyguşunda dediği gibi bakır kahve de devam kızlarr tamamdır
düz saç istenirmi neslicim yaa, bende kıvırmaya uğraşıyorm saçları, yapması en az 1 saat, o da seninkinin yanından geçmiyor zaten de hadi yine yalandan kıvrılıyo desek, saçımda dayanması da maksimum 2 saatekstradan uğraşıyo musun saçlarınla şekilli olsun de, yoksa normal şekli bu mu
topiğin kokoşlarından onayı aldıkko zaman gideyim kestireyim yine
Eki Görüntüle 795919
şu an böle saçlarım, daha doorusu kıvırınca böle oluyouzun dimi ben kestireyim bundan biraz
İşte ben de sana aynını derdim, mis gibi düz saçların var niye kıvırmaya uğraşıyon:) Benim de kuaför fön çeker, bir tarafı fönleyip diğer tarafa geçene kadar fönlü taraf kıvrılmaya başlardı
Saçımla ekstra uğraşmıyorum hiç, sabah kalk ve çık modeli:) Saçıma ince bir saç bandı takıyorum, hem alnım açılıyor, hem ensem terlemiyor böylece o kadar. Özel durumlarda saç köpüğü kullanıyorum bazen ama yıl oldu belki kullanmadığım.
Nurdan kıvırmaya falan uğraşma saçlarını, rahat kullanabileceğin bir modele kestir. Saçların çok güzel görünüyor, yumuşacık bir görüntüsü var. Bu boy zaten pek kullanışlı bir boy değil. Bence sen Duygu'nun eklediği ilk fotodakine benzer bir model kestir. Sana modern bir tarz çok yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?