2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

topiğin kokoşlarından onayı aldıkk o zaman gideyim kestireyim yine

Eki Görüntüle 795919

şu an böle saçlarım, daha doorusu kıvırınca böle oluyo uzun dimi ben kestireyim bundan biraz

İlk foto süperr canım bence bir de düzz yap çok hoştu yaa kes ve foto koy merak ediyoruz yahuu

Ohh ohh daha iyi olacaksın inşallah

erceciimmm, bn sabah senin yazdıklarını gördm ama sana geçmiş olsun demeyi unuttummm çok özür dilerim gerçektenn.. zeynepsu nun acelesi var sanırım annesi, biran önce senin kollarına gelmek istiyorr

çok dikkat et kendine erce cimm, aman diyim doktorun lafından çıkma da sonradan üzülecek şeyler olmasın ( Allah korusun ) hep güzel haberler alalım inşallah sendenn

İlk foto süperr canım bence bir de düzz yap çok hoştu yaa kes ve foto koy merak ediyoruz yahuu

Ohh ohh daha iyi olacaksın inşallah

tamam tamam saç modeli yüzde bir milyon belli olduu bugun kozmetik alışverişini halledecem yarın daaa saç işini, sonra gelsin fotolarrr

İyi akşamlar kızlar, bakıyorum sessizleşmiş topiğimiz, haftasonu modu başlamış galiba
Ben Duygucuğumun izinden giderek, bugünkü menümü fotoğraflı olarak paylaşıyorum. Öğlen yemeği dışarda yiyoruz, orada bile tüm yediklerimin fotoğrafını çektim

Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 yk lor (kaşar loru)
- yarım kk tulum peyniri
- yarım domates
- yarım salatalık
- 1 avuç maydanoz
- 2 ceviz (bütün)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe

Öğle:
- 3 kaşık kabak yemeği
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 3 kaşık makarna
- 1 fırında tavuk baget
- 2 kaşık yoğurt

Ara: (yemeğin üstüne)
- 1 bardak şekersiz çay
- 1 yk irmik helvası

Akşam:
- 1 tabak etli patates yemeği
- 1 tabak bulgur pilavı

Ara:
- 1 kase çekirdek

Bunlar da fotoğraflar:

Eklentiler

• $20130906_091611.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $20130906_110240.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $20130906_122240.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $20130906_124707.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $20130906_181223.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $20130906_184915.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 29
kızlar ıyı gecelerrrrrrrrrrrr

yogun bır gun gecırdım lıstelere bakmak ıcın gırdım aslında hıc vaktım de yok temızlık yaptım kahve ıcerken yazayım dedım ıs cıkısı dırekt alısverıse gıttım yarın uc dort teyzem var onlar bana gelecekmıs erkenden. bebıs oldu hem hedıye hem ıkramlık seyler almam gerektı arkadasım da geldı beraber yemek yedık. ıslerımı hallettım ve dokuzda eve dondum bıraz evı toparlayıp temızlık yaptım yarın sabah erkenden wc banyo temızlıgı, camasır vs ıslerım var saat 10 gıbı geleceklermıs. aksama dogru da gıderler. bırazdan menumu yazıp cıkıyorum yarın gec saat gırerım ancak yarın spora gıderım sanırım onları yollayınca. cunku bugun spora gıdemedım bu alısverıs ve temızlıkten dolayı.

haklısın kucuk yerde boyle sorunlar oluyor maalesef ama olsun yıne de degısıklık olmus erzuruma gıdın bence hele sınema harıka olur bak guzel dusunmussunuz ben de uzun zamandır sınemaya gıtmedım gıdesım var tek basıma şöyle keyıf yapayım yakın zamanda.

ne dıyım bılmıyorm kı cok zor. dıllendırıp senı daha da cok uzmek ıstemıyorum ama gececek esracıgım gececek sen bunu dusun sadece oldu mu.

sen bana hatırlat ben tarıf ederım merak etme sorun olmaz

turbanlı olmasaydım ıkıncı modelı kesınlıkle denerdım uzun sac hastasıyım ama bu boy ve modele bayıldım

tamam tamam zayıflayayım da yenıden model, tarz herseyı gozden gecırırız

bugun pasta vs almak ıcın kucuk avm tarzı yere gıttım orda flormarın buyuk magazası var ordan beyaz kalem aldım bakalım deneyecegım.

çeketirimmmmmmmmmmmmmmm

canım telefon ısı cok ıyı olmus hem sıkılmazsın hem bızlerden uzak kalmazsın canım. gıtgıde ıyı olacaksın hıc merak etme

tsk ederım canım. dualarımız ıle hepımız daıma ıyı olalım ınsaallah sen zeynep ve hepımız ınsaallah

ALLAHA EMANET OLUN ANNESI VE KUZUSU

aynen ya pek kaynatmıslar sac, makyaj derken ooooooooooo

Cok sukur haftasonu geldı valla neslıcıgım. Gercı ben dınlenemeyecem erkenden mısafırlerım gelecek ama olsun ben bu mısafır agırlamayı bıle yapamıyordum eskıden. Cumartesı calısmıyorum dıye uc yıl sonra gelecek teyzelerım.

Tamam neslıcık hız yapmayız ama vapur, kordon ve tum planlarınıza varım ben yorulmam bılıyorsun yanı yolculuk yordu demem. Gezdırın sız benı bolca, 30 yıldan sonra ızmıre gelmısım 90 a ulasmısım sızlerı ılk kez goruyorummmmm durduramaz kımse benı yerımde

Duygu ve neslı benı cok ımrendırdırınız valla. Ne guzel resımler cekmıssınız oyle.ben yarın yapacaktım ama yarın mısafırler var oyuzden pazar gunu yapacagım ıns.

Menum:

Sabah

yarım domates
uc yumurta ıle esım omlet yapmıs paylastık
ıkı dılım tam bugday ekmegı
yarım kk beyaz peynır
ıkı zeytın
bır bardak yarım yaglı sut

ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: Bır salatalık, 500 ml alkali su, bır adet seftalı

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 3 kasık domates salatası, uc kasık pırınc pılavı, on adet uzum, 6 kasık kuru fasulye, bır salatalık

ara: 500 ml ılık su, az sekerlı nescafe ( cıkolata cektı canım com fena, onu bulamayınca kahve ıctım ), bır salatalık

ısten cıkmadan 500 ml ılık su.

Aksam yemek: Bır corba kasesı marul salatası, bır kutu ayran, ıkı catal patates kızartması, 3 adet avuc ıcı kadar kofte

500 ml daha su ıcıp suyumu 3 e tamamlayacagım.

Spor yapmadım gunluk adımım 8000 olmus. Yarın da sporum olmaz ama sureklı hareket halınde olurum eger cok yorgun olmazsam mısafırlerım gıdınce spora gıderım.

Filizim Rabbim kolaylık versin sana bugün kendini çok yormadan keyifli vakit geçirirsin inşallah

Kahvaltıya bakarmısınız bir de benimkileri görsenizz aslında sırf görün bana kızın diye eklicem haaa :26:

Tebrikler çok özenlisinnnn neslicim

Menüm

Sabah
1 yumurta 2 dilim kadar kepek ekmek ve süyle hazırladığım nesli tarifi
yarım domates

öğle
yarım tabak yeşil fasulye
bir kase yoğurt
1,5 dilim ekmek

ara
bir şekesiz nescafe
bir dido( bunu kendime ödül verdim 80 gün sonra )

akşam
yarım tabak yeşil fasulye
bir kase yoğurt
yarım domates
bir salatalık

Suyum 1,5-2 lt anca olmuştur alkali olarak.Spor dün hiç yapamadım.Aslında yapacaktım ama ablamla dolabımı düzelttikten sonra film izliyelim dedik o sırada uyuyakalmışım kaç günlük yorgunluk sanırım.Yarın için ailecek piknik planı yapıldı.Hadi bakalım şimdilik böyle

herkese günaydınlar mutlu haftasonlarıı keyifli günleerrr

dünkü menumu yazarak başlayım bakalım güne

kahvaltı

1 domates

1 kk beyaz peynir

2 ince dilim salam

1 ince dilim beyaz ekmek

ara

1 bardak ev yapımı limonata

öğle yemegi

kepekli sandviç

ara

1 porsiyon maraş dondurması

akşam yemegi

4 yk yoğurtlu kabak yemegi

4 yk domates soslu yoğurtlu makarna

40 dk ya yakın yürüdüm iş çıkışı, gündüzde bir ara mimarın yanına gitmek için yarım saat yürümüştüm, tempolu olarak yürüyorum tabiki, aktivite olarak sadece bunları söleyebilirim. suyum da 2.5 lt oldu toplamda yarım lt si alkali ben bu ara yeşil çayı unutuyorum yaa, yeniden bu alışkanlgıı kazanmam lazımm :18:

Oyyyy kıyamam sana, bugün geç kalkmayı ve keyif yapmayı planlıyordun. Neyse yarın yaparsın inşallah. Ev temizdi zaten senin, yormasaydın kendini. Neyse kolay gelsin sana, misafirlerinle iyi eğlenceler, keyifli vakit geçirirsin inşallah

Duygu ve neslı benı cok ımrendırdırınız valla. Ne guzel resımler cekmıssınız oyle.ben yarın yapacaktım ama yarın mısafırler var oyuzden pazar gunu yapacagım ıns.

Koy koy, menülerini görmüş oluruz böylece, porsiyonları daha iyi anlarız. Özellikle Duygu dört gözle bekliyor bence senin fotoğraflı menülerini

MERHABA CNM yok yaaa haftaya çarşamba gel dediler aksilik çıkarmazlarsa gene:26::26:
ben ciğeri çok seeverim cnm kansızlığada ii geliyo birazda ondan yiyorum sık sık
yoo hoca ölçü almıyo aslında biraz sallıyo bizi sporu yaptırıyo gidiyo soru sorunca cvp veriyo bende kendim bakıyorum evet bu aralar bel bölgem sıkılaşmış kıvrımlarım çıkmaya başlamışşşinşlh daha da sıkılaşırım
dün ki menümü yazayım netim yoktu
sabah: dışarda kahvaltı yaptık eşimle peynir, zeytin,domates,salatalık, 2 tatlı kaş. tahin pekmez karışımı,1 yumurta,2 çatal pastırma,şekeersiz çay

ara: şekersiz sütlü filtre kahve ve daha sonra soda

öğle: çeyrek ekmek arası köfte domates, diet kola

ara: şekersiz çay, bi avuçtan bayağı az kuruyemiş

akşam: bi kase sütlü k_ flakes , 2 kaşık piyaz, bi elma

ara: form çayı

activite: 5 km. den daha fazla yürüdüm eşimle 2 lt su, form çayı

duygu nesli yaaa böle yapmayın kıskandım bende çokk güzel menüleri böle göstermenizzz

cancagızlarım, bugun cumartesi oldugundan dolayı geleneksel haftasonu köy ziyaretimi yAPMAK ÜZERE bu akşam köye gidecegim menumun şu ana kadarki kısmını yazayım sizlere, yarın döndükten sonra da kalanını yazarım..

aç karnına

2 bardak alkali su

kahvaltı

2 dilim kızartılmış tam tahıllı ekmek

1 domates

1 kk beyaz peynir

1 ince dilim kaşar peyniri

1 kupa çay

öğle yemegi

kepekli sandviç

1 kutu light kola

birazdan da mesaim bitecek ben dee kuaföre gidecegimmmm