2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yani bal rengi karameller çok güzel bencedee ama oriel yine devreye gircekk gibi bunlar içinn ama nokta attışı atarsan kuaförde korktuğungibi olmazz ben karataşdaki kuaöfrümden çok memnujn kaldımm

Anamm kilo topiği saç topiği olmuş benim saçlarım belime kadar uzadı ama uçları kazık gibi çok kötü görünüyor kestiriyim diyorum ama öyle zor uzuyorki kıyamıyorumda napcam bilmiyorum :2:
bu görüntüde çpok kötü be bacım bence bi cesaretle biraz kestir daha sağlıklı durur birazda bakım yaparsan yıpranmanda azalır

bence çok tarzz saç modelinn bayıldım ve kesinlikle kestirr derimmm ..

esra resmine baktım rengi güzel ama ben sende kahve bakırı hayal ettimzaten akmış haliymiş amabence kahve bakır kesinlikle

o zaman yarın iş çıkışı bana kuaförün yollarııı gözükürr sevemiyorm da kuaför ortamını niyeyse, erkek olaymışım ne kaaa iyi olacakmışş

o zaman yarın iş çıkışı bana kuaförün yollarııı gözükürr sevemiyorm da kuaför ortamını niyeyse, erkek olaymışım ne kaaa iyi olacakmışş

temem ozaman makyajlı saçlar kesilmiş bi resim yolla emi bakbeddua ettimm haa onagöree bakokadar emek verdimm birleşince nasıl olcakk bakemm..gerçi malzeme güzel hertürlü güzel olcandaa

temem ozaman makyajlı saçlar kesilmiş bi resim yolla emi bakbeddua ettimm haa onagöree bakokadar emek verdimm birleşince nasıl olcakk bakemm..gerçi malzeme güzel hertürlü güzel olcandaa

canımsıınnn

yollayacam resim başka yolu yookkk duygucumm peki bir soru dahaa, acebaa far kullansam mıı kullanmasam mmııııı

canımsıınnn

yollayacam resim başka yolu yookkk duygucumm peki bir soru dahaa, acebaa far kullansam mıı kullanmasam mmııııı

olurda abartılı gölgeler yada çok koyu sürme renk olarak bende kahve tonları,bej,mavi tonları ve füme var favorim füme gece özel teregitceksem koyu,günlükse hafif yaparım ama songünlerde hiç sürmüyorum..

Kızlar, bulduğum fotoğraflardan farklı yaşlarda kullandığım değişik saç modellerimi ve renklerini içeren bir albüm yaptım, yorumlarınızı bekliyorum
Bunlar şimdilik bulduklarım, farklı bulursam ekleyeceğim.

kıvırcık saçlara bayılıyorum yaaa

Yaaa, herkes kendinde olmayana bayılır zaten, yıllarca düzleştirmek için ne uğraştım bir bilsen

düz saç istenirmi neslicim yaa, bende kıvırmaya uğraşıyorm saçları, yapması en az 1 saat, o da seninkinin yanından geçmiyor zaten de hadi yine yalandan kıvrılıyo desek, saçımda dayanması da maksimum 2 saat ekstradan uğraşıyo musun saçlarınla şekilli olsun de, yoksa normal şekli bu mu

Kısa saç kesinlikle çok başarılı olmuşş bençoksevdim sana da çok yakışmış kullan işte böyle hatunn

Saç rengimde Duyguşunda dediği gibi bakır kahve de devam kızlarr tamamdır

Al benden de o kadar

Kısa saç kesinlikle çok başarılı olmuşş bençoksevdim sana da çok yakışmış kullan işte böyle hatunn

Saç rengimde Duyguşunda dediği gibi bakır kahve de devam kızlarr tamamdır

topiğin kokoşlarından onayı aldıkk o zaman gideyim kestireyim yine

şu an böle saçlarım, daha doorusu kıvırınca böle oluyo uzun dimi ben kestireyim bundan biraz

İşte ben de sana aynını derdim, mis gibi düz saçların var niye kıvırmaya uğraşıyon:) Benim de kuaför fön çeker, bir tarafı fönleyip diğer tarafa geçene kadar fönlü taraf kıvrılmaya başlardı
Saçımla ekstra uğraşmıyorum hiç, sabah kalk ve çık modeli:) Saçıma ince bir saç bandı takıyorum, hem alnım açılıyor, hem ensem terlemiyor böylece o kadar. Özel durumlarda saç köpüğü kullanıyorum bazen ama yıl oldu belki kullanmadığım.

topiğin kokoşlarından onayı aldıkk o zaman gideyim kestireyim yine

Eki Görüntüle 795919

şu an böle saçlarım, daha doorusu kıvırınca böle oluyo uzun dimi ben kestireyim bundan biraz

Nurdan kıvırmaya falan uğraşma saçlarını, rahat kullanabileceğin bir modele kestir. Saçların çok güzel görünüyor, yumuşacık bir görüntüsü var. Bu boy zaten pek kullanışlı bir boy değil. Bence sen Duygu'nun eklediği ilk fotodakine benzer bir model kestir. Sana modern bir tarz çok yakışır

işte tam istedigim saç modeli seninkinden, uğraştırmayan yıka ve çıkk benmkiler düz desen değil dalgalı desen değil, yıka çık halini görmeyin sakın

yumuşaktır saçlarım, ince telli olmasın a ragmen çok az da değiller, renigini de seviyorum zaten ama işte şekilsiz olmaları deli ediyo beni, ama tamamdır neslicigimden de onayı aldıgıma göre eski kısalıgına yarın itibarıyla döner bu saçlar

Merhaba kizlar telefondan yaziyorum ins becerebılırım esım yenı tlf aldi yattigim yerden sızlerin yazdiklarini okudum desteklerınız ve dualarınız ıçğn çnk tesekr ederım tlfdan yazmak cok zormuş alıntı yapamadim ama bûtün sayfalari okudum bugûn daha ıyıyım stres yapmiyorum dua edıyoqum ve sadece wc kalkiyorum fılızcım senın doktor kontrolûnde ıyı geçmış sevındım canim arada yazarım yıne