2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

anladım canım hayırlısı olsun ınsaallah rapor sıze ugurlu gelsın ınsaallah cok ıstıyorum canı gonulden.

aman bızım hoca da bır kez aldı sonra zaten ısten ayrıldı ben de ortada kaldım sorma. profesyonel spor salonu degıl kı kendı kendıne ıste. nadıren bırsey soyler ya da yardım ederler.

erken kalkmak kotu tabuıkı ama yıne de degısıklık oldu ıyı oldu ev temızdı ama ustunden yaptım mecburen ıste bıraz. tsk ederım canım ınsaallah senın de haftasonun guzel gecer opuyorummmmmmm

suyun az ıolmus kahvaltın da az olmus ama dıger menuler guzel.

haftasonu kendını hıssettırmeye baslamıs. herkes ıyıdır ınsaallah ben sukur mısafırlerımı yolladım kısa kaldılar zaten. ıkı buyuk teyzem ve benımle yasıt teyzem geldıler buyukler ıyı de o kucuk benı yordu ruhen. beraber buyuduk hatta aynı evde ama ınanılmaz yabancılastık yıllar gectıkce. bır hava bır kaprıs oldu o ogretmen olunca. aynı yıl evlendık onun bır bucuk yasında kızı var cok bunaldım bu ortamdan. bılıyordum bunların olacagını cunku ınsanın gozune sokar gıbı bır tavrı var oldum olası. cocugu, arabası, ıncısı vs herzaman oyleydı. neyse ALLAH degıstırır ınsaallah onu ne dıyım.

menulerıme gelecek olursak

sabah sadece ıkı dılımden tost yedım sut ıctım. 500 ml su

onlar gelmeden 500 ml su

onlar gelınce bır tane havuclu kurabıye yedım ıkı catal da yas pasta yedım kuruyemıs yemedım acık sekersız cay orta sekerlı turk kahvesı ıctım.

sımdı aksam yemegı yedım. bır tabak salata, ıkı adet tavuk bud, ıkı bardak ayran

hem mısafır hem ıstahımın buaralar az olması derken bugun garıp bır gun oldu yanı.

spor yarın yapacagım bugun esıme zaman ayırayım dıyorum sureklı yanyana olsak da saglıklı vakıt paylasım olmuyor son zamanlarda.

benden haberler kısaca boyle.

kardes gıbı buyuyorsun sonra dusuncesızlık olunca ınsan uzuluyor ıste. ben herkesın cocugunu severım hedıyeler alırım hıc gocunmam kıskanmam ama ısyerımızde bırı var bır o adam benı boyle yıpratıyor bır de bu teyzem. cunku fark var ne bılıyım anlatması zor ıste. ınsaallah benım de kucagım dolsun bır gun de boyle ınsanlar canımı acıtamasın ne dıyım.

dıger teyzelerımı ozlemısım zaten ıyı geldı sohbet vs. domates sosu yapmıslar, bıraz yumurta, koy kaymagı getırmısler sagolsunlar.

bır yıldır gıtmıyorum sırf dıyet bozarım dıye. sıtem ettıler ılla gel bız sana gore yıyecek hazırlarız falan dedıler. guzeldı sadece sabah erken uyanmam gerektı dun de kostur kostur alısverıs ve temızlık yaptım

aksı bır gundu zaten. gece, kabloya takıldım ve halının ustune ıkı seksen dustum ALLAHTAN ayagıma bırsey olmadı. sabah kalktım bulasık makınası calısmıyor meger arkadasındakı uclu kablo yanmıs ALLAH korusun bırsey olmamıs. bır saat sonra sular kesıldı teyzemelre soyledım de su aldılar geldıler. dokme su ıle mısafır agırladım resmen

suyumu az ıctım mısafır olunca zaten tum gunum sastı kaldı suyumu 2-2.5 tamamlamaya calısacagım enazından. tamamlayıp gunumu oyle kapatırım

Canım benim, bazı insanlar isteyerek veya istemeyerek karşısındakini kırabiliyor. Bazen kompleksten kaynaklanıyor bu tavırları, bazen de hayatlarındaki boşluktan aslında. Yani anladığım kadarıyla bu kişiler sahip oldukları şeyleri göze sokmayı seviyorlar. Hiiiiiçç umursama sen gülüm, hayat ne getirir bilinmez. Yarınlar sana hep güzellikler getirsin inşallah
Zorluklara rağmen misafirlerini ağırlayıp yollamışsın, ellerine sağlık ve geçmiş olsun. Ne olursa olsun yoruluyor insan misafirden sonra.
Ayrıca düşmüşsün, çooook geçmiş olsun.
Bu arada benim de Denizli'den bir arkadaşım yarın İzmir'e geliyormuş, akşamüstü onlarla vakit geçiririz muhtemelen, yemeği de dışarda yeriz. Çok sevdiğim bir arkadaşım, eşi ve minik kızıyla geliyor, bu haftasonu kıpırdamak istemiyordum ama sözkonusu onlar olunca plan değişti.

Ah cnm o kadar kirici konusan insanlar var ki hic icimiz acirmi ne hissederiz demezler inslh cnm sende bebegini kycagina aldigini gorup onlara nispet yaparsin onlar bjnu hakediyor teyzelerinle hasret gidermissinne guzel
Kazasiz atlatmissj guzelim allah esirgemis seni nazardir tatlim :26:

sabah : peynir,zeytin,bi tatlı kaş.bal,çeri domates,maydanoz,şekersiz çay, 2 dilim ekmek

ara: bi fincan form çayı

öğle: bi kase çorba, etli patlıcan yemeği, 4 kaşık yoğurt, bol salata,1 dilim ekmek

ara: şekersiz sütlü nescafe ve çok az kuruyemiş

akşam: 2 elma,bi tane kurabiye

ara: şekersiz çay, 4 badem şimdide form çayı içip yatıcam

activite: 1 saat temizlik,30 dk. step,2 lt su, ve form çayı

Bugünden itibaren bende menülerimi yazıp tam gaz diyetime dikkat edip,kilolarımdan kurtulmaya çalışıcam.
Sabah erken kalkktım
3 bardak su
1 dilim kepekli ekmek
1 domat
1 dilim peynir
1 küçük salatalık
1 fincan çay
şimdilik bu
öğlene
bol salata ve üzerine tavuk göğsü
Akşama
taze fasulye
salata
yoğurt
Bugünüm böyle arkadaşlar.
öğlen yemeğinden 1 saat sonra 1 saat yürümeyi planlıyorum.
hepinize iyi hafta sonları.

Geçmişi hızla okumaya çalıştım ve Zeynep bebeğin erken gelme ihtimali olduğunu öğrendim.
Canım doktorunu dinleyip banca mecbur olmadıkça yerinden hiç kalkma.Sayılı gün bu,sonucuda dünyanın en güzel duygusu.
Bol bol kitap oku.film izle ,bizlerle konuş.Zaman su gibi akıp gider.Sen huzurlu ve mutlu ol eminim herşey güzel olur.

günaydınnn azimli kararlı hatunlarrrr hepimizee hayırlı sağlıklı bir hafta dilerimmmm..bugün güzel İZMİRİMİZİN kurtuluşu iyiki izmirliyimm aşık olduğum şehirdeyim

herkezin hafta sonu keyifli geçmiştir inşallahhh..ben tüm hafta sonu evdeydim eşim çok ısrar etti gezmek için ama içimden hiçgelmedi relg olmamda etgen. biraz iş yaptım neyse bugün çok işim varr kapılar,koltuklar,mutfak,yatak odasının pencereleri perdeleri ee normal sil süpür toz alma ,banyo-wc ovalama işleri üstüne yemek yapmak derkenn çok iş varrr size keyifli sohbetlerr..

ıstemeyerek yaptıklarında gelıp gecıyorsun da bazen cok can sıkıyorlar ıste. ne bılıyım alınganlıktan degıl herkesınkı agır gelmıyor da nıye baskasınınkı agır gelıyor dıye dusundugumde, bu ınsanların tavırlarında ozellıkle sorun oldugu kanaatıne vardım. nısanlılıgı, dugunu, meslegı herseyı ıle havalı bır tıptır zaten. sadece bunda var bu ozellık. dıyorum ya beraber buyuduk bız aynı evde. aynı odada kardes gıbı. teyzelerımı cok severım buyuklerı annemden cok, yasıtlarımı kardes gıbı. oyuzden canım acıyor belkı de.

mısafır konusunda rahat gectı canım. sadece su sıkıntı olmustu gelırken getırdıler dokme su ıle mısafır agırladım cay kahve teyzemın kızı vardı zaman zaman bana gelır cok kafa dengıyızdır o sagolsun hem benım evı ıyı bılır hem de becerıklı bır kızdır herseye yardım ettı zaten. hıc yorulmadan atlattım sadece sabah erken uyanmıs oldum bır once de cok telaslı alısverıs yaptım vs yordu yanı. ama bana da degısıklık oldu organık bırseyler de gelmıs oldu.

dustum de sukur bırseyım olmadı canım. o gece ve sonrası aksılıkler anı oldu galıba.

hımmmmm eskı bır arkadas hem de aılecek gelıyor. guzel olacak bence canım. sahılde otururusunuz. kızı kucukse, mıncırırsın da ınsaallah guzel vakıt gecırmıssındır. opuyorum senıııı

buarada sen dıyınce artık aklımda o elbıselı resımlı halın kalıyor bayıldım neslıcıgım elbıselerıne. superdı

yok yok ınsan dusuncesızlıge uzuluyor zaten. ablasının esı ıflas ettı kadın kırasını odeyemıyor bunalıma gırdı bu sebeplerden. gecen ramazan bayramında ıntıhar ettı. bu bahsettıgım dıger havalı teyzem, yok gunluk kıyafetlerını lcw den alıyorum dısarı kıyafetlerını kanz dan alıyorum kızın dıyor. obur taraf 50 tutarken, bu taraf 200 tutuyor. yok aylık meyveli süte 100 lira oduyorum. burada coton yok mu ya adil ışık varmıs o da kapanmıs vs. bu magazaların adlarını bıle bılmezler hem onları boyle dıslanmıs hıssıne ıtıyordur bence. aman ne bılıyım ıste dusundukce sınır oluyorum bu tarz ınsanlara. kıme yapıldıgı onemlı degıl saygısızlık ve haksızlık benım candamarım. kıme yapılırsa duramıyorum kendı kendımı yıyorum.

oglen yemegın nekadardı bılemıyorum ama guzel menu olmus.

kuryemıs demıssın neler vardı adetlerı neler ?

aksam cok az yemıssın ara ogun gıbı olmus.

hem temızlık hem spor yapmıssın pazar gunu salon acık galıba. benımkı kapalı oluyor

koyde yorulsan da degısıklık ıyı gelecektır ıyı eglenceler bol bol temız hava cek ıcıne ohhhhhh mıs gıbı. kuafore de gıdılecekmıs bakımlar yapılıyor anlasılannnnnnnn benım de gıtmem lazım. kaslarım cıkıyor yavastan.

menunuz saglıklı guzel olmus hocam. bazı seylerın olculerını goremedım ama ıdeal olcudedır dıye dusunuyorum

hem sohbetınız hem dıyetınız ıle aramızda yenıden daha aktıf olmanızdan dolayı cok mutlu olacagım kolay gelsın basarılar tekrardan hosgeldınızzzzzzz

gunaydınnnnnnn ızmırın guzel hatunuuuuuuuuu

ızmırın kurtulusu demek. henuz haber okumadım kutlu olsun canımmmmm hepımıze ve ozellıkle tum ızmıre.

anacugum sen de mı benım gıbı tum haftasonu evde gecırdın ev ıslerı ıle hımmm bugun de yıne pazartesı temızlıgın var. kolay gelsın canım. regl nezaman bıtecek pekı ?