- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.961
topiğin kokoşlarından onayı aldıkko zaman gideyim kestireyim yine
Eki Görüntüle 795919
şu an böle saçlarım, daha doorusu kıvırınca böle oluyouzun dimi ben kestireyim bundan biraz
Merhaba kizlar telefondan yaziyorum ins becerebılırım esım yenı tlf aldi yattigim yerden sızlerin yazdiklarini okudum desteklerınız ve dualarınız ıçğn çnk tesekr ederım tlfdan yazmak cok zormuş alıntı yapamadim ama bûtün sayfalari okudum bugûn daha ıyıyım stres yapmiyorum dua edıyoqum ve sadece wc kalkiyorum fılızcım senın doktor kontrolûnde ıyı geçmış sevındım canim arada yazarım yıne
Merhaba kizlar telefondan yaziyorum ins becerebılırım esım yenı tlf aldi yattigim yerden sızlerin yazdiklarini okudum desteklerınız ve dualarınız ıçğn çnk tesekr ederım tlfdan yazmak cok zormuş alıntı yapamadim ama bûtün sayfalari okudum bugûn daha ıyıyım stres yapmiyorum dua edıyoqum ve sadece wc kalkiyorum fılızcım senın doktor kontrolûnde ıyı geçmış sevındım canim arada yazarım yıne
İlk foto süperr canım bence bir de düzz yap çok hoştu yaa kes ve foto koy merak ediyoruz yahuu
Ohh ohh daha iyi olacaksın inşallah
Burda aktivite mümkün değil kuzumm ama bir tane cafe var aslından döküntü pastane gibi dün orda bi kahve içtik ablamla sanki yiyecek gibi bakıyolardı rahatsız olduk eve geldik böyle bi yer burası daha ağır şeyler de söylerdim ama neyse tuhaf insanları var
Hafta içi ablamla erzurum merkeze gidelim diyoruz belki sinema yaparız ama kesin değil canım inşallah gideriz.
Bu ara kafa dağıtmak için herşeyi yapıyorum içiniz rahat olsun canlarrrr
Ablam perşembe gidecek Filizim aslında malum eşyalar gelecek onun burda olması bana buluntu resmen.Yoksa tek başıma cinnet geçirirdim.Nasıl sinir bozucu bişey anlatamam.
O hareketleri bana tekrar söylermsin ? Konuşurken sen anlatırsın ben de not alırım.İyice sıkılaşmak istiyorum.
evet aynen öyle diyorrr yaaa o böyle konuşunca benimdişlerim kaşınıyor ısırasım geliyorr
hımmm yumurtayı ne kadar yağ ile yaptın
öğlengüzel,akşamın kalorisini tahmin edemedim ama iyi dengelemişsin yani lezzete kapılıp abartmamışsınnn,suyunda fena değil aslındaa altına düşmemek lazım
canım ben olsam bu 2 modeli seçerdimm çok tarz ve güzel
Eki Görüntüle 795368
Eki Görüntüle 795369
nedesem yalan olurr kuzu sende dene benim yapacağım gibi
amin..bilmiyorum canım bi sor istersen ama şunu diyim ben aktarcıda görmüştümm. tek dikkat etmen tarihine bakmak olsun
tamam oldu ozamannn
dinledim bileee oğlumun teşekkür etmesi gibi edeyim (çeketirim )
aa kot gömleğin modası hiç geçmezz canımmm herkezin dolabında bi siyah elbise bi koy gömlek olması lazım
mirsi şekerimmmm aradailham geliyorrr genelde nesliye geliyorrr o benim düşünce mankenimm ideal kg gelinhepinize hayal kurarım benn
arada muhabbet çoşuyor böyle biz özeldende böyle çoşuyoruzzz
temem kolaylıklar kuşumm..resimlere baktım bileee
günaydın kızlaaarr, haftanın son günü, yaşasın haftasonuAllah cumartesi ve pazar çalışanlara kolaylık versin, en kısa zamanda onlara da tatil olsun inşallah
Sabah sabah ne kaynatmışsınız böyle, hızlıca bakabildim valla. Yolda kaza olmuş, trafik çok fena tıkalıydı, sabah sabah epey yolda vakit harcadım yani.
Duygucum ne güzel dua etmişsin gülüm, allah dileklerini sana yansıtsın, güzel kalpli arkadaşım
Bakıyorum filiz'le izmir planları konuşuluyor, otobandaki hız kısmı hariç ben de varım ona göre, hızdan korkarım ben yaaa. Duyguuuuu hakim ol kendine bakem, hız iyi bir şey değilBak onun yerine açarız müziği, sahil kenarından temiz hava ala ala arabayla gezinti yaparız, olmaz mı
Bu arada nasıl betimleme yapmışsın öyle, gözümüzde canlandı filizin kıyafeti, hadi inşallah seneye öyle bir fotoğraf koyar filiz, lay lay topiğinde muhabbetini yaparız
Ben bu sabah iyi kahvaltı yaptım, fotoğrafını da çektimAkşama kadar biriktireyim bakayım
şimdi bir kahve alıp geleyim, sonra pomo'nun yüklediği fotoğraflara bakayım.
kızlar ıyı gecelerrrrrrrrrrrr
yogun bır gun gecırdım lıstelere bakmak ıcın gırdım aslında hıc vaktım de yok temızlık yaptım kahve ıcerken yazayım dedım ıs cıkısı dırekt alısverıse gıttım yarın uc dort teyzem var onlar bana gelecekmıs erkenden. bebıs oldu hem hedıye hem ıkramlık seyler almam gerektı arkadasım da geldı beraber yemek yedık. ıslerımı hallettım ve dokuzda eve dondum bıraz evı toparlayıp temızlık yaptım yarın sabah erkenden wc banyo temızlıgı, camasır vs ıslerım var saat 10 gıbı geleceklermıs. aksama dogru da gıderler. bırazdan menumu yazıp cıkıyorum yarın gec saat gırerım ancak yarın spora gıderım sanırım onları yollayınca. cunku bugun spora gıdemedım bu alısverıs ve temızlıkten dolayı.
İyi akşamlar kızlar, bakıyorum sessizleşmiş topiğimiz, haftasonu modu başlamış galiba
Ben Duygucuğumun izinden giderek, bugünkü menümü fotoğraflı olarak paylaşıyorum. Öğlen yemeği dışarda yiyoruz, orada bile tüm yediklerimin fotoğrafını çektim
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 yk lor (kaşar loru)
- yarım kk tulum peyniri
- yarım domates
- yarım salatalık
- 1 avuç maydanoz
- 2 ceviz (bütün)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe
Öğle:
- 3 kaşık kabak yemeği
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 3 kaşık makarna
- 1 fırında tavuk baget
- 2 kaşık yoğurt
Ara: (yemeğin üstüne)
- 1 bardak şekersiz çay
- 1 yk irmik helvası
Akşam:
- 1 tabak etli patates yemeği
- 1 tabak bulgur pilavı
Ara:
- 1 kase çekirdek
Bunlar da fotoğraflar:
kızlar ıyı gecelerrrrrrrrrrrr
yogun bır gun gecırdım lıstelere bakmak ıcın gırdım aslında hıc vaktım de yok temızlık yaptım kahve ıcerken yazayım dedım ıs cıkısı dırekt alısverıse gıttım yarın uc dort teyzem var onlar bana gelecekmıs erkenden. bebıs oldu hem hedıye hem ıkramlık seyler almam gerektı arkadasım da geldı beraber yemek yedık. ıslerımı hallettım ve dokuzda eve dondum bıraz evı toparlayıp temızlık yaptım yarın sabah erkenden wc banyo temızlıgı, camasır vs ıslerım var saat 10 gıbı geleceklermıs. aksama dogru da gıderler. bırazdan menumu yazıp cıkıyorum yarın gec saat gırerım ancak yarın spora gıderım sanırım onları yollayınca. cunku bugun spora gıdemedım bu alısverıs ve temızlıkten dolayı.
Duygu ve neslı benı cok ımrendırdırınız valla. Ne guzel resımler cekmıssınız oyle.ben yarın yapacaktım ama yarın mısafırler var oyuzden pazar gunu yapacagım ıns.
MERHABA CNM yok yaaacemrem rapor cıktı mı son gelısmeler nelere ?
cıger hıc sevmem ama cok saglıklıymıs oglen yemıssın cok guzel olmuş.
olculerını aldı mı hoca ? sıkılasma olmaya basladı mı olculerden de anlayabılırsın yavas yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?