- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #15.981
MERHABA CNM yok yaaahaftaya çarşamba gel dediler aksilik çıkarmazlarsa gene:26::26:
ben ciğeri çok seeverim cnm kansızlığada ii geliyo birazda ondan yiyorum sık sık
yoo hoca ölçü almıyo aslında biraz sallıyo bizi sporu yaptırıyo gidiyo soru sorunca cvp veriyo bende kendim bakıyorum evet bu aralar bel bölgem sıkılaşmış kıvrımlarım çıkmaya başlamışşşinşlh daha da sıkılaşırım
dün ki menümü yazayım netim yoktu
sabah: dışarda kahvaltı yaptık eşimle peynir, zeytin,domates,salatalık, 2 tatlı kaş. tahin pekmez karışımı,1 yumurta,2 çatal pastırma,şekeersiz çay
ara: şekersiz sütlü filtre kahve ve daha sonra soda
öğle: çeyrek ekmek arası köfte domates, diet kola
ara: şekersiz çay, bi avuçtan bayağı az kuruyemiş
akşam: bi kase sütlü k_ flakes , 2 kaşık piyaz, bi elma
ara: form çayı
activite: 5 km. den daha fazla yürüdüm eşimle2 lt su, form çayı
duygu nesli yaaa böle yapmayın kıskandım bende çokk güzel menüleri böle göstermenizzz
Oyyyy kıyamam sana, bugün geç kalkmayı ve keyif yapmayı planlıyordun. Neyse yarın yaparsın inşallah. Ev temizdi zaten senin, yormasaydın kendini. Neyse kolay gelsin sana, misafirlerinle iyi eğlenceler, keyifli vakit geçirirsin inşallah
Menüm
Sabah
1 yumurta 2 dilim kadar kepek ekmek ve süyle hazırladığım nesli tarifi
yarım domates
öğle
yarım tabak yeşil fasulye
bir kase yoğurt
1,5 dilim ekmek
ara
bir şekesiz nescafe
bir dido( bunu kendime ödül verdim 80 gün sonra)
akşam
yarım tabak yeşil fasulye
bir kase yoğurt
yarım domates
bir salatalık
Suyum 1,5-2 lt anca olmuştur alkali olarak.Spor dün hiç yapamadım.Aslında yapacaktım ama ablamla dolabımı düzelttikten sonra film izliyelim dedik o sırada uyuyakalmışım kaç günlük yorgunluk sanırım.Yarın için ailecek piknik planı yapıldı.Hadi bakalım şimdilik böyle
kardes gıbı buyuyorsun sonra dusuncesızlık olunca ınsan uzuluyor ıste. ben herkesın cocugunu severım hedıyeler alırım hıc gocunmam kıskanmam ama ısyerımızde bırı var bır o adam benı boyle yıpratıyor bır de bu teyzem. cunku fark var ne bılıyım anlatması zor ıste. ınsaallah benım de kucagım dolsun bır gun de boyle ınsanlar canımı acıtamasın ne dıyım.
dıger teyzelerımı ozlemısım zaten ıyı geldı sohbet vs. domates sosu yapmıslar, bıraz yumurta, koy kaymagı getırmısler sagolsunlar.
bır yıldır gıtmıyorum sırf dıyet bozarım dıye. sıtem ettıler ılla gel bız sana gore yıyecek hazırlarız falan dedıler. guzeldı sadece sabah erken uyanmam gerektı dun de kostur kostur alısverıs ve temızlık yaptım
aksı bır gundu zaten. gece, kabloya takıldım ve halının ustune ıkı seksen dustum ALLAHTAN ayagıma bırsey olmadı. sabah kalktım bulasık makınası calısmıyor meger arkadasındakı uclu kablo yanmıs ALLAH korusun bırsey olmamıs. bır saat sonra sular kesıldı teyzemelre soyledım de su aldılar geldıler. dokme su ıle mısafır agırladım resmen
kardes gıbı buyuyorsun sonra dusuncesızlık olunca ınsan uzuluyor ıste. ben herkesın cocugunu severım hedıyeler alırım hıc gocunmam kıskanmam ama ısyerımızde bırı var bır o adam benı boyle yıpratıyor bır de bu teyzem. cunku fark var ne bılıyım anlatması zor ıste. ınsaallah benım de kucagım dolsun bır gun de boyle ınsanlar canımı acıtamasın ne dıyım.
dıger teyzelerımı ozlemısım zaten ıyı geldı sohbet vs. domates sosu yapmıslar, bıraz yumurta, koy kaymagı getırmısler sagolsunlar.
bır yıldır gıtmıyorum sırf dıyet bozarım dıye. sıtem ettıler ılla gel bız sana gore yıyecek hazırlarız falan dedıler. guzeldı sadece sabah erken uyanmam gerektı dun de kostur kostur alısverıs ve temızlık yaptım
aksı bır gundu zaten. gece, kabloya takıldım ve halının ustune ıkı seksen dustum ALLAHTAN ayagıma bırsey olmadı. sabah kalktım bulasık makınası calısmıyor meger arkadasındakı uclu kablo yanmıs ALLAH korusun bırsey olmamıs. bır saat sonra sular kesıldı teyzemelre soyledım de su aldılar geldıler. dokme su ıle mısafır agırladım resmen
aksı bır gundu zaten. gece, kabloya takıldım ve halının ustune ıkı seksen dustum ALLAHTAN ayagıma bırsey olmadı. sabah kalktım bulasık makınası calısmıyor meger arkadasındakı uclu kablo yanmıs ALLAH korusun bırsey olmamıs. bır saat sonra sular kesıldı teyzemelre soyledım de su aldılar geldıler. dokme su ıle mısafır agırladım resmen[/
Bence kendini boşuna yıpratıyorsun.Bazı insanlar karşısındakinin ince noktasını bulunca orayı kaşıyıp kanatmayı çok severler.Böyle insanlardan uzak duracaksın en güzeli.Aslında hayatlarında bırşeyler yolunda gitmiyordur.Mutsuzdurlar.Acısınıda hiç düşünmeden başkalarından çıkarırlar.Seni çok iyi anlıyorum ama canım inan üzüldüğüne değmez.Dilerim allahım sanada evlet verir.İyi düşün ki sonuç iyi olsun.
Bu can acıtma olayı çocuklarda ve mutsuz insanlarda vardır.Öğrencilerimden öğrendim ben bunu.Sınıfta şişman bir çocuk olunca şişko diye dalga geçerler,gözlüklüye 4 göz derler,ayağında problemi varsa topal derler.Onlarda gelişmemiştir bu duygu.Her yeni sınıf aldığımda eğer problemli bir çocuğum varsa onu hemen çaktırmadan korumaya alır zaman içinde de diğer çocuklarımı eğitir bu acımasızlık duygusundan kurtarmaya çalışırım.Hepte başarmışımdır.Zaman içinde hepsi benden çok korur arkadaşlarını.
Demekki bazıları eğitilemiyor ki bunu hala yapabiliyor canım
Canım benim, bazı insanlar isteyerek veya istemeyerek karşısındakini kırabiliyor. Bazen kompleksten kaynaklanıyor bu tavırları, bazen de hayatlarındaki boşluktan aslında. Yani anladığım kadarıyla bu kişiler sahip oldukları şeyleri göze sokmayı seviyorlar. Hiiiiiçç umursama sen gülüm, hayat ne getirir bilinmez. Yarınlar sana hep güzellikler getirsin inşallah
Zorluklara rağmen misafirlerini ağırlayıp yollamışsın, ellerine sağlık ve geçmiş olsun. Ne olursa olsun yoruluyor insan misafirden sonra.
Ayrıca düşmüşsün, çooook geçmiş olsun.
Bu arada benim de Denizli'den bir arkadaşım yarın İzmir'e geliyormuş, akşamüstü onlarla vakit geçiririz muhtemelen, yemeği de dışarda yeriz. Çok sevdiğim bir arkadaşım, eşi ve minik kızıyla geliyor, bu haftasonu kıpırdamak istemiyordum ama sözkonusu onlar olunca plan değişti.
Ah cnm o kadar kirici konusan insanlar var ki hic icimiz acirmi ne hissederiz demezler inslh cnm sende bebegini kycagina aldigini gorup onlara nispet yaparsin onlar bjnu hakediyor teyzelerinle hasret gidermissinne guzel
Kazasiz atlatmissj guzelim allah esirgemis seni nazardir tatlim :26:
sabah : peynir,zeytin,bi tatlı kaş.bal,çeri domates,maydanoz,şekersiz çay, 2 dilim ekmek
ara: bi fincan form çayı
öğle: bi kase çorba, etli patlıcan yemeği, 4 kaşık yoğurt, bol salata,1 dilim ekmek
ara: şekersiz sütlü nescafe ve çok az kuruyemiş
akşam: 2 elma,bi tane kurabiye
ara: şekersiz çay, 4 badem şimdide form çayı içip yatıcam
activite: 1 saat temizlik,30 dk. step,2 lt su, ve form çayı
cancagızlarım, bugun cumartesi oldugundan dolayı geleneksel haftasonu köy ziyaretimi yAPMAK ÜZERE bu akşam köye gidecegimmenumun şu ana kadarki kısmını yazayım sizlere, yarın döndükten sonra da kalanını yazarım..
aç karnına
2 bardak alkali su
kahvaltı
2 dilim kızartılmış tam tahıllı ekmek
1 domates
1 kk beyaz peynir
1 ince dilim kaşar peyniri
1 kupa çay
öğle yemegi
kepekli sandviç
1 kutu light kola
birazdan da mesaim bitecek ben dee kuaföre gidecegimmmm
Bugünden itibaren bende menülerimi yazıp tam gaz diyetime dikkat edip,kilolarımdan kurtulmaya çalışıcam.
Sabah erken kalkktım
3 bardak su
1 dilim kepekli ekmek
1 domat
1 dilim peynir
1 küçük salatalık
1 fincan çay
şimdilik bu
öğlene
bol salata ve üzerine tavuk göğsü
Akşama
taze fasulye
salata
yoğurt
Bugünüm böyle arkadaşlar.
öğlen yemeğinden 1 saat sonra 1 saat yürümeyi planlıyorum.
hepinize iyi hafta sonları.
aksı bır gundu zaten. gece, kabloya takıldım ve halının ustune ıkı seksen dustum ALLAHTAN ayagıma bırsey olmadı. sabah kalktım bulasık makınası calısmıyor meger arkadasındakı uclu kablo yanmıs ALLAH korusun bırsey olmamıs. bır saat sonra sular kesıldı teyzemelre soyledım de su aldılar geldıler. dokme su ıle mısafır agırladım resmen[/
Bence kendini boşuna yıpratıyorsun.Bazı insanlar karşısındakinin ince noktasını bulunca orayı kaşıyıp kanatmayı çok severler.Böyle insanlardan uzak duracaksın en güzeli.Aslında hayatlarında bırşeyler yolunda gitmiyordur.Mutsuzdurlar.Acısınıda hiç düşünmeden başkalarından çıkarırlar.Seni çok iyi anlıyorum ama canım inan üzüldüğüne değmez.Dilerim allahım sanada evlet verir.İyi düşün ki sonuç iyi olsun.
Bu can acıtma olayı çocuklarda ve mutsuz insanlarda vardır.Öğrencilerimden öğrendim ben bunu.Sınıfta şişman bir çocuk olunca şişko diye dalga geçerler,gözlüklüye 4 göz derler,ayağında problemi varsa topal derler.Onlarda gelişmemiştir bu duygu.Her yeni sınıf aldığımda eğer problemli bir çocuğum varsa onu hemen çaktırmadan korumaya alır zaman içinde de diğer çocuklarımı eğitir bu acımasızlık duygusundan kurtarmaya çalışırım.Hepte başarmışımdır.Zaman içinde hepsi benden çok korur arkadaşlarını.
Demekki bazıları eğitilemiyor ki bunu hala yapabiliyor canım
haklısınız hocam ama mutsuzlugu ben de derınden yasadım ama kımseyı ıncıtmedım bazı ınsanlar hep bencıl oluyor bu kısı aslında hep bencıldı zamanla daha belırgenlısmısdır belkı de.
ne guzel bır kalbınız var. ogrencılerınız cok sanslı. ınsaallah benım de cocuklarım olur ve sızın gıbı ogretmenı olur
bu bahsettıgım kısı ustelık ogretmen bılıyormusunuz hocam.
günaydınnn azimli kararlı hatunlarrrr hepimizee hayırlı sağlıklı bir hafta dilerimmmm..bugün güzel İZMİRİMİZİN kurtuluşuiyiki izmirliyimm aşık olduğum şehirdeyim
herkezin hafta sonu keyifli geçmiştir inşallahhh..ben tüm hafta sonu evdeydim eşim çok ısrar etti gezmek için ama içimden hiçgelmedi relg olmamda etgen. biraz iş yaptım neyse bugün çok işim varr kapılar,koltuklar,mutfak,yatak odasının pencereleri perdeleri ee normal sil süpür toz alma ,banyo-wc ovalama işleri üstüne yemek yapmak derkenn çok iş varrr size keyifli sohbetlerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?