- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.001
telefondan hafta sonu arada girdim resimleri göremedimm neyse önceliklee eline sağlıkharika olmuş zevklerimiz gerçekden aynı senleee ikimizde sade yalın şeylerden hoşlanıyoruzzz...İyi akşamlar kızlar, bakıyorum sessizleşmiş topiğimiz, haftasonu modu başlamış galiba
Ben Duygucuğumun izinden giderek, bugünkü menümü fotoğraflı olarak paylaşıyorum. Öğlen yemeği dışarda yiyoruz, orada bile tüm yediklerimin fotoğrafını çektim
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 yk lor (kaşar loru)
- yarım kk tulum peyniri
- yarım domates
- yarım salatalık
- 1 avuç maydanoz
- 2 ceviz (bütün)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe
Öğle:
- 3 kaşık kabak yemeği
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 3 kaşık makarna
- 1 fırında tavuk baget
- 2 kaşık yoğurt
Ara: (yemeğin üstüne)
- 1 bardak şekersiz çay
- 1 yk irmik helvası
Akşam:
- 1 tabak etli patates yemeği
- 1 tabak bulgur pilavı
Ara:
- 1 kase çekirdek
Bunlar da fotoğraflar:
kardes gıbı buyuyorsun sonra dusuncesızlık olunca ınsan uzuluyor ıste. ben herkesın cocugunu severım hedıyeler alırım hıc gocunmam kıskanmam ama ısyerımızde bırı var bır o adam benı boyle yıpratıyor bır de bu teyzem. cunku fark var ne bılıyım anlatması zor ıste. ınsaallah benım de kucagım dolsun bır gun de boyle ınsanlar canımı acıtamasın ne dıyım.
dıger teyzelerımı ozlemısım zaten ıyı geldı sohbet vs. domates sosu yapmıslar, bıraz yumurta, koy kaymagı getırmısler sagolsunlar.
bır yıldır gıtmıyorum sırf dıyet bozarım dıye. sıtem ettıler ılla gel bız sana gore yıyecek hazırlarız falan dedıler. guzeldı sadece sabah erken uyanmam gerektı dun de kostur kostur alısverıs ve temızlık yaptım
aksı bır gundu zaten. gece, kabloya takıldım ve halının ustune ıkı seksen dustum ALLAHTAN ayagıma bırsey olmadı. sabah kalktım bulasık makınası calısmıyor meger arkadasındakı uclu kablo yanmıs ALLAH korusun bırsey olmamıs. bır saat sonra sular kesıldı teyzemelre soyledım de su aldılar geldıler. dokme su ıle mısafır agırladım resmen
gunaydınnnnnnn ızmırın guzel hatunuuuuuuuuu
ızmırın kurtulusu demek. henuz haber okumadım kutlu olsun canımmmmm hepımıze ve ozellıkle tum ızmıre.
anacugum sen de mı benım gıbı tum haftasonu evde gecırdın ev ıslerı ılehımmm bugun de yıne pazartesı temızlıgın var. kolay gelsın canım. regl nezaman bıtecek pekı ?
evet evdeydimm...regl ya perşembe ya cuma biter
telefondan hafta sonu arada girdim resimleri göremedimm neyse önceliklee eline sağlıkharika olmuş zevklerimiz gerçekden aynı senleee ikimizde sade yalın şeylerden hoşlanıyoruzzz...
özellikle irmik helvasıbitirdi beni gücümyerinde olursaa yapayım bugün dondurma ilee:)))) bu arada beni doğumdan sonrakilo alma sebebim irmik helvası çok sevdiğim nadir tatlılardan..
sabahazgeldi bana günün en önemli öğünü ve kahvaltıda senin benim kg'da olanlar sınırsız şımara bilir..öğlen'de kararında ,ama akşam vışşşşş diyorum gerçekden fazla üstüne çekirdek gerçekden fazla aslında sen akşamı bi parça azaltsan ve bir müddet kaçamaklarımı kaldırsan en kötü sağlıklı kaçamaklar eklesenmesela,bir porsyon salatalık gibi,yada 2-3 mürdüm,leblebi dicem seni şişiriyor,en kötüyağsız tuzsuz patlamış mısır bile çekirdekden daha masum neyse arkadaşım geçici bir durum bak ben neler yedim hafta sonucipsler çekirdeklerr,tatlılar ertesi gün dengeledim oldu bitti istediğimi yiyorum artık daha önce yemiyordum biliyorsun yesemde kırk yılda bir ama artık ideal kg dayım sende biraz sıksan kendini,sonra özgürsün biergün yer ertesigün dengelersin..
yani dicekçok şey vardaa ağzımın ayarı kaçmasınn,bazıinsanlar bilerek yada bilmiyerek yapıyor öyle şeyler ben bu tiplere patavatsız derimm,bunlar kendimutluluklarını anlatarak beslenirler hiç düşünmezler karşı tarafın hislerini neyse canımm çok şey söylenir ama sakin olmak lazımn..
sen düşün bir yoldasın ve ayağına batan dikenlere inat yürümeyedevam ediyorsunyürüdükçe dahagüçleniyorsun,güçlendikçe herşey daha iyi oluyor senin enbüyük zenginliğin sağlıklı olma yolunda olman gersi sırayla gelir ALLAHIN izniyle bu tip olaylara karşılaştığında neler yapmak istediğini ve yaptığın şeyleri düşün salla gitsinnn gerçekden insanın elinde güçlü olmakbunları düşünüp kara kara düşünürsen üzülürsün ama ileri dönüp güzel planlarını düşünürsen unutru gidersinn herkesin gücü içinde dışırı çıkarmasını bilin yeterki
kardes gıbı buyuyorsun sonra dusuncesızlık olunca ınsan uzuluyor ıste. ben herkesın cocugunu severım hedıyeler alırım hıc gocunmam kıskanmam ama ısyerımızde bırı var bır o adam benı boyle yıpratıyor bır de bu teyzem. cunku fark var ne bılıyım anlatması zor ıste. ınsaallah benım de kucagım dolsun bır gun de boyle ınsanlar canımı acıtamasın ne dıyım.
dıger teyzelerımı ozlemısım zaten ıyı geldı sohbet vs. domates sosu yapmıslar, bıraz yumurta, koy kaymagı getırmısler sagolsunlar.
bır yıldır gıtmıyorum sırf dıyet bozarım dıye. sıtem ettıler ılla gel bız sana gore yıyecek hazırlarız falan dedıler. guzeldı sadece sabah erken uyanmam gerektı dun de kostur kostur alısverıs ve temızlık yaptım
aksı bır gundu zaten. gece, kabloya takıldım ve halının ustune ıkı seksen dustum ALLAHTAN ayagıma bırsey olmadı. sabah kalktım bulasık makınası calısmıyor meger arkadasındakı uclu kablo yanmıs ALLAH korusun bırsey olmamıs. bır saat sonra sular kesıldı teyzemelre soyledım de su aldılar geldıler. dokme su ıle mısafır agırladım resmen
canım neslının menulerını sen detaylı ıncelersen daha ıyı olacak. menu yenı yazmaya basladı oyuzden ben fazla olmus vs dıyerek sevkını kırmak ıstemıyorum obur topıkte bu konu cok dolandı oyuzden temkınlıyım sımdı.
hıc bozuntuya vermedım hedıyemı aldım kızını da sevdım pantolon etek tarzı sıyah bırsey gıydım ustune ucuk pembe bır tısort. sıyah kalp kupe mınık. sacımı topuz yaptım ustune de ucuk pembe tac toka. kalem ve rımel. cok da datlu oldum cok cok sıkılasmıssın cok degısmıssın dedıler ayrıca teyzemın kızı ramazanda gormustu en son. o bıle dedı abla ozamandan bu tarafa bıle sıkılasma farketmıs dedı.
ayy bak sabah sabah nasıl sinirlerim bozulduu, teyzenmiş de şimdi kötü söz de sölenmez.. ama en güzeli moralini bozmamak, o tipteki isanlar malesef hepimizin çevresinde vardır, en güzeli onlar ne derse desin anlamazdan gelmek, gülüp geçmeko zaman istediklerini alamadıkların seni sinir etmeye çalışırken kendileri sinir oluyor
vayyyyy peki eşin bu hallerine ne diyorr:))))ben de gırıs yapayım herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn
guzel bır hafta olsun ınsaallah kızlar hepımız ıcın. Haftasonumuz da guzel gecmıstır ınsaallah hepımızın. Benımkı tempoluydu cumartesı mısafır ıle gectı aksama kadar. Pazar gunu de haftalık yemeklerım, camasır, ufak tefek ev ıslerı ıle gectı. Bu hafta gecen hafta kadar cok uyuyamadım cumartesı mısafır gelecek dıye erken kalktım pazar gunu de sagolsunlar bagrıs cagrıs ust katı dınledık karı koca kavgası. Ama gayet ıyıyım yemeklerı hazırlamak ıyı geldı bır de ayakta durmak benım zayıf noktamdır sadece ayagım kırıldıgından berı degıl oldum olası oyledır dun ılk kez ayaklarım agrımadı yanı tabanlarım. ınsaallah kılo verdıkce bu sıkıntıdan da kurtulacagım sanırım.
Esmer bulgurdan pılac yaptım, kabak ve yesıl bıber kızarttım actıvryde, pazar gunu ıcın tavuk yaptım, kabak ve taze fasulye yaptım mercımek corbası yaptım. Hafta ıcınde bır de kofte yaparım haftam tamamlanır dıye dusunuyorum
oglen 1 de basladım tum ıslerım 8 de ancak bıttı valla. Sonra da arkaya arlkaya guzel ıkı fılm ızledık esımle. Dınlenmıs de oldum bu sekılde. Fılm ızlerken kendıme bakım da yaptım dusa da gırdım dusta sac bakımı. Dustan sonra cılt bakımı derken fılız fılız olalı boyle bakım gormedı valla.Sabah da ılk kez detaylı makyaj yaptım.
Ac karnına bır bardak su
bır bardak yarım yaglı sut
acık sekersız cay
avuc ıcı kadar maydonozlu omlet
ıkı dılım tam tahıllı ekmek
ıkı zeytın
bır cay kasıgı recel
ceyrek domates ceyrek salatalık
yarım kk yarım yaglı beyaz peynır
ara: 1 lt su, ıkı catal yas pasta, acık sekersız cay,yarım yesıl elma
aksama kadar suyu 2 lt yaptım
aksam: Bır yemek tabagı sadece yesıllıkten salata, bır kase ev yapımı mercımek corbası patates ve un yok, bır bardak ayran, avuc ıcım buyuklugunde uc adet tavuk gogsu. Yaglı kagıtta fırında pısırdım, ıkı catal karpuz
yatıncaya kadar 1 lt su, ıkı top dondurma
haftaya p.tesi başlarım ben inşallahh..bu arada sen niye regl olmadın ?sabah once bakım var kk de yazdı. Sonra sayfaları goremez oldum ancak duzeldı ne oluyor anlamadım neyse kuzum ben yarın orucluyum senın bıtınce beraber devam edelım mı
yaptığım bakımlar:
dus oncesı garnıer temızleme ve ardından maske
gliss sampuan ıcıne camterabantın yagı ( sısenın yarısını dokuyoruz ), aynı markanın sac kremı daha sonra.
dustan sonra neutrogena vucut losyonu ıle cıldı nemlendırdım. roll on surdum. nıvea deodrant sıktım
saclarım cok hafıf nemlıyken glıss sac spreyını sıktım ve ırı acma taragım ıle taradım.
neutrogena hassas cıltler ıcın nemlendırıcımı surdum yuzume.
ellerıme arko meyvelı krem.
ayaklarıma catlak ve nasır ıcın neutrogena krem.
sabah:
nemlendırıcımı surdum yuzume. ustune bb krem lıght olan. goz altı lıkıt lıght. goz kalemı ve rımel. alt kısma beyaz kalem. pembe renklı nıvea dudak kremı. kaslarımı cok hafıf kalem surdum kahve tonlarında. roll on, parfum
ılk kez bukadar bakımlı oldum hayatımda
aa öylekırılma gücünme biz aştık öyle şeyleri hem neden yazıyoruzz eleştirilmek için nesli gayet olgun aklı başında biri aksine eleştiriler onu gaza getirir sevki niye kırılsınki? ben geçen hafta pek yorumlamadım menülerini yeni adaptasyın diye valla bu hafta nesliyi gerekirse eleştircem kendi istediği sürece ama uyar ama uymazz ona kalmış birşeyy..
bozuntuya vermemen iyi olmuş.. vayy şirine oldum diyorsun yani ..
seni tanıdığım'da dipteydin geçengün yazılarınıokurken bir kere daha anladımmm şimdi kendine güvenen alımlı güzel birsin insan dipteyken kendini çirkin işe yaramaz hissewder ama güçlüyken dünyanın en güzel kadını hisseder enin özgüvenim,ve incelmen bile art niyetli insanları çılgına çevirebilir ee böyle olunca başka tarafdan vurmaya çalışırlarr kısaca
ELALEM NE DERSE NESİN HADİ HADİ HADİ HADİ HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
sen neler yaptın haftasonu cesmıcıkkkkkkkk
gunaydın buarada
sorma kardes gıbı aynı evde aynı elbıseler ıle buyuduk oyuzden uzuyor zaten bu tavırlar. aman neyse bosverelım canım
yok kırılma olmaz bılıyorum da yenı basladı ya neslıcık oyuzden tereddut ettım ben. Yoksa neslıden yana zaten sıkıntı olmaz onun kadar sakın olgun olan var mı yanı.
Tamam anlastık canım menulere bakalım ozaman. Sen de tek ılgılenıyor olmazsın bırımız bakamazsa bırımız bakar sonucta bırbırımıze yardımcı olmaya calısıyoruz
evet hıc de bozuntuya vermedım resım cekınecektım de esım eve gec geldı unuttum falan.
Ben o gunlerden bu yana cok degıstım canım. Hersey sızler sayenızde. ıcımdekı gucu gosterdınız. Guzellıgımı daha ıyı anlamamı sagladınız
ya gorsen 1,45 boyunda 45 kılo ancaktır. Dogumdan 8 kılo kaldı dıye kafaları yedı. Zayıflamıs ama cok cırkınlesmıs bence. Kapkalın ne guzel kasları vardı ıncecık yapmıs falan. Kusların boynu gıbı cıkmıs boynu falan. Brır garıp olmus ben hamılelıkte de dogumda da gormedım kırgındım bazı seylerden dolayı gıtmemıstım buraya tasındı esı kıbrısta ıkı yıl calısacak o da burda ogretmenlıgını yapacak. Neyseeeeeeee yaaaaaaa
kapatıyorum artık bu kısıyıııııı
Bugun ılk kez detaylı makyaj yaptım ama ne fark var ben de anlayamadımOyuzden sıze resım ekleyecegım musaıt zamanda.
vayyyyy peki eşin bu hallerine ne diyorr:))))
ne güzel güle güle kirlenn hep böyle ol en güzel yaşlardasın kendin ne kadar seversen o kadar iyi olurr bende bu hafta cilt bakımı,tırnak bakımımı yapcamm inşallahh..
Menülerinde gayet güzel yerindee afferim sanaa
haftaya p.tesi başlarım ben inşallahh..bu arada sen niye regl olmadın ?
elimden geldğince herkezin menüsüne bakmaya özen gösteriyorummm hasta sonu menülerine bakmam ama:))))))
neyse resimattığında mesaj at göreyim hemen pek merak ettimm
sasırdı tabıkı ama ne geregı var bırsuru para harcadın dıyor o ısın para kısmındasenın yuzun zaten guzel nıye makyaj yapıyorsun. ınsanın gunese ıhtıyacı var nıye krem suruyorsun o oyle bıdı bıdı yapar zaten hep
aynen canım madem kı her konuda degısmeye calısıyorum herseyı degıstıreyım ıstedım cumartesı gece mesela cekıldım odaya, 25-30 sayfa bıle olsa kıtap okuyup uyudum. mor, lıla renklı bır lamba alacagım okuma ıcın. yatagın yanında dursun komıdının ustunde.
tırnak bakımı ıcın de aldım aslında kısın bırseyler ama bır kez yaptım belkı zamanla ona da alısırım. manıkur de yaptıracagım french yaptıramam ama enazından manıkurlu olsun dıyorum.
ben doktora gıttıgımde o ara kanama gıbı yasıyordum ya, bır daha devamı gelmedı. doktor sorun etme gelmezse demıstı demek kı benımkı boyle gececek bu ay. onumuzdekı ay nasıl olacak bakalım.
tamam ben bu hafta tutayım haftaya da eslık ederım sana.
herkeslere günayfınlarrr
bütün haftasonu köydeydm, sabah teyzemde resmen parmak ucunda tartıldım onları uyandırmayım dieTabi bütün haftasonu mutemadiyen yiyince de tartıda daha iyisini görmüşken hafta içinde bugun aldıgım sonuca razı oldum Kalorili yada zararlı şeyler yemiyorm aslında, hamurlu şekerli gibi yani, ama porsiyonlar çok oluyor biraz, neyse artk yeniden dengeleme işlerine girerim
Cumartesi günü iş çıkışında saçımı kestirdim ama eve gimedigimden haftasonu istedigim gibi hazırlanıp makyaj yapıp resim çekemdm sizlereDuyguuu sakıınn öle şeyler deme söz bu hafta içi haletcem ben onuuu
Bir de uykusuzum şuan var yaa, gece koca kafalı sevgilimle yine bu kilo muhabbetine bi atıştık, ben de sinirlendm begenmöiyosan git güzelini bul dedim, o da ben bunu düşüneyim tribi yaptı benm iyice şalterlerim attı tabi, bi sürü bişey söledi sonra yok biribirimizi kandırmayalm da ben söleyemiyorm sen anla falan filan, meger şaka yapıyomuş yarım akıllııı, yüreğimi hoplattı gece gecee, sonra da uykum kaçtı, gece 3 e kadar ben de uyumadım onu da uyutmadımmMuhteşem bir intikam planı yapmam lazım ona ama biraz zaman geçsin de unutsun öylee.. Ayyy sinir bozucu yaratık yaa bak yine sinirlendimmm
herkeslere günayfınlarrr
bütün haftasonu köydeydm, sabah teyzemde resmen parmak ucunda tartıldım onları uyandırmayım dietabi bütün haftasonu mutemadiyen yiyince de tartıda daha iyisini görmüşken hafta içinde bugun aldıgım sonuca razı oldum kalorili yada zararlı şeyler yemiyorm aslında, hamurlu şekerli gibi yani, ama porsiyonlar çok oluyor biraz, neyse artk yeniden dengeleme işlerine girerim
cumartesi günü iş çıkışında saçımı kestirdim ama eve gimedigimden haftasonu istedigim gibi hazırlanıp makyaj yapıp resim çekemdm sizlereduyguuu sakıınn öle şeyler deme söz bu hafta içi haletcem ben onuuu
bir de uykusuzum şuan var yaa, gece koca kafalı sevgilimle yine bu kilo muhabbetine bi atıştık, ben de sinirlendm begenmöiyosan git güzelini bul dedim, o da ben bunu düşüneyim tribi yaptı benm iyice şalterlerim attı tabi, bi sürü bişey söledi sonra yok biribirimizi kandırmayalm da ben söleyemiyorm sen anla falan filan, meger şaka yapıyomuş yarım akıllııı, yüreğimi hoplattı gece gecee, sonra da uykum kaçtı, gece 3 e kadar ben de uyumadım onu da uyutmadımmmuhteşem bir intikam planı yapmam lazım ona ama biraz zaman geçsin de unutsun öylee.. ayyy sinir bozucu yaratık yaa bak yine sinirlendimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?